Skip to content


       Szűrés lista

Egy korrekt cigányvajda és a vidéki valóság

Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda ezzel a 3 perces videóval egymaga hitelesebb romavezető lett, mint a Kolompár-Mohácsi-Farkas meg az egyéb romapolitikusok együtt.
Lakatos már júliusban levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, hogy szerinte milyen módon lehetne legálisan munkát adni a munkanélküli romáknak (origo-cikk). Megnézve a lenti videót joggal gondolhatjuk, hogy nem írhatott hülyeséget, de választ azt nem kapott...

Majd egy interjú a Boon.hu-nak, melyből idéznék:

"BOON: Szemben a hivatalos megítéléssel, a jog megfogalmazásával, ön szerint van cigánybűnözés. Nem fél, hogy rasszistának mondják?
Lakatos Attila: Bizonyos fajta bűnök elsősorban a cigányokhoz kötődnek. Nem kizárólag, de zömében. Ezen nincs mit tagadni.

BOON: Mielőtt arról kérdezem, hogy tud-e, akar-e tenni ellene, szeretném tudni: milyen felhatalmazása van? Milyen az elfogadottsága? Mennyire „hivatalos” személy ön?
Lakatos Attila: A vajdaság ősi intézményének feltámasztását – úgy gondolom – az élet kívánta meg. Hozzátenném: amikor felkértek, hogy legyek a megyei vajda, nemet mondtam. Először, másodszor és sokadszor. Ahogy a lányom mondta: „Kell ez neked, apu?” Azután meggyőztek, hónapok alatt. Apám és nagyapám is vajda volt, és talán alkalmas vagyok a feladatra. Egyre többen ismernek a megyében, mint ahogy lényegében én is szinte minden romát ismerek. Főleg a balhésabbakat.

BOON:Nincsenek kevesen.
Lakatos Attila: Sajnos. Hívnak sokfelé, és megyek, intézkedek. Nem vagyok hivatalos személy, nem kapok fizetséget, ez így a jó, mert szemben a hivatalos cigányvezetőkkel, nekem nincsenek kötődéseim ide vagy oda.

BOON: Pontosabban?
Lakatos Attila: Pontosabban: nem jutott volna ide a helyzet, ha a roma vezetők nem a pártok szekerét tolják, hanem a szaporodó problémák valódi megoldását akarják."

Tényleg nem hülye ez az ember, magas kiemelkedik társai közül, akik inkább a saját pecsenyéjüket sütögették a hírek szerint:
"Újabb büntetőeljárás indult jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntett alapos gyanúja miatt Bács-Kiskun megyében négy roma érdekképviseleti szervezet ellen, melyek közül egyiknek Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a vezetője.
Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyész-helyettese elmondta, hogy a szervezetek 255 millió forint állami támogatást nyertek, melyből a már folyósított 140 millió forint felhasználását fiktív számlákkal igazolták. "

Hadd tegyem a fel a kérdést: Miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot ez a videó? Miért nem az esti Híradóban, Estében, Naplóban láttam? Miért nem Lakatos Attilát hívják meg reggel a Napkeltébe, Mokkába? Nem illik bele az előre legyártott "koncepcióba"?
Miért nem lehet egy rendes, normális konferenciát tartani ebben az országban, ahol összeülnek a döntéshozók, az érintettek, rájuk zárják a termet és addig nem jöhetnek ki amíg ki nem találnak valami értelmeset és meg nem állapodnak. Vagy túl naiv vagyok?
Kíváncsi lennék a 4 parlamenti párt és a kormány hivatalos romaprogramjára és stratégiájára, ha van egyáltalán olyan ... mert ahogy látom, mindig csak a tűzoltás folyik.

Lopják a színesfémet? Nosza egy törvénymódosítás, ami már vagy 9 hónapja készül ...
Zúgolódnak az emberek, hogy segélyt csak közmunka után? Nosza, gyorsan egy törvénymódosítás, ami már vagy fél éve készül ...
Minden megye tele van uzsorással? Nosza, a rendőrség tartóztasson le párat közülük ...
Miközben vidéken mindennap zajlik az élet, most éppen egy 9 éves (!) elsős gyerek rokonai vertek meg egy tanárt Kocsordon. Természetesen(?) nem vettek őrizetbe senkit. De minőségi oktatást az lehet követelni, 9 évesen elsősnek lenni az meg az állam hibája, ugye Kolompár?

Hát ez édeskevés ... és hiába reménykedik itt bárki abban, hogy egy új kormány majd gőzerővel nekilát. Eleve, itt ez elmúlt 100 évben senki nem állt neki semminek gőzerővel, ráadásul a sunyiképű öltönyös Farkas Flóriánban nem nagyon látom a romákat a  Nagy Nyugati Jólétbe vezető reinkarnálódott Gandhit ...

Kíváncsian várom amúgy az SZDSZ, az MSZP, az OCÖ, Mohácsi-klán, Tamás Gáspár Miklós és a többiek véleményét Lakatos eme nyilatkozatáról. Elég nehéz lesz a rasszista bélyeget rásütni a szegény vajdára, de a 168 óra-Népszava-Népszabadság-Klubrádió négyes művelt már csodákat a múltban ... azt meg nem mondhatja a vajda, hogy leitatták.

És még akkor idevehetjük, hogy mennyire fogalmuk sincs, fogalmunk sincs (akár még nekem sem), hogy mi a valódi helyzet vidéken. A Klubrádió "Beszéljük meg" című rádióműsora felhívta Wahorn Andrást, aki Heves megyei Mezőszemerén lakik (Wahorn cseppet sem jobboldali festőművész), hogy mit gondol a szombati zavargásról. Wahorn nagyon elterelte a témát arrafelé, hogy mi a helyzet Mezőszemerén. Nos nem túl vidám (a rádióbeszélgetés videósítva, hogy beilleszhető legyen):


"éppen mostanában én már építettem egy nagy kerítést, mert kirabolnak itten, vidéken nagyon gyakran. És.... vettem pisztolyt, kardot... de... tehát engem ha ide valaki bejön, én megölöm. De amikor a szomszéd néni, aki 80 éves, érted, és egész nap az állataival foglalkozik, a krumpliját kapálja és a szántóföldjét... tíz nap alatt háromszor rabolták ki. Elvitték a krumpliját, elvitték a csirkéjét, tegnap megint elvitték a csirkéjét. Olyan ideges vagyok ezért, hogy gondolkodom, mit kellene csinálni... el is megyek falugyűlésre, hogy valamit kitaláljunk, hogy mit lehet a bűnözés ellen csinálni. Én már öreg vagyok, nem félek, mondom hát ott a pisztoly a párnám alatt, ha meglátom, valaki bejön, lelövöm."

"És ha a rendőrök kijönnek, azt mondják, hát mit csináljunk, 20 ezer Ft alatt nem tudunk mit csinálni. Namost gondolj bele: ahhoz, hogy egy ilyen néninek legyen két zsák krumplija, egész nyáron kapálnia kell. Az a két zsák krumpli messze nem ér húszezer forintot, viszont az egész nyári munkáját jelenti. A három csirke mennyit ér?"

"...itt azért Kelet-Magyarországon más a helyzet, mint a II. kerületben. És hát igazából nagyon nehéz megoldani... Nagyon nehéz megoldani, mert akik elviszik az Angéla néni csirkéjét, azoknak parabola-antenna van a házuk tetején, meg még nagy luk is van ottan a másik oldalán, meg nincsen budijuk, Angéla néninek meg nincsen parabola-antennája, mert ő dolgozik egész nyáron, nem ér rá TV-t nézni, és aztán ellopják tőle, amit csinált."

Wahorn, a művelt, kulturált, Amerikából hazatért festőművész mondja ezt. Nagyon kemény.

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr14678395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.09.25. 08:18:35

gyász.
mármint a wahorn.
erre mondaná az szdsz-es liberális szupercsürhe, hogy minek ment oda, ők nem mennek oda, nem is történik velük semmi (álá 2006 őszén)

moRtiZ 2008.09.25. 08:46:13

Ez a Lakatos tényleg olyan embernek tűnik, mint aki akar tenni valamit. De a politikusok soha nem fognak szóba állni egy "átlag emberrel". Azonkívül tartok tőle, hogy a cigányok egy részének a szemében is erőteljesen tüske lenne.

Ilyen abszurd politikai vezetésnél mint ami ma itt Magyarországon folyik, ebből a kezdeményezésből sem lesz semmi.

Bár azon is érdemes elgondolkodni, hogy mennyire "segítené" a cigányság integrálódását, ha tényleg saját vezetőik lennének, saját törvényeik, saját ítélőszékük. Ennek mi köze egy EU tag országhoz?

kardi 2008.09.25. 09:03:40

Esküszöm ez egy szimpatikus cigány ember. Teljesen igaza van.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.09.25. 09:04:59

Sajnos nem fogják odaengedni a húsosfazék
közelébe. Pedig úgy lehetne tenni valamit ha nem lenne kötődésük a cigányvezetőknek.
de legfőképpen ki kellene húzni végre a fejünket a homokból. Igen kell beszélni a cigányság helyzetéről.
Nem segélyekkel stb.. kiszúrni a szemüket.
A pártoknak nem érdeke. Elveszítenék a szavazóbázisukat. A tanulatlan népet lehet vezetni ígéretekkel. Ugyanez a helyzet a panelprolikkal is,

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.09.25. 09:19:54

Zero, Zero már megint csúnya szélsőséges médiumokat olvasol? Ejnye, ejnye!
(Esetleg ha valaki nem értené, miért olyan magas a kuruc látogatottsága, itt a válasz: a nol, index, origo, mancs, fn, hírszerző nem hozta ezt le...)

Tényleg szimpatikus ember, miért van az, hogy még a nácifasiszták sem akarják a Dunába lőni?

Berrick 2008.09.25. 09:21:17

Én mint mélységes cigány gyülölő ilyet még nem mondtam : támogatom a lakatost abban amit elmondott. Hu bazz

110/800 2008.09.25. 09:28:05

Lakatost a cigányok élére!!! Le a f*szkalap Kolompár-féle idióta barmokkal!

TheFan (törölt) · http://www.4muzik.com 2008.09.25. 09:28:24

Epp hogy az kellene a ciganyoknak hogy ne a maguk feje utan (vagy korrupt vezetok utan) menjenek, hanem hogy betartassak veluk legalabb a sajat torvenyeiket! Ebben a Lakatos-felek tenyleg tudnanak nekik segiteni.
A ciganyok torvenye nem az hogy segijke + jatekgep + szesz kifulladasig!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.25. 10:06:41

TaTa86. · erepublik.blog.hu 2008.09.25. 09:19:54

Tévedsz, emailben kaptam meg a linket.
nem olvasunk szélsőséges oldalakat, csak a nol.hu-t, blikk.hu-t index.hu-t!

INkvizitor 2008.09.25. 10:08:47

zero! :))

"nem olvasunk szélsőséges oldalakat, csak a nol.hu-t, blikk.hu-t index.hu-t! " azért egy smájli itt elfért volna.... :))

amúgy Lakatos for president!!!

Geza 2008.09.25. 10:35:29

Inkvizitor 2008.09.25. 10:08:47
"amúgy Lakatos for president"
Nana, azért csak óvatosan. Elég lesz vajdának is, mert ahogy a cigányok másképp gondolkoznak, úgy mi is, és ahogy ott az ő hozzáállása jó lenne, úgy nem hinném, hogy nálunk is beválna.
Amúgy adja Isten, hogy rendet tudjon tenni az övéi között, sok sikert hozzá, viszont mivel a szép szavakból és jó hozzáállásból kies hazánkban még nem következik eredmény is, inkább térnek majd vissza a témára, ha foganatját is látom ennek a megindulásnak.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.25. 11:07:39

Ez a Lakatos cigány, és mégis igazat beszél. Nem mentegeti az övéit, hanem látja és mondja, hogy nagy baj van. Isten adja, hogy meg tudja tenni, amiről beszél.Amúgy kíváncsi lennék Kolorék véleményére erről a videóról.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:09:27

Azt tudtátok, hogy a gárda szellemisége újból megpróbálja ellehetetleníteni Color fasizmus-elleni harcát? :)
index.hu/politika/belfold/kroma8546/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.25. 11:10:05

Helyes, ezt minél több embernek látni kell ..

Amúgy dicséretes Lakatos vajda munkája, de annyi jogköre van mint egy BKV ellenőrnek -> vagyis semmi.

Lakatos ugyanolyan pótló megoldás egy létező problémára mint a Gárda.

Törvények és igazságszolgáltatás kell.

De ilyen dumát nyomni:
"10 cigány bemegy a börtönbe, 3 kijön megtörve, 7 meg mint terminátor és azt is tudják hova kell betörni..." xDD

neeskens 2008.09.25. 11:16:23

Szerintem az az alapvető probléma, hogy a hivatalos politika és a hivatásos politikusok, társadalomkutatók etc. által leírt valóság, elvek, nyelvhasználat köszönő viszonyban sincs azzal, amit az emberek nap mint nap tapasztalnak.

Jön a szélsőjobb, kisajátítja ezt a nyelvezetet és onnantól kezdve nem lehet létező problémákról értelmes vitát folytatni. Már csak a nyelv miatt is, mert vagy a píszí nyelvet használod és ezzel gyakorlatilag egy hazug, álságos megközelítést használsz, vagy a normálisat, de akkor meg fasiszta vagy.

Ezért (is) nem jut sehová a magyar romapolitika 20 éve. Valóban hiteles, a dolgokat nevén nevező, nem korrumpálható vezetőkre lenne szükség, ha ez a vajda,akkor legyen a vajda!

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:18:29

Ez a szöveg volt kemény bammeg: 10 cigánygyerekből 3 megtörik a börtönben 7 meg úgy jön ki mint a terminátor és már azt is tudja hová kell betörnie.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.25. 11:24:05

Combi: Ja, kemény, mint ahogy az is, hogy a szülők büszke a kis börtönviselt csemetéjükre. Szimpatikus a fickó, mert nem hápog össze-vissza sunyi szemekkel, hanem megmondja, mi van.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:24:37

Zero bazzeg faszér' előzöl rám? :D

anő 2008.09.25. 11:25:14

Lakatost miért nem lehet OCÖ elnöknek??? Rohadt korrupt világ...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:26:09

laspalmas 2008.09.25. 11:24:05
Na ja. Ezért remélem hogy Colort meg az egész csürhéjét viszik a börtönbe, oszt onnan lehet majd osztani az észt hogy rásszistá mádzsárok nem adnak munkát miközben a szarrágó több száz millió forint munkahelyteremtésre szánt támogatást nyúl le.

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.25. 11:27:15

Tudom nem divat Moldovát, mint írót, kedvelni, én azért olvastam jó pár könyvét, amit még az átkosban írt(a rendszerváltás óta tényleg vaskalapos komcsi lett)A Bűn az életet hoznám fel,ami a rendőrökről szól - többek között- és abban nyilatkozza vidéki rendőr ugyanezt:azóta van baj a cigányokkal, mióta megszűnt a vajda rendszer.Előtte lopás volt és cigány volt a gyanusított?Elment a járőr a vajdához,elmondta mi a szitu,a vajda egy óra múlva letette a szajrét vagy a tettest az asztalra,tett súlyától függően.Sőt ha kellett ő büntett és nem biztos, hogy jobban járt azzal, hogy nem bíróság elé került.
Szóval a probléma nem mai és a megoldás sem újkeletű,csak sikerülne.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.25. 11:29:54

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.09.25. 11:26:09

Én is remélem, de kevés esélyt látok rá. Esetleg 5-6 év múlva kinyomoznak valamit.
Ha kijön, Kolorminátor lesz belőle?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:32:30

laspalmas 2008.09.25. 11:29:54
Hát a 145 centijével inkább valószínűsítem a seggtágítást odabenn :D

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 11:35:20

Ja és ha minden cigánynak olyan lenne a mentalitása mint Lakatosnak akkor nem náczulnék soha többé.

Geza 2008.09.25. 11:37:03

zero · 2008.09.25. 11:10:05:
"Amúgy dicséretes Lakatos vajda munkája, de annyi jogköre van mint egy BKV ellenőrnek -> vagyis semmi."
Szerintem manapság annyi jogköre van, amennyit az ereje enged.
Ha valahol (az embereivel a háta mögött) azt mondja, hogy "ha még egyszer ide kell jönnöm, az nektek nagyon rossz lesz", és erre az ottaniak visszább vesznek, akkor ez számomra pont annyira jogkörnek tűnik, mint amikor a hivatalos törvényhozók azt mondják, hogy "ne lopj, mert rád küldjük a rebaszt".
Persze jogállamban a szabályok és az azok megszegéséért járó retorziók kialakítása állami monopólium, de hát hol van itt jogállam, kérem szépen?
Ugyanígy az ötfősen hat mázsás bkv rozmárcsapat sem zavartatja magát mindenféle 'jogkörrel', ha épp le akarnak húzni valakit...

Tapmancs 2008.09.25. 11:47:17

Ez a post miért is nincs kint a(z) (zs)Index címlapon? Várjatok... ja, már tudom.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.25. 12:24:15

Ezzel az a baj, hogy ő csak egy vajda a sok közül....
A siófoki dzsipszik nem egy vajda vezetésével mentek várost félemlíteni? :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 12:35:49

Tapmancs 2008.09.25. 11:47:17
Mert nincs a tagben bulvár pornó szopás nyalás dugás stb

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 12:36:44

Jancsibohóc 2008.09.25. 12:24:15
Szerintem ne hasonlítsuk már össze azt a senkiházit ezzel a vajdával. Mert ez egy olyan ember aki megérdemli a tiszteletet.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 12:56:22

Jancsibohóc 2008.09.25. 12:24:15
Ezzel az a baj, hogy ő csak egy vajda a sok közül....
Ez nekem állításnak tűnik nem kérdésnek

more 2008.09.25. 13:01:11

remelhetoleg nem lesz sem lincseles, se veletlen baleset aldozata par heten belul:///

borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.09.25. 13:09:07

"Ti ezt minek nevezitek, ha nem cigánybűnözésnek? Arabnak?"
:D És az a fej hozzá :D

more 2008.09.25. 13:13:31

nem hinnem, h akarki is komolyan venne, amig nem csapodik valamelyik parthoz (nyilvan ertelmesebb a cocikhoz...), addig korberohogik, ugyse tud csinlani semmit. ha meg patoskodni kezd, megkotik a kezet, ha akarna se tudna semmit csinalni.
jo ez a helyzet mindenkinek...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.25. 13:14:53

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.09.25. 12:56:22
Jancsibohóc 2008.09.25. 12:24:15
Ezzel az a baj, hogy ő csak egy vajda a sok közül....
Ez nekem állításnak tűnik nem kérdésnek

Nekem is annak tűnik :D Zsenikém ebben hol van az összehasonlítás? Nincs itt Bezuhov és most rám áll a kukid? Amúgy eszem ágában sem volt bántani az új bálványodat, sőt kifejezetten örültem, hogy van aki nem csak a "rásszistá" szót ismeri, hanem nevén nevezi a valódi problémákat.
Viszont, a borsodi vajda önmagában igen kevés lesz a világot megváltani.
..és Ő CSAK EGY VAJDA A SOK KÖZÜL.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.25. 13:15:43

Ja, és morének lemaradt a zikkhájl :) Rég láttalak :)

reKorrekt 2008.09.25. 13:29:15

Látom Gyurcsányt, ahogy kezébe veszi Lakatos levelét, elolvassa, majd titkárára tekintvén Hofi Gézát idézi: "Hátessszhülyeee"...

more 2008.09.25. 13:33:23

jancsi, combi, meg meg paran: kuldtem nektek e-mailt, de asszem nem ment at, mert tul nagy volt a csatolmany:))) ja zikhajl!

es egyebkent korrekt miota ciganyvajda? hehehehe (humoromnal vagyok ma is:))))

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 13:35:06

Jancsibohóc 2008.09.25. 13:14:53
Nincs itt Bezuhov és most rám áll a kukid?

Az baszna be :)

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 13:43:42

Érdekes amúgy hogy Kovács Zoltán osztja az észt hogy neki milyen jogai vannak, de a kötelességekről egy szót sem ejtett

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.25. 13:52:30

Mi az a skót fején more? Egy puli? xD

reKorrekt 2008.09.25. 14:09:37

Mivel magyar a származás, még az is lehet :)

more: a címen én is elgondolkoztam egy pillanatra :D

more 2008.09.25. 14:50:28

ennek cevajdanak az otlete azert elegge allam az allamban szagu...fasza, h eljutottunk odaig, h sajat maguknak akar ciganytorvenyeket felallitani, ami gondolom, az o ertelmezeseben nem tul egzakt, (leverlek, ha lopol....) szal nemtom, de sztem ez a magyar torvenyhozasra szegyen, mert ez azt jelenti, h magyar torvenyek keptelenek az igazsagszolgaltatasra (ami igaz), de azert ez a megoldas is elvadult egy kicsit

derelyegrádi szellem 2008.09.25. 14:54:37

Na végre! Egy cigány is elmondja mi a helyzet. Meg egy liberális festő is, ez már nekem tegnap feltűnt fel is hívtam egy OFF-ban rá a figyemet. Na ezeket nehéz lesz gárdistázni, rasszistázni. Majd agyonhallgatják. Így működik ez. De a legjobb, hogy szerintem a Klub Rádiós műsorvezetőnek a faszát már meghámozták ezért, mert ilyen kis gyanútlan volt. :)

Kovács úr kapcsán meg ugyanaz jött le, mint combinak. A jogokra hivatkozás má' megyen ennek Kovácsnak a kötelességek még eszébe sem jutottak. Az öreg cigányvajda helyre rakta. Király volt, szerintem ha nincs kamera a mondanivalóba bőven vegyültek volna erősebb kifejezések is....A borivoje által idézett mondat után éreztem volna egy sz..pd ki a g...imet nyomatékosítást. :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.25. 14:59:36

Bakáts Tibor sem vezet egy ideig műsort :)

more 2008.09.25. 15:02:23

wahornra meg rahuzzak h aaaa, ez egy idiota muvesz, mindigis baj volt az agyaval (amiben szinten van valami:)))

derelyegrádi szellem 2008.09.25. 15:13:05

more

igen, egy félbolond festő.

DE:

1/ Ismered az A.E Bizottság Kaladra fel című lemezét. HA nem, azonnal pótolnod kell. Ha megvagy jelezd, és megdumáljuk rákonvertálva 1981 Magyarországára.

2./ Annyira nem lehet lökött hogy ne ismerné fel, hogy kirabolgatják-e őt és Angéla nénit a "parabolaantennások", vagy sem. Azt még a Vágó sem adja be senkinek, bár a Vágó elvtárs nagy kognitív disszonáns, nem tagadom. De akkor se.

more 2008.09.25. 15:39:27

persze, nem ismerek lemezet az oregnek, csak a festmenyeibol lattam, meg interjukat vele, ja meg a fabryval a sorozatukat...egeszen biztosan nem hulye a faszi, de tudod, az onigazolas hogy nez ki: ha vki bemondja a frankot, az ignored, vagy ra van nyomva, h hulye, ha valaki viszont a legvarak mellett dumal, az kiraly es nem naci.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.25. 16:40:32

zero, bazdmeg, sírtam.
felrémlett a szemem előtt, ahogy horváth aladár az öklét rázza a fehérvári városháza előtt, hogy rasszisták, aztán beszáll a mercibe, és többet nem látják (illetve de, amikor a polgárdi cigányokra mondta, hogy rasszisták, meg amikor a zámolyi drogdílereket menekíti kifele).
ahogy farkas flóri azt mondja, hogy minden cigány lépjen be a gárdába, erre kolompár orbán nyílt levélben rasszistázza.
erre jön lakatos úr, és reményt ad. kell ez nekem?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.09.25. 16:42:25

Reménykedjünk, hogy Lakatos úr ezt a mentalitást terjeszteni tudja. És akkor végre szebb lesz ez az ország.

Horizont 2008.09.25. 17:47:31

Ez igen!! VÉGRE!
Mióta erre várok hogy valaki KÖZÜLÜK ismerje már be ami tény!Becsülöm ezt az embert ezért.
Na ettől -ha látná- Mohácsi Viktóriánk simán agyvérzést kapna.
Hát nevemmel ellentétben nem vagyok a vajdával kapcsolatosan optimista.Őt a politika egyik oldala se fogja keblére ölelni. Segíteni meg pláne nem.Csak érteném hogy miért gondolom így?:)
Jancsibohócnak van igaza sajnos
ő csak egy vajda a sok közül.Összefogás kéne.De ezt a magyar szót mi nem ismerjük!!
A politikának a legegyszerűbb a segély adása, miért törnék magukat bármilyen megoldáson?
Daróczi Ágnes ÚJSÁGÍRÓ is kiáll a romatüntetésen és azt üvölti hogy minőségi oktatást követelnek???
Na itt kész vége kiakadtam.
Minek kell még történnie cigányügyben ahhoz,hogy a fejükhöz kapjanak azok akiknek kéne???

Baszkurátor 2008.09.25. 22:16:24

A Wahorn beszélgetést ma lenyomták a Kossuth rádióban!!
Lakatos Attila úrnak meg tiszteletem!

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.09.26. 00:31:12

Egyetlen náczi sem maradt itt? Most nekem kell leírnom azt a nyilvánvaló, és szánalmas igazságot, miszerint ez a nyilatkozat azt jelenti:
"Gádzsók, ti megpróbáltátok, most mi gyövünk. A törvényeitekre szarunk, ez az ország a miénk és mi lerendezzük a problémáinkat a mi módunkon. Ne szóljatok bele."

derelyegrádi szellem 2008.09.26. 10:34:38

Eltiron

Nem érzem magam megszólítva (náczi), de megjegyezném, nekem mindegy hogy mi módon, ki által, vagy hogyan oldódik meg (vagy csak enyhül) a probléma, csak történjen valami. Szarok rá hogyan, ha Lakatos Attila húsz "emberével" lemegy és úgy, akkor legyen. Ha cigányátokkal fenyegti őket, vagy szemmel veri, akkor úgy.

Egy biztos: a jelenlegi "gyógymódok" biztosan alkalmatlanok, sőt újra termelik a problémát Kolorostól, Áládárostól, mindenestül. És közben rettegnek az emberek. Bizonyos területek már így is teljesen törvényen kívüliek. Soha nem hittem volna, hogy ez Mo-n eljöhet. Eljött. Gratulálok a részvevőknek. Különösen azoknak, akik ennek a népcsoportnak az élére ilyen Kolorokat, meg Áládárokat termeltek ki. Szép munka volt.

Javasolnék egy kihelyezett kormányülést - testőrök nélkül, családostul - ottalvós, kétnaposat pl Alsóvadászon, vagy Hodászon. Aki minden vagyontárgyával együtt hazajön, az lehet a Belügyminiszter.

süti beállítások módosítása