Skip to content


       Szűrés lista

Egészségemet a 15 perc hírnévért

Fantasztikus ötlet volt a Megasztár versenyzők korhatárát levinni 12 éves korra (!), a két legfiatalabb már ki is dőlt... /taps-taps/
A 3,5 órás élő műsor, a verseny, a stressz, az idegen környezet, az interjúk, a kamerák, a hirtelen jött "sztárság" még egy átlagos felnőtt embert is megviselne, hát még a fiatalabbakat! Vajon mire gondol most a Megasztár producere? Elemezgeti a nézettségi grafikont, és számolja a reklám és sms bevételt? "Vajon nagyobb nézettséget hoz, ha legközelebb az élő adásban lesz rosszul?"

A 16 éves továbbjutott Szecsődy Károly vasárnap éjjel lett rosszul, és szívinfarktus gyanújával vitte a rohammentő a váci kórházba:
"Tíz-tizenegy óra magasságában lettem rosszul. Tamarával épp a szereplésünket elemeztük, amikor egyik pillanatról a másikra levert a víz, szorított a mellkasom, nem kaptam levegőt. Bevallom, halálfélelmem volt"

"Már 14 éves korom óta dohányzom és kávézom. Tény, hogy kicsit túlzásba vittem ezeket, de a Megasztárban való megfelelni vágyás és édesanyám elvesztésének feldolgozása miatt nagy stressz volt bennem. Igaz, anyu már másfél éve elment, autóbalesetben veszítette életét, mégis olyan, mintha tegnap történt volna. Nehéz ezt elhinni és túllépni rajta, hiszen az embernek mégiscsak az édesanyja a legfontosabb a világon. Azt nem tudom még, mikor engednek ki, de nem adom fel, küzdeni fogok, hogy anyu onnan fentről büszkén nézhessen le rám."

Hülyegyerek, 16 évesen már infúzióra vagy kötve az első(!) döntő után, ahol csak egy voltál a 15 versenyző között. Másrészt meg, tanuld meg mit fecsegsz a bulvársajtónak. Nem szokás elárulni egy kórházi ágyon fekve, hogy nyomjuk magunkba a kávét meg a cigit, mert felmerül a kérdés az emberben, hogy ha ezt ilyen simán bevallod, akkor a füves cigivel mi lehet a helyzet? Egy-két spangli elfogy 2 próba között?
Az orvosok szerint nem tudni mikor hagyhatja el a kórházat, mert még mindig felugrál a pulzusa. Szerintem tuti ott lesz szombaton a színpadon ....

A másik kedves gyereksztárt a 13 éves Tóth Lüszit (Lucienne magyarosítva) a szombati döntő előtti éjjel vitték be a kórházba, mivel nagyon fájt a torka. Az orvosok súlyos gégegyulladást állapítottak meg és szigorúan eltiltották az énekléstől. Ennek ellenére 16 óra múlva ott állt a színpadon és énekelt.
És akkor jöjjön a felelős és aggódó anyuka, a hónap nyilatkozatával:

"Tudtuk, hogy kímélni kell a hangját, még beszélnie sem szabad, de ezt most nem tehette meg. Ez nagy lehetőség számára, muszáj bizonyítania. Az volt a legnagyobb baj, hogy szombaton napközben még a gyógyszereit sem tudta bevenni, mert egyszerűen nem volt rá idő. Legalább egy–két napig kímélni kellene a hangját, de erről most szó sem lehet, mert el kell kezdenie a következő dal tanulását." - nyilatkozta Edit, Lüszi anyukája.

Nagy lehetőség, kinek is? Még csak 13 éves a lányod!!! Még ezernyi lehetősége van, ha nincs ez a leszállított korhatár, akkor csak 5 év múlva indulhatott volna ... 5 boldog, stresszmentes év! 18 évesen is be lehet "futni", minek elsietni?
Nincs ideje bevenni a gyógyszereket? Hogyhogy nincs, bazdmeg? Odamegyek és lenyeletem vele, 3 másodperc, ez a szülő dolga ... és ezt még el is újságoljuk nagy büszkén?
Akár súlyos szövődményei is lehetnek, hogy nem tartotta be az orvosi utasítást, sőt, erőlteti a beteg torkát. Vajon akkor ki lesz a felelős? Milyen anya az ilyen, aki betegen "kilöki" a színpadra a gyermekét? A Megasztár 10 hétig tart, egész héten próbálnak, gyakorolnak, fellépnek. Hogy fér ez bele egy 13 éves (hetedikes?) kislány programjába - iskolaidőben?

Az anyuka kissé nyomulós, csak nem a gyerekén akarja kompenzálni, hogy neki nem jött össze a sztárság? A Megasztár-házba ő is beköltözött a lányával együtt ....
Kaposvár, az első Enjoy Karaoke verseny:

 
Csak kérdés: Vajon az anyuka nem meríti ki a kiskorú veszélyeztetése tényállását? Hol van ilyenkor a Gyerekvédelmi szolgálat? Vagy a médiára nem vonatkozik a gyerekvédelem? 14 éves alatt lehet pénzért "dolgozni"? A TV2-nél csak úgy ki lehet állítani a színpadra a beteg gyerekeket?

Címkék: bulvár pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr72714057

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.10.15. 08:33:15

Vastagbőr - Egészségemet a 15 perc hírnévértFantasztikus ötlet volt a Megasztár versenyzők korhatárát levinni 12 éves korra (!), a két legfiatalabb már ki is dőlt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.10.15. 08:24:06

az ilyet sehogy sem tudom megérteni, bár én mindig magamból indulok ki. 12-13 évesen kis hülyegyerek voltam, szüleim korán lefektettek, vigyáztak rám (még az átkosban, igaz, a végén).
már nem azért, de ez nem gyermekmunka? az meg tilos

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.15. 08:28:34

Tisza "Család kicsi kincse " feeling....
www.mozinet.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=43&filmid=2559

Azokat a szülőket sem értem, akik gyerekszépségversenyre viszik az agyonsminkelt kislányukat .. ez dettó ugyanaz.

Jim Raynor 2008.10.15. 08:41:55

most mit vártok egy olyantól, aki Lüszinek (rotflol) nevezi el a gyerekét.........

Nzoltan 2008.10.15. 08:42:37

Soha nem értettem, hogy ha valakinek kurvanagy lelki problémái vannak, minek kell a cigi, a kávé, a pia, a drog. Nekem soha nem ezek jutnak eszembe elsőre.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.15. 08:44:17

Az ilyen szerintem nem anya, mert egy igazi édesanya mindig a gyerek érdekeit tartja szem előtt. Az egészségével játszani meg az egyik legszemetebb dolog a világon.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.15. 08:55:26

Aki 14 évesen cigizik, az megérdemli, ha beteg.

Én is kezdettől fogva elleneztem, hogy gyerekek is indulhattak a mostani Megán. A többséget kiszórták szerencsére, de Lüszi és a vérszopó anyja maradtak.

Sajnálom, mert ő nem egy olyan ütődött, fejlődésben visszamaradt paraszt, mint Utasi. De egyértelmű, hogy az az erőszakos, nyomulós anyja áll a háttérben. Nem is hallottam, hogy beköltözött a házba. Miért nem ő tántorog akkor ki a színpadra betegen? A kiscsaj nagy korára úgy meg fogja utálni, hogy amint lehet, otthagyja, és akkor nemcsak mint sztár nem jutott sehova, de mint anya is befuccsolt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.15. 08:59:45

@ Reckl_Amál

A boldog gyermekkor - megfizethetetlen ...

Horizont 2008.10.15. 09:00:21

Világválság ide vagy oda nálam ez verte ki a biztosítékot.Igaz még csak szerda van.
A kereskedelmi tévék mocska már az egeket veri.Miért kellett leszállítani a korhatárt? Nagykorúak mehetnek és kész. Hogyan adhatja a nevét mindehhez egy Eszenyi?
Ha valaki tehetséges 18 évesen is az lesz ,sőt nem árt ha tanul és fejlődik agyilag is.
A szülő? (Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítés.)Jelzőket se találok az ilyen szülőkre.Én még a felnőtt gyerekeimet is igyekszem belassítani ha látom hogy túl stresszes időszakuk van.
És tényleg ez nem számít gyerek munkának? Hol vannak az illetékes szervek ilyenkor? Miért nem emelik fel a szavukat? Egy rakás kérdés amire nincs válasz!
A világon az egészség a legeslegfontosabb mert ha az nincs semmi más sincs!
Néha túl későn jövünk rá erre!

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.10.15. 09:00:32

Á, ez a beszélnie-sem-lenne-szabad-mégis-énekel csak a hazug show része.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.10.15. 09:07:55

Gyvt. 5. §. n) pontja:
veszélyeztetettség: olyan - magatartás, mulasztás vagy körülmény következtében kialakult - állapot, amely a gyermek testi, értelmi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését gátolja vagy akadályozza,

Horizont 2008.10.15. 09:20:13

BálnaUhr
Szerintem minden pontját kimeríti.Nem?

SoulReaver 2008.10.15. 09:21:43

Tarkólövés anyukának mint Endlösung???

mind2 (törölt) 2008.10.15. 09:23:59

Nem anya az i l y e n ! Ha látom a lányaimon, hogy sápadtabbak és fáradtak, akkor bizony pihenés van, fekvés, olvasás, vagy irány a kert a levegő. Ez a nő egy az egyben leképezi a be nem teljesedett vágyait , ambícióit a lányán, rátelepszik és addig fogja lökni előre, amíg az erővel bírja. Pszichiáter kéne az anyukának,, mert komoly erkölcsi deformitása van. Kívánom neki, hogy ő is kerüljön olyan helyzetbe, ami meghaladja a teljesítő és állóképességét, lehetőleg hosszú hetekre, hogy tudja meg, milyen a stressztől epét hányni, vagy épp idegösszerottyanást kapni.
Bűnös, nem anya.

SoulReaver 2008.10.15. 09:26:59

Nem tudom régebben nem lehetett ennyit hallani az ilyenekről, vagy tévednék? A szüleink idejében még nem volt ennyire menő az önmegvalósítás a saját gyermeken keresztül... Legalábbis ahonnan én jöttem, ott nem...

movhu 2008.10.15. 09:29:15

"de ezt most nem tehette meg"

Headshot, now!

SoulReaver 2008.10.15. 09:32:39

Vannak erre nagyon jó indián "büntetési" módok. Ezeket most nem részletezném, de némelyiket szívesen kipróbálnám anyukán. Az tuti, hogy mihelyt Lüszi (sicc!) betölti a 18-at már húz is el a vérbe. Ha eljut addig az eddigieket figyelembe véve...

Horizont 2008.10.15. 09:35:07

SoulReaver
Nem volt kereskedelmi tévé...:))
(Sőt hétfőnként tévé sem volt!)
Biztos akkor is akadt lökött szülő de nem kapott lehetőséget ahhoz, hogy kibontakoztassa a beteg ötletét.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2008.10.15. 09:35:17

Borzasztó ez a helyzet. Szegény gyerekeket meg tönkreteszik. Ki lesz így 5 év múlva a Megasztár 8-ban?

Eddig is mondtam, hogy akit eddig fel lehetett fedezni, azt már felfedezték. A következő az lesz, hogy annyira kevés a minőségi jelentkező, hogy újrahasznosítják a régi kiesett versenyzőket.

Mit várunk a TV2-től? Mi volt az utolsó sikeres, minőségi saját gyártású műsoruk? Ja, hogy olyan még nem volt?

Pietari 2008.10.15. 09:36:18

Optimista:
"Hogyan adhatja a nevét mindehhez egy Eszenyi?"

Nálam Eszenyi ott ásta el magát, amikor "elszavalta" a Nemzeti dalt.
www.youtube.com/watch?v=_mkjoNwYqp0

Azóta semmin sem lepődök meg.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 09:36:36

tudom, hogy g*ci vagyok, de szerintem had hulljon a férgese :o)

ex-Zep 2008.10.15. 09:36:57

Miért kell egy 13 éves gyerekből médiaribancot csinálni. Más úgysem lesz belőle. Nézzetek csak körül.

mind2 (törölt) 2008.10.15. 09:38:24

Eszembe jutott egy történet. A család egyik nap úgy dönt, hogy benntlakásos suliba íratják az egyszem fiúkat. A gyerek könyörög az anyjának, hogy ne tegyék, ő velük akar maradni, mert szereti őket, és nem tud nélkülük meglenni. Nem tágítanak, az anyja sem enged. Beíratják, és a kissrác hosszú ideig hívja az anyját, hogy vigye haza, nem jó ott neki, nagyon hiányoznak a szülei. Az anyja rendre azt válaszolja, hogy : bírd ki, erős ember vagy, és egy erős embernek mindent ki kell bírnia. A szülök élik az életüket, élnek a mának, a gyerek egyre ritkábban könyörög, végül beletörődik az egészbe. Több évnyi suli, szülők csak ritkán, aztán felnő, szaladnak az évtizedek, szülők öregek, apja meghal, anyja egy luxus öregek otthonába költözik, és elkezdi hívogatni a fiát, hogy fiam, nem jó itt nekem, nagyon hiányzol, nem tudok meglenni nélküled, te vagy a családom.....
Erre a fiú : bírd ki, erős ember vagy és egy erős embernek mindent ki kell bírnia. Tanulság ?

SoulReaver 2008.10.15. 09:42:21

mind2: ne élj sokáig????? :DDD

binike 2008.10.15. 09:42:53

hmm ... le vagyok maradva ... azt tudtam hogy újra megy de ezekről a korhatár dolgokról lemaradtam ...
1., anyukától gyereket elvenni és elmeorvosi vizsgálatnak alávetni
2., korhatárt 18-ra visszavinni és psziho teszt kitöltésére kötelezni a résztvevőket hogy birni fogják agyilag a dolgokat (valszeg a kiscsávó agya adta ezeket az infókat mert nem tudja kellően kezelni a hirtelen ismertséget)
3., producert és pénzéhes tv vezetőket a 2 fokos dunába lökni (nem lőni)
4., mindenki szarjon sünt

SoulReaver 2008.10.15. 09:43:26

Zep: majd csak találnak neki valami elvezetnivalót... Monnyuk ott lesz a Kölyökklub... A kis Ördögh Nóri is onnan dobbantott és most nézd csak meg... No comment...

SoulReaver 2008.10.15. 09:44:28

binike: a 4. pontot ha lehet ne terjeszd ki mindenkire... Én spec nem szeretnék kis süniket! :)

binike 2008.10.15. 09:49:50

jav: 4., minden tehetségtelen anyuka aki a gyereke által akar híres lenni a szarjon nagy süniket (pl lüszi anyuka)... ja meg a producer is meg a pénzéhes tv vezetők is miközben a 2 fokos dunában az életükért harcolnak :)

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.10.15. 09:50:51

Optimista: Igen. A jegyzőnél jelzéssel kell élni, aztán megindítja a védelembe vételi eljárást. Ha megindítja :)

CoNaN 2008.10.15. 09:55:11

Ez a megasztár már enélkül is 1 rossz vicc.Már a zsűri összetétele komolytalanná teszi, aztán ezek a 13-14 éves gyerekek.A következő évadba már 10 éves gyerekeknek fog tanácsokat osztogatni Krisz "reisz" Rudi és LL junior?De a témánál maradva hogy ha énekelni fog ezen a héten ez a kislány remélem Fridi kiosztja a faszba az anyját.Torokgyulladással énekel ez tényleg zseniális ötlet, legközelebb elindulok kificamodott bokával a maratonon.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.15. 09:55:39

mind2 történetéről nekem is eszembe jutott egy eset.

Apukám barátjának nagyon fölvitte a dolgát a sors 10+ éve, és azt gondolta, beiratja egy menő külföldi iskolába. Csak sajnos a gyerek képességei szerényebbek voltak, és nem is érezte jól magát a vadidegen, ellenséges környezetben. Naponta könyörgött, de a fenti történethez hasonlóan nem lágyult meg a szülei szíve. Aztán az év végén majdnem mindenből megbukott, és a pénz ellenére kirúgták a suliból. Akkor hazahozták.

Szóval kifizettek egy csomó pénzt, a fiú egy egész éven át szenvedett, és ráadásul veszített egy évet. Ma felnőttként valamilyen alkalmazott...

Ennyit ér a nyomulás.

Horizont 2008.10.15. 10:21:32

Én annyira sajnálom szegény aranyos süniket!Mindig ezt ajánlgatjátok:))
Nem lehetne hiénakutyákat? Rusnya is, nagy is? :)

sala 2008.10.15. 10:22:33

Az nem lehetséges, hogy valójában ezek ketten nem is olyan betegek mint mondják? Vagyis csak felfújtak valami egyszerű betegséget, mert így sokkal több cikk jelenik meg?

[Ettől még persze hülyeség 13 éves gyerekeknek szerepelni ilyen műsorban.]

mind2 (törölt) 2008.10.15. 10:24:34

Hát, jah. Egyszer Lüszike is azt válaszolja majd anyucinak, hogy bocs mami, de nincs idő beadni a gyógyszereidet :)

SoulReaver 2008.10.15. 10:27:08

Optimista: Akkor már inkább kaktuszt... Megőrizvén a hagyományos minőséget és jóleső érzést, de kímélve a környezetet... :DD

SoulReaver 2008.10.15. 10:29:12

mind2: Mint amikor Mórickáéknak otthonról kell behozni valamit az iskolába bemutatásra.
- Móricka , te mit hoztál?
- Nagyapám lélegeztetőgépét...
- Mit mondott erre a nagyapád???
- Hrgrhrghhrghrgrhgrhrghrghr...

jpmjpm 2008.10.15. 10:36:50

Mielőtt nagyon belelovaljuk magunkat az anyázásba, meg kéne kérdezni Lüszit, hogy ő mit szeretne. Ha visszaemlékszem a gyerekkoromra, amikor 13 voltam, akkor ha valamit a fejembe vettem, arról nem lehetett lebeszélni. Hiába volt irracionális esetleg, és ha vki meg akarta akadályozni, akkor arra kurvára besértődtem

Simán el tudom képzelni, hogy Lüszit 6 lóval sem lehetne elvontatni a Megasztárból amig ki nem esik. És ha bárki megpróbálná, akkor ő is besértődne.

Ami a másik versenyzőt illeti, a jelek arra mutatnak, hogy ő a Megasztár nélkül is itt tartana. A javaslaton neki: "Kérem kapcsojja ki!!!"

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2008.10.15. 10:39:46

Eddig 16 volt a korhatár, nem?
Egyébként ezt az egész gyerekezést az RTL kezdte. Aztán dőlt a pénz a "de édes kisgyerek, szavazzunk rá"-típusú SMS-ekből. (Sőt, ott a gyerek még szegény családból is származott, tehát az RTL még jótevőként is pózolhatott...) Erre gondolta a TV2 is, hogy kijátsza a gyerek-kártyát. És bumm, így készül a Tóth Lüszi.
(Mindehhez természetesen kell egy megfelelően GYP-s anyuka, de ez már csak az extra)

SoulReaver 2008.10.15. 10:40:42

jpmjpm: Az lehet, hogy abban az időben ilyenek voltunk, sőt a mostani fiatalok is ilyenek, DE! Amikor én kitaláltam, hogy csakazértis megcsinálok valamit, monnyuk felmászok a ház tetejére és onnan fogok leugrálni, akkor jött édsapám és lepofozott a levesbe, mert ugye egy 12 éves gyerek ne tudja már annyira, hogy mi a jó neki... Ez a szülő dolga. A gyerek meg besértődik, de egy két óra múlva belátja, hogy a szülőnek volt igaza és megmarad az egészsége, vagy akármi, amire vigyáznia kell egy szülőnek... Szerintem...

Marcellusca 2008.10.15. 10:49:44

Pietari 2008.10.15. 09:36:18
Hát ez durva vót!!! Eddig sem tudtam, hogy mit esznek Eszenyin (hehehe), bár én csak "fogyasztó" vagyok. Igaz az eszenyis műsorokat nem komálom.

Optimista 2008.10.15. 10:21:32
Válaszom: nem. Sőt! Szarjon farfekvéses, mutáns sünt! De mindenki, aki hozzájárul eme "komoly műsorhoz"!!!
Már a beharangozó után eldöntöttem, hogy ezt nem fogom nézni (nem, mintha az előzőeket nagy műélvezettel néztem volna). Zsűri (LOL!!!): Mester "Félszámos" Tamás - há', ű meg kijacsuda? Eszenyi: lásd, mint fenn (oszt, énekelnyi mégannyira senem tud). Fenyő: az egyetlen, aki valamit ér a csapatban (lehet fikázni, de X 10 éve - valamiért - csak ott van a toppon). Ja! A Fidibusz Urat még nemis láttam, csak olvastam a "tevékenységéről". Ezek alapján jobb is, hogy nem láttam. "Dr. House". Ja! Meg a kis tököm. Azért - mégha tévés is - az egy karakter. Há', mé' nem éngömet híttak. Fikáznyi én is tudok. De nagyon! És állítólag nekem csinálják az egész "műsort".

jpmjpm 2008.10.15. 10:53:51

Azért van különbség a ház tetejéről való leugrás és a Megasztárban való szereplés között.

És valószínűleg ebből sokat fog Lüszi is tanulni, mert teher alatt nő a pálma. Ha marad 3-4 kört, akkor már rutinos versenyzőként fog kiállni a szinpadra, mert megszokja a dolgot.

Én is kurvára izgultam amikor iskola ünnepélyen szerepelni kellett, de aztán az első után rájöttem, hogy ez tök egyszerű. Pedig voltam vagy 8 éves.

Marcellusca 2008.10.15. 10:55:09

A két "beteg" gyerekhez meg csak annyit: osztom az előttem szólók véleményét. Hol a szülői felelősség, nevelésről meg kár is beszélni. És hol van a gyermekvédelem? 13 és 16 évesekről beszélünk! Persze nem csak a szülők, hanem a műsorkészítők felelősségét is vizsgálnám.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.15. 10:57:40

"Simán el tudom képzelni, hogy Lüszit 6 lóval sem lehetne elvontatni a Megasztárból amig ki nem esik." (jpmjpm)

Ez is a szülő felelősége. Nevelés kérdése, hogy ha a mama azt mondja, nem, akkor az nem. Ebben a korban legalábbis ez a normális.

Marcellusca 2008.10.15. 11:01:01

jpmjpm 2008.10.15. 10:36:50
jpmjpm 2008.10.15. 10:53:51

Ne keverjük már a szezont a f@szommal!
Durcizik a kicsike, mert nem mehetett énekelnyi a tévébe? Na bumm! Ha annyira érett, akkor megérti, hogy az ő érdekében nem engedi anyuci. Ha meg nem annyira érett, akkor meg főleg semmi keresnivalója ott.
És azért ne hasonlítsuk össze az iskolai tanévnyitón való szavalást/éneklést a többhetes stresszes tévéműsorral. Ráadásul - állítólag - betegen.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 11:04:26

"És valószínűleg ebből sokat fog Lüszi is tanulni, mert teher alatt nő a pálma. Ha marad 3-4 kört, akkor már rutinos versenyzőként fog kiállni a szinpadra, mert megszokja a dolgot. "


Könyörgöm, 13 éves! Teher alatt össze is omolhat, ez az a tipikus gyerekkor, amire mindenki vágyik?!?

Had ne kezdjek tanulmányokat előkeresgélni, ami kimondja, hogy mennyi alvás/pihenés kell egy gyereknek ahhoz, hogy egészséges felnőtt váljék belőle (még egy csöcsös filmet sem nézhetne meg elvileg). A stresszről, a megfelelésre való kényszeres törekvésről, a korán jött "sztárságról" és a médiáról nem is beszélve.

Viszont, mint írtam korábban is, manapság már csak így érvényesül a természetes szelekció, ebből az aspektusból nem feltétlenül rossz :o)

jpmjpm 2008.10.15. 11:15:55

Azért nincs értelme erről vitázni, mert nem tudjuk az ő álláspontját. Ha élvezi és szereti, akkor miért ne csinálhatná?

Horizont 2008.10.15. 11:24:46

Mutáns sünről lehet szó.Pláne farfekvésesen:))

jpmjpm
Nem tudom van-é gyermeked? Úgy tippelem még nincs.Mert azért nem úgy működik ez ahogy gondolod 13 éves korban.Azért van az embernek szülője hogy megvédje, jó irányba terelgesse.Az nem a Megasztár! Akár egy -két időben adott makarenkói pofon kiséretében, ha nagyon bekattana a kamasz kölyke.
Csak a szülővel van baj nem a gyerekkel.

Inkább egedték volna tovább azt a fiút akinek megégett az arca!Na őneki jót tett volna ez a műsor.

neeskens 2008.10.15. 11:27:31

Őszintén szólva még nem sikerült ebből a Megasztárból egy percet sem elcsípni, pedig régebben jópár részt láttam.

Szerintem ebben az a legnagyobb gáz, hogy ezek a szerencsétlenek elhiszik, hogy ez most mekkora lehetőség. Baszki a magyar poppiacra akartok betörni, ahol egyrészt rég leosztották a lapokat, másrészt korántsincs akkora pénz, siker, mint a pl. a britbe. Maximum lehet majd a sörsátorokban, mag gagyi tv showkban haknizni.

Horizont 2008.10.15. 11:27:57

jpmjpm
Neki ne legyen álláspontja!Kiskorú.Ezt ne élvezze.Szeresse az éneklést, otthon a fürdőszobában.Tanuljon, iskolában a helye.

neeskens 2008.10.15. 11:28:07

britben, de tuskó vagyok

mind2 (törölt) 2008.10.15. 11:28:16

jpmjpm
Ha más dolgokat is élvez és szeret akkor - azokat is - miért ne csinálhatná 13 évesen ????

Nemrég mondta a 18 éves lányom, hogy de jó , hogy nem engedtetek bulizni járni 13 - 15 éves koromban. Figyeled ? Pedig annak idején ránkcsapkodta az ajtót, meg duzzogott egyfolytában, én meg mondtam neki, ha gyűlölsz is most engem, én akkor is szeretlek, és nem mész sehova. Mert tudtam, hogy milyen a természete és mik a sebezhető pontjai. Most bárhová mehet. Inkább akkor utáljanak a kölykök bennünket, amikor még nem tudják megvédeni magukat. És ha eszesebbek lesznek úgyis szeretni fognak a döntéseinkért.
De egy 13 éves még nem ismeri magát, Őt azzá formálod amivé akarod, ha elég szuggesztív és ravasz vagy. Márpedig Lüszi anyja ilyen.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.15. 11:29:53

jpmjpm 2008.10.15. 10:36:50

Azért nem csinálhatja, mert
1, még gyerek nem látja hogy ez mivel jár.Nem csak arról van szó, hogy minden héten 3 percen elénekel egy számot. Főleg, hogy beköltözött a Megasztár házban.

2 Ha azt találja ki hogy ő boncolni akar, akkor anyuka szerez neki egy hullát? A szülő azért szülő, mert a gyerekének a legjobbat akarja, de nem nem minden áron!

Pont ezért volt a18-as korhatára. Nem véletlenül gyerek - felnőtt. Nem ugyanaz a kategória!

Marcellusca 2008.10.15. 11:37:52

jpmjpm 2008.10.15. 11:15:55

Akkor - szerinted - mehetne pornófilm castingra is, mert tetszik neki és szereti?! Sőt! Nyugodtan vegyen piát, drogot és hagyjuk, had fogyassza (akár egyszerre mindkettőt), mert tetszik neki és szereti?!

De, hogy kicsit náczuljak: Ezek szerint a norvég kisebbség azért szaporodik már 12-13 éves korban, mert az ő szüleik is ilyen szabadelvűek, mint jpmjpm ? :D

more 2008.10.15. 11:43:29

egyebkent britben is voltak ilyen sztorik, a kicsit nagyobb lovekat megmozgato tancos tehetsegkutatoban, ahol a nyertes 16 eves kiccsavo aki telleg kiralyul breakelt, alig birt mozogni egy ido utan, majd kozoltek vele az orvosok, h abba kene hagyni a temat, mert benulas lesz a vege...
mi volt a reakcio? en sztar leszek, semmi nem allit meg....

Marcellusca 2008.10.15. 11:44:40

neeskens 2008.10.15. 11:27:31

Én sem nézem, dehát a csapból is ők folynak. A híreknek utánaolvasva, megnézve a felvételeket, arra a következtetésre jutottam, hogy aki profi, tehetséges - csak nem volt lehetősége kiugrani (mert pölö apuci nem ismert tévés, újságíró) - tud is énekelni, azokat szépen kiszórták. Csodálkoztam volna, ha a Király gyereket kivágják, mint macskát egészségügyi sétára. Nem tesókára, inkább apucira gondolok a tehetség pótlásaként.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.15. 11:45:02

Két kommentet emelnék ki, az hűen tükrözi a véleményemet:

Jim Raynor 2008.10.15. 08:41:55
most mit vártok egy olyantól, aki Lüszinek (rotflol) nevezi el a gyerekét.........

Weheh ennyi :D

A másik:

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 09:36:36
tudom, hogy g*ci vagyok, de szerintem had hulljon a férgese :o)

Ennyi, két Tóth Verával kevesebbre kell majd kenyeret sütni.

neeskens 2008.10.15. 11:49:47

Hát én azt látom, hogy M.o.-n a csúcs valamelyik tévében egy "zenés-tánczos esztrádműsor", ez megy lefelé a falunapos-sörsátoros hakniig.

Ráadásul énekelheti a Máté Péter-Szécsi Pál összest, meg a műanyag-takony szerelmes nótákat. Kurva nagy karrier, tanuljon inkább, aztán zenélgessen mellette, ha van kedve. Ezek a szerencsétlenek, meg azt hiszik, hogy " a legenda" részei lesznek, meg most vagy soha....szánalmas

more 2008.10.15. 11:58:43

amugy meg a 12 eves kiscsaj meg nem is olyan gaz, mint a par honapja kitargyalt nyuszinotas 5 eves, akinek hala istennek nem jut eszembe a neve, meg a bugyuta zajforras se, mert egesz nap nem birnam kiverni a fejembol:))))

szoval ha jol emlekszem akkor mar ki lett targyalva a gyerekmunka fogalomkore:)))

jpmjpm 2008.10.15. 11:59:28

Marcellusca:

Szerinted Megasztár 4 = pornócasting?
Szerinted énekelni = mélytorok?

Ha pedig nem, akkor most mit jössz ilyen demagóg dologgal?

Persze, hogy nem engedném el a 13
éves lányomat pornocastingra, vagy discoba, vagy hullát boncolni. De énekelni azt hiszem elengedném ha ő szeretné.

A norvégos poénodra (MUHHAHA) pedig inkább nem reagálok, mert az annyire messze esik a témától, hogy el sem hiszm, hogy leírtad.

more 2008.10.15. 12:01:37

jpmjpm, itt, kerlek tisztelettel, nincs az a tema, ami eleg messze lenne a norvegoktol:)))))

Horizont 2008.10.15. 12:04:34

jpmjpm
Szerinted Megasztár 4 = pornócasting?
Igen!Ott is kurválkodni kell és itt is "kurválkodni" kell.
Átvitt értelemben persze mielőtt berágod magad:))))

gidabiga 2008.10.15. 12:05:40

a posztban a videón az a mama?
szegény, énekelni nem tud, de szeretne.
egyébként az ének-zenei általános iskolákban tömegével vannak ennél tehetségesebb gyerekek.
bár, én most hallottam először a kislányt énekelni.


a tv2 receptje biztos az, hogy legyen egy-két barnább bőrű, legyen gyerek, a következőben meg már biztos állat is fog énekelni, mert azt hallották, hogy gyerekkel és állattal minden eladható :D


13 éves gyereknek tanulni kell, sportolni, játszani, olvasni és sokat aludni.
nap mint nap látom. nekem is van egy :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.15. 12:10:25

"Persze, hogy nem engedném el a 13
éves lányomat pornocastingra, vagy discoba, vagy hullát boncolni. De énekelni azt hiszem elengedném ha ő szeretné."

Én is elengedném énekelni, mondjuk énekkarba, de nem a megasztárba. Egy 13 éves gyereknek igen nagy törést okozhat egy akkora kudarc ami ott érheti.A többiről nem is beszélve, úgy hogy mielőtt szívrohamot kapsz a kommentektől, gyorsan köttesd ki otthon a netet :)

Lithium78 2008.10.15. 12:11:50

Na, megint egyszer örülök, h nincs tv-m :)

Marcellusca 2008.10.15. 12:13:41

jpmjpm 2008.10.15. 11:59:28

Lehet, hogy demagógnak tűnik, de én csak a gondolatmenetedet vezettem tovább. Ha nem tudsz hatni a gyermekedre, akkor - nem kívánom, de - ez fog bekövetkezni.

Kösz, more, hogy megvéstél. Gondoltam mielőtt valaki hiányolja, hát megemlítem.

Optimista 2008.10.15. 12:04:34
Valami ilyesmire is gondoltam.

Marcellusca 2008.10.15. 12:14:46

Lithium78 2008.10.15. 12:11:50

De van internyeted, úgyhogy utánnézhetsz. Én is így tettem.

Marcellusca 2008.10.15. 12:15:45

Én hülye: more, megvédtél akart lenni. Bocs!

more 2008.10.15. 12:18:08

a megvestel se rossz:)))) gondoltam, az ujfiju nem tudja hova kerult:))))

Marcellusca 2008.10.15. 12:24:58

more 2008.10.15. 12:18:08
És most kinek "piszkos" a fantáziája? :D

more 2008.10.15. 12:28:18

hat egyertelmuen a tied, mert en most semmi rosszra nem gondoltam (kivetelesen:)))) btw optimistanak van igazsaga a kurvalkodassal kapcsolatban, a medianal nagyobb strici nincs a vilagon

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 12:33:41

off

"Orkoknak, cigóknak, norvégoknak nevezték egymás között a romákat a szegedi volt Móra iskola tanárai, akik egy közösségépítő portálon tartották egymással a kapcsolatot."

index.hu/politika/belfold/frm6487/

borzalom ami itt folyik, a németek is megmondták!

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 12:34:52

"És most kinek "piszkos" a fantáziája? :D"

A terminátornőt nálam már nehéz überelni, bár gyanítom őszintébb a sikolya, mint egy tehénfiúnak :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.15. 12:39:03

tehénfiú weheh

Jók ezek a mentorok :D Biztos drágámnak, meg cuclikámnak kellett volna nevezni a KolompAir és Bingó Margó sarjakat.

more 2008.10.15. 12:47:04

asszem itt az ideje, h nikket valtsak, minden napra kijut a fika....:)) de sebaj...
egyebkent a fenti videon (mit nem akarok a melohelyen lejatszani), anyuka enekel a kislanyaval or what? nagyon fajdalmas??

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.15. 12:48:39

more, a névváltás semmit nem ér a tehénpásztorozás ellen :) A videó pedig igen, eléggé fájdalmas :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 12:50:02

more:
de csak azért mert szeretünk, céltáblának mondjuk ugyanolyan jó lennél más névvel is, úúúgyis lebuknál :o)

more 2008.10.15. 12:54:35

HAH, de nem mondanam am meg, h kivagyok, te kis butuska:))))

egyszer nezzetek bele az angol magasztarba, atyauristen.....ha otthon vannak barmok, akkor itt 1000x annyi...zokognak, fenyegetoznek, konyorognek a selejtezokon, h kinyirjak magukat, ha nem jutnak tovabb, az eletuk fugg ettol...szoval nagy az isten allatkertje

Marcellusca 2008.10.15. 12:54:41

more 2008.10.15. 12:47:04

Nem csak fika (lol), bár ki minek nevezi? :D

Marcellusca 2008.10.15. 12:55:42

Már el is határolódtam magamtól!

Horizont 2008.10.15. 12:57:51

more 12:47
A fiúk márcsak ilyenek a blogon és a valóvilágban is, névvel, név nélkül.Szeretnek fikázni.Állítólag szeretetből.
Ne hagyd magad:))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 13:00:52

more: nem árulnád el? hmmm, akkor tényleg nagyon-nagyon kellene figyelnünk az új nickeket, mert ha ilyen ravasz vagy, akkor még azt is kinéznénk belőled, hogy két DM-es matricázgatás között hazaugrasz egy ékezetes billenytűért is :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 13:02:08

"A fiúk márcsak ilyenek a blogon és a valóvilágban is, névvel, név nélkül.Szeretnek fikázni.Állítólag szeretetből."

Jah, állítólag az óvodában is szeretetből húzgáltuk a lányok haját, legalábbis az Ildinéni mindig ezt mondta :o)

Marcellusca 2008.10.15. 13:03:53

more, mint Optimista, csupán szeretetből huzogatjuk is ...... Mármint a copfototkat.

more 2008.10.15. 13:05:44

rohaggya meg fonok:))))) joooovan, fikazzatok, turom birkaturelemmel, mint elnyomott kisebbseg...optimista vagy valaki, nem akar csatlakozni az elnyomott kisebbseghez? adhatnank ki chartat meg tuntethetnenk is:)))))

Haloperidol 2008.10.15. 13:05:52

Bazz, ez a Lüszi (egyébként, milyen név ez már...???) szegényke jól megszívta a szüleivel. Konkrétan Britney Spears jut róla eszembe. Róla is mutattak egy dokumentumfilmet, mondjuk akkor még nem kezelték a diliházban. Az anyja gyk. 7-8 éves korától mindenféle tehetségkutató műsorba hordta össze-vissza, és be is futott (kb. 14-15 éves korában robbantott asszem, nem tom pontosan, nem vagyok nagy britni-fan.) Aztán lehet látni, hogy mi lett az egészből: Pia, drog, botrányok, családi gondok, pszichiátria, meg ami kell. Tipikus.

Egyébként meg hangszálgyulladással nem véletlenül nem lehet beszélni. Az erőltetés hatására CSOMÓK képződhetnek a gyulladás következtében a hangszalagon, amit jobb esetben meg lehet műteni és jobb esetben nem nőnek vissza. Rosszab esetben megnémul a kiscsaj és a csomók visszanőnek... Szóval ennyit az ÉDES(?)anyja felelőségteljességéről... Hülye p****a, b+!

SoulReaver 2008.10.15. 13:06:25

Eddig soha nem sikerült megnézni egyetlen MegyaSz(t)art sem, de nem is igazán bánom. Ami mostanában magyar zenei életként folyik, az valami hulladék. Na de kinek hogy... Spec. a fiamat sose engedném el 13 évesen egy ilyen "hülyeségre"...

Marcellusca 2008.10.15. 13:08:09

more 2008.10.15. 13:05:44

Bezu még alcik!!

Marcellusca 2008.10.15. 13:09:17

"rohaggya meg fonok:)))))", az előbb megelőztél.

Marcellusca 2008.10.15. 13:11:45

OFF

Anna, dógozzá, ne csak olvasgass!!! :D

ON

SoulReaver 2008.10.15. 13:12:43

Bazz elhúzok és alig tudom visszaolvasni a kommenteket... Ti nem jártok kajálni? :)

Marcellusca 2008.10.15. 13:16:04

Kajálni??? Spórolok a palotára! :D

SoulReaver 2008.10.15. 13:17:30

Asztem a Smerci részlet mellé már nem futja másra... :D

Horizont 2008.10.15. 13:19:13

Corry az 1981-ben volt.
Más világ! Vagy másvilág?

Marcellusca 2008.10.15. 13:22:38

Optimista 2008.10.15. 13:19:13

Hát nem mindegy: Feltámadunk vagy Fel, támadunk!

Marcellusca 2008.10.15. 13:24:50

És Ulmann Moncsit utána nem nyomta apuci. Rendesen elvégezte az oskoláit és lett egy foglalkozása, amiből megél.

more 2008.10.15. 13:33:26

ja apuci nem, de nyomta helyette mas....mas kerdes, h olllyan tehetseges o is, foleg szinesznokent, h nem is ertem miert nem kapott meg oszkart??? :)))

Marcellusca 2008.10.15. 13:40:51

more 2008.10.15. 13:33:26

Melyik "befutott" színésznőt nem nyom(t)ja valaki? :D

more 2008.10.15. 13:44:20

gobby hildat:))))

Marcellusca 2008.10.15. 13:54:03

more 2008.10.15. 13:44:20

Ő más kategória volt!
Elfelejtettem a színésznő szót is idézőjelbe tenni.
Szóval a jelenlegi színésznőcskékre gondoltam.

SoulReaver 2008.10.15. 13:56:12

Olyan nincs, hogy senki nem tol meg valakit egész életében... Bár van egy angol aggszűz, aki vagy 100 egynehány éves és azt monnya, hogy sosevoltnekisemmiköze olyanhoz... Pfff... /sze...

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 13:57:12

Marcellusca 2008.10.15. 13:11:45
-De ki az az Anna? :o)

mind2 (törölt) 2008.10.15. 13:59:24

more
Csatlakozom hozzád, egyrészt mert te is a gyengébb ( de túlélő ) nemet képviseled, másrészt
ezért is :
Marcellusca :
"Melyik "befutott" színésznőt nem nyom(t)ja valaki? :D " És a színészekről ( hímnem ) nem beszélünk ? Őket annyira nyomják, hogy még sziniigazgató is lesz belőlük ;) :))))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:01:18

Ja egyébként meg 13 év, meg nyomatás...stb : Honthy Hanna nagyasszony ily idősen vagy tán még fiatalabban egy igen élemedett korú " mentorral " dicsekedhetett. Ő finanszírozta a hamvas Hannácska kezdeti lépéseit a szinpadon - no meg máshol is ;)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 14:01:43

akkor már én is csatlakozom! menjünk vonulni is meg minden

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:05:38

OK. Főnök. Te is nő vagy , vagy csak kisebbség ? ;) :))))))

gidabiga 2008.10.15. 14:07:54

mind2 2008.10.15. 14:01:18


csak akkor még nem pedofíliának hívták :D

Marcellusca 2008.10.15. 14:14:54

mind2 2008.10.15. 13:59:24

Látom csak bele kell keverni valamelyik kisebbséget. :D
more = Gobby Hilda? more fokozottan hátrányos helyzetű kesebbség??? :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 14:16:48

more: mit szeretnél, mi legyek?

mondjuk egy idejekorán megárvult indián származású, muzulmán vallású nő, aki tragikus hirtelenséggel özvegyült és öt gyerek maradt a nyakán? A dolgozóképes kölök börtönben ül és a rendőrség is cseszegeti az önkényes lakásfoglalás miatt, veszélyeztetve ezzel az egész család sorsát, kielégítő? :o)

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:33:42

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 14:16:48
Én nem tudom, hogy te mi szeretnél lenni, de azt tudom, hogy még összeszedek pár csajt, aztán felírjuk a táblánkra, hogy " ha kukink lenne, tele lenne veletek " és odaülünk az Országgyűlés elé::)))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:34:58

Már megint jelentősen elkanyarodtunk a vitaindítótól :(

SoulReaver 2008.10.15. 14:41:55

Mind2: Nem nem... nincs elkanyarodás... Öreg LQró barátunk is valaha biztos egy félénk kidfiú volt, aki csak rendőr szeretett volna lenni, de a gonosz apuka csak nyomta, hogy fiam, ezzel a fejjel neked politikusnak kell menni... Na és nézd meg mi lett a vége... Ááááá!!!!!

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 14:44:07

"Már megint jelentősen elkanyarodtunk a vitaindítótól :("

Akkor nézd meg a legfelső postot, ott már megy a gruppenezés :o)

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:47:56

Mert az ő apukája fasiszta volt, jelentősen szélsőjobbos, meg ivott is, meg börtönben is ült, - ez komoly, nem vicc ! - én nem tudom, én nem olvasok olyan klasszikusokat mint a debreczeni józsef.... lehet jobban jártunk volna, ha a katus annak idején benevezi egy ki-mit-tud - ra. Bár nem tudom milyen produkcióban lépett vna fel. Valószínű : bűvész :( ?

mind2 (törölt) 2008.10.15. 14:55:15

Jah, építkeznek, lakást vesznek, gruppeneznek ::))))))

SoulReaver 2008.10.15. 15:03:54

mind2: jah, még ködgép se kellett volna neki... Lehetett volna a kettedik kopterfild Dávid... Eltüntetni ő is nagyon tudott...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.10.15. 15:11:38

Nem kell aggódni, 13 évesen senki nem fogja megnyerni a Megasztárt. Nem olyan tehetséges, de főleg, nem eladható. Ebben a műsorban nem elég egyszerűen jónak lenni, CD-t már nem vesz senki, az előadók a koncertekből élnek. Egy 13 éves kiscsajt nem lehet heti hat fellépéssel elzavarni nyáron egy Balaton-körüli túrnéra. Mondjuk a túrnézgatást a felnőtt, kipróbált, teherbíró előadók is csak némi - rendszerint illegális - segítséggel tudják abszolválni. Garantálom, hogy a következő körben az összes nem piacképes versenyző kiesik, mint történt az Pl. az összeégett arcú sráccal. Ha ő lenne az új Pavarotti, akkor is kiesett volna, mert (most mindenki egyszerre) nem piacképes. Nem lehet vele klipet forgatni, óriásplakátra vagy pólóra tenni, satöbbi. Ilyen ez a popszakma. 20% tehetség, 40% stílus, 40% idomíthatóság.

SoulReaver 2008.10.15. 15:17:01

0% zenei tudás, 0% tehetség, 50% megjelenés (120-60-90, ha lehet és ebből vagy 5 db legalább), 50% megvezethetőség... Oszt ennyi... Amúgyis ki figyel a zenére? Hányszor néztem végig olyan klippeket csak azért, mert tele volt bögyös-faros-takaros menyecskékkel... Wehehehehe

mind2 (törölt) 2008.10.15. 15:21:29

Hát eléggé szaglik, hogy koncepciós az egész. Legyen fehér, sárga, fekete, barna versenyző , legyen Eszenyi a szelíd - segítő nőiesség, Fridi a bunkó megmondóember, A másik kettő meg szóljon néha valamit. De hát aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni. :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:28:22

"SoulReaver 2008.10.15. 15:17:01 "

Fogadjunk,még a sört is a reklámban szereplő mellméret alapján választod ki

SoulReaver 2008.10.15. 15:29:56

Főnök: Utálom a sört... :DD De ha szeretném, akkor tuti... :D

more 2008.10.15. 15:33:27

na szoval charta!!! mind2, mar ketten vagyunk?? kiraly!! szal a hocsukank tele van az itteni elnyomassal, mennyunk azonnal az eselyegyenlosegi ele ulni, osztan majd megkapjak ezek a maguket!!! :))))

SoulReaver 2008.10.15. 15:35:09

More: Mi lenne a charta neve? Mert ugye nem mindenki csatlakozhat mindenhez... :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:36:12

more: szerintem úgy lenne igazán hű a demokraikus elvekhez ez az egész, hogy hová mentek és mit csináltok, ha szépen megszavaznánk, így mi mindannyian :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:38:07

"More: Mi lenne a charta neve? Mert ugye nem mindenki csatlakozhat mindenhez... :D "

hogyhogymi? az, ami miatt kirobbant ez az egész cécó!

"Rászístáellenes Tehénfiú-ista mozgalom"

SoulReaver 2008.10.15. 15:43:04

Akkor mi már nem is náculhatunk belépés után? :D

mind2 (törölt) 2008.10.15. 15:44:38

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:36:12
Azt, hogy more meg én hova megyünk, aztat ti ugyannem szavazzátok meg.
More, én zászlót is viszek, ha akarod kimoshatod a Dunában :)))))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 15:47:20

SoulReaver 2008.10.15. 15:43:04
Kajatézni tucc, mert ha nem, akkor nem is náculhatsz ? xd.

more 2008.10.15. 15:48:56

verrel fogunk a zaszlora irkalni, a TI veretekkel!!!! (utalom, h nincs ekezetem....ez is a ti hibatok, ez is benne lesz a chartaban, ne felejtsd el mind2:))))

a tehenfijukkal es az indianokkal semmi baj, kozotok egy szal se, h merre vonulunk, amint mar a kollegina emlitette, ahogyan a charta pontjaihoz se. majd megtudjatok a helyszinen!!! :))))

SoulReaver 2008.10.15. 15:48:56

Szájkarate is ér? :D

more 2008.10.15. 15:50:19

soulraver, te is elnyomva erzed magad a himsovinisztak altal??? csak akkor johetel!!

SoulReaver 2008.10.15. 15:53:41

Háth, én végülis tudok ékezeteket írni... :D Meg a nőket is szeretem... :P

more 2008.10.15. 15:56:34

na jo, akkor majd kapsz egy szoknyat:)))) mert mi nem vagyunk kirekesztok:))))

aztan megyunk kovezni:))))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 15:56:43

more, holnapig dolgozd ki a követeléseink sorát lécci.
gyenge nők vunk, mi a fenének ragaszkodtok annyira hozzánk ? A nagy szánk miatt ? Nem lesz itt semmiféle megosztási kísérlet, ismerem én már ezt a forgatókönyvet. Kripto - hímsoviniszták ::)))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:56:54

mind2/more: Kezd kisebbségi érzésem lenni a miattatok...
(Seduxen jöjj előőő, abrakadabra)

A véren kívül egyéb testnedvek nem játszanak? (tudom, ettől most elhatárolódok)

ha nem vesztek be, én magam öltözök rebiszesnek, akkor aztán meglátjátok :o)

"soulraver, te is elnyomva erzed magad a himsovinisztak altal??? csak akkor johetel!! "

Ő tutira, már olyan szinten átformálták az agyát, hogy csöcsökön kívül mást észre sem vesz, pedig belül érzi, hogy nincs ez így jól, de hiába küzd ellene...

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 15:58:44

"mind2 2008.10.15. 15:56:43 "

SoulReaver -re igazából a kripto-nő megfogalmazás illene :o)

mind2 (törölt) 2008.10.15. 15:59:20

Most úgy elgondolkodtam, hogy lehet holnap Izlandon ébredek ? Nagy szar helyzet van, azt tudjátok ugye ?

SoulReaver 2008.10.15. 15:59:46

Főnök: Te is, nem? Szal akkor ez normális??? Most +nyugtattál!!! :DDD

more: eddig tudtam, hogy valami sváb/német vér van bennem, de ha már szoknya, akkor skót is? Hinnye mekkora segélyem lesz nekem... :DD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 16:00:29

mind2 2008.10.15. 15:59:20

én meg így végigolvasva a mai termést lehet, hogy munka nélkül ébredek :o)

SoulReaver 2008.10.15. 16:00:48

Főnök: én vidéki vagyok... a kripto-nő mit jelent???? :)

mind2 (törölt) 2008.10.15. 16:00:59

Lépnem kell :( Jó volt veletek !!!!!!!!!! Csáóóóóó

SoulReaver 2008.10.15. 16:02:22

mind2: vigyázz a gejzírekkel holnap! :))

more 2008.10.15. 16:03:40

nem mindegy soulraver? a lenyeg, h megtertel gonosz utjaidrol a jo osvenyre:))) (mind2, adjunk neki egy eselyt, ha mar ennyire akar....) legalabb a tobbi is elgondolkozik....:)))
seduxot likvidaltuk, ez volt a charta elso pontja:))))

SoulReaver 2008.10.15. 16:07:16

Okaj!!! :))) Nekünk is lesz grupi a Sándor-palotautánzatban??? :DDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 16:07:35

mind2: aztán ha hazaértél, ne felejtsd el leütni a pasid, csak a miheztartás végett, tudni fogja miért kapta :o)

kripto-nő: a sovinisztának álcázott feminista férfi

"more 2008.10.15. 16:03:40 "
de a kasztrálást ugyi azért nem ússza meg? ("legalabb a tobbi is elgondolkozik")

:x)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 16:08:45

"seduxot likvidaltuk, ez volt a charta elso pontja:))))"

ezen röhögök 5 perce :o)

SoulReaver 2008.10.15. 16:08:56

Öööööööööö..... Nana... Eddig még csak egy utód van... Nem hagyhatom, hogy kihaljon a Klánom!!!!! :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 16:12:45

SoulReaver: bármennyire is szomorú, nem Te vagy Dzsingisz-kán... ... jobb,ha elkezded mantrázni :o)

SoulReaver 2008.10.15. 16:18:54

Nah ennyi mára... Bekk on Mándéj! Sziasztok

Marcellusca 2008.10.15. 16:33:49

more, mid2!
Engem nem kell, hogy teljesen bevegyetek, csak ....

Soul!
Elqrtad, hogy haza mész! A másik poston (S: palota) szerveződik a grupi! Lehet, hogy jönnek a rebisztos urak is a játékszerikkel. :D

SoulReaver 2008.10.15. 16:40:22

Brekk... A foci csak később kezdődik, szal még itt ragasztottak egy kicsit... :DD Minnyá beugrok oda is... :DDDD

Marcellusca 2008.10.15. 16:41:54

Hova?
A medencébe csak zuhanyozás után lehet! :D

SoulReaver 2008.10.15. 16:43:16

Mijaza zuhanyozás??? Fedettéri eső?? Aszittem urban legend... :D

nate (törölt) 2008.10.15. 16:52:47

a kiscsaj anyja vascsődijas!!!!

Marcellusca 2008.10.15. 16:52:51

Vödör víz, fejed fölé emelve és magadra borítva. :D
De, ha félsz tőle, akkor marad a "francia fürdőszoba": lavoár. :D

SoulReaver 2008.10.15. 16:56:22

Az olyan, mint a reugeot, nem? Na de vödörben víz... Bazze igen úri dolgok ezek... :D

more 2008.10.15. 16:57:48

fonok, te csak ne rohogjeeee, de ezt mar mondtam, asszem:)))))
marcellusca, nincs csak...
soulraver: no kasztralas, csak lelekben:))))
sedux: RIP:))))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 17:03:26

more 2008.10.15. 16:03:40
Na itt vok, gondoltam megnézem, h. mi van a harctéren.Látom more tartottad a frontot. Eddig csak egy merész jelentkezőnk van soulreaver személyében ::))) ????
Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 16:08:45
Seduxon ne nagyon örömködj, mert more - ral már a 2. pontot is megalkottuk egy másik portálon.
2. : Sedux után FFF jön :::))))))))

mind2 (törölt) 2008.10.15. 17:09:54

Marcellusca 2008.10.15. 16:33:49

Csak megerősíteni tudom more - t . Mi vagy rendesen csinálunk valamit, vagy egyáltalán nem csinálunk semmit. Tehát nincs csak ....
Azért hangsúlyozom én is, hogy lássátok összetartunk és az egységünket nem bonthatja meg semmi.
Soulreaver : tucc mosogatni meg vasalni ? :::))))))

SoulReaver 2008.10.15. 17:13:56

mind2: nem, de konkrétan 10 mp alatt csinálokqrva nagy rendetlenséget... :)) Kell-e házvezeteő-e? :DD

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 17:16:42

more 2008.10.15. 16:57:48
Nem röhögök, majd akkor fogok, ha vonultok :o)

mind2:
nem félek az erőszakos, elnyomó politikátoktól, az utolsó csepp vérem és egyéb tesnedveimig ellenállok!!! :o)

SoulReaver: árulóóóó

föld hívja Seduxent, Seduxen jelentkezz!!! Vagy csak adj egy jelet, hogy életben vagy még!

SoulReaver 2008.10.15. 17:22:49

Főnök, sajna csak egy szavazat vagyok... De majd tartózkodom, jó??? :DDD

Marcellusca 2008.10.15. 17:24:22

more 2008.10.15. 16:57:48
mind2 2008.10.15. 17:09:54

OK! Felőlem mehet az egész, tövig ...

Soul nem csak áruló, de csigamód közelít (saját nyálán csúszik előr) a lyányokhoz. :D
De lehet, hogy ő lesz a sikeres. lol

Csajok én szokok főzni, mosni, mosogatni, vasalni, porszívózni és még a szemetet is leviszem. NA? MIZU...? :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 17:25:34

Soul: Kösz b+, majd miután elsöpörjük a gyenge kis puccskisérleteteket, utána majd amellett fogok lobbizni a többieknél, hogy megfelezzék a büntetésedet... halálbüntetést ofkórsz! :o)

Kemények vagytok, mindjárt visszavonulót fújok, mert ezt a frontot már nem tudom egyedül tartani... nincs itthon a mcsaka és cincognak az egerek :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 17:26:50

Marcellusca: Te is halálra leszel ítélve, ilyen szintű konkurenciát mi nem viselünk el!

Marcellusca 2008.10.15. 17:31:08

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 17:26:50

Nem lehetne öt év kötél, három évre felfüggesztve? :D

SoulReaver 2008.10.15. 17:34:57

Na nemá! "Én csak egy kis gyengédségre vágytam!!!!" :DDDDDDDDDDDDDDD

mind2 (törölt) 2008.10.15. 17:45:35

SoulReaver 2008.10.15. 17:22:49
Na ne szadeszoskodj itt nekünk. Még hivatalosan felvételt se nyertél, de már másnak jelentesz, meg tartózkodsz, : kinnt is vagyok bennt is vagyok ? Felülvizsgáljuk more - ral egész eddigi tevékenységedet...:)))
Marcellusca 2008.10.15. 17:24:22
Az a legkevesebb, hogy a házimunkát " el szokod " végezni.;) De tövig max a WC pumpát nyomkodhatnád a klotyóba vízkövezés közben.
Na kezdem azt hinni én is kevés leszek itt rátok ::)))))xd.

