Skip to content


       Szűrés lista

18 éves az MSZP

Megállt az idő.Más magyarazátot nem találok.Ünnepeltetik magukat.Pedig már idősebbek mint ahányan rájuk szavaznánk
(18 év vs. 16%).Remek nyugdíjastalálkozó kerekedett a szülinapi paryból.

A Hungexpón rendezett születésnapi ünnepség több ezer vendégének nagyobb részét különbuszokkal utaztatták fel a fővárosba vidékről ingyenpörköltet, tortát és Gyurcsány-beszédet ígérve nekik.

És most pár idézet :
Nyers Rezső :"Húzzunk bele, hogy kikerüljünk a slamasztikából"

Kovács László : "Feltárni mindent, szakítani mindazzal, ami ellentétes a tisztességes politizálással, és levonni a tanulságokat."

Gyurcsány : A baloldal dolga megvédeni a magyar baloldalt az "igazságtalan hazugságokkal, rágalmakkal szemben", meg is fogják védeni. Ez az oldal "soha nem sározódott be, megmaradt tisztességesnek, becsületesnek".

Gyurcsány : Legyetek őszinték, kérjétek ki magatoknak, kérdezzetek vissza - mondta. - Mi nem takargattuk a bűnt, vágjátok oda hetykén, tőletek nem fogadjuk el, csak Magyarország tisztességes népétől, a magyar népben e tekintetben lehet bízni."

Gyurcsány : "Legyetek őszinték, kérjétek ki magatoknak, kérdezzetek vissza - mondta. - Mi nem takargattuk a bűnt, vágjátok oda hetykén, tőletek nem fogadjuk el, csak Magyarország tisztességes népétől, a magyar népben e tekintetben lehet bízni."

Most komolyan : Ki hisz még neki ?!





Címkék: mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr88189247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása