Skip to content


       Szűrés lista

A legunottabb fej egy élő adásban

Egy kedves user összeszedte egy videóba Friderikusz debütálást a Megasztárban. Üdv a Vastagbőr-klubban, Sándor!

Most megy a vita itt a munkahelyen, hogy vajon szemét/bunkó/geci volt-e Friderikusz, vagy egy jó arc?

Mielőtt krokodilkönnyeket hullajtanánk a megsebzett lelkű versenyzőkért, hadd szögezzem le, hogy nem kötelező kiállni a színpadra, illetve nem  is tudom felsorolni a Megasztár 1-2-3 dobogósait, mert lejárt a 15 perc hírnevük ... akkor miért ne lehetne Friderikusz a "sztárocskákkal" kíméletlenül őszinte? Már az elejétől kezdve kellett volna egy ilyen ember a zsűribe, és akkor lehet, nem szállt volna el egy-két-három megasztárocska ...

 

Címkék: bulvár pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr2716599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.10.16. 11:59:14

Vastagbőr - A legunottabb fej egy élő adásbanEgy kedves user összeszedte egy videóba Friderikusz debütálást a Megasztárban. Üdv a Vastagbőr-klubban, Sándor!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.10.16. 11:16:03

én nem nézem ezt (sem), ez az összefoglaló pont elegendő. én nem értek ehhez, abszolút hallásom sincs, de az biztos, hogy jó néhány celebünk talán visszafogottabb volna, ha ilyen kritikákat kapnának (akármilyen fórumon is). ettől függetlenül valszeg szerepet játszik. a kertévéken még a kérdéseket sem szabad elhinni

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.10.16. 11:20:52

Volt Bakáts, most van Fridi. Épp úgy, ahogy a szereplők ki vannak válogatva, a zsűriben is ki van osztva mindenkinek a feladat, mit mikor, hogyan mondjon, viselkedjen.

IdomitottFoka 2008.10.16. 11:21:08

Még csak nem is őszinte a véleménye, olyan mesterkélten hangzik az egész. "Sanyikám, te fogsz bunkózni, oké?"

Amúgy ő egy műsorvezető, mit ért ő az előadóművészethez? Mitől mérvadó az ő véleménye egy tehetségkutató műsorban? Mert találkozott és kötelezően puncsolt híres és közepesen híres celebekkel, akiknek fizettek azért, hogy ő kötelezően puncsolhasson? A Csernus-féle fikázó őszinteség még Csernusnak se áll jól.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.16. 11:24:51

@IdomitottFoka

Miért kellene értenie az előadóművészethez?

A szarról bárki meg tudja állapítani .... hogy szar.

BeleVau 2008.10.16. 11:26:33

Ez egy f@szkalap. Ő hol volt 29 évesen? Nem véletlenül 33 éves volt, mikor elindult az első országos tv műsora!? Előtte is próbálkozott már csak senki se tudta, hogy ki az a Friderikusz. Nem láttam a műsort és a produkciókat sem, de kultúrember így nem kritizál. Akkora az arca, hogy síeléskor letolja vele az összes havat a hegyről. Broooáááfff!
Ha pedig szerepet játszik, akkor, íme szemtanúi lehetünk a Pulitzer és Tolerancia díjas Friderikusz "médiakurvává" válásának.
De tényleg, ez az ember Tolerancia díjat kapott 1997-ben.

Tengertánc (törölt) 2008.10.16. 11:37:03

Szerintem nem kell "felkapni a vizet", a Sanyi csak szerepet játszik. A Megaszar "testvérműsorában" az amcsi American Idolban is van egy hasonló kaliberű "geciző". Ő Simon Cowell. Na, a mi Sanyink csutkára őt másolja, ami nem is csoda, hiszen Friderikusz világ életében a nyugaton futó műsorok másolatait készítette el idehaza. Ettől függetlenül viszont - akár tetszik, akár nem - a pali szakmailag ott volt a topon. Bár, tegyük hozzá, az összes kertévéből sikerült kirúgatnia magát...mára pedig szerintem már a kutyát nem érdekli. Igazándiból neki jött jól, hogy egy picit újra forog a neve. Gondolom a magánélete egy rakás szar, és hát hiányzik neki a rivaldafény.

Horizont 2008.10.16. 11:38:38

Ha valaki végig kisérte Friderikusz pályáját , végig járta ő a ranglétrát.Szerintem elég sok mindent letett már az asztalra.Lehet nem szeretni, fikázni (mint Vitray-t) de szakmailag elértek valamit.
Nem hinném hogy kiosztották volna neki hogy ő legyen a "bunkózó". Ki van zárva hogy ő ezt bevegye,annál öntörvényűbb.Nem kell neki énekelnie hogy véleményt nyilvánítson.Benne van a show világában,abszolút a hallása.Kész.
Aki oda jelentkezik az pedig készüljön fel erre a kiméletlen szakmára,nehogy összecsinálja magát egy véleménytől.Ha igen akkor nem oda való.Pl. akit leszólt annak a csajnak a barátja zeneszerző,látszott rajta, hogy azt hitte ettől nyerő.
Van aki kiakadt mert Eszenyi a fiúknak a pocakjuk miatt szólt.Jogos, aki kiáll mert célja van,a külsejével is azt kell szolgálnia.
Igaza volt Friderikusznak.Csak mivel irritáló a személyisége sokaknak, nem fognak igazat adni neki.
Nálunk minden érzelmi alapon működik.Oda is jutottunk ahol vagyunk.

IdomitottFoka 2008.10.16. 11:39:27

Elvileg ez egy szakmai jellegű zsűri, nem? Illene szakmai szempontból hozzáértőnek lenni. Ennyi erővel Olvasztár Géza ex-segédtargoncás is megmondhatná a frankót.

borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.10.16. 11:43:58

Szerintem is meg van neki mondva, milyen szerepben kell tetszelegnie, ő meg élvezi, hisz sokszor kimondhat olyat, amit mi szeretnénk. TV2nél meg annál jobban dörzsölik a tenyerüket, minél többen szidják ezt a szerencsétlent (így egyre messzebbre állnak attól, hogy bármi értékeset, élvezhetőt adjanak ki a kezükből).
Ez a csúúúnya Sándor nem fog változni a műsor során, sőt, méginkább ilyen lesz, hogy legalább ezért nézzék: "hú, mit mondott megint". Ezzel van itt a baj: nem abból akarnak nézettséget csinálni, hogy tehetséges énekeseket és minőségi produkciókat mutogatnak, hanem abból, ahogy az általuk bemutatottakat aláztatják. Ismét csak gratulálni tudok, csodálatos.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 11:45:58

Optimistánál a pont. Fridit lehet fikázni, buzizni, de ettől ő még a maga műfajában az egyik legjobb, én jó szakembernek tartom. Hogy nem volt előadóművész? Ahogy fentebb is írták, a szarról bárki meg tudja állapítani hogy szar.

Horizont 2008.10.16. 11:48:40

borivoje
"ezt a szerencsétlent"
Szeretnék én, meg te is és még sokan ilyen "szerencsétlenek" lenni mint Friderikusz:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.16. 11:49:00

" IdomitottFoka 2008.10.16. 11:39:27
Elvileg ez egy szakmai jellegű zsűri, nem?"


Szakmai zsűri? LOL
Bakáts meg Soma is az volt?
Alig bírták összeszedni ezt a 4 embert ...

more 2008.10.16. 11:50:45

egyebkent simon cowell brit csak amerikai kulak producerekent is dolgozik, es o tenyleg ert hozza. a brit megasztarban (X-factor) is o a fo tutimegmondo, nagyon geci, sokszor meg ra is jatszik, DE o ezzel foglalkozik 100000eve, zenei producer, es nem egy senkihazi, semmihez nem erto fika, aki csak ugy ott van, mert celeb.

friderikuszrol meg csak annyit, h a zenehez o tenyleg annyit ert, h joejszakat-tapsoldesenekeldasovegszavaaaat....hat szoval mar az is siralmas volt....ebben az orszagban egy-ket mediafasz mindenhez ert es mindenki felett valo biraskodashoz joga van

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 11:54:10

more ezzel a joggal a műsor készítői ruházzák fel a bíráskodókat. Mielőtt folytatnád a butaságaidat, nevezz meg 3 erre a posztra alkalmas személyt.

Horizont 2008.10.16. 11:54:12

more
Most kivételesen nem tudok igazat adni, Friderikusszal kapcsolatban:)
Amúgy a zsüri véleménye miért lenne mindenki felett való bíráskodás???

more 2008.10.16. 12:00:06

hat ez az jancsibohoc, h kurva keves erre alkamas szemely van, mert aki ert hozza, az nem szeret ilyen helyeken bohockodni. sztem.
istenem, a mindenki felett valo biraskodast nem az univerzumra ertettem nyilvan, hanem a barmilyen musor barmilyen versenyzojere, mert az urak mindenhez ertenek....

IdomitottFoka 2008.10.16. 12:04:07

Ugyanmár. Friderikuszról az rí le, hogy nem is érdekli az egész. Bejárta a ranglétrát? Már visszafelé lépked. Nem is ez a baj, az egész Mega egy nem túl érdekes műsor, fellépnek a jövő haknizói. De ha nem érdekli, minek van ott? (költői kérdés) A fikázása meg mesterkélt (nekem annak tűnik), akkor meg mit számítson a véleménye? Talán szarok voltak a produkciók (én nem láttam, csak a linkelt videót), de Friderikusz is csak odapakolta a saját fosadagját. Semmi konstruktivitás, a "...Celine Dionhoz hasonlítottalak..." beszólás meg értelmezhetetlen. Ugye leszögezhetjük, hogy egy sztár se lett a saját erőfeszítéseiből sztár, egy halom ember munkája áll egy sikeres produkció mögött (gondolom egyik se egyedül cígöli a világítást), akkor most egyszerűen leszólta a műsor stábját. És a kategóriák is egy kicsit mások, a sonkás szendvicsem se egy gasztronómiai műalkotás, de azért sonkás szendvicsnek kiváló.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 12:04:20

Szerintem a Solar Eclipse Records vezetője nem érdekelne senkit, hiába ért jobban az előadóművészekhez, mint ezek közül bárki. Ez az egyik része. A másik, én szakmailag még mindig nem kérdőjelezném meg Friderikuszt. Amit csinál azt jól csinálta/csinálja. Ha csak a megasztárnál maradunk, miért áltatná a versenyzőket? Ha szar akkor szar. Az ő döntése csak 1, és általában a zsűri többi tagja is bólint rá. Mester Tamás meg már csak ért egy kicsit a dalolászáshoz, attól függetlenül hogy ezt a kriptaszökevényt is a Shane 54 kaparta elő egy feldolgozásra, és azóta hallunk róla megint.

IdomitottFoka 2008.10.16. 12:06:22

"Szakmai zsűri? LOL
Bakáts meg Soma is az volt?
Alig bírták összeszedni ezt a 4 embert ... "

Bakáts kritikus, Soma előadóművész, gőzöm sincs milyenek, akár még inkompetensek is lehetnek, ez még Friderikuszt ne menti fel az alól, hogy ő is az.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 12:06:37

Még annyit szerettem volna írni, hogy aki igazi előadóművész akar lenni, az ír vagy irat egy dalt, elküldi pár kiadónak, és ha tetszik a dolog, akkor küldenek egy szerződést és kiadják. Ehhez nem kell Megafrász.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.10.16. 12:07:53

Szeretném megvédeni Friderikuszt.

A Csillag születik, az RTL talán legrosszabb műsora, abba fulladt bele, hogy mindenki kedveskedett mindenkivel.

Ha van valami a néző számára is hosszú távon érdekes ebben a műsorban, akkor az pont a versenyző és a zsűri konfrontációja. Sosem értem, amikor azért kritizálnak valakit, mert mer keményen fogalmazni.

Mert az, hogy 10 - 9 - 8 egyenformára fazonírozott sztárocska "átjön", az nem köt le.

more 2008.10.16. 12:10:52

jancsi draga, ezt ugye te se gondolod komolyan:))) mintha nem kapcsolatokon meg loven mulana ez is, mint minden a mi kis orszagunkban....tehetseg??? kiadom, mert beestel az utcarol, es tetszik??? naja

vagy muegyutteseket csinalnak vagy megaszart, es meg mindig a masodik a jobb, igy legalabb nem a loves producerhaver csont tehetsegtelen kislanya ad ki lemezt...

fraki 2008.10.16. 12:13:40

„Ki van zárva hogy ő ezt bevegye,annál öntörvényűbb.”

megagigalol.

caralho voador 2008.10.16. 12:13:47

A szavazásból, a választási lehetőségek közül kimaradt a "faszom a megasztárba" opció. Már eddig is faszom volt a megasztár összes szériájába, most aztán még inkább, és faszom az összes kertévébe. Faszba velük. Betiltanám az összeset.
(viszont véletlenül sem "faszom fridibe", mert ennek ő ugyan valószínűleg örülne, én kevésbé ;)

IdomitottFoka 2008.10.16. 12:14:34

De most itt nem a versenyzőkről van szó, hanem a Friderikuszról. Azzal sem lenne baj, hogy szakmányban szívózik a versenyzőkkel, ha nem úgy jönne át (nekem), hogy nekiveselkedik és azon gondolkodik, hogy szóljon be. Ha az látszana rajta, hogy tényleg zavarja a bénázás. Nem érdekli az egész.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 12:17:22

more sok maunikasót nézel persze az angol változatát.

Jancsi drága tök komolyan gondolja, mert -főképpen elektronikus zenei berkekben- igencsak otthon van, és Jancsika rengeteg olyan előadót ismer aki megírta a zenéjét vagy remixelt valamit, elküldte egy kiadónak, és azok a rohadékok láttak fantáziát benne, és kiadták, és senkit nem kellett leszopni érte.

Tény, hogy vannak olyanok, akik a sok cida miatt vannak/voltak ott ahol, meg i lehet nézni hol tartanak.

fraki 2008.10.16. 12:23:43

Akkor elmondom, hogy mindenki értse, mit lát a videón: A MSZ 4 egyelőre kereskedelmi bukás. Nézettség kell neki, szóbeszéd. Friderikusznak a lelkére van kötve, hogy legyen olyan szemét, amilyen csak tud lenni. Ezt, gyerekek, a vak is látja. Semmi természetesség nincs benne. És az is nagyon valószínű, hogy a versenyzőkkel alá van íratva, hogy a zsűriről nem panaszkodhatnak.

more 2008.10.16. 12:33:36

okker jancsika, akkor en megszavazlak a megagigasztar zsuritagjanak, aztan fedezze fel ostehetsegeket:))))) inkabb mint frityerikusz, fikagepkent meg te is tudol funkcionalni, ha jol erzekeltem eddig:))))

csak kerlek susd el a kakidesszertes poent:)))

dr.justice 2008.10.16. 12:37:29

A célját elérte, beszélünk róla és a megasztárról.

Adalék. Valamelyik Tv2 műsorban egy volt megasztár győztest vagy helyezettet legendának neveztek. Kicsit kemény.

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2008.10.16. 12:44:41

nekem erről a pöcsről mindig Boy George jut eszembe és mérgelődöm, hogy míg az szinte koldus addig Fridikénk vígan él mint hal a vízben...

ex-Zep 2008.10.16. 12:45:59

Fridit leszarom. Csak egyet mondjatok már meg.
Ki a fszom az a Mester Tamás?

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 12:50:29

Zep: Én se tudtam, de kiművelődtem magam. Állítólag van egy olyan együttes, hogy mester és tanítványai, ennek az énekese(?), illetve a faterja is valami "menő" arc, azt odatoltak mindent a segge alá, kb. ennyit tudok :o)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 12:51:11

Mester Tamás hmm röviden összefoglalva.
Anno a Mester és tanítványai zenekarral borzolta a kedélyeket :D
Utolsó nagy színre lépése -ami valljuk meg nem is volt olyan szar- a Shane 54-el készített Altass el c. szám újrafeldolgozása volt.

bővebb info itt:
www.mestertamas.com/main.html

ex-Zep 2008.10.16. 12:56:16

Jahh, köszi az infókat.
Így első halásra nem csoda, hogy nem ismertem.

mind2 (törölt) 2008.10.16. 13:01:05

Hy :)
A Mester Tamás a 168 óra című politikai hetilap főszerkesztőjének ( tulajának ) Mester Ákosnak a fia. Ha jól tudom....

ex-Zep 2008.10.16. 13:01:21

Egyébként nem értem ezt a 4. szériát.
Már a 2. sem értettem. Kicsi ez az ország ahhoz, hogy eltartson ennyi énekest, miközben ismert, befutott valóban tehetséges zenészből alig van két tucat.

Bicskas 2008.10.16. 13:06:13

en is csak a video alapjan itelkezem de szerintem ez teljesen rendben van. Amikor mondta hogy "29 evesen meg csak probalkozol" majd leestem a szekrol.
House-t se azert nezzunk mert olyan izgalmas betegsegek vannak benne, hanem mert house kioszt mindenkit a picsaba. Neki meg vannak írva a szövegei Fridi meg eloben tol legalabb olyan jokat. ENNYI

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 13:11:50

Erre a sztárosdira meg még annyit mondanék, illetve idéznék az általam legjobban favorizált előadómtól:

Free magazin:
Van valami tanácsod a kezdők számára?

Paul Van Dyk:
A legfontosabb mindenekelőtt, hogy tudd:mit akarsz pontosan csinálni. Ha DJ vagy, milyen zenét szeretnél játszani, ha producer - írni. Hiszen nincs szükség másolatokra. Fontos megteremteni a saját hangzásodat. Mindig megkérdezik tőlem, hogy én miként csináltam. Erre mindig azt válaszolom, hogy nekem is pontosan annyi lehetőségem volt, mint bárki másnak.

Ez 1999-ben hangzott el. Lehet, hogy van is benne valami, hiszen mára ő lett a világ legjobb dj-producere.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 13:13:14

..és ezen elveket követhetnék, a dalosmadár önjelölt sztárok is :)

lampaules 2008.10.16. 13:16:16

Szerintem Fridi egyszerre bunkó, őszinte és szerepet játszó. Viszont teljesen egyet értek azzal amit mond.

"Nem véletlen, hogy 29 éves korodra még mindig csak próbálkozol "

Ezt a csaj azzal magyarázta, hogy nem fogta meg az isten lábát. Nos, ahhoz, hogy a viván legyen egy kliped, tényleg elég a jó kapcsolat és a mónika. Ha ő erre vágyik, sajnálni tudom.

Copy Con, 30Y, Belga, Hiperkarma, PASO, Quimb, Tankcsapda Kaukázus stb, mind a színpadon bizonyítottak, kb ugyanonnan indultak, ahonnan ez a Megasztár Rita vagy ki. Tehát mindenki befuthat, ha tényleg jó. Ez a csaj nem az, ne panaszkodjon arra, hogy nem szerencsés.

Marcellusca 2008.10.16. 13:52:22

Még nem olvastam végig a kommenteket (csak kb a harmadát), úgyhogy bocs, ha valakit ismétlek.

Szóval Fidibusz sem volt sehol a 20-as éveiben. Csak egy volt a tírpáktévében. Harminc elmúlt, mikor elkapta az ihlet, hogy amcsi show-kat kellene a magyar tévében is leadni. Nem csinált ő semmit, csak a licenc-ek alapján elkészítette. Amikor már "volt valaki", akkor készíthette a senkit sem érdeklő, sz@r műsorait.
Jelenleg pihen (mint nyilatkozta hétvégén a Nap-keltében). Azaz a lőtéri, sánta kutyát sem érdekli az "ötletei". Egyetlen tévének sem kell. Annyira ért a tévézéshez, hogy tévéelnöknek sem kellett (mekkora szívfájdalom! lol).

Settenkedővel nem kéne összehasonlítani, mert neki alapvetően ez a foglalkozása. Igaz, ő is beszólogatott, de a mód azért nem mindegy. Fidibusz egy beképzelt, tapló seggfej, aki azt hisz, mert híres, már mindent megengedhet magának.

Ki ő és honnan veszi a bátorságot, hogy (ráadásul tévés műsorban) bárkit megalázzon?! Ő akar - mint akinek nincs zenei képzettsége (csak abszolúthallása) - a "nép" hangja lenni? Kösz, majd én ítélkezem! Nem nézem a műsort, mert nem érdekelnek a "tehetségek". Most, hogy Fridi is ott van, végkép nem fogom nézni. Elég volt az összefoglaló.

Horizont 2008.10.16. 14:07:35

Lehet véleményt mondani Friderikusz stílusáról, hogy zsűritagként szimpatikus-e vagy sem?
De amikor valaki nem ismeri a munkásságát valakinek akár pozitív akár negatív értelemben és csak annyi a vélemény :"leszarom Fridit" na ezzel nem sokat lehet kezdeni.
Látott valaki a Az én mozim c. sorozatból egyet is? (Pulitzer-díjas)
Ma a Fókusz, Aktiv förmedvényeken felnövő emberkék el sem tudják képzelni milyen egy szakmailag normális riport.Na ezek azok voltak!
Fridi a szakmában van jó pár éve és ha valakire azt mondja, hogy nem jött le rólad semmi, akkor az valószínű úgy is van.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.10.16. 14:14:10

Namármost: Fridi akármit mond vagy tesz, akkor is egy bunkó fasz marad. Ennyi.

Horizont 2008.10.16. 14:17:20

Marcellusca
Olyan kőkemény kritikát kapott tőled Fridi (magyarán leszaroztad) hogyha ő ennek a tizedét adta volna a zsűriben akkor már ki is végeztétek volna tán.
Tehát őt lehet, neki meg nem lehet?

Horizont 2008.10.16. 14:20:08

Eltiron72
Ez egy komoly alátámasztott vélemény.Bunkó fasz és kész!Ennyi?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.10.16. 14:29:58

Na kezd az értelem a tetőfokra hágni :) , így el is indulok lassan a Wesbahnhof-ra, következő kommentem majd aus Ungarn. Zikkájl népek :)

Marcellusca 2008.10.16. 14:35:48

Optimista 2008.10.16. 14:17:20

Én nem vagyok "valaki", akinek mérvadó lehet a mondókája. De, ha olvastad volna, akkor a munkáit is kritizáltam, valamint a megnyilvánulási miatt is írtam, amit. És ez nem egy tehetségkutató, élő, egyenes adásban, egy országos "kanálisban".

Optimista 2008.10.16. 14:20:08

Igen! ENNYI!!!

És most kirekesztesz minket, mert más a véleményünk?

Megyünk is az ombusmanushoz! :D

Horizont 2008.10.16. 14:53:25

Marcellusca
Mindenki " valaki" még te is és a mondókád ITT mérvadó:))))))

Biztos velem van a baj, mert ha nekem valaki nem szimpatikus akkor is próbálom a munkáit objektíven nézni és ha az se jön be akkor se bunkó faszozom le. Ennyi.Bocs.

Marcellusca 2008.10.16. 15:05:13

Optimista 2008.10.16. 14:53:25

"próbálom a munkáit objektíven nézni és ha az se jön be akkor se bunkó faszozom le."

Ménem? Értelek én, mert alapvetően én is ilyen vagyok, de amikor már (bármennyire is vagyok objektív) nincs mentség ...

És ne kérj bocsánatot, ha lehet. Más a véleményed, de ez nem baj (még itt a sok náczikok között sem). Sőt! Lehet vitázni és nem szétoffolni. (Lásd tegnap!)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2008.10.16. 15:23:13

Friderikuszt csak azért most vették be,mert ha a válogatásokon ott van,akkor valószínűleg senki sem jut tovább és akkor nincs műsor sem..
Egyébként teljesen igaza van,csak azt sajnálom,hogy volt olyan versenyző,aki nem kapott az áldomásból,pedig kijárt volna neki.Az üzenet lényege a következő:ez egy szar műsor önjelölt sztárokkal,akik nem érzékelik,hogy nem oda valók.A kritikái utáni huhogást meg felzúdulást nem csodálom,a mai tinik,akik csápolni mennek a Megafrászba már Notenxen,Lolán,Márkon,Antifitnessklubbon,Kriszrudin meg Dzsosésjuttán szocializálódtak,a zenei ízlésük és a hallásuk ezeket az igénytelenségeket kalibrálta be jó zeneként.Innentől nem csoda,hogy odavannak a 13 éves T. Lüszi hangjáért,ami elbújhat a 6 éves Connie Talbot-é mellett (Ő egy külföldi Megafrászban tünt fel,tessék a youtube-on rákeresni).És ez nem most kezdődött-ahogy itt már írta valaki a Megafrász egyik részében sem volt a döntősök között olyan kiugró tehetség,akire emlékeznünk kellene,szarnak tartom mindegyiket.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.10.16. 15:24:28

a kérdés inkább az, hogy vajon az operatőr vagy a világosító dugja meg fridit a műsor után?

Horizont 2008.10.16. 15:32:22

imi gratulálok!
Nekem más kérdések is eszembe jutnak ilyen kommenteket olvasva???

Marcellusca 2008.10.16. 15:35:22

Jack/rendetteremt 2008.10.16. 15:23:13

Kikokákokat te nem ismerel? Ezek zenészek? Én aztat hittem, hogy csak simán sztárok. :D

[imi] 2008.10.16. 15:24:28

A főszerk., vagy a producer. Fidibusz úr nem vegyül a pórnéppel!

nyg 2008.10.16. 15:35:33

Friderulusznak egyszrűen nincs zenei ízlése. Kidobatta az egyik legjobb hangú énekest, és tapsolt a hamisan énekelgető lánykáknak. Hát, biztos szereti a gyerekeket.

jozefk2004 2008.10.16. 15:45:17

1-2 éve találtam neten ezt a rendkívül részletes szakdolgozatot Friderikusz Sándor munkásságáról.

elib.kkf.hu/edip/D_11902.pdf

A legjobb, hogy kifejezetten az általa képviselt személyiség változására koncentrál.

Nagyon érdekes, szerintem igazi profi.

krtek 2008.10.16. 16:26:37

Részemről eléggé leszarható ez az egész műbalhé.
A másik hülyegyerek a zsűriben kibaszhatná azt a sztájlisztot, aki ráaggatta azt a balfasz fülbevaló kollekciót. Bár lehet hogy a csávó önmagát valósította meg. Az is egy kivénülő buzi? Vagy csak úgy akart kinézni?
:)))

Ez egy kemény szakma. Két perc alatt vidéki-prolibulis-haknimajmokat lehet max kitenyészteni. Amire azért igény az van.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.10.16. 16:44:56

krtek: manapság divat másnak lenni, néztem a versenyzőket is és nem hittem el, legalábbis nem értettem ezt az új "stílust"

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.10.16. 17:55:34

Frászt őszinte, csak most azt a szerepet kapta, hogy mondjon igazat, és lehet dicsérni a profizmusát, de ez most nagyon nem sikerült természetesre.

more 2008.10.16. 17:56:01

matol ez lett a kedvenc mondatom a vastagborrol: 'A másik hülyegyerek a zsűriben kibaszhatná azt a sztájlisztot, aki ráaggatta azt a balfasz fülbevaló kollekciót.' by krtek:)))))))))))))))))))
mester tomcsikarol szolt ez a mondat? vagy van tobb zsuritag is??

more 2008.10.16. 19:25:21

vegre sikerult megneznem a videot....atyauristen...telleg egy simonra hajazo semmitmondo fika...nagyon atlatszo ez a szerep,mert meg ripacsnak is rossz..valahogy nayon emlekeztetengem ez az ember ezzel a viselkedessel valakire....egy hires politikusra magyar berkekeben...mondhatnam a leghirhedtebbre:))))

Horizont 2008.10.16. 20:44:34

more
Női szolidaritás ide vagy oda, de nekem meg kell védenem (megint)Friderikuszt.Valószínű nem tudok erre az egy szerepére koncentrálni, összeségében látom.Vannak hibái biztos (kinek nincs) de akkor is profi.
Én egy riport műsorára emlékszem, az Én mozim-ból, ahol egy anyukával beszélgetett 1 órán át, aki eutanáziát hajtott végre a halálos beteg kislányán saját kérésre, nagyon megrázóan.Na azt a beszélgetést tanítani kellene a ker.tévéseknek.

HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA 2008.10.17. 08:34:48

namost keményen kritizálni lehet(ne) érdekesen is.
az hogy mindenkire elmondja hogy "untalak", "elalszok", "uncsi", na az egy kissé uncsi lesz... ;)

krtek 2008.10.17. 10:23:41

more,

Hápppersze. Bocsi de nem ugrott be Mester úr neve. Sajnos nem követem szakmai pályafutását (ez volt a mester és marharépa?), valami dereng róla, hogy azért konyít a zenéhez, nem is a parasztpop-kommerszfos "jutta meg gutta" (semmitmondó típusszövegek, tuc-tuc agyelvonó, lenyomtam a demót a Casio-n, "zene" ) vonalat képviseli, de azért elég hülyén néz ki ahogy észt oszt egy látens (vagy nem?) buzi pl. egy kislánynak. :)))

Marcellusca 2008.10.17. 10:53:41

krtek 2008.10.17. 10:23:41

Nem, az A Mester és Margerita, és az Bulgakov. Sokkal hangzatosabb neve van/volt a formációnak: Mester és Tanítványai (LOL). Viszont azt ne kérdezd, hogy miről ismerszenek! Ezért neveztem egy másik kommentemben Mester "félszámos" Tamásnak.

krtek 2008.10.17. 11:20:14

Jól van na csak hülyültem...
Miről is "ismerszenek"?

Marcellusca 2008.10.17. 13:10:57

krtek 2008.10.17. 11:20:14

Hát nem érted, hogy NE KÉRDEZD?! :D
Senki sem tud - anélkül, hogy megnézné a guglin - válaszolni.

krtek 2008.10.17. 15:45:53

A gugli azt mondja hogy ezek hülye agymosott szektások (hozsannázó istenbarmai), de a gugli köztudottan rossz és még rásszista is.

Mindenesetre egy látens buzi + szektás párosítás... Nem semmi kis konstelláció. :)))

Mindenesetre adjon tanácsot annak, akinek Imre az annya....
:)

Én vagyok 2008.10.20. 15:23:42

Akár őszinte, akár szerepet játszik, ezt azért akkor se kéne. A tahósággal csak azt éri el, hogy akinek tényleg be akar olvasni, az nem a mondanivalót hallja meg, hanem negligálja a sértő stílusa miatt. Azaz többre megy az ember intelligens, jó modorral, mert akkor eljut az üzenet is, nemcsak a benyomások.

Amúgy rettenetesen unalmas, vontatott, műmájer ez a Megasztár. Én nem is néztem meg már a most hétvégit se.

süti beállítások módosítása