Skip to content


       Szűrés lista

100%-os fizetésemelés,nagy az öröm a vezérigazgatóknál

Mivel már 2 éve nem kaptam még 1% fizetésemelést sem  (eric sem), így mindig megmelengeti a szívemet, ha több embertársamnak ez sikerül...

"A Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága kedden zárt ülésén megemelte több fővárosi közcég vezetőjének a fizetését. Például a jövőben a BKV vezérigazgatójának fizetése 667 ezer forintról 1,5 millió forintra kúszik fel, s éves alapbérének 150 százaléka illeti meg prémiumként. Kormánypárti politikusok hivatalos verziója annyi, hogy a cég előző vezérigazgatója menedzserszerződése alapján akár évi 20 millió forint körüli ösztönző prémiumot is megkaphatott a 8 millió forint körüli fizetése mellé."

Nagyon helyes, híve vagyok a teljesítményértékelésen alapuló bérrendezésnek, teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy Demszky több órán keresztül "értékelte" Antal Attilát (BKV), és jó alaposan kielemezte a munkáját!. Biztos remek, magas értékelést kapott, mivel remek volt az elmúlt 1 évi munkája !













Ma pedig a tegnapi "azért" után végre megjött a hivatalos indoklás is a legmagasabb szintről:

"Legalább egy nemzetközi bank osztályvezetői szintjének megfelelő jövedelemben kell részesülnie egy nagyobb fővárosi cég vezérigazgatójának. Ha ez nincs így, nem kapunk megfelelő szakembereket" - fogalmazott a főpolgármester.Demszky Gábor hozzátette, a korábban bújtatott jövedelmet, ami különböző jutalmak, prémiumok formájában jelent meg, bérré teszik, így a jövőben átláthatóbb lesz a jövedelmi rendszer."

Nagyon örülök hogy az utólsó akadály is elhárult a megfelelő szakemberek alkalmazásának !És hogy Gábor elítéli a bújtatott jövedelmeket , ez külön öröm ! 18 évig persze nem szúrta a szemét, de ez inkább hagyjuk ...

Címkék: bkv demszky pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr28301041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moks · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.17. 16:31:58

nekem azt tetszett amikor tegnap lenyilatkozta vki h mi motiválhatna jobban mint a pénz...lófaszt mama...aki kicsit is tud vmit a motivációrol tudja h ez a legnagyobb hülyeség amit vki kiejthet a száján

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.17. 16:46:45

én kaptam zero csak nem verem nagydobra.
amugy meg két dolog motivál, az erkölcsi elismerés kis mértékben és a lóvé nagyban!

Grege 2008.01.17. 21:24:09

Moks-al értek egyet, a pénz nem motivál, vagyis egy bizonyos szint felett már biztosan nem.
Azt senki ne mondja, hogy 667e havi bér + 15-20 mio-s évvégi prémiummal nem találnak közlekedési szakembert.

De teszek erre a nyomorult bandára, rövidítsék csak a bérletek érvényességét, emeljék az áraikat, vegzálják nyugodtan az éjszakai utazókat, én megvárom a tavaszt és felszállok a bringára :-)

Grege 2008.01.17. 21:37:36

ja, és tetszik a blog, bekerült a kedvencek közé :)

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.19. 16:23:30

biztos nagyon nagyon jól csinálják, és azért nem így érzik akik BKV-val járnak, mert ők nem értenek hozzá hogy mitt kell érezniük

Tábornok 2008.01.20. 06:58:21

Én a feléért elvállalom, olyan eredményt énis feltudok mutatni, mint ezek az "urak".
Sőt, szeretném, ha a BKV egy év után megfelelő végkielégitéssel megválna tőlem, csak azért, hogy a másik állami siker cég, a MÁV vezetését erősitsem, hasonló javadalmazás és eredményesség mellett.
Természetesen vannak hasonló képességű barátaim is, akiket jószivvel beprotezsálhatok a megüresedett poziciómba.

Rászolgáltak a zongorahúrra.

Megfigyelő 2008.02.22. 18:53:42

Táb ornok, én vállalom az igazgatóhelyettesi posztot

süti beállítások módosítása