Skip to content


       Szűrés lista

Duhaj 4

Tegnap Moksal kihasználtuk, az ünnepnap adta lehetőséget arra, hogy bátran lerészegedjünk a zacsiban , igy igéretemhez hűen, másnaposságtól vezérelve ma is ajánlok egy kocsmát. Vagyis ezuttal inkább óva intek egy helytől, ahova amugy Moks egy szende, vallásos nevelést kapot,t csoporttársa rángatott be minket, mondván: "ez egy nagyon szupi hely".

Rámpa
Lehel tér

A szocializmus maradványa-minden késdóbálók királya. Szakadt budiajtó, feketefehér csempe, besárgult függönyök és plafon, törött, rozsdás biciglitároló, müködésképtelen, bogarak rágta füstelszivó, zsivaj, füst és mindenhova hugyozó, hányó emberek.

sörárfolyam: üveg Ászok 200HUF feles már 150-től
kaja:még ropi se
kiszolgálás: Az egyszem tulaj, a 60 éves három fogó Böbe, aki 50 forint jattért, kielégült mosollyal, fél órát mesél a leányéveiről és a tegnapi kalandjáról egy csepeli segédmunkással
csajok: a 8. kommersz körte után sem szépülnek meg
férőhely: 40-50fő
legjobb: van csocsó, (de ha a helyi alkoholisták megjönnek, kötelező átadnod nekik)

osztályzat: 1/10

Címkék: duhaj

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr4215036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása