Skip to content


       Szűrés lista

Jobb forgatókönyvírókat a hazai celebeknek!

Sose fogjuk megfejteni a celebek amúgy tükörsima lelkivilágát, de azért kíváncsi lennék, hogy mi a jó abban, ha kitalálunk magunkról egy nem létező, nem ellenőrizhető  történetet, amit szépen lehoz minden bulvármagazin? Mit nyer ezzel az illető? Több pénze lesz? (miből? a kamu sztoriból?) Több szerződést, munkát kap? (mert sokat forog a neve a bulvárban? és?)

Tényleg nem értem ... persze az is lehet, hogy a PR-ügynöke írja a sztorikat, ahogy az Beleznay Endre hónaljszőrzeténél történt, de akkor szerződtetni kellene egy "profibb" forgatókönyvírót, mert ezeket a "történeteket" senki sem kajálja be (legalább is remélem).

A hétvége 3 erős példája, vigyázat! Dráma, izgalom, katarzis pár mondatban:

1, VV Ágicát kis híján megerőszakolták

Az egykori villalakó hirtelen ötlettől vezérelve Siófok helyett Görögországban kötött ki és horgonyzott le full extrás dzsipjével. (Ti is így nyomjátok,nem? Hirtelen ötlet, oszt nézd má' , ez nem is Siófok). Később a járgányt quadra cserélték le az idegen országban és ezzel vágtak neki az éjszakának.

"Ültünk is a quadra, és indultunk a diszkó felé. Amikor odaértünk, láttuk, hogy a strandpapucsunk és öltözékünk enyhén szólva sem odaillő. Így ahogy beléptünk, ki is fordultunk, és indultunk haza átöltözni." Ekkor történt, hogy 8-10 görög motoros közrefogta a sötétben a lányokat. A műsorvezető barátnőjét megpróbálták lerángatni a járgányról, VV Ágicát pedig ahol csak tudták, megfogdosták. "Próbáltam odaütni nekik, a végén már magyarul üvöltöztem, hogy takarodjanak" - emlékszik vissza. Végül a közeli szálloda őrei hallották meg a segélykiáltásokat és a segítségükre siettek - a banda pedig odébbállt.

Gratulálok Ágica, szép történet, könnyekig meghatott így a munkahelyen, a szőke szerencsétlen (VV) lány történet, akinek a full extrás járgánya valami rendszerhiba folytán Siófok helyett csak úgy, holmi dzsippes szeszélyből Görögországban kötött ki, és a főhősnőink hiányos öltözékben indultak bulizni, és a vad, fetasajt-zabáló görög motoros banda jól megtaparolta őket.

2, Fekete Pákó kisfiát el akarták rabolni

„Bencét elvittem magammal a dolgaimat elintézni és miközben toltam magam előtt a babakocsit, kaptam egy telefonhívást és le kellett jegyzetelnem egy fellépés időpontját a naptáramba. Egy pillanatra elfordultam, hogy kemény felületre tegyem a noteszt, hogy tudjak írni, és amikor becsuktam a naptáramat, hirtelen egy borzasztó, nyomasztó érzés tört rám. Babakocsi felé fordultam és láttam, hogy Bence nincs benne és máris a tekintetem egy tőlem nagyjából 4 méter távolságban lévő rohanó férfira meredt, és tudtam, éreztem, hogy ott van a fiam annak az elmebeteg embernek a karjában."
Az énekes azt állítja, soha életében nem futott még ilyen gyorsan, és miután utolérte a férfit, egyszerűen kiragadta kezéből a fiát. "Azon nyomban inalt tovább és még az arcát sem láthattam egy másodpercre se, csak annyira emlékszem, hogy fekete rövid haja volt, és olyan magas mint én, viszont valamennyivel soványabb volt nálam." Fekete három napig emésztette a velük történeteket, de a rendőrségen nem tett feljelentést, csak leírta az élményit. „Először akartam feljelentést tenni, de úgy gondoltam, mivel nem nagyon láttam az elkövető arcát, felesleges lenne." (a teljes "sztori" kötélidegzetűeknek Pákó blogján)

Gratulálok Pákó, nagyon helyesen cselekedtél, ugyanis a magyar jogszabályokban benne van vastagon szedve, hogy csak akkor tehetsz feljelentést, ha szemtől szemben min. 100 Wattos izzó fényében és/vagy napfényben, legalébb 1 méteren belülről láttad az elkövető arcának min. 75%-át és/vagy lefotóztad az illetőt. A gyerekrablásnál ennél sokkal szigorúbbak a feltételek!

3, Judy az állatait választja

Judy inkább a gyermekvállalásról mond le, amennyiben választania kell állatai és a babaprojekt között. Az énekesnő valóságos női Mauglinak vallja magát, hiszen egész életét a négylábúak társaságában töltötte.

"Sajnos eddig nem tapasztalhattam meg, milyen szeretetet kaphatok a saját babámtól, de azt tudom, hogy a kutyáim, a cicáim és a nyuszim is kötődik hozzám. Egyikük még éjszakára sem hajlandó megválni tőlem, és ha akarnám, sem zavarhatnám le az ágyról" - mesélte Judy. A házaspár persze nem szeretné egész életét utódok nélkül leélni, de a hat szőrmóknak köszönhetően már most is egyfajta családban érzik magukat.

Gratulálok Judy, gyönyörű és őszinte történet a tied. Valószínűleg nem te leszel a Szociális és Családügyi minisztérium "Fogy a magyar, szülj gyereket" kampány reklámarca, de mindenkképpen benne vagy a Top3-ban az "Indokok:Miért nem csinálunk babákat?" versenyben!

Címkék: celeb bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr92567516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liberté__73 2008.07.14. 13:53:42

" cicáim és a nyuszim is kötődik hozzám. Egyikük még éjszakára sem hajlandó megválni tőlem" - az a nyuszija lesz szerintem. vagy a pussy-cat?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.14. 13:55:47

Liberté__73

Én először úgy olvastam hogy a "ciciim és a nyuszim is kötődik hozzám" ....xDD de én már félre vagyok kódolva :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.14. 14:02:20

Pff... Ezekről a történetekről (meg "főhőseikről") a Függetlenség napja c. "eposz" egyik mondata jutott eszembe:
"Atomot nekik! Atomot a bestiáknak..."

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.14. 14:11:14

Rég hatódtam meg ennyire. A nyuszis résznél már zokogtam.

INkvizítor 2008.07.14. 14:30:06

"Bencét elvittem magammal a dolgaimat elintézni és miközben toltam magam előtt a babakocsit, kaptam egy telefonhívást és le kellett jegyzetelnem egy fellépés időpontját a naptáramba. Egy pillanatra elfordultam, hogy kemény felületre tegyem a noteszt, hogy tudjak írni, és amikor becsuktam a naptáramat, hirtelen egy borzasztó, nyomasztó érzés tört rám. Babakocsi felé fordultam és láttam, hogy Bence nincs benne és máris a tekintetem egy tőlem nagyjából 4 méter távolságban lévő rohanó férfira meredt, és tudtam, éreztem, hogy ott vana fiam annak az elmebeteg embernek a karjában." :)))

ezt biztos nem így mondta!!!!

Pl.: Bebencét eevitem magama a dogaimat elüntézni ész miküzben totam maguam elot, babakocit kauptam e telefonhivast ész le kelet (elnézést de a jegyzetelini szó kiejtését nem bírom elképzi fenti celeb által!) irni e felepes idupontját a naptaramba. e pillanatra efordutam hoogy kemeny feluletre tegyem a noteszt, hogy tugyak irni (itt biztosan hazudik) ész amiko becuktam a naptaramat, hirtelen e borzaszto, nyomaszto erezes tort ram (túl sok jelző, fent celeb szájából szintén hihetlen) a babakoci fele forutam, é latam, hoogy Bebence ninic bene ész marisz a tekuintetem e tulem nadzsabul 4 meter tavulsagban rohano ferfira merett ész tutam, ereztem, hoogy utt va a fijam anak az eluebetueg embernek a karjaban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.14. 14:49:46

höm 2008.07.14. 14:30:06

xDDDDDDDD

így sokkal "Pákósabb" xDDDD

Fredpg 2008.07.14. 15:00:57

Vááááááúúúúúú, tényleg hihetetlen nem mindennapi történetek ezek, amik csak szeretett celebeinkel eshet meg. Ágicát magam is megb@..., Pákó egyszerűen hülye, Judy véleménye pedig meg fog változni, de ezek a hírek legalább kitöltenek 5 perc műsoridőt a retekklub megfelelő műsorában és a bulvár sajtó példányszámát is megdobják.
Lassan már eltelt 1 hónap és Molnár Anikóról semmi hír, weboldala ( www.molnaraniko.hu/ ) fejlesztés alatt és a blogjára ( aniko.kimaradas.hu/ ) sincs ideje... Vigyázat!!!! Ez készül valamire!!!

bloodhound v2.0 2008.07.14. 15:01:26

szerencsére vvágicának ott a neve előtt a vv, így el tudom helyezni térben és időben, és akkora paraszt állat vagyok, hogy pákóról is hallottam már, de ki a franc ez a judy?! (és azt már meg sem merem kérdezni, hogy miért van ilyen feje...)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.14. 15:08:11

blood: írd be a "gugliba", hogy Judy és Groovehouse, és megvilágosodsz (bár jobban jársz, ha NEM TESZED :-)) )
Amúgy jó pár éve volt egy balesete, és amiatt ilyen az arca...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.14. 15:08:14

bloodhound v2.0

ejnye.....

A Grooovehouse nevű Grammy díjas együttes énekese, és súlyos autóbalesetet szenvedett régebben, már vagy egy tucat plasztikai műtéten van túl ...

lampaules 2008.07.14. 15:09:41

Ezt nem kell elhinni, nem véletlenül nem tett feljelentést Pákó. Nem volt sztori, hát csináltak!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.14. 15:10:06

zero: a Grammyről nekem egészen más jutott eszembe... (Gumimacik :-)) )

bloodhound v2.0 2008.07.14. 15:11:20

ez esetben megkövetem - már nem azért, mert nem ismerem -, azt gondlotam első blikkre, hogy egy igencsak félresikerült botoxfeltöltés nyomait látom, de ezen infó birtokában minimum bocsánatot kérek.

bloodhound v2.0 2008.07.14. 15:12:42

esszelelj 2008.07.14. 15:09:41

pedig jól mutatna 60 nap múlva a hír, miszerint f. pákó budapesti lakost, hatóság félrevezetése bűncselekménnyel gyanúsítják... :D

dydee 2008.07.14. 15:15:22

szerintem az az "elmebeteg" csak meg akarta menteni a gyereket attól, hogy egy ilyen apa mellett cseperedjen fel, mint Pákó :-D

bloodhound v2.0 2008.07.14. 15:16:06

zero, azt ugye tudod, hgy csak adod alájuk a lovat, hogy plussz egy helyen megjelenik a sztorijuk és nevük?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.14. 15:17:07

dydee: ezen cselekményért viszont minimum Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje illetné meg :-)

Johnny336 2008.07.14. 15:36:24

Ne mondjátok, hogy ti nem fogdosnátok meg VV Ágicát :)

Fekete Pákót meg egy csokifasszal ütném agyon...előtte persze: "Szopogassad faszkalap!" :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.07.14. 15:39:09

Kiszel Tündiről semmi hír? :)

DArchAngel 2008.07.14. 15:42:09

"A Grooovehouse nevű Grammy díjas együttes" - csak tudnám, hogy miért kapták azt a díjat? Mert ha csak a lemezeladás számít, akkor a 3+2 is kaphatna...

W Ágicát pedig szívből tudom sajnálni a luxusproblémái miatt. Tényleg szörnyű lehet neki. Iszonyat. Tragédia!

Ez már a civilizáció vége!
Görög halál-metál motoros banda inzultálta VV Ágicát (32) és barátnőjét a kedvelt túristaparadicsomban!

"Az egész úgy történt, hogy rossz fele fordultunk Veszprémnél, mint Tapsi-hapsi szokott, így kerültünk a barátnőmmel Görögbe'." - kezdte el az elképesztő történetet mesélni VV Ágica (32) a telefonba.
"De hamár ott voltunk, akkor úgy döntöttünk, hogy maradunk, és kicsit kiegészítve a balatoni kosztpénzt, kiveszünk egy szállodát, hogy eltöltsük jól megérdemelt szabadságunk, hiszen sűrű dolgos év áll mögöttem, több magazinban szerepeltem és műsorokat is kellett vezetnem. Szóval, egy éjjel úgy határoztunk, hogy elmegyünk a tengerparti buliba. Ehhez béreltünk egy quadot, és elindultunk. Lehet, hogy kicsit kirívóan öltöztünk, de nem gondoltuk, hogy ez megtörténhet..." - ezen a ponton csuklott el Szögeczki Ágnes, vagyis VV Ágica (32) hangja először. Érezhető lett a szörnyű emlékek hatására felbukkanó halálfélelem a hangjában.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.07.14. 15:58:13

DArchAngel: nem lehet, hogy ágica részéről ez kicsinyes bosszú? A görög pasiknak ugyanis van ízlésük, és egyik sem akarta megb*szni.
Elképzeltem a sztorit, ahogy kelleti magát, és a régi öregasszonyos vicc jutott eszembe, amikor a mammer éjjel tolvajt fog, és puskával a kezében rányit a betörőre:
"Maga meg akar engem erőszakolni?"
"Jajj, dehogy is, mit tetszik gondolni - védekezik a rabló"
- öregasszony csőre tölt, és megszólal: "Pedig muszáj lesz..."

krtek 2008.07.14. 15:59:08

Azt is mondhatnám a "hírek" hallatán, hogy kinem szarja le, de ma bulvár-sensitive napom van.

vvágicának végzettségéhez megfelelően, jól fizető szakmája van (médiakúrva), így könnyen szédeleg oda full extrás dzsipjével ahova akar. Viszont ha nem fogdosnák akkon nem lenne csak max egy tiautótok sudzuki stiftje, meg a járda szigetek. el is csuklana a hangja...

Agyhalott pákót leszarom, szánalmas. Azoknak a faszparaszt csajoknak, akik buktak erre a tahóra, csak gratulálni tudok.

A grúvházas hakniribanc meg a mélyenszántó "bár-már-fáj-kár" generált szövegű, "zeneileg" háromujjas lófasszal, csak kielégíti a zeneileg analfabéták népes táborát.
Asszondom inkább macskát simogasson. Addig sem "énekel", s nem szennyezi a környezetet.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.14. 16:26:05

bloodhound v2.0 2008.07.14. 15:16:06
zero, azt ugye tudod, hgy csak adod alájuk a lovat, hogy plussz egy helyen megjelenik a sztorijuk és nevük?


Igazad van, tolom a mocskos média-celeb-bulvárok szekerét, jó kis osztalékot fizetnek nekünk xD

Azért vannak dolgok, amik mellet nem lehet szó nélkül elmenni, és -sajnos- a hazai politikusok és a celebek holtversenyben adagolják a hülyeséget xD

Horizont 2008.07.14. 18:42:36

Ilyen már tényleg nincs!Nem lehet,hogy ez igaz legyen!Ha igaz és ők mondják azért katasztrófa,ha más megírja nekik akkor meg egy kész cunami.
Az első számú legnagyobb alapprobléma az velük,hogy még életükben nem dolgoztak,így a pénzükért se dolgoztak meg még soha,és a "semmiért" túl sokat kapnak,személyiségzavarosak,akkora hiányosságokkal küzdenek ami nekünk földi halandóknak tán jobban megvan (mint pl.sikerélmény a jól végzett munkáért,érdek nélküli barátság,szerelem,utána gyerek,egészséges önbizalom és bizalom stb.).Ezeket a hiányosságaikat így pótolják és azt magyarázzák be maguknak,hogy ők boldog,sikeres emberek!
Mi viszont akkor lennénk boldogok ha eltünnének a süllyesztőben,és nem ilyenek vállnának a fiatalok példaképeivé!

Higany 2008.07.14. 19:09:17

Judy, mint reklámARC... ROTFLMAO

bloodhound v2.0 2008.07.15. 08:12:27

úgy döntöttem, hogy celeb leszek.
első hír rólam: csokis cappuccino-t ittam reggel, csökkentett koffeintartalommal. ez meg is látszott, mert utána rossz buszra szálltam fel, és nem a munkahelyemen, hanem "görögbe" kötöttem ki. próbálom elhessegetni a körülöttem - fekete pákó, "add ide a didit" örökzöldjének ritmusára - köröző tizenöt tagú, félmeztelen motoros-lánybandát (sajna mind szőke, az meg annyira nem jön be, viszont mindannyiuknak van "cicája" (igen, pussy-ja), sőt néhánynál nyuszit is látok), de már nem sokáig bírom...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.15. 08:32:57

bloodhound v2.0

xD

Csak így tovább, legyen ebből egy Napló:
"Bloodhound a Nagyvilágban"

Bezuhov. 2008.07.15. 08:45:41

szep reggelt szeb jövöt sötöbö..stb :DD

.. csak pär gondolatom, meglätäsom lenne eme velös temähoz:)

1. Legközelebb nagyobb kepet szeretnek a VVägica kaliberü celebekröl, a Päkos kepeket ellenben hanyagolni kellene

2."Igazad van, tolom a mocskos média-celeb-bulvárok szekerét, jó kis osztalékot fizetnek nekünk "
HELYES ZERO-mär regota värtuk a coming out-odat :))

3.Az isteni hangu Judyt miiiiir bäncssätok??????? XD

krtek 2008.07.15. 09:11:20

blood,

kezdetnek nem roszz...

Sokat dobna a biznicen ha teszemazt, homoerotikus kalandba (azaz lecidáztatnád) keverednél pl. Ómolnár Miklóssal (ez a dikhead elég nagy bulvárführer talán a műhírveréshez) amit aztán Ómolnár cáfolna bőszen az általa "főszerkesztett" szakirodalomban, de Te adnál a pofájának és kámingáut interjútval őrvedeztetnéd meg a konkurens lapot "Miklós mégis fogazott" címmel. (ami persze Ómolnár protézis készítéséről szólna).

Innentől kezdve nem lenne megállás, a székletállagodtól elkezdve, egészen a torzult személyiseg vonásaidig minden szarról lehet kreálni egy storyt. A paraszt meg bekajálja, a lap fogy és már meg is van tahóéknál a vasárnapi ebéd témája:
- Te Józsi szerinted lepipantotta Miklós azt a bloodyt vagy nem?
- Á asszony hüléket beszélsz, Miklós a szopott bré másik oldalán áll. Láttam én már ilyet, ez csak rágalom
- Nem zörög a haraszt (ha nem rázza a paraszt), Miklós annyi celebpicsával találkozott, már tutira buzi, kiábrándult.
- Hülye vagy aptyuk, na itt van még egy cupák a levesbe...


Na kárrier?
Néha pofánköpöd magad a tükör előtt, de elviseled, mert szophatnál egy gyárban is...
Csak egy idő után kifogynál az ötletből és ilyen megafaszságokat cikkeznének rólad hogy, "Blody egy quadot és egy törpeuszkárt akar gyerek helyett"

Elviselnéd?

bloodhound v2.0 2008.07.15. 09:47:13

pénzért mindent, bazzeg :)))

ja, egyébként tényleg fogazott... XD

krtek 2008.07.15. 09:53:55

Ha egy bulvár-kárrier elkezd felfelé ívelni...
:)))

Határ csak a csillagos ég, vagy egy köcsög producer.

Spéter46 2008.07.16. 11:43:03

"majdnem megerőszakolták"
Jellemző magyar mentalitás: mindig csak félmunka!
Ezért nem haladunk semmire!!!!

süti beállítások módosítása