Skip to content


       Szűrés lista

Torghelle piros lappal lógott el csapata meccséről

Sanyika a német másodosztályú bajnokságban szereplő csapatával a Jena-val a St. Pauli vendége volt Hamburgban. A 2-2-es döntetlennel végződött találkozón Torghellét már a 16. percben kiállította a játékvezető, mert megrugdosta ellenfelét.  Az OTZ című jénai lap beszámolója szerint Torghelle kiállítását követően néhány perccel idegesen telefonálgatott, majd a díszpáholyba sietett, hogy elkéredzkedjen a klub elnökétől, Rainer Zipfeltől. Miután engedélyt kapott arra, hogy terhes feleségéhez siessen Budapestre, taxival sietett a hamburgi repülőtérre és el is érte a magyar fővárosba induló gépet. Amikor megérkezett a kórházba, már megszületett a kislánya. Torghellét azzal a feltétellel engedték el, hogy hétfőn ismét edzésre jelentkezik csapatánál.
Országunk legagyatlanabb tuskója minden bizonnyal komoly eltiltásra számíthat, miután a német kupában október 31-én a Nürnberg elleni találkozón kapott piros lapjáért három kupameccstől eltiltották. Mivel visszaesőnek számít, most ennél is súlyosabb büntetéssel kell számolnia, ráadásul klubja is fegyelmi vizsgálatot indított ellene. Nem fogunk csodálkozni, ha hamarosan a Crystal Palacehoz és a Panathinaikoshoz hasonlóan a Jena is kivágja mint macskát szarni. Nem para, a lassan 26 éves focistát biztos tárt karokkal várja majd a Diósgyőr, a Reac, a Paks, a Tatabánya vagy a bohócliga egy másik hulladék csapata. De Lőw Zsolthoz hasonlóan a Bundesliga 3-ban is el lehet tök faszán vegetálni a kismilliószor leszerepelt magyar focistáknak.

Címkék: foci pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr44336463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bög 2008.02.12. 18:11:46

16. percben:DDDDDDDDDDDDD ha másról lenne szó azt mondanám, csak azért csinálta, hogy hazaérjen a kórházba, de nála ez fel sem merül:)

Sloane (törölt) 2008.02.12. 20:35:14

Elég sokáig húzta a zöld gyepen, legalábbis önmagához képest :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.12. 21:39:03

Hihetlen , megnézed egy TELJES Eurogólokat hétfőn, és csatárt évente 2-3-szor állítanak, az összes bajnoskág összes meccséről.

Sanyinkat meg minden 3.-on , körülbelül ...


Ha tudja magáról hogy idegbeteg, miért nem kezelteti?

Ha nem tudja magáról, hogy idegbeteg, miért nem kezelteti nagát, hogy megtudja hogy idegbeteg ? xD

Gardenee 2008.02.12. 23:08:31

volt két gólja ami "világhírűvé" tette, legalábbis szakmán belül elismertté; mind a két gólt németország ellen szerezte anno, és a két gól kísértetiesen hasonlít egymásra.
tehetséges labdarúgó, jöjjön is haza..

süti beállítások módosítása