Skip to content


       Szűrés lista

Jegyiroda miatt még nem tört ki ekkora balhé

Jegyiroda miatt még nem tört ki ekkora balhé ... Tényleg ilyen ország nincs még egy!

A Broadway Jegyiroda lenne a New York - Tel Aviv tengely hazai képviselője, a hazánkat és a magyarokat nyomorba döntő eszmék tűzfészke (szélsőjobb)? Vagy az antifasizmus elleni harc első védvonala, melyet ostrom alá vettek, és nem hagyják, hogy elessen (antifasiszták)?

 

Az igazság immár teljesen kibogozhatatlan. És már nem érdekel senkit, hogy tényleg kidobták-e a lányt az üzletből vagy csak kitalálta a történetet? Az eseménynek sajnos már túlléptek ezen.

 

A Tomcat által kitalált és szervezett "spontán" jegyvásárlási akció ("flashmob", ízes magyarsággal) és a "spontán" ellentüntetés felkúszott a nagypoltikai szintjére.

Ugyanis pénteken jön a 2. felvonás, kibővített szereplőgárdával:
"Péntekre újabb szélsőjobboldali flashmobot szerveztek, és, a hétfőitől eltérően, csatlakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége budapesti szervezete, a Nemzeti Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Hunnia Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Lelkiismeret '88, a Szent Korona Rádió és a Kuruc.info."

Természetesen Gyurcsány ismét elővette a szépen bejártatott antiszemita-antifasiszta kártyát.

 

Tegnap még csak ennyi volt a hír:
"Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti választmányának elnöke ellendemonstrációt jelentett be a XIII. kerületi rendőrkapitányságon a Hollán Ernő utcai jegyiroda előtti területre."

Ma már:
"Szanyi Tibor arra kéri az újlipótvárosiakat, hogy ne üljenek fel a péntekre meghirdetett "fasiszta provokációnak", de nagy számú csendes jelenlétükkel adják jelét önvédelmi képességüknek."


Tomcat is felbukkant Szanyi sajtótájékoztatóján (akt az MSZP sajtóosztálya engedett be):
"Polgár Tamás éles szavakkal kritizálta a szocialisták által biztosított demokráciát, s felvetette: vajon ha egy zsidót dobnának ki az üzletből, Szanyi akkor is így "siránkozna-e". Majd hozzáfűzte: "mit képzelnek maguk, akik elkúrták ezt az országot, ilyesmit mondanak magyarokra, hogy újfasiszták?" Végül kijelentette: "maguk a fasiszták, akik kilövöldözik az emberek szemét, akik magasan szarnak a törvényekre!"


A legfrissebb hír pedig hogy maga Gyurcsány Ferenc is elmegy a antifasiszta demonstrációra.

"Erre a demonstrációra jelentkezett be Gyurcsány Ferenc a parlamenti pártok vezetőihez írt levélben, akiket arra kér: az erkölcsi és politikai támogatáson túl személyes jelenlétükkel is támogassák az újfasisztákkal szembeni civil kezdeményezést, és ítéljék el egyértelműen a szélsőjobboldali eszméket valló és hirdető szervezeteket és személyeket.

"Az ilyen és ehhez hasonló alávaló támadások a 20-as 30-as évek Magyarországát idézik: azt az időt, amikor a fasizmus egyre hangosabbá, egyre fenyegetőbbé vált, mielőtt vérbe borította volna egész Európát" – írta a levelében."

Vajon Gyurcsány, Orbán, Kóka, Dávid Ibolya és Semjén kéz a kézben fogja skandálni, hogy "Nácik haza?"

Sajnos Kóka nem tud ott lenni, így máris megszakadt a lánc. Bár a kispad sem olyan  rossz, akik pótolni fogják: Horn Gábor, Pető Iván, Magyar Bálint,Gusztos Péter ügyvivő.

Rég volt már balhé Budapesten ... hol van március 15-e, nem?

Ország, a gazdaság és a morál romokban, kormányzás nincs, a negyedik kormányprogram státusza "work in progress", de balhé az kell a népnek ...

Inkább mindenki dolgozna ... hogy érnek rá délután 4 órakor tüntetgetni?
Biztos éjszakás műszakban lehetnek ...


A hétfő megmozdulásról 3 videó, 3 különböző nézőpontból:


Index:



Reakció (itt és itt a cikk)



Tomcat



Címkék: politika közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr56419966

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.04.10. 17:47:58

Hihetetlen mik vannak...!

Ahelyett, hogy péntek délután mindenki menne haza a családhoz, ilyen hülyeséggel borzolják a kedélyeket...

Maestro 2008.04.10. 17:59:48

ilyen műbalhét...

110/800 2008.04.10. 20:06:05

sok hűhó semmiért...

optimista1206 2008.04.10. 20:27:56

Vihar egy pohár vízben!
Mellesleg ezt a nagyarcú hülyegyerek Tomcatet valaki felvilágosíthatná ,hogy a feltünési viszketegségével kitalált cirkuszaival pont azok malmára hajtja a vizet akiknek be akar tenni!(MSZP+SZDSZ) Agyatlan,szánalmas.
Különben meg összebalhéztak egy jegyirodában ugye.Tanú nincs,mindenki mondja a saját igazát!
Mai magyar krízishelyzet.Bravó!!!

brugypruty benőke 2008.04.10. 22:22:42

[link cim="A jereváni rádió jelenti!"]webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=374678[/link]

működik ez a linkelés itten? vajon?

Melllvar 2008.04.10. 22:29:00

Ki ez a diszmagyar az utolso videon?

Rasíd 2008.04.10. 22:30:09

optimista1206: Polgár Tamás aljas Tomcat kb. négy éve felbérelt provokátora a jelenlegi "nemzeti elhárításnak". Ébresztő :-) NyúZsLandban műbalhé van, látni fogod abból, hogy kik, miért mennek oda holnap. Üdv: Rasíd

BLovi 2008.04.10. 22:32:37

Aszongya Gyurcsány: "Az ilyen és ehhez hasonló alávaló támadások a 20-as 30-as évek Magyarországát idézik"

Erre csak annyit mondok, hogy ez Nem normális...

Ez kb olyan, mint amikor Bácsfi Diana és 3 (azaz HÁROM) darab híve szervezett valami bohóckodást és arra leutaztak politikusok ellentüntetni. Vagy amikor a kardos Mortimer átszúrta Józsikát (aki azóta szintén bűncselekményt követett el) és emiatt napokig azzal foglalkozott az egész politikai elit. Fasisztáztak jobbra balra....utána meg kiderült, hogy a támadó is cigány volt. Bohózat....szerintem ez direkt kell nekik figyelemelterelőnek (ki emlékszik már az SZDSZ-es elnökválasztási csalásra ugyebár, amíg vannak ilyen sztorik). Inkább a kormány kormányozna (vagy legalább próbálna meg) az ellenzék meg azzal foglalkozzon, hogy milyen alternatívákat tudnak kidolgozni ahhoz, hogy kihúzzák a szarból az országot ha esetleg ők kapnak mandátumot kormányalakításra.
A rendőrség vizsgálja ki az ügyet. Ha az eladó baszogatta a vásárlót és megjegyzéseket tett a zenei ízlésére rúgják ki az illetőt, vagy bírságolják meg. Akik meg tüzet csináltak az épületben, azokat meg garázdaság miatt állítsák elő. Ez sima rendőrségi ügy, ilyenből van tizenkettő egy tucat naponta sajnos...a politikusoknak ehhez semmi közük, Gyurcsánynak meg pláne. Utána meg majd csodálkozni fog ha kifütyülik.

is 2008.04.10. 22:34:42

az senkinek nem tűnik fel, hogy szándékosan felgyújtottak egy üzletet? ilyet utoljára 193x-ben tettek Németországban.

gratulálok, akik szerint ez műbalhé. azoknak műbalhé gyanánt gyújtsák fel a lakását, aztán majd meglátjuk, mit szól hozzá.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.10. 22:38:10

beletettem a sajtótéjékoztatós videót ...

ekkor öngólt ... Odamegy "Polgár Tamás" néven és simán beengedik a sajtótájékoztatóra ?

Bögöly 2008.04.10. 22:39:09

Ha 1 picit is meghallgatnátok mind2 oldalt, rájönnétek, h itt már rég nem jegyirodáról, a molotov dobálásról és nem a magyar zsidó kapcsolatról van szó.... Nembaj, böfögjünk csak bele babromságokat midnenhova, olvassunk el 1 cikket és utána az alapján itéljük meg mindent. ezaz, birkaság előre!!^^

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.10. 22:40:49

Bögöly

Pont ez írtam, hogy régen túllépett az ügy a koncertjegyen ...

S. Annyi 2008.04.10. 22:41:46

Ennek a gyurcsány nevezetű féregnek (elnézést kérek a férgektől) nincs más dolga, mint antifasiszta tüntetésre járni? Nem kúrta el eléggé a gazdaságot, Nem taszított kilátástalan helyzetbe családokat?


Dögöljön meg!!

asdf 2008.04.10. 22:42:05

"az senkinek nem tűnik fel, hogy szándékosan felgyújtottak egy üzletet? ilyet utoljára 193x-ben tettek Németországban."

Vazze ilyenből nem egy van nap ebben az országban. Olyan is van hogy bizonyos kisebbéség rendszeres kifoszt öreget, rájuk töri az ajtós és elveszi mindenüket (jó esetben). Rossz esetben meg el is vágja a torkukat 10 ezer forintért. Aztán olyan is volt hogy a blahán egy szélsőségesen antidemokratikus kisebbségi román kiskorú állampolgár kedvére késelhette az arra haladókat mert SEMMIT nem lehet ellene tenni törvényesen.

és mégis, SOHA nem hallok olyasmit hogy gyurcsány f. vagy egyéb közjogi "méltóság" tüntetne az indokolatlan erőszak és büncselekmény ellen.
Akkor ez ohgy is van kedves "is"?

Az a nagy helyzet hogy nekem van egy pár ismerősöm aki betegesen retteg a magyar gárdától, pedig eddig semmilyen büncselekményt nem követett el egyik gárdatag sem, és annyira retteg a saját félelmétől hogy nem veszi észre hogy majd egy másik kisebbség fogja a saját lányának elvágni a torkát a nyilt utcán, természetesen miután megerőszakolták egy tucatszor, és majd az állam szétteszi a kezét hogy neki nincs eszköze ez ellen, akinek meg lett volna, azt jól betiltottuk a nagy liberalizmus jegyében...
egy kis gondolkodást kérek.

Egyébként meg, ha valaki felgyujtott valamit akkor vizsgálja ki a rendőrség és csukja le az elkövetőt.
ennyi. Vazze ha minden ilyen apróságból ekkora "botrány" lenne akkor napont 200 tüntetésre (és ellentütetésre) járhata az ország lakossága.

klotild 2008.04.10. 22:45:55

a buli hamarabb kezdődik, de immár tomcatnél
reakcio.blog.hu/2008/04/10/tomcat_nem_szolgalja_ki_a_magyart

states 2008.04.10. 22:52:53

Na sikerült elintézni Tomcatéknek, hogy ne azt találgassa az ország, hogy Gyurcsány mikor takarodik a hatalomból, Gyurcsány pedig noná, hogy nem hagyja ki a magas labdát. Megvan, hogy miről szól a közbeszéd a következő 3 hétben, ahelyett amiről kellene...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.10. 22:56:58

is

Igazad van, de a kettős mérce helyett arról IS írhatsz, hogy diszkót meg éttermet gyújottak fel az elmúlt pár évben, mert mondjuk nem fizettek védelmi pénzt (maffia)

Mindegyik szimpla rendőrségi ügy lett, még a sajtó szinthét sem érte el....

madmanic 2008.04.10. 23:05:22

Istenem...

Ennyi gyökeret...

Mi nem vagyunk újfasiszták! De azért zsidózunk picit.... Höhö...

Azért ennek a zselézett fejű hülyegyereknek kijárna egy két tasli mondjuk egy szívlapáttal...

Vékony 2008.04.10. 23:15:05

Ez az antifa gadjolás érthetetlen. Hol vannak itt fasiszták ? Ez nem Olaszország kéremszépen, egyébként is fölösleges az ördögöt a falra festeni, mert még megjelenik. Egy szélsőséges világban nem feltétlen az a szélsőséges akit annak kiáltanak ki. Lenácizhatnak engem is nyugodtan, nem veszem magamra. Kiabálhatják hogy menjek haza, de itthon vagyok.

Hegylako 66 2008.04.10. 23:23:05

Ez az egész egy bohóckodás. Figyelemelterelés.
Nem ismerte fel seki Tomcat-et? Ki hiszi ezt
el? Röhögök az egész műbalhén:)

hazafi 2008.04.10. 23:24:19

ez a Tomcat ez tuti hogy román ügynök a másik bukaresti hülyegyerekkel együtt.ezek azért vannak fizetve - lejben, hogy feszültséget keltesenek Magyarországon.

nagyon sajnálatos hogy itt tartunk összefogás és munka helyett.

a holnapi kör is elég szomorú lesz szerintem...

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.04.10. 23:28:12

Én is úgy érzem, hogy néhány beszervezett provokátor generálja ezeket a balhékat (talán Tomcat is). Nem tudom elképzelni, hogy másként az NBH ne kapcsolta volna még le ezt a kis csapatot. Ismerik őket név szerint (ahogy a "kossuthtérieket" is), számos adminisztratív vagy egyéb eszköz állna a rendelkezésükre, hogy kiiktassák, elhallgattassák, ellehetlenítsék őket. Úgy látszik, valamiért nem akarja ezt megtenni a regnáló hatalom...

Elég undorító, hogy éppen most és éppen így "tematizálják a közbeszédet", amikor lenne sok más, ennél fontosabb téma és megválaszolandó kérdés is. Nagyon műbalhé szaga van az egésznek (mint a rendőrpalota-kalasnyikovozásnak, az MTV-székházatt megvédeni képtelen rendőrségnek, a Molotov-koktélt meg fehér porokat kapó politikusoknak stb.).

Antifasiszta gyűlés a náciveszéllyel szemben. Mert már gyújtogatnak is. Tiszta 30-as évek. Nemsokára vérbe borítják egész Ejrópát. Feri, menj má' oda, ahová HornG ajánlotta...

Az ilyen akcióktól nálam nem lesz népszerűbb se Gyurcsány, se az MSZP. Sőt... Söprögessenek tán a saját házuk táján, lenne mit.

A verbálisan keménykedő "fasiszta" hülyegyerekeknek meg lófütyit a seggébe.

Aztán léphetünk is tovább, az értelmesebb és szükségesebb problémamegoldások irányába.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.10. 23:31:47

egy marék cipolla bűvöli a millió marhát, aki erre cuppan.

egy félig hibabnt polóboltos megmozgat egy kormányfőt...
tomcetet fletó trénerének!

ami igaz az: nézhetjük a trükkök felől is.
ha elmenne orbán, sokan meghökkennének, és az atv az esti hiradóig nehezen találná ki hogy montírozzák át az alakját tomcet bandájába... :D De mert nem megy el, hát csak besegít a megélhetési antifáknnak.

kurvaország
már megmondta valamai klasszikus...

JA 2008.04.10. 23:37:58

Õs patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifõztünk,
s emberbõl emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgõbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli.
S mert a nemzetekbõl a szellem
nem facsar nedves jogokat,
hát uj gyalázat egymás ellen
serkenti föl a fajokat.
Az elnyomás csapatban károg,
élõ szívre mint dögre száll -
s a földgolyón nyomor szivárog,
mint hülyék orcáján a nyál.

Lógatják szárnyuk az ínségnek
gombostûjére szúrt nyarak.
Bemásszák lelkünket a gépek,
mint aluvót a bogarak.
Belsõnk odvába bútt a hálás
hûség, a könny lángba pereg -
ûzi egymást a bosszuállás
vágya s a lelkiismeret.

S mint a sakál, mely csillagoknak
fordul kihányni hangjait,
egünkre, hol kinok ragyognak,
a költõ hasztalan vonit...
Óh csillagok, ti. Rozsdás, durva
vastõrökül köröskörül
hányszor lelkembe vagytok szurva -
(itt csak meghalni sikerül.)

S mégis bizom. Könnyezve intlek,
szép jövõnk, ne légy ily sivár!...
Bizom, hisz mint elõdeinket,
karóba nem húznak ma már.
Majd a szabadság békessége
is eljön, finomúl a kín -
s minket is elfelednek végre
lugasok csendes árnyain.

1937. január

prolee 2008.04.10. 23:39:17

"Ország, a gazdaság és a morál romokban, kormányzás nincs..."

Erről van szó. A többi púder... A hülye nép meg kajálja...

Istenem! Hol élek????????????????,

Bit Rot 2008.04.10. 23:52:20

"az senkinek nem tűnik fel, hogy szándékosan felgyújtottak egy üzletet? ilyet utoljára 193x-ben tettek Németországban."

Jó lenne, ha a Nemzetbiztonsági Hivatal valami kreatívabb nevet találna már ki, mint a "Magyarok Nyilai Felszabadító Szervezet".

Tiszta Judea Népe Front fíling (Brian élete c. filmből).

brad 2008.04.10. 23:52:20

...tényleg gáz...ez a díszhülye Gyurcsány meg majd odaállít a frissen vásárolt 80 millás páncél audival, hátha hőst csinálnak belőle...remélem valaki fejbe bassza...

Bit Rot 2008.04.10. 23:53:12

Nincs náciveszély ma Magyarországon.

Gyurcsányveszély van!

Dr.White(man) 2008.04.10. 23:55:42

Remélem azért holnap, a nagy beszédek idején. valamelyik volt KISZ-titkárnak csak leesik, hogy fasiszták már nem lehetnek Magyarországon, mert azokat a PRO, az ÁVO és az ÁVH már kiirtotta a 40-es évek végén. Kérdezzék csak az ÚjZSvárosban lakó nyugdíjasokat, valamelyik biztosan szívesen feleleveníti, hogyan verte őket agyon az Andrási u. 60-ban...

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2008.04.10. 23:56:34

De Szamárfül !

Igazad van. Miért nem megy el Orbán is ? Mindent helyre rakna, Gyurcsány, antifasiszták, ATV stb egyszerre kipipálva. Most megmutathatná, hogy tényleg ő az ország Jolly Jokere. De, eddig nem jelezte, pedig a saját Fideszes helyi képviselője mellett is kiálhatna.

MIÉRT NEM ???

hazafi 2008.04.10. 23:57:24

különben az meg hogyan van már hogy itt mindenki tüntet meg hülyeséget beszél 24/7?

senki sem dolgozik vagy mivanmá.
tudom h nem, mindenki lumpol meg pofázik.fel kel kelni reggel, bemenni a gyárba és tolni a kaszát 8 órát és totál nem lesz kedve hülyeségeket beszélnie az embereknek.inkáb fontosabb dolgokra fordtják a szabadidőt (család, kirándulás, bármi mint ez a csicska politika...)

medwe 2008.04.10. 23:57:39

A szó ereje negy eszköz, öröm látni, hogy sokan ismét a náci eszme mögé bujnak. Értelmezni kellene inkább, hogy mit akar a "szélsőjobbnak" titulált réteg. Valahogy elgondolkozok, hogy ünnepeljük Petőfit, de utáljuk a "modern ifjú ellenézéket" aki magyarságával ad karaktert önmagának. Valaki azt mondja szocialista, valaki liberális, vajon azok a szó eredeti értelmében azok.

Mindenféle politikai mellébeszélés nélkül ismeretes, M.o. jelenleg a stagnálás és visszafejlődés állapotában van. A változásra inger kell. Azt hogy a változás mozgatórúgója Polgár Tamás, vagy néhány fidesz nyilatkozat, mindenki számára eldöntendő kérdés.

Ki az a náci? Nem az aki vállalja?

ja 2008.04.11. 00:00:49

(ÕS PATKÁNY TERJESZT KÓRT...)

Õs patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifõztünk,
s emberbõl emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgõbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli.
S mert a nemzetekbõl a szellem
nem facsar nedves jogokat,
hát uj gyalázat egymás ellen
serkenti föl a fajokat.
Az elnyomás csapatban károg,
élõ szívre mint dögre száll -
s a földgolyón nyomor szivárog,
mint hülyék orcáján a nyál.

Lógatják szárnyuk az ínségnek
gombostûjére szúrt nyarak.
Bemásszák lelkünket a gépek,
mint aluvót a bogarak.
Belsõnk odvába bútt a hálás
hûség, a könny lángba pereg -
ûzi egymást a bosszuállás
vágya s a lelkiismeret.

S mint a sakál, mely csillagoknak
fordul kihányni hangjait,
egünkre, hol kinok ragyognak,
a költõ hasztalan vonit...
Óh csillagok, ti. Rozsdás, durva
vastõrökül köröskörül
hányszor lelkembe vagytok szurva -
(itt csak meghalni sikerül.)

S mégis bizom. Könnyezve intlek,
szép jövõnk, ne légy ily sivár!...
Bizom, hisz mint elõdeinket,
karóba nem húznak ma már.
Majd a szabadság békessége
is eljön, finomúl a kín -
s minket is elfelednek végre
lugasok csendes árnyain.

1937. január

Prophet 2008.04.11. 00:09:29

Sajnos én nem leszek ott, pedig vinném egy barátomat is, T-72 kódnéven fut. Szívesen ütköznék a srácokkal a Bordway környékén. Nem kell tőle félni, lehet hogy hangos, és szaglik, de attól még békés. Csak ha a lábadra áll, beszarsz. Szóval nem leszünk ott, mert nagy az étvágya: benyelné az összes stratégiai diesel készletet. A pálinka meg elfogyott. Pedig jó lenne vegyülni, "összehozni" "antifasisztát" a "jobboldalival".

Vagy akár színpadra is állíthatnánk, szeretjük a tragikomédiát. Bizonyos Tomcat lenne benne a bohóc, bár nem a shakespeare-i értelemben. Ugyanakkor lehet, hogy Tamás egy pillangó? Valamikor az ősidőben, még bábként (vagy hernyó? inkább az) egész másként vélekedett pl 56-ról, és számtalan egyéb dologról, most pedig a megfellebezhetetlen, és tévedhetetlen vezér alakját öltötte magára. Persze lehetne egy újkori Pál is, de nem erről van szó úgy vélem. Ki a fasznak jó ez? Neki, mutogathatja magát a TV-ben? A boltnak? Jobban megy? Mert ezek a megmozdulások úgy kellenek a megélhetési rettegőknek (Szanyi, Kende, MAZSIHIZS, Demszkyék), mint egy falat kenyér. Páros lábbal csúsztak be, hátulról: antiszemita-kártya. Majd a nyugdíjasotthonokban, csepelen, az rtl kékes bársonya előtt elkezdenek újra támogatót keresni az eddig (hál... Istennek(?) ) bizonytalankodó szocik.

Így tényleg össze lehet rázni a tábort! Mint az NBH-s felmenőkkel rendelkező vadászat szűz istennője, Diána. Jó, hogy nincs egy tábla a nyakában: ez a fasiszta, nézzék, szemüveg sem kell. Persze nem maga írta ki oda, elég ha rásütik, és már megvan a téma: kit érdekel, hogy összeomlik az ország, hogy szétlopják az országot, Mangalica a hátralévő idejében még kijátsza a haveroknak a kórházakat, vagy az adócsaló Kabai a sitten is keresztapa. A jó üzleti érzékkel megáldott villamos gururól ne is beszéljünk.

Ha értelmes emberként tekintünk rá, talán neki is eszébe jut az ilyesmi. De nem zárhatjuk ki, hogy a póló bolton kívűl máshonnan is van bevétele. Persze, ez is az ismert "bolsevik" módszerek közé tartozik, a befeketítés, és a kussolás, amit elvárunk az esetében egyenlő lenne az öngyilkossággal, de mégis: élek a gyanúperrel, hogy a provokatőrök köztünk vannak, és aki ténylegesen mernek tenni valamit, hogy végre a Földközi-tengerbe, vagy Moszkváig kergesse ezeket a disznókat, talán rossz embereket követnek. Necces. Parasztvakítás.

Kicsit hosszúra sikeredett. Időközben fele el is tűnt.

Egy tanács esetleg. Vagy találóskérdés: hogy ölsz meg egy tucat zsidót anélkül, hogy hozzájuk érnél? Közéjük dobsz egy marék aprót, és nézed ahogy letapossák egymást! :-D Hajrá...

Ennyit ér az egész majomkodás egy szép pénteki napon. De legalább lesz izgalmas címlap a Népszavában, meg szörnyülködhet a baloldali értelmiség.

nick_007 2008.04.11. 00:36:06

Ez a tüntetősdi - ellentüntetősdi szerintem nem sok jóra vezet. Értelmetlen az egész.

Szavazás: wita.hu/index.php?show=wita&wita=29

"Ön szerint valóban szükség van ma Magyarországon antifasiszta tüntetésekre?"

hejhitler 2008.04.11. 00:43:26

le a zsidó jegyirodával!
holnap meg kell vívni a harcot!
FORRADALOM!
le a népelnyomó magyargyalázó nemzetromboló csőcselékkel!
gyúrcsány takarodj!

Virág elvtárs 2008.04.11. 01:07:56

Az utolsó videó ugye komoly? Mert viccnek nagyon primitív lenne. A csőcselék mindig újra termeli önmagát: nyilasok, kommunisták, munkásőrség, magyar gárda... a tagság ugyanaz, csak a történelmi helyzet változik.

Statárium 2008.04.11. 01:23:38

A "fővezér" ne tüntetésre menjen. Az anyjára vezesse a vezérbikát.

nev 2008.04.11. 01:36:31

Tomcat és a bandája a csali. Igazából azokat figyelik akik őket követik, velük szimpatizálnak. Polgár Tamás a rendszer ügynöke aki a jelek szerint hatékonyan végzi feladatát.

tejfel 2008.04.11. 01:49:27

Tomcat egyenlore az egyetlen aki megprobal korrektul tajekoztatni az esemenyekrol, nem csusztat, nem hallgat el tenyeket, nem kerekit szamokat felfele vagy lefele. Engem nem erdekel, akar ugynok akar nem, o kepviseli azt a gondolkodast amitol az orszagnak lesz eselye megmaradni.

Ezt hallgasd meg · http://szentkoronaradio.com/node/31374 2008.04.11. 02:27:28

szentkoronaradio.com/node/31374

hallgasd még és gondolkozz el, utána irkálj ilyen hülyeblog bejegyzéseket.

ha a stopról, meg az idexrőkltájékozódsz, nem csoda,hogy nem értesz semmit.

szentkoronaradio.com/node/31374

Sherlock 2008.04.11. 02:35:48

Ne értsétek félre, olvassátok végig:

Tomcat jól csinálja amit csinál. Heccel és sok barom ugrik rá.

Bőrfejűnek hívják, pedig nem kopasz. Egyesek szerint kevesen voltak és szánalmas, de ugyanazok már pogromot álmodtak maguknak, amihez valóban nem elég annyi ember. (Ha egy standröplabda meccsre úgy megyek, hogy foci lesz, akkor a 2-2 embert kevesleni fogom) Valószínüleg ha nincs ott a sok barom, akkor bemennek a jegyirodába, max. beszólnak 1-2-t és vesznek jegyet. A boltos is örülhet mert kap 30x 100 forint kezelési költséget, és mindenki más is, hogy nem került be Tomcat a tévébe.

Direkt nem csinálnak semmit amibe jogilag bele lehet kötni. Mert a reakciót próbálja hergelni. Járdán mennek, az ellenoldal meg a forgalmat akadályozza... És mi lett, illegális gyülekezés az ellenoldalon. Akiket nem kergettek el rögtön. Lehet gondolkodni, hogy ők mitől különbek, amikor múltkor még az újságírókat is elvitték?

De valakik meg akarták mutatni, hogy mekkora szolidáris/antifasiszta énnemtom. Verni a mellét. Meg az szdsznek is kell a parlamenti küszöb, (lassan a többi parlamenti pártnak is... ahogy a népszerűség csökken..) és szánalmas kvázitoleranciakitörést produkáltak.

Úgyhogy kevéssé tudnék itt antifasiszta győzelemről beszélni, inkább egy adag balekról akik egy valószínüleg ártalmatlan hecc kedvéért majmot csináltak magukból.

"A rút varangyot véresen megöltük.."

JA 2008.04.11. 02:37:56

(ÕS PATKÁNY TERJESZT KÓRT...)

Õs patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifõztünk,
s emberbõl emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgõbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli.
S mert a nemzetekbõl a szellem
nem facsar nedves jogokat,
hát uj gyalázat egymás ellen
serkenti föl a fajokat.
Az elnyomás csapatban károg,
élõ szívre mint dögre száll -
s a földgolyón nyomor szivárog,
mint hülyék orcáján a nyál.

Lógatják szárnyuk az ínségnek
gombostûjére szúrt nyarak.
Bemásszák lelkünket a gépek,
mint aluvót a bogarak.
Belsõnk odvába bútt a hálás
hûség, a könny lángba pereg -
ûzi egymást a bosszuállás
vágya s a lelkiismeret.

S mint a sakál, mely csillagoknak
fordul kihányni hangjait,
egünkre, hol kinok ragyognak,
a költõ hasztalan vonit...
Óh csillagok, ti. Rozsdás, durva
vastõrökül köröskörül
hányszor lelkembe vagytok szurva -
(itt csak meghalni sikerül.)

S mégis bizom. Könnyezve intlek,
szép jövõnk, ne légy ily sivár!...
Bizom, hisz mint elõdeinket,
karóba nem húznak ma már.
Majd a szabadság békessége
is eljön, finomúl a kín -
s minket is elfelednek végre
lugasok csendes árnyain.

1937. január

hulyemagyar 2008.04.11. 06:35:31

tejfel 2008.04.11. 01:49:27
"Tomcat egyenlore az egyetlen aki megprobal korrektul tajekoztatni az esemenyekrol, nem csusztat, nem hallgat el tenyeket, nem kerekit szamokat felfele vagy lefele. Engem nem erdekel, akar ugynok akar nem, o kepviseli azt a gondolkodast amitol az orszagnak lesz eselye megmaradni"

Milyen gondolkozást képvisel, amitől az ország gazdasági, közigazgatási, morális és egyéb helyzete virágzásnak indul?
A balhén és figyelemfelkeltésen kívűl milyen okos és építő jellegű dolgot /javaslatot hallottál tőle?
Mutasd be légyszíves tomcat koncepcióját a jelenlegi helyzet megoldására!
Nyilván,, hogy ezeket a dolgokat nagyon ismered, mert ebben hiszel. Avass be!

Barnabás 2008.04.11. 06:50:00

Ez nem balhé csak műbalhé.Az ókori római fejesek is tudták,ha bajban van a birodalom cirkusz kell a népnek.Egyébként,ha valaki a tüntetőktők és ellentüntetőktől megkérdezné,hogy mit jelent a "fasiszta" szó,biztos vagyok benne,hogy tiz közűl nyolc nem tudná.

Bierkamp 2008.04.11. 07:05:31

TEJFEL menja picsába!
TOMCATOT meg könyörgöm nyírja már ki valaki!
Igazán itt az ideje hogy fizetett gyilkosokat alkalmazzon valaki ezek és Budaháziék ellen! és rend lesz!

xy 2008.04.11. 07:12:37

Viktor! Menj el a tüntetésre! Egy fideszes

bierkamp 2008.04.11. 07:19:06

Orsós Viktor nem mer... mert csak sajátjai közt mer úsziteni!!!

xy 2008.04.11. 07:46:01

Az újabb toleráns ember! Cigányozni szeret, de a tüntetés mellett áll. Hát ez hogy van?

sasika61 · http://www.sasika61mondja.blog.hu 2008.04.11. 07:53:22

Egyetértünk, mindenki maradjon otthon, olvasson valamit József Attilától.
sasika61mondja.blog.hu/2008/04/10/faszistak_es_antifaszistak

Hózentróger 2008.04.11. 08:46:32

Kristalnacht... Sajnos itt tart Magyarorszag ma.

bakfitty 2008.04.11. 09:16:59

sztem az nbh gyújtotta fel az irodát, a magyarok nyilai a parlamenti elit kiatalációja
minden parlamenti párt egymás seggében van amióta "nép" elfoglalta a tv-t. Rájöttek , hogy 50 ezer ember simán elfoglalhat bármit ha bedühödik. Ezért le kell járatni a radikáslisokat és csinálni helyettük magyarok nyilait, mert így nem csinálnak maguknak mert azt hiszik hogy van.

Sáfrány 2008.04.11. 09:28:06

Kicsit átlátszó már ez a molotovkoktélozgatás. Furcsamód nem erőltették most hogy a Magyarok Nyilai F. Sz. vagy mifranc (a kicsitsavanyúkicsitsárgadeamienk honi ál-kaida) követte el. Miért? Valszeg azért mert egy ilyen ócska, megtervezetlen, átgondolatlan, díszterrorista maszlagot nem akartak reklámozni a továbbiakban.
Inkább próbálnák elfelejteni mint egy ostoba hibát.

Ne felejtsük már el hogy terrorista az akiről a hatalom azt állítja hogy terrorista. Ez a definíciójának egyik lényege. Magyarország Kuncze belügyminiszterkedése óta kapott az izraeli típusú robbantgatós terrorból és kormányérdekből megrendelt gyilkosságokból. Az Aranykéz utcai robbantás, a Fenyő-gyilkosság, a Teve utcai bohóckodás, az óvatos molotovkoktélozás mind-mind a kormányzati figyelemelterelés és terror eszköze.

Emellett mindennapos terrort alkalmaznak a jobbára bűnöző, eltartott, nyíltan rasszista és erőszakos kisebbségnek a többségi társadalommal szembeni kivételezett támogatásával, terrort alkalmaznak a bárminemű kritika esetén a "náci" vagy "rasszista" bélyeg aljas vetítésével, terrort alkalmaznak a lakosság produktív részének szándékos anyagi ellehetetlenítésével, megfélemlítésével.

Ők a terroristák, akik tönkreteszik az életet. Magyarországon ma egy tolvaj, csaló, a külföldi érdekeket a hazaiakkel szemben mindenkor előtérben tartó terrorista csoport kormányoz. Illegitimsége a tetteiből adódik, nem abból hogy egyszer valaki azt mondta hogy "elkúrtuk". Abból hogy tényleg elkúrták, és azóta is elkúrják. És el is fogják, továbbra is, amíg egy iciripiciri elkúrnivaló is marad.

NEM fasiszta 2008.04.11. 09:30:30

A sok buta, tehetetlen, otthon ülő , fotelból okoskodó szarházi, utolsó, gerinctelen, pökhendi férgek gyülekezete vagytok. Maradjon mindenki otthon, mű balhé meg a faszom. Persze, nézzünk továbbra is tétlenül ahogy mindenki szabadon garázdálkodhat, mindent megtehetnek a magyarok ellen, véres cigány és zsidó megtorlásoktól hangos a sajtó, de a ti jó tanácsotok, hogy maradjon mindenki otthon, és TŰRJE. Remélem a tehetetlenségetekbe fogtok beledögleni .Valószinű 1848-ban is ezt kellett volna tenni, aztán ~100 évvel később is 56-ban. Marasztalni kéne a kommuinista seregeket, és bocsánatot kérni tőlük, amiért elüldöztük őket. Kártérítést fizetni, majd magunkat ostorozni. Belegondoltok ti abba, amit mondtok? Vagy már csak ösztönösen vagytok hülyék?? Édes Istenem, bár két Magyarország lenne, itt lenne nektek ez a kicsi a cigányokkal, zsidókkal és fizetnétek nekik amíg bele nem döglötök, terrorizáljanak és zsákmányoljanak ki titeket, mi meg egy nagyobb (3x akkora) Magyarországon élnénk zsidók, cigányok nélkül, de legfőképp nélkületek. A többieknek pedig kitartás!

Netuddki. 2008.04.11. 09:33:34

Kijafszomazapolgártamás?
Csak nem a Polgár Jenő rokona?

Netuddki. 2008.04.11. 09:37:14

NEM fasiszta 2008.04.11. 09:30:30
Hát te kijafszomvagy?
Csak a névtelen nicked mögül mersz zsidózni és cigányozni mi?

Amúgy megsúgok valamit, meg a hozzád hasonló többi köcsögnek. Hiába bújsz el a nicked mögé, akkor is aki aki akarja, bármikor megtudhatja ki vagy! A neten sem lehet elbújni.

Ál/Arc 2008.04.11. 09:39:50

TOMCAT : ADOLF HITLER béna grafikus : béna festő sváb : osztrák sokat költözik : sokat költözik Broadway Jegyiroda : Reichstag "flashmob", MTV székház : kristályészaka Athina : Eva Braun Alfa : Blondi Hol van Stauffenberg?

Netuddki. 2008.04.11. 09:40:32

Sáfrány 2008.04.11. 09:28:06
"Magyarországon ma egy tolvaj, csaló, a külföldi érdekeket a hazaiakkel szemben mindenkor előtérben tartó terrorista csoport kormányoz."

Külföldi érdekeket? Muhaha! Ekkora baromságot!
Nem a külföldi érdekeket tarják azok szem előtt, hanem a saját bukszájukat.

bakfitty 2008.04.11. 10:01:00

nem baj gyerekek, ma ferenctestvér megküzd tomcat-tel, bammeg mint egy rossz rajzfilm:D

Tüntetni 2008.04.11. 10:06:07

Egy valamit rohadtul nem értek: amikor Olaszliszkán halálra verték a tanárt; amikor a sofőrt, és utasát félholtra verték; amikor egy külföldi, bűnöző kiskorú lumpen terrorizálta az embereket a Blahán - akkor hol a faszomba volt a sok tüntető?! Az ellen nem kell kiállni? Miért egymás ellen mennek a magyarok tüntetni? Azért mert az egyik a papír bal oldalára rakja az iksz-et, a másik a jobb oldalára?! Értelme van ennek? Magyarázza el valaki...

