Skip to content


       Szűrés lista

Ferenc testvér, a Szent Reformok rend lovagja

Most komolyan, Gyurcsány politikai karrierjét végignézve, bárki komolyan azt gondolta hogy az elbukott népszavazás után elővesz egy A4-es papírt, leül az asztalához és szépen megírja a lemondását?!
Ismerjük már annyira: soha nem fog magától lemondani. Felállítani pedig nagyon nehéz. (Medgyessy Pétert azért sikerült anno mert ő nem volt az MSZP elnöke.) Gyurcsány igyekszik kézben tartani a pártot, egy kibogozhatatlan kapcsolatrendszer mentén, melyben mindenki csak egy bábu a sakktáblán, a belső politikai és érdekrendszer épp aktuális kívánalmai szerinti pozícióban.

Gyurcsány hétfőn újra felszólalt a parlamentben. Igazi Szent Lovagként előhúzta varázskardját és elmondta, ez az a fegyver, amelynek segítségével majd kivezeti az országot a Sötétségből. Újra elmondta, hogy csak Ő és csapatai tudják, hogyan lehet egy jobb országot teremteni.



A Szent Reformer, a Paladin, ki lassan nagyobb túlélő lesz, mint Torgyán doktor, aki a maradi magyarország démoni seregeivel harcol, miközben saját csapatain belülre is figyelnie kell az ellene lázongókra. Aki vállalja akár a kétfrontos harcot is. Vállalja, akár élete árán is, mert Magyarország felemelkedése mellett eltörpül szerény személye. Végigcsinálja, ha törik, ha szakad. Most már nem lesz nehéz, hisz övé a varázskard mely megmutatja a kiutat.

Ferenc paladin lépességei:

-Igazmondás: területre ható varázslat, ki belép az Szent Aurába, csak az igazat tudja mondani. Önmagára nem hat.

-Szent Pajzs: 4 évig tartó varázslat, mely tökéletesen ellenállóvá teszi minden vulgáris és fizikai támadás ellen. Szükséges komponensek az aktivizáláshoz:Szilvásy, Draskovics és Veress egyidejű jelenléte.

-Düh: önmagára ható varázslat, mely működésbe lép minden bekapott kritikus sebzés után és megduplázza állóképességét.


-Roham: 100 lépésen belül megduplázódik a támadás sebessége, nincs ellenszere. A sebzés ilyenkor 48 pontos.

-Észlelés: a túlélőképesség alapja. Messziről megérzi a veszélyt, csalhatatlan ösztöneivel igyekszik kikerülni. Az utóbbi időben sajnos már nem annyira hat.

-Elem irányítása: A "Szent Reform" segítségével át tudja venni egy személy irányítását. Sajnos nem tudjuk, kin és mikor veti be ezt az isteni erőt, áldozatai között van többek között szegény Zuschlag János, aki nem is sejtette hogy más irányítja tetteit.

Fegyverei:
-"A Pendrive": terv alapú, nagy sebzést okozó fegyver, mely utat vág a maradiak csapatai között, főleg az ellenfél érveit gyengítve.

Ha Ferenc paladin lenne a karaktered egy szerepjátékban, milyen képességei lennének még? :-)


Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr77374977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csszabi 2008.03.13. 10:55:16

ha ő lenne a karakterem akkor egy harakiri képessége is lenne...

zala 2008.03.13. 11:11:37

Gorgok-tánca: aki ezt meglátja azonnal kővé dermed (még nem birtokolja tökéletesen, a megbabonázottak többségére csak rövid ideig hat, útána görcsös-hasfogós-röhögést vált ki belőlük, ám vigyázz ekkor beveti a DÜH-öt és a ROHAM-ot is)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.03.13. 11:17:37

Megidézett Minion aka Rózsa Misi: gollam szerű csökevényes kis imp egy kitépett szemű, lebutított agyú szolga, ki savat köp Fleto ellenségeire. (cooldown 1óra)

Dani · http://moonglaive.blogspot.com 2008.03.13. 12:08:49

Neeem, a minion neve Draskovics lenne, egy undead, akit a legváratlanabb helyzetekben idézne meg, és amolyan 'allround' petként működne. A harcban bármire felhasználható lenne.
Amúgy Ferenc paladinnak nem manája vagy energiája lenne, hanem igéretei. Minden varázslásához ígéret kell, ami idővel visszatöltődik.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.03.13. 12:19:56

Hát ha Draskovics akkor már gnom, talán. Nálam ő egy Warlock saját kis minionnal(pettel).

Kalevala 2008.03.13. 12:20:08

Akad helyzet amelyben a maradás megfutamodás!

tata86 2008.03.13. 12:34:04

Ha már pala: Zeal, Sacrifice(Rendőrpalotába lövetés,...), Convincion aura (2006 OV GyF vita), Fanatic aura(Fasizmus elleni harc) ;)

www.diablo.hu/knowledge/hun2/main/index.html

Monty.Python (törölt) 2008.03.16. 21:41:57

Érdekes gondolkodású emberek vagytok. Ezután a semmitmondó, gyalázatos (eleve bukásra ítélt) népszavazás után mi a fenének mondjon le? (Mondjuk, nem szívem csücske a pali.) Tényleg senki sem látja át a vizit- és ágydíj lényegét? Meg hogy a tanulásért eddig sem fizetett szociális alapon a szegény, aki meg nem tanult, az igen? Továbbá két választást elvesztett Orbán, legalább a második után (miután önmaga deklarálta, hogy le fog mondani, ha veszít) miért nem tette meg? A fenébe is, lássátok már, mindkét oldal a hatalom, s mint ilyen, piszkos. Soha nem a mi érdekünk lesz a fontos, hanem az övéké.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.16. 22:56:17

Monty.Python

Ezért nem is kellett volna kiírni, mert 100% volt ez erdménye ...

Ha meg ekkor pofont kap a "reformjára" , mert valljuk be ez az, akkor normális helyen levonjál a tanulságot és cselekednek.
Mndjuk új kormány új miniszterelnökkel. Továbbra is MSZP, 2010-ig, de nem így.

Már 6 év lett elbaszva az életünkből és még 6-8év kell amíg újra elérjük a 2002-es szintet.
Megathx mindenkinek.

Monty.Python (törölt) 2008.03.17. 09:11:58

Nem értelek, Zero. A törvényt be kell tartani.
Ha 10 millió emberből 250 ezer akar valamit, már kiírják. 5,5 milliárd költséggel. Ez jó, mi? Ha 8 millió választóból 2 millió megszavazza, akkor az lesz. 5,5 milliárd költséggel. Ez jó, mi?
Ez nem pofon a reformra, mert nem Gyurcsányra vagy Orbánra kellett szavazni, hanem a józan észre. Csak mivel a kedves nép nem vette a fáradságot, hogy megismerje, mire is kell szavazni, ezért elbukták. Túl azon, hogy bukásra volt ítélve, Orbán nem véletlenül hajtotta ezt. Ki szeret fizetni? Röhej.
Egyébként jössz ezzel a hülye lemondással te is, van fogalmatok, mi mindenben kell döntsön a kormány és az ellenzék? Ez piti volt, érted? A lényeg teljesen másutt van.
De én is várom, hogy jöjjön Orbán, aztán majd megtudjátok, mert most nem lesz miből osztogatnia, mint a múltkor, mikor a Bokros-csomag hozadékából megtehette 98-ban. Ha most lenne ő, akkor sem tehetne mást, mint a mostani kormány, nehéz ezt felfogni?
Mond az valamit, hogy EU és konvergencia-program? Végre kell hajtani, ha tetszik, ha nem. De csak fújjátok a magatokét. Orbán másnap ott volt Kósánál, mikor kiejtette a száján, hogy indul az elnökségért. Orbán két vesztett választás után elnök, pedig ez sehol sem dívik a világon. Igazi bolsi, egypártrendszer a Fidesz, és mindenki megérdemli, akinek ez kell!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.17. 10:58:24

Monty.Python

nem értelek ..

Hány népszavazási kezdemenyezés bukott el mert nem sikerült 1 hónap alatt 250 ezer hiteles aláírást összegyűjeteni?
Szerintem a limit rendeben van, és a népszavazás egy jó, demokratikus ás alkotmányos intézmány.
Az pedig hogy 5 milliárdba kerül? Most ezzel mit csináljunk? Ha ennyi, akkor ennyi. 100x-át lopják el ...

Mindenről lehet népszavazás ami nem ütközik az alkotmányba. Erről lehetett, mert az Alkotmánybíróság ezt állapított hogy lehet.Tetszik, nem tetszik, ez van. Gondolom nem hiszed hogy jobba ismerjük a jogot és az alkotmányt mint az Alkotmánybíróság?

Bárcsak a köztársasági elnököt is így választhatnánk, nem pedig politikia alku révén lenne elnök.


süti beállítások módosítása