Skip to content


       Szűrés lista

A galgagyörki incidens - kézikamerás változatban

A tegnap lehozott galgagyörki eset most kézikamerás változatban, 28 perc szürrealisztikus utazás Abszurdisztán egyik szegletébe. (Amúgy Galgagyörk Pest megyében van, Budapesttől 50 km-re). Sikerült feltöltenem a 2 videót, így normálisan meg lehet nézni (a videók innen vannak).

Végre láthatjuk, hogy milyen egy gyors és precíz rendőri intézkedés élőben. Hogy az Országos Cigányönkormányzat utasítására írta fel a rendőrség minden Gárdista adatait. Hogy "jöjjön biztosúr, belelőttek a plazmatévébe(!)". Hogy a galgagyörki emberek megtapsolják a Magyar Gárdát, akik "megvédték" őket ...

Magyarország, Európai Unió, 2008 :

 

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr24530863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juanhu 2008.06.21. 09:25:40

EdinAliza,

Nincs igazad, a rendörnek nem lett volna joga levetetni az egyenruhát. Milyen alapon akadályozta a gárdistákat a szabad mozgásban? Azt mondod, öket védte ezzel?? Ne viccelj, a rendörségnek kutya kötelessége, hogy megvédje a jogkövetö állampolgárait, márpedig a jogkövetésben nincs benne, hogy a gárda-egyenruhában nem lehet költöztetni. A helyes az lett volna, ha biztositja, hogy akárhány gárdista, akármilyen ruhában odamehet a házhoz, és aki nekiáll verekedni (bármelyik oldalon), azt sittre vágja. Volt ott elég rendör, hogy ezt megtehesse. Ehelyett teljesen törvénytelen módon a ruhájukat kezdte firtatni, meg igazoltatni, meg korlátozni, hogy hányan mehetnek fel.

Legközelebb az lesz, hogy a rablónak adja oda az ember a pénzét a békesség kedvéért, hogy ne tünjön provokációnak, hogy nem hajlandó odaadni az ember. Persze mindezt rendöri utasitásra.

Szóval mégegyszer: amig a törvényeket betartja, addig hagy mehessen már ebben a nyomorult országban az ember nagyjából oda, ahova akar (és itt nem a katonai övezetre és parlamenre gondolok).

Horizont 2008.06.21. 09:26:40

Ha rendes akkor roma,ha szemét akkor cigány?Jól értem?

10 év múlva mi lesz??A klímaváltozás hatásaira is azt hittük hol van az még!Aztán itt kopogtat az ajtónkon,sőt dörömböl.Na a roma kérdéssel is ugyanez a helyzet.
Lehet hogy vezető politikusainknak is úgy kéne tenniük mint Mátyás királyunknak?Álruha és be a nép közé!Az íróasztal mellől ,a parlementből,a Rózsadombról még az égnek is más a színe!
"Életszagú" döntéseket így nem lehet hozni!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.21. 09:33:53

Hogy mi lesz itt 10 év múlva ?
Íme:

A Nagyalföld végeláthatatlan homokdűnéi között a többmillió békés beduin ... akarom mondani roma békésen hajtja a tevecsordákat ....

EdinAliza 2008.06.21. 10:20:07

1.,Nekem eddig az jött le az egészből, hogy ez a történet 2, nem igazán rendezett életet élő, nem túl rendezett életmódot folytató család konfliktusáról szól. S ezt próbálják egyesek roma-magyar viszályként feltüntetni. (s ez annál is könnyebben megy, mivel hazánkban sajnos tényleg rengeteg, s egyre súlyosabb konfliktus van romák s nem romák között) 2., A Bayer Zsolt által megírt cikk hangulatkeltésnek jó. (de nem a teljes igazságról szól) De azért megnézem a vasárnapi műsorát - bár ezt még sose tettem -. Kiváncsi vagyok az elüldözött házaspárra! Arra, hogy mit, s hogyan mondják majd amit mondanak!

Tassadar 2008.06.21. 10:23:23

optimista a roma ugyebár embert jelent, de sokra ezt nem lehet ezt mondani szóval jogos a cigány
Sligo én is jártam úgy mint te, mélységesen együttérzek veled.
És van hogy miért vettek ott házat:"
Galgagyörkön, a cigánysor egyik házában élt egy fiatal magyar házaspár. Amikor házukat megvették, még csak egy cigány család lakott ott, rendes, dolgos emberek, a mi házaspárunk jó barátságot ápolt velük. Aztán jó sok cigány lett Galgagyörkön is"
jellemző a cigányokra ha teljesen egyedül vannak akkor meghúzzák magukat de ha már 2-3 akkor megmutatják mit tudnak

Baszkurátor 2008.06.21. 10:23:49

Hol lesz ez az izé??Én is megnézném de bevallom férfiasan azt sem tudom hogy ki ez az ürge.Gáz E ?

Tassadar 2008.06.21. 10:29:13

Az egy dolog hogy nem tudják megkülönböztetni (sok esettben én is megtudtam volna különböztetni), hanem, hogy primitív vadállatként viselkedtek a fegyvertelen védekezni képtelen ember ellen, amikor a srácokat a kocsmából kivitték(noha a csapos is mondta hogy végig ott voltak nem csináltak semmit)és egy rendőrsorfal között kellet elmenniük négykézláb, úgy hogy folyamatosan ütötték/rugdosták őket. Szerinted ez is arányos/jogszerű/szakszerű volt?
Van még jónéhány példa amit felhozhatok...

Tassadar 2008.06.21. 10:30:07

Baszkurátor
echo tv vasárnap este Mélymagyarban a pontos időt sajna én se tom

mi nem foglalt még 2008.06.21. 10:30:08

edinaliza az volt a normális rendőri viselkedés, hogy levetköztette a nyílt utcán azt aki fel akart menni segíteni pakolni nehogy sérüljön a bűnöző cigók cizellált lelkivikága?
miért nem a lakásfoglaló cigókat vetköztették le a rendőrök és zavarták el a lakásból?
ha egyzser a gárdistákat cigó támadás fogja érni akkor szerintem égni fognak a cigó telepek mert akkora közfelháborodás lesz.

Sligo 2008.06.21. 10:40:19

Optmista...a 10 évet akkor rosszul fogalmaztam. Mi lesz itt a következő 10 évben? de írhattam volna...1 évet is vagy akár fél évet...vagy 30-at...lényegtelen a jövőről kérdeztem. És ha már így fennakadtunk a cigány/roma kifejezésen a következő linket ajánlom: starz3r0.buzz.hu/archives/2007/11/02/Roma_vagy_cigany/ :) Amúgy Mátyásra kitérve...hallottam egy szerintem baromságot, hogy Mátyás tehet róla, hogy az etnikai kisebbség (mostmár így írom) bejött az országunkba és elnépesedett. Erről mi a véleményetek? Tassadar köszönöm az együttérzést. Abban teljesen egyet értek veled, hogy az etnikai kisebbség, ha egyedül van, vagy kisebb csoportban meghúzza magát...de szerintem azért ez másra is vonatkozik rajtuk kívül. Habár én egyedül is pofázok nekik ha kell. (káromra:( )

TD223 2008.06.21. 10:46:10

"Mohácsi Viktória lett az ENSZ kisebbségi fórumának elnöke"

EZ BORZALMAS. Ez a nő a családjával együtt, undorító hazug OCÖ hasonmás. Aljas, sunyi, magyarellenes fajvédő.

mi nem foglalt még 2008.06.21. 10:47:52

ott lett a cigánykérdés elrontva amikor mindenféle pozitív diskriminációban lettek részeítve.
attól kezdve szemtelenedtek el rendesen.
mert ha egy cigányt ma számon akarnak kérni akkor elkezd óbégatni, hogy azét mert cigány vagyok és elnyomnak stb..
ettől meg anyira beszarik a liberális társadalom nagyrésze, nehogy a rasszista vád érje őket, hogy a cigók gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak.
érdekes de a cigókon kívül lakik ebben az országban más kisebség is, például a svébokról miért nem olvasunk olyan híreket mint a cigókról?
lehet, hogy mégiscsak a cigókkal van a baj?

Sligo 2008.06.21. 10:55:44

Teljesen igazad van! Nincsen anyanemzetük...ezek élősködő paraziták. Történelemben nem hallani Roma/Cigányországról...volt ezeknek valaha is államuk?! Azt is furcsálom, hogy állítólag az Európai Unió tagállamaiban nem lehet diszkriminatív módon bánni a kisebbséggel...ennek ellenére az angolok csodás módon nem engedik be az etnikai (cigány) kisebbséget! :) Más ország miért teheti meg azt, hogy válogassa azt akit beenged bevándolrólként?! Magyarország miért enged meg mindent, és miért változott szemetesvödörré...ahová mindent be lehet dobni? Jól írta itt valaki, a globális felmelegedés miatt Magyarország egy sivatag lesz és a cigányok elnyomása miatt pedig csak beduin cigányok fognak sátrakban élni. A jó magyar meg eltűnik.

Sligo 2008.06.21. 10:59:19

A magyarországi roma népességről (idézet) "Az antropológusok a cigányokat olyan életstílus csoportnak tekintik, amely nem egyfajta kulturális elkülönültségként létezik, hanem olyannak, amelynek jó képessége van a környezethez való alkalmazkodáshoz. Egyes kutatók szerint nincs egységes cigány kultúra, csupán helyi közösségek vannak, akiknek közös az életstílusuk és az érdekeik. Azonban minden közösségre jellemző, hogy elsősorban nem élelemteremtők, hanem bizonyos szolgáltatásokat igyekeznek végezni a helyi lakosságnak. Magyarországon 1992-ben készített törvénytervezet értelmében a cigányság etnikai kisebbség, mivel különbözik a lakosság nagy részétől a nyelv, a kultúra és a hagyományok tekintetében, de mégsem nemzetiség, mert nincsen anyanemzete. A jelenleg fokozatosan növekvő és tartós munkanélküliség kiemelten igaz a cigány családokra. A szociális hátrányok ugyanakkor nagyban hozzájárulnak a gyermekek iskolai sikertelenségéhez is. A családok nem képesek az iskola költségeit fedezni – bár ebben az ügyben több intézkedés történt az utóbbi években a Kormány részéről; például tankönyvsegélyek, étkezési hozzájárulás – ennek ellenére a rossz lakásviszonyok, a hiányos és egyoldalú táplálkozás, az egészségtelen életmód rontja a roma gyerekek szociális életkörülményeit és ez kihat a tanulásukra is. A fent említett rossz szociális helyzet, a kilátástalanság, az iskolai kudarcok és a csökkent tanulási motiváció összefüggései bizonyítják, hogy a cigányság problémáit nem választhatjuk külön, mert mind összefügg egymással. A meglévő előítéletet, annak megszüntetését részben a törvények útján igyekeznek szabályozni, részben pedig lehetnek a cigányok életének kultúrájának, identitásának szélesebbkörű bemutatásával, megismertetésével. A cigányság iskolázatlanságának javítása érdekében még mindig kevésnek bizonyulnak azok a törekvések, amelyeket a Magyar Kormány, illetve az illetékes minisztériumok tesznek." Ez egy nagyon finom megfogalmazás az etnikai kisebbség jelenlegi helyzetéről...amit személy szerint inkább viccnek tartok...és aki ezt írta, nem volt komplett.

TD223 2008.06.21. 11:04:38

Sligo.

Nem most jöttek, már nincs hova visszaküldeni őket (---> nekünk kezelni kell őket, de amíg ennyi a fajvédő a hatalomban nem történik semmi jó). Az olaszok megtehetik, mert oda most akarnak a román cigányok özönleni és gyilkolászni.

Sligo 2008.06.21. 11:25:20

Ezek szerint már nincs hova tenni őket?

Baszkurátor 2008.06.21. 11:39:23

@ Tassadar 2008.06.21. 10:30:07

Megtaláltam.

Echo Tv.

20:00 Mélymagyar 1-2.
Műsorvezető: Bayer Zsolt. Vendég: Gaudi-Nagy Tamás jogász és a kitelepített galgagyörki házaspár, Pölöskei László és felesége.

Az a helyzet, hogy szerintem nálunk ilyen adó nincs is :(

Horizont 2008.06.21. 11:40:44

Magyar állampolgárok.
Ha tetszik ha nem itt kell (kellene) megoldani!!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.21. 11:41:27

Baszkurátor

Vasárnap 20:00, Echo TV

Sligo 2008.06.21. 11:44:44

De hogyan? Csak a Kormány tudna szerintem ezen változtatni...mi puszta állampolgárok legfeljebb csak lázadhatnánk...és egymást szítjuk...:( Szomorú!

Horizont 2008.06.21. 11:57:14

Azért nehéz bármit tenni mert ha negatív dolog éri a cigányokat,de az égvilágon semmi köze nincs pont a cigány "énükhöz" akkor is azt ordítják bele a nagyvilágba hogy csak azért bántják őket mert cigányok.És a hatalom már be is húzza a kéziféket.Szerintem a születésszám visszafogása, az alapok tanítása (írás,olvasás,erkölcs,összeszedjük a szemetet a ház körül,budit építünk,használunk stb.) és a gazdasági helyzetük javítása.Dolgozniuk kéne ugye!De a rendszer ezt már elrontotta mert könnyen adja a segélyt (nekik igen) az ombudsmanok pedig egy tragédia.A legfontosabb, hogy normális cigány vezetők kéne közéjük!!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.21. 12:10:53

Optimista

Pontosan ezt kellene tenni, a mostani generáció már el van rontvam de ha KÉNYSZERÍTENI lehetne hogy a gyereket járassa iskolába, akkor az a genráció máris "civilizáltabb" lenne, mondjuk 10 év múlva.

Mert a 8+4 év iskola igenis fontos !

Ezért remek kezdeményézés a segélyt csak akkor ha jár a kölök a suliba, és ezért nem értem miért fúrják !

Csak ez EGY MÓDJA van hogy rendesm okos, iskolázott, dolgozó romákat kapjuk 10 év múlva ...

Ugyanolyan mint a foci utánpótlás. Ha jár a gyerek ovifocitól kezdve minden minden korosztályos fociedzésre, akkor 18 éves korában lehet belőle profi focista. Ha csak 18 évesem mindenféle fociismeret nélkül kopog be, hogy ő focizni, akkor kidobják, értelemszerűen ...:-)

Spéter46 2008.06.21. 12:11:06

A zsidóknak ország alapításra fel tudott ajánlani a világ több területet. Így többek között Madagaszkárt, de ők történelmükre vallásukra hivatkozva ragaszkodtak Izraelhez, mely akkor egy kietlen homoksivatag volt! megkapták a területet, és egy virágzó országot építettek fel a semmi helyén!
Miért nem lehet a cigányoknak is felajánlani - akár Madagaszkárt vagy mást - és mutassák meg mit tudnak!!!
Mit tudtak ők eddig adni az emberiségnek, pár zenész, már naiv festő - no és hogy ki ne felejtsem - Pisont Pista és Szepesi (Szedunka) Gusztu focistákon kívül?

Spéter46 2008.06.21. 12:11:50

Bocs! Gusztu = Guszti.

Sligo 2008.06.21. 12:45:24

Optimista! Nagyon jól látod a helyzetet...így nem is tudok már mit válaszolni rá! :)

Horizont 2008.06.21. 13:22:24

A cigányokat nem lehet és nem is szabad összehasonlítani a zsidókkal márcsak indítattásuk és egyebek végett sem.Azért az nem úgy működik hogy itt egy ország és odatoloncoljuk az összes cigányt aki él.(miért pont Madagaszkár??És hová tennéd a madagaszkáriakat??)Nesztek építsetek virágzó országot.Puff neki.

A szocializmusban a többek között a következők miatt volt "normális" a cigánykérdés:A legfontosabb: sokkal,de sokkal kevesebben voltak,büntették a munkakerülést,nem adták ész nélkül a segélyt,mivel kevesen voltak, minden normál általános iskolai osztályban volt 2-3 cigánygyerek akiket valamennyire felhúztak magukhoz, nem zárták külön iskolába őket,nem ment a "cigányozás",nem volt ekkora cigánybűnözés stb.stb.(nem volt Gárda)Mert ez a nagy demokrácia nem mindig jön be,ha tetszik ha nem egyes (sok) embereknek DIKTATÚRA kellett,kell,kellene!!!
A gyerekeknek nincs példamutatás,esélyük sincs a más életre, ezért szépen belesimulnak az igazi putrisoros legalja cigányéletbe.
A kör bezárul.
És egyszer kitörnek onnan és akkor nekünk annyi!
Nem kéne megvárni.....

mi nem foglalt még 2008.06.21. 13:25:40

optimista ugye nem azt akarod mondani, hogy most minden fehér kezdjen elköltözni másik országba?

Horizont 2008.06.21. 14:06:08

Nem erre gondoltam.
Magyar állampolgárok itt kell megoldani kicsiny kis hazánkban ezt a kérdést.
Spéter46 12:11 felvetésére irtam le az én véleményem.

XSun (törölt) 2008.06.21. 14:08:12

"Dinin 2008.06.20. 21:38:08
xsun: ezt mar korabban bevagtad. nem kellene ismetelgetni onmagad. akit erdekel, mar elolvasta.
ezt pl. nagyon rosszul csinalod"
Olvassál az nem én voltam.
Ezek szerint másnak is szúrja a szemét hogy hogy a rákban van hogy a szegénysorsú nincstelen cigánynak plazmára fussa...
Tudom náci vagyok hogy ezt meg merem kérdezni.

Ami meg a kamerázást illeti.
Ha jól tudom KÖZTERÜLETEN azt videózok ami nekem jólesik ha ezzel nem zavarom a közrendet közlekedést stb.
Tehát minden további nélkül videózgathatok akár a hősök terén és nem kell engedélyt kérnem az ott bóklászó japán túristáktól.
Más lenne ha mondjuk filmet forgatnék.
Amúgy meg a videós csávó helyében vissza kérdeztem volna a cigánynak hogy miért mi a gond köröz a rendőrség vagy loptad a kocsit?
Tudom rohadt náci vagyok.
Bár ugyanúgy nem értem amikor a bakancsos köcsögök törnek zúznak és rátámadnak az őket filmező operatőrre, nost azt ugyanúgy rossz dolognak tartom. Jaj akkor mégsem vagyok náci?

Ami meg a cigány oktatást illeti:
Azért elgondolkodtató hogy az összes kissebség akar SAJÁT iskolát.
A Zsidó akar zsidó iskolát és büszke rá.
A Szlovák akar szlovák iskolát és büszkre rá.
A Német akar német iskolát és büszke rá.
És még lehetne sorolni.
De amikor arról van hogy a cikgányoknak cigány iskola akkor egyből fajüldözés lesz meg holokauszt.
A franc se érti.

Bit Rot 2008.06.21. 14:10:40

@EdinAliza:
"1.,Nincs szükség gárdákra, se magyarra, se romára, se szivárványosra, se zsidóra, se...szóval semmilyenre se! A Gárda nem lehet megoldás a létező - s tényleg nagyon súlyos - problémákra!"

Amint az állam (rendőrség) megoldja ezeket a problémákat, a Gárda súlytalanná válik majd.

Addig nagyon jó, hogy van, pedig én se szimpatizálok velük.

Pl. ahol rendben vannak a jogok, ott munkanélküli a jogvédő.

XSun (törölt) 2008.06.21. 14:16:24

Ja amúgy meg az egyik fórumba írt egy érdekes történetet valaki.
Tömören annyi hogy volt egy ember aki egy régi rendőrségi pannóniát újított fel a garázsában és azt a rendőrségnek akarta ajándákozni.
Egyik este arra ébredt hogy valaki a garázsban matat.
Kiderült hogy egy megélhetési szinesfémgyűjtő feszegeti le a restaurált motorról a krómozott holmikat (gonolom azthitte hogy aulumínium).
A fickó a tettenért betörőt bezárta a kamrába és hívta a rendőröket.
Nos a történet vége az lett hogy a sértettet meszelték el a rendőrök mert jogszerűtlenül korlátozta szegény betörő személyi szabadságát azzal hogy bezárta a kamrába.
Persze az ajándékozásból ezek után nem lett semmi.

Editor-in-chief · http://nehagydmagadkirabolni.blog.hu/ 2008.06.21. 15:28:41

Első lépés mindannyiunknak, és szálljon mindenki magába:

ha bármi sérelem ér (lopás, rablás, ütés, köpés, szidalmazás) azonnal feljelentést kell tenni, és nem hagyni, hogy a rendőrök elküldjenek (ők sem szeretik a papírmunkát).
Megfenyegetnek? Újabb feljelentést tenni. Addig, amíg az fenyegetőzők azt látják, hogy beszólnak egyet, és a magyarok fülüket-farkukat behúzva elkullognak, addig nincs előrelépés.

Azért fenyegetőznek, mert eddig mindig bevált. Lássák, hogy nem hagyod magad!

Amíg ezt nem teszed meg, ne is járjon a szád,hogy változzon valami!

(Bocs, direkt mondom ilyen stílusban, hogy kibillenj végre a komfortzónádból. Mondhatnám a Te érdekedben)

Baszkurátor 2008.06.21. 15:52:07

@ Editor-in-chief · nehagydmagadkirabolni.blog.hu/ 2008.06.21. 15:28:41

"nem hagyni, hogy a rendőrök elküldjenek (ők sem szeretik a papírmunkát). "

Szerinted a szippantósautósok szeretik a szarszagot?
Szerintem nem és mégis megcsinálják mert az a munkájuk.HA nemszereti a papírmunkát vagy nem mer cigányt igazoltatni akkor menjen el angolkisasszonynak és ne zsarunak.
szvsz

Sligo 2008.06.21. 16:18:06

Editor...azok a cigányok, ahol az incidensem történt a lakásunktól kb. 300 méterre van. Egy egész betontömb. Ami tele van velük, én tudom kik ők és ők tudják ki vagyok én. Feljelenteném én őket, de tudom nem sokáig úsztam volna meg csak kék foltokkal. Tervünk megvan a "bosszúra", de lehet jobb ha most elsiklunk felette, mert még szeretnék sokáig élni.
Első hasonló kalandom a cigányokkal a rendőrségen végződött, és megtettem azt a nagy feljelentést. Két nap se telt bele, a családi autónk ripityára lett törve...3 hónappal később pedig kaptam a levelet, hogy mivel a tettesek ismeretlenek emiatt lezárták az ügyet. Marad ilyenkor a saját igazságszolgáltatás, csak legyen hozzá segítség is!

XSun (törölt) 2008.06.21. 16:49:57

Sligo 2008.06.21. 16:18:06

A példád is szépen bizonyítja hogy sajnos az Orkok ellen nincs más lehetőség.
Sárkány ellen sárkányfű
Cigány ellen bőrfejű...

Tassadar 2008.06.21. 17:19:40

editor: Ekkora baromságot ritkán mond az ember látszik, hogy közöd nincs a témához!
Feljelentés persze hogy teszünk, de még a rendőrség mondta, hogy ismeretlen tettes ellen tegyük MERT NEM TUDNAK MEGVÉDENI!!
(Mondjuk azis hozzátartozik, hogy "barátibeszélgetés" közben megkérdik, hogy néztek ki tudunk-e valamit róluk szóval megússzuk a tanuskodást, de amit tudtunk elmondtuk)
Mi a vajdával beszéltük meg a dolgot mivel nem nagyon akarják, hogy rendőrség erre járjon meglehett dumálni a dolgot.

EdinAliza 2008.06.21. 17:49:07

Sligo! 1.,S miért alakult ki közted s a cigányok közt a konfliktus? Az jó ötlet volt, hogy a vajdájukhoz fordultatok segítségért! Volt egy idős néni ismerősöm, s ő is egy vajda "védelme" alatt állt, s a romák már előre köszöntek neki, a házába be nem törtek volna! (ebből is látszik, hogy a romák egy részének csak a saját törvényeik számítanak, azok az elsődlegesek, egy közülük valóra jobban hallgatnak, mint egy fehérre)
2., S valóban sajnos olyan is van, hogy hiába teszel feljelentést, a rendőrség tehetetlen az ügyben. (még akkor is, ha valóban van segítőkészség az adott rendőrben)
3., Editornak abban igaza van, hogy ha a romák - akikkel konfliktusod van - azt látják, hogy a fenyegetőzéseik hatására megrettensz, akkor annál inkább fognak cseszegetni.
4., Amit én nem bírok, s félelmetesnek is tartok az az, hogy a romáknak az a jól bevált módszerük az ellenfeleikkel szemben, hogy nagy üvöltözések közepette tömegesen zúdulnak rá az aktuális ellenségre! Ez a sok lúd disznót győz klasszikus esete! Hisz egy ilyen hangoskodástól minden normálisan gondolkodó ember megrémül, megretten.
5., Az az egyik fő gond, hogy nem termelődött ki a roma értelmiség, aki vezetné a "népet, a népét" .

Sligo 2008.06.21. 18:16:21

Egyszerű belémkötés...mindennaposak ezek a kötekedések...csak most nem tudtam befogni a számat, mert kissé betelt a hócipőm, másrészről szeretem a rock és metál zenét, és úgy is öltözködöm, emiatt is többször belémkötnek...

Tassadar 2008.06.21. 18:30:12

Aliza az a baj, hogy kitermelődött csak éppenséggel azokból akinek jobban ment a bűnözői életvitel, ha megnézed kik a vezetőik látod, hogy egyse "becsületes" munkával gazdagodott meg.
Sligo:
jah szokták, volt olyan hogy egyszerűen odajöttek hozzám, és az első mondatuk az volt utálják a rockereket...

DArchAngel 2008.06.21. 19:30:30

Ez most felb*szott!
Ez miért nem ment le egy rohadt híradóba sem?
Miért kell ezt eltussolni?!

Baszkurátor 2008.06.21. 22:53:07

Az ilyen férgek miatt hiszik azt a cigányok, hogy bármit bármikor megtehetnek.Valaki már igazán beverhetné az arculatát ennek a baromnak.

Editor-in-chief · http://nehagydmagadkirabolni.blog.hu/ 2008.06.21. 23:51:07

Oké, előfordulhat, hogy hülyeséget mondok, de akkor legalább valaki kijavít, és mindenki tudja a helyes dolgot.

Ha általában törvényesen akarsz eljárni, marad a feljelentés. csak így lehet szvsz kiszúrni a bűnözőkkel, mert másik esetben nekik lesz kedvezőbb a helyzet (pl. megtámadjátok őket, aztán még majd nekik áll feljebb, hogy biztos a bőrszínük miatt...)

Én továbbra is azt mondom, hogy a tisztességes embereket meg kell védeni, függetlenül attól, hogy magyar vagy cigány. Ő úgy néz ki helyesen cselekszik, szerintem ráférne a MG védelme, más kérdés, hogy nem biztos, hogy hívná:

www.zsaru.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2322

Tassadar 2008.06.22. 00:09:18

bocs editor az erős kifejezésért, de nem kicsit felhúzott amit írtál:)

Editor-in-chief · http://nehagydmagadkirabolni.blog.hu/ 2008.06.22. 00:34:31

Nézd Tassadar, én azt mondtam, hogy tegyünk feljelentést. Fenyegetni így is úgy is fognak.

Pl könnyű testi sértésnél nem tesz semmit a rendőrség, mert hivatalból csak a súlyos testi sértésnél jár el, könnyűnél pedig akkor, ha feljelentést teszel.

Egyébként ahogy többen is mondják (ocö, mszp), egyet értek velük, miszerint ne tűrjük a megfélemlítést.

Editor-in-chief · http://nehagydmagadkirabolni.blog.hu/ 2008.06.22. 00:37:19

A rendőrség hivatalos honlapján egyre többször említik meg, hogy a támadó(k) cigány mivoltát. Úgy látszik mégis kezd változni valami a rendőrségen is.

www.police.hu/friss/kom_080619_01.html

Tassadar 2008.06.22. 01:30:40

feljelentést ofkorsz, hogy teszünk csak a tanúskodást nem vállaljuk

Spéter46 2008.06.22. 05:47:18

Optimista: Tisztelem a véleményed, de nagyon szeretném, ha kifejtenéd a megoldási javaslatod. Addig a dolog nagyon egyszerű, míg csak arról kell beszéljek, hogy ne szúrjunk már ki szegény madagaszkáriakkal, meg hogy ne várjuk meg míg "kitörnek' a zárt körből a cigányok, mert akkor nekünk "annyi". Mi tehát a megoldás egy olyan kisebbséggel, mely megkap mindent ahhoz, hogy felemelkedjen, hogy tanuljon, hogy úgy éljen mint a körülötte élő többi ember, és ez a kisebbség szinte tudatosan helyezkedik szemben a legalapvetőbb társadalmi együttélési szabályokkal, és visszautasít minden olyan segítséget, mely a "helyes útra terelné"

Én sem akarok általánosítani! Tudom, hogy vannak becsületes, dolgos jó romák is. Ezeket tisztelem és becsülöm, és bármikor jöhetnek a szomszédba lakni!!!!!
De már bocsánat, ki meri állítani, hogy nem ez a töredék kisebbség, a "törpe minoritás? (Antal József)

Mi tegyünk azzal a tömeggel, akik 50 éve semmit nem változtak aki lopnak, rabolna, és gyilkolnak, akik 12 éves okuktól kezdődően b*sznak minden segítő szándékra és rettegésben tartanak utcákat aluljárókat, városrészeket, falukat?
Ma még 3-4 millióan eltartjuk ezt az 1 milliós söpredéket, de nekem, Neked van 2-3 gyermeked nekik van 8-9 purdéjuk a putriban. Ki fog 10 év múlva 5 millió ilyet eltartani????