SoulReaver 2008.10.15. 17:52:07

Szal ez szokott menni miután én hazavánszorgok melóból... Tuti kérni fogom a délutános műszakot! :DDD
mind2: szal te akkor azafajtavagy akinek azkell, hogy csapjakazasztalra? >;)

Marcellusca 2008.10.15. 17:55:29

mind2 2008.10.15. 17:45:35

A múltkor mellé ültem a klotyónak. Hát egyből felment bennem a pumpa. :D

"Na kezdem azt hinni én is kevés leszek itt rátok ::)))))xd. "
Ezért próbájuk magunkat benyalni .... :DDD

Marcellusca 2008.10.15. 17:57:34

Nem mehetnénk át a Palotába, mert elég fárasztó ugrálni közben. Nem marad energián a lényegre! :D

SoulReaver 2008.10.15. 17:57:40

Nah azt hiszem van még mit tanulnom... :DDDDDD

mind2 (törölt) 2008.10.15. 18:11:58

Marcelluska :
A múltkor mellé ültem a klotyónak. Hát egyből felment bennem a pumpa. :D
XDXDXDXDXDXDXD

Marcellusca 2008.10.15. 18:15:53

Gyertek A Palotába! Hazazavartam a személyzetet. :D

mind2 (törölt) 2008.10.15. 18:18:00

Szegény Zero :))))
Hogy jutottunk idáig a 13 éves lüszitől :))) LOL
Tényleg itt a világvége. Elképzelem, ahogy pár megdöbbent ember olvas bennünket.... Ennyi hülyét - velem együtt LOL

Marcellusca 2008.10.15. 18:19:40

Most csatlakozhatom hozzád? :D

mind2 (törölt) 2008.10.15. 18:19:54

Még senkinek se jutott eszébe Vastagbőr néven pártot alapítani ?

mind2 (törölt) 2008.10.15. 18:23:46

Megy a fene a palotába. Ott bolyongjak a gipszstukkók között ? Meg senki nem válaszolt, hogy a dzsakudzzi mellett az a sok szőlőinda a falra van - é festve, vagy tényleg ott van a fűvel együtt :))))

SoulReaver 2008.10.15. 18:26:44

mind2: vagy két órája írtam, hogy aza lehetettvolna ábra... :D

Marcellusca 2008.10.15. 18:28:45

Na, pá!
Mentem, mert gyerkőccel is foglalkozni kell!

mind2 (törölt) 2008.10.15. 18:32:19

Nekem is :)
Sziasztok !!!!!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.10.15. 18:37:07

Végre valaki felhozta ezt a témát.Undorító ez az egész.Simán lehetne kéthetente ez az egyébként igen gagyi műsor,hogy ne legyen ilyen feszített a tempó.Már az előválogatásnál is csak egyetlen napja volt felkészülni és egy ismeretlen dalt betanulni a visszahívottaknak - ilyet nem lehet senkitől elvárni,akármekkora "tehetség".Már az előző szériáknál is feltünt,hogy konkrétan leszarják,hogy ki mennyire beteg,a műsornak mennie kell tovább.A mostaniban,ahogy Fricka mondta körülbelül 2-3 olyan ember van,aki képes lehet egy közönséget többször is elszórakoztatni.Elfogytak már a "tehetségek".Olyan,mint a Való Világ 4.,amit már évek óta próbálnak képernyőre lökni,időnként be is harangozzák,de már kurvára nem érdekel senkit sem.Magyarország már többszörösen telítve van önjelölt "sztárokkal",megélhetési médiakurvákkal,tehetségtelen énekesekkel és bandákkal.Másik kérdés,hogy a mai tizenéveseknek milyen az értékrendje.Meg lehet nézni a 15-be bejutott (és tovább is jutott!) tizenéves srácokat-mindegyik úgy néz ki,mint valami génhibás,mutáns borzalom (az a srác is,akiről írtatok).Általános iskolában pedig már letudják a cigi-fű-pia-szex kombót,16 évesen már lehet villogni a teljesített elvonókúrák és leszokási próbálkozások számával (lányoknál pedig az abortuszok számával IS!!!).Kérdés,hogy milyen felnőtt lesz ezekből,mert megöregedni azt nem igazán fognak.Hja és ha jól emlékszem még mindig tilos fiatalkorúaknak dohányárut eladni..Szép új világ..

SoulReaver 2008.10.15. 18:38:53

Mítú!!! Hetfűn! Pá

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.15. 19:23:45

mind2/more: Azt ugye tudjátok, hogy a feminizmus az a fasizmussal rokon?
A feminizmus szexhez való viszonya miatt a nők hajlandósága mérhetően csökkent, így csak a jó'Isten tudja, hogy hány meg nem született gyerek szárad a Ti és hozzátok hasonlók lelkén... a nagyságrend, és kegyetlensége miatt ez pedig nem sokban különbözik a népírtástól!
Sőt, szerencsételen gyerek így még csak meg sem foganhatott és máris halott, így még az abortusznál is rosszabb!

Ellenben a szexisták !!! Ők minden nőben a leendő utóduk anyját látják, így összehasonlíthatatlanul nagyobb az erkölcsi fölényünk, bibibíííííí :o))))))))

Penya_ 2008.10.15. 20:32:18

Faszer kellett ezt is szetoffolni, Aki csetelni akar az ne ide jojjon. Ugyanaz mar mint a subban. 600 komment de abbol 10 vag temaba. Faszbamar!

more 2008.10.15. 22:18:44

mondtam en egy szoval is, h feminista vagyok?? a charta ellenetek szol, nem az osszes ffi ellen....benezted a rajzot:))))
zero,kernenk egy kis tisztogatast a hozzaszolasokbol a johirnev vegett:)))

Horizont 2008.10.15. 22:31:25

Fájó szívvel ugyan ( csak a csúnya szavak miatt) de igazat adok Penya_-nak.20:32
Pedig nagyon érdekes téma. Volt.
Eredetileg.

Marcellusca 2008.10.16. 07:20:40

Penya_ 2008.10.15. 20:32:18
Optimista 2008.10.15. 22:31:25

Igaz, csak akkor hozzá kellett volna szólni!
Penya, mit sírsz, mikor egy hanggal sem szóltál hozzá. Ezzel Te is csak szétoffoltad. Ha végigolvastad, akkor láthattad, hogy kiveséztük a témát, új megközelítéssel, véleménnyel Jack/rendetteremt 2008.10.15. 18:37:07 jelentkezett. JÉ, és belefért.
Egyébként tök igazad van Jack! Én sokszor csodálkozom, hogy miért EZ (behelyettesíthető minden semmitmondó sztárcsináló f@szsággal) kinek kell? Mert állítólag ez kell az embereknek. Kik azok az emberek?

Horizont 2008.10.16. 08:09:59

Marcellusca 07:20
Jól van na...Kicsi igazság azért van:))
(Én hozzászóltam sokszor.)

Marcellusca 2008.10.16. 08:49:50

Optimista 2008.10.16. 08:09:59

Hát, persze!
A lényeg nem is Neked szólt. :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 09:09:30

more: a feminizmus sem az összes férfi ellen szól, aki főz,mos,takarít, gyereket nevel, mellette dolgozik, ha az asszonynak kedve van, akkor mindig tetrekész, szereti a született feleségeket nézni, azokkal nincs baj. (ilyen pl. SoulRaver :o)

cserébe ha én ki merem nyitni az ajtót egy harcos feminista előtt, akkor bizony az én kv.a anyukámat...

Hidd el, nincs olyan nagy különbség a kettő között :o)

-- o --

Kedves Penya_!

Egyetértek veled, ezennel felszólítjuk eric-et, hogy csak a TÉMÁBA vágó dolgokat postoljon (szex, norvégok, politikusok etc.) és az ilyen offtopic postokat legyen szíves hanyagolni :o))))

Marcellusca 2008.10.16. 09:21:04

Főnök!
Ott a pont!
Ha ericék nem hajlandóak normális posttot felrakni, akkor jön az "unaloműzés"! :D

A viccből adoptálva: Hát, eric rak föl mindig ilyen postot. :D Nem mi vagyunk szexfüggők!!!!

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 09:42:12

"A viccből adoptálva: Hát, eric rak föl mindig ilyen postot. :D Nem mi vagyunk szexfüggők!!!! "

És a náczikok sem mi vagyunk!

mind2 (törölt) 2008.10.16. 09:44:47

Optimista 2008.10.16. 08:09:59
Igazad van, de már csak a gittet rágtuk egy idő után :) Ez történik akkor, ha a főbb kérdésekben nagyjából egyetértünk :) Ami tán nem is olyan rossz dolog :)

more 2008.10.16. 10:59:18

a harcos feminista szamomra szitokszo kedves fonok:)))) kinyithatod elottem az ajtot nyugodtan, meg is koszonom, de attol meg benne leszel a chartaban....:))))

Horizont 2008.10.16. 11:20:49

Főnök 09:09
"aki főz,mos,takarít, gyereket nevel, mellette dolgozik, ha az asszonynak kedve van, akkor mindig tetrekész, szereti a született feleségeket nézni, azokkal nincs baj."
Ezekkel tényleg nem lenne baj,sőt, a baj ott kezdődik hogy nincs is ILYEN pasi!!!Vagy van??

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 11:26:19

more: akkor most benne leszek, vagy ki leszek rekesztve, mert ezek után már nem egyértelmű számomra.. :P

Optimista:
hogyne lenne, SoulReaver :o)

more 2008.10.16. 11:31:36

haaaat, te sose voooota benne darling....:)))) megalkudni meg lehet (lsd soulraver), tegnap este mar kezdtek megtorni a lazadok (biztos felnek:)))) ugyh ennyit a ffi-uralomrol:)))) ja, jelzem, seduxot ma maaaa lattam, nem vegeztunk jo munkat, mind2!!!

Horizont 2008.10.16. 11:45:22

Főnök
Hihetetlen!
Soulreaver??
Címe, telefonszáma?
Van két lányom......
Férjhezmenős korban:))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 12:16:55

more: nem alkuszunk, ha el is tesztek láb alól, néhány éven belül hősi halottként fognak emlékezni rám... miután vérbe folytották ezt a lehetetlen kezdeményezést :o)

jaja, írtam, hogy Sedux kimászott a sírból...

Optimista: Telefonszámot csak ingyenszexhez tudok adni. :x)

mind2 (törölt) 2008.10.16. 13:11:45

more
itten is vok. :) Valahol azért meghatóak a fiúk :) Házimunka, ajtóban előre engedés :) Csupa szimpi dolog...
Seduxot nem ástad elég mélyre :))))) ?

more 2008.10.16. 13:20:51

sedux elkezdett lazadni, meg idegesen hadonaszni egy masik topicban, de aztan tettem a fejere egy kis fooodet, most megint csend van:))))

remelem itt is beigazolodik a klassziker: a ffi a fej, a no a nyak:)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 13:29:52

"Valahol azért meghatóak a fiúk :) Házimunka, ajtóban előre engedés :) Csupa szimpi dolog... "

www.internetszerelem.hu/kepek/irc.jpg

no comment :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 13:45:26

more: nem a nő az más...
tudod mit csakazértis leírom:
"A nő a pinának az a része, amivel beszélgetni kell dugás előtt/alatt/után* /megfelelő rész aláhúzandó/"

more 2008.10.16. 14:04:45

na sedux...vastapsvastaps....ezt szepen mondtad:))) tudod mit? azert is kiirom a smileyt:))) ja, es remelem lanyod szuletik:)))

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.10.16. 14:08:55

Ezt a 207 kommentet (huh!) nem olvasom végig, de ezt a Lüszit (Úristen! Milyen anya ad a gyerekének ilyen nevet?) meg kellett (csajom miatt) hallgatnom a múltkor. Baromi szép hangja van, és nagyon aranyos(:S). És az anyját ki kéne végezni, hogy normális élete lehessen.

Marcellusca 2008.10.16. 14:09:59

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 13:45:26

A pinát értem (szeretem), de mi az a "beszélgetni" ? Az hasonlít a misszionárius pózhoz? :D

Horizont 2008.10.16. 14:11:44

Seduxen
előtt/alatt/után* /
Mind a HÁROM aláhúzva:)))
(Kellene beszélgetni....is)

Marcellusca 2008.10.16. 14:13:15

Eltiron72 · haragszom.blog.hu/ 2008.10.16. 14:08:55

Hát olyan aki a Pamela-t, a Dzsoki-t, a Bobi-t, a Renátó-t (bár ez szerepel a naptárban is), a Zsüliett-et, a Leonszió-t, stb., stb.

mind2 (törölt) 2008.10.16. 14:14:22

Eltiron72 · haragszom.blog.hu/ 2008.10.16. 14:08:55
Tán jobban is teszed, ha nem olvasod végig :) Főleg úgy kb. a felétől :)
Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 13:45:26
Tudod, a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen keményfiúknak mindig gyönyörű és okos lányuk születik. Neked is lányod lesz. Kívánjuk neked more - ral együtt. Meg azt is, hogy a fene egyen meg kétségbeesésedben, ha valami hasonló felfogású csókával állít egyszer haza kb. 16 év múlva :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:14:32

"more 2008.10.16. 14:04:45
na sedux...vastapsvastaps....ezt szepen mondtad:))) tudod mit? azert is kiirom a smileyt:))) ja, es remelem lanyod szuletik:))) "


Áháháháháháhááááááááá :o)))))

Az első sorban fog vonulni, apja vérét követelve.

---------------
"Az ufók réges-régen elvitték az összes nőt magukkal, és ezeket hagyták itt helyettük."

(természetesen elhatárolódom, ez csak egy idézet volt :o))

Marcellusca 2008.10.16. 14:14:59

Optimista 2008.10.16. 14:11:44

/alatt/után*/ ????
Örülök, hogy levegőt kapok, meg kölönbenis alvás közben max. horkolok, de nem beszélgetek. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:16:04

Optimista: és közben miről? "Feladtad a villanyszámlát?" aaa, "Ne fogazz!!", "Gyerek ebédjét befizetted?" aaa... "Ha lenyeled, veszek neked egy bundát..."
Na jó, abbafejeztem...
more: ha lány lesz, akkor az ÖSSZES fiúját rühhelem majd :)))
Marcellusca: igen, de igazán hatékonyan a rodeó-szex közben lehet gyakorolni :)))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 14:17:07

Optimista 2008.10.16. 14:11:44
Háááát én teljesen le vok döbbenve...:( Már TE is ?

Marcellusca 2008.10.16. 14:17:49

mind2 2008.10.16. 14:14:22

Ezek után örülök, hogy fiam van. És még mielőtt mégis elátkoznál, nem tervezünk következőt. VILÁGVÁLSÁG van! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:17:58

Főnök: én is csak idéztem, és nézd meg mit kaptam... el kellett volna határolódnom...
Marcellusca: pedig ugye tudjuk, hogy mit csinál a nő szex után az ágyban??

Marcellusca 2008.10.16. 14:20:55

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 14:16:04

"Marcellusca: igen, de igazán hatékonyan a rodeó-szex közben lehet gyakorolni :))) "

Nem jön be. Asszonypajtás tudja, hogy hűséges típus vagyok!!!!

Csak "száj" szexelek! :D (Szájkarate mintájára)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:21:11

"mind2 2008.10.16. 14:14:22 "

Én nem úgy látom a dolgot,mint Te.
Szerintem Sedux, és a hozzá hasonló "keménycsávók" eleve lépéselőnyben lesznek a tutyimutyi apukákhoz képest...

Ha a lányát elviszi a hvcs motorozni, akkor elég csak félig-véletlenül a falon függő vadászpuska felé biccenteni és szépen megkérni a srácot, hogy ugyan olyan állapotba hozza vissza a kislányt, mint ahogy elvitte, általában hatásos.

Másrészt a fiatalkori keménycsávó mentalitás nem zárja ki a gondos apaszerepét.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:21:41

alias: amelyik kutya ugat, az nem harap? :))

Marcellusca 2008.10.16. 14:21:42

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 14:17:58

Zavar az alvásban?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:23:13

Főnök: milyen vadászpuska? MG42. Elvégre náczikok vagyunk :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:26:17

Mercellusca: majdnem... "Foglalja a helyet"

mind2 (törölt) 2008.10.16. 14:27:05

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:21:11
Totál egyetértünk :) Minimum ilyen legyen egy apuka :) Ha tudnád, hány öngyilkosjelölt megfordult már otthon nálunk :) ? Ahogy mondod. Elég volt egy szempillantás. És köd előtte, köd utána.
Ilyenkor még megy a duma, hogy így a nők, úgy a nők.... de amikor a sajátodra vadásznak a pelyheshátúak... Na akkor kell az a szempillantás. xd.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:31:23

mind2: így, ahogy tetszik mondani... majd igyekszek jó fenyegetően fellépni (magasság/testsúly megvan hozzá), a technikai kialakítására meg van még egy csomó időm :)))

reKorrekt 2008.10.16. 14:33:00

"pedig ugye tudjuk, hogy mit csinál a nő szex után az ágyban?? "

Elmosogat?

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:39:02

"Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 14:21:41 "

Nem, amelyik kutya ugat, annak kevesebbet kell harapnia.

mind2 (törölt) 2008.10.16. 14:39:04

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 14:31:23
Ne magázz :) Idősebb vok mint Te, de fiatalabb mint Optimista :) Ennyit azért levettem eddig :)
Verekedni meg nem kell majd annak idején. Úgy és akkor kell ránézni a kiscsókára, ha a lányod és a feleséged nem veszi észre... Utána meg eljátszani az ártatlan érdeklődőt xd.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:48:03

"Úgy és akkor kell ránézni a kiscsókára, ha a lányod és a feleséged nem veszi észre..."

És qrva gyorsan el kell tudni takarítani a szétfröccsenő vért is, ugye!

--
akkor én vagyok a legfiatalabb? :o)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:51:23

Gyerekek: még a végén kiderül, hogy Főnök a "pelyheshátú", és most jön csekkolni az infókat, hogyan tudja kijátszani az apukákat...
pfff :))))
mind2: távol álljon tőlem, hogy verekedni akarnék...
ha jól értem akkor ez ugyanaz a helyzet, mint amikor a barátnő palotapincsijébe/macskájába akkor kell belerúgni egy irgalmatlan nagyot, amikor nem látja? :-))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:52:34

mind2: erről a "Ne magázz!"-ról eszembe jutott valami... :)))
/Ne magázz engem!!! Miért, akkor teggezelek, te baromarcú?? / :-)))))))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 14:53:00

XDXD
Kanyarodjunk már vissza lüszikéhez könyörgöm :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 14:58:00

mind2: parancsolj. sz'tem lüszike esetében pl már nem kellene a "szigorú apai nézés", nála a "mértékegység" a VOLT...

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 14:58:27

én vagyok az ELLENSÉG, tegnap már kiveséztük :o)

Az apukákkal már tudok bánni, de még egy darabig nem kerülök az ő szerepükbe.

A gyereknevelésről is csak egyetlen dolgot tudok.
Sose emelj kezet a gyerekeidre, mert ez idő alatt védtelenül marad a tested, -és ez milyen krvára igaz!

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 15:06:54

Főnök: ez esetben - ca 16 év múlva IS - tartsd távol Magad a lányomtól, mert baj lesz... Megismerlek ám, mert tuti, hogy fekete pólóban jársz, amire pirossal az van írva: ELLENSÉG :))))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 15:17:35

Na most komolyan. Eddig csak a kislány anyjáról szólt a fáma, az apjáról semmit nem tudunk... Mit gondoltok milyen lehet ?

Marcellusca 2008.10.16. 15:21:43

mind2 2008.10.16. 15:17:35

Szerintem "nincs", anyuci egyebül bírkózik meg eme nehéz feladattal. Mint látjuk nem sok sikerrel.

mind2 (törölt) 2008.10.16. 15:23:33

És megint csak komolyan kérdezem : ha egy ilyen vehemenciával " megáldott " feleségetek lenne, hagynátok, hogy azt tegyen a gyerekkel amit ő lát jónak ?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 15:26:20

mind2: én a magam részéről szerencsére nem tudok nyilatkozni, mert asszony-pajtás nem ilyen "gondolkodás"módú, mint lüszike mamája...
Gyanítom, hogy először megpróbálnám szépszóval, hogy nem kéne, ha ez nem segít, akkor "lüszimama" balra el (temető), én meg jobbra el (börtön)...

reKorrekt 2008.10.16. 15:27:18

mind2 2008.10.16. 15:23:33

Hát nem. Pláne ha lányom lesz (egyszer). Apuci kicsi lánya lesz az tuti. Jaj, ha meg fiú akkor anyuci kicsi fia? Asszem megkérdem a jósnőmet...

Horizont 2008.10.16. 15:28:00

mind2
Ha van neki apja akkor papucs lehet és minden úgy van ahogy az asszony akarja, vagy nincs neki és akkor anyunak eggyel több indoka van kiélni magát....

Marcellusca 2008.10.16. 15:31:09

mind2 2008.10.16. 15:23:33

Hál' Istennek nem ilyen.
Egyébként lenne komoly ereszdelahajam. Én biztos nem engedném.

mind2 (törölt) 2008.10.16. 15:33:06

Hát igen, anyuka elég maszkulinnak tűnik lelkileg, asszem felfordult már ez a világ teljesen. Rengeteg önmegvalósító - kemény nő, tutyimutyi férfiak....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 16:00:24

"éljen" az emnacipuncimanci....

Marcellusca 2008.10.16. 16:13:14

mind2 2008.10.16. 15:33:06

Nesztek Nektek egyenjogúság! :D

Horizont 2008.10.16. 16:19:26

mind2
Pedig jobb ha a férfi kemény:)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.16. 16:30:30

Optimista: ne má'... ilyeneket írsz, akkor hogy lehet majd eladni az "Azért puha, hogy ne fájjon" frázist ? :-)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 16:30:46

"Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.16. 15:06:54 "

Akkor majd a profi álcázáshoz felveszem a "szűzoltós" pólómat.

Horizont 2008.10.16. 16:57:29

Seduxen:lehet hogy ezt van aki beveszi:)
Én meg már ugye nem vagyok leányka. (sajna)

more 2008.10.16. 17:28:11

hat szepen megalkudtatok amig en meloztam kemenyen....hat mi lesz igy a felvonulasunkkal, meg a tobbivel??? ajajajjajaj

mind2 (törölt) 2008.10.16. 17:31:26

Optimista 2008.10.16. 16:57:29
Te most fiú vagy, vagy leány ???? Eddig azt hittem hogy férfi !!!
Most meg : "Én meg már ugye nem vagyok leányka. (sajna) " Terryblack, vagy mi van itt :))))))

more 2008.10.16. 17:34:15

hhehhehehhe, optimista egy hooolgy mind2:))))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 17:34:50

More
A nagy duma mögött érző férfiszívek dobognak, csak be kellett dobni, hogy mi is lenne ha lányuk lenne...... A végén kezdtem azt hinni, hogy még az ajtót is kinyitnák elöttük.... Sedux is változott sokat, bár ez csak álca.....??? :))))))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 17:37:30

Időről - időre vissza kéne térni a lüszi anyukájához, akkor talán zéro nem tiltana innen ki bennünket :)))

more 2008.10.16. 17:40:18

hat reszemrol ha lehet meg rude-abbnak tartottam a mai megszolalasiakat az uraknak....ughy tovabb fogalmazom a chartat, engem ugyan nem gyoztek meg az erzo szivukrol:))))

mind2 (törölt) 2008.10.16. 17:43:02

Na akkor Te leszel a jó nyomozó, én meg a rossz nyomozó :::))))) Te ütsz, én ravaszkodok :)

more 2008.10.16. 17:46:55

varjaaaa, akkor most ki ravaszkodik, ki ut??:))) mar itt elbukott a dolog....most megint ki leszunk fikazva:))))

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.10.16. 18:42:00

Bocs, biztos írta már vki, de Lüszi jobban járt volna, ha ő is elveszíti az anyját.

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.10.16. 18:51:35

"Hogyan adhatja a nevét mindehhez egy Eszenyi? "

Úgy, hogy az ő anyja sem volt különb, a gyűrűjével ütötte a gyerekek fejét. Igaz, nem a sajátjaiét.

Horizont 2008.10.16. 18:53:02

mind2 17:31
Nő vagyok és nem fiatalka:))
Igy jó?

mind2 (törölt) 2008.10.16. 19:06:55

Optimista :

:))) Persze, hogy jó :) Sőt nagyon jó !!!! Úgyis fölényben vannak itt a másik nemből :::) Hallod ezt more :) ?

more 2008.10.16. 19:19:17

en mar tudtam h optimista egy kozepkoru holgyemeny:))) mar csak rekuct kell elkapni, sztem ot se kell sokaig kerlelni:)))
ez a csvo aki nyomja a korhazi agyat egyebkent telleg tehetseges vagy csak egyenisegeskedik?

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 19:24:39

"A végén kezdtem azt hinni, hogy még az ajtót is kinyitnák elöttük.... "

Én komolyan mondtam, hogy bármelyik hölgynek ezer örömest, csak mióta felháborodva kikérte az egyik khhm picsa, azóta kétszer is meggondolom, hogy akkor most mi a frász van...

more 2008.10.16. 19:29:00

helyedben fonok en az emliette picsat felreloktem volna, igen, anyukam, akkor engegggye csak ki kurva gyorsan feszolitassal kirongyoltam volna elotte, es begortam volna az ajtot az orra elott...:)))

mindennek van hatara....

mind2 (törölt) 2008.10.16. 20:11:19

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 19:24:39
Hát igen, míg el nem jön az a pillanat, amikor sírva vinnyogva szeretné, hogy utána nézzenek, vagy kinyissák előtte az ajtót, mert egyszer végre már gyenge és védtelen szeretne lenni, meg szeretné ha a páncél mögött meglátnák benne az egyszerű nőt...
More, nem olyan egyszerű dolog ez charta ::)))

Horizont 2008.10.17. 14:58:34

Olvastam valahol hogy a megasztáros Gáspár Laci valami 435 (!) koncertet adott 1 év alatt.Még névnapokra is elment.(Aztán meg is pattant a családjától.)
Meg lehet nézni a voltmegasztárosokat.
Lehet hogy tehetségesek a hangjuk alapján de mindegyikre ráfért volna még a tanulás.
Tóth lányok,Oláh Ibolya, Gáspár Laci,Caramel,Rúzsa Magdi, Varga Feri.Nem bántásból írom,de így volt.
Most se lesz másképp!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.18. 08:23:29

Apuka.
"– Nyáron volt Siófokon egy válogatás, amire el akart menni – kezdte Zoltán. – Gondoltam miért ne? Aztán egyszer csak már a kezünkben volt a szerződés. Már nagyon megbántam, hogy beleegyeztem ebbe az egészbe, mert még rettenetesen fiatal ehhez. Borzasztóan sajnálom őt, mert pontosan tudom, hogy működik a média világa, ráadásul oda a szabadsága is – magyarázta Zoltán, aki a Kaposvári Színház zenekarának kürtöse. Az apuka aggodalmát csak fokozza, hogy lánykáját meg sem tudja látogatni.
– Két darabot is próbálunk a színházban, így nincs időm felmenni Pestre. Legnagyobb bánatomra, a mostani döntőn sem tudok ott lenni, mert bemutatónk van. Pedig már hihetetlenül hiányzik Lüszi, annyira várom, hogy lássam. Még soha nem fordult elő, hogy ennyi ideig ne találkozzunk – szomorkodott Zoltán, akinek némi megnyugvást nyújt, hogy feleségét gyermeke mellett tudhatja. Edit beköltözött a Megasztár lakosztályba, igyekszik mindenhová elkísérni Lüszit, és segít a dalok tanulásában is. A kislány most hetedikes, de a verseny miatt nincs ideje sem iskolába járni, sem tanulni. Édesanyja nem aggódik, mivel tanárai felajánlották, hogy segítenek Lüszinek bepótolni a lemaradást. A kislány egyébként izgatottan készül élete első házibulijára, ma ugyanis ilyen dalokat énekelnek."

Horizont 2008.10.18. 09:26:27

Apuka aki aggódik! Büszke lehet magára meg a kicsi feleségére is.A lányát már most elveszítette egy életre.
Kaposvári Színház zenekarának kürtöse.
Ezen viszont meglepődtem.

Samanta 2008.10.18. 14:42:56

Én is 14 évesen kezdtem dolgozni,2műszakban, gyárban. Attól függetlenül volt gyerekkorom, és nem iskallodtam el!

Horizont 2008.10.18. 15:45:03

Samanta
Nem lehet összehasonlítani a két dolgot.Nem felemelő ugyan két műszakban gyárban dolgozni de az még emberileg valaki javára is válhat, de a médiába abba a prostituálódott világba bekerülni, na az gáz a személyiség fejlődésére nézve.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.18. 21:12:27

Optimista:

"Nem lehet összehasonlítani a két dolgot.Nem felemelő ugyan két műszakban gyárban dolgozni de az még emberileg valaki javára is válhat"

Én úgy látom, hogy emberileg csak azok vitték valamire a környezetemben, akik a lelküket kitéve, akár fizikai munkával is, de megpróbáltak tovább lépni.
Speciel, kib.szottul becsülöm azokat az embereket, akik gyári munkásként kezdték és mondjuk most a munkatársaim. Én sajna( szerencsére) nem tartozom ebbe a rétegbe, mert nekik még a szocializmus alatt kellett boldogulniuk, viszont számomra tényleg egy határkövet jelentenek. Határkövet olyan értelemben, hogy tudják, hogy mennyi értéke van a pénznek, amit megkeresnek, tudják, hogy ezt milyen energiaköltséggel tudná megkeresni egy átlag gyári dolgozó (közel végtelen) és ez akkora tartást ad az embernek, hogy azt mi elképzelni sem tudjuk.

Amikor az elismert közgazdász meséli, hogy tizenévesen nyári szünetben válogatta az almát és ez mekkora segítség volt abban, hogy a két fiatalabb testvérét etetni/ruházni/iskoláztatni tudják a szülők, nos akkor egy kicsit mindig átértékelem a 'munkás' szó jelentését...

Mondom ezt úgy, hogy iskolás koromban én maximum a sziget- hetijegyért mentem el diákmunkára...

szóval lehet, hogy csak fogalmazási bukfenc volt nálad, de az én szemem mégis bántja ez az "emberileg még valaki javára is válhat" szöveg.

Szerintem ha ott fönt, és még sok másmilyen vezetői beosztásban ilyen emberek lennének, az egy jobb világ felé mozgatna minket.

" Optimista 2008.10.17. 14:58:34 "

Erre pedig csak azt tudom mondani, hogy Rúzsa Magdiról vagy jót, vagy semmit :o)
Egy ápolónő, akinek fergeteges orgánuma, hangja van (magyar viszonylatban) +ilyen személyiséggel áldott meg a sors azt csak becsülni lehet. Lett volna még hova fejlődnie a műsor előtt, ez rendben van, de szülész-ápolónőként se ideje, se energiája nem lehetett erre, engem meggyőzött, hogy neki a színpadon és úgy általában a zenei él eetben a helye. Itt is elmondom, hogy tkp. a nulláról indulva, ráadásul külföldre szakadt magyarként kezdte.
Most mellékesen meg kell jegyeznem, hogy a szerb nacionalisták Magdit egybehangzóan szerbnek tartják, a magyarokat fikázzák, de Magdi szerintük az élő példa a szerb vér nagyságának... -még egy magyar származású szerbből is ki tudták hozni EZT-. (és ezt konkrétan, majdnem szó szerint olvastam több fórumon)

wiki: hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%BAzsa_Magdolna


Nem akartalak kispécizni magamnak, de itt Neked volt egyedül olyan kommented az utolsó bejelentkezésem óta, amire muszáj volt válaszolnom, szóval nincs harag, ez van :o)

Horizont 2008.10.18. 21:22:12

Főnök 21:12
Én is pont így gondoltam mint te.

Jó Rúzsa Magdit kihagyom.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.18. 21:27:11

Optimista: Te is a kedvelt fórumozó emberek között vagy. (jó gyorsan válaszoltál, de nem emiatt írtam a fentieket :o) )

Magdihoz még hozzá akartam tenni, hogy nekem a Highway to Hell dala volt az, amire azt mondtam, hogy hűűb+ (megint csak magyar viszonylatba), hogy bevállalós, tud is és megéri a lehetőséget :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.18. 21:35:14

Ja, itt van a szám, kicsit szétszórt vagyok, de ezt kell szeretni: :o)

www.youtube.com/watch?v=EllY8lUaizg&feature=related

Horizont 2008.10.19. 09:08:54

Főnök
Azért írtam ilyen röviden tegnap mert a másik poszton mind2-nek sikerült nagyon megbántania, igazságtalanul.
Amit írtál én is pont ugyanazt gondoltam csak nem írtam egyértelműen?
Rúzsa Magdival kapcsolatban teljesen igazad van belátom,de látod ott van Oláh Ibolya aki micsoda tehetség de nem tudja megállni a helyét most küldték el a szinházból is.Mindenre van példa úgylátszik.
De gyerekeket akkor sem szabadna a Megasztárba engedni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.19. 11:40:54

Optimista
FFFőnök
Látom, a diákmunkáról beszélgettek. Anno 8-ik utáni nyáron kezdtem dolgozni a helyi lovardában, némi aprópénzért és ingyen lovaglásért. Lány létemre nem esett le a gyűrű az ujjamról istállótakarítás, de még bálahordás közben sem. Gimis koromban aztán piacon dolgoztam, tanévben csak szombatonként, szünetekben hétfő, szerda, péntek, szombat. 4-kor keltem, 5-kor indult a vonat, 6-ra odaértem, kipakoltuk az árut, 2-kor be, és fél 5-re már otthon is voltam. Ekkor szereztem meg minimális szlovák nyelvtudásomat. :) Tanulmányaim befejezése után (hú, de szépen írtam) dolgoztam itt is, ott is, többek közt a híres/hírhedt telefongyárban. 12 órában, két műszakban, 3 nappal, 3 szabad, 3 nappal, 3 szabad, 3 éjjel, 3 szabad, 3 éjjel, 3 szabad. Először szalag mellett, majd rámmosolygott a szerencse (vagyis inkább az egyik kisfőnök), és minőségellenőr lettem. Két évig csináltam. Akkor kaptam a végzettségemnek megfelelő állást egy szállodában. Ne tudjátok meg, mennyire becsülöm azóta is az asztalomat! Mert megtapasztaltam, hogy mennyire szar melók vannak a világon. Ahogy Főnök írta:
"
Szerintem ha ott fönt, és még sok másmilyen vezetői beosztásban ilyen emberek lennének, az egy jobb világ felé mozgatna minket."
Én kötelezővé is tenném, vezető beosztást csak az kapjon (akár politikában, akár cégnél), aki legalább 1 évet dolgozott minibálbérért. Korán kelés, fizikai munka, fizut beosztani, nulla luxus. Biztos, hogy utána jobban végeznék a dolgukat, és nem néznék le az egyszerű embert.

Rúzsa Magdi pedig egy igazi istenáldotta tehetség. Amikor az Ederlezit énekelte, megállt az idő. Még most is könny szökik a szemembe, mikor hallgatom.
www.youtube.com/watch?v=63Czb9v1dE0&feature=related

Horizont 2008.10.19. 13:39:34

laspalmas
Meglepődtem és örülök hogy lány vagy. (lassan kiderül itt minden)
FFFőnöknek és neked is teljesen igazatok van.Minden gyereknek és fiatal felnőttnek kéne egy kis munka (nem kizsákmányolva persze) csak az ő szintjükhöz mérve.Megtanulnák a pénz értékét, és a munka becsületét.Amit sok szülő kihagy.
Minden vezetővel végigjáratnám a alulról felfelé a ranglétrát. És csak annak "járna" vezető beosztás aki ezeken nem bukna el.Mert a legnagyobb baj szerintem a vezetőinknél és politikusainknál hogy hiányzik a BELEÉRZŐKÉPESSÉGÜK!!(átlagembereknél is sokszor)Ennek alapban meg kéne lenni és egy kicsikét másképp működne a világ.
A Megasztárban azért nem szabad gyerekeket engedni mert szétrombolja a még ki sem alakult személyiségüket.És rossz példaképet állítatnak a többiek elé.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.19. 19:18:02

laspalmas: Itt mindenki lány? :o) ezt már szeretem

Optimista: Nem olvastam többi postot, csapatépítésen voltam, azóta próbálok magamhoz térni, de majd megnézem mit alkottatok mind2 -vel.

A többiben egyetértünk. A megasztáros éneklést ugyanúgy nem tartom rendes munkának, mint a celebkedést sem, gyereknek egyik sem való, ez tiszta sor.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.20. 05:49:18

Főnök
Nem mindenki, csak a jobbak. :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.20. 08:36:37

Azt viszont be kell lássam, hogy van még mit nevelni rajtatok. :o)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.20. 08:40:05

Főnöknek hívunk, ez nem elég?! :)

Samanta 2008.10.20. 15:06:20

Ha még mindig a Lüsziről beszélünk, szerintem már kikellett volna esnie. Tulajdonképpen a nézők tartják bent. Akkor most jót akarnak neki,vagy rosszat??

süti beállítások módosítása