Skip to content


       Szűrés lista

Havas Henrik egyre jobb

Havas Henriket mióta kirúgta a TV2, mindennapra jut valami frappán H.H. mondat ...

Van vele ez az interjú , el lehet olvasni,de egy-két rész kiemelnék :

"Nem is olyan régen olvastam valahol egy komoly dolgozatot arról, hogy zsidóügy pedig nincs, mint ahogy cigánybűnözés sincs. Iszonytató baromság mind a kettő. Ha most azt mondom magának, hogy a színesfém-kereskedelem a cigányok kezében van, attól azért nem szakad le a plafon, mert igaz."

"A Kuruc.info azért dicsért meg  – egyébként nem vagyok olvasója – mert őszintén mertem a cigányügyről beszélni, illetve írni. Ami pedig Fekete Pákót illeti, megérdemeltük ezt a sorscsapást. Amikor ezen a talpraesett srácon röhögünk, tulajdonképpen magunkon röhögünk, mert ugye az Add ide a didit, az azért nem a nigériai folklór része, az tetőtől talpig színmagyar. Megjegyzem, a Pákóból meg a menedzseréből még azt is kinézem, hogy a srác nemsokára lajbiban, karikás ostorral keresi a Pilisben Szörényi Levente nyomán a szívcsakrát."

"Nem nagyon kedvelem például az ázsiaiakat. Egyszer voltam arrafelé, Balin töltöttem két hetet. Nem sikerült megszabadulni az előítéleteimtől. Színes nővel például képtelen lennék szexelni, azt ne kérdezze, hogy miért. Ez az ellenszenv belülről jön."

Címkék: média közélet havas pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr11291304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 08:38:02

Nagy forma a Havas mondom én! Az a kemény, hogy már annyira megcsinálta magát, hogy bármit kimondhat amit gondol. ha nagyon durva akkor meg mindenki csak legyint egyet: "á tudjuk, hogy ez a Havas egy nagy köcsög".

moRtiZ 2008.01.10. 15:22:32

Havasnak nagy bunkó stílusa van, de legtöbb arc akikkel beszélt általában annyira buták voltak, hogy nem is érdemeltek mást, és ezért viszont csípem. :)

süti beállítások módosítása