Skip to content


       Szűrés lista

Dorinát ne csak a budiba

Remek hír fogadott mikor hazaértem a sártaposásból : végre lehet embedelni a juj.hu videóit. Oké tudom, hogy ez nem mindenkinek akkora bumm, de rám kifejezetten üdítően hatott. Tök jó, hogy lehet majd lopkodni Tőlük és nem arról kell körmölni, hogy vajon miért hugyoznak be sorba a sportolóink az olimpián.

Kezdésnek álljon itt egy (egy éves) Galambos Dorina videó. Tudjátok ő az a jótestű, nyafka picsa  csaj aki még úgy is csak valahányadik lett a Megasztár egyben, hogy a verseny felénél már kefélgette a zsűritag Pély Csakazértsemjöttát Barna. Aztán jártak is meg valóságshowztak a viván, sőt még mintha egy lemezük is megjelent volna. Szóval futott nagyon a szekér. Azonban, a lányka mára annyira eltűnt, hogy a saját rajongói oldala is inkább a Manchester United -Chelsea BL döntőről közvetített mintsem róla postolt volna. Kár érte hisz a következő videó alapján még meg is kedvelhettük volna (a sarkítás ellenére egy fujatásra a budiban tuti elkapnák még a szőrösebb szívűek is), igaz lehet pont ez a videóanyag az ami miatt kikúrták mindenhonnan...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr27615352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.08.14. 11:44:45

Őszintén megmondta a véleményét,ezért tűnt el.
A legjobb rész:
"Undorító tötyöm-lötyöm szarokat"
Ezzel jól összefoglalta a rádióban hallható magyar zenék stílusát. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.08.14. 14:01:57

Sok mindent rá lehet kenni az újságokra, de az a valóságshow azért odabaszott. Akárhányszor belelestem ebbe a műsorba, egyből az abortuszra asszociáltam. Ellenben, azért mondott 1-2 okosságot is a lányzó. Főleg a zenei megkötésekről, és arról hogy miféle igénytelenség van kis hazánkban. De ettől ő még számomra ugyanaz a "megafrászos felcidázólány" marad. :)

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.08.14. 14:09:35

sose sikerült eldöntenem hogy csaj hülye vagy csak játsza mert ezt a szerepet sózták rá.néha félszavakban de megvillan nála valami ami lehet akár ügyesen leplezett intellektus is. 2 dolga nem tetszik nagyon: a pélóbarna(szánalom az a paprikajancsi), meg lehetne kevésbé csontkollekció(mondjuk 5-10kg plusz kéne rá)

kacsa! 2008.08.14. 21:42:01

Egy igazi coming-out.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.08.15. 00:04:52

HÚÚÚÚHÚÚÚÚ!!!!!

ikufájter!!!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.08.15. 00:14:18

Hehe, kötelező oktatófilm minden tinilánynak. Tényleg le kéne vetíteni minden általános iskolában heti egyszer az összes osztály előtt.
Attól még hogy te vagy a jócsaj az osztályban és már 13 évesen dugtál, még tucatember leszel, akit bizony ugráltatnak, és kihasználnak. Welcome to the real World. Legyen atomfizikus, egy unikum az országban és akkor megvalósíthatja önmagát, persze dolgozni, tanulni büdös...
Amúgy tényleg nem látszik annyira hülye libának, csak bevette a nagy libsi maszlagot, és most jön rá, hogy nem teljesen úgy működik ahogy a tvben látta.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.08.18. 13:26:51

A teste még csak-csak,de a feje?Meg leginkább a hangja irritáló.

süti beállítások módosítása