Skip to content


       Szűrés lista

Ebjelmezek versenye

Hogyan csináljunk hülyét a kutyánkból? Akár ezt a címet is kaphatta volna a post, hiszen ahogy az előzőekben is láthattuk a hülyeség határtalan, ha a szülőkről vagy esetünkben a gazdikról beszélünk. Míg a gyerek a földrevágja magát és bömböl, ha szorítja a ráerőltetett ceruzajellmez, addig kedves kis négylábú családtagjaink csak egy szájbiggyesztéssel és pár elfojtott nyüszítéssel tudják tudtunkra adni, hogy igazán szarul érzik magukat királylánynak vagy bankrablónak öltöztetve. Ilyenkor általában a lelkes gazdik összecsapják a kezüket: "Nézd má Pesta, hogy tetszik neki!"

A Vastagbőr jelmezversenyt hírdetett a kutyik körében, amire szép számmal akadtak jelentkezők. Most bemutatjuk a döntőbe jutottakat, hogy aztán a közönség szavazatai alapján kiválasszuk a győztes ebet.

Első versenyzőnk, Bruce aki  Darth Vader nagyúrnak öltözött. Bár bíráink először túl elcsépeltnek gondolták az ötletet, meggyőzte őket a jelmez kidolgozottsága. A képen ugyan nem látszik, de Bruce még egy rögtönzött bemutatót is tartott a Vader féle szuszogásból.


Második versenyzőnk Lucy, aki egy frappáns ötlettől vezérelve Hot dognak öltözött. Mivel nincs mindenkinek ilyen kifinomult humorérzéke,a hatás kedvéért feltüntette ezt a jelmezen is, nehogy valaki véletlenül hamburgernek nézze.






Harmadik versenyzőnk Dezső, aki egy vérszomjas aligátornak/ krokodilnak öltözött. A szerkesztők különdíját már bezsebelő kis mopsz évek óta nagy igyekezettel készül a farsangokra. Volt már asztronauta, birodalmi lépegető és föld felé közeledő meteorit. Mint láthatjuk, most is maradt a férfias vonalnál. Jelmezében egy olyan kutya benyomását kelti, akinek lételeme a veszély.





Negyedik versenyzőnk Nyafika, aki idén 10xre öltözik pom-pom lánynak. Zsűrink értékelte a kitartását és bejuttatta a döntőbe, mire Nyaf rögtön elő is adta 3perces győzelmi táncát. "Ki a legjobb? NY-A-F-I-KA"







Ehhez igazából még a sokat látott zsűri se tudott érdemben hozzászólni. 5. jelölt: Kormos, a pók.












Hatodik és hetedik versenyzőink képei is magukért beszélnek. Kinek jut eszébe egy kutyát kutyának öltöztetni???? És zsidónak???? Uramatyám!!!

Hatodik jelölt: Veszteske,
mint Scooby doo

Hetedik jelölt: Sálom, mint a rabbi.











Címkék: farsang

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr79334905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.11. 15:22:00

Sálom nem Tomcat kutyája? xDDDD

elisabetta 2008.02.11. 19:57:56

:DDD én is egy mopsz büsze gazdája vagyok:D szerintem jelmez nélkül is épp elég viccesen festenek:D

moRtiZ 2008.02.12. 08:12:57

Viccesen néznek ki :D A pók megbüntet :)

czyi · http://holnapelott.blogspot.com/ 2008.02.13. 13:58:02

A pók beszarás!
díjat neki!

poker 2008.02.13. 15:07:17

miért van 10 lába a póknak?

bornonheels · bornonheels.blog.hu 2008.02.23. 21:11:13

ez valami eszement vicces. mármint az utolsó kettő :D

süti beállítások módosítása