Skip to content


       Szűrés lista

Szegény Molnár Anikó nem képes pénzért szeretkezni!

A Molnár Anikó-saga tovább folytatódik (előző poszt itt), egyszerűen nincs olyan nap, hogy ne szerepeljen valamelyik bulvármagazinban vagy TV-műsorban.
Mit tett le Anikó az asztalra, hogy ennyit foglalkoznak vele? "Való Világ" X.-ik helyezett, volt "Nagy Ő", meg nagyok a mellei ... ennyi, azt a betyárját !
Anikó, ez az egyszerű nőszemély egyből a lényegre tér: "Február 23-án megfogadtuk, hogy március 23-ig összeszedünk egymillió forintot" a Karib tengeri nyaralásra.

Hölgyeim és Uraim, ha Anikó elrepül március 23-a után, remek példája lesz annak, hogy kis hazánk a lehetőségek földje, hiszen Anikó egyszemélyben bebizonyítja, hogy lehet keresni 1 millió forintot, adózottan, törvényesen, munka nélkül! Remélem, az APEH megforgatja a szöszi senkiházit. Illetve, soha nem támogattam még annyira, hogy az utazási irodák kiadják a drága utazást vásárlók listáját az APEH-nek. Kedves Anikó, minimálbérből vagy még kevesebből repülünk a Karib-szigetekre? Még talán TB potyautasnak is tetszik lenni? Hogy is van ez?

 "Úgy döntöttem, mindent eladok, amit tudok nélkülözni. Ha bárki szeretne megvenni valamit, amit valaha látott rajtam, csak nyugodtan írjon nekem e-mailt! Eladom a szoláriumgépemet is, amire rá van festve a saját arcképen. Még a villában készült rólam egy Vári Zsolt festmény, azt is. Ezen kívül bármilyen munkát, akár fizikait is elvállalok. Ha kell, étteremben mosogatok, vagy kávét főzök, szóval bármit megteszek"
Ez a csaj most komolyan azt hiszi, hogy az éttermi mosogatók meg pincérnők havi nettó 1 milliót keresnek? Hihetetlen, egyes emberek milyen álomvilágban élnek ... mondjuk, aki soha egy percet nem dolgozott tisztességesen, honnan tudná?
 





"Ha lazább erkölcsű lennék, már annyi pénzt összegyűjthettem volna, hogy a barátnőmet, és az egész családomat elvihetném egy Föld-körüli útra - kezdte Anikó.
Van aki orális szexre tart igényt, sokan egy éjszakás kalandra, vagy néhány napos közös programra, kéjutazásra vágynak, és cserébe pedig az egész összeget odaadnák."
Még is mire számított, milyen "munkát" fognak neki felajánlani? Teljes meg vagyok döbbenve, hogy a szemét, gazember férfiak csak szopatnák szegénykét!
Betont keverni csak nem hívják el ....! Milyen meglepő! Mihez értesz Anikó, 34 évesen ? De megnézném az önéletrajzodat ....

Anikó és azok a fránya erkölcsök:









































"Még azoktól is csak udvarias leveleket kaptam, akik a szexuális tarifámról érdeklődnek. Mindenkinek megköszönöm az ajánlatát, és megírom, ha lenne óradíjam, akkor nem kellene utazásra gyűjtenem. Bevallom, kicsit sajnálom, hogy nem vagyok képes pénzért szeretkezni – magyarázta Anikó, aki pár nap alatt simán besöpörhetett volna két millió forintot." 
Micsoda klasszikus elszólás! Tehát aki pénzért megy el dugni gazdag pasikkal, az pár nap alatt 2 milliót keres?! Ezzel köröket verne Annácska legendás 250 ezer / óra tarifájára!
Szegény Anikó .... egyszerűen nem képes!
Nagyon szeretne, de nem megy neki ...! Pénzért, azért nem! Jaj, azok a szigorú erkölcsök! Esetleg egy bundáért? Vagy ékszerért? Autóért? Hol húztad meg a határt? Kelemen Annácskának nincsenek ilyen aggályai, fix 250 ezer/óra, neki emiatt nem is vannak anyagi gondjai ....


A többi tisztességes erotikus show-ra sértő ez a produkció
(Molnár Anikó show Erotika 2007):



Ilyen performance-t sem láttam még ... ezért pénzt kérni és elfogadni?!

Címkék: bulvár bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12363113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.03.04. 14:31:15

Tetszik, ez a Kelemen Annás viszonyítás. Ebben teljes mértékben igazad van. Vicces ez a magyar celebvilág. Egy kicsit suta, egy kicsit hálivúd, egy kicsit Mongólia. De a miénk. :DDD

megacici 2008.03.04. 14:37:20

először aszittem,nekrofil a nigger,amikor élettelen volt a zAnikó,aztán amikor el kezdett mozogni,meg vonaglani,akkor befejeztem az örömtáncot,és szomorúan vettem észre,hogy még él:) és mi a fasznak takargatja magát a végén???már ország-világ látta a pináját meg a csöcsét többször is.
már amikor felbukkant az ertéelklubbon,megmondtam,hogy ebből a nőből semmi se nem lesz!állítólag elkezdte a kommunikációs fősulit,de otthagyta.azt nyilatkozta,hogy túl sok a munkája:DDDDna,persze...

agostondani · http://agostondani.blog.hu/ 2008.03.04. 14:47:49

Nem is tudom hová legyek!? Szegény Anikó! A sok hülye meg Darfurba küldi a pénzt és a sedélyeket...

Grege 2008.03.04. 15:11:30

-első

-ez már régi és már láttam

-ha kimoderálsz, akkor diktatúrát kiáltok :)

üdv.:
agyalapi galandféreg

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 15:33:06

Grege

xD
ezt más nem érti, ez olyan összekacsintós poén :-)

Ahhha 2008.03.04. 15:55:39

Na persze, legalabbis addig nem hajlando mig nem olyan figurakrol van szo akik tovabblokik a karierrjet, mint az elozo pasijai. Meg nem lottyedt csunya emberek mert az meg derogal neki.
Azert megneznem 40 eves koraban mit fog csinalni.

ex-Zep 2008.03.04. 16:16:18

hát végignéztem, dögunalom

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.04. 16:23:04

Zep

Lehet hogy dögunalom, de 200 000 forintot kértek ezért a "5 percért" xD

Perillustris 2008.03.04. 16:38:47

Jájj, drágáságáim! Há á végin mutogatta vóna magát, áz öncílú lött vóna. Míg ámit á műsor álátt elűádott, áz mágá a művészöt!

Csudálátos terömtís!

Grege 2008.03.04. 17:57:05

"Azert megneznem 40 eves koraban mit fog csinalni."

Lesz helyette másvalaki, esetleg kiszel tünci példáját követve, ha ügyesen adja el magát, akkor 50 évesen is vígan megél a bulvár médiából.

A "sztárcsináló" gépezet jóvoltából mindig lesznek anikók, hisz egy befutott filmsztárról írni egy cikket (hozzá fotót vásárolni, valakit megnyerni az ügynek, hogy legyen benne nyilatkozat is) horribilis összegekbe kerül, míg a hozzá hasonló embereket, ha elég sokat mutatják sokkal gazdaságosabban lehet a címlapokon tartani. Az elvárt olvasó/nézőszám vele is megvan, mindenki jól jár: az újságnál, ker.tv-nél kevesebb a kiadási oldal, anikónak nem kell szakmát tanulnia, az olvasó... nos neki is jónak kell lennie, hisz megveszi a lapot, megnézi a műsort.

Ha viszont 40 évesen már a kutya sem kíváncsi rá, hát akkor majd eladó lesz egy boltban, nem szégyen az, sőt, tisztességes munkával biztosított megélhetési forma. -de sokkal inkább arra tippelek, hogy nem vár addig és jó helyre házasodik, "megjavul" és minta-celebfeleségként folytatja a megkezdett utat.

masterboy 2008.03.05. 01:42:54

nekem teccik a nunija,oszt ennyi........... : )

rendetteremt 2008.03.05. 04:12:37

Na ez az a picsa,akit beraknék egy Fűrész filmbe.Persze ő lenne az egyetlen,akin a "játék" véletlen balesetként végrehajtódik.Modjuk hűtőkamrába vele és addig locsolni hideg vízzel meztelenül,míg mozog.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.03.05. 11:15:43

Na csak várjatok! Lesz itt még olyan, hogy Anikó színészi karrierre tör.

vidéki 2008.03.05. 15:32:02

Nem képes pénzért szexelni??Ez a nő már olyan kiégett kívül-belül hogy nem is TUD szeretkezni-jól!!
Amikor a nagy hidegek voltak Eger -Gyöngyös között 6 prostit számoltam meg az út mentén.Beállhat a sorba,tuti hogy nem lenne kedve a karibi utazáshoz!Úgy csúszik lefelé hogy odavaló!

süti beállítások módosítása