Skip to content


       Szűrés lista

Nők Egyesülése a Terrorizmus Ellen - Viseled már a zöld szalagot?

A magyar demokrácia apró, de hiánypótló szervezet alakult meg, a Nők Egyesülése a Terrorizmus Ellen, melynek "célja a félelemkeltés, a terrorizmus minden formája elleni fellépés". Hála istennek, már alig bírtam aludni az éjjel, az országban és az utcán tomboló terrortól...

Az alapítók: dr. Gurmai Zita MSZP-s európai parlamenti képviselő, Dejczö László, Illés Béla, Judith Müller, Kóbor László és Benkó Sándor. A 4 férfit azért megkérdezném, hogy nem kellene egy új nevet találni egyesületnek, egy kicsit mulatságosnak tartjuk, hogy egy női mozgalmat 4 férfi alapít? Gurmai Zitáról legutóbb akkor hallottam, amikor főnökével (Gy.F.) és a Munkáspárttal együtt harcolt a vörös csillag legalizációért.

"Minden igaz demokrata – pártállástól, nemtől, vallási felekezettől, etnikai hovatartozástól függetlenül – mától viseljen zöld szalagot, mert ez a remény színe".
A zöld szalag nem a csecsen terroristák jelképe? Fogytán vannak felhasználható színek?

"Dér Zsuzsanna (MSZP frakcióvezető - helyettes) azt kérte, hogy akik kiengedték ezt az ártó szellemet a palackból, mielőbb parancsolják is vissza." Meddig fogják még hajtogatni ezt a jelképet a palackkal meg a szellemmel? Jóhogynem mindjárt azzal jönnek, hogy látta is az ördögi Zorbánt, könyékig benzinesen és a patájával robbantotta be a molotov-koktéltokat ...



Judith Müller, az Izraelben élő Oscar-díjas parfümtervező (?) elmondta, hogy Izraelben tagja a Gyászoló anyák mozgalmának, amely nemzetközi egyesület. Hozzátette: a hazája Izrael, de gyökerei erősen Magyarországhoz kötik. Azt reméli, azzal, hogy megalakult a terrorizmus-ellenes NETE, talán a Gyászoló anyák mozgalmának is kevesebb dolga lesz.
Ezt nem is értem, mi köze ehhez egy izraeli mozgalomnak? Izraelben nincs elég tennivaló?
A Nők Egyesülése a Terrorizmus Ellen besegít nekik?

Ha ebben az országnak a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg
"A terrorszervezet", akiket egy ország rendőrsége és titkosszolgálata 1 év óta nem tud elfogni/letartóztatni, akkor erősen kérdőjeleződik meg az emberben, hogy vajon minden rendben van idehaza ?

Kik akartak robbantani a Fidesz nagygyűlésen?
Ki lőtt a Teve utcai rendőrpalotára?
Ki lopta el Kádár koponyáját?
Kik a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg tagjai?

Önt nem zavarja a válasz hiánya háromszázvalahány napja ?


Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr37336272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izé 2008.02.12. 15:52:29

a zöld szalag nem az IRA politikai szárnyának (Sin Fein) volt a jelképe?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 15:55:01

izé ..

Lehetséges ...bár az sem egy lányegyesület volt :)

jorda 2008.02.12. 16:50:36

Számomra meglepetés erejével hatott !
Gurmai nő ?

Grege 2008.02.12. 19:36:27

DobayAdam: számomra az a szánalmas,hogy a politikai szervezetek bújnak folyton civil gúnyába, ellehiteltelenítve (ellehetetlenítve) az összes komolynak indulő tényleg társadalmi összefogást.
Annyira szétbszták a saját hitelüket, hogy próbálják semlegesként tündökölve osztani az észt, szomorú, szomorú, szomorú :(

és bár ebben is az szdsz a legnyomulósabb, de ez nem menti fel a jobboldalt sem a hasonló parasztság alól, márpedig erre is volt jópár példa. azt kívánom ezeknek, hogy az anyukájukat szólítsa le egy taxis a vasárnap hajnali órákban, vagy amikor sétálni támad kedvük :)

Sloane (törölt) 2008.02.12. 20:32:03

Hiánypótló szervezet :-) Ez óriási!
A zöld szalag inkább környezetvédelmi kampányokban tűnt fel eddig emlékeim szerint.

süti beállítások módosítása