Skip to content


       Szűrés lista

Győzike és az APEH

"Húszmillió forintra bírságolta az APEH Gáspár Győzőt (33) a vagyonosodási eljárás végén. Úgy tudjuk, a showman ellen egy bejelentés alapján indított vizsgálatot az adóhatóság, hiszen a környezetének is szemet szúrt Győzi fényűző élete."

Volt olyan adás, amit több mint kétmillióan néztek végig és csak most szúrt szemet valakinek, hogy három videóklipp után nem itt kéne tartania anyagilag mindenki Győzikéjének.
Külön szimpatikus, hogy ennyire jól kezeli: -Ha megbüntettek, megbüntettek. Egészségükre! Különben is, nem mindegy? - mondta zaklatottan. - Én még hivatalosan nem kaptam levelet, csak azt tudom, mikor lesz a második tárgyalás - zárta rövidre. Általában ennyi pénzt szoktak felvenni a magyar családok lakáskölcsönre, minimum 20évre,de sokan egy életre.

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr74187203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

glo.job.ism 2007.10.05. 20:58:02

Ezeket az embereket kellene végleg letiltani a képernyőkről hiszen abszolút nulla -bocsánat negatív- a társadalmi haszna az ő jelenlétüknek. Gagyi műsor, gagyi tévé. Ah nem is bosszantom magam vele.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2007.10.05. 22:06:11

Hiába gagyi, ha 2 millióan nézik ...Mivel a TV-ék a reklémokból élnek, szétteszik a kezüket : ja, ha ennyire igénytelen a nép ....

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.10.07. 13:02:21

már meg van az új szerződés,show must go on...már nagyon várom a digitévét, ahol az ilyen szarok nem kerülnek majd pénzembe

süti beállítások módosítása