Skip to content


       Szűrés lista

Vér, könnyek és bélsár

A Blikk egykori főszerkesztője fogalmazta meg lapja hitvallását, miszerint az a jó cikk, ami legalább három emberi testnedvet beindít. E szerint elvárás, hogy a könnyeivel küszködő kisnyugdíjas taknya az arcára follyon, miközben diszkréten még a gatyájába is piszkít.Gyönyörű. Az emberben napról napra felmerül az a kérdés, az újságos stand előtt áldogálva, a napi sajtó termékeit böngészve, hogy valóban erre van igény? Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy igen.
A bulvár fogalmát elég szabadon értelmezik hazánkban, elmozdulva a szennysajtó felé.Mert mi is az a bulvár? Emészthetőbb, színesebb hírek, más megfogalmazásban. A Népszabadság vezető hírként lehozza Putyin elnök látogatását, a Blikk címlapon meg Sámsonka,óriásképpel, a fej nélkül született kisfiú. Pedig ők is foglalkozhatnának az elnöki látogatással: Putyin elnök elegáns sport zakót viselt, míg a miniszterelnök télikabátot. Merészebb búlvárújságírók még a  látogatás célját és eredményét is belecsempészhetnék a sorok közé.

Néhány vezető hír a blikkben:

Rémálmok gyötrik L. Ramónát (3), amióta végignézte, ahogy testvérét, agyonüti az összeeszkábált hintaágy.

Egy háromszáz éve meghalt kisfiú kőkoporsója emelkedett ki a falu temetőjének közepén a föld alól.

Fülöpszállás- Nejlonszatyorba csomagolta és a mosógépben rejtette el halott csecsemőjét egy fülöpszállási nő. A magzat élve született, az ellátatlanság miatt halt meg.

A biciklijével felborult srác felsőtestén áthajtott egy egytonnás Opel Vectra.

Valóban van itt minden, kifordult belek, gyerekkoporsó, halott csecsemő...Ezeket a címszavakat olvasva jogosan asszociálunk egy elfuserált horrorfilm sztorijára. Erre van igény vagy ezt adják? Melyik volt előbb esete áll fent. Tény és való, hogy elég gyér a választék, akit nem érdekelnek a gazdasági és politikai hírek,megveheti a blikket.Alternatíva nincs! De miért? Igényes bulvárújságot akarunk! "Ez nem jó,mert ez egy SZAR!"

Címkék: blikk

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr30185482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása