Skip to content


       Szűrés lista

Hiányzik 2 perc a műsoridőből? Nézzünk körbe a kollegáknál téma után!

Van a TV2-őn ez "Favorit" nevű műsorkezdemény, amit össze-vissza pakolgatnak időpontilag, gondolom a sok bukta után nem merik még ezt is elkaszálni. Így hirdeti magát a műsor: "Sztármagazin, a legfrissebb hazai és külföldi sztárpletykákkal, sztárhírekkel. Utánunk a sztárözön!"  Hogy erre miért van szükség az "Aktív" mellet, az kész rejtély, de biztos jobban tudják a TV2-nél.


Nos, nézzük mik a legfrissebb hazai és külföldi sztárpletykák:



Azt hiszem, nincs annál szánalmasabb, ha egy televíziós szerkesztőség a saját kollegájuk másokat kurvára nem érdeklő eseményét adja el, mint hűdefontos sztárhírek! Ennyire nem volt "hír" aznap, üresen maradt 2 perc műsoridő? Valakinek bevillanhatott, hogy Csabának itt a szomszéd irodában most született meg a 2. gyermeke? Nosza, hozzd a kamerát, ez ütős téma lesz!
Mert valljuk be, az még talán-talán egy aprócska, amőba méretű hírecske lenne, hogy az ELSŐ gyermeke megszületett, de hogy a MÁSODIK? Azurák Csaba se nem sztár, se nem celeb, dolgozni jár be a munkahelyére, ami történetesen a TV2. Így az Ő öröme/nyomora nem tartozik egy "sztármagazin" hírei közé. Sőt, semmilyen hírek közés sem. A jókívánságokra meg ott van a TV2 honlapja, lehet ilyen célra is használni  ...


Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60364404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agostondani · http://agostondani.blog.hu/ 2008.03.04. 10:25:23

Egyáltalán azt tartom baromi szomorúnak, hogy emberek fontos hírnek tartják, ha Kelemen Annának pattanás nőtt a muffjára.
A kereskedelmi televíziók műsorstruktúrája elkeserítő. Egy ismeretterjesztő műsor sincs (Illetve van, mert a televíziózási törvényben fél óra a kötelező ismeretterjesztési idő, de ezt megoldják Kovács Lázárral és festett hajú komájával), nincs riport magazin, mert ami volt azt is megszűntették (Akták).
Nincsenek érdekes filmek, amik bármiféle kultúrát hordoznának magukban. Győzike, Kelekótya Karácsony, Ölve, vagy Halva, és "utánunk a sztárözön" viszont van. Írtam a blogomban egy esettanulmányt a televízió és a számítógép kapcsolatáról, és ezek súlyosan negatív hatásairól.
Elkeserít, hogy a barom magyar leül a tv elé és a szeme nem rebben a silány minőségtől. Választási lehetősége viszont nagyon nincs, mivel a szerencsétlen nyugdíjas örül, hogy három csatornája van és abban legalább nem politikáról és az élet valós problémáiról van szó. Leül, megnézi Mónika aznapi repertoárját, megbeszéli a szomszéddal és boldog a napja. Örül, hogy lyuk van a seggén.

whack3r 2008.03.04. 10:45:28

"Azt hiszem, nincs annál szánalmasabb, ha egy televíziós szerkesztőség a saját kollegájuk másokat kurvára nem érdeklő eseményét adja el, mint hűdefontos sztárhírek!"

Ez mindig is így volt a magyar kereskedelmi tévéknél.
Akármilyen műsort indítottak, mindig is a saját "sztárjaikat" szerepeltették. A nénike meg majd "Jéé, ez a Balázs abból a másik izé nem tudom melyik műsorból" (természetesen megemlítik majd,
hogy ki honnan melyikből valahogyan)
Minek szerepeltessék a konkurensekét? Nem is tudok példákat mondani szerencsére, hogy milyen műsörokról van szó.
Tréé az egész..hányinger

krtek 2008.03.04. 10:57:56

A kedvencem az ilyen "műsorban" jópénzésajátszarátevő aktuálidióta (műsorvezető) lelkesen meséli a szerinte sztárhíreket. És a végén felteszi a parasztoknak a kérdésr: na? kakált ma bradpit? küldje el az annyának mms-ben 500-ért.
(már viszi a uzsorás/bank a házat, de emeltdíja sms az kell)

Az a plasztik détárenikő csinálja a leghihetőbben azt, hogy érdekli is az a nulla miről gagyog...

Csak önöknek, csak itt, csak most. Nesze paraszt ne!

realm 2008.03.04. 10:58:47

Bezzeg a Zorbántorgyán idején még bulvár sem volt! :)

krtek 2008.03.04. 11:05:48

Elég bulvár volt a józsibácsi, amint "szakértőként" magyarázott...

Off.
De jól csinálta, mert egy normális országban már régen agyonverték volna, melleslek még sittet sem kapott, pedig egyszer érdemes lenne összeszámolni mennyibe van nekünk a szakértelme...

Akkor már inkább a bifiduszpokrvitschák maunika me a balfasz pápázása...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 11:11:29

No, majd a digitális átállásnál az a 3 millió ember aki még szobaantennával nézi a 3 földi sugárzású TV-ét, azoknál vége szakad a jólétnek ...

Gondolom nem fognak örükni, hogy meg kell venni a set-top-box-ot 10-20 ezetért ha továbbrs is akar tévézni ....

agostondani · http://agostondani.blog.hu/ 2008.03.04. 11:15:53

Bulvár Pulitzer óta létezik. Rikkancsik futkosnak az utcán és egymondatos, nagyon hangzatos címeket kurjongatnak elétéve a "SZENZÁCIÓ" szót. Gondolom mindenki előtt megvan a kép.
Ez az igénytelen és szinten aluli förtelem nem bulvár, hanem szar. Igénytelen nyelvezet, nulla szakmai tudás. Mindez azért van, mert a kiadók és a szerkesztőségek zsákszámra alkalmazzák a tehetségtelen és dilettáns "újságírókat" bagóért, akiket öt perc múlva úgyis kirúgnak.
Bulvár az, amit könnyen és érthetően el lehet olvasni és meg lehet érteni. Ami nem ilyen, az publicisztika, tanulmány, ilyesmi. Sajnos mára mindenki számára egyet jelent a bulvár szó a Story magazinnal, holott az nem több, mint megcsúfolása a műfajnak. Komoly szaktudást és felkészültség igényel a bulvársajtóban való részvétel, de természetesen csak akkor, ha valódi bulvárról van szó.

whack3r 2008.03.04. 11:40:46

"Gondolom nem fognak örükni, hogy meg kell venni a set-top-box-ot 10-20 ezetért ha továbbrs is akar tévézni ...."

Szted meg kell venni? Áhh, szarérhúgyér odaadjék az előfizetőknek, hogy tessék a mienket használd..
Már most iszonyat a pörgés, több tízezer előfizető nézegeti már a nationalgeo-t hd-ben.. Aztán rájön, hogy tesztadás és átkapcsol a csigakettőre meg a barátokköztösre.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 11:42:33

whack3r

Áh, nem is nézek TV-t , csak a Híradót .... minden sorozat, film a netről jön .....

Terjeden az internet, és bukjanak ezek a szar ker.tévék ...

Vagy tartsanak lépést a korral !

Islander 2008.03.04. 12:27:35

Jól mondod, ezek izzadságszagú "olcsón beszerezhető" műsztárolós infók. Képrenyőn van? Akkor itthon már celebrity. Amiatt van képernyőn mert mindenki kínjában röhög rajta mert olyan szar? Akkor is. Szegény műsorvezetők meg megkérdezett munkatársak meg mosolyognak meg próbálnak jópofát vágni, van akinek ez tetszik, van akinek biztos nem (szerződésben biztos benne van hogy tűrni kell ezt is), de hát kell az új friss anyag gyorsan. Nehogy már kiküldjünk tudósítót valahova, vagy készítsünk/fordítsunk interjúkat valódi sztárokkal, hírességekkel (zenész, film és színpadi színész, író(!), sportóló (!), tudós (!), nem kell az ennek a buta plebs-nek (meg jajj az munka és pénz), mindenkit csak az érdekel hogy XY bemondónak hány kutyája van és milyen színű. Peeerszeee.
Hasonló mint a most szarásig nyomott Dundika ill. Bódy Szilvis luxuskurvák marketinggépezete. Kiváncsi lennék ezek mögött ki áll. Mindenesetre csodálatos példaképet mutatnak a fiatal tévéző generációnak, hiszen "híresek". Más kérdés hogy hogyan, meg miről és mire...

agostondani · http://agostondani.blog.hu/ 2008.03.04. 13:08:17

Csak tudni kell különbséget tenni hírértékű információk és a nívótlan szar között. Na most ez itthon nem megy.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 13:18:23

Islander

Ezárt nem létezik itthon oknyomozó-tényfeltáró újságírás ...hónapokig dolgozni egy anyagon? Minden szempontból utánajárni ?

Gyorsan kell "műsort/cikket" csinálni ..... :-(

Élményindex 2008.03.04. 17:49:14

Ez az Azurák egy végkép irritáló, semmitmondó arc.

Mindig elkapcsolom, ha látom.

macskafaraok 2008.03.05. 00:54:58

Asszem a Favorit-nak vége is...

süti beállítások módosítása