Skip to content


       Szűrés lista

Síppal, dobbal bemutatták az új Fradit

Remek saját nevelésű fiatal tehetségeink vannak, de külföldről is szeretnénk erősíteni – jelentette ki az elnök Terry Robinson a csapat első edzése után hétfőn. Emellett be is mutatta az új játékosokat. Harmincketten rótták a köröket a Népligetben, -Bobby Davison vezetőedző és a 22 éves(!) Mark Pease erőnláti edző irányításával- közülük tucatnyian külföldiek. Elefántcsontparti, norvég, trinidad és tobagó-i, ukrán és angol légiósai már vannak az FTC-nek, de hamarosan amerikai, nigériai, tunéziai, jamaicai és brazil játékosokkal is bővülhet a különítmény.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenféle rasszista fennhang nélkül, de kik ezek a srácok egy amerikai kosárcsapat? Ők fognak "meghalni" a csapatért és feljuttatni az NB1-be? Fradi szív a "Fekete Sasokban"? Elég e ha valaki azért hajt, hogy angol megfigyelők felfigyeljenek rá?  Tényleg egy második vonalbeli angol gárda nevelő egyesülete lesz Magyarország  legnépszerűbb kubja?  Hol vannak a beígért jó magyar focisták? Hol van Oláh, Bajzát, Simek, Vukmir? Hol vannak a tehetséges magyar fiatalok? Itt maradt hírmondónak közülük a közepesnél is gyengébb Barta, Fitos, Deme trió(a másik 5 magyar fiatal annyira gyenge, hogy szót sem érdemel)?

A csapatnál eddig a legnagyobb fogásnak a 22 éves, angol, irányító középpályás James Ashmore-t tartják. Ki a Sheffield United-től jön kölcsönbe. A Sheffieldben James egy percet sem játszott eddig. Idén 8 tétmérkőzésen van túl az angol 3. osztályú Macclesfield színeiben. – Úgy tűnik, Magyarországon gyengébb az iram, mint Angliában, de keményen dolgozunk az edzésen – nyilatkozott Ashmore a Blikknek. – Szeretnék minél jobban teljesíteni új klubomban. Meg kell nyernünk a másodosztályú bajnokságot.

Nos James, jobban is teszitek, hogy nagyon fogtok igyekezni, különben a Fradi közönsége  ugyanis nem hiszem, hogy tolerálna még egy évet a másodosztályban és rövid távon visszazavar mindenkit onnan ahonnan jött.

forrás, fotó: blikk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr17549325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloodhound v2.0 2008.07.02. 12:43:37

megszántam ezt a posztot, és írtam ide egy kommentet... :D, merthogy
1. szerintem senkit sem érdekel (akit meg igen, annak őszinte részvétem, get a girlfriend.. :D)
2. főleg az előző poszt mellett, mert odajár a jónép

leszarom a fradit, pont ott van, ahova való, de az "amerikai, nigériai, tunéziai, jamaicai és brazil" nemzetek "kicsit" nagyobb futballnemzwtek mostanság mint mi, és nem alaptalanul, szóval rohadttul nem értem a problémát, biztosan azért, mert olyan hülye vagyok, aki nem lelkesedik a profi sportét, tekintettel arra, hogy semmiféle zöld szív, meg ilyen baromságok nem léteznek, csak az üreséletű, debil fanok szemében, a professzionális sport csak a pénzről és teljesítményről (ill. fordított sorrendben: teljesítményt mutastsz fel ---> kapsz zsét) szól. lehet siránkozni, de ez van.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.07.02. 12:48:08

Fradi, lol, nekem csak a futballhuliganok jutnak az eszembe rola, foleg, hogy ismertem parat.

Egy kerdesem van: nagyon anyaztak, hogy a fradi nb2-s lett. Mekkora kibaszas vele szembe stb.

Azota eltelt 1-2 ev, es a fradi meg mindig nb2-s es veri a Baktaloranthaza. :))))
Namost, ezek alapjan oda is valo, hiszen ha tudna valamit, akkor lazan teljesen vegigverne az egesz nb2-t. De nem tudja.. :) Es a berniggerekkel sem fogja. :)

bloodhound v2.0 2008.07.02. 12:55:04

előző alatt az előző előttit értettem, natürlich :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.02. 12:58:48

Ezek a játékosok már Fradi szívvel születtek, nagyon örülnek, hogy végre megvalósult az álmuk és magukra ölthetik a szent zöld-fehér mezt xD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.07.02. 13:08:17

bloodhound: amerikai, nigériai, tunéziai, jamaicai és brazil. Ezek a nemzetek előrébb járnak fociban mint mi, csak nem ezekkel a srácokkal...Braziliában sem Kaká terem minden fán, ott is megvan a sallang és mi meg a többi hülye meg hozzuk ide őket drága pénzért. (6000 brazil játszik már külföldön világszerte, 95%uk nem üti meg a magyar bajnokság színvonalát sem.
Hidd el nem lenne bajom ha idehoznák Donovant, Martinst, Al Hasimot, Gilberto-t. (jamaicait nem tudok).

A fradi szivet meg képletesen értsd, arra céloztam, hogy kb le fogják ezek mind szarni a csapat érdekét a sajátjaikkal szemben.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.02. 13:13:42

Hol vannak a beígért jó magyar focisták?

