Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

Apu, anyu! Elmegyek a tini-diszkóba

Így engedje el a lányát tini-diszkóba a szülő ...
Természetesen a Bank Dance Hall-ban lett megörökítve, a privi.hu-s tinihülyepicsák fellegvárában .

Címkék: szex tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12288979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki 2008.01.08. 07:11:54

Na mindenkit mentsen meg a jó isten az "ilyenektől".Ez aztán szórakozás!Szinvonal megvan...Még büszkék is magukra,látszik.Van mire!!A szüleik is büszkék lehetnek!Magukra is,rájuk is!

Berrick 2008.01.08. 08:15:49

Tényleg látszik hogy büszkék magukra .... mondjuk szerintem szánalmas.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.08. 09:25:04

Szerintem nem szánalmas, fiatalok hát hagy csinálják. Azért mert két fiatal kiscsaj smárol még nem biztos, hogy segghülyék. Ezeken a lányokon látszik, hogy még szinte gyerekek, na bumm hát buliznak egyet.

Zero, Te is botránkozol itt, aztán ha előttünk csinálják egy kocsmában ott hűbazmegelsz meg fészkelődsz...meg jön a muffdömping szöveg :P

Valaki megmondhatná mi az, hogy szinvonalas szórakozás???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.08. 10:00:04

Eric , te most álszentnek, képmutatónak és köpönyegforgatónak neveztél ?

Olvasd el a fenti 2 mondatomat ,ízlelgesd meg minden szót külön-külön és világítsd rá hol van beleírva hogy meg vagyok botránkozva ....

Én a szülök szempontjából írtam, akik elengedik az "ártatlan" 14-15 éves kisllányukat "diszkóba" , és ez a vége .... vagy Te szeretnéd ha a lányod ott és így köten ki ?!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.08. 10:24:42

Persze, hogy nem...de más idők járnak mint mikor mi votlunk fiatalok. Sok gyerek már 13-14 évesen elveszti szüzességét. Az abortuszklinika is tele van fiatalokkal...

Igaz, mikor én jártam discoba, (10 éve) akkor is mindig az volt a vége, hogy smároltam egy csajjal. A különbség, hogy mi még nem dugtunk fűvel fával 15évesen.

Ha a srácod egy olyan társaságba keveredik ahol ez a trend akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Ha egy tinit tiltasz annál jobban ellentart. Amit tehetsz, hogy őszintén elmondod neki a fiatal baszós, dugós életvitel veszélyeit, aztán vagy megfogadja vagy nem.
Ha úgy látod szarik rád, legfeljebb adhatsz neki mégegy csomag kotont buli előtt és megmondhatod, az érte jövő srácnak, hogy "ne dugd meg a lányom"!
De mindennél fontosabb, hogy a gyerek milyen nevelést kapott és, hogy milyen erkölcsök alakultak ki benne!

Próféta 2008.01.08. 10:35:31

Na b+, én itt filozofálgatok, hogy az élet, a világmindenésg, meg minden, erre kiderül, hogy a népnek gyakós-b_szós posztok kellenek.
Pornóvideó bevezetőnek okés a cucc.
Egyébként: biztos sokan olvastátok, hogy a pornónak hála terjedt el az orális, majd az anális szex a nyugati kultúrában. Illetve a csajok a dizsiben azért csinálják az ilyen leszbi jeleneteket, mert erre gerjednek a fiúk, s így 'reklámozzák' magukat.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.08. 10:57:38

egyértelmű, hogy a pornó irányítja a társadalom szexualitását. Csak ha azt 10 évet nézem amióta én 'aktív ' vagyok, bejött a szopás, a borotvált punci, farok, anál, csoportos szex, leszbik a vibrátordivat és gombamód szaporodnak a szexshopok is. A világ egyre nyitottabb és ez nem biztos, hogy baj.

csak egy nem ide vágó adalék: Kovi szerint a színes meseszerű vibrátorok jönnek idén divatba.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.08. 11:17:51

Eric, ha ilyen tempóban változik a világ , 5 év múlva a csaj intéz el téged egy felcsatolható műbrokival ...:)

moRtiZ 2008.01.08. 13:35:53

Az a durva, hogy én ezen meg sem lepődök, bárhova elmész bulizni, ilyen jelenetet simán elcsíphetsz, csak nincs levideózva max. És nekem ne mondja senki hogy 10 éve ez nem így volt, mert 10 éve is így volt :D (29 éves fejjel legalábbis ilyesmire emlékszem.)

