Skip to content


       Szűrés lista

1 eset (Galgagyörk), 3 TV, 4 interjú

Az Antagon újságíró blogon remekül szételemezték a Magyar Hírlap,a Magyar Narancs és az MTI tudósítását a galgagyörki esetről. Ha a 3 beszámoló közös elemeinek a száma ennyire minimális, nem kellene elgondolkozni, hogy ki és miért hamisította meg a tényeket? Újságíró az ilyen ember?
Talán itt lenne az ideje hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége megindítson egy vizsgálatot. Nem hiszem el, hogy ma ebben az országban tudatosan lehet tényeket hamisítani, embereket megalázni, lekurvázni és hisztériát kelteni. És főleg nem, hogy mindezt egyszerre.

4 interjú 3 televízióból. Itt tart ma a magyar televíziós újságírás. Még kérdezni sem tudnak. Pedig csak ennyi lenne a dolguk. Az eset pedig továbbra is ugyanolyan botrányos - ha nem botrányosabb - mint eddig.

TV2 Mokka, 2008.06.23

Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya és Pölöskei László 

 

TV2 Mokka, 2008.06.24

Raffael Gyula az Országos Cigány Önkormányzat Pest megyei elnöke

 

M1, Roma magazin, 2008.06.23 (04:30-tól és 11:40-től van az interjú)
Kolompár Orbán

 

Echo TV, Mélymagyar, 2008.06.22

 

Csak a hogy tényeknél maradjunk. Pölöskeiék kutyája:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kaukázusi juhászkutya. Raffael, te kis hazug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: közélet abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr9536696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"azta" 2008.06.24. 14:45:37

hirokin b+:D
legyünk mi olyan jófejek, hogy megpróbálunk cigányul nézni, gondolkozni? mi nem kéne még? nem lopták még így is szét az országot? legyünk a "mindenhez jogom van, kötelességem semmi" országa?

én aztán nem csípem a gárdát, de az biztos, hogy közelít az igazsághoz, hogy a türelem fogyóban van! azt nézheted bárhonnan!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 14:46:49

A jó büdös kurva anyját Raffaelnek, ezeknek tanítják, hogy úgy hazudjanak mint a vízfolyás?
Kiirtani az összeset, ezekkel mást nem lehet kezdeni.
Ha a segélyt csak munkáért népszavazás átmegy, márpedig át fog, azzal annyit érünk el, hogy még több tetves büdös féreg fog lopni, meg gyilkolni, mert így fogják előteremteni a kieső jövedelmet.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 14:49:16

hirokin 2008.06.24. 14:26:28
Olyan faluból származom, ahol a lakosság kb. 40%-a cigány. Nem akarsz ilyen helyen lakni, hidd el. Kirtani mindet továbbra is.

hirokin (törölt) 2008.06.24. 14:50:33

zero, egy szóval sem állítom, hogy a roma oldal nem hibás, még azt sem, hogy ők követték el a kisebbik hibát. De a magyar házaspár sem szent, aki ezt állítaná, nagyon csúsztat.

Dinin, egyetértek, az nagyon jó lenne.

DArchAngel 2008.06.24. 14:50:48

@ hirokin
Én megpróbálom a cigányok szemével nézni a dolgokat. Abból pedig mindig az jön ki, hogy nekik ez így tök jól megfelel. Hogy inkább ülnek a szemétben, minthogy dolgozzanak. Inkább csinálnak 10 purdét, hogy "eltartsák" a családot, minthogy dolgozzanak. Mert dolgozni (tisztelet a kivételnek) nem szeretnek. Ez eddig oké, ha dolgoznának, akkor se nagyon keresnének többet. (Arról, hogy mennyire tehetnek arról, hogy csak aljamunkát kapnának, szintén lehetne vitatkozni.)
Csak az a baj, hogy ez már magába b*szná egy halom dolgozó, adózó ember csőrét.
Ám az etnikum erre még rádob egy lapáttal, mikor érzi, hogy ő pedig pozitívan van megkülönböztetve, mert született barna, és elkezdi pofátlanul lesz*rni a törvényeket.
Váratlanul elnyelte a játékgép a segélyt? Nem baj, menjünk lopni (színesfémet, az nagyon megy mostanában; az, hogy szobor volt, vagy telefonkábel, esetleg vasúti átkelőhelyen jelzőlámpa, az nem érdekli, hiszem ő úgysem használja), ha elkapnak, majd sírunk, hogy kevés a segély, a purdé éhezik, stb.
Be is jön nekik, a következő lépés, amikor mindezt már nem óvatosan, hanem olyan természetesen végzik, mintha ez lenne a napi sikk. Persze egy-két hülyemagyar beszól, hogy "nem kéne". Esetleg elcsattan egy pofon, vagy kettő. Tettlegesség, húúúha, most mi lesz.
Kijön a OCÖ képviselő, az "ész", és elmeséli, mit kell mondani, hogy a "rohadt magyar" jöjjön ki sz*rul az esetből. És láss csodát, tényleg. Mert ilyen rohadt jó törvényeink vannak, meg egy halom hülye, akik úgy ítélnek és cselekszenek, hogy dunsztjuk nincs a problémáról, és csak a szokásos frázisaikat tudják puffogtatni.
Szépen lassan megérett a mai helyzet. Sok dolgot toltunk a romák s*gge alá, amit ők pofátlanul kihasználtak, de nem volt nekik elég. Feszegették a határokat, és mindenki, akinek nem kellett volna, hagyta nekik. Sajnos sokan még mindig hagyják.
De egyre többekből bukik ki az eddig visszafojtott indulat...

Spéter46 2008.06.24. 14:50:54

Eric!
KÖSZÖNÖM! Valószínű lemegyünk, ha nem jön semmi váratlan közbe. Kicsit messze lakom, -nyugati határszél - de jó bulinak ígérkezik.
Körülnézek szállás-ügyben!

toxikus 2008.06.24. 14:52:44

az a mókás,h eddig bohócoknak tartottam a gárdát, mostmeg ott tartok,h nézegetem a jelentkezési lapot és gondolkozok rajta,h kitöltsem-e

hirokin (törölt) 2008.06.24. 14:54:36

"azta", ha konfliktusod van valakivel, bárkivel, nagyon hasznos, ha képes vagy a másik fél szemével nézni a dolgot. Neked hasznos, nem a másik félnek. Csak így tudod megtalálni a konfliktus olyan megoldását, amiből jól tudsz kijönni, e nélkül csak görgeted magad előtt a problémát, aztán a végén a Gárdát kell hívnod, hogy kimenekítsen.

toxikus 2008.06.24. 14:56:50

hirokin te sztem tévében láttál eddig csak cigányokat:)


majd ha legközelebb utcán este/nappal beszólnak esetleg megfenyegetnek vagy netán kést nyomnak a hátamba akkor majd gondolkodok az ő fejükkel és saját magam nyomom beljebb a kést, mert megértem őket.


lol

hirokin (törölt) 2008.06.24. 14:57:08

Combi_TpK 2008.06.24. 14:49:16

A Határ út mellett lakom.

nekemén 2008.06.24. 14:58:33

Ejj, hát nem jakupcsek találja ki a kérdéseket, ő azt kérdezi amit a főnök leírt neki...

rafael bácsika meg beszélni sem tud rendesen, nem is értem miért hívták meg, a szeme állásából meg látni lehetett, hogy hazudik mint a vízfolyás...

tehát, ha nem egyértelmű, hogy mi volt, ki KELL nyomozni és a bűnösök felett pálcát tőrni, könyörtelenűl!

remélem nem marad ennyiben ez a történet, akinek csak tudom linkelem a Bayer videót, az mindent elmond...

felvagyok kiba**ottul háborodva

Spéter46 2008.06.24. 15:01:13

Hirokin!
Mit hibáztak a Pölöskeiék?
-hogy élnek,
-hogy nem a Rózsadombon vettek villát
- és hogy nem vállalták a tiltott fegyverviselés kockázatát.

Egyébként pedig a nyári-konyha egy helyrajzi számon van Pölöskeiék lakásával, a telek közös és akié az alap azé a felépítmény!
A nyári-konyhát sem zsebszerződéssel sem más szerződéssel külön eladni a rohadt cigányoknak nem lehetett. Az ingatlan nincs megosztva, így tehát valóban ki kellene ba*ni onnan a rohadt épületfoglalókat!

hirokin (törölt) 2008.06.24. 15:03:00

DArchAngel 2008.06.24. 14:50:48

El kell dönteni, hogy a konfliktus megoldásán, vagy elmélyítésén akarsz dolgozni. Ha gyűlöletet mutatsz valaki felé, gyűlöletet kapsz vissza. Én nem gondolom, hogy a romák többsége képes lenne ezt megérteni, és a gyűlöletre nem-gyűlölettel felelni.
Talán ti bölcsebbek vagytok, és képesek lesztek kilépni az ördögi körből.

A megélhetési szülők munka felé terelésre a Gárda és vonzásköre alkalmatlan. Erre csak a Parlament és a törvények módosítása alkalmas. A tegnap posztban amúgy volt egy hozzászólás, amelyben egy helyi lány azt mondta, hogy a falunak eddig nem volt komolyabb problémája a helyi romákkal.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 15:03:55

hirokin 2008.06.24. 14:57:08

Én meg az Erzsébet királynén. Van nem messze egy cigányputri. El tudnék képzelni a helyén, egy bombatölcsért.

rolika 2008.06.24. 15:04:39

végigolvastam a kommenteket...

gyakorlatilag ahogy én sem, úgy más sem találja a szavakat.
egyszerűen felfoghatatlan, ami történik.
ezkészbazmeg.
nem tudják az illetékesek, hogy ennek kurva rossz vége lesz? én nem vagyok egy gárdapárti, de elkezdtem nyomozni utánuk, kit is lehet hívni, ha baj van, mert a közelemben is laknak cigók (100 m-re, amikor 384.000 km lenne megfelelő...)
eszembe sem jutna rendőrt hívni ezek után

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.06.24. 15:12:44

Calogero: Én emlékszem arra a videóra. Jakupcsek vicces. Még ő magyarázta nagy hévvel, hogy a rendőrök nem jöttek ki, hogy nem volt meg a tettes, meg azt ajánlották, hogy ne is tegyenek feljelentést. Most meg azt kérdezi, hogy hívtak-e rendőrt.

Vicces amikor egy életét féltő embernek próbálja valaki megmagyarázni, hogy hogy van a jogi út...

hirokin: Határ út? Szinte szomszéd vagy.
Amúgy ismerek olyan csodabogarat mint te vagy, az egyik nőismerősömnek 8szor (bár már régen nem láttam) lopták el a mobilját, verték meg etc cigányok de még mindig én vagyok neki a rasszista.
Szóval kedves többiek ilyen tényleg létezik, anélkül hogy valaki cionista ügynök lenne. ;)

"A megélhetési szülők munka felé terelésre a Gárda és vonzásköre alkalmatlan."
Nem hinném, hogy akár a Gárda akár a magyar társadalom feladata lenne ez. Elég nagy már a társadalmi mobilizáció, és különbenis globalizmus van. Ha egy cigány tanul, akkor a legnagyobb magyarrasszizmus mellett is kimehet mondjuk Szaud-Arábiába gépészmérnöknek.
Ha a cigány felfogja, hogy dolgoznia kell mert meghal, akkor dolgozni is fog, ilyen egyszerű. És nem kell nekik jobban munkahelyet teremteni mint a magyaroknak.

hirokin (törölt) 2008.06.24. 15:14:09

A tegnapi postban volt szó arról, hogy Pölöskei nagy kutyája széttépte (vagy megette?) a szomszédék kölyökkutyáját. Én sem szeretném, ha a kiskutyámat bárki kutyája bántaná.

Pölöskei úr nyilván nem véletlenül hintette el a romák között, hogy ő Gárda tag. Bármilyen konfliktus volt korábban közte és a romák között, ezzel félelmet akart kelteni bennük, lényegében azt üzente ezzel nekik, hogy : ˇvigyázzatok, én vagyok az erősebb, és probléma esetén a Gárda bosszút áll rajtatokˇ.
Ezzel csak olajat öntött a tűzre. Tudhatta volna. Tudnia kellett volna.
Ebben hibáztak.

hirokin (törölt) 2008.06.24. 15:15:30

DArchAngel 2008.06.24. 14:50:48
Laktam arra is. :D
Virágoskertet inkább, ok?

nekemén 2008.06.24. 15:17:11

és ne haragudjatok már, hogy megkérdezem de milyen rendőr mondhat ilyet, hogy vegyék le a ruhát a segítségül hívott Gárdisták mert irritálja szegény épp lincselni készülő cigusokat???

ez kb. olyan mintha a kiérkező tűzoltóknak azt mondanák a mentők, hogy ne menjetek a ház közelébe mert még megég valaki odabent, jahh és vizet se használjatok mert valaki a lakók közül alergiás rá.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 15:19:28

hirokin 2008.06.24. 15:14:09
Azt kifelejtetted, hogy 25-30 autóval kimentek a csuklyás gonosz nácik szombat este és heil hitlert kiáltozva szervezett cigányverés volt (amit érdekes módon a környéken élők nem hallottak). Illetve Pölöskei munkanélküli és a cigányok etetik meg dolgoztatják, valamint a nyári konyha nem is tartozik a telekhez. lollollol

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.06.24. 15:21:58

hirokin: Nagy vagy! Segget csinálok a számból, de téged fizetnek!

Vagy iszonyúan hülye vagy, esetleg a Határ úton is van, egy olyan Harry Potteres izé ami egy másik világba visz.
Pölöskei tipikusan úgy néz ki mint aki kötekedni akar a cigányfalkával (nincs ilyen szó a firefox szerint kamúúú ( reguláris kifejezéseket nem igaz, hogy nem tud értelmezni a helyesírás-elemző)), akiktől a helybeliek, és a rendőrök is féltek.
Én nem tudom te mit láttál, én egy megtört elkeseredett embert, idegösszeomlás szélén.

János2 2008.06.24. 15:28:19

Európában egyedülálló,hogy ennyire pozitíven diszkrimináljanak bűnözőket,a faji hovatartozásuk miatt,mint Magyarországon.A legokosabb országok munkát biztosítanak a polgároknak és ha nem működnek velük együtt,akkor nem adnak nekik segélyt,ezért nem tudnak gyökeret ereszteni a romák.Helyette ott telepednek le,ahol gyáva,hazug és bűnöző politikusok bitorolják a vezetést.Ráadásul itt szaporodásukért kapják a pénzt.Meddig fajulhat el a helyzet?Ha ilyen ütemben lehetetlenítik el a becsületes magyarok életét,a végén a romákra sem vár jó.Ha elköltöznek a jó emberek,nem lesz,aki eltartsa a tetveket.

ikszD 2008.06.24. 15:30:23

@anonymoushun

Mert zsidók és valahogy nekik ez hasznos.

totya4 2008.06.24. 15:35:28

A probléma forrása ha jól látom hogy nem tudták az ingatlanukból kirakni az ott élősködőket. A rendőrség visszaküldi az ügyet, hogy a polgármester/jegyzőnek van jogköre a megfelelő erjárást megindítani. Azok azonban be vannak szarva, nem csinálnak semmit. Ezek szerint vége a törvénynek. Nem rakhatom ki az ingatlanomból aki oda beköltözik? Kop-kop, ez senkit sem zavar? Nincs törvény! Ébresztő!

Hogy azután életveszélyesen megfenyegetnek, majd meglincselnek...

Az már külön pofátlanság hogy mikor végre kijön egy szakasz rendőr (akkor is a gárda miatt) akkor nem azzal foglalaotsokdnak hogy kirakják a csürhét az elfoglalt ingatlanból, hanem a gárdát akadályozzák a költöztetésben.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.24. 15:38:21

a cigányokat el kell innen kergetni. messzire.

hirokin (törölt) 2008.06.24. 15:40:24

TaTa86. 2008.06.24. 15:21:58

Pölöskei tipikusan úgy néz ki, mint aki megveti a cigányokat és fél tőlük.

Ez nem jó életstratégia egy cigány szomszéddal a nyárikonyhádban.

Spéter46 2008.06.24. 15:40:43

Hirokin te nagyon buta ember vagy, tőled a fejtől szeletelt kutya is okosabb volt. Látod a te munkahelyedre máris felvehetnének egy kancigányt

ikszD 2008.06.24. 15:40:51

BÁRCSAK az lenne amit mondanának. Valaki már elkezdhetné

toxikus 2008.06.24. 15:42:38

jakupcsek: és önöknek szükségük volt a nyárikonyhára??


ez ennyire ostobakurva? ha nem használja spájzot,akkor ezexerint beköltözhetek? óóóóó bazmeg ilyen nincs

nekemén 2008.06.24. 15:42:55

i27.tinypic.com/avsyms.jpg

a képet megnézve a kisgyermekek miatt sajnálat tölti el a szivemet, nekem is van 2 gyermekem és nem akarnám sosem, hogy ilyen helyzetbe kerüljenek!!!Ezért dolgozom nap mint nap és teszek meg értük mindent!!!

Viszont most nagyon félre teszem a sajnálatot amit érzek és inkább azon godolkodom, hogy tudnám legyőzni magamban azt az agreszivitást amit az elmúlt napok és történések hoztak ki belőlem a Galgagyörki eset kapcsán.

vicso 2008.06.24. 15:44:21

a magyarországi börtönlakók 85%-a roma elkövető. ezt semmiképpen sem magyarázható azzal, amit nagyon sokan hangoztatnak - egyelőre magyar többségű hazánkban -, miszerint a magyarok ellen nem lépnek fel a hatóságok olyan szigorral, mint a romák ellen...stb, mert ők igenis elkövettek valamilyen bűncselekményt, és ezért kerültek börtönbe.
ekkora százaléknál szerény véleményem szerint elmondható, hogy igenis létezik cigánybűnözés Magyarországon!
és miért van az, hogy ezeket a tényeket nem lehet kimondani úgy egy sajtóorgánumban, hogy ne agasszák rád azt a jelzőt, hogy cigánygyűlölő vagy?! mert ezek igenis létező problémák, de beszélni nem lehet róla.

DArchAngel 2008.06.24. 15:45:59

@ hirokin
A virágoskertet nem értem.
Abban tévedsz, hogy gyűlölném a cigánypokat. A kommentemben épen azt szerettem volna felvázolni, hogy a politika is segített nekik elpofátlanodni. De saját elhatározásukból pofátlanodtak el. Ezen nincs mit szépíteni.
Hiába szépítgetem, hogy csak azért loptam el a csirkét, mert kinn rohangált az utcán, meg egyébként is éhes vagyok. Attól még loptam.
Azt viszont Te értsd meg legyél szíves, hogy kevés ember tud higgadtan gondolkodni ebben a témában, mert már a 25 órában vagyunk a probléma megoldását illetően. Az indulatok elszabadultak, és erős központi nyomás kellene a lecsillapításukra. De ami van, abból az átlagember azt látja, hogy csak a Magyar Gárdát és a hasonló szellemiséget üldözik, a tolvaj cigók meg röhögnek a pofánkba, még csak nem is a tenyerünkbe. A nem tolvaj cigók meg még nagyobb sz*rban lesznek.
Nem jó ez így...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.06.24. 15:48:52

hirokin: P. valószínűleg elkövette azt a hibát, hogy ingatlanvásárlásnál (ezt a hibát apukám is elkövette :( ) a cigányokat embernek nézte. És ezért meg is kapta a büntetését.

Azért valószínű, hogy azért vette azt az ingatlant, mert Rózsadombra nem tellett.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.06.24. 15:52:39

Speter: nem ártana mert 2 év alatt kb 8 verekedést láttam halas napokon és az egyik fél roma volt mindig...

rolika 2008.06.24. 15:52:52

hirokin 2008.06.24. 15:40:24
TaTa86. 2008.06.24. 15:21:58

Pölöskei tipikusan úgy néz ki, mint aki megveti a cigányokat és fél tőlük.

Ez nem jó életstratégia egy cigány szomszéddal a nyárikonyhádban.


hirokin bazmeg

1. szerinted van olyan, hogy valaki úgy NÉZ KI, hogy megveti a cigányokat és fél tőlük?! ha lenne ilyen, azt mondanám, pölöskei úgy néz ki, mint egy normális ember...

2. cigány szomszéd a saját nyárikonyhában. leírod bazmeg és még mindig nem érted, mi nem stimmel? az nem szomszéd, hanem bitorló és nem lehet kitenni. hát miféle ostoba idióta törvények vannak magyarországon? ha betör hozzám valaki, és kihívom a zsarukat, akkor mondhatja azt, hogy ő itt lakik és akkor nem fogják elvinni, sőt, a nyakamon marad?!

toxikus 2008.06.24. 15:55:04

rolika · republicator.blog.hu/ 2008.06.24. 15:52:52
"...mondhatja azt, hogy ő itt lakik és akkor nem fogják elvinni, sőt, a nyakamon marad?! "


ezt elképzeltem és jót kuncogtam:) ültök a szobában a rablóval, nézitek egymást, aztán eldöntitek,h kinek melyik legyen a szobája:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.24. 16:04:11

hirokin 2008.06.24. 15:14:09
A tegnapi postban volt szó arról, hogy Pölöskei nagy kutyája széttépte (vagy megette?) a szomszédék kölyökkutyáját. Én sem szeretném, ha a kiskutyámat bárki kutyája bántaná.


CSAK NEKED FRISSÍTETTEM A POSZTOT :-)

rolika 2008.06.24. 16:07:35

toxik, most röhögünk rajta, de kb. ez lenne. simán megtörténhet, csak le kell vonnia egy betörőnek a következtetést a történésekből.

Calogero 2008.06.24. 16:07:50

"Pölöskei tipikusan úgy néz ki,mint aki megveti a cigányokat és fél tőlük"- na látod ez az,amit ti liberálisok úgy neveztek,h általonosítás,negatív diszkrimináció stb. Szerintem gondolkodj el ezen és fejezd be az egyoldalú "fajvédést"!

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.24. 16:14:10

ikszD 2008.06.24. 15:30:23
Meg rohadt szekta tag. Tudtátok hogy jakubcseknek közös cége van egy magyar szekta egyik szőke nőjével?
egyébként menjen annyába a hülye picsa a mocsok tv2 vel együtt.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.24. 16:15:39

hirokin szerintem is fizetett fajvédő

joco1234567 2008.06.24. 16:16:36

> A kommentemben épen azt szerettem volna felvázolni, hogy a politika is segített nekik elpofátlanodni.

Ehhez szeretnek koltsegvetesi es egyeb adatokat hozzatenni. Hogy mindenki lassa, hogy mirol is van szo ma Magyarorszagon.

Maon ma 3 milla nyugdijas szavazokepes van (a magyar posta szerint), es 800e es masfel millio kozott van a cigok szama, ezekbol is van kb fel millio szavazo.

3 es fel millio szavazo, ezekkel onmagukban lehet valasztasokat nyerni.

Namost nezzuk az adatokat.

CSALÁDI TÁMOGATÁSOK, SZOCIÁLIS JUTTATÁSOK

2004-tol van fenn az adat a penzugyminiszterium honlapjan

2004ben: 464,826
2005ben: 493,137.80
2006ban: 645,987.70
2007ben: 686,337.10

Nyugellátások összesen

2004ben: 1,914,417
2005ben: 2,144,676.60
2006ban: 2,357,814.30
2007ben: 2,611,601.20

Komoly gazdasagi szervezet keszitett kilabalasi programot (!!!) amiket a kormany visszadobott, a nyugdijasok miatt.

A kormany miket nyilatkozik?

Cigo helyzet:
"Mindebből következően a monoki megoldást Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter sem támogatja."

Nyugdij:
"Nyakó István elmondta: az MSZP nagyra értékeli a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal munkáját és fontosnak tartja a jelentésében szereplő figyelemreméltó megállapításokat. Nem vitatjuk javaslataik jobbító szándékát, ám az elsődleges célnak a jelenlegi nyugdíjasok védelmét tartjuk - jelentette ki a szóvivő. A pártszóvivő hangsúlyozta: a kormány a megoldások keresésénél elsődlegesnek az idősek juttatásainak védelmét, a jelenlegi nyugdíjszámítási rendszer és a nyugdíjkorrekciós program végigvitelét tartja. Minden olyan kérdésben, amely a jövőben nyugdíjba vonulók ellátásainak biztonságát érinti, ennek a feltételnek a figyelembe vételével lehet párbeszédet folytatni – közölte.
(MTI)"

Az Orban kiszivargott beszedeben is termeszetesen a nyugdijasokat lovagolta meg az mszp - ott a legtobb a szavazo.

Mirol is van szo tehat? A kormany megvasarolja az eltartott tarsadalmi retegekben a szavazatokat, mikozben az aktiv, de kisebbsegben levo retegeket teljesen ellehetetleniti. Mindezt teljesen tudatosan teszi, valasztast akar nyerni. Itt minden miniszteriumnak mindent szabad, ha nem bantja a 2 csoportot, a cigokat es a nyugdijasokat.

Hangsulyozom: ez nem azt jelenti, hogy utalom barmelyik csoportot. Itt pusztan leirtam, hogy mi is tortenik. A kormany szembeallitja a tarsadalom kulonbozo csoportjait, szamfoleny alapjan tisztessegtelen juttatasokhoz juttat bizonyos csoportokat, mig masokat tonkretesz.

Ennek a tukreben erdemes megvizsgalni a torteneseket. Majd hallgassatok a hireket es a szamokat a hirekben,e s gondoljatok minderre!!! Pl arra is, hogy 2600 milliard ment el tavaly nyugdijra. 1 szazalek nyugdijemeles evi 26 milliard forint hianyt okoz. Varhatoan 2008-ban 5 szazaleknyugdijemelessel 131 milliarddal tobbet kolt az orszag nyugdijra, mint tavaly. Az eves hiany 1200 milliard korul mozog (ez rekord az EUban, a koltsegvetes 10 szazalekanal magasabb osszeg, amit kolcsonokkel es privatizaciokkal fedeznek), ez annak a bo 10 szazaleka.

A cigok elszemtelenedese egyertelmuen a szavazatszerzes miatt valt lehetove. Es mivel jol szaporodnak, bele lehet gondolni, mi lesz Maon 10 ev mulva - foleg, ha az mszp meg mindig jatekos lesz, ami amugy valoszinu. Aki tud, koltozzon.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 16:41:56

"bele lehet gondolni, mi lesz Maon 10 ev mulva"
Remélem a cigányok elleni sikeres népfelkelés jubileuma :D

hirokin (törölt) 2008.06.24. 16:44:27

Előbb utóbb rá fogtok döbbenni, hogy az a fickó, aki azt mondta, hogy "Legyetek szelídek, mint a galamb és ravaszak, mint a kígyó" nem mondott hülyeséget.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.24. 16:44:42

A tv2 egyébként is hazug banda, elég csak a wikipedia hamisításra gondolni. A denny meg szintén szektatag.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.24. 16:48:43

hirokin 2008.06.24. 16:44:27

Ezt ismételgesd majd akkor is, ha hozzád beköltözik egy méretes kancigány a családjával és több mint 3 évig fogsz szopni a jogi procedúrával, hogy kirakhasd őket a saját hajlékodból.
További szép napot, én balra el.

enmagyar 2008.06.24. 16:56:52

Hirokin! Te HOL ÉLSZ??? Nem cigók között! Ja, és azt sem sejted, mi lehet a valóság! Nem szeretnéd, hogy a kiskutyádat bántsák? Az, hogy Te mit szeretnél, már Mo-on mindegy! Szerinted elhintette P. azt az infót, hogy gárdista? Nem az a kérkedős típus. Csak élni szeretett volna békében Galgagyörkön. De a sors úgy hozta, hogy a SAJÁTJÁBÓL ki kellett költöznie neki és még sok ismeretlennek kis hazánkban azért, mert a nagypofájú jogtudós cigók így akarják! Adalék: az én szomszédomat LÁNCFŰRÉSSZEL költöztették ki a cigányok! (Miért van az, hogy a szomszéd országokban ki lehet írni a híradásokban a "cigány" szót, itt pedig csak a roma marad? Nos ki kivel paktált le?

ikszD 2008.06.24. 17:14:49

@ anonymushun

A szekta neve szcientologia a vagy mi a fene. Keresetek ráa gugliba hgoy mi a sz. :"A Szcientológia vallás teljes tudását az a mintegy negyvenmillió szó tartalmazza, " Első találat

átlátó 2008.06.24. 17:17:12

7131.Mözs Tolnai u. 1. sz alatti rájuk jellemző tulajdonságokkal bíró etnikai Kovács család a Magyar Államtól -miután előző házukat jogosan elárverezték - 450.000 Ft. otthonteremtési támogatást kaptak. Úgy, hogy a család férfi tagjai fennállásuk óta bünöző életmódot folytatnak, fele felváltva börtönbe, a hölgy részleg fele a szülészeten, mindez folyamatosan. Egy éve költöztek oda, mára a helyzet odáig fejlődött, hogy kerti agrár jellegű szerszámokkal terrorizálják a szomszédokat és átjárnak lopni,visznek amit érnek, számtalan feljelentés ellenére. A templomról a csatornát is leloptákfejlett szociális érzékkel. Az állami támogatás volt az alapja annak, hogy az OTP. kölcsönt nyújtott nekik, kb. 22.000 s.frank erejéig. Érintve vagyok és viszonylag nem liberálisan érzékeny, így aztán mindent meg fogok tenni, hogy ne az évtizedek óta ott lakók költözzenek. Lehet pampogni jogvédők, ezt addig míg szájba nem rugdosok egy-kettőt, mert én nem szájkaratézok tovább cigány ügyekben.

ikszD 2008.06.24. 17:19:18

@enmagyar

Rózsadombon kevés a cigány.

átlátó 2008.06.24. 17:22:19

Bocsánat, egy kérdés még előző megnyilvánulásomhoz. Kiket is támogat a Magyar Állam politikai segédlettel? Segítek, mert szükségét látom és nem baj ha megértik. Bűnözőket?

vicso 2008.06.24. 17:42:07

vitára bocsátom a következő kérdést:

van-e ma hiteles hírforrás Magyarországon?

várom az ötleteket!

joco1234567 2008.06.24. 18:20:22

> Kiket is támogat a Magyar Állam politikai segédlettel? Segítek, mert szükségét látom és nem baj ha megértik. Bűnözőket?

Bizony, szavazokepes bunozoket. Azert feszitik a torvenyt a vegletek moge is, hogy a megfelelo tarsadalmi csoportoknak teljes vedelmet adjanak a torvennyel szemben (szocialis bunozes megbocsathato, cigok ritkan vannak elozetesben, a monoki probalkozast is probaljak elfojtani, csak el kell olvasni Kallai Erno nyilatkozatat) , ugyanakkor a sajat erdekeiknek megfeleloen velemenyeket teljesen elnyomnak, a cigokat a vegletekig vedik (rasszista indittatasu minden cigany ellen elkovetett cselekmeny, ami nagy politikai felhanggal jar, hatalmasan megnoveli a buntetesi tetelt), es matrix szeru vilagot epitenek pl. a tv2 segitsegevel, az itt bemutatott modon (sulykoljak, hogy a feherek nem szabad, hogy gyuloljek a cigokat, hireket befolyasolnak (bevallottan)).

Bardos Andras interju, a Tenyekrol:

"- A műsornak vannak olyan lefektetett alapelvei, melyek e kérdésekben segítenek dönteni?

- Néhány olyan van, ami mindig érvényes. Ilyen az, hogy nem mutatunk holttestet, és vért, illetve erőszakot is csak akkor, ha elkerülhetetlen. Október huszonharmadikán mutattunk, mert csalás lett volna, ha nem tesszük. Nem mutatunk bűncselekmény áldozatául esett gyereket akkor sem, ha a szülők hozzájárulnak. Alapelvünk, hogy bizonyos hírek esetében pozitív diszkriminációt alkalmazunk. Nem fogjuk a cigányok ellen hergelni az embereket, ezért nem mondjuk el, ha valahol egy baleset helyszínén összegyűlt egy nagy létszámú közösség, akik aztán nem bántották azt, aki a balesetet okozta. Látni ilyet eleget más médiumokban. A melegekről szóló összeállításokat nem fűszoknyás transzvesztiták képeivel illusztráljuk, hogy a társadalomban élő képet ne befolyásoljuk rossz irányba"

Es meg hirokin is oket vedi!!!! Ezzel teljes a conspiration theory :-)))

Spéter46 2008.06.24. 18:22:16

VICSOR
ügyes figyelem elterelési kisérlet a cigányügyről!
Kritizálgathatod ezeket a mocskos televíziókat, de nagyot fogtok nézni, ha egyszer úgy Isten igazából valahol nekirohannak a cigányoknak.
Ott cső csövön nem marad, mert kevés magyar fog semleges maradni!

joco1234567 2008.06.24. 18:23:59

> van-e ma hiteles hírforrás Magyarországon?
nincs, max civil kezdemenyezesek probalkoznak hitelesnek lenni - azok is elfogultak, de legalabb

1. bevalljak
2. probaljak igazolni a sajat igazukat

Nem pedig a matrixot vagy ellenmatrixot akarjak felepiteni.

Amugy sztem sehol a vilagon nincs hiteles hirforras, mindent atszonek az erdekek.

vicso 2008.06.24. 18:29:52

Spéter46: ha elolvastad volna egy korábbi bejegyzésemet, akkor nem mondanád, hogy el akarom terelni a figyelmet a "cigányügyről".

látod, most te sem voltál hiteles...

Spéter46 2008.06.24. 18:57:21

Lehet, hogy tévedtem, de nem hazudtam szándékosan!
Van különbség a kettő között!
Sorry.

Spéter46 2008.06.24. 19:07:36

Még annyival szeretném kiegészíteni az előbb írtakat, hogy én itt a fórumon a saját szubjektív véleményemet írom le a saját költségemen, és nem feladatom az objektív tájékoztatás.
Ezzel szemben a Tv - főleg egy közszolgálati - nem teheti meg, hogy bármiféle szubjektív elemmel elferdítse a tényeket. Őt ugyanis az én pénzemből azért tartják, hogy objektív tényeket közöljön velem!
Ugyanis régi mondás, hogy "a hír szent és a vélemény szabad!"

IndyanaJones 2008.06.24. 19:12:32

Hát igen...
Ha nem vet véget a kurmány a cigánybűnözésnek, akkor majd a Gárda fog... És akkor REND LESZ!!!

XSun (törölt) 2008.06.24. 22:07:12

Nos skacok nem tudom hogy feltűnt-e valakinek hogy a főcigány milyen szépen ellentmondásba keverdett magával és a tényekkel.
Az egyik mondatában azt állítja hogy a magyar ürge MUNKANÉLKÜLI VOLT.
A magyar ürge meg azt mondja :
AMIKOR MENTEM HAZA A MUNKÁBÓL... ITT DOLGOZOK EGY KFT-BEN....

Na szóval ez eléggé vicces.
Majd a főcigány azt mondja hogy a CIGÁNYOK ETETTÉK A MAGYAR FICKÓT ÉS MUNKÁT ADTAK NEKI....
Hát komolyan ezen röhögnöm kell.
Milyen munkát?
Szinesfém lopást?

Jim Raynor 2008.06.24. 23:04:57

hát bazmeg, ez a rafael.......a kutya nézett bele a fűkaszába!!!!!!!! az eszem áll meg......

én bakker miskároltatnám az összeset, aztán kihajtanám őket autópályát építeni.....

Nzoltan 2008.06.24. 23:15:22

Sok hitetlen balfasznak nagyon egyszerű lenne kigolyóznia hogy ki hazudik. Bemegy a földhivatalba, és kikéri a tulajdonilap szemlemásolatát. Csak a cím kell hozzá.
Oszt utána már tudni lehet ki a csaló.

execute 2008.06.25. 00:52:39

a hazudozó mti, mtv, tv2, rtl, és sok-sok ballib netes médiabohóc csak azt érik el, hogy a kuruc.info-ról mindenki tájékozódni.

Hatamaki 2008.06.25. 08:36:33

Én eddig kedveltem jakpcseket, de ez a "szükségük volt-e a nyári konyhára" mondatával örök időkre leírta magaát elöttem. Ez a mondat annyira pofátlan volt, hogy bár én nem szívesen kommentelek, főlek politikai árnyalatú témákban, de kiverte nálam a biztosítékot.
Nem tudom őnagyága mit szólna hozzá, ha a családdal együtt beköltöznék a kertjébe. Szerintem sikítófrászban fetrengene egész nap. 'Kedves' jakupcse: A ház és a kert magántulajdon, oda senki ne költözzön be a tulajdonos engedélye nélkül. Ha az ingatlan tulajdonost cserél, akkor is KELL az új tulajdonos engedélye. Maximum türelmi időt kaphatnak a költözésre, de az sem 3 év!
Bocsánat a hosszú hozzászólásért. És az előző hozzászólásokat sem olvastam el, ha valaki szerint csak őt ismételném.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.06.25. 08:49:36

Korábban egy létező problémára adott rossz válasznak tartottam a Magyar Gárdát. Az utóbbi pár ilyen eset - bárminemű médiahír ellenére - elérte, hogy ez megváltozzon.

A Magyar Gárda továbbra sem fogja megoldani a problémát, de legalább tüneti kezelést nyújt.

2002-ben az MSZP/SZDSZ kormány megszüntette az iskolalátogatáshoz kötött családi pótlékot illetve a családi, munka után járó adókedvezmény helyett a segélyezést kezdte inkább támogatni. A mai helyzet ennek egyenes következménye. Fele ilyen súlyos nem lenne a probléma.

A következő kormánynak be kell zárnia a kiskapukat amik lehetővé teszik azt, hogy valaki munka nélkül tartósan megéljen.

Emeljék meg a munkanélküli segélyt, de kössék bizonyos mennyiségű közmunkához, illetve ne folyósítsák, ha valaki elutasít egy munkaügyi központ által a képesítésének megfelelően felajánlott munkát.

A rendőrséget újra kell szervezni az alapoktól. Egyrészt átfogó fegyelmi vizsgálatokat, büntetőeljárásokat kell indítani a rendőrök által elkövetett bűncselekmények ügyében, fel kell állítani egy rendőrségtől független, a rendőrség törvényességét illetve működését felügyelő független intézményt. Másrészt megfelelő rendőri utánpótlást kell teremteni, ami képes arra, hogy hatékonyan, gyorsan és szakszerűen járjon el.

Törvénymódosítással, illetve szemléletváltással el kell érni, hogy a rasszista okokból elkövetett bűncselekmény súlyosbító körülmény legyen akkor is, ha azt kisebbségi követi el a többségi társadalomhoz tartozó állampolgár ellen.

Mindezekkel párhuzamosan átfogó közmunka illetve vidékfejlesztési programot kell indítani, hogy a segélyezésből kiszorult rétegeket lehessen a munka felé terelni. Fel kell számolni az elkezdődött gettósodást. Adományok (cigánysor helyett ingyen önkormányzati lakás) helyett munkalehetőség és kedvezményes hosszúlejáratú kölcsön segítségével kell kiemelni ezeket az embereket a putriból.

A rendőrség feladata, hogy ezzel párhuzamosan megakadályozza a roma társadalom további bűnözés felé fordulását.

Mindezt csak egy kompetens kormány tudja végrehajtani, tehát aki változást szeretne ebben a kérdésben, annak elsősorban politikai változást kell elérnie egy olyan parlamenti erő kormányra juttatásával aki ezt a kérdést nagyrészt így képzeli el.

A roma illetve rendőrségi kérdést nemcsak kampánytémává, hanem választást eldönthető kérdéssé kell tenni.

Egyébként:

- Be kellene adni egy beadványt az ORTT-hez, hogy Jakupcsek nem űjságíróhoz méltóan kérdezett.

- Kellene állampolgári szinten szerveződni a kérdésben - például a TASZ mintájára, csak jogi sík helyett/mellett inkább közéleti, médiakritika, politikai útmutató, érdekképviseleti vonalon.

- Ha az MTI ennyire alacsony szinten áll, akkor szerintem nem lenne probléma pár médiahekket becsempészni valós közleménynek álcázva a hírfolyamba, majd felhasználni ezt arra, hogy a paródia után egy valós álláspontot is lehozzanak.

Sajnos úgy néz ki, hogy ha nem teszünk valamit, akkor elszabadulnak az indulatok és önbíráskodással fog a helyzet elmérgesedni. Jobb lenne azt elkerülni és inkább valósan tenni valamit a kérdésben.

Nzoltan 2008.06.25. 09:12:58

Pofátlanságnak tartom, hogy az M1 az én pénzemből aki nettó befizető vagyok, nem nyugdíjas, nem segélyezett, nem állami alkalmazott, engem járat le a világ előtt. Mert magyar vagyok.
Tulajdonképpen beleharap abba a kézbe aki a kenyeret adja. És eza cigányságra is igaz.

Nzoltan 2008.06.25. 09:14:47

"Korábban egy létező problémára adott rossz válasznak tartottam a Magyar Gárdát. Az utóbbi pár ilyen eset - bárminemű médiahír ellenére - elérte, hogy ez megváltozzon."

Én most sem tartom jó dolognak. De úgy látszik a szükséges"rossz".

Nzoltan 2008.06.25. 09:15:58

És az hogy a média olyat állít ami bizonyítottan nem igaz az miért is jó? Gondolok ezzel a lövöldözésre és gyujtogatásra. Rossz vége lesz ennek.

Nzoltan 2008.06.25. 09:17:06

Ja, és az elsők között megyek az aluljáróba aláírni a monoki népszavazási kezdeményezéshez, pedig még ilyet soha nem csináltam!

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.06.25. 09:21:52

ikszD:

Tudom hogy a szcientológiának hívják. Én ne tudnám. :) Ha megnézed az oldalam egyből rájössz. :))

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.25. 09:27:23

nzoltan: akkor versenyezned kell velem. :)

Ez a monoki nepszavazas is vicc, ha jobban belegondolunk. Rohadtul igeny van arra, amit a monokiak csinalnak, ez mindenhol latszik. Es megis nepszavazast kell kiirni melle.
Pedig kurvara egyertelmu a dolog. De basszunk azert el 5 milliardot.

tegnap volt a tvben talan szomda ipszosz felmeres, reprezentativ jellegu, ahol az emberek 7x szazaleka tamogatta a monoki cuccot, es csak 17 szazalek ellenezte. Ezt kb. ha levetitjuk a lakossagra, meg is kapjuk az aranyokat..

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.25. 09:31:36

A romák segélyből élő része rasszisták és neonácik gyülekezete, rákos kelés az ország testén :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.25. 09:41:32

Dinin 2008.06.25. 09:27:23
Viszont a poén az, hogy a segély munkához kötése egyaránt vonatkozik minden magyar állampolgárra, mégis egyedül a kisebbségi ombudsmann meg az ocö kezdett el hisztizni a leghangosabban. Hmm hmm...

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.06.25. 09:42:25

"A kormány elhatározta, hogy ráncba szedi a munkanélkülieket. A munkanélküli-segély folyósításának időtartamát leszállítja egy évről kilenc hónapra, megszünteti a jövedelempótló-támogatást, a segély folyósítását olyan közmunka vállalásához köti, amiért a minimálbérnél akár tízezer forinttal kevesebbet is lehet fizetni. A javaslat az Országos Munkaügyi Tanácsban nem tetszett se a munkaadóknak, se a munkavállalóknak, de a kormány fütyült rájuk. Kormányzati érdeklődés híján megszűnt a közalkalmazottak 1991 óta működő országos érdekegyeztető fóruma. Több szakszervezet is pereskedni készült a kormánnyal az érdekegyeztetés elmulasztása miatt, a Vadász János vezette KKDSZ pedig közös sztrájkbizottság felállítását kezdeményezte a szőrösszívű kormány bérpolitikája miatt."

Népszabadság, 1999

nol.hu/framed/7618/


Csak viszonyításképpen.

execute 2008.06.25. 09:47:38

Ez a Jakupcsek normális??? Aszongya az ügy kapcsán, hogy "NEM LEHET ÖNBÍRÁSKODNI"... Miről beszél ez? Már önszántából ki sem költözhet a fehérember a házából?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.06.25. 09:53:09

Nem nem. Jakupcsek arra gondolt, hogyha beköltözik a kertedben lévő nyári konyhádba egy raklap cigány mocsok önhatalmúlag, akkor nehogymá' önbíráskodjál és kirakd őket onnan. Mer az mégismilyenmá'

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.06.25. 10:01:37

hajh, lepattogzik rólam a PC kultúrmáz és erre már csak vérben forgó szemekkel artikulátlanul azt üvöltöm, hogy Maschinengewehrzweiundvierzig.
Egyébként ahogy RP mondta az Üvegtigrisben: Nincs ez jól, kurvára nincs ez jól.

Nzoltan 2008.06.25. 10:01:43

Dinin

Én ezzel egyetértek, ám a kormány nem hajlandó hallani a dologról. Ez pedig Monok végső próbálkozása. Bár gondolom hogy a következő kormányváltáskor ez magától megoldódna.
De az még két év.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.25. 10:24:42

Nzoltan: nem fog megoldodni automatikusan a kovetkezo kormanyvaltaskor, ha nem teszunk valamit. gyurcsany nem fogja csokkenteni a biztos szavazotaborat onszantabol, orban meg alapbol cigany, o miert tenne keresztbe a gadzsiknak?

ha monok elbukik, akkor tenyleg egy rakat szar orszaga vagyunk, ahol a 17% keresztulviszi az erdekeit a tobbi 83%-on.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.06.25. 10:27:07

Dinin: lásd a fenti 1999-es idézet. Orbán már lépett egyszer a megfelelő irányba.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.25. 10:34:30

br: igen, lepett. .de azota eltelt 9 ev. Azota volt ket ciklus, ahol nem o volt a fofasz. Azota gondolom mar olyan szinten remeg a hatalomert, hogy nem varhato el tole, hogy ujra tegyen egy ilyen lepest.

En jelenleg egyik letezo partban sem latom a biztositek halvany szikrajat sem hogy ez a dolog atmegy, ha o kerul hatalomra.

Monoki polgarmestert for president!

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.06.25. 10:42:20

Tenni kell érte valamit, természetesen.

Viszont azt visszautasítom, hogy politikusokat ne a múltbeli cselekvéseik alapján ítéljünk meg. Az egyetlen kivétel, ha valakinek még nincsen jelentősebb politikai múltja.

János2 2008.06.25. 10:50:06

1.
> > A cigány szónak a használóit miért támadják perekkel
> > romajogi aktivisták, miközben az Önök szervezetének is
> > benne van a nevében - pl. Cigány Önkormányzat, stb.? A
> > rendőrség egy esetleges körözés kiadásakor vagy bűntett
> > elkövetésekor miért nem használhatja a származásra utaló
> > cigány vagy roma kifejezést?
> >
> > 2.
> > A boon internetes honlapnak adott interjújában leírható
> az,
> > hogy BAZ megye egyes részein már 80%-os a cigányság. A
> > médiában miért nem lehet leírni, hogy pl. a Baz-megyei
> > születések 90%-a cigány, de a börtönökben elítéltek aránya
> > 90%-a is cigány? Az Alkotmány kimondja: 61§ A Magyar
> > Köztársaságban mindenkinek joga van a közérdekű adatok
> > megismeréséhez és terjesztéséhez, ez miért nem valósul
> meg?
> >
> > 3.
> > Megemlíti, hogy nem kapnak segítséget és nincs a
> > cigányoknak esélyegyenlősége. Miért hátrányos helyzetű az,
> > aki szinte mindent ingyen kap az államtól, ráadásul
> > segélyként többet, mint egy dolgozó ember kaphat? Itt a
> > romák vannak diszkriminálva? Ez pozitív diszkrimináció ami
> > súlyosan sérti a többi magyar állampolgár
> > esélyegyenlőségét, és ütközik az alkotmánnyal, mely
> > kimondja: (66§) A Magyar Köztársaság biztosítja az
> > egyenjogúságot.
> >
> > 4.
> > Megemlíti még, hogy a magyar lakosság 23%-a funkcionális
> > analfabéta és az oktatás és a foglalkoztatás lehet az
> igazi
> > megoldás. Miért van az, hogy az állam nagyvonalúan minden
> > támogatást /ingyenes könyv, étkezés, utazás stb./ megad,
> > mégsem végzik el a 8 általános iskolát évtizedek óta?
> >
> > 5.
> > Megemlíti, hogy kényszer miatt jutottak oda, hogy egyetlen
> > megélhetőségi forrásuk a szociális segély. Kérdésem: Miért
> > van az, hogy az is jogosult segélyre, aki a felkínált
> > munkahellyel nem él és közli, hogy dolgozni nem is akar?
> Ha
> > a polgármester foglalkoztatni szeretné a cigányokat, miért
> > nem támogatják? /pl: Nyírmihálydi/
> >
> > 6.
> > Megemlíti még, hogy hátrányos helyzetű településeknél újra
> > kell gondolni a pályáztatást, hogy hozzájussanak az uniós
> > támogatásokhoz. Kérdésem: Hátrányos helyzetű térségben
> > történő milliárdos beruházásokat követően roma hátrányos
> > helyzetűek miért nem dolgoznak, tanulnak? Itt felmerül a
> > hűtlen kezelés, csalás alapos gyanúja ugyanúgy, mint a
> > szoc. Polos építkezéseknél, ahol lakás helyett sok esetben
> > putrikat látni.
> >
> > 7.
> > Megemlíti, hogy a társadalom szemléletén múlik, hogy
> milyen
> > kép alakul ki egy egy csoportról. Kérdésem: Az, hogy
> valaki
> > szerény anyagi lehetőségekkel rendelkezik, azt kell-e
> > eredményezze, hogy életvitele trágár, italozó, nemtörődöm
> > legyen? Miért nem tesznek eleget egyesek alapvető
> higiéniai
> > kötelezettségüknek?
> >
> > 8.
> > Megemlíti, hogy az elesett embereket a társadalom lökte
> > erre a pályára. Ez a kérdés a társadalom félrevezetése,
> > mely kimeríti a nagy nyilvánosság előtti tények
> > meghazudtolását, mivel az állam minden erejével támogatja
> a
> > szociálisan rászorulókat. Kérdésem: Azokat az embereket,
> > akik a szabályokat, törvényeket nem tartják be, azokat
> > miért támogatják, miért kell támogatni? Miért állnak a
> > törvények megszegői mellé?


© 2005-2008 iWiW Kft. Felhasználási

János2 2008.06.25. 15:37:07

A Kurucinfóban volt.Nyílt levél Ombudsmanhoz.

Coccinella Septempunctata (törölt) 2008.06.25. 16:19:20

én a bűnelkövetőket minden társadalmi juttatásból kizárnám.

joco1234567 2008.06.25. 16:30:59

Dinin
> En jelenleg egyik letezo partban sem latom a biztositek halvany szikrajat sem hogy ez a dolog atmegy, ha o kerul hatalomra.

Eppen ezert fontolgatom, hogy a Jobbikra szavazok. Evi 6-700 milliard (!) forint megy el szocialis segelykent. Ha csak ezt lenullazna valamelyik part, az eves hiany fele (!) megoldodna, mar csak a masik felevel kell valamit csinalni. Tudom, nem ilyen egyszeru, a kotelezo munka is penzbe kerul, de legalabb elindulna valami.

Amugy 1x kiszamoltam, hogy mit lehetne a segelyesekkel csinalni, ime:

Segelyek teljes megszuntetese:
evi 686 milliard bevetel.

Tudtommal kb 800e cigany van (tudom, van amelyik dolgozik, de van munkanelkuli feher is - sztem jo kiindulasi alap)

Munkakepeseknek munka: 200e ember 50e forintos minimalbere evi 120 milliard forint. Munka temakore: szemetszedes, utjavitas, gatepites (regi problema!!!), parkositas, aroktisztitas, erdotelepites temakorben

Gyerekeknek kaja: 600e ember napi 3 etkezes, 100 ft/etkezes: 64 milliard forint

Mar mindnek van meloja es a gyerekeknek kaja, es meg 200 milliard alatt vagyunk (ha nem szamoltam el)

Vagyis ez 400 milliard sporolas (az eves hiany kb. 30 szazaleka)

Munkaero kell a felugyeleshez, szervezeshez, fozeshez, stb.: nos a rendtartashoz kellenek a rendorok, de a szervezeshez jo lenne pl. a MAV alkalmazottak meg az onkormanyzati dolgozok atcsoportositasa, ami ugyancsak konnyen megoldhato, mert koztudott, hogy nincs ennyi dolgozora szukseg, tehat az o munkanelkuliseguk is megoldodna, lehetne vegre automatizalni pl. a vasutat, ahogy a GySEV evekkel ezelott megtette sok helyen. Mindemellett javulnanak az utak, szepulne az orszag.

Namost amig valaki szavazatvasarlasi szemmel nezi ezeket, addig nem lesz elorelepes, ilyen, amugy konnyen megvalosithato program fel se merul bennuk, mert felnek a valasztasoktol.. Ezert kene 1 olyan part, ami rendet akar ezen a teruleten, es nem elsodleges celja a cigok szavazatainak a megszerzese. Ez egyelore szerintem csak a Jobbik, de persze meg van 2 ev...

gixer 2008.06.25. 16:40:09

"Az orzások és tolvajlások is csak erőtlenítik az országot, melyet csak a tzigány nemzetségnek köztünk való káros lakásából is eszünkbe vehetnénk, kik is ha velünk egyaránt vonnák az igát az dolgozásban, hasznosak lehetnének ugyan, de így csak az kenyeret vesztegetik és szükséget szereznek henyélésekkel és lopásokkal. Továbbá nemcsak a más ember házának meg ásói és az tolvajok, hanem az uzsorások is kárt hoznak az országokra, holott azt parancsolta isten, hogy a szűkölködőknek az mit kölcsön adunk, uzsorával meg ne vegyök rajtok, azaz amennyit adunk annál többet ne vegyünk."
- Magyari István: Az országokban való sok romlásoknak okairól. 1602 -

BSz 2008.06.25. 17:32:23

Nem értem mit kell védeni a cigányokat...

Az nem érdekel ki szólt be először de az tény kinek a magántulajdonát károsították meg, kit vertek meg stb. A büntetójog nem ismer olyat, hogy ha valaki lenéz vagy fél tőled akkor fülönbszhatod.

Aki nem tiszteli a magántulajdont és/vagy a magánszférát, annak Szent Lászlói szigort javaslok! És ez még rasszista se volt

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 20:52:59

Jakupcsek tényleg nem tud kérzdezni ...
Ma reggel a Mokkában Mohácsi Viktóriával nem tudott megbírkózni ...

webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=377916

János2 2008.06.26. 09:16:26

A szlovákok megmutatták,hogyan kell a cigánybűnözőkkel bánni és a gazdaságot rendbe hozni.Csak le kell másolnunk!

gp78 2008.06.26. 13:46:15

egyet nem értek
miért van az hogy mindenki csak beszél és senki nem cselekszik.
irtani irtani irtani.
vagy ök irtanak ki minket a saját országunkban vagy mi takaritjuk ki a piszkot hazánkbol.

joco1234567 2008.06.26. 14:43:34

> A szlovákok megmutatták,hogyan kell a cigánybűnözőkkel bánni és a gazdaságot rendbe hozni.Csak le kell másolnunk!

> miért van az hogy mindenki csak beszél és senki nem cselekszik.

Szerintem a legegyszerubb jol huzni az ixet, ha majd eljon az ideje. Azt senki nem varhatja el a tobbsegtol, hogy polgarhaboru kereteben usson verjen akit er. Es amugy ez nem is lenne jo es meg tisztesseges sem. De szervezett keretek kozott a politikai hatalomnak kotelessege kene, hogy rendet tegyen. Es ennek van koze ahhoz is, hogy milyen az eletszinvonal es milyenek a kozerkolcsok Maon. Szerintem ez egy fontos kerdes, ami nekem motivaciot ad arra, hogy olyan partra szavazzak, amelyik komolyan rendet akar tenni ezen a teruleten, akar azzal is, hogy a cigok szavazatait elvesziti.

Calogero 2008.06.26. 23:35:06

Üdv!

Ezt az e-mailt kaptam erre az oldalra hivatkozva gp78-tól.. Azt most hagyjuk,hogy lett meg a mail címem,biztos nem túl bonyolult kinyomozni,de ez szerintem egy elég gyenge próbálkozás... ha meg véletlenül igaz,hát elég szomorú... itt azért senki nem erről beszél. A törvények betartását szeretnénk nem idióta szélsőjobboldali fröcsögést,az semmivel sem jobb

sziasztok

csak egy kérdésem van olvastam hogy pár magyar lement szombaton és elátták a bajukat ténylegelverték öket?
én ennek csak örülnék.teljes szivemböl:)
ezt nem tehetik ezek az állatok.ilyenkor sirja vissza az ember a gázkamrát meg a halálbüntetést.
ahol én vettem egy telket ott is tök nyugutt volt minden mig egy putri cigány brancs odaköltözött éselkezdtek osztodni felvásárolják a telkeket olcson ez az alibi a rablásokhoz mert minden hétvégi házat feltörnek mindent amit tudnak elvisznek eladni amit nem tudnak elopni tönkre teszik.persze amit telket vesznek szarnakrá csak arra kel hogy amiket más dolgozó embertöl elopnak ott tartannak.a rendöröket ne is emlitsem egyszerüen fa..ok.nem tesznek semmit.
fel kel fegyverkezznünk és kézbe vennünk a dolgokat a törvényeket felejtsétek el az csak a büdős mocskos cigányokra vonatkozik.
csak ennyi .
irtsuk öket ki..vagy ök fognak minket.
ez a mai valoság
én nem azért dolgozok gürizek hogy ezek a mocskok megéljenek belölem.

Horizont 2008.06.27. 00:09:45

Calogero 23:35

Az e-mail címed nem tudja.(szerencsére)
Én is kaptam már "kedves" levelet.
Nem mindenki tudja elfogadni a másik véleményét.
Szóval rákattint a nick névre és írhat
e-mailt úgy hogy aki írja nem látja a címedet.De a levelet megkapod.
Miért jó így?A fene se tudja....

süti beállítások módosítása