Skip to content


       Szűrés lista

Klippajánló

Az a párszáz ember aki lekalózkodta a netről a zseniális, Death Note című animét, már ismerheti a főcím dalt szerző, japán rockbandát a Nightmare-t. A többieknek olyan érzésük lesz, mint a férfinak ha női focit néz vagy Hooligans-t hallgat. Segítek...Buzis!

Amúgy eltekintve attól, hogy 150centis férfiak nyávognak és tépig a húrt a klippben, ez egy nagyon nagyon jó szám.

Nightmare- The world

És a mérleg másik oldalára, szintén a fenti sorozat egyik zenéje, kevésbé puhapöcsű emberektől, a japán System: Maximum the hormone

MAXIMUM THE HORMONE - Whats up people

Címkék: japán klipp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr10184515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moRtiZ 2007.10.03. 12:34:42

Maximum The Hormone odatette az ívet, amikor Death Note-ban meghallottam gyorsan meghallgattam az összes zenéjüket. Amúgy az ending meg a Maximum the Hormone - Zetsubou Billy c. szerzemény szintén nagyon ütős.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.03. 15:58:59

Nekem az annyira nem jött be:) de az openingben mikor kira a "tetőn" lépked és megy a gitár pengetés meg a sucker, fucker...vááá...még mindig ki ráz a hideg:D

süti beállítások módosítása