Skip to content


       Szűrés lista

Nem tanultak a 2006-os választási ígérethazugságokból

Mivel a XI. kerületben 2 hét múlva képviselő-választás lesz, így ezzel jár a választási kampány, és a választási ígéretek. Hiszen ha kiállunk  anép elé, mégse kampányolhatunk  csak azzal, hogy mennyire szükséges a vizitdíj és a tandíj ...

Lakos Imre, az SZDSZ és az MSZP közös XI. kerületi képviselőjelöltje a 4-es metróróazt mondta, hogy városnak szüksége van rá és meg is fog épülni. Hozzátette: felelőssége teljes tudatában ki meri jelenteni, hogy az építkezés nem áll meg Kelenföldnél, hanem egészen Budaörsig megépül a vonal.

Lakos jelenleg a Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Bizottság elnöke, és a XI. kerület alpolgármestere. Egy ilyen fontos pozícióban lévő ember nem ígér felelőtlenül, a blog teljes stábja bízik a Budaörs-Újpalota 4-es metróban !

Sőt, alig várjuk már azt a pillanatot, amikor munkába igyekvő tatabányai állampolgárok a 300 km/h-ről lefékező MÁV mágnesvasútról Budaörsön átszállnak a 4-es metróra, és így folytatják útjukat a munkahelyük felé ...



















Címkék: budapest választás szdsz metró pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr56299120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cowkie 2008.01.16. 18:14:14

XI. kerben hulyeseg fikazni a politikusokat. aki nem habzo szajjal vorosozik vagy narancsozik, csak itt el, az teljesen elegedett. sz*rok a negyes metrora, amig hajnali 2kor is korbemehetek a keruleten, anelkul, h ciganyokat vagy csoveseket latnek. buda.

süti beállítások módosítása