Skip to content


       Szűrés lista

Budikatalógus a Domestostól

Remek, hiánypótló kis oldalra bukkantunk az indexnek köszönhetően. A Buditime arra volt hivatott, hogy végigjárja az ország 100 wcjét, használja őket, leosztályozza és megtalálja a közülük numberone-t. BrekiBékával -a kezdeményezés kabalafigurájával- karöltve,  2007 májusa óta járta a wcket és vetette papírra(netre) véleményét egy szegény, szerencsételen, fetisek iránt rajongó emberke, hogy aztán a design, ergonómia, felszereltség, tisztaság kategóriák és a közönség szavazatai alapján megtalálják a végső győztest az ország legjobb budiját. Az egész akciót a a PHD médiaügynökség támogatta, és a Domestos szponzorálta. Akkora lóvé és marketing volt BrekiBéka mögött, hogy interjút adtak a Sláger Rádiónak, a Danubiusnak, a COOL TV-nek, a VIVA TV-nek és még az RTL Reggelijébe is behívták őket, hogy Stohl Buci élőben kérdezhesse meg, hol volt a legjobb szarni.(az RTL  klozetjának minőségéről nincs info sajnos)
A győztes végül a győri árkád bevásárlóközpont, mellékhelyisége lett, mely breki elmondása szerint "tiszta, tágas, vidám színű, ordenáré feliratoktól mentes, spiritualitással átitatott toilet".























kép :Bakro Nagy Ferenc, Velvet: Breki Béka és "Az Ország Legjobb Vécéje Díj"

Szóval ha kiruccantok valahova az országban és rátok tör a szapora, nem kell a vasútállomáson elvégezni a dolgotok, csak felpattanni a wap-ra és megnézni, hogy a béka szerint melyik a város legjobb slozija.

A vastagbőr megkérne mindenkit, hogy ha van még szinonimája a wcre, kommentbe írja le! Köszönjük!

Címkék: poén abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr58311097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása