Skip to content


       Szűrés lista

Amikor a taxis szólít le...

"Megbántam, hogy nem szálltam be a kocsijába!"

Bulvárcímlap feeling, csak sajnos mivel (még) nem vagyok hatalmas magyarországi celeb  (pedig a melleim már majdnem olyan formásak, mint a gógyisylvinek), így kevésbé figyelemfelkeltő, mintha 5 éve szoptam volna a mosókonyhában egy big bránert (igaz a szilvi se ott és nem egyet). Persze csak az irigység beszél belőlem, mert nekem nem futja szarovszkira. (De ami vigasztal, hogy a nevemben van ypszylon és ez azért mindenképpen pozitív.)

"Vasárnap a hajnali órákban a vastagbőr egyik tudósítója hazafelé sétált az I.kerület egyik kihalt utcájában mikor mellégurult a semmiből egy sötétített ablakú fekete mercédesz. A lány teljesen megrémült az eset óta sokkos állapotban van...  Kis híja, hogy nem erőszakolták meg." 

Bár nem tanultam, hogy kell ezt, de gondolom valahogy így születnek a bulvárcikkek, amik amúgy jók és kellenek és imádjuk őket, de tényleg...

Szóval konszolidált nőként ("festetlen haj, fesletlen erkölcs") sétálok hajnalban a fent említett kerület egyik kihalt egyirányú utcájának bal oldali járdácskáján.

Elsuhan mellettem egy taxi, majd kb. 50 méterre tőlem lefékez és megáll. Gondoltam valaki hívott egyet abból a házból ahol "leparkolt", de nem. A taxisfaszi bámul kifelé az ablakon. Sétálok tovább ugyanabban a tempóban, mint korábban. Néz. 

Elmegyek a kocsi mellett, elkezd araszolni mellettem, majd kiszól a taxiból:
- Jóregge’ csókolom merre megy?
Erre rögtön egy anyád! ugrott be, de mivel a taxisok konkrét helyekre visznek, konkrét embereket, és itt nem én voltam az, akit vinni kell, ezért a legkevésbé konkrét dolgot mondtam határozottan és kimérten:
- Nemtudom! (de ahogy mondtam, úgy inkább egy paraszt hagyjálmárbékénbaszdmeg! volt)
Ennél a merre megy?-nél, csak az lett volna csak jobb, ha azt kérdezi meg merre van a Vérmező út. 

Fogalmam sincs, mit kell mondani egy taxisbácsinak mikor az ember leánya nem hív taxit, hanem csak úgy megáll mellette egy, és arról érdeklődik merre tartunk. Lehet, hogy nem a nemtudom a legmegfelelőbb...

A válaszommal először nem tudott mit kezdeni. Gyalogoltam tovább, megint odaszól:
- Mi az, hogy nem tudod?
- Az, az, hogy nem tudom. Csak sétálok. - mondtam menet közben.
Jön tovább 5-tel mellettem.
- De miért sétálsz?
- Mert sétálni van kedvem. - de ekkor már elröhögtem magam, "ez mekkora egy balfasz baszdmeg, mi a f.szt akar, nem hiszem el" - gondoltam magamban.
- Az azt jelenti, hogy hagyjalak?
- Megköszönném!

- Biztos? - kérdezte
Na erre már csak egy pofát vágtam, de abban minden benne volt...
- Na jó, pedig most újpestre megyek... - és elindult.

Szerintetek mégis mit akart? Elvitt volna egy ingyen körre tütüvel a városba? Újpest??? Akinek volt már hasonló esete, az írjon, legyen szíves, mert nem tudom ez így mégis micsoda ...
 
  Most is segítségül hívtam a google-t. Kidobott egy találatot a "leszólított egy taxis"-ra, de lehet megint szarul kerestem, vagy ez egy annyira általános dolog, hogy pont azért nem írt még róla senki(?) Ha ez van, akkor hülyepicsázzatok nyugodtan, nemgáz.

A lényeg: Totál sajnálom, hogy nem voltam nyitottabb, hiszen olyan kedves volt az úr. Megbántam a viselkedésemet, mert egyrészt most csak találgatom mit akart, másrészt sokkal jobb lenne a sztorim is ha nem csak 3 tőmondattal viszonoztam volna az érdeklődését.

többé nem stoppolok így

Kedves taxis, kérlek, ne haragudj rám!
Nem akartalak megbántani, ezt tudnod kell!

Ha olvasod, írd meg mi ez a műsor és gyakran csinálod-e ...
     

Címkék: taxi nemisértem

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr53333795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jáger László 2008.02.11. 12:17:39

Áááááá, csak fuvart akart.........

simonmondja... 2008.02.11. 12:41:30

Ja, nem akart a saját kontójára visszafurikázni.
Mégis megér egy kérdést, hátha te fizetted volna a visszautat.

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.11. 12:53:53

szóval csak társaságra vágyott ?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.11. 13:08:37

Mondtam, hogy télen ne vedd fel a picsavillantós szoknyád, hisz ilyenkor ritkaság és ugranak rá a geciagyúak!

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.11. 13:18:11

nem is vettem fel ... talán ez volt a baj? :D

(de most viccen kivül, asszem rám mindent lehet mondani a kihivókirívókurván kivül)

Kruger Papa · kruger.blog.hu 2008.02.11. 16:08:56

Lehet, hogy mégis csinos vagy?
Vagy legalább taxis körökben annak számítasz?

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.11. 18:09:31

tuti nem :) annyi elég volt hogy lány vagyok és egyedül voltam ...
Van olyan jóindulatú taxis aki ingyen elvisz egy idegent ha ő úgyis arra megy amerre az az illető menne gyalog ?

grater 2008.02.11. 18:18:11

mondjuks ztem nagyon csinos vagy, de az a taxi sofor meg pont emiatt gaznak tunik. sztem a nem tudom a leheto legfurcsabb valasz amit valaszolhattal, ugyes vagy, es sztem jo h nem ultel be!!!
tsokkitaxi

haborushos 2008.02.12. 11:44:04

Kedves Haynau, egész életemben nem jöttem volna rá, hogy lány vagy, viselvén a pofaszakállas fénykorában hatvanéves osztrák tábornok nevét.

drawerman 2008.02.12. 19:07:52

Mivel meglehetősen rossz véleménnyel vagyok a taxisokról (eddig kb. tízszer vettem igénybe a szolgálataikat, de mindannyiszor én magyaráztam el, a keresett utca merre van. Még jó, hogy feltalálták a dzsípíeszt, különben itt bolyongana mind1ik a városban fel s alá!), fel tudom tételezni, hogy csak arra volt kíváncsi, hogy merre is van Újpest. Miután kikosaraztad, kedves Haynau, gondolom továbbment b*zmegelve, újabb delikvenst keresve. :)

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 21:37:07

hmm igazad lehet :)
de akkor kiszólhatott volna így is: hé' te nemtod hun van újpest?

pitaa 2008.02.13. 11:05:32

"eddig kb. tízszer vettem igénybe a szolgálataikat"
ahah úristen, hány éves vagy, 16? :D

amúgy dugni akart. mindenki dugni akar.

czyi · http://holnapelott.blogspot.com/ 2008.02.13. 14:58:47

"másrészt sokkal jobb lenne a sztorim is ha nem csak 3 tőmondattal viszonoztam volna az érdeklődését."

haynau, végy virtualice leckéket ezügyben BlueBunny blogjáról/tól! ;)
bluebunny.freeblog.hu/

Matu 2008.02.13. 20:16:25

:))
Hehe:) Ez aranyos.

Eloljaroban, bar nekem is van y a nevemben, kozelse. Szoval kozelse feltuno a megjelenesem.

HAsonlo szituacioba en is keveredtem mar, mint a cikkiro holgy, es mivel nekem kozel sincs ekkora ellenszenvem a txisokkal kapcsolatban (lehet mert soha nem a drosztos taximaffiatagokkal pacsizok), igy a kedves kerdesekre valaszolgatva sikerult megusznom egy hajnali haromoras BKVzast ki Bekasra. Es meg a total lefagyott felvonulasteren is forgolodtunk jokat, egy pekárút szallito kisteherauto kellemes tarsasagaban.
Mielott "fujjkurva" jelzot ramaggatna valaki... Taxishoz beulni? Nanemá. Azok nem assak el az embert az erdoben, miutan a kulonbozo testreszeit levalasztjak a torzsrol, mert egyszeruen marha nagy a lebukasveszely. Nem pesten. Nem a belvarosban. Ha eroszakoskodik, akkor barki feljelentheti oket rendszam alapjan, egybol bevonjak az engedelyet. Ha felajanlja az ingyenfuvart, es megis penzt ker, mit csinal ha kiszallok az autobol es otthagyom? Bosszubol egesz ejjel csenget a kaputelefonon?

A fenti joember igazsag szerint lehet tenyleg csak megsajnalt, hogy minusz husz fokban battyogok. Es tenyleg csak beszelgetni akarhatott. Kulonben nem meselte volna el, hogy a kislanya most elso osztalyos...

Szoval kedves cikkiro holgy, szerintem nem kell a "misszpicsa" jellegu elvonulas (most ezt nem celzottan sertesnek szantam, remelem nem Ön nem az), mert akar neha az embert a joszandek is vezerelheti.

Masik tortenetem arrol a taxisrol szol, aki némi nemi ellenszolgaltatas remenyeben tette meg a hasonlo kort, holott negyvenszer kozoltem vele beules elott, hogy nincs nalam penz, es egyebb modon sem tudom viszonoszni kedvesseget. O ezt nem hitte el, es miutan hazavitt, nagyon zokon vette, hogy kedves mosoly kisereteben szalltam ki az autobol. De ugyanmar mit is tehet? En szoltam neki elore...
Ennyit a taxisorol:)) En inkabb az utobbi hirek hatasara egy rendorautoba felnek beulni:)

Caps_Lock 2008.02.14. 10:02:26

Én 1-2 éve kora tavasszal gyalogoltam haza a MokkaCukkából félrészegen, de az időjárás kissé zordabb volt mint gondoltam (lásd majd be fagyott a seggem), szóval el kezdtem stoppolni, persze nem gondoltam, hogy sikerrel járok, csak úgy. Erre legnagyobb meglepetésemre egy taxis állt meg és amikor közöltem vele, hogy egy ócska vasam sincs nem jött zavarba, azt mondta úgy is arra megy. Így a 20 perc fagyoskodós séta helyett 3 perc alatt hazaértem. Pedig még csaj se vagyok O.o

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.14. 10:32:28

- céges buliból hazafelé jövet , 55-60 éves taxis ecsetelte, hogy "mekkora kurvák a mai fiatalok". egyszer beszállt mellé egy tini lányka , ki hazaérve közölte, hogy nincs pénze , de természetben fizet ha úgy jó. a bácsika elmesélte, hogy nem szopatta le az amúgy nagyon fény csajszit, hanem közölte vele, hogy lemoshatja a taxit ha gondolja(hajnal 5kor). De ő inkább elhúzta a száját és bement anyutól pénzt kérni.
Hogy ebből mi igaz mi nem, nem tudni, de lehet, hogy ha nem egy nagypapi taxist fok ki a csaj akkor nem kell felverni az anyját, csak nyelni pár nagyot.
Természetesn ezzel nem azt akarom mondani, hogy szerintem is minden mai fiatal ilyen... sőt...

jaman 2008.02.14. 16:05:11

Hello,

én hapsi vagyok, egyszer télen éjjel, miután elment az utolsó busz is a Jánoshegyről, elindultam gyalog, erre megállt 1 taxis és felebaráti szeretetből levitt a Moszkvára, szopnom, dugnom és fizetnem sem kellett.

Ilyen is van, csak ritkán.

haynau · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.15. 18:08:31

"miutan hazavitt, nagyon zokon vette, hogy kedves mosoly kisereteben szalltam ki az autobol"

én inkább nem szállok be ... ne vegyen zokon semmit senki :D

oké hogy taxis, meg könnyen meg lehet találni elvileg, lebukasveszely, stb
de ha elvitt valahova és nem fizettél érte akkor utána biztos lenne egy két olyan taxis haver aki azt mondaná, h márpedig látta h te beszáltál és te kérted h vigyen ide v oda nem ő ajánlotta fel magától h ingyen elvisz ...
oké hogy utána ha nem fizetsz mégsem jogos a szexuális követelés de sztem simán kimagyarázná az egészet és csak te jönnél ki szarul a dologból ...

az tök jó hogy vannak pozitiv példák, h még pasikat is hazavisznek ingyen :)
nem akartam ellenségesen írni de az én esetemben tök egyértelmü volt h nem vágyom ingyen hazaszállításra, viszont elhiszem hogy ő csak jófej akart lenni és semmi rosszra nem gondolt

a tapasztalatokra voltam kiváncsi :)
köszi h irtatok és örülök h léteznek rendes taxisok

Matu 2008.02.18. 18:21:50

Haynau:)
A post cime, hogy "vastagbor". Na en annak nem vagyok hijjan, es pont magasrol teszek, hogy par f...vero kollegnak mit mesel az, aki minden alaptol mentesen varja el tolem azt, hogy lepippantsam:)

En elore szoltam. Igy jart:D

Avagy "a nok is tojhatnak ra, ki mit gondol roluk"

otpkolcson 2008.03.14. 20:55:32

engem tobbszor is felvett taxis amikor hazafele gyalogoltam telen, tehat nem picsavillanto szoknya meg ilyenek. egyszeruen csak felvettek, mert ugyis arra mentek, es unatkoznak. lehet, hogy ez mar a verukben van, hogy kell valaki aki mellettuk ul?!?!? es rendesen viselkedtek, nem probalkoztak be sem. szal vannak meg rendes emberek.

süti beállítások módosítása