A mik? :D

bloodhound v2.0 2008.07.02. 13:14:28

le fogják ezek mind szarni a csapat érdekét a sajátjaikkal szemben. - szerinted a zöld szívű honfitársaink (direkt nem írtam focistákat, mert az a szó sértés lenne minden valódi focistára) mégis mit tettek. havi 700-800 ezrekért vagy többért...

én inkább most azon fradista "szurkolóknak" a fejét nézném meg, akik huhogtak, mint a majmok, ha színesbőrű focista lépett pályára valahol, a ferencváros ellenfeleként... XD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.07.02. 13:32:52

Focisták ezek, mi mások lennének. Az a havi 1milla meg nem sok. Nézd úgy, hogy ők valamit a legmagasabb szinten űznek ebben az országban. A legjobb asztalosok, könyvelők, ügyvédek is megkeresnek ennyit, sőőőt. Hogy külföldön sokkal jobbak a játékosok? Így van, de az igazán jók 10x 100x is ennyit keresnek.

Az előző szezonban sem a "zöld szívűekkel" volt baj a csapatnál ők azért odatették magukat. Kivéve a Vincét...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.07.02. 14:10:22

én nem szarom le ezt a postot, nekem is barátnőre van szükségem? remélem, nem :D

én a képen döbbentem meg. Ez a nagy bemutatás? Szedett-vedett módra ácsingózó srácok, összevissza kinézetű mezben, ruházatban? 'Cicil' inges pocakos bácsi középen? Mi ez, egy háztömbkörüli liga vagy a lúzer fc csapatának a bemutatója? Ennyit adnak a módjára? Hol van az egységes Fradi mez, hol van a 'skatulyából kihúzott' feszes focis kinézet, hol van a profi fotós, háttér, környezet, tréner, gyúrók, stb? Te jó ég...

Rav Antal 2008.07.02. 14:16:26

A Fradi szívhez annyit:

Amíg csak vérmagyarok játszottak a Fradiban (egy-két kivétellel), na akkor csúsztak be a másodosztályba. A Fradi szív az pont annyit ér a futballozás közben, mint hídtervezés, mesterszakácskodás, vagy repülőgép vezetés esetén.

A futballhoz láb kell meg tüdő meg ész.

Liberté__73 2008.07.02. 14:55:30

Eddig viszont volt nagy fradi szív (szívott és szívni is fog ehhe :) , de az is inkább csak egyhelyben állt és dobogott.
Ha ezek a fiúk kicsit odateszik magukat, még lehet is valami.
Egyébként nem tudom, honnan az info, hogy a fradi lenne az ország legnépszerűbb csapata ??

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.07.02. 15:08:26

Nos nem tudnám megmondani hol hallottam először, de biztos vagyok benne, hogy így van. Az egy dolog, hogy kb ugyanannyian utálják is mint szeretik:D

bloodhound v2.0 2008.07.02. 16:28:20

Rékuc · fika.blog.hu 2008.07.02. 14:10:2

gondolom nem az official mezükben edzenek, mert az azért nem a legolcsóbb, hogy ott koszolják, mossák, szaggassák. legalábbis gondolom, aztán ki tudja, lehet, hogy ez az új fradi mez, elvégre tiszta lappal indulnak... :D

Aaronka 2008.07.02. 20:30:20

Hagyjuk már ezt a Fradi szív dumát. Manapság profi futbal van, pénzért. A világelitben is talán 3 játékos van akiben működik ez a nagy "hazafias érzés". A játékosok zsoldosok. Ott játszanak ahol több lovetta van.

dr. Wilbur Swain 2008.07.02. 21:58:44

a profi futball ellenére is lehet klubhűség, nem mindenki Figo
Xavi lesz valaha Real-játékos? nem, és ez nem pénzkérdés
az más tészta, hogy a magyar "sztárok" az anyjukat eladnák egy húsz forinttal többet adó csapatért

Nzoltan 2008.07.02. 22:15:37

Elképzelem a frasi szurkolókat mikor skandálják:

Ria-ria hungária...!!!

:-D

Nzoltan 2008.07.02. 22:17:42

A fradi sálkötő gépbe be kell fűzni még egy színt, és kijön az új fradi trikolór a zöld-fehér-fekete.

:-D

moRtiZ 2008.07.03. 08:15:46

Hát, majd kiderül hogy játszanak ezek a játékosok, én leszarom hogy honnan jöttek. Észre kellene venni, hogy a magyar játékosok szarnak nagyívbe a játékra csak zsebelik el a pénzt a fos teljesítményükért.

Én úgy gondolom, hogy a Fradi, ha ezekkel a játékosokkal feljut az elsőosztályba (nem kételkedem benne hogy fel fog, mert nem magyarok játszanak a csapatba), és ot tis büntetni fog. És akkor talán, talán kicsit megmozdul valami a magyar fociban. Lesz motiváció esetleg, hogy mozgassák a seggüket egy kicsit.

Bár lehet túl optimista vagyok, de én egy nagyon halvány reménysugarat látok abban, hogy ha lesz egy jó csapat a magyar fociban akkor talán a többi csapat is elkezd egy kicsit keményebben játszani.

Egy biztos. Ma nincs magyarországon foci, csak valami nevetséges balfaszkodás.

Nzoltan 2008.07.03. 09:08:14

moR10

Teljesen egyetértünk, inkább arra lennék kíváncsi, mit szól ehhez egy igazi fradidurukker?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.07.03. 11:39:55

Zoli...a Postban olvashatod mit szól...

süti beállítások módosítása