Skip to content


       Szűrés lista

Mi történt a szünetben?

Közel két hete, december 23-án született az utolsó "rendes" post a blogon, a téli szünetben a Visszatekintő-sorozat ment. Hiába, mi is emberek vagyunk, pihentünk, ettünk, ittunk, vártuk a Jézuskát, aztán a szilvesztert. Gondoltuk, mindenki ezt teszi, de nem, óriásit tévedtünk. Ugye, az ördög nem alszik, a hülyeség meg nem gyógyítható. Szinte minden napra jutott legalább egy olyan hír, ami máskor -minden bizonnyal- bejegyzést ért volna. Összefoglalónk főbb szereplői: Gaskó, Demszky, Pécs, polgári titkosszolgálatok, és persze Feri.







Most, hogy mindenkit felcsigáztam, nézzük a krónikát:
 

2008.12.23.: Délután jelent meg a hírportálokon, hogy még szombaton egy 83 éves szegedi nénit elütöttek a zebrán, majd a gázoló az autójába tuszkolta, és a város külterületén kidobta.

2008.12.24.: Elolvashattuk, ill. megnézhettük Demszky Gábor pengeváltását Simor András Jegybank-elnökkel "Mindenki a saját portája előtt söpörjön" jeligére.

Szeretett miniszeterelnökünk, Gyurcsány Ferenc beült egy karácsonyfa és egy adventi koszorú közé, majd fejbillegetős üzenetet küldött a külföldön szolgáló magyar katonáknak. A videó kicsit akad, nagyon halk, de a 200 milliós oldalról van.

2008.12.25.: A kormányfőn úrrá lett a kommunikálhatnék, és karácsony előtt interjút adott a Stop.hu-nak, amit ők ma jelentettek meg. Ferencünk ebben elmondta, hogy nincs kisebbségi kormány, hogy az idei feladatok közül legjobban a válság kezelése sikerült nekik, hogy ő főzi az ünnepi menüt, és jobban szereti a mákos bejglit, mint a diósat.

2008.12.26.: Hajnali kettő és fél három között hat autó égett Csepelen.

2008.12.27.: Az ORTT kampányt indított "Ne a televízió nevelje fel a gyereket!" címmel. Három remek szpottal próbálnak hatni a szülőkre. Itt az egyik, szerintem telitalálat:

 

Az is kibukott ezen a napon, hogy a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás rendszeres, minden évben megtartott kétnapos "kihelyezett ülését" idén a balatonszemesi Hotel Szindbád-ban tartotta csekély másfél millióból, kedvezményesen. A résztvevők meg leginkább a jakuzziban ültek.

2008.12.28.: Gaskó kiegészítette követeléseit. A kiszervezett dolgozók 10%-os pótléka, és a "minden vasutasnak 250 ezret" mellé 7%-os béremelést akar az ajánlott 4 helyett.

2008.12.29.: Sólyom László nem írta alá, és az AB-hez küldte véleményezésre a médiatörvény módosítását, amit a parlament 10 ellenszavazattal, 2 tartózkodás mellett, 363 igen szavazattal fogadott el.

Ármos Sándor rendőr dandártábornok, Pest megye rendőrfőkapitánya pedig azt nyilatkozta, hogy hamarosan eredmény várható a kiskunlacházi gyilkosság ügyében.

2008.12.30.: A kormány pályázatot írt ki a gazdasági válság magyarországi hatásainak bemutatására, mintegy 300 millió forint értékben.

A Magyar Nemzet pedig megírta, hogy a Farkasházy Tivadarhoz köthető Hócipő magazin 4 millióért "könnyed, humoros" írásokban népszerűsíti a polgári titkosszolgálatokat.

Sűrű nap volt, Demszky is nyilatkozott az indexnek: a Szabadság-híd kész van, csak nem lehet rajta közlekedni; a 2-es metró kocsijai egy létra miatt késnek; 2011-re kész lesz a 4-es metró; Obama kedvez a fővárosi projekteknek; ellenjelölt nélkül fogja megnyerni a 2010-es főpolgármester-választást.

2008.12.31.: Gaskóék korán kezdték a szilveszteri iszogatást. Bevették a követeléseikbe, hogy az országszerte elbocsátott 11 próbaidős vasutast vegye vissza a MÁV-Start.

2009.01.01.: Elindult a "Tiszta haszon, számlával a milliókért" program, vagyis a számlalottó, amivel a kormány a gazdaságot kívánja kifehéríteni.

Boldog új évet, Abszurdisztán!

2009.01.02.: Betörtek a Magosz igazgatójának, Budai Gyulának vidéki házába és elