Skip to content


       Szűrés lista

Fölösleges szervek tesztje

Álmomban sem gondoltam, hogy Thomperkins az adminjog bezsebelése majd sötét sarokba kuporodás után bármivel hozzá fog járulni közös blogunkhoz, mint ahogy azt se, hogy a szentkoronarádió pont comon van bármi szórakoztató dolog. Rögtön felvetődik a kérdés, hogy Thom, mi a faszt csinált ezen az oldalon?
Szóval, miután magamhoz tértem a megdöbbenéstől és lehúztam reggeli kávémat elkezdtem meredten bámulni "a pörgő lányt". Egy perc koncentrálás után már már arra gondoltam, hogy az agyam bal féltekét akár ki is vehetnék és odadobhatnák az éhezőknek annyira döglött. Viszont a jelenés hirtelen irányt váltott és fordult -egyetlen kört- visszafelé, csak hogy aztán folytassa az útját az óramutató járásával megegyező irányba.
Nincsenek illúzióim, valószínüleg csak egy kis kóbor áram futott át rajtam, mikor a cipőm hegyével belerugtam az asztalom alatt terpeszkedő hosszabbítóba.
Nem vagyok egy könnyen feladós fajta, plusz a cikk is bátorít, hogy ha nagyon akarjuk a gondolatunkal tudjuk irányítani a lány a mozgását. Nos...hiába képzeltem bele magam Luke vagy Neo bőrébe esélytelen volt.  Viszont beugrott , hogy a fél agyam helyére lehet beférne valami hasznos dolog, mondjuk még egy vese.
Tehát: Jobb-Bal agyfélteke teszt. Óramutató járásával megegyező, vagy ellentétes irányba forog a táncosnő? Ha óramutató járásával megegyezőnek látod, az agyad jobb oldalát többet használod, ha azzal ellenkezőnek tapasztalod, a bal agyféltekét részesíted inkább előnyben. Bár a felsimerés ösztönszerű, ha erősen koncentrálsz, megfordíthatod a forgás irányát. Próbáld ki, képes vagy e rá.


Bal agyfélteke funkciói
: -logika -részletek megfigyelése -tényszerűség -szavak és nyelvtudás -jelenre és múltra fókuszálás -matematika és tudományok -alapos megértés, felfogás -meggyőződés -értékelés -rendszeresség, minta felismerése -elméleti tudás -valóság-orientáltság -stratégiai gondolkodás -gyakorlatiasság -biztonságos meggyőződés

Jobb agyfélteke funkciói: -megérzés -széles perspektívában való vizsgálódás -képzelet -szimbólumfelsimerés, képzelő erő -jelenre és jövőre fókuszálás -filozófikus, vallásos gondolkozás -összességében való megértés -hit -méltánylás -térlátás -gyakorlati tudás -képzelet-orientáltság -lehetőségek vizsgálása -ötletszerűség -rizikóvállalás

Címkék: teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr19222118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2007.11.08. 10:50:09

nekem először óramutató járásával megegyező,majd amikor elkezdtem keresni a logikát benne,irányt válltott:D

IttAPiros 2007.11.08. 15:07:14

Ez olyan, mint a Web Gyógyító Gömb 2.0?
Ez egy szimpla gif, amiben még csak optikai csalódást sem látok.

cowkie 2007.11.09. 00:32:42

az a baj kedves IttAPiros, h en sem hiszek az ilyen baromsagokban, ugyanakkor.... nekem is hol jobbra, hol balra forog. Szetkaptam a gif-et imageready-ben, es basszus, 34 frame es CSAK EGY IRANYBA. tehat ez nem hoax, nem optikai csalodas, tenyleg van benne valami.

AHibaAkkorNálamVan · http://www.suniland.hu/motor/php/index.php?f=7&a=16&c=73&portal=suni&lang=1&o=0 2007.11.09. 14:38:01

Lehet, hogy akkor nálam van a hiba. Én a sztereogrammokat se bírtam soha rendesen látni.
(Példa sztereogrammok a linknél.)

NZ 2007.11.09. 19:43:02

ezdebeteg :-D kb 10 perce szórakozok vele és tényleg arra forog, amerre akarod :-P

koxaka 2007.11.11. 17:04:10

ha lentről nézem óramutatóval megegyező, ha fentről ellentétes. innen nézve meg semelyik, a saját tengelye körül balra forog. akkor ez most jobb vagy bal agyfélteke?

Ballas 2007.11.16. 18:11:07

szerintem ott van a kutya elásva hogy a nőalak fekete. nem tudod hogy melyik lábán áll. ha eleget koncentrálsz arra hogy a másik lábán áll akkor megfordul a csaj pörgése.

electron · http://szentkoronaradio.com 2008.01.08. 16:04:45

" ahogy azt se, hogy a szentkoronarádió pont comon "
így jár akinek előítéletei vannak :) :P

süti beállítások módosítása