Mit fogunk tenni - útmutatásod szerint - mikor egy-egy iskolai osztályban lesz lesz 8-10 blahás cigány, és az unokád nap mint nap hazaviszi a tetűt? Bejársz majd az iskolába naponta megmosni a hajukat, miközben a tesóik vascsővel agyonverik egyedül otthon maradt édesanyádat és elviszik az utolsó 3.000 Ft-ját?

Nos csinálják ezt - mert ezt akarják tenni - Jáván, Madagaszkáron, Indiában, vagy az "Eltüntek Szigetén"

Nos hölgyeim és Uraim lehet rasszistázni, vagy éppen nácizni, ha úgy tetszik!!!! Bár jobb volna a megoldást leírni!!!!

Horizont 2008.06.22. 09:42:55

Spéter46!

Természetesen a mindent megoldó megoldást nem tudjuk.Ami mindenkinek jó lenne.Ugyanis ezzel elkéstünk!!!Olyan mélységekbe szállt alá ez a cigány kérdés hogy onnan nagyon kínkeserves lesz felhozni.
Nem akarom magam ismételni de ha van időd és kedved olvasd el a hozzászólásaimat.
Kinőtte magát a rendszerváltás óta egy cigánygeneráció akikkel szerintem már szinte semmit nem lehet kezdeni.
A Gárda nem megoldás.
A hatalomnak KELL lépnie.
Családi pótlék 3 gyerek felett ne legyen,le kell csökkenteni a születések számát ezzel.Segélyt rendezni.Munkát adni nekik.És olyan helyzetbe hozni hogy elmenjen dolgozni.
Iskola!Kötelező!!Már nem lehet "rendes" osztályokba tenni őket mert túl sokan vannak.(azt írtam régen volt így).
Arra kell törekedni hogy ne analfabéták maradjanak.És az életre tanítani.Mert otthon semmit nem lát ami fejleszthetné.
Olyan cigányvezetőket a hatalomra segíteni akik VEZETŐK!!!
A Gárda rövid határidővel megoldana mindent tudom.Ezek a dolgok hosszútávúak.
Nem a szélsőséges esetek alapján kéne általánosítani.
Képzeld el hogy aki Móron megölt 8 embert ahol lakik abban a városban mindenkire azt mondanák hogy rohadt szemetek akik ott laknak.
Sajnos hogy a hatalom nem tesz semmit, nem akarják érzékelni ezt a hatalmas társadalmi feszültséget és indulatot!Pedig a megoldás kulcsa mindenképpen az ő kezükben van!
És nem Madagaszkáron.
Vég nélkül lehetne erről írni de mennem kell főzni!

Tassadar 2008.06.22. 11:27:51

pff optimista
"Nem a szélsőséges esetek alapján kéne általánosítani."
Amiket felsorolt nem szélsőséges esetek.
"Képzeld el hogy aki Móron megölt 8 embert ahol lakik abban a városban mindenkire azt mondanák hogy rohadt szemetek akik ott laknak. "
Ennek meg semmi köze az egészhez, ilyen esett 1db volt, és a városban élők mentalitása valszeg egész más mint annak aki lőt, viszont a cigányok "kiállhatatlan köcsög"(by reakcio) része ami elég nagy hányadát képezi a hazai cigányságnak hasonló a viselkedése.

Tassadar 2008.06.22. 11:49:02

Na itt van a Magyar Gárda szemszögéből az esett: magyargarda.hu/node/1753

Spéter46 2008.06.22. 12:15:53

Optimista! Értem amit mondasz, és hidd el nincsenek túl messzire egymástól nézeteink! Én sem akarok általánosítani, és azt is hajlandó lennék elfelejteni, hogy hol van Madagaszkár, ha látnám a reményét annak, hogy a hatalom akár diktatórikus eszközökkel is de meglépi azt amit feltétlenül meg kellene lépnie. De félnek ezek a szarházi politikusok, mert szükségük van az egy üveg lekvárral megvehető cigány-szavazatokra!

Horizont 2008.06.22. 13:54:41

Spéter46:
örülök hogy a végére közeledett a véleményünk egymáshoz.
Elfogadnám, sőt szeretném ha a politikusaink diktatórikus eszközöket is alkalmaznának a kérdés megoldására.De semmilyent nem alkalmaznak.Homokba dugják a fejüket,és jön az ombudsman és vége.Bár Gyurcsány akart valamilyen bentlakásos iskolát nekik,de leugatták hogy elszakítja a gyerekeket a családjuktól! (??)
Nem jó vége lesz így az tuti!

Tassadar!
Ezzel a példával az általánosítás rossz szokására szerettem volna rávilágítani.
Mindenki vérmérséklete szerint áll ezekhez az ügyekhez.Van aki a Gárda szemével tud nézni,van aki Bayernek issza a szavát,van aki bedől a politikusoknak és van aki ha elég idős és tájékozott és van saját tapasztalata is netán, megpróbálja valahogy kihámozni az igazságot és nem élből gyűlölködni.
És elfogadni ha másnak más a véleménye.

XSun (törölt) 2008.06.22. 22:08:10

Na ma megnéztem a riportot az Echo Tv-ben.
Azt kell hogy mondjam akik lejáratni akarták a magyar párt azok melléfogtak rendesen.
A fickó meg a nő is tök normálisak, nem alkesz kukabúvárok.
Úgyhogy kedves cigányvédők ezt most beettétek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.22. 22:19:29

Sajnos nem tudtam megnézni :-(

De majd itt lehet megnézni az adást:

www.echotv.hu/index.php?akt_menu=38&kapcsvid=y&musoraz=80

Calogero 2008.06.23. 03:13:53

Dobhatnátok egy posztot erről a műsorról,nem ártana felkarolni "kicsit" ezt a témát..! Elég sokan olvasnak titeket,bár olyan illúzióm nincs,h az Index kidobná ezt főoldalra,de még több ember hozzájuthatna a hírhez. Hátha lassan történik valami.

EdinAliza 2008.06.23. 07:11:19

Na, én is megnéztem a tegnapi Mélymagyart. 1., A pasi totál alkesz. (látszik arcán) 2.,Amiket elmeséltek azok nem mind úgy lehettek, ahogy ők előadták. 3., Szívesen meghallgattam ill. megnéztem volna egy-két roma, ill. nem roma megnyilatkozót is!4., De azt el tudom hinni, hogy tényleg borzasztó dolgokon mentek át! Még ingyen se - nem hogy pénzért - költöznék oda, a helyükre! 5., Borzasztó, hogy egyes cigányok lopnak mindent, ami mozdítható. Meg ez a tömegesen támadás! Ez valami iszonyat! 6.,Az a baj, hogy a rendőrök sokszor tehetetlenek. S nem azért, mert nem szeretnének segíteni, hanem mert olyanok a törvényeink, amilyenek! 7., Amíg a romák közt nem lesznek olyanok, akik visszafogják ezeket a szélsőségesen antiszociális magatartású "embereket", addig ez lesz!

Spéter46 2008.06.23. 07:40:36

Edina Eliza:
1. Nem tudom milyen mély kapcsolatot ápolsz a "totál alkesz"-kal, de beavatlak, hogy arcon az "alkesz+ legjellemzőbb jele a puffadtság. Nos erre az emberre és ennek az arcára lehet mondani sok mindent -valószinü soha nem lesz tagja az Akadémiának - de az, hogy fel lenne püffedve az arca az egyszerűen valótlanság!
2. "...nem mind úgy lehettek ahogy ők előadták."
Ez már csúcs! nem kell cáfolni amit mondanak, nem kell bizonyíték az ellen amit ők állítanak, elég csak leszögezni, hogy "nem mind úgy lehettek ahogy ők előadták!" Ezzel már cáfolva is van az ő előadásuk!!!! BRÁVÓ!!!!! (mint az ÁVÓ)
Az itt hivatkozott mondatot nyelvtani helytelenségére
nem kívánok kitérni, azt betudom annak, hogy "lehet hogy nem magyar az anyanyelved."

XSun (törölt) 2008.06.23. 08:09:33

EdinAliza 2008.06.23. 07:11:19
Hát nem tudom te melyik adást nézted.
Le kell hogy szögezzem én sem a Bayer Zsoltot sem a Magyar Gárdát nem kedvelem, de itt és most bárhogy vérzik a szívem nekik kell igazat adnom.

Ami feltűnt mit a nő mint a férfi NORMÁLISAN nézett ki és NORMÁLISAN tudott nyilatkozni, szépen megfogalmazott mondatok, semmi hőbörgés, semmi ordítás, semmi "bánccccsák" a magyarokat.
Sőt ha nem tűnt volna fel, ők mondták hogy ez NEM cigánykérdés, mivel ebben a faluban vannak RENDES cigányok is, akik ugyanúgy be vannak szarva a terrorista orkoktól mint ők.

XSun (törölt) 2008.06.23. 08:59:12

EdinAliza 2008.06.23. 07:11:19
Még egy gondolat az előbbiekhez.
Mit értesz az alatt hogy nem egészen biztos hogy úgy történtek a dolgok.
Most mi nem úgy történt szerinted?
Az orkok nem laktak a konyhában?
Vagy az ork nem vágta pofon a fickót?
Vagy az hogy a tuladonos volt kénytelen kifizetni a plusz villany és vízszámlát amit az orkok loptak?
Vagy az hogy az orkok jogellenesen laktak ott.

Ne feledd akkor a polgármester is hazudik!!
Ha nem tűnt volna fel ő is elismerte hogy a jogellenes elbitorlókkal nem tud semmit tenni a polg. mesteri hivatal mivel magántulajdon és nem önkormányzati.
Tehát nem az képezte vita tárgyát hogy az orkok jogszerűen lopják-e az áramot, hanem az hogy momentán az önkormányzat nem tud ellene tenni semmit.

Ami igazán kiakaszt az a roma jogvédők viselkedése.
Az a fiatal pár is sietett leszögezni hogy itt NEM A CIGÁNYOKKAL VAN BAJ hanem egy halom orkkal aki történetesen cigány.
Mivel a faluban vannak még más cigányok is akik ugyanúgy dolgoznak és ugyanúgy be vannak fosva mint ők.
Tehát itt a kedves roma jogvédőknek azért kellett volna pampogni hogy a rendőrség mi a szart töketlenkedik és miért nem viszi már el az orkokat a jó büdös francba, mert ezek miatt az állatok miat utálja mindeki a cigányokat, mert ez ilyen állatok viselkedése miatt alakulnak ki az előítéletek az emberekben.
Az ilyenek gátolják azt hogy a NORMÁLIS romák is tudjanak magukkal mit kezdeni és be tudjanak illeszkedni a társadalomba.

Úgyhogy ez az eset nem rasszista ügy ahogy a jogvédők próbálják beállítani, hanem bűncselekmény ahol a rendőröknek kellene keményen odavágni.

fynndafrail 2008.06.23. 10:24:29

Edina kedves, szép jónapot :-)
Csak halkan mondom, nehogy elrontsam a napodat vagy neadjisten berepedjen a dobhártyád és jogvédőkhöz kelljen szaladgálnod:

+++A jó kurva anyádat.+++

További szép napot, tartalmas provokálgatást és kellemes agymosott létet kívánok :-)

Spéter46 2008.06.23. 10:29:02

fynndafrail:

Erre semi szükség nincs!!!!!! :-(

Spéter46 2008.06.23. 10:29:59

bocs! helyesen: semmi...

EdinAliza 2008.06.23. 10:51:06

1., Nem kívántam provokálni! 2., Én azt láttam a férfin, hogy rendszeresen fogyaszt alkoholt. (persze tévedhetek is - akár) De ha full részeg lenne - akár naponta - , az se jogosítana fel senkit, hogy őt elüldözze a lakásából, házából! Egy megállapítást tettem, nem az áldozatot kívántam bűnbakként beállítani! 3.,Nekem az volt az érzésem, hogy nem minden úgy történt, ahogy ők előadták. (de ha a fele úgy igaz - s sajnos igaz -, ahogy ők állítják, az tragikus)

Tassadar 2008.06.23. 11:01:34

1.Sztem EdinAliza alkoholista.2.Nekem azaz érzésem, hogy az nem úgy van ahogy aliza írja.
De ezért nem szabad szegényt lehülyézni.

EdinAliza 2008.06.23. 11:04:14

Egyébként meg nem vagyok valami vidám a dologtól, mert be kell látnom, hogy most volt némi igazsága a gárdásoknak! Sajnos!

Tassadar 2008.06.23. 11:04:45

aliza te úgy látszik nem láttál még alkoholistát, az alkesz nem tud ilyen normálisan beszélni

fynndafrail 2008.06.23. 11:16:17

De, pontosan erre van szükség!

Arra, hogy ez a sok idióta liberó barom, akik a seggükben hordják a fejüket, kicsit magukhoz kapjanak végre. Pontosan miattuk jutottunk idáig: ezek akkor sem veszik észre magukat, ha a saját anyjukat erőszakolja élő adásban egy horda kancigány, akkor is meg fogják magyarázni hogy az nem az aminek látszik, különben is az a szenvedő nő ott, aki tulajdonképpen a kéjtől sikoltozik, na az prostinak tűnik, és éppen az utolsó becsületesen megkeresett fillérjeit csalja ki a szegény romáknak.

Fenntartom: a jó kurva anyját valamennyiüknek. Ideje lenne már pofánverni őket, kicsit kapjanak magukhoz.

Tassadar 2008.06.23. 11:26:10

fynndafrail:
"Fenntartom: a jó kurva anyját valamennyiüknek. Ideje lenne már pofánverni őket, kicsit kapjanak magukhoz. "
Naja csak nehogy pont azt a kevés normálist találjuk meg, bár őket azért meglehet különböztetni
:(

fynndafrail 2008.06.23. 11:32:29

Normálist? Szerinted az normális aki az összes rendelkezésre álló dokumentum megismerése után még mindig azt hajtogatja hogy "szerinte ez nem is úgy volt, az a manusz meg totál alkesz is"? Ugyan már, ez nem normális, ez a legrosszabb fajta elvakult, agyatlan zombi.

Nekem már nincs türelmem meg energiám rendszeresen kiigazítgatni a baromságaikat, meggyőzni őket úgy sem lehet. Bele kell nyomni az orrukat a saját piszkukba, akkor talán feleszmélnek.

fynndafrail 2008.06.23. 11:34:45

Ráadásul ez a tekergőzés amit ez a némber az utolsó hozzászólásában művel, na ez is gyomorforgatóan gusztustalan. Undorító, gerinctelen, hazug.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.23. 11:50:19

fznndafrail: felesleges kiakadni. Az ilyen hülyék úgysem látnak tovább az orruknál. Itt vannak a tények és látod, mi a véleménye.

Az ilyennek lehet kívánni azt, hogy kerüljön hasonló szituba aztán örüljön magának. :)

Pityke őrmester 2008.06.23. 12:02:04

Egy képviselő beszélget kollégájával a parlament előtt 2020-ban.
- Te, nem tudom mit csináljunk ezzel a magyarkérdéssel...

XSun (törölt) 2008.06.23. 12:21:35

EdinAliza 2008.06.23. 11:04:14
Vedd már észre hogy itt NEM A CIGÁNYOKRÓL van szó.
Hanem egy halom bűnözőről aki történetesen cigány.
Ezektől a bűnözöktől ugyanúgy félnek az ottani normális cigányok.
Úgyhogy légyszives ne csinálj ebből kissebbségi kérdést, mert ez közbiztonsági bűnügyi kérdés.
Most komolyan te a bűnözőket véded?
Itt a cigány jogvédőknek kellene a leghangosabban elítélni az ilyen szemeteket mert gátolják a normális cigányok integrációját.

fynndafrail 2008.06.23. 12:30:50

M1-en riport most.

:-DDD

Szegééény romááák :-DDD

fynndafrail 2008.06.23. 12:34:12

"Cigányok elleni hecckampány" — megemlítve Olaszliszkát is. Félelmetes micsoda hecckampány volt Olaszliszkán a cigók ellen.

Most éppen arról beszélnek, hogy "meg kell védeni magukat".

Mindjárt hányok.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.06.23. 12:36:03

Amúgy nem értem ezt a szegény rendőr biztos fél, meg meg van kötve a keze.

A rendőri szakma olyan, hogy bizony veszélyben van az életed, és esetleg a családodé is (utóbbi időben hány rendőrcsaládot mészároltak le? 0-t?). Aki ezt nem tudja elviselni ne menjen rendőrnek. Ha ezt egy katona jelenti ki, békeidőben hadbíróság, háborúban ott helyben agyonlövik.
A másik: még egy rendőr sem vallott társa ellen a módszerváltozás után, és így gyakorlatilag hatalommal való visszaélés vagy ilyesmi miatt egyet sem ítéltek el (, ld 2006 okt 23) akkor meg mi ez a kamu, hogy meg van kötve a kezük? Odamegy 20 rendőr viperákkal, símaszkban, aztán azt vallják a bíróságon, hogy ott sem voltak. Márpedig a bíró mindig a rendőrnek ad igazat, akkor is ha esetleg videófelvétel bizonyítja, hogy hazudik.
3) Rendben, félnek (, a budapesti rendőrök mi a frásztól féltek?), meg meg van kötve a kezük... De azért annyira nem, hogy a parancsnok ocsmány modorban szivassa a gárdistákat. Az mégis mire volt jó? Ott játszotta az agyát a szarházi, de az igazi bűnözőket persze még igazoltatni sem merte.

Azok a rendőrök férgek voltak, ugyanolyanok mint a cigányok, valószínűleg "üzletfelek" is.

XSun (törölt) 2008.06.23. 12:47:39

fynndafrail 2008.06.23. 12:34:12
"Cigányok elleni hecckampány" — megemlítve Olaszliszkát is. Félelmetes micsoda hecckampány volt Olaszliszkán a cigók ellen.

Komolyan ez volt??
Beszarás.
Ezek szerint az a tanár direkt heccből verette magát agyon.
Nooooooooormáááááááális????????

XSun (törölt) 2008.06.23. 12:53:29

Néha az az érzésem hogy ezek a médiagenyák direkt szítani akarják a hangulatot.
Mert ugye ott van a hétköznapi ember és tapasztal amit tapasztal, lát amit lát.
És erre meg megmondják neki hogy nem is úgy van és különben is egy rasszista köcsög vagy mert nem adtad oda egyből a mobilodat a szimpatikus úriembernek, aki pedig olyan szépen kérlelt egy késsel a kezében.
Meg különben is szegény nem tehet róla mert hátrányos helyzetű és legyünk megértőek stb.

Nos ilyenkor az emberek baromira nem elnézőek és türelmesek lesznek hanem idegesek.
Iyenkor meg olyan dolgok szoktak történni ami meg nem jó.

fynndafrail 2008.06.23. 13:08:40

Oh, pardon, roma nemzetiségi műsor volt, fideszmocskolással, köpködéssel a gárdára, gój motorosokra, CBA üzletláncra, HírTV-re, Echo TV-re, sírás-rívással szegény romák kiszolgáltatott helyzete miatt, kolompárorbánnal személyesen, plusz "megkérdezzük az ügyről brüsszeli tudósítónkat" is volt.

Állítólag az van az egész cigányellenes hecckampány mögött hogy a "szélsőjobbik párt" demokratikus módszereket mellőzve így próbálja magát beverekedni a parlamentbe :-D

Szó eset Galgagyörkről is, de lemaradtam róla. Állítólag 150 csuklyás gárdista lincselt ott, roma gyermekek élete forgott veszélyben, és az OCÖ-ember "még soha nem látott romákat így rettegni"

Esetleg valaki megszerezhetné a felvételt, hátha ismétlik, be lehetne ide linkelni ellenpontként az Echo TV műsora mellé.

XSun (törölt) 2008.06.23. 13:27:31

Bár biztos azt mondják erre is hogy roma színjátszó szakkör előadását látjuk.... :D

EdinAliza 2008.06.23. 14:28:15

XSun! 1.,Nem védem, s nem is kívánom védeni a bűnözőket! (pl. se Olaszliszka, se Galgagyörk esetében) Már ezerszer leírtam, de megismétlem: - az említett példák esetében - nincs mentség a tettükre! 2., Csak azt nem helyeslem, hogy általánosítsunk! Nem lehet az összes romát büntetni "csak" azért, mert ezek az emberállatok romák!

Baszkurátor 2008.06.23. 14:33:11

@ fynndafrail 2008.06.23. 12:30:50

Én néztem egy darabig de ( komolyan mondom, hogy nemvagyok finnyás ) nembírtam gyomorral.

Szeretném megkérdezni ezektől az emberektől ( műsorvezető, ocö-s fasz, stb .. ), hogy mégis melyik országban élnek ??Egyszerűen nemhiszem el, hogy miylen parasztvakítás folyik itt.Ez a kibaszott Kolompér Orbán meg jobban tenné, ha Olaszliszka nevét még csak a szájára se venné.Ezen most nagyon kiakadtam.Azthiszem most jött el az ideje, hogy a Gárda pártoló tagja legyek.csókolom-csókolom

Spéter46 2008.06.23. 19:12:12

"Félnek a rendőrök???" Akkor menjenek a picsába, vagy bölcsibe dajkának. Azokkal tán még elbírnak!
Régen két kakastollas csendőr elment a cigányokhoz, és semmit nem kérdezett, hanem nagyság szerint felpofozta őket. Soha nem tettek ellenük panaszt, nem volt cigánybűnözés, és a börtönök sem voltak túlzsúfoltak.
Nem kellett CKÖ, sem OCÖ, sem Kolompár, sem Horváth, sem Farkas.

zoltzo 2008.06.23. 22:06:55

hölgyeim és uraim ez sajnos a kőkemény magyar valóság.
-A cigányok azt csinálnak amit akarnak, a rendőrség pedig egy nagy nulla.

redriot77 2008.06.23. 23:36:09

No, hogy valami jó hír is legyen:

www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/monok-nepszavazast-kezdemenyez/cn/haon-news-FCUWeb-20080623-0301426849

Hajrá Monok, hajrá Szepessy Zsolt! Ez lenne az első értelmes népszavazás!

Spéter46 2008.06.24. 08:52:36

Ugye Ti se gondoljátok komolyan, hogy ez a népszavazás átmegy Rittykón, a pártokon, és a parlamenten! Ezek a mocskos politikusok minden olyat meg fognak akadályozni, amely a jelenlegi jólfizető beosztásukon változtatna!
Meg aztán, ha belegondoltok ezek ugyanolyan naplopók, mint cigányok 90%-a.
Félnek, ha előbb a cigókat munkára kényszerítjük, akkor előbb vagy utóbb rájuk is sor kerül.
Képzeljétek az a pánikot, ha egy törvénymódosítással kimondanánk, hogy a megválasztott képviselő a választás előtti munkahelyén neki megjáró bért, valamint számlával igazolt képviselői tevékenységéhez kapcsolódó költségtérítésre tarthatna igényt!

redriot77 2008.06.24. 08:58:30

Spéter46: hmm, ha a külsőségeket lefejtjük, akkor a burkolat alatt található szerkezet nagyon hasonló ha egy átlag cigányt és egy átlag magyar parlamenti képviselőt vizsgálunk. :)

A szoftverükben ugyanúgy a "munka nélkül ide nekem mindent, csak azért mert az vagyok ami vagyok -> ha nem, akkor rúgok-csípek-ütök-harapok" ciklusnak van minden mást felülíró prioritása.

redriot77 2008.06.24. 09:02:18

Ritykó meg a pártok ele vannak szarva: ha sikerült úgy megszövegezniük a kérdéseket hogy nem alkotmányellenes, és sikerül összegyűjteni a 200.000 aláírást, ki kell írniuk a népszavazást. Reméljük voltak annyira élelmesek és felkészültek, hogy nem találnak hibát a kérdésekben.

A vizitdíj eltörlése is sértette sokak érdekét, mégis átment a dolog. Hogy azzal egyetértek-e vagy sem az offtopic, de a lényeg hogy szerintem van remény, hogy a monoki kérdések átmennek.

DArchAngel 2008.06.24. 10:15:45

Én megszavazom. Szívesen megszavaznám a rendőri jogok kiterjesztését is, Valamint a különböző büntetési tételek drasztikus szigorítását és a kényszermunka bevezetését is.
Sajnos ott tartunk, hogy sokan már nem félnek a jelenlegi "büntetésektől".

Spéter46 2008.06.24. 11:31:47

Sajnos azt kell mondanom, hogy hiába örülnék egy ilyen népszavazásnak, és hiába értek egyet a kényszermunka (korábban volt javító-nevelő munka) bevezetésével - mint 40 éve jogász - azt kell mondanom, hogy ezek csak alkotmány módosítás után tudnak átmenni a szűrőkön!
A szűrőket pedig ugyan olyan szemetek tarják kezükbe - ráadásul 2/3-os többséggel - mint amilyenek megfékezésére azt alkalmazni kellene!
Ezzel pedig a békés megoldásnak annyi!!!!!!
Előbb-utóbb a helyzet kezelhetetlenné lesz, és olyan véres összecsapásokhoz fog vezetni, mint évtizedekkel ezelőtt a Klu-klux-klan tevékenysége az USA-ban, vagy a feketék mészárlása Pretoriában
de nem túl régen a szlovák cigány-irtás sem volt semmi!
Érthetetlen és menthetetlen bűn, hogy egy hatalommal, katonasággal, rendőrséggel, törvényhozói lehetőséggel rendelkező politikai vezérkar nem tudja megoldani a cigánykérdést.

Tassadar 2008.06.24. 12:27:29

Milyen cigány írtás???Csak annyi történt hogy felázzadtak a cigányok, mert nem kaptak ingyen segílyt, biztos magyarországi rokonok mondták, hogy nyugi azt csináltok amit akartok, nem mernek fellépni ellenetek
.Csak Szlovákia nem Magyarország, és nem meghunyászkodtak, és visszaadták volna a régi jutattásokat hanem szépen bevetették a katonaságot, (hiába vannak fémből a fegyverek, azért mégis elég elrettentő egy harckocsi látványa )és ahogy a tankönyvbe megvagyon írva helyre állították a rendet. Lehet hogy erőszakkal nem lehet megoldani, de mintha sikerült volna helyre tenni a dolgokat, ugyanis nem igazán hallani cigányokról a szlovák hírekben(vagyis magyar hírekben ami szlovákiai cigányokkal kapcsolatos).

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.06.24. 13:12:12

EdinAliza...
fehérkalaposkóbój-> jó bácsi, hasznos tagja a társadalomnak
feketekalaposkóbój->rossz bácsi, társadalomra veszélyes
roma->jó bácsi, hasznos tagja a társadalomnak
cigány->rossz bácsi, társadalomra veszélyes
Érzékeled az árnyalatnyi különbséget a kettő közt ugye? Azt a szájbavert PC mindenedet, szerintem Darwin-díjra érdemes lennél.
Odatartanád az első saller után a tetvesnek a másik orcádat? Én már nem tartom oda, megelőző csapást alkalmazok. Cigány cigit kért? -> Gázsprayt rá, majd amilyen gyorsan tudok, elfutok(persze ez csak a csúnya rasszista képzeletem szülte eset, a valóságban ilyen sohase történhet meg).
Egyébként meg Maschinengewehr 42, sok problémától megszabadítana :D Ja egen és ha túlmelegszik a csöve néhány másodperc alatt cserélhető :D

Spéter46 2008.06.24. 13:24:23

Tassadar. hiába vannak fémből a fegyverek....:))))))))))

redriot77 2008.06.25. 07:45:01

misikeh: első hevedert Te lövöd el, én igazgatom, a következőnél cserélünk. Oks? :)

süti beállítások módosítása