Skip to content


       Szűrés lista

Bulvár legalja

A héten hanyagoljuk többet a bulvártémát, de most találtam egy novemberi hírt , ami nagyon megrázott ...főleg a hírértéke ! xD

"Molnár Anikó anyja elsírta magát az új mellek láttán


Miután Molnár Anikó hazatért a mellműtéte után, édesanyja elsírta magát meghatódottságában, amikor meglátta a művet. Az RTL Klub Fókusz című műsora bemutatta a mellműtétet, mégpedig olyan naturalista részletességgel, hogy nemcsak smink nélkül láthattuk a médiaszemélyt, de megtudhattuk azt is, hogy mellébe felemás implantátum került, mert eredetileg a bal emlője kisebb volt, mint a jobb. A műtét után Molnár Anikó fázott, fiúja, Angelo pedig megijedt. A felkészületlen fiú úgy nyilatkozott: tört-zúzott volna, hogy mit csináltak az ő kedvesével. De aztán megnyugodott, és tetszett neki barátnője új testrésze."


Most komolyan, mi a faszért kell minden szarral a bulvármédiához fordulni ?
Ezeknek a bulvárkurváknak nincs olyen hogy "személyes" ?!Nem gondolnak bele, hogy elég sok embert kurvára nem érdekeli a fél zenészvilág által megkefélt nő mellproblémája és a feke barátja óvodás sztorija ?

És kíváncsi lennék, hogy keletkezik az ilyen "hír" ?  Fókusz stábértekezlet, rájönnek hogy hiányzik 10 perc adásidő és körbehívják  Annácskát, Pákót, Csisztut meg a többieket hogy történt-e velük bármi érdekekes ? És erre Anikó elmondja, hogy anyja elsírta magát ?
Jaj de jó, micsoda dráma, mehet be FŐMŰSORIDŐBE !!!

Címkék: média celeb bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr90291978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 12:26:03

adalék a hírhez, hogy anikó nemsorkára ismét a playboy címlapon lesz,mint a legnagyobb mell...akkora állítólag mint cininek:D....neeeeeeee

moRtiZ 2008.01.10. 15:17:22

"Nem gondolnak bele, hogy elég sok embert kurvára nem érdekeli a fél zenészvilág által megkefélt nő mellproblémája és a feke barátja óvodás sztorija ?"

Bár engem sem érdekel, de egyáltalán nincs igazad. Középkorú háziasszonyok százezreinek nyujtanak ezzel napi pletykaadagot, szerinted a sok szar médiaújságnak honnan tellik TV reklámra? Mert az emberek eszik az ilyen cuccokat.

Győzike show jó volt valamire? Nem, aztán megnyerte a nézettségi rekordokat.. Ilyenkor csak szomorúan megcsóválom a fejem, dehát ha ez érdekli az embereket, akkor ez érdekli őket. Nyilván akit nem érdekel, az nem ezt olvassa, hanem mást. :O.

DrSzolon 2008.01.10. 16:06:20

Igen, én sem értem ezeket az embereket. Komolyan azon röhögnek, hogy milyen szánalmasak? Amit persze megrendeztek... belenéztem asz egyik részbe, Győzike "dühös" lett, odament az asztalhoz, és ledobálta a tányérokat. Erre Bea asszony odament, és lebaszta a poharakat... szerintem az a válás is megrendezett, és ezzel csak azt érik el, hogy senki se hisz nekik. Ja és ha Evelin vagy kinek a helyében lennék, akkor már rég fejbelőttem volna magamat, hogy a családomon röhög az egész ország...Szóval csak annyit akarok mondani, hogy az emberek inkább nézzenek jó kis Quentin Tarantino filmeket :)

deco 2008.04.15. 20:03:47

Én is egyet étek az eöttem szólókhoz;az pedig kimondottan idegesít,hogy olyan hírekeket is kapunk,hogy valamelyik celeb megfázott és két hétig nyomta az ágyat! hát kit érdekel! rólam szinte senki nem tudja ha valami bajom van! az ilyen hírek miatt meg tudom utálni azt,akit addig kedveltem.6

süti beállítások módosítása