Skip to content


       Szűrés lista

A kövér meg a zsidó cucc...

Eddig úgy gondoltam, hogy Tray Parker-nek és Matt Stone-nak úgy összeségében van bajuk a világgal és a sok sok elkeseredett berugott, beszivott éjszaka alatt megirták a South Parkot. Most jöttem rá, hogy az összes anyázás, szarozás, faszozás csak egyfajta álca ami mögül, szabadon utálhatják, kurvára a zsidókat...

south park zsidózások

Add to My Profile | More Videos

Címkék: poén zsidó sp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr1198876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koxaka 2007.10.21. 07:41:07

Ha ezt komolyan írtad, akkor úgy hülyeség, ahogy van. Kezdve ott, hogy Matt Stone is zsidó, ráadásul az összes zsidózást a legunszimpatikusabb (bár mégis legnépszerűbb) karakterének a szájába adja, a zsidózások fő célpontja (Kyle) pedig egy kedves, becsületes gyerek. Egyébként meg (legalábbis számomra) abszolút érződik a sorozatban a zsidózás nevetségességére való rámutatás. Cartman karakterének fontos része ez, de ha jobban megnézed minden rossz megtalálható benne: egy kövér, hatalomvágyó, gonosz, számító, másokat kihasználó ember. A készítők soha nem mutatják \"jó példaként\", ő csak egy jó karakter.

Ha nem írtad komolyan, bocs, nem éreztem az iróniát.

(egyébként TrEy Parker)

süti beállítások módosítása