"Zero, Te is botránkozol itt, aztán ha előttünk csinálják egy kocsmában ott hűbazmegelsz meg fészkelődsz...meg jön a muffdömping szöveg :P"

Ezen meg sírva fetrengtem a röhögéstől :D

Próféta 2008.01.08. 14:13:48

Mégegy.
Szóval lehet megbotránkozni, megrökönyödni, 'ezekamaifiatalok', nyálcsorgatni, 'bezzegazénidőmben' miegymás (megfelelő rész aláhúzandó).
Ami nálam (másodikra) beugrott, az a sajnálkozás. Már 6-7. osztálytól kezdve 'járnak', még szinte gyerekek, de már a felnőttek életét próbálják élni. A játékok meg ilyenek kimaradnak, lerövidül a gyerekkor. Na, ez az igazából, ami szerintem probléma.

Valaki 2008.01.08. 17:45:59

eric 9.25-kor. Nem osztom véleményed.Mi a szinvonalas szórakozás?Lehet hogy nem lehet megfogalmazni,de amit ez a két leányzó csinál ez nem szórakozás és nem is azért csinálják mert leszbik.Nem nevezném segghülyéknek csak nagyon buta libáknak!Szomorúan néztem.Szerinted az ilyen "szintű" lányoknak tud valami jót nyújtani egy fiú?És milyen partnerek,társak,ne adj isten feleségek lesznek az ilyen lányokból?És milyen ANYÁK??Ha lesznek...Bízom benne hogy ők vannak kevesebben!!

Valaki 2008.01.08. 17:53:17

Na kiváncsiságból megnéztem a privi.hu oldalt és találomra a Linababa-t ha jól emlékszem.16 lesz a kiscsaj.Hát ez tragédia.Ennyi.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.09. 10:38:49

A párom 21 éves, Angol felsőfokúja van, újságíró végzettsége, és jelenleg két szakos, harmadéves az eltén. A legértelmesebb nő akit ismerek, tudom róla, hogy egyszer remek feleség lesz és mégjobb anya.
Pedig 16-17 évesen még csajokkal smárolt meg feka srácokat fogdosott a ZP-ben. Na és akkor?

Sosem csináltál fiatalon, részegen olyan dolgokat amit mai aggyal már nem tennél? Esetleg szégyelsz vagy elítélsz?

Valaki 2008.01.09. 15:16:38

Nem.Vannak határok amit részegen se lép át az ember,ha igen, utólag is vállalja.Bocs de rossz uton indultál el.Ez a két kis liba nem volt részeg.Egy lélekturkász biztos jól elmagyarázná hogy mi a baj a kicsi fejecskéjükben.Mert baj az van ,nem is kicsi.Nem csak velük, hanem azokkal is akik így látják.Bár a vélemény szabad!!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.09. 17:04:49

Szó sem volt nem vállalásról, nem ezt írtam. Nah mind1...Viszont ezer lélekturkász sem mondaná meg egy fél perces videó alapján senkiről, hogy mi jár a fejében.

És elég maradi gondolkodás csak azért elítélni valakit mert nem úgy viselkedik fiatalon , ahogy mi tettük 10-20-30éve.

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.09. 18:08:01

nincs semmi baj a fejükkel, a jelenség elég jól ismert, csoport befolyásnak hívják. A tini kor önmagunk megtalálásáról szól,ebben segítenek nekünk a csoportok/klikkek/bandák, hogy azok szabályrendszereit átvéve (hiszen különben kitaszít a közösség) próbálgassuk szárnyainkat. Ugyanakkor az ember másik fő hajtóereje a tömegből való kitűnés vágya, ezért gyakran a fiatalok az extrémebb csoportokba sodródnak (rockerek,diszkó stb), ahol a csoporttörvények (öltözködés,viselkedés) megkülönbözteti őket a nagyátlagtól. Konformizmus és a nonkonformizmus együtt érvényesül. A lányok közötti csók egy tipikusan ilyen viselkedés...a csoportban elismerést vívunk ki a vagányságunkkal ugyanakkor meg is botránkoztatjuk a többi ember (megtehetjük, hiszen a közösségünk védi a hátunkat, sokkal bátrabbá válunk)

na valami ilyesmiről szól ez az egész:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.09. 20:41:23

Nem kellene elemezgetni a sima agytekervényű lányok 25 másodperces produkcióját : a 2 hülyepicsa a Bankban, oszt ennyi !

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.09. 22:46:25

miért nem? különben minek raktad ki?

süti beállítások módosítása