bierkamp 2008.04.11. 10:09:47

Tomcat sajnos elköltözött innen Csepelről, mert tudtuk hol lakik és már rég megöltük volna a gecit !!!!!!

mutant · http://universal.blog.hu 2008.04.11. 10:25:46

CSAK VÁSÁROLNI MENTEK,ÉS EBBEN SEMMI ROSSZ NINCS!!!!előre kötötték az ebet a karóhoz...a média,az antifasiszták..ez csak egy vásárlás lett volna,és így beigazolódott,h rádnyomják a bélyeget.
Tomcaték még beszédet sem tartottak,csak vásárolni mentek.És az antifasiszták tartottak gyűlöletbeszédet!
másfelől meg,mi az,h nem vehetsz jegyet,mert magyar vagy! a kurvaanyját azoknak,akik ezt megtűrik!

Prophet 2008.04.11. 11:22:12

"Az ellen nem kell kiállni?"

Mentek volna néhányan akkor a Blahára, csak a tettrekész rendőrség megszállta az aluljárót. 12 éves kölyöknek így lettek testvérei az állami pénzből eltartott pribékek. Liszkára is mentek, hát nem hallottad, hogy mindenki fél a skinhead-ektől? Most is, csak arra rendezkednek be, hogy odaérnek! Gyűjtögetnek, raktároznak.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.04.11. 11:37:57

Ha rangsorolni kellene az országra leselkedő "veszélyeket" a "náci-veszély" hol állna ?

50 év szocialista diktatúra és 18 év demokrácia után komolyan attól tart valaki hogy a pár száz szélsőjobbos átveszi a hatalmat vagy a Dunába lövi a zsidókat? Tudom, hogy az átlagembereket lehet befolyásolni, megfélelmíteni, de hogy ennyi eszük legyen az embereknek ...

Franciaországban több száz zsinagógát gyújtottak fel, Magyarországon egyet sem. Hol van nagyobb nácia-veszély ???

Jó lenne ennyi energiát és szervezést olyan dolgokba fektetni ami tényleg komoly és fontos az EGÉSZ országnak ..

zérókám 2008.04.11. 14:00:52

jól tudom, mi lapul bokrodnak megette

ja 2008.04.11. 14:02:19

(ÕS PATKÁNY TERJESZT KÓRT...)

Õs patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifõztünk,
s emberbõl emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgõbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli.
S mert a nemzetekbõl a szellem
nem facsar nedves jogokat,
hát uj gyalázat egymás ellen
serkenti föl a fajokat.
Az elnyomás csapatban károg,
élõ szívre mint dögre száll -
s a földgolyón nyomor szivárog,
mint hülyék orcáján a nyál.

Lógatják szárnyuk az ínségnek
gombostûjére szúrt nyarak.
Bemásszák lelkünket a gépek,
mint aluvót a bogarak.
Belsõnk odvába bútt a hálás
hûség, a könny lángba pereg -
ûzi egymást a bosszuállás
vágya s a lelkiismeret.

S mint a sakál, mely csillagoknak
fordul kihányni hangjait,
egünkre, hol kinok ragyognak,
a költõ hasztalan vonit...
Óh csillagok, ti. Rozsdás, durva
vastõrökül köröskörül
hányszor lelkembe vagytok szurva -
(itt csak meghalni sikerül.)

S mégis bizom. Könnyezve intlek,
szép jövõnk, ne légy ily sivár!...
Bizom, hisz mint elõdeinket,
karóba nem húznak ma már.
Majd a szabadság békessége
is eljön, finomúl a kín -
s minket is elfelednek végre
lugasok csendes árnyain.

1937. január

Horizont 2008.04.11. 15:53:47

NEM fasiszta-nak! Na az ilyen sötét agyúak keverik meg a szart kis hazánkban.
Mi is jobban élnénk nélküled és a hozzád hasonló gondolkozású nélkül itt Magyarországon !

mutant 2008.04.12. 00:30:40

Tüntetni 2008.04.11. 10:06:07

a kis cigány,purdé,féreg Maugli ellen volt egy gyülekezés,de elvitték a kölköt gyorsan,mert féltették.
más:attól,hogy megvéded magad,nem vagy fasiszta.ahol én lakom,mindennapos a cigánybűnözés,amit a médiában elhallgatnak.pl. a mostani hapsi,aki kislányokat molesztált,az is cigány/roma-kinek hogy tetszik-. engem már többször szólítottak le,és már párszor kést is fogtak rám,mindezt néha csak 200 ft-ért,néha meg egy szál cigiért.egyszer fényes nappal odajött egy cigány hapsi,és elkezdett tapizni,meg leszorítani a földre,de szerencsére arrajött egy ismerősöm,és miután ki tudtam keveredni a karmaiból,beugrottam a kocsijába,és ő hazavitt.
más kérdés a zsidó kérdés.Mert ameddig nem buzdítják a többieket amagyarság kiírtására-ami nem rég a baratikor.com-on megtörtént!!-,addig semmi gond velük.illetve a myvip.com-on a cigány tizenévesek felszólítják társaikat,hogy menjenek MAGYART ÖLNI!kuruc.info/r/35/22868/

tata86 2008.04.13. 20:48:08

Panem et circenses. A panem elfogyott...

KoenBp 2008.04.19. 01:07:28

Szegény mutant a kurucinfóból informálódik a világ dolgairól. Miért nem egy kutyának a vérvörös szaros segglyukából szemléled inkább a bolygót? Elhiszed hogy még akkor is széleslátókörűbb lennél?

süti beállítások módosítása