Skip to content


       Szűrés lista

Az új nemzedék

Rékuc értekezett 2 hete a Fika blogon, hogy az emberek egyre trehányabbn fogalmaznak írásban, alig lehet értelmezni amit szeretnének közölni. Ez sajnos így van ... Nem hiszem hogy csak én érzem úgy, hogy generációról generációra butábbak és agresszívebbek lesznek az "átlagos" fiatalok.

Itt van nekünk Csibi, csinos 15 éves lány, budapesti lakos, gimnáziumban jár, tehát nap mint nap szívja magába a tudást, irodalom óra, nyelvtan óra stb. ... erre a publikus privi.hu oldalára egy ilyen "írást" tesz ki:

"hallooo Csibi vok, esetleg még Betti is de uj suli miatt Csibi..

15 leszek decemberben (nyilas a horoszkópom), 17. kerben lakom azrínyi miklós gimibe járok suliba 10.kerben ... van egy nõvérem, apukám 10 éve elment tõlem .. ja és van 4 hörim, 4 patkányom, 1 kutyám..van 5 piercingem (3 száj,egy köldök, egy orr)...igazból kedves együttérzõ vok és csöndes akit semmise érdekel máskor meg szemét bunkó pökhendi állat részeg ember ez igazából hangulatfüggõ meg emberfüggõ tehát érted.. hogy kivel van dolgom..vagy épp kikkel vagyok....a barátok nekem nagyon fontosak hát nélkülük 0 vok..de néha, nagyon néha jo az egyedüllét..bár én igazából nem szeretek annyira egyedül lenni, nem szeretem a netes párkeresést, meg az ilyen pasizás sz*rt ezért légyszives ne írj ezzel kapcsolatban...zenei téren hát menj lejjebb és meglátod de amugy nem sorolom magam semmien stílusba érted..egyszer volt idõszakom mikor a darkosabb electros zenéket szerettem egyszer meg mást ...onnan régebbrõl maradtak jókis fekete cuccaim, de az industrial az örök kedvenc marad akármi változik..! ;) tehát régebben az ilyen izés na hogyis mondjam picit metálosabb elvontabb electronikus zene volt nálam a menõ mostis meghallgatom de most nemtom mindenfélét összevissza.. lécci csak a discot nemm :$ ja és utálom az értetlen embereket meg a felvágósokat nagyon...kösz ha elolvastad"
 

Se füle, se farka. Nem lehet értelmezni a mondatokat, még a szavakat sem.
Vajon mit szól a kedves magyar nyelv és irodalom tanára a gimnáziumban (!) amikor Csibi fogalmazásait javítja? Vajon azok is hasonló stílusban íródik? Vajon milyen jövő vár Csibire, aki még nincs 15 éves, de kiírja a netre magáról, hogy imádja a pipát, pornót és az alkoholt? Érettségi? Diploma? Karrier?
És mindenhol ott vannak. A chat.hu tele van velük. A privi.hu tele van velük. A szórakozóhelyek tele vannak velük. És ezt látják a TV-ben, ezt olvassák a magazinokban. Nézzél ki jól, kefélj mindenkivel (de ha lehet akkor csak híressel/gazdaggal/jóképűvel), legyen gazdag pasid, és ha lehet ne dolgozz, de pénzed legyen minderre ... Molnár Anikó, Bódy Szilvi, K.Annácska és sorolhatnám.

És egy utolsó kérdés (vitaindító): milyen szülő ez ilyen, aki ilyen fiatalt nevel a gyerekéből? Vagy a szülők az iskolát hibáztatják? Vagy a barátait? Vagy lehet, hogy nem is hibáztatnak senkit?  Lehet hogy már EZ a normális, csak én vagyok 30,8 évesen már egy kicsit öreg ehhez?
Te mit szólnál, ha ilyen lenne a gyereked? Megvonnád a vállad, kinyitnál egy doboz sört és kapcsolnál a Vacsoracsatára? Hol lettek ezek a gyerekek elrontva?

Címkék: közélet abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr47662749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.09.15. 12:09:40

egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy hoax, de aztán belegondoltam 20 éves öcsém barátaiba... szóval kb ezért reagáltam enyhén szólva dühödten az új valóság-show prodzsektre. (már én is kezdem? prodzsekt, bazmeg?)

Rav Antal 2008.09.15. 12:14:06

Én drukkolok nekik, mert így még 60 évesen sem kell majd idegeskednem, hogy lesz-e állásom.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.09.15. 12:17:17

Gyógypedagógus vagy, esetleg smasszer? Horribile dictu: hóhér???

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 12:20:03

Beérik a neoliberális gyereknevelés. Ennyi, ezt látod. Mit kell ezen sivalkodni, az ország többsége ezt kérte. Újra és újra.

Akkor meg?

A nyugdíjamat ezektől nem lehet várni, az nyilvánvaló (de mi úgy se megyünk nyugdíjba, a mai 30-as generációt még a munkahelyen rakják a tepsibe). Viszont konkurenciát se fognak jelenteni ezek az emberszerű lények.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 12:22:52

Szülők? Szerintem nem sokat találkoztak a lányukkal a 15 év alatt. Csibit valószínűleg a tévéműsorok, plázakirakatok, haverok nevelték. Nos ez lett belőle. Biztos ő is magazinban, tévében szeretne majd szerepelni, műcicikkel felszerelkezve,sok-sok pénzért,nulla munkáért, azt hiszi, hogy ez az igazi élet.

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:25:47

Én,ha gyermekem majd ilyeneket tesz/így viselkedik/piercing,darkolás/f@sztuggyami,kövezzetek meg,de egy:olyat lecsűrök neki,hogy kiszakad az összes piercingje,2: onnantól mehet magának munkát keresni,dolgozni,elköltözni.
ja,elfelejtettem.az én gyermekem nem lesz ilyen,mert nekem is vannak elveim.bulizhat keretek közt,eljárhat bizonyos helyekre/emberekhez.de:a barátai szüleit ismerni akarom.valamint elvárok tőle egy bizonyos szintű kulturált/erkölcsös viselkedést és érettséget.Másképpen: engem ne múljon alul:D

beqrock 2008.09.15. 12:32:12

Miből tanulna meg fogalmazni? A primitív tévéből? B+, van olyan ismerősöm, aki mikor beszélgettünk, félve közölte velem, hogy még nem olvasott el egyetlen könyvet sem - a kötelezőkön kívül! Belőle jövőre diplomás ember lesz! Ahogy n-n-n írta, beérett a neoliberális vetés.

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:35:18

beqrock 2008.09.15. 12:32:12
Még mindig úgy gondolom, hogy a szülőknek van a legnagyobb szerepük.a neoliberális vetés is bene van,de szerintem max. 20%ban,ugyanis,ha a gyerek otthon normális értékrendet kap,akkor magasról leszarja a neoliberális oktatási rendszerben rejlő "lehetőségeket".
Amúgy megnézném,hogy a sok 15 éves kis szétfúrt,fültágítózott,hajfestett segglyukat hova fogják felvenni dolgozni,lévén már tinikorban átalakítják arcukat valami egészen nem emberivé...mindegyik kisboloti eladó/táncos/stb lesz?akkora igény azért rájuk nincsen...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:36:53

Még valami.szerintem TV-t a gyerek 12 éves szülinapja előtt ne kapjon.valószínűleg sokat segít...lohadt konzelvatív faszista vagyok,tudom...

Bezuhov. 2008.09.15. 12:38:56

"Beérik a neoliberális gyereknevelés"

engem anyám nevelt nem a szadesz...de hát ki tudja, lehet nálataok más a módi :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 12:39:04

"de mi úgy se megyünk nyugdíjba, a mai 30-as generációt még a munkahelyen rakják a tepsibe"
én ezzel a félmondattal tudok egyetérteni.
amúgy nem kell leszólni ezeket az "értékes embereket", ahogy egy találó mondás tartja: mindig kell ember a tecsóba árufeltöltőnek...
Csirke: ne is mondd, én is kezdek rettegni, hogy ilyen lesz a gyerkőc, de igyekszünk mindent elkövetni, hogy ne ilyen legyen. kérdés, hogy ki van nagyobb hatással a porontyra? az este 7-ig dolgozó szülő, vagy minden más? azért lássuk be, picit nehezebb gyereket nevelni, mint szüleink korában, amikor 4-kor bezárt a "gyár", és az egész délután a családé volt...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:42:40

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.09.15. 12:38:56
kivételesen egyet értek:)
az viszont tényleg gáz,hogy a mai fiatalokat csak elenyésző hányadban neveli a szülő.inkább a tv,a haverok,a pláza,a satöbbi.de ez szülői felelősség.az én anyám is sokat gürizett,mégis,érdekes módon volt rám ideje.lehet,azért,mert igazán szeretett?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 12:44:08

Na, Bezu visszatért! Combi: ha megint gecizel vele a kurva nagy tolerancia jegyében lerúgom a vesédet :-)))
Bezu: azért azt lásd be, hogy sokkal kevesebb "káros" hatás érte a mai 30-as generációt tinédzser korában, mint a maiakat. Ha nem figyel oda az ember mit lát? Emberileg nulla plázapicsákat, médiageciket, akik sztárnak vannak kikiáltva, és egyáltalán nulla teljesítménnyel milliomos mandrókat.
Most komolyan: neked pl eszedbe jutott volna, hogy belerúgj a tanárodba, vagy leköpd? Szerintem az első sallert a tanártól kapod, a másodikat meg otthon, amikor kiderül. És az, hogy ilyeneket megengednek maguknak a tinik valahol igenis az észnélküli liberális oktatáspolitika eredménye. Nem 100%-ban, de annak is van szerepe.
Csirke: annyiban kiegészítenélek: ha 12 éves kora előtt kap is tv-t, azon csak a Spektrum-NGC-Discovery-DoQ, meg efféle csatornák legyenek foghatóak...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.09.15. 12:45:38

A probléma az, hogy ha a te gyereked, nem így viselkedik, akkor kiközösítik, "ciki" lesz, baszogatják, megalázzák stb.

Nézd meg az emos kisköcsögöt a megasztárban... azért láttam, mert öcsém kiabált a szobából, hogy gyere "rzt" nézd már meg...

Biztos én is ciki voltam, a tizenévesen, a fél bmx-fél camping biciklimmel, biciklisnadrágban, a neonzöld ráugrós karkötővel, de ez valahogy negyon nem faja...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:47:20

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 12:39:04
Nézd,nekem anyu gyárban gazdasági igazgató volt,apám röntgenes melós...anya este 7ig gürizett,aztán még otthon,vezette a háztartást,nevelt engem ( apu gyakran ivott),azt mégsem lettem ilyen agyhalott...
ja és anya nagyon beteg volt már akkor is.
ergo:
minden megoldható,minden egyéb csak kifogás:)
Nektek biztos menni fog:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 12:50:54

Biztos mindenkit szeret az anyukája, de talán mostanában a gyerek is csak egy "projekt". Megszülni, otthonmaradni vele 2-3 évig, aztán huhh, szerencsére le van róla a gond, ott az óvoda, iskola, gimi, anyu mehet vissza dolgozni, bulizni, mintha mi sem történt volna. Ha megvesz mindent a gyereknek, amit a reklámokban/baráti körben lát, ő ezzel megtette kötelességét, lelkiismerete tiszta, hisz hülyére dolgozza magát, hogy ezt finanszírozni tudja. Ja, hogy közben nem ül le beszélgetni, társasozni, hát istenem, nem ér rá/nincs kedve, mert hullafáradt.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 12:52:00

Csirke: jó, részben igazad van, gondolom anyukádnak nem az volt a nevelés, hogy "nesze fiam itt egy ezres, csak ne is lássalak"...
Tény, hogy aki akarja, az meg tudja oldani, de az is nagyon sokat jelent, hogy a kis közösségében mit tapasztal az a gyerek. és hidd el, nem azt, amit pl Te leírtál. Sokkal inkább azt, amit VonPerez írt, hogy kiközösítik, megalázzák, stb.
Egy szó, mint száz, könnyebb volt a "mi generációnknak". Szerintem...

Geza 2008.09.15. 12:52:29

Müszijő Csirke 2008.09.15. 12:36:53: TV-t a gyerek addig ne kapjon, amíg magától rá nem jön, hogy nem is akar.

Amúgy ezekre a primitív kis vademberekre (a'la Legyek ura) már kár energiát vesztegetni, menthetetlenek. Igazából a belső értékrendjükkel van a baj, semmi olyasmi nem számít nekik, amire a társas léthez ill. az értékek létrehozásából való megéléshez szükség van, egy mesterségesen kreált fogyasztói szerepkörre vannak trenírozva.
A gyerek értékrendje, érdeklődése az 5-8 éves korban áll be, ha addig nem kapja meg a normális irányultságát, onnantól késő.
Ha meg megkapja, akkor meg irgalmatlanul boldogtalan lesz, mert a nap aktív 16 órájából legalább 12-ben vidióták veszik majd körül az iskolában, a városban, a hírekben, mindenhol. Barátot, barátnőt nem egykönnyen fog találni, mert ezeket még ő is túl primitívnek fogja tartani - hacsak a közösséghez tartozás utáni vágy őt is le nem húzza erre a szintre.

Megoldás lehetne, ha a normális értékíteleti irányultságú fiatalok közösségbe állhatnának össze, de egy ilyen közösségtől jelen társadalmunk vezetése úgy fél, mint ördög a tömjénfüsttől.
A 'szigorúbb' iskolák idejében ('70-'80) ilyen közösségépítő ereje volt a suliknak, voltak osztályközösségek, most viszont a külvilág elkurvító ereje túl nagy, ilyen csak bentlakásos iskolákban lenne elképzelhető.
A bentlakásos sulik egyrészt lehetnek keményen fizetős elitiskolák (de erre nálunk az átlagembernek nincs lehetősége), az egyházi és a katonai iskolák. A katonaiakat túlnyomórészt leépítették, a maradékot demoralizálták, az egyháziak között talán van még normális, de ahogy az egyházaink vezetése is a saját erkölcsi kódexét eldobva feküdt be a jelen elvtelen nulla 'társadalmi elvárásnak', így én már ezekben sem igen bízok feltétlenül.
Meg persze össze lehet fogni 6-8 másik, még nevelési igényeket támasztó családdal és lehet magunk nevelni a gyerkőcöket.

Szóval bár nehéz, de még éppen meg lehet oldani a gyerekek rendes taníttatását, a kérdés inkább az, hogy akarok-e úgy gyereket, hogy értelmes emberként egy cigánytelepekből, plázákból és hitelintézetekből álló világban kelljen agymosott zombik között élnie...

Bezuhov. 2008.09.15. 12:52:39

persze n-n-n kolléga szakértő megállípítását nem überelheti semmi, de azért én egy szociológus véleményét hallgatnám meg ezügyben (értékrend, társ-i elvárások a fiatalságon belül stb, stb)

Egyébként meg azt a világot, ami ilyenné teszi a fital generációt a felnőttek alkották..csak szólok. :) Persze nem a derék konzervatívok , hanem a mocsok szemét liberálisok. pfuuujjjjj xD

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 12:59:53

Tessék Bezukám, itt egy adekvát vélemény. Bár biztos nácul a vén csont, azért mond ilyeneket:

velvet.hu/poronty/2008/09/01/a_kiskamaszokat_az_allatok_a_divat_es_a_hiressegek_erdeklik

Olvasd végig, rá fogsz jönni, hogy nem egyedül a szülő a hibás. Persze, neki is nagy szerepe van, de sajnos nagyon sok személyiségformáló tényező van, amire a szülőknek nincs hatása...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 13:02:44

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 12:52:00
Hát ja,pedig adhatott is volna:D
Aztény,hogy nekünk nem volt ennyi lehetőségünk elkúródni.De bízom benne, hogy találok majd pár olyan szülőt,akik hasonló irányelvek mellett szeretnék nevelni csemetéiket,mint én,és akkor már alkothatnak a gyerkőcök egy kisebb közösséget, onnantól meg nem számít,hogy ki vannak közösítve:).Mi pl. gimiben rendszeresen közösítettük ki magunkat egy 5-10 fős klikkel, rühellt is minket mindenki,de igazából titkon meg irigyeltek minket:Dannak is megvan ám a szépsége:)

Bezuhov. 2008.09.15. 13:03:08

Sedux, azt hiszem nem vagyunk puszi pajtások

másrészről meg nem állítottam, hogy csak a szülő a felelős azért, hogy milyen lesz a kölök. Én csak megint röhögtem egyet ezen a " neolibarizmus-kártyán", ami mindenre Jolly-Joker :)

more 2008.09.15. 13:08:15

rendben, itt a szociologus velemenye, bar sztem nem kell ahhoz szociomokusnak lenni, h konnyeden belassuk a lenyeget: megvaltozott a melohelyek szerkezete, a szuloknek sokkal tovabb kell gurizni es tobbet, kvazi se ido se energy...rapakoljak az osszes felelosseget az iskolara, ahol pedig fizikai es szellemi keptelenseg 20on x gyerek neveleset es tanitasat egyidoben ellatni (csak halkan teszem hozza, foleg azok az ujdonsult tanarak, akik mostanaban kerulnek ki a fosulikrol, egyetemekrol...hat hagyjuk, h hany szazlekuk alkalmas a tanari palyara...leginkabb ez a nem vettek fel jogra, elmegyek tanarnak....kosz)
szoval a tanarok is gyengek, ehhez kepest az elvarasok kurva magasak lennenek a sok magatartas-es tanulas zavaros gyerek miatt, tehat ki nevelei oket: senki. az utca, a media

allam leesett, amikor par eve kolosi petya rtl-fomuftival csinaltam interjut egy mediakutatas alkalmaval, es azt talalta mondani (a szulocserelos uj musor kapcsan), h igenis szukseg van a gyerekek ujszeru nevelesere, h tanuljak meg, milyen magukra maradottnak lenni, amikor nem szamithatnak a szuleikre, mert a mai vilag ilyen es kesz. es majd MI, a MEDIA megmongyuk, h mit hogy...mondom, aztan megis mi az az ertekrend, amit a media a szulo helyett kozvetiteni tud? valasz: a massag elfogadasa (hogy jott ez oda, nemtom), a szexualis nyitottsag (a magyar tasadalom tul prud), mert nem vallalhatja be a magyar tarsadalom, h megegy zart, nem befogado generaciot termel ki....huuuuuu bazeg, hat tettek rola asszem

Geza 2008.09.15. 13:08:32

Bezuhov · 2008.09.15. 12:52:39
"persze n-n-n kolléga szakértő megállípítását nem überelheti semmi, de azért én egy szociológus véleményét hallgatnám meg ezügyben"
Ha meghallgattad, írd meg ide is légy oly kedves, mert tényleg érdekel. De ha lehet, olyan szakértőt keress légy szíves, aki gyereket is látott, és nem csak a minisztériumi íróasztal mögül osztja a bölcsességet, azaz főképp a hivatásukat gyakorló tanárokat tudnám ajánlani. Bár ha nekem nem hiszel, valószínűleg nekik sem fogsz.

DArchAngel 2008.09.15. 13:09:14

Édesanyám tanár, tudna mesélni. A Csibi generációját úgy szokták emlegetni, hogy ezek a "neveletlen szülők még neveletlenebb gyermekei". A családi élet kiüresedése már a nyolcvanas években elkezdődött, amikor beérett a pénzközpontú szemléletmód. Névleg azért güriztek állandóan a szülők, hogy majd a gyerekeknek jobb legyen, de közben elfelejtették, hogy tartást, modort, célokat, egészséges világszemléletet is illene adni a csimutáknak.
Akkoriban az iskola még valamennyire tudta nevelni a gyerekeket, kamaszokat. Ma már nem, a tanárnak gyakorlatilag nulla joga van.
Tavaly anyukám majdnem beperelték, mert megbuktatott egy kölköt, akinek csak egyese volt és a kettesért sem volt hajlandó felelni.
Ilyen esetbe a szülő is hibás, még adja a kölök alá a lovat, mert hát hogy néz ki, hogy a gyerek megbukik? Mit mond mondanak majd a haverok? Inkább el kell tusolni, ha már nevelni nem tudja, tudta.
Azt hiszi nagyon sok ember, hogy pénzen minden meg lehet venni. A gyereknevelést is.

herrbert74 2008.09.15. 13:10:34

"milyen szülő-e ez ilyen?"

Újrafogalmaznád a kérdést? Ezt nem tudom értékelni.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:11:24

"megint röhögtem egyet ezen a " neolibarizmus-kártyán", ami mindenre Jolly-Joker :) "
Akár csak a "nácizmus/rasszizmus"-kártya...
Kár, hogy nem lehet "kimutatni", hogy melyik érettségi mögött volt több tudás: a '90-es évek elején, vagy egy manapság letett érettséginél? A magam részéről azt gondolom, hogy kevesebb funkcionális analfabéta került ki a középiskolából, mint mostanában. Hogy ezért terheli -e felelősség az oktatáspolitikusokat? Háát, lássuk csak...
(Értem ezalatt az elbaszott NAT kiagyalóit ugyanúgy, mint mindenki mást /=ellenzék/, akik a módszerváltás óta oktatáspolitikát csináltak, csinálnak...)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:14:58

more: szívem szerint leírtam volna, hogy mit vársz kollosipetikétől (másság elfogadása, szexuális nyitottság), de inkább mégsem teszem. ma nem "náczulok" :-)))

more 2008.09.15. 13:15:22

hat ja, a ne terheljuk tul a gyereket a tulsok tudasanyaggal, ez a masik kedvencem...kurvara nem kerdeztek meg se gimiben, se egyetemen, h elnezest kerek, nem terhellek tul, ha holnap 3temazaro dolgozat lesz? ma felallnak a kis kocsogok es a jogaikat lobogtatjak (gyakorlotanitason olyan cirkuszt csinlaltam a trefortban ebbol, h azonnal kuss lett, es leultek szepen irtak a kurva dolgozatot)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.15. 13:15:29

"nincs 15 éves", "imádja a pipát, pornót és az alkoholt"

zero, csezzeg, csak ezért végigszenvedtem magam a szövegen, de nincs benne, csak az alkohol.
egy évvel vagyok nálad fiatalabb, de engem nem borít ki annyira. te ennyi idős korodban nem ittál alkoholt (amikor még két vadász kiüt), meg nem pózoltál?

egyébként a csajszi szereti az industrialt, szóval minden rendben, de ha a kedves szülő a vacsoracsatára izgul, akkor inkább a gyerek aggódjon :-).

more 2008.09.15. 13:19:30

igen, a pornos-pipas reszt en se talaltam...:)))hozzateszem, tudtam en 15evesen mi az a pirszing?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:22:28

"igen, a pornos-pipas reszt en se talaltam"
jellemző, rögtön azt kerested, mi ? :-)))
"egy évvel vagyok nálad fiatalabb, de engem nem borít ki annyira. te ennyi idős korodban nem ittál alkoholt (amikor még két vadász kiüt), meg nem pózoltál?"
Lehet, hogy ezt egy vörösboros-kóla után írta? mert akkor meg van bocsájtva... :-)))
Csak én gondolom azt, de mintha a "mi" generációnk jobban bírta volna a szeszt. Gyakran látok olyat, hogy "ezek a mai fiatalok" 1 pezsgős üveggel a kezükben téblábolnak, és szarabbul néznek ki, mint mi anno 5-6 sör+tömény kombi után :-))

more 2008.09.15. 13:24:40

ne kotekeggye sedux waze!!!! erdemben reagajja ha tudol, copy-paste mesterunk mar van (bar megint eltunni latszik:)))

Bezuhov. 2008.09.15. 13:27:53

csak egy apró érdekesség:

nem egyszer hallottam öcsémet és irgalmatlanul kulturált barátait, hogy hogyanan beszélnek. Legtöbbször csak nézetem ki a fejemből. De nem is ez az érdekes, hanem az ahogy a cigányokról megnyilatkoztak.... kb. az itteni kommentek színvonala volt.
Ennyit a generációs különbségekről xD

Bezuhov. 2008.09.15. 13:29:51

more!

A falra nem hányom a borsót, inkább csak rugdosom..ezért kell az a sok copy-paste. De ha zavara akkor jelents fel Seduxen, legfőbb-lényegien-megmondó őrmesternél :)

Hannibal22 2008.09.15. 13:30:05

Szereti a hányást és a kúrást videora venni..Gratulálok!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:32:00

bs395: szerintem zero nem is annyira a piáláson meg a zenei irányultságon akadt ki (bár gyanús, hogy ezt a postot úgy írta, hogy Rékuc fogta a kezét, az egész "bandából" ő a szociálisan legérzékenyebb), sokkal inkább a mai tinik "általános" állapotán.
Neveletlenek, bunkók, nemtörődömök, és lehetne sorolni. Elég ha végigmész egy reggel, vagy délután a tömegközlekedési eszközökön. És ne csak a viselkedésüket figyeld meg, hanem azt is, hogy miről és hogyan beszélgetnek. Szerintem siralmas... Azon már meg sem lepődök, ha egy üres helyre az én terhes feleségemet majdnem fellökve igyekeznek leülni, mert ugye szegények nagyon fáradtak. Vagy mint - sajnos csak utólag - megtudtam, azon viháncolnak (ülve természetesen), hogy mekkora a hasa, vagy milyen esetlenül megy. Igen, bazdmeg, egy 8. hónapos terhes nő már csak ilyen.
Sajnos, hogy nem voltam ott, mert elbeszélgettem volna velük (esetleg felajánlva, hogy szívesen csinálok neki is ekkora hast...).

more 2008.09.15. 13:33:19

nem is ertem bezuhov, h minek jarsz ide, ha szted csak suttyo, paraszt tanulatlan naci allatok vannak itt, akiknek az ertemi szinvonala meg se kozeliti a tiedet......

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:34:17

pardon: még mielőtt more kioszt, nem feleség. nem vagyunk hithű keresztények :-)))
ugye "mami" ? :-)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:35:16

hast=hasat. Aztakurva... rohadt migrén. (fogjuk valamire :-)) )

more 2008.09.15. 13:37:10

epp mondani akartam sedux, a szambol vetted ki...nehogyma en helyesbitsek:)))))

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.09.15. 13:38:37

Helytelen dolognak tartom a politika bevonását a kérdésbe.

De azért egy megjegyzést mégis megér a dolog: az a szellem, hogy a tanár semmit sem tehet, biztos nem segít.

Engem már többször megköveztek, amikor leírtam, sokkal kevesebb embernek való gyerek, mint amennyinek van. Gyereket nevelni egy életre, de a mai viszonyok között 20 - 25 évre szóló program. Igazi full time job, de ezt nagyon sokan nem tudják. Látszik, nem törődnek vele, csak pénzelik ezt a léha, tartalmatlan életmódot. Nem tartok tőle, hogy ne jutna be a felsőoktatásba. Ma csak az nem ját oda, aki kifejezetten nem akar. És miért ne akarna még további 4 évig csak tengeni-lengeni?

A világ nem afelé megy, hogy az emberek egyre okosabbak lesznek. A butaság, a szellemi és testi tunyaság kényelmesebb. A sorstól az egyik legnagyobb kívánságom, hogy ne legyen háború Magyarországon, amíg élek. De egyszer biztosan lesz, és akkor ez a sok síkhülye ember nem fog túl sokáig túlélni.

more 2008.09.15. 13:42:06

ez a masik, amit reck amal mond: be fog jutni a felsooktatasba. es lesz diplomaja. es ha szerencseje van, mert a fater penzeli, meg jo meloba is be lesz tolva. es felelos dontesek lesznek a vallan. naszoval inkabb ez a szomoru....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:42:13

"a szambol vetted ki"... Na ettől szeretnék elhatárolódni!!! Asszony! Ha olvasod: EBBŐL EGY SZÓ SEM IGAZ!!
:-)))

more 2008.09.15. 13:43:30

tudtam h ez is megfeleloen magas labda lesz hehehehe, de hagytamm, h lecsapodjon:)))

Bezuhov. 2008.09.15. 13:43:54

more!

csak a lényegit nyomjad, ne a személyeskedést...Tudod, hogy az kizárólag az az én privilégiumom! a kopipésztről nem is beszélve, azt csak én használom itt, és senki más: soha, semmikor! :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 13:44:50

Reckl_Amál: "Nem tartok tőle, hogy ne jutna be a felsőoktatásba. Ma csak az nem ját oda, aki kifejezetten nem akar."
Azért ebben van szerepe a politikának is, nem?
A többivel egyetértek. Mi még anno azért jártunk főiskolára (meló mellett), mert akartunk vele valamit kezdeni. Ma meg - sokaknak - inkább egyfajta "időkitöltés", addig is pénzel apu/anyu, nem kell eljárni abba a csúnya "dolgozóba"...

more 2008.09.15. 13:50:15

huuuu bazeg, hogy lehet vki ennyire kibebaszottul nehez......

Müszijő Csirke 2008.09.15. 14:05:08

more 2008.09.15. 13:19:30
Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 13:22:28
persze,hogy nem,mert nem léptetek rá a linkre:
privi.hu/jasongc
na,tessék:)

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 14:07:51

A kekeckedő libbantakat és idiótákat (utóbbiak a "ne keverjük ide a politikát" droidok alaptípusát képzik) letojom, mit szőrszálhasogatnak. A lényeg, hogy szét lett verve a család s az iskola - mindez nem történik meg, ha nincs MSZP és SZDSZ, s nekik sincs esélyük, ha az országot nem gyakja le az 50 év rákosista-kádárista kommunizmus (MSZMP, MDP), előtte a szállasi-fasizmus (mehetnénk további visszafelé, úgy 500 évet, csak lusta vagyok a listát végigírni). Ez van emberek, egy ideig kitartott az emberi anyag, de a mind gyakoribb csapások és a kontraszelekció fokozódása elhozta a mai napot, ahol ez a kis 15 éves droid a default szint.

Lehet eltisztulni, akinek nem tetszik (a zúristen legyen irgalmas hozzánk, amikor majd a Csibifélékből képviselőt csinálnak), mert ebből már nem faragtok embert, hisz menthetetlen konzumidióta, olyan biorobot, akit az aktuális világhatalom bárhová és bárhogyan rángathat. A gond ottan vagyon, hogy ezek elől nem csak hogy nem lesz lassan hová menekülni, de hamarosan ivarérett egyedekké válva elkezdik reprodukciós korszakukat.

more 2008.09.15. 14:09:46

pipa-porno-edes illatok-kurast videora venni(vagy hanyast) Micsoda rangsor!!!! de szerettem volna ezt a kis kezdo ribancot tanitani:)))))

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.15. 14:10:38

érdemes ahhoz hasonlítani minket hogy neveltek?
Engem anyám 16 éves koromig nem engedett sehova,ergo otthon ültem olvastam,nem keveset,sokat. Ma ugyanezt öcsémmel nem tudja meg tenni mert öcsém nem AKAR menni sehova(még csak 12.tudom változik majd ez még) de nem is kell mert a tv és a zinternet be van kötve,tehát mindazt a kultúrsokkot amitől engem óvott anyám, öcsém be tudja szerezni a 4 fal között is. Ezt pedig egyikünk sem tudja majd a gyerekeitől el venni. Ha pedig rövidre veszed a pórázt?Egy junkies idézettel felelek:
"...hazudni tanít,aki tiltással nevel..."
Meg van minden b@szva...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 14:11:43

OFF:
Elbukott a gyűlöletbeszéd-törvény

"A Polgári Törvénykönyv módosítása, a gyűlöletbeszéd-törvény elfogadtatása."

Bár az Országgyűlés 2007 októberében elfogadta a módosítást, azt előbb a köztársasági elnök bírálta, majd idén júniusban az Alkotmánybíróság semmisítette meg, mondván, a módosítás életbe lépése a véleményszabadság aránytalan korlátozásához vezetne.

:)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:12:23

óóó, bazze Csirke, mennyivel jobb volt, amíg nem láttam a fényképét. Már bocsánat, de még bottal se...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:18:10

itelethozo: mondom én, hogy 18 éves koráig "manzárd-szoba" :-)))
Más megoldás nincs...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 14:20:19

Seduxen,szívemből szóltál...elég baj ez...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:20:42

more: persze, és akkor magadfajta szalonnácivá neveled szegénykét, mi? hát milyen értékrendet kapott volna? pfúúj, szégyelld magad :-))

saku 2008.09.15. 14:20:57

sedux! micsoda? dehogynem, jol megbuntetve! :)

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.15. 14:26:53

sedux:az ötlet jó de én finomítanám sőt jó kapitalista módjára üzletté teszem:
MESTERSÉGES KÓMA.hozza el frissen született gyermekét és mi kómában tartjuk amíg elég érett nem lesz,a világhoz(18-99)!
esetleg még csinálhatnánk nekik mátrixot is...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:26:56

Csirke: val'szeg én dramatizálom túl, de - hacsak nem találunk valami arany középutat - 2 alternatíva látszik:
1: ugyanolyan hülye becsületes fasznak neveljük, amilyenek mi is vagyunk, de akkor egy lúzer lesz a végeredmény, aki jó eséllyel éhendöglik...
2: a mai trendnek megfelelő "végterméket" állítunk elő, akinek nulla az értékrendje, nem tisztel se Istent, se embert, de legalább kurva jól érvényesül...
Nagy dilemma, ahol nem könnyű a választás...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:28:35

itelethozo: :-)))
ez igen durvának tűnik. de ha már hibernálás, lehetne ezt úgy, mint a Pusztítóban (Sly, meg WesleySnipes), és a jégkrémizálódás alatt mindenféle hasznos dologgal felvérteznénk...
Hm, ennek érdemes lenne utánajárni :-)))

Müszijő Csirke 2008.09.15. 14:30:46

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 14:26:56
Nem drámázol,én is így állok hozzá.Valahogy muszáj lesz kitalálni az arany középutat.Lelkileg olyan erőssé kell tenni,hogy maradjon értékes "lúzer",de bárkivel elhitesse,hogy egy nulla értékrendű jelenfi...és ne törjön bele.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:35:47

Csirke: elég tudathasadásos gyereket vizionálok ez alapján... remélem a kettő megfér egymás mellett :)
azért az részemről is elvárás, hogy tudjon kiállni magáért, és ne hagyja, hogy a szájába szarjanak. de legyen helyén a szíve, és tudja, hogy honnan jött. na majd az idő eldönti (aztakurva, mekkora közhelyet sikerült idetojnom így fél 3 után... )

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.15. 14:41:52

ennyi.építek egy űrhajót és elutazok.lesznek rajta legelők meg minden,önálló leszek.viszek magammal génbankot(szúnyog nélkül) és keresek egy bolygót.vagy csak maradok a hajón és szaporodok,sokasodok.
kéne vinni még 1000 embert,de asszem jó lesz ha találok 100 normálisat.
hétvégén megyek is lopni színesfémet hozzá.:))
ki tart velem?

more 2008.09.15. 14:45:02

naja, hanyszor mondtam apameknak, h mi a rakert neveltetek ilyen becsuletesnek...hat nem lenne jobb agyatlan baromnak lenni, akinek minden jovan ahogy van...

btw asszem az oktatas (felsofoku is) ilyen szintu amortizalasaval egy cel van: egy kurva nagy szakadek letrehozasa a gyophulyek es az elit kozott. nemveletlen jar az osszes penzes uzletember es politkus csemeteje (hopp magyar balintka lelkes liberalis) csokonzervativ elitiskolaba

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 14:50:51

"maradok a hajón és szaporodok,sokasodok.
kéne vinni még 1000 embert,de asszem jó lesz ha találok 100 normálisat."
Szívesen felajánlom segítségem a mondat első részében kifejezésre juttatott "eseménysorozat"-hoz, nehogy nekem meghúzd a hátadat, vagy ilyesmi :-)))
btw: ez lenne a XXI. századi hárem, vagy mi?

Müszijő Csirke 2008.09.15. 14:53:14

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 14:35:47
No igen,én is parálok,de ettől még a gyermekvállalás nem kérdés.Főleg,hogy 7-8 gyermeknél már milyen "urassan" meg lehet élni az segílybű:D:D:D:D:D.

more 2008.09.15. 14:56:51

csak talalomra rakattintottam egy masik gyongyszemre ezen a privin:

"Az én nevem nyuszihercegnõ. Alias Gimpel Vivi:) 16 éves vagyok, Pesten lakom, nem vagyok plázapicsa se hasonlók. Szeretek bulizni és szeretem élni az életem úgy ahogy akarom:) ....-Pia: Akármi csak ütõs legyen ha alkohol. Persze csak mértékkel. Cola rostos iszik. (? nem ertem)
-Idõtöltés: Poshadni a gép elõtt, fényképeket csinálni magamróól esetleg valamirõlami megfogja a tekintetem, Telefonon lógni és számlát csinálni anyu telóján, olvasni, sétálni, rajzolni, videókat csinálni, a barátaimmal fõleg Lauval és Vikivel lenni."

de legalabb szeret olvasni is (bar kivancsi volnek, mit....paris hilton magyarnyelvu oneletrajzat viva kristofka forditasaban???:))))

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.09.15. 14:58:08


Ezzel semmi gond, így beszélnek. Neki sikerült az, ami sokak erőből szeretnének megoldani: igazán életszagúan írni.
Ha ugyanez a lány ezt élőszóban adja le, nem nagyon tűnik fel, 12 egy tucat.
Ami igazán érdekes ebben, az az, hogy az élőszó értelmezése (már ha ennek van értelme) mennyiben különböző az írottól.

more 2008.09.15. 14:58:15

na sedux mar megint csak a lenyeget olvassa ki a sorok kozul....:)))szaporodni segit hehehee

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 15:08:53

more: én ezt pusztán jószolgálati követként, és nemzetgazdasági érdekből ajánlottam fel, hisz "ismersz" :-))))
Háát, a Te "választottad" se rossz.
vero: van egy olyan rossz érzésem, hogy ezekkel élőszóban max annyit lehet kommunikálni, hogy:
"Szia, szivi, tudsz úszni?
Nem...
Jössz baszni?"

Geza 2008.09.15. 15:26:14

Na jó, egyszerű emberek mindig is voltak, a középkorban sem volt mindenki egy Kopernikusz, de anno az ilyen "nyuszihercegnő"-félékből lett egy szobalány ill. csaplároslány az uraság ill. a falusi legények nagy örömére, mindenki a helyére került a világban, aztán jó is volt mindenkinek.
De könyörgöm, most állítólag demokratúra van, és a drága nyuszihercegnő -bár olyan egyszerű, hogy a százas szeg hozzá képest integrált áramkör- elmegy és szavaz és csinálja meg a bajt nekünk is!
Anno valamelyik szavazásra mentem haza vonattal, ahol is hallottam két nőnemű emberszabásút beszélgetni, miszerint ők azért szavaztak (talán) Lendvai Ildikóra, hogy "legyen már egy nő is a sok pasi között". Nem azért, mert szerintük valamiért alkalmas arra a pozícióra, hanem azért, mert hozzájuk hasonlóan ülve végzi a kisdolgát. Karak-szindróma: "a sötétség a mi nagy barátunk"...

DuDe 2008.09.15. 15:28:44

Anno nővéremnek, vagy unokatesómnak is volt ilyen "elborult" korszaka (unokatesóm punk-korszakában úgy nézett ki, hogy szegény anyja teljesen odavolt), de kinőtték. Igaz, ők akkor is normálisan beszéltek, tudtak írni-olvasni...

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ez a most felnövő nemzedék kimászik-e valaha is abból a borzalomból, amibe süllyedt. Erősen kétlem :\

Hogy ki a felelős...? Elsősorban a szülők, és csak utána sorban a többi - szerintem.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 15:31:22

Azt hiszem hétvégén erőt veszek magamon, és egy kis "maszek" közvélemény-kutatást végzek eme generáció prominensei között... a tetthely meg legyen mondjuk...
a Bank, ez az. Ennél alkalmasabb helyet keresve se' találnék :-)))

more 2008.09.15. 15:32:36

multkorab a 15 es fel eves unokaocsem elmeselte, h o ket pianal nem fizet tobbet egy csajnak a diszkoban, mert az mar nem eri meg, van aki 1 utan is megy...mondom en naivan hova? aszongya hova hova, tudod te azt...ja es idosebb csajt sose viszek, de a faternak el ne mondd. en persze kiakadtam mint a sezlonrugo, par eve meg egy jofej, okos, helyes gyerek volt. persze a kedvenc nagynenikejebol egy perc alatt atvedlettem egy mocsadek vamzerre, mondom budoskolok, meg szep h megmondom apadnak. azota buntiben van, anyuka bog minden nap, h hol rontottak el.....

more 2008.09.15. 15:35:32

sedux, a bankban megeroszakolnak a 15evesek vigyazza....:))))

Müszijő Csirke 2008.09.15. 15:36:11

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 15:31:22
Agyon akarod veretni magad:D:D:D:D?
more 2008.09.15. 15:32:36
jesszusom...ez azért durva.részvétem.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 15:44:16

Csirke: ?? Agyonveretni magam? Láttad Te milyen "lények" járnak oda? 2-3 marcona legénnyel lemenni, és "rendet vágni" :-)))
more: áá, nincs nekem olyan szerencsém :-)))
tudod: fííl dö pedofiling :-))
csatlakozom Csirke Úrhoz: részvétem az unokaöccs miatt.
a szülők jól gondolom, hogy a reggeltől-estig hajtjuk a melót, hogy mindent megadhassunk a csemetének típúsúak, de fél éve nem beszélgettek a gyerekkel, hogy "mesélj, mi volt a suliban"?
bár lehet, hogy jobb is, mert szar lett volna hallgatni, hogy: "Ja, semmi különös, az első szünetben megvertük a Józsit, mert nem adott cigit, a kövi szünetben ezért a Laci adott kölcsön egy spanglit, a nagyszünetben "megcsináltam" a Katit a mosdóban..."

Horizont 2008.09.15. 15:46:46

Három felnőtt gyerekem van,igy tapasztalatom is akad.
Nem teljesen jó az oktatás,ez tény.Na de ne az SZDSZ-re fogjuk már az egészet.Igaz nem jöhetünk mindig azzal hogyan neveltek minket vagy én hogyan neveltem, mert más volt a világ.
De könyörgöm az "alapok" nem változtak!Vagyis nem szabadott volna változnia.A 70-80 években ilyen szinttel mint ez a leányzó legfeljebb a szakmunkásképzőbe juthatott be (bocsánat ha megbántottam valakit).És az aki az egyetemre bejutott az tényleg tudott.Ma ez is másról szól.Pl.ez is a pénzről.Boldog-boldogtalant felvesznek,mert kell a fejpénz a sulinak vagy önköltséges.
Visszatérve ,igenis a szülő hibája ha egy 15 éves ilyen.Lemondással jár szülőnek lenni.Idő, energia, odafigyelés kéne.De a mai fiatal szülő (tisztelet a kivételnek )SEMMIRŐL nem akar lemondani,ami neki jár.
A hiányosságait kipótolja pénzzel!A lelkiismeretét lerendezi vele.Mivel azért érzi hogy nem gömbölyű a dolog ezért szigorú sem mer vagy akar lenni.Nincs büntetés, "makarenkói" pofon.
Ez miatt IS semmi nehézséget nem tudnak a gyerekek elviselni,semmiért nem akarnak megküzdeni, nem tudnak szeretet adni és fogadni!
Az élet és a világ szar lett körülöttünk és az "édes otthonak" kéne ellensúlyként működnie.Sok helyen ez nincs meg.És még sok minden más se!

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 15:51:17

Seduxen, nem úgy van az!

"Szia, szivi, tudsz úszni?
-Meg hát!"

beqrock 2008.09.15. 15:52:11

Sajna nem tarthatod üvegbúra alatt a gyereket... Amúgy a lányom 12 éves, és én vagyok az egyetlen apa, aki nem engedi neki megnézni a legújabb horrorfilmeket. 12 évesen!!!És mivel nem tud hozzászólni a többiek beszélgetéséhez, ezért bár kiközösítve nincs - ahhoz túl okos, amire hál' istennek még szükség van az iskolában -, de nem lehet vezéregyéniség a csapatban. Na most ha valaki egy 12 éves szemével nézi a dolgokat, azt látja, hogy valaki csak azzal, h b@sznak rá a szülei, menő lehet... Nekem ezzel van a gondom... Valahol az elmúlt 15 évben alaposan megváltozott az értékrend a világban.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 15:58:36

Szerintem amúgy nem ennyire rossz a helyzet, a kirívó példákat könnyű észrevenni és azokból általánosítani.

A totál lecsúszott (főleg morálisan) fiatalokat meg lehetett találni 10-15 évvel ezelőtt is, akkor sem hallott mást az ember, mint az "ezek a mai fiatalok" kezdetű frázist.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 15:59:15

Optimista: "Három felnőtt gyerekem van,igy tapasztalatom is akad."
Rögtön az elején ki is mondtad a lényeget. Gondolom a "felnőtt" alatt nem a 15 éves korosztályt érted!? A többi stimmt, sokan gondolják, azt, hogy azzal részükről mindent megtettek, ha anyagilag mindent megadnak a gyereknek. De ez is egy ördögi kör, mert mit lát lépten-nyomon a gyerek (meg a szülő is)? Akkor lehetsz trendi/sikeres/tökömtudjamégmi, ha a legújabb cuccokban jársz, a legújabb mobilod van, stb-stb. És ha ennek nem tud "megfelelni", akkor - ha, és amennyiben - nem nevelte megfelelően a gyereket, kész a baj. Nem mondom, hogy ennek kellene lennie a normálisnak, de sajnos ilyenné lett a világ. Emlékszem, nekünk bizony voltak nagyon "szegény" karácsonyaink, amikor 1 könyv került a fa alá, de így is boldog ünnep volt, mert sikerült megtölteni tartalommal.
Most meg... Aki nyitott szemmel jár, az láthatja a különbséget

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 15:59:18

konklúzió: nyugodtan szavazz az szdsz -re :-D

Horizont 2008.09.15. 15:59:46

"apukám 10 éve elment tõlem .. ja és van 4 hörim, 4 patkányom, 1 kutyám..van 5 piercingem"

Itt van a lényeg.
Minden csonka családban élő lelkileg sérült, csak mindenki másképp kezeli.
Nem véletlenül van ennyi állata, és piercingje....

Müszijő Csirke 2008.09.15. 16:03:46

Optimista 2008.09.15. 15:46:46
Korrekt:)
Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 15:44:16
vicc vót,tényleg elég két-három ember,aztán rend lenne:)

csibi(igen) 2008.09.15. 16:17:27

Nah igen én vagyok akiről szól ez az egész :) Sajnálom hogy erről az írásról itélnek páran :S és ha nagyon szeretnétek tudni milyen fogalmazást tudok írni, milyen vagyok magyarórákon nyugodtan megtudhatjátok gyertek el bátran ! :D mellékesen megsugnám hogy minden évben ötös voltam mindkét tantárgyból (nyelvtan, irodalom) :) kivétel harmadikban akkor irodalomból sajnos négyes :(. Nemtudtam hogy ennyire számít az, hogy hogyan írok erre az oldalra hiszen nem nyelvtanórán ültem miközben csináltam az oldalamat...Legtöbb ember rövidítetten mutatkozik be interneten keresztül az egész világon, igen :) Én már sok helyen olvastam, külföldi oldalakon! És nem sokszor vagyok gép közelben :) IGEN a tanulás miatt :) Ezért nem törekedtem arra, hogy normálisan bemutatkozzak, hiszen találkozásnál, első ismerkedésnél fontos szerintem a fő benyomás, aki nem így gondolja az velem ellentétbe eléggé sűrűn internetezik :) Igen most csodálkozzatok emberek, hogy én tudok így is írni :) Én Csibi aki 9.-es, akiről ez az egész szól. Gondolkozzanak el még az elég tapasztalt emberek is azon, hogy nekem ez milyen érzés hogy csak egy nyomorult bemutatkozást csapok össze (1 percem volt rá), és máris mindenki ezen csámcsog már két oldalon is..Anyukám normálisan nevelt, és bocsánat de ez elég szánalmas volt az oldalszerekesztőtől (hozzátenném aki 30 és fél éves), lehet hogy már tapasztalt az életben, én nem azis lehet kitudja :) De ezt az egészet nem értem hogy itt Interneten keresztül lehordanak másokat, véleményt nyilvánítanak róla, ahelyett hogy élőbe találkoznának egyet, úgy ismernék meg egymást. Más gondolom nem örülne ha ilyen fórum nyílna róla :) Igen, Csibi voltam "AZ ÚJ NEMZEDÉK"-ből...

more 2008.09.15. 16:17:57

jah, a csonkacsalad-szindroma a mi generacionkat is sujtja eleg rendesen...az anyukak altal egyedul felnevelt pasiktol mentsen meg a joisten...fingjuk sincs mi a szerepe egy ferfinek egy kapcsolatban (tisztelet a kivetelnek persze...)

more 2008.09.15. 16:21:05

sedux, gyere gyorsan, itt a riportalany!!!! nem kell menni a bankba 7vegen, h kikeszuljon az asszony idegileg!!!!

Geza 2008.09.15. 16:21:50

Seduxen 2008.09.15. 15:59:15:
"Akkor lehetsz trendi/sikeres/tökömtudjamégmi, ha a legújabb cuccokban jársz, a legújabb mobilod van, stb-stb."
Hát igen, a kötelező iskolaköpeny nem csak a 'ruházat tisztán tartására' volt alkalmas. Hasonlóképpen a mobiltelefonok kötelező kikapcsoltatása, a szigorúbb viselkedésrend, tanárok magázása, felsőbb éveseknek előre köszönés, kötött ülésrend, körben forgó 'hetes'-szolgálat, szünetben termek kötelező elhagyása, óra kezdése előtt felállás, tornaórán egyencucc, tornasor, egyéb órákon kötötten szabatos beszédstílus, stb. is segít a diákok számára a kivagyiság villogtatására alkalmas lehetőségek számát csökkenteni.
Szigorú, persze, de így visszanézve sem volt hülyeség.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 16:21:56

Csibi: Kérlek ne vedd magadra, itt nem rólad van szó. Egy jelenséget akart a bemutatkozód segítségével bemutatni a postoló, és bár adott esetben sokaknak lehet kellemes csalódás a fenti hozzászólásod, ettől még a jelenség adott.

Sajna ma sincs időm többre, megyek is növelem a gdp-t.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 16:25:20

more: szinte biztos voltam benne, hogy "valaki" lecsapja ezt a magaslabdát :)
anno, amikor Subbán volt egy hasonló cikk a "Gyermekeink végveszélyben - a tinidiszkó", ott is jöttek egy páran, akik "rendszeres bank látogatók, de ettől függetlenül értékes emberek is".
Sz'al hajrá, tessék kifaggatni, kedves more, én most lelépek, mert vár az asszony, megyünk "shoppingolni" (így kell leírni, ugye?).én marha ugyanis segítek neki cipekedni (jó, tudom, nem túl trendi, sőt megverni sem szoktam, ez gáz?).
Szóval további jó náczulást, és "a társadalom legelnyomottabb, legkitaszítottabb rétege" vérivást :-))

csibi(igen) 2008.09.15. 16:25:44

És , laspalmas-nak üzenném aki még az elején írt ide, hogy nem akarok műmelleket, ez elég undorító. Nem szeretnék pucéron fotózást, semmi olyat, és a többieknek meg elárulom hogy sportolok folyamatosan, és idegenforgalmis iskolába járok :) És lefogok érettségizni, ezek után főiskolára is szeretnék menni :) Igen, kéremszépen ne haosnlítsanak már össze a mai 20-25 éves "sztárokkal" hisz mégcsak 15 éves vagyok, és nem így tervezem az életem , nehogy már helyettem döntsék el ...:P

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 16:26:59

b+ én sem tudok fogalmazni, közben itt báncsák a szegény fiatalokat :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 16:27:12

hát azt a "rövidke" levél alapján kételkedve fogadtam, hogy nyelvtanból 5-ös, de nem gecizek tovább :-)))

Horizont 2008.09.15. 16:27:39

csibi(igen) 16:17
Kedves Csibi!
Ha tényleg te vagy.Nem téged támadtunk hanem a te írásodon keresztül egy mai szomorú jelenséget.Talán a jó helyesírás egy gimnazistától elvárható.Ha egy perced is volt egy bemutatkozásra (ezt se értem) ne adjál ki a kezed alól olyan munkát amiért megszólhatnak,és megsértődhetsz.
Egyáltalán mi a fenének kell ilyet írnod ha nem ilyen vagy????
Tanuljál mert tényleg sokat kell még -tanulnod.
Mégegyszer: nem rólad szólt,mivel nem ismerünk!!

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 16:30:53

Geza-ra kell reflektáljak: oké, legyenek ilyen Csibi-droidok, de akkor csak egy alapos írásbeli beugró teszt után legyen szavazati joguk. A teszt igazítható a szinthez, más kell annak, akinek 8 általánosa van, más akinek középiskolája van érettségivel és más annak, akinek egy diplomája, más annak, akinek több diplomája. S megint más, ha van doktorid, innen felfele felesleges több osztály. (Igen, intelligencia és értelmi és tájékozottsági cenzus - lehet nyugodtan lenácizni, nem érdekel, mivel úgy 10-16 éve van ez nácizás folyamatban, hozzászoktam.)

Kérem, aki egy beugró teszten nem szed össze hatvan százalékot (félreértések elkerülésére innentől görbül a zh eredmény, s innentől állunk egymással szóba a szigorlaton), az menjen már a bús 3,14-ba, de nehogy már egy ország sorsába szóljon bele!. Meghaladják az ő kvalitásait a személyes dolgainak intézése is ...

csibi(igen) 2008.09.15. 16:30:54

Igen tudom hogy nem rólam szól, de akkor is valamilyen szinten én vagyok lejáratva. Igen tényleg én vagyok aki a fönti bemutatkozást írta, de mint írtam előzőleg, pár percem volt arra az írásra, valamit összecsaptam és mentem órára máris...És hirtelen azon kapom magam hogy erről véleményeznek, sajnálom...

csibi(igen) 2008.09.15. 16:32:40

"Csibi-droidok" na igen erről beszélek :) máris jönnek a szaftos beszólogatások :)

Geza 2008.09.15. 16:34:33

csibi(igen) 2008.09.15. 16:17:27:
Üdv a klubban :), és örülök, hogy kellemesen lehetett csalódni Benned, és hogy a fent idézett bemutatkozásod téves megítélése ellenére is emberségesen tudtál hozzánk szólni.
Légy szíves ne ródd fel nekünk a negatív megítélést, hiszen mindössze azt a pár sort láttuk Rólad, és így természetszerűleg azon kortársaiddal vettünk egy kalap alá, akik hasonló stílusú kezdés után sajnos, khm..., nem okoztak csalódást.
Szerintem mindenkinek szolgált tanulsággal az eset: Te leszűrhetted, hogy egy rossz belépővel mekkorát ronthatsz a Rólad kialakuló képen, mi pedig azt, hogy sietségből értelmes ember is írhat felszínes dolgot.

Amúgy az Internet már csak ilyen, mindenféle mosdatlan szájú söpredék alak is írkál rajta összevissza, sőt néha még kívülállók mások nevében is beszélnek, többek között ezért sem lenne szabad a túl fiatal gyerekeket odaengedni felügyelet nélkül :).

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 16:36:06

nini, megjelent az állatorvosi lónak használt droidnuk. :)

figyike (próbálok úgy fogalmazni, hogy értsd, mert látom, nem veszed mi a zábra itten), itt a bácsiknénik nem téged tárgyalnak ki [biztos fáj neked, de marhára nem érdekes, ki vagy mi vagy], hanem azt, amit megjelenítesz. nem rólad van szó, hanem a jelenségről.

na pá, menj dugást videózni, nem való neked ez a blog, még vélelenül rájönnél, mi történik veled, oszt a multikulti fogyasztói ipar elveszt egy potenciális bevételi forrást (még a végén beperelnék érte bloggerünket, károkozásért, azt meg nem vennék a lelkünkre :D)

csibi(igen) 2008.09.15. 16:37:21

Semmi baj, igazából elég értelmes embernek tartom magamat (egoistának nem annyira :D) csak sajnos arra a bemutatkozásra nem figyeltem annyira, ezért ez lett belőle :S Ez van...

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 16:39:49

Kedves Géza,
megtiszteltél ezzel, hogy a droidozás már ez (te Gézám, ebben az országban, a ME ősződi beszéde után? :D ).

tisztelettel Irántad,
Mosdatlan Szájú Söpredék

csibi(igen) 2008.09.15. 16:40:07

n-n-n "dugást videózni"......Nem akarok itt veszekedést meg semmit sem, csak egy elérhetőséget kérnék tőled, és egy találkát is megbeszélhetnénk, azért hogy megmutassam neked értelmes ember vagyok, nem olyan amit olvastál azon az oldalon..:)

more 2008.09.15. 16:48:52

whahahahha egyre jobb, sracok en kapnek az alkalmon a helyetekben!!!:)))) egy talalka mindenkivel, csak aztan nehogy egy nagy szoros gorilla karjaiba fussatok, aki csibi neven kommentel:))))))))))))))

kwallet 2008.09.15. 16:49:00

ez kint volt napiszaron is, gratulalok csibi SZtAR vagy bazz..

amugy 19eves letemre undoritonak talalom az uj generaciot bakker, meg arra se meltok h agyon kurjuk oket.. :\

hova lettek a nok? :(

Müszijő Csirke 2008.09.15. 16:50:04

Csibi,azért még párszor olvasd át a kommentjeid. Lehet, csak elütés, de ha nem, akkor azért szívesen váltanék pár szót a magyar nyelvtanároddal is.
Amúgy korrekt, tartalmilag.Viszont azt jobb, ha megtanulod, hogy egy ilyen mindenki számára látható felületre írsz magadról, az legyen később is vállalható.
Sok sikert az életben, szükséged lesz rá:)!

csibi(igen) 2008.09.15. 16:55:19

Mi számít "sztárságnak"... nah de én most inkább abbahagyom az egészet. bb

Horizont 2008.09.15. 16:59:55

csibi(igen)
na jobb is ha befejezed,ne tetézd a negatív véleményünket.
Fel kell még nőnöd kicsilány....

more 2008.09.15. 17:01:37

semmikepp se hagyd abba nyuszko, tuti lesz itt par bator vallakozo, aki meg akar ismerni kozelebbrol, csak hogy megbizonyosodjanak affelol, h igazabol te egy nagyon inteligens tini vagy:)))

Horizont 2008.09.15. 17:42:04

more
Ebben az esetben a "közelebbről" ismerkedés majdnem súrolja a pedofilia határát:))))

derelyegrádi szellem 2008.09.15. 17:46:03

Kedves Csibi!

Értelmesebb fiatalnak tűnsz mint az átlag, ezért aztán remélem tanultál ebből az ügyből. De még két apróság.

"És lefogok érettségizni"

1./ 15 évesen éssel még nem kezdünk mondatot.

2./ Ha az igekötő és az ige közé kerül egy harmadik szó, akkor mindhármat külön írjuk, ekként: le fogok érettségizni.

"valamilyen szinten én vagyok lejáratva."

1./ A "valamilyen szinten" kerülendő fordulat, modoros, ostoba emberek fogalmaznak így, ne kövesd őket

2./ az "én vagyok lejáratva", pedig egy csúnya germanizmus, így a magyar nyelvtől idegen.

Ha eljön az idő szeress nagyon,
Élj lassan, megfontoltan,
halj meg majd nagyon öregen.

Azt a kis "bemutatkozó írást" meg felejtsd el, mert tényleg elég rémes.

keny_ 2008.09.15. 17:46:18

Sziasztok! Tök jó,hogy a legjobb barátnőmről már 2 oldal is van.Ez nagyon röhejes,nem tudnának valami olyanon csámcsogni,ami még ennél is érdekesebb,Nem lehet akkora taplókat kitenni,neem.Egy tök normális lányt kell,aki az iskoláiban az egyik legjobban teljesít.És szánalmas,hogy miután tudott normálisan írni,megmutatta milyen is Ő,még utána is jönnek a prosztó kommentárok.De most jövök Én,most engem lehetne szurkálni.

keny_ 2008.09.15. 17:49:19

Úristen,és még külön nyelvtan órát is kapsz,szegény Csibikém olyan buta vagy :( "És-sel nem kezdünk mondatot" másba már valószínűleg nem lehet belekötni :S (de most én is megkapoma magamét,osszatok,oltsatok és oktassatok ^^!)

toxikus 2008.09.15. 17:55:20

élőben hogy beszél az ilyen véglény? vegy defaultból sejpít és pösze+beszédhibás?:D

keny_ 2008.09.15. 18:00:25

Ha Te magad is tudod hogy sötét vagy,ne is égesd magad,SZERINTEM.

more 2008.09.15. 18:02:03

kedves keny, ha a legjobb baratnod egy ekkora faszacsaj, meg olyan jol teljesit, mintatanulo, okos, inteligens, meg ilyenek, akkor miert is irkal ilyeneket, h szeretem videora venni a kurast, hanyast, szopok-nyalok-gonbotvarrok, mindezt 15evesen....a szomoru ebben annyi lanyok, h ki vagytok akadva, h egy masik korosztaly ezen ki van akadva...

Müszijő Csirke 2008.09.15. 18:04:12

more 2008.09.15. 18:02:03
khm..asszem,ez már a korellentét-kategória:D:D

Geza 2008.09.15. 18:12:50

n-n-n 2008.09.15. 16:39:49:
"megtiszteltél ezzel, hogy a droidozás már ez"
Ne vedd magadra, nem rad ertettem, hanem magamra. pusztan azert, hogy ne lehessen kiragadott szavakba valo belekotozkodessel eldumalni az egeszet oldaliranyba.
Ha Neked akarnek beszolni, hidd el, megtalalnam ra a kifejezest :).
Ui.: bocs az ekezettelensegert

reKorrekt 2008.09.15. 18:12:51

Mivel többször is felmerült a nevem a kommentek fulidális mélységeiben - bár más, hagyományos kontextusban -, úgy érzem eljött az idő hogy jómagam is kifejtsem véleményem.

Először is szép napot nácikok! ;)
Másodsorban Csibi-nek szeretném azt mondani, hogy olvasva eddigi live megnyilvánulásait, s látván hogy ezek hatására már többen is megkövették őt, nos, gondolatban én is megteszem ezt.

Harmadrészt szép vagy. Miért nem szeded ki inkább a vasakat magadból és töröd össze pár nagyképű pasi szívét?! ;)

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 18:20:02

pszichológiai-szociológiai emberkísérlet áldozatai vagyunk. Csibi fiktív, a posztolónk beépített ember és abban segédkezik, hogy vmely kutató lemérje, miként változik meg az egyes entitások reakciója, ha a post tárgya kvázi identitással megtöltött lényként felbukkan.

ugye. máris néhányan megkövették. milyen egyszerűen is működik az ember ... :D

Geza, nem veszem.

Müszijő Csirke 2008.09.15. 18:20:28

korrekt 2008.09.15. 18:12:51
:D:Dmelyt nyem cejizik pasizni,ééjtem?

reKorrekt 2008.09.15. 18:24:43

Csirke: Na ez viszont gáz xD

csibi(igen) 2008.09.15. 18:30:39

A keny_-ről még mindíg nem én írok. Én a vasakkal érzem jól magamat, majd kinövöm... :):P more nemtudom miért írsz ilyeneket hogy szopok nyalok ilyesmi, erre már nemtudok mit írni, kb. 5x leírtam hogy nem veszek ilyeneket fel.. :)

beqrock 2008.09.15. 18:32:31

Kedves Csibi!
Aki a fent idézettek dolgokat írja magáról egy nyilvános oldalon, az ne csodálkozzon, ha egy sokak által olvasott blogon ennyien támadják! ÍJ!

n-n-n (törölt) 2008.09.15. 18:32:55

Csibike!

Előbb a központozással ismerkedj meg, s ne velem. Az ilyen helyesírással készült zh-t az ember megfontolja, elolvassa-é úgy egyáltalán? Hisz van elég ember, aki kiszórható.

Aztán gondolkodj el csöppet azon, hogy amit felraksz magadról, az szinte örökre a Nagy Gugli részévé válik. Simán elbuksz egy állást 10-15 év múlva amiatt, amit most közzétettél. Politikai pályára már ne készülj, már most kinyírtad magadat.
De az akkori párod is elveszítheted.

reKorrekt 2008.09.15. 18:34:28

"majd kinövöm... "

Ez aranyos :)

"szopok nyalok" ... gombot varrok! - Hofi Géza

Semmi pejoratív :)

csibi(igen) 2008.09.15. 18:36:04

Jah, ez tény és való :D

Horizont 2008.09.15. 18:38:45

Na én egyáltalán nem követem meg ezt a csibikét-ribikét!!!
keny_
Szép dolog a barátnő védése,csak nem itt, nem most, és nem ebben a témában!A legnagyobb gond veled és a barátnőddel,hogy nem tudjátok a megfelelő "polcra" helyezni magatokat.Ha érted egyáltalán miről beszélek.
Bele szeretnél dumálni a felnőttek világába csak azt felejted el, hogy 15 éves vagy!!! A stílusod meg minősít.Felvilágosítalak,ha esetleg nem tudnád: még GYEREK vagy!Lehet,hogy nem külsőleg,de "agyilag" tuti!!!

DArchAngel 2008.09.15. 18:39:45

Szegény Csibi csak védené magát, de nem hagyjátok. Tudjátok, könnyű előítéletesnek lenni.

De Csibi, arra úgy tényleg kíváncsi lennék, hogy az a pornó, pia és hányás videózás mit takar?

beqrock 2008.09.15. 18:42:31

Nem az a gond, hogy 15 éves vagy, hanem az, hogy ilyeneket írtál magadról. Ha valóban egy okos, intelligens emberke lennél, akkor nem tennéd ki a netre, hogy szeretsz "hányást videóra venni" (a "k.rás' időközben eltűnt, érdekes:)).

csibi(igen) 2008.09.15. 18:46:12

Mindegy inkább kilépnék a felnőttek köréből, majd csak pár év múlva csatlakoznék :) Hogy mit takar? Azt hogy mikor néha ittam alkoholt (ez nem azt jelenti hogy minden nap), jöttek az emberi hülyeségek és videóra vettem pár dolgot, de azt, hogy én "dugok/szopok/nyalok" stb stb. olyanokat egyáltalán nem. Igen és pornót szoktam nézni, most mit csináljak? (ez sem azt jelenti, hogy örökké azt nézem)..Vannak olyan emberek akik 20 évesen élik ki magukat, láttam olyanokat is akik 60 évesen, vannak akik 15 évesen (pl. Én)...Mindenki másmilyen, ezen lehet vitatkozni.

keny_ 2008.09.15. 18:46:50

Hát nem tudom,Attól mert felnőtt vagy nem kell itt "verni" magad,mintha nem tudnám,hogy GYEREK vagyok tudod.De őszintén mi a ***t vársz? 15 éves vagyok és mit kell oktatni? Komolyan ennyire ismersz,hogy nem vagyok tisztában a korommal.Ahova TI szóltatok bele az meg nem a ti világotok. Nem értem,akkor most hogy van ez?! És nagyon idegesítő,hogy felnőtt létetekre,hamár tapasztaltak és okosak vagytok,miért nem értitek meg,hogy ez egy röpke bemutatkozás,és hogy hányást videóra venni..mindegy én nem szeretnék helyette magyarázkodni

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 18:47:38

Anyám mit hagytam ki. Sebaj. Miután azonosítottam magam facebookon, felhívtak az ávh-tól, hogy ismerem-e azt a náci zero gyereket, meg a fasiszta haverját, Seduxent :)

keny_ 2008.09.15. 18:49:22

Amúgy Részese voltam és lehet a Tiszteletlen és Primitív magatartásomról beszélni( mert msot tutira én jövök!!). Amikor ittunk alkoholt(mert a világon is cska mi ketten tesszük ezt),akkor kicsit hánytunk és videóra vettünk.Meg láttunk útszélieket dugni és sunyiba felvettük.Gondolom a Pornónézést meg nem kell magyarázni,mert elég nevetséges.Mindenki néz(többnyire.TÖBBNYIRE:D)

reKorrekt 2008.09.15. 18:53:23

Nap mint nap szembesülök a ténnyel miszerint a mai kamaszok mennyivel önérzetesebben, öntudatosabbak mint pl. én voltam so90's elején. Nem mondom hogy én más voltam, már én is eljártam bulizni és nem, mi sem tiszta tonikot ittunk (tudjátok, ami világít uv alatt ;).

Nyilván hatalmas szakadék tátong az akkori valamint a mostani kamaszok infrastruktúrája közt. És ez rohamosan csak mélyülni fog. Akkoriban pl. nekem nem volt mobilom, nem volt gépem, nemhogy internet. Ha lett volna, lehet én is pajzán pontyok fotósorozatokat töltöttem volna fel, de nem volt.
Szóval nem feltétlen az egyén hibája a fenti jelenség, már ha hiba egyáltalán...

DArchAngel 2008.09.15. 18:54:17

Csak tisztázni akartam, mit takar az írás. Én legalább megkérdeztem. Más nem fogja megtenni, el fog ítélni az írásod, a kinézeted alapján. Persze mondhatnám azt, hogy én 18 évesen hánytam először piától, de ismerem annyira a korosztályod, hogy tudjam, ezen már nem kell meglepődni. Előfordul. Csak ez a videózós dolog ütött igazán szöget a fejembe, mert azért az nem volt egyszerű...

Horizont 2008.09.15. 18:54:22

csibi+keny_
Anyátok olvasta már a kis szösszeneteiteket??Az osztályfőnökötök?A többi tanár?Nagymamátok?
Ha én fiú lennék nem kéne egy ilyen lány...Igyatok,nézzétek a pornót!!Bravó lányok!!

reKorrekt 2008.09.15. 18:56:55

Ja, és normális gyermekkorom volt, mégis szeretek itt veletek náculni... :D

GYEREKEK, CSODA TÖRTÉNT: A PARLAMENT NEM OSZLATTA FEL MAGÁT!
Ilyet én még nem basztam...

cattie90 2008.09.15. 18:57:15

vasy90 2008.09.15. 16:49:00
ez kint volt napiszaron is, gratulalok csibi SZtAR vagy bazz..

amugy 19eves letemre undoritonak talalom az uj generaciot bakker, meg arra se meltok h agyon kurjuk oket.. :\

hova lettek a nok? :(


Sziasztok!
Én 18 leszek nemsokára, de már most azt kérdezem, hogy ugyan már hova lettek a férfiak? Igen, az az igazság, hogy ilyen 15 évesekkel van tele a világháló, meg az összes portál, myvip, iwiw stb...Elég nevetséges, ahogy az egyediségüket hirdetik, miközben csak abban különböznek egymástól, hogy az egyiknek rózsaszín a haja, a másiknak meg kék...
Csibinek annyit, hogy őt sem tartom többre, mint például azokat a lányokat.És erről vagy ő tehet, vagy a szülei, vagy az oktatás, teljesen mindegy, ilyen lett. (Mondjuk az én véleményem az, hogy a szülei miatt. Nekem nincs szétlyuggatva a szám meg a nyelvem, lehet azért, mert foglalkoztak velem, és ki lehetett dumálni, ha bármi problémám akadt.) Azt mondod, hogy 5-ös voltál magyarból? Hát kb. csak így néztem, hogy mikor először írtál ide kommentet, milyen volt a helyesírásod. Ezúton is gratulálok a tanárodnak, meg az anyukádnak. Képzelem mennyit olvastál; mindenesetre sikeres vagy, mert Téged sokan olvasnak :P
Azért lenne egy (költői?) kérdésem: Azért vagyok egyedül, mert nem sorolok be klikkekbe? Mert nem hordok Hello Kittyt? Mert nincs műkörmöm? Mert képes vagyok normális témákról beszélgetni?
Szóval sikertelen vagyok....De azért jót röhögtem
:D:D:D

csibi(igen) 2008.09.15. 18:57:56

De Optimista! Érted amit írtam ezelőtt? Akkora ügyet csinálsz belőle, mintha mindennap néznénk pornót, és innánk. Pedig hangsúlyozottan direkt oda írtam, hogy NEM MINDIG! Józanul ennyire csak figyelhetnél ;)

DArchAngel 2008.09.15. 18:59:46

Optimista
Tudod: ízlések és pofonok. Ha nekik ez jó. Mi is néztünk stikában pornólapot általános suli nyolcadikban. Nekem nem az a legnagyobb problémám a fiatalsággal (tisztelet a kivételnek, még mielőtt engem is megköveznek), hogy úgy néznek ki és élnek, ahogy. Hanem az, hogy nagyon sokan nem rendelkeznek semmiféle olyan céllal, amit én pozitívnak gondolok. Persze lehet, hogy én vagyok hülye.

csibi(igen) 2008.09.15. 19:00:23

cattie XD ez jó :P:) Mintha nekem lenne műkörmöm, Hello Kittys cuccom meg ilyenek :D XD

cattie90 2008.09.15. 19:07:54

Már ne is haragudj, de 15 évesen mi szükséged van erre az egészre? Magányos vagy? Feltűnési vágy? Mi a franc? Amúgy meg, ha már kiírod, hogy nem szereted a feszülős cuccokat, akkor ne hordj répanacit...nagy benne a csípőd...ja meg a hajfesték...Jó ősznek lenni?:D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 19:09:08

Combi: rábasztál, én már a beszélőn egyeztettem a "Koszi-klánnal", hogy szabadulások után az első dolguk lesz Téged "meglátogatni". Béke poraidra :-)))
korrekt: "GYEREKEK, CSODA TÖRTÉNT: A PARLAMENT NEM OSZLATTA FEL MAGÁT!
Ilyet én még nem basztam... "

Hát neked is be kell szarni, annyi szent, jót röhögtem, köszi. (Cserébe asszem iszok egy kis töményet, befagy a seggem a lakásban. Ki mit javasol? HP, Bushmills, Jack Daniels, Jim Beam?).

Cattie90: ha, és amennyiben TÉNYLEG 18 éves vagy, akkor minden elismerésem, Neked is, meg a szüleidnek is. Ilyenkor gondolom azt, hogy még van remény...

cattie90 2008.09.15. 19:09:34

Ja, ezelőtt pár kommenttel valaki generációs ellentétekről beszélt..Erről szó sincs. Másképp látunk dolgokat, 3 év korkülönbség, és egy világ. Ennyi.

cattie90 2008.09.15. 19:10:49

Kösz Sedux:) Már csak egy hasonló gondolkodású fiú hiányzik nekem:) Sajnos nehéz találni, de ez nem is társkereső:D Igaz egyen se vagyok regisztrálva, nem szorulok rá XD

csibi(igen) 2008.09.15. 19:12:21

Lehetséges, de te is okos lehetsz ha leállsz evszekedni kis szaros 15 évesel :) Amúgy meg gondolom az a fekete "répagatyó" nem rajtad volt, mert egyáltalán nem feszülős. Szerintem 100 15 éves lányból kb. 60-nak festett a haja... :) De mindig engem szúrnak ki, mikor barátnőim nagy része ugyanolyan mint én, ugyanazokkal a hobbikkal..Ismét én vagyok kiszúrva! :D Jöhetnek a vélemények.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 19:13:53

cattie90: ne legyen igazam, de ilyen "elmaradott" mentalitással nem lesz könnyű :-)
Gyanús, hogy Nálad a pont, és a titok nyitja a "gyerekkel történő foglalkozás"-ban rejlik. Szívből kívánom, hogy maradj meg ilyen normális gondolkodásúnak!

Nácziak hol vagytok!? :-))

csibi(igen) 2008.09.15. 19:14:28

Cattie Én nem akarok veszekedni veled, igazából csak az zavart az egészben, hogy néha már túloztak az emberek...

cattie90 2008.09.15. 19:15:37

Veszekedni?:D Ugyan már. Te problémád, tisztázd magaddal a dolgokat. Nekem barna, természetes, hullámos, és eddig minden fiúnak tetszett=) Te is szép lehetsz eredetiben. Egyszer próbáld ki ;)

cattie90 2008.09.15. 19:16:42

Sedux te meg egyszerűen aranyos vagy :D És úgyis én győzök...egyszer...valamikor :)

csibi(igen) 2008.09.15. 19:18:38

Sajnos magamon ez a hajszín tetszik :S Neked lehet jól áll az eredeti, meglehet :) Szerencsés vagy, valamiért nem tetszik az eredeti hajszínem.

reKorrekt 2008.09.15. 19:19:06

Nekem eddig egy barna hosszú hullámos hajú lány sem tetszett. Most iszonyú kíváncsivá tettél...

cattie90 2008.09.15. 19:21:58

korrekt az a Te bajod ;):P

DArchAngel 2008.09.15. 19:22:03

Ehh, társkeresővé alacsonyult ez az aranyos, enyhén jobbos blog :P

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 19:22:06

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 19:09:08
Combi: rábasztál, én már a beszélőn egyeztettem a "Koszi-klánnal", hogy szabadulások után az első dolguk lesz Téged "meglátogatni". Béke poraidra :-)))

Felhívtam Colort, mondta, hogy indul hozzád a Roma Gárda xD

more 2008.09.15. 19:22:43

hat ez telleg egyre kiralyabb:)))) lehet, h ez a kommentelo, aki csibike neven tolja, el se olvasta rendesen ezt a csibis cuccot....szo van hello kittyrol, meg szo van szopasrol, de lehet, h az en szovegertesi kepessegeimmel van a gond:)))
sedux, mar a 18evesek koreben is sikert aratott:)))) feltekeny leszek izibe:))))

reKorrekt 2008.09.15. 19:24:34

*cattie90 2008.09.15. 19:21:58
korrekt az a Te bajod ;):P

Tévedés ;)

more 2008.09.15. 19:25:24

hat ez telleg egyre kiralyabb:)))) lehet, h ez a kommentelo, aki csibike neven tolja, el se olvasta rendesen ezt a csibis cuccot....szo van hello kittyrol, meg szo van szopasrol, de lehet, h az en szovegertesi kepessegeimmel van a gond:)))
sedux, mar a 18evesek koreben is sikert aratott:)))) feltekeny leszek izibe:))))

csibi(igen) 2008.09.15. 19:25:43

De elolvastam, én vagyok az igen (Ő hát!) :D

cattie90 2008.09.15. 19:28:04

Akkor gratulálok. Na megyek emesenezni XD sziasztok =)
Ja, és figyelj Csibi:) 10 ősz lányból - ha csak képeket nézel - kettőt sem tudsz megkülönböztetni. Inkább légy magad. Én is megpróbálom, bár nehezen megy. Sok sikert kiscsaj =)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 19:28:18

khm, more remélem ezt olvastad!? "egyszerűen aranyos vagy"... :)
tudom-tudom, hogy egy 18 éves és közted már generációs szakadék van, de Te mikor írtál ilyet nekem? :-)))
hm, lehet, hogy ez már a whiskey hatása, magamtól nem vagyok ennyire hüjjje....

cattie90: nem kell "győznöd", ez nem verseny (hacsak nem evolúciós), majd az élet (a nagy K betűs) eldönti, hogy melyik a helyes út, a Tiéd, vagy "nem a Tiéd" :-)

Hannibal22 2008.09.15. 19:29:01

Csibi! Mi a véleményed kolompár orbán szombatra tervezett demonstrációjáról, a rasszizmus ellen? Náci vagy e? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 19:29:40

Combi: jöjjenek, már hat a szesz, ilyenkor a halálnak is a pofájába röhögök, kilóra megbaxom az összest :-)))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 19:30:39

hannibal22 2008.09.15. 19:29:01

Igaza van. A romák nem nácik és nem is lincselnek. Max elcsattan egy-két pofon... golfütővel, boxerrel a kézen

DArchAngel 2008.09.15. 19:31:41

Seduxen: bazz, te már otthon piálsz, én meg még mindig melózok, ez nem ér:(

reKorrekt 2008.09.15. 19:32:34

Combi: már el is felejtettem hogy ez most lesz. Kár hogy épp nyaralóban bográcsozunk. Pedig mennyivel jobb lenne cigányvért inni... na majd legközelebb.

csibi(igen) 2008.09.15. 19:33:02

Hannibal22, 15 évesen nem szólok bele a témába, DE nem vagyok Náci (azthiszem), csak ein bisschen rasszista ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 19:35:21

na jó elhúztam, megyek inni... holnapig "jó lét" :-)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 19:36:07

Korrekt, pedig jöhetnél kántálni, hogy "le a rásszizmússá" miközben daraboljuk a kordont a színesfémátvevőnek :D

Hannibal22 2008.09.15. 19:39:42

Ez nem korfüggő,Csibi:)Az irány jó,ez estben a hányás,kú..s videozás is megbocsájtható:)

more 2008.09.15. 19:43:15

ja, ezt en is akartam mondani csajok, gyertek mar vissza maskor is kommentelni kicsit fajsulyosabb temakban is:))) kivancsian varjuk a velemenyeteket
sedux tessek: te annyira egy ungyumbungyum anyaros csavo vagy!!!! igy jo?:))))))

reKorrekt 2008.09.15. 19:43:57

Combi: asszem szombat estére tárcsás húst terveztünk gombával, hagymával, pari-paprikával, páclében sült krumplival.
Szóval igazán vonzó az ajánlatod, de ezt a kaját inkább nem hagynám ki :)

Sedux: az elmúlt 3 napom gyakorlatilag ivással telt, most mégis irigykedem kicsit :)

more 2008.09.15. 19:44:23

es ne hallgassatok ezekre a szemetnacikra:))))))))

Hannibal22 2008.09.15. 19:47:44

Egyébként náci vagy te,csak nem tudsz még róla:) "a cigányok a földeken dolgoznak" K.O. (ijesztgetik a termést)No,az én fejemben azóta szólnak a hangok amik előbb utóbb azt fogják mondani,ölj:)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 19:48:04

Mondja ezt Eva Braun reinkarnációja :D

csibi(igen) 2008.09.15. 19:55:29

Van egy osztálytársam, román állampolgár, és már két hete nem jár suliba! Lehet pénzt keresnek :O Tudom hogy ez nem korfüggő :)... csak azóta nem írok inkább semmit, mióta megvertek a kancigányok az utcán kétszer is :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 19:57:39

hannibal22 2008.09.15. 19:56:32

shemale xD

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 20:00:03

csibi(igen) 2008.09.15. 19:55:29

Nem vertek meg. Jogos önvédelem volt, mert nem adtad oda nekik a telefonod meg a pénzed :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 20:00:32

hannibal: az bizony, ráadásul a jobbik fajtából. úgy képzeld el, mint egy 1978-as évjáratú Villányi Cabernet Franc-t :-))))
more: na ez már alakul, de kicsit "mű" volt. Na jó, tényleg minden jót Belétek, elfogyott a Bushmills, megyek megnézem mi van még a bárszekrényben :-)))

more 2008.09.15. 20:01:30

aszitted kan vagyok, hannibal? :)))) ilyen ffias megnyilvanulasaim voltak? ajajaj

reKorrekt 2008.09.15. 20:02:08

*csibi(igen) 2008.09.15. 19:55:29

Mi pont ezért (is) írunk ilyesmit ;)

more 2008.09.15. 20:03:21

1979!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utalaaaaaaak

cattie90 2008.09.15. 20:03:31

na vixajöttem :) mihez szóljak hozzá? XD

Hannibal22 2008.09.15. 20:04:48

Jaja,meglepetés erejével hatott rám:)Hm..férfiaktól is elborzasztó ekkora nácizmus..nemhogy egy hölgytől:)

csibi(igen) 2008.09.15. 20:07:59

"Dik" mivan veletek? Arról kéne beszélnünk hogy milyen fogalmazást írtam.

more 2008.09.15. 20:08:01

mivaaaaaaaan???? idezze, mert en vagyok itt a legkevesbe naci!!!!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 20:08:02

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.15. 20:00:32
hannibal: az bizony, ráadásul a jobbik fajtából. úgy képzeld el, mint egy 1978-as évjáratú Villányi Cabernet Franc-t :-))))

Szóval Seduxen vak xD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 20:08:11

Szerintem Csibi egy vagány csajszi, Ti csak irigykedtek, mert elszaladt az a bódog ifjúság :o)

Csibi, pár év múlva (úgy 5-10 mondjuk) hozzám nyugodtan jöhetsz videózni, ha akkor is ilyen intoleráns emberekbe futsz úton-útfélen.

Igazán kár, hogy szerintem is csak egy vicceskedvű hímgorilla vagy, aki Csibi néven írogat :o)

reKorrekt 2008.09.15. 20:08:21

hanni: a cigók közt is vannak nők - hozzáteszem sajnos :)

cattie90 2008.09.15. 20:09:04

www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74
Ezzel hozzászólhatok?:) Még nem tiltották be a klip tartalma miatt :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 20:09:25

"mivaaaaaaaan???? idezze, mert en vagyok itt a legkevesbe naci!!!! "

Ugye mindenki tudja, hogy kik szoktak a leghangosabban tiltakozni? :o)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 20:09:39

csibi(igen) 2008.09.15. 20:07:59

Sajnos egy idő után, elkezdünk offolni, ami általában náculás :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 20:11:07

Kedves Csibi! Igazán örülök, hogy nem akarsz műmelleket. Van még remény! :)
Amúgy honnan értesültél róla, hogy ezen a blogon rólad van szó?

csibi(igen) 2008.09.15. 20:12:07

Jahh :D Fehér Főnök! Én nem vagyok vicceskedvű hímgorilla.. én tényleg az vagyok akiről szól ez az egész.. :D

csibi(igen) 2008.09.15. 20:13:04

Laspalmas! Írták a privimre, hogy melyik oldalakon vagyok rajta :D Eddig a Napiszaron és ezen :)

Hannibal22 2008.09.15. 20:14:42

"kolor sotet veget: a sajat fajtaja fogja felkoncolni, tudniilik tanulatlan, vadallat, nomad nepek civilizalt(nak tuno) vezerbikajanak lenni nagyon ketelu"
Te tényleg nem tudsz róla,hogy náci vagy???:)

reKorrekt 2008.09.15. 20:18:42

Egy kellemes kis szösszenek így estére, csak tőlem, csak nektek ;)

kuruc.info/r/6/28146/

Félkarú Rabló · http://www.felkarurablo.blogspot.com 2008.09.15. 20:20:52

Valahol sajnálom Csibit. Mi szakadt rokkerek voltunk anno, de jól éreztük magunkat, egész más értékek voltak fontosak. Az jutott eszembe amit Berlinben láttam, hogy a srácok úgy készülnek a hétvégére, hogy körbejárják a haverokat, és összegyűjtögetik a ruhadarabokat: lényeg hogy minden, az utolsó darabig, zokniig, alsónadrágig márkás legyen. Aztán elmennek bulizni, utána meg 'elfelejtik" visszaadni a holmikat, amikből aztán nagy verekedések vannak. És a legtöbbnek akkora adósságai vannak, - legújabb telefonok, márkás cuccok miatt- , hogy az életben nem fizetik vissza.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 20:22:32

Üdv srácok!

Sajnos nincsenek jó híreim ...

Egész héten tréningen vagyunk eric-kel, így posztok azért lesznek, de napközben nem vagyunk, egész nap offline vagyunk .:-)

Csibi,
még nem olvastam végig a kommenteket, nem akartalak bántani téged, mivel egy csinos 14,8 éves éves kislány vagy, de fogalmazni (főleg amit a netre kiteszel és 6 milliárd ember olvashat!) tudni kell ...

remélem nincs harag és nem bántottak itt a srácok!

Hannibal22 2008.09.15. 20:24:42

Csibi! Dicséretes,hogy poénosan fogod föl ezt az egészet(komolyan)az meg,hogy náci vagy/leszel külön piros pont:)

more 2008.09.15. 20:27:47

hannibal, ebben mi a naci?max. a vadallat(amiert pardon) azert nem ez volt a legnacibb dolog itten....egyebkent telleg nem vagyo bor combi:)))) jol latsz

reKorrekt 2008.09.15. 20:28:01

"...cionista Subba... [kurucinfo]"

Jaj. már várom a 'mi' jelzőnket. Ha jól emlékszem még nem hangzott el ilyesmi. Bár SOSEM OLVASOM ezt az oldalt...

Legyünk karcosan jobboldaliak?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 20:29:04

csibi(igen) 2008.09.15. 20:13:04
Gratulálok!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 20:29:25

Ha lesz egyszer blogtalálkozó, Csibit meg a barátőjét tuti meghívjuk, ha nincs harag ...:-))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.15. 20:39:38

Combi: kapd be bő nyállal, eltévesztettem egy évet :-))) Hatott a jó ír whiskey. (Amit csak az IRA miatt iszok, mert azok is "szemétnácik" :-))) )
more: őszintén elnézésedet kérem, nem akartalak megbántani! De tényleg! Adj tippet, hogy mivel lehetne kiengesztelni!

keny_ 2008.09.15. 20:42:28

Ezaaz :D na sziasztok kinek van kedve a k**t videóra venni?:D ha akarjátok Csibimmel hányunk is ^^ de csak ha nagyonvideóra veszitek:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 20:42:28

zero ne nyalj segget, csak mert megitunk x sört xD

Én semmiképp nem hívok tiniket itatni...főleg mert nem vagyok kíváncsi az együgyüségre..persze az is latba nyom, hogy törvénytelen:P

De azt sem akarom, hogy letépje a fejed egy féltő apuka nah...

Azt meg mindenki tanuja meg: azért mertegy tizenévesnek faszcibáló arca van még nem jó az ágyban...és ismerjük el, még mindig a tesla féle jó 22kettes impulzosok rázzák fel az ember agyáta legjobban...

izééé...hány sör is volt?

keny_ 2008.09.15. 20:45:03

www.privi.hu/keny*
igazából Nekem is volt ilyen oldalam de volt egy kis összetűzés és eltűntem az oldalról,de újra itt vagyok a régi bemutatkozásommal.És nem Csibit utánzom csak akármilyen furcsa mi valahol...Mintha EGYnek születtünk volna.Ja és együtt szoktunk videózni :DDD

csibi(igen) 2008.09.15. 20:46:36

Nah én amugy nem haragszom, csak ez már a második oldal amin rajta vagyok :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 20:48:59

eric

4 sör volt és a Fradi meg 8-1-e nyert :)
Durrant a pezsgő, Eric???

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 20:49:08

korrekt 2008.09.15. 20:28:01
"...cionista Subba... [kurucinfo]"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 20:50:10

csibi(igen) 2008.09.15. 20:46:36

Örülök!

Nem *TÉGED* akartalak kóstolgatni, hanem a mai fiatalokat, csak remek példa volt amit írtál ...

keny_ 2008.09.15. 20:51:03

Csibi átjösz videózni? ;D légysziii *-*

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 20:51:41

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 20:48:59
eric

4 sör volt és a Fradi meg 8-1-e nyert :)
Durrant a pezsgő, Eric???

Nyert a Fradi? Szép is a másodosztályban, muhahaha.
Az egyetlen normális magyar csapat vezeti a tabellát az NB1-ben :)

reKorrekt 2008.09.15. 20:52:49

Ez-e?
kuruc.info/r/1/28083/

Hétfőn mondjuk már ráérek :)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 20:59:31

combi...hazaértem a fradi végére:D 3 éve azt várom, hogy a fradi lánctalpa megforduljon az nb2-őn..ne rontsd el a kedvem:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 21:04:41

dögöljél meg szemét náci:D

újra jelezném, hogy héten sql tréningen vagyun kzeroval és nem nagyon lesz post...

hacsak moks és rékuc nem veszi a hátára a blogot...

és még a nap idézte kókától: "az mdf segíti ki a kissebbségi kormányt"

MOks 2008.09.15. 21:14:26

Nem akartam beírni,de látom a Fradi siker megalapozta a hangulatot a feketelevesnek is van már hely...
Szóltak, hogy olvassam el a kommenteket,mert viccesek. Ehhez képest nem találtam mást, mint tíz 30évest és két iszonyat bölcs én már felnőtt vagyok,tanulj tőlem kislány habitusú 18évest, akik szarra oltanak egy 15évest és utána kurvára kihúzzák magukat.Szex is lesz ma fiúk?"Apa ma mindenkinek megmutatta,hogy csávó"Valószínűleg imádjátok a kontrasztot,de ne egy 15éveshez mérjétek magatokat bármiben is és ha mégis ezt teszitek ne legyetek rá büszkék.
Gumikacsával senki nem szokott kocsmaibunyózni csak az, aki a talponálóban behúzott fasszal várja ki a boroskóláját.

Köszönöm,ennyit szerettem volna mondani....

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 21:14:48

Én biztos vagyok benne, hogy hasznos volt a poszt (és a kommentek) és hogy csibi levonja a konzekvenciákat... ha igy lesz már megérte az egész...

Hogy haza is beszéljek: nagyon hiányolom a blogról az érem másik oldalának inteligens megnyilvánulásait...MInt Moksot

ennek érdekében (is) tenni fogunk a közjóért és az egyoldalúság ellen... nagyon meg fogtok lepődni:D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 21:15:59

MOks 2008.09.15. 21:14:26
Kéretik Canossa-járást csinálni, én ugyanis csak nácultam és szapultam ericéket :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 21:18:00

Én MOks-ot mindig is csíptem, most meg különösen... még videózni is elhívnám :o)

MOks 2008.09.15. 21:19:08

érem másik oldala?tehát nem elvakult jobbos?:P

Csibi lehet levonja,lehet hogy nem...ez kevésbé érdekel már.

Moks meg majd jön csak most még az óráit intézi,diétázik,nyelvsuliba iratkozik és dolgozik, aztán este meg próbál Tesla lenni...csak h képet kapjatok róla mennyivel vagyok okosabb egy 5.-esnél:D

csibi(igen) 2008.09.15. 21:22:28

Vagy mennyivel egy 15 évesnél?:D :)

"Csibi lehet levonja,lehet hogy nem...ez kevésbé érdekel már."

Jah, igen ez már mellékes..:)

Hannibal22 2008.09.15. 21:24:52

Csibi levonta:)Egész normálissá vált a bemutatkozása:)Szóval mindenképp megérte.Nekem az szúrta a szemem,hogy egy 15 éves lány azt írja magáról,szereti a hányást and kúrást videora venni...szerintem erről egy tini monnyonle:)El is tünt az oldaláról.

MOks 2008.09.15. 21:28:29

nem tisztem se pedellust se megértő nővérkét játszani...mindenki volt 15éves,mindenki csinált hülyeségeket,csak míg Nekik/Nekünk maximum a naplójuk őrizte meg vagy az érettségi találkozókon elevenítenek fel pár storyt az oszttársak,addig a mostani tiniknek ott a net: a youtube,a privi.hu meg hasonló oldalak,amikhez mindenki hozzáfér, hogy aztán előadhassák, hogy ők Tolsztojt szorongatva a kezükben születtek és csak Mozartra voltak hajlandóak elaludni....

csibi(igen) 2008.09.15. 21:28:43

Titokban ott figyel ;D...Nah nem, ez már magánügy.

more 2008.09.15. 21:30:55

na szal hannibal te is monnya le, miutan lenaciztal....en sedux es combi is...
sedux, ne engesztelj most inkabb, mert be vagy rugva, es meg egy boros hasonlatot nem birmar el az oldal...amit combi uriemberesen lefikaz (nekem tetszett, de combi elkurelte, h jah, sedux nem lat...:))))
a nyuszipuszik meg jojjenek vissza a vaskosabb temakhoz is (vagy inkabb megse)

reKorrekt 2008.09.15. 21:32:24

MOks 2008.09.15. 21:14:26

Ezt a 30 évesek (és a két 29) nevében kérem ki magamnak :)

Hannibal22 2008.09.15. 21:34:48

Elnézést,more!Valóban nem vagy az a véresszájú náci:)Bár ez a nagy tagadás már gyanús:)

MOks 2008.09.15. 21:39:51

n-n-n,korrekt: én is csak a net alapján mondtam ítéletet,ahogy ti is tettétek;)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 21:41:43

more...szerinted van olyan amit ez a blog nem bir el?

Amúgy van xD

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 21:52:22

Tolsztojt szorongatva a kezükben születtek és csak Mozartra voltak hajlandóak elaludni....

Tolsztoj egy raklap fos, írt egy kamuregényt Háború és béke címen, amiben lehazudta a csillagokat az égről. Szánalmas. Aki pedig így született az mszp-s xD

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 21:56:06

hűhaaaaaa...
Moks most lerágja a húst a lábfejedről xD

MOks 2008.09.15. 21:59:16

na jó ,mszpnek Tolsztoj, Fidesznek Wass Albert, gárdásnak: Robert Faurisson professzor tanulmánykötet,Munkáspártnak meg Berkesi...így már korrekt vagyok politikailag?

Látom Combi Te is a Kötelező olvasmányok rövidenben találkoztál Tolsztojjal: "Az oroszokról szól"

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 21:59:35

Miért?
Mert Tolsztoj szerint a francia-orosz háborúban Napóleon egy dilettáns szerencsétlen volt (szerintem meg minden idők legjobb hadvezére), Kutozov pedig az überistencsászár hadvezér?
Miközben Kutozov egy félvak vén alkesz volt, akinek egyetlen érdeme az volt, hogy miután Borogyinónál Napóleon tönkreverte a seregeit, és elfoglalta Moszkvát, ő beljebb húzodott Oroszországba, mert nem mert még egy csatára kiállni, és így az orosz tél kicsinálta Napóleon seregét.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:00:16

MOks 2008.09.15. 21:59:16
Látom Combi Te is a Kötelező olvasmányok rövidenben találkoztál Tolsztojjal: "Az oroszokról szól"

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.09.15. 21:59:35

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 22:00:32

Csibi

Szóval az első és legfontosabb tanulság: az internet kapcsolatban ahol NÉVVEL, FOTÓVAL vagy fent, nincs olyan hogy "1 percem volt összedobni"

Ha nincs időd, akkor nem kell elkapkodni.

Képzeled el, ah majd mész állásinterjúra (egyszer), a szemét HR-esek azzal kezdik, hogy megnézik az IWIW-es oldalad ...és ha ott azt látják, hogy piálsz, kefélsz, videózol és nem kapod meg az állást, ne csodálkozz ....

És nem azért, mert más ilyet nem csinál (mondjuk ezt a 3-at még én sem), hanem mert van annyi eszük, hogy nem írják ki a netre a nevük alá ....

A linket levettem a privis oldaladra, mert normális tini lány halovány jeleit véltem felfedezni benned, és nem akarok kiszúrni Veled ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 22:01:48

Combi vs Moks!

Óriási vitának ígérkezik, magánban ha lehet ....:-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 22:02:37

22:00 elmúlt, felteszem a korhatáros karikát:

Csibi, ha küldesz videót, törlöm az egész posztot xD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 22:04:05

Tolsztoj tényleg nem volt százas, csak egy puhapöcsüű nőgyülőlő.

Ha történelmi hitelesség, akkor inkább Nyomorultak.

more 2008.09.15. 22:04:20

csatlakozom korrekthez:))) mindenki monnyonle, tolsztoj is! dosztojevszkij johet

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 22:06:09

hadvezérek? MI tesz valakit a legjobbá?

aki a legnagyobb stratéga volt? aki a legjobban motiválta a harcosait? aki a legelszántabb volt? a legszerencsésebb? mind egyben? vagy teljesen más?

MOks 2008.09.15. 22:07:45

Combi: mintha nekünk nem Petőfi lenne a legnagyobb szabadságharcos,amikor kiderül, hogy még csak a Nemzeti dalt sem szavalta el múzeum lépcsőn...
Nem vagyok tisztában az akkori orosz "iskolarendszerrel",de valószínűleg így tanulta, így élt az orosz köztudtaban és akkor még nem volt internet vagy nagykönyvtár, hogy tényfeltárjon...de legyen igazad,ezt akkor ne vitassuk amit írtál, de az irodalmi nagyság sose a történelmi adatok pontosságán múlik,hiszen azt a történészektől és maximum a szociográfia íróktól várjuk el...
A pontatatlanságból( ami az oroszságából fakad) azt levonni, hogy irodalmilag szar,szvsz hiba

more 2008.09.15. 22:10:38

eric meghibbant es este 10kor filozofiai problemakat kreal maganak, zero meg egy pedofil, de ezt mar mondtam.
eri, csinalj ezekrol a kerdesekrol holnapra egy posztot, lesz szem 76447 hozzaszolas:))))

csibi(igen) 2008.09.15. 22:11:32

Nincs videó :) :S :D maradjon csak ez a poszt :) Köszönöm az utóbbi tanulságokat..

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:13:24

eric · vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 22:06:09

Mondjuk az, hogy Napoleon élete folyamán 60 ütközetből kettőt vesztett, a lipcsei népek csatáját, meg a Waterloo-i csatát. Meghódította egész Európát és Egyiptomot, máig az egyik legjobb közigazgatási, pénzügyi és törvényi rendszert vezette be. Valamint 21 éven keresztül senki sem tudta legyőzni. Ha mutatsz bárki mást, aki ennyire jó hadvezér és uralkodó volt (Nagy Sándor nem ér, ő csak hadvezér volt, az uralkodást nagyívben leszarta), akkor meghajolok előtted :)

more 2008.09.15. 22:13:31

ja es hannibal, a kiragadott idezettel tolem mi volt a baj??? tan nem igaz??? akkor lettem volna budosnaci, ha azt irom, h az osszes cigot dunabaloni...na szal csokozon

Hannibal22 2008.09.15. 22:14:24

Csibi, tedd fel a "szeretem" listára ezt a blogot:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.15. 22:14:45

"Csibi, ha küldesz videót, törlöm az egész posztot xD "

B+ blogot kell indítanom, érzem hogy hamarosan kitárul előttem a világ és a lehetőségek széles tárháza... hogy lehetettem eddig ilyen vak? :o)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:18:08

MOks 2008.09.15. 22:07:45
Mivel Tolsztoj apja harcolt a francia-orosz háborúban, így nem lett volna nehéz megkérdezni a kedves papát, hogyan is történt az egész.
Dehát az túl egyszerű lett volna, egyszerűbb volt megírni azt a rakás fost, hogy az oroszok elolvadjanak a nagy hazaszeretetben.

Hannibal22 2008.09.15. 22:19:19

more!Tényleg bocsánat ha megbántottalak!A blog kommentjeit olvasgatva úgy látom,hogy itt a nácizás egyfajta humorforrás...(kolompár orbán és a hasonló idiótáknak köszönhetően) természetesen nem gondolom,hogy valóban náci vagy!Mégegyszer,elnézést!Ja,és semmi baj azzal a hozzászólásoddal!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:22:29

hannibal22 2008.09.15. 22:19:19
Dehogynem náci. Az egyik képén látszik, ahogy egy életnagyságú Göbbels szobrot épít a kertben xD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 22:22:42

Combi

Mi a fasz?!

Csibitól hogy lehet Napóleonig eljutni ???

MOks 2008.09.15. 22:23:34

Ha most megkérdezel egy Afganisztánban szolgáló kiskatonát szted felvázolja neked az összes hadműveletet,amit eddig végrehajott az egész amerikai hadsereg?Valószínűleg nem Kutuzov szárnysegédje volt Tolsztoj papa...de mondom legyen neked ebben igazad,mit győzködöm magam:D
de miért baj az ha elolvadnak a hazaszeretetben?mi is elolvadunk a hazaszeretetben...minden ország elolvad a hazaszeretetben,ha nincs így akkor vannak a problémák.
Úgy sejtem Neked inkább Oroszországgal és az orosz emberekkel vannak ellenérzéseid és nem csak Tolsztojjal kapcsolatban

MOks 2008.09.15. 22:25:05

egy szemben szócska kimaradt:D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:28:53

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.09.15. 22:22:42

Moks felhozta Tolsztojt, amivel nálam igen könnyen ki lehet csapni a biztosítékot xD

MOks 2008.09.15. 22:23:34
Valószínűleg nem Kutuzov szárnysegédje volt Tolsztoj papa...de mondom legyen neked ebben igazad,mit győzködöm magam:D

A Tolsztoj család kurva régi nemesi család volt Oroszországban, így idősebb Tolsztoj nem közkatonaként bohóckodott :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:31:39

MOks 2008.09.15. 22:23:34
Úgy sejtem Neked inkább Oroszországgal és az orosz emberekkel vannak ellenérzéseid és nem csak Tolsztojjal kapcsolatban

Tévedés, tavaly is nagyon jót bowlingoztam egy orosz csajjal még előző melóhelyemen, és az EB-n is az oroszoknak szurkoltam a Hollandok kiesése után. Illetve az a meglátásom, hogy a magyar külpolitikának az oroszokkal kéne szorosabbra fűzni a szálakat, nem az USA-val :)

MOks 2008.09.15. 22:33:08

Combi: most azt rágjuk le 20xra,amiben már rég igazat adtam Neked:)
viszont arról még nem hallottam tőled érveket, hogy az irodalmi érték miért kell hogy feltétlenül együtt járjon a történelmi pontossággal?hiszen leegyszerűsítve erről van szó...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.15. 22:33:31

A hazaszeretetben elolvadással nincsen baj, a gusztustalan történelemhamisítással annál inkább, lásd Háború és béke, illetve a csodálatos Nagy Honvédő Háború :)

Na jóccak, majd holnap :)

MOks 2008.09.15. 22:35:16

akkor viszont tényleg nem értem,Napóleont tiszteled ennyire,hogy egy többnyire fiktív dolgokat felvonultató írót is kiátkozol miatta?

more 2008.09.15. 22:49:44

nem haragszom hannibal, tudom, h te is naci vagy:)))) a gobbels szobor mr Big london kozepen:))))

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.15. 23:14:37

combi...pont alexanderre gondoltam, int taktikus...esetleg platton,rommel vagy hannibal, vagy leonidas.

de annyi van, csak szar a törim nagyon:D kit játszott robert shaw a halál 50 órájában?:D egyáltalán az megtörtént?

so...napolen tényleg nagyon jól csinálta, de az oroszok(poroszok?) egy egyszerű húzással kihegyezték a chivalry-t. nem fog az agyam nagyon most , lehetnek itt kiba nagy történlem beli csúzsások...sorry csak mot vitatkozni van kedvem;)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.09.15. 23:53:12

Combi: Ott van Luxemburgi Zsigmond, ő Napóleonnal ellentétben kb minden létező ütközetet elvesztett amihez köze volt, és ennek ellenére uralkodása alatt és után élte fénykorát a Magyar Királyság. Na ehhez kell zsenialitás, nyertes csatákkal könnyű! XD
hu.wikipedia.org/wiki/Luxemburgi_Zsigmond

eric: Hannibal inkább őrült volt mint zseni, eléggé leamortizálta a seregét...
Belizárt érdemes megelmíteni (Mi az hogy! Nagyon is!), (Ajánlott olvasmány: Robert Graves: A vitéz Belizár), Zrínyit vagy Hunyadit.

Horizont 2008.09.16. 06:02:54

Eljutottatok szuper csibikénktől Napóleonon keresztül Luxemburgi Zsigmondig,Hannibálon át Hunyadiig.Éjféli történelem óra.
Csak én nem értem miért?:))

Bezuhov. 2008.09.16. 08:26:19

" gusztustalan történelemhamisítással annál inkább, lásd Háború és béke,"

:DDD Olyan könyvt miért olvasol amit úgy sem tudsz megérteni? (ebben nincsnenek kommenisták meg nácik)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.16. 08:29:38

Shalom náczikok, whiskey-gőzös jó reggelt!
Combi: élvezd ki a lilamajmok tündöklését, jövőre a megerősített "Magyar-arsenal" feljut, és tönkre ver titeket is :-)))
more: lesz szíves a kis hölgy reflektálni, hogy elfogadja -e a bocsánatkérést, amit elektronikus levél formájában küldtem el Becses személyének?!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.16. 08:33:57

Azért az "nem semmi", ahogy a Csibi által képviselt (vagy épp' nem képviselt) tiniktől eljutottatok Napóleonig, meg Tolsztojig... Lassan kezdem azt gondolni, hogy TÉNYLEG minden összefügg mindennel :)

martonx 2008.09.16. 08:54:18

Én is 30 éves vagyok, a kisfiam nemsokára másfél éves lesz.
Egy dolog izgat csak vele kapcsolatban, hogy fogja túlélni a világ elállatiasodását, amikor ilyen normális családban él.

Testvérem szakközépben tanít.

Hidd el zero, csibi még jó képességűnek számít, mert:
1. tud írni
2. ismeri az internetet

Bezuhov. 2008.09.16. 09:06:33

Moks

"Úgy sejtem Neked inkább Oroszországgal és az orosz emberekkel vannak ellenérzéseid és nem csak Tolsztojjal kapcsolatban "

náluk ez úgy működik, hogy kommenista egyenlő szovjet az egyenlő minden orosz... és az minden szinten fúj

Geza 2008.09.16. 09:22:45

Bezuhov · 2008.09.16. 08:26:19
""...Háború és béke," :DDD Olyan könyvt miért olvasol amit úgy sem tudsz megérteni?"
Én Isten bizony megpróbáltam, de ez a könyv olyan jól érzékelteti a korabeli Oroszország hangulatát, hogy ha nem tudsz franciául, akkor max. egeret tudsz vele fogni, mármint ha támasztasz alá egy fél diót. És ameddig eljutottam benne, az alapján ez utóbbit tartom rendeltetésszerű használatnak, bár elismerem, ez ízlés dolga.

Bezuhov. 2008.09.16. 09:31:40

ez valóban ízlés dolga.

toxikus 2008.09.16. 10:36:19

martonx 2008.09.16. 08:54:18
ennyi elég?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.16. 11:00:25

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.09.16. 08:26:19

Látom megint okos vagy, fentebb kifejtettem az álláspontom, látom ez elkerülte a figyelmed. Sebaj :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.16. 11:02:07

Bezuhov · provokativ.blog.hu/ 2008.09.16. 09:06:33

Erről is írtam vagy 3 szösszenetet, de semmi baj, csőlátás rulez hülyegyerek :)

Glamoráma 2008.09.16. 11:50:42

Szerintem Hannibal igen jól nyomta. Igaz, elvesztette serege felét az átkelés során (Alpok), de amint kiért a Po síkságra, feltöltötte a hiányzó sorokat gallokkal. Aztán kb. 15 évig sakkban tartotta Rómát.
És ami zseniális: Cannae i. e. 216: Hannibal bekerít(!) és megsemmisít egy nála kétszer nagyobb is sereget.
Robert E. Lee is jó volt.

süti beállítások módosítása