Skip to content


       Szűrés lista

Fradi: ötödször is lófasz

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács a Fradi-pályára kiírt pályázati eljárást érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította, ezért délután ferencvárosi szurkolók kezdtek el gyülekezni a NVT épülete előtt. A rendőrség feloszlatta a gyülekezést de nem erőszakosan.
Az idő előrehaladtával azután egyre több fradista gyülekezett az épület előtt. Az esti órákra már a kommandósok is megérkeztek, de nem oszlattak. Balhé ugyanis nem volt, mint ahogyan azt előidéző provokátorok sem voltak ott.
Az NVT részéről egy sajtómunkatárs ment ki a drukkerek közé, de a megmenekülés elmaradására tett magyarázkodásán csak mosolyogtak az egybegyűltek.
Ők arról érdeklődtek, hogy lehet az, hogy a KVI-nek nem volt kifogása a tender ellen az NVT-nek viszont már van. Azért érdekes ez a kérdés a szurkok állítása szerint, mivel a határidők miatt csak a KVI felé lehetet volna pótlást benyújtani, míg az NVT felé nem. Azaz gyakorlatilag az állami szervek az egymásnak passzolgatott labdával lehetlenné tették a hiánypótlást. Az "illetékes" szerint a KVI döntéseiért ők nem felelősek (mások szerint viszont jogutódok), és hogy a kormány egy olyan üzlet megkötésében érdekelt, ami jó az államnak és a Fradinak is. A drukkerek a válaszokat nem fogadták el, mert nem értik, hogyan kaphatta meg a Vasas 1 forintért a vagyonkezelői-jogokat 99 évre, és, hogy a Honvéd a KVI-n majd a kispesti önkormányzaton keresztül hogyan kaphatta meg ingyen a Bozsik-stadiont. Szerintük ez nem igazságos elbírálás. de az sem világos számukra, miért egy hónap alatt derült ki, hogy hiányzik 1 milliárd forint a Fradi-tenderből.
A Fradi tehát még mindig nem menekült meg, a nimbuszának a rombolása újult erővel folytatódik...
Adta hírül az nb1.hu.

A Vatagbőr ezúton elhatárolódik attól, hogy a Fradi elnök Rieb György és a többi dilettáns vezető magyarázkodását leközölje, úgy is csak kezet-széttárnak, egymásra mutogatnak és hazudnak mint a vízfolyás-miközben: ÉVEK ÓTA KÉPTELENEK BÁRMIFÉLE EREDMÉNYT FELMUTATNI!

Címkék: magyarország cigány abszurd buzi fing fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr64300545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása