Skip to content


       Szűrés lista

Top 3 idióta bűnözők

Mostanában eléggé pangunk témában mint ahogy azt észre is vehettétek a postok számából. Sajnos a blikk, a storyonline, az mti, az nb1.hu egyaránt éheztetett minket az utóbbi napokban, egészen addig míg segítséget nem kaptunk -ki mástól-, magától a rendőrségtől. A segítő kéz és a kamra telis tele, így remélhetőleg a héten degeszre fogjuk tömni a hasunkat a zsaru magazin online oldaláról a zsaru.hu-ról, de mivel nem vagyunk irigyek, rögtön itt egy háromfogásos,- ebédre Nektek. Aki éhes klikk a továbbra!







Előétel- Traktorkerékre fújt belek:
"Az ügyeletes orvosnál várta a zsarukat a Nógrád megyei Kállón élõ és dolgozó K. Róbert (19), aki a balul sikerült munkahelyi viccelõdés után saját kocsijával szállította ide válságos állapotban lévõ kedvesét.
A doktor hívott mentõt a végbelébõl vérzõ, pokoli kínokat átélt lányhoz, akit a zsaruk érkezéséig rohammentõ szállított a hatvani kórházba. Hasa kõkeményre duzzadt, életmentõ mûtétek sorát hajtották végre rajta. Közben barátját kihallgatták a rendõrök. A megtört fiatalember elmondta, hogy a délutáni mûszak végén a gépeket takarították a barátnõjével közös munkahelyükön, Kálló alumíniumalkatrészeket gyártó üzemében, és tréfából egymást ijesztgették a kompresszoros légfúvó berendezéssel. Miután egyszer a lány hátsója felé fújt, O. M. felsikoltott és összeesett a fájdalomtól. Néhány másodperc múlva vér szivárgott át a nadrágján. Ezután rohantak orvoshoz. Mint kiderült, 6 bar nyomással került sûrített levegõ a lány bélrendszerébe, ilyen keménységûre szokták felfújni egy traktor kerekét. O. M.-et csak napokkal késõbb, súlyos állapotban tudták kihallgatni a rendõrök, aki élettársával egybehangzóan mondta el a történteket. Állította: a légfúvópisztoly még csak nem is ért a hátsójához, amikor megtörtént a baj.
A fiatalember ellen súlyos testi sértés bûntettének megalapozott gyanúja miatt szabadlábon hagyása mellett indítottunk büntetõeljárást."
- Ezúttal kicsit hamarabb álltunk le a munkával, mert az anyag beragadt a gépembe - emlékezett a lány. - A mûszakvezetõ segített, aztán elkezdtük a szokásos takarítást Robival. A levegõfújóval távolítottam el a parányi alumíniumforgácsot a géprõl, majd miután kettesben maradtunk, Robival kezdtem incselkedni. Nevetgéltünk, aztán letettem a fújópisztolyt a földre. Robi felvette, és amikor hátat fordítottam neki, hallottam a szisszenést. Elviselhetetlen, szúró fájdalmat éreztem a hasamban. Azt hittem, belülrõl szétdurranok, még a törlõrongy is kiesett a kezembõl. Ha Robi el nem kap, a földre rogyok. Nagyon megijedt, mert nem kaptam levegõt, szájon át lélegeztetett. A karjába vett, így futott ki velem a kocsihoz, de ekkor már elöntött a vér."




Főétel- Nemierőszak Istentisztelet közben:
"Március 23-án este a közösségi házban mûködõ egyik keresztény gyülekezet húsvéti szertartást szervezett, rengeteg ember volt az aulában. Erre az alkalomra érkezett a gyülekezet tagjaként a késõbb összekötözve megtalált nõ is. Elmondása szerint a rendezvény közepén elcsalta õt az intézmény egyik dolgozója valamilyen mondvacsinált indokkal, hogy meg akar neki mutatni valamit. Felvitte a könyvtárba, ahol ekkor nem volt senki, hiszen mindenki három emelettel lentebb tartózkodott az istentiszteleten.

– A sértett annyira megrémült, hogy mozdulni sem mert, támadója minden kívánságának eleget tett – idézte fel az áldozat vallomását Jancsó Péter százados, a VIII. Kerületi Rendõrkapitányság kiemelt fõnyomozója. A férfi levetkõztette a lányt, elõvett a zsebébõl egy vastag ragasztószalagot, amivel kikötötte, majd többféle módon kielégítette szexuális vágyait a magatehetetlen áldozaton. Leragasztotta a száját is, majd mintha mi sem történt volna, lement a szertartáson részt vevõk közé. Amikor nem sokkal éjfél után mindenki hazament, megint rátört a vágy, és visszament megkötözött áldozatához a harmadik emeletre. Letépte a szájáról a ragasztószalagot, újra megbecstelenítette a folyamatosan síró, reszketõ, remegõ nõt, majd rázárta az ajtót, és elment."
A második aktus után a férfi rádöbbent, hogy a cselekményét nem úszhatja meg, ezért elhatározta, hogy megöli magát. Elõtte még feltörte az épület földszintjén lévõ egyik könyvesboltot, kiürítette a kasszát, majd taxit hívott, eurót váltott, és elment Párkányba, hogy ott egy panzióban végezzen magával. Közben egy gyülekezeti tagnak búcsúlevelet írt, amelyben ugyan részletezte, hogy mit csinált, de utalt arra, hogy megint nem bírt a vérével. A levelet fel is adta, majd visszament szállodai szobájába, és felvágta az ereit. A szlovák nyomozók szerint – akik késõbb ellenõrizték a panziót – jelentõs mennyiségû vért vesztett, ennek ellenére életben maradt, ugyanis szinte hihetetlen módon magától elállt a vérzése. Bekötözte sebét, visszajött Magyarországra, egy ideig bolyongott Budapest utcáin, majd 25-én délután besétált a kerületi kapitányságra, és föladta magát.



Desszert -Sakkozó rablók :
"Rejtély, hogy a két férfi honnan tudhatta, hol lakik a szabolcsi megyeszékhely egyik kispostájának vezetõje. A pénzintézet kulcsait akarták megszerezni, a gyanú szerint ezért mentek a fiait egyedül nevelõ 33 éves asszony lakására március 13-án délután. A spontán látogatók éppen elkerülték egymást a kutyasétáltatás után a kisfiáért az óvodába viharzó asszonnyal. A csengetésre ajtót nyitó tíz év körüli kamasznak beadták, hogy hivatali ügyben keresik az édesanyját. A srác beengedte anyukája állítólagos kollégáit, akik egy darabig tengtek-lengtek. Az események komikus fordulatot vettek, amikor az egyik felnõtt felvetette, hogy üssék el az idõt egy sakkpartival. Az idegenek fekete pamutkesztyûben tologatták a figurákat, ez szemet szúrt a fiúcskának. Közben hazaért ovis csemetéjével a szülõ, aki igencsak elképedt az otthonában mattot adó, hívatlan vendégek láttán. Ekkor az egyik férfi fegyverrel a kezében kérte tõle a postahivatal kulcsait, de az asszony meggyõzte, hogy nem jutnának be a biztonsági rendszer miatt.

– Az elkövetõk pénzt követeltek, mivel azonban a sértettnél csak hétszáz forint volt, a fiú felajánlotta az ezerkétszáz forint spórolt pénzét – nyilatkozta a zsarunak Békési László alezredes, a Nyíregyházi Rendõrkapitányság kiemelt fõnyomozója. – Végül csak a lakásban fellelhetõ két mobiltelefont vitték magukkal, hogy a családtagok ne hívhassanak segítséget. A távozásuk elõtt azt is megmondták, hol hagyják majd a készülékeket.

Az anya saját telefonjáról értesítette a zsarukat, ugyanis egy ósdit adott át a rablóknak. Utóbbit a gyerek mobiltelefonjával együtt megtalálták a lépcsõházi virágtartóban."

Címkék: rendőr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr5418215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

djtometkow 2008.04.09. 13:59:11

érdekes esetek

mutant 2008.04.09. 14:43:23

Tény,hogy a rendszeres templomba járók csak maszkot viselnek!igazából ők a legbetegebbek (példa még: a Feltámadás című film)

sanyika · http://mm.mm.hu 2008.04.09. 15:33:34

Azért az uccsók korrektek voltak, és legalább sakkozni is tudtak.

optimista1206 2008.04.09. 16:29:44

eric: ez az ebéd megfeküdte a gyomrom.
Ilyenekről mindig az jut eszembe ,nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje,hanem az, hogy alacsony a kerítés.
Amúgy jó az írás, ilyenről is hallunk legalább.

süti beállítások módosítása