Skip to content


       Szűrés lista

Rövid (de pofátlan ) hírek

A magyar gazdaság helyzetéről ír könyvet a vakációzó Gyurcsány Ferenc.
A szocialista pártelnök-miniszterelnök a gazdasági növekedést akadályozó tényezőket, valamint a kitörési pontokat vázolja legújabb művében - értesült az egyik kormányközeli napilap.

Azért ehhez már pofa kell ... Mindenki ismeri a "növekedést gátló tényezőket" , hiszen mellette ülnek ... Veress,Kóka, meg saját maga . Illetve kiváncsian várom hogy fogja kihozni hogy az ördögi ZORBÁN akadályozza a gazdasági
növekedést ....:)



Bolgár György pártatlan és független "újságíró" csontig benyal a miniszterelnöknek :

Tisztelt Miniszterelnök Úr! 2008 sorsdöntő év lesz, ezért kérjük, különösen fontolja meg tanácsadó testületünk javaslatait. (...)

1. Úgy látszik, csak első pont van, miniszterelnök úr. Kitartani a változtatások, reformok mellett, és határozottabban leleplezni az ellenfél csábító és ámító ígéreteit. Hazudnak, hazudnak, hazudnak. A saját fegyverükkel kell fellépni ellenük.

2/a. legyen határozott, de legyen nagyon megértő. Felejtse el a nem kell félni, nem fog fájni típusú gondolkodást. Ami önnek egyszerű, az embereknek millióféle probléma. Empátia és határozottság, miniszterelnök úr. Mi együtt érzünk önnel. Most már csak a társadalom együttérzését kell megszereznie.”

Egyszerűen gyönyörű .... minden felelős újságíró tanulhatna Gyuri bácsitól !



Nem vezényelhette az államtitkár a karácsonyi koncertet
Link

Az utolsó pillanatban leállította a Szegedi Szimfonikusok karácsonyi koncertjének meglepetés-projektjét Székhelyi József, a zenekarnak otthont adó Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója. A gálakoncert vezénylésére ugyanis Garamhegyi Ábel gazdasági államtitkár készült, egyetlen próbával. Székhelyi szerint nem lett volna jó geg, hogy a politika még a színházban is dirigál.

Garamhegyi szegedi és szeged-környéki vállalkozások éléről került Kóka János felfedezettjeként a gazdasági tárcához. A korábban színészi pályára készülő államtitkár saját bevallása szerint rajong a zenéért, de a sportot sem veti meg.

2 napja próbálom értelmezni a cikket ....
Tehát: Imádja a zenét.Oké. Felhívta az SZDSZ-es államtitkár az SZDSZ-es színházigazgatót, hogy ő szeretné vezényelni a nagyzenekart. Székhelyi ezt először megengedte , majd megilyedt és lemondta ?

Hogy fordulhat meg ilyen kérés egy épeszű ember fejében ? Nincs elég dolga? Dübörög a gazdaság ? Nem kell etetni a pumát ?

Januárra mit tervez ? Focimeccset akar vezetni ???

Székhelyi meg mit képzel ? Füttyent egy szadeszos haver és máris odaadja neki a karmesteri pálcát ? Mi lesz a következő produkció ? Egy Kóka-Horn-Horváth-Magyar vonósnégyes ?!


Á, azt hittem nyugis lesz a 2 ünnep között, de még ebben a pár napban is történik valami egetrengető pofátlanság ....

Címkék: politika közélet pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12278102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.04. 12:30:13

Vázlatba hagytad a poston megint:P

ugyhogy: HÍREK EGY HETES KÉSÉSSEL!!!

süti beállítások módosítása