Skip to content


       Szűrés lista

Egy lírikus tenor, egy reneszánsz karakter vallomása

Szavakat sem találok, olvassuk István életútját, külön-külön ízlelgetve a szavakat, mondatokat:

Komáromi István

"Zeneszerző, szövegíró, előadóművész. Gitározik, zongorázik, énekel, hangja tiszta, lírikus tenor, reneszánsz karakter. Az általa komponált művek mély lelki tartalommal és erkölcsi mondanivalóval bírnak. Jelenleg 108 levédett saját szerzeménye van. Gyermekkorában énekkaros volt, a középiskolában iskolazenekarban játszott, a munkahelyein a kultúrcsoportokban és kulturális programokon rendszeresen szerepelt. Az Országos Szórakoztató Zenei Központban táncdalénekesként "A" kategóriás minősítésű szakvizsga bizonyítványt és működési engedélyt kapott.

Alapstílusa a popdance, de ezek mellett írt keringőt, countryt és magyar nóta jellegű dalt is. Részt vett kabaré, színdarab, és filmek zenei munkálataiban. Készített versekhez aláfestő zenét, dolgozott gyermekkórussal. Komponált magának és más előadóknak, továbbá közcélra illetve cégeknek, rendezvényeknek is. Dalaiból 22 klip és Muck Ferenc előadásában 26 szaxofonos feldolgozás készült. Eddig 47 szerzeményét adták ki kotta formájában is. Műveit Bodrogi Gyulától Zámbó Jimmyig sok neves művész tűzte már műsorára.

Nehéz a műveit célközönséghez, vagy korosztályhoz kötni, mindenki találhat a lelkiállapotának megfelelő, neki szóló dalt. Ami közös bennük az igényesség, a rendkívül sajátos Komáromi Pistis, tenor hangú előadásmód és a szövegek mély, a valóságból merített mondanivalója."

Végül jöjjön a klipp, mely mindezt megtestesíti! Sikerült egy számba bezsúfolni a lírikus tenort, az igényességet és a mély mondanivalójú szöveget. Erre csak a legnagyobb zeneművészek képesek! Kossuth-díjat még hogyhogy nemkapott?!

Komáromi István - Mindenki cigány a lelkében:



Címkék: zene abszrurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr51385504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krtek 2008.03.18. 08:57:05

Nem igazán a Pisti a szánalmas, hanem az aki ezért pénzt ad ki.

Mindig megkérdezem ilyen gagyi hallatán: nincs annek a hapsinak őszinte haverja? Vagy tényleg tudatosan csinálja ezt a gagyit?

Gagyipop zenei alapokon előadott zs osztályú közhelyszótár. Szerintem már van ilyen szoftver ami csinál ilyenn zenét. Mek kell kérdezni a (vállal)Kozsót.

steadman · http://steadman.freeblog.hu 2008.03.18. 09:20:41

bocs, off, de úgy tűnik, Hajdú Péteréket minden állat megtámadja, akármerre járnak.

www.netbulvar.hu/csillagszoro/magyarsztarok/0803/280235

Korábban ugye:

vastagbor.blog.hu/2008/02/07/kraken_probalta_felfalni

krtek 2008.03.18. 11:17:43

Off.:

Az a rohatnagysztár Peti gyereket tényleg megtámadhatná már egy állat. Pl. egy kopasz kigyúrt benga nagy állat, hátulról szárazon...

Mennyi cikket lehetne ebből kreálni, meg showt, meg mélyintergyút, folyna a paraszt nyála...

Péter tiltakozott de bevállalta...
Péter! Hogyan élted meg ezt a sztárságot?
Hogyan fogadtad be ezt a külső hatást?
Behatoltak a magánszférámba

Boccs...

Berrick 2008.03.18. 11:35:29

Ez nagyon szar.......

Megfigyelő 2008.03.22. 16:35:07

Valami itt összekeveredett! Egyébként az a szégyen,hogy ilyen szarra is van vevő!

süti beállítások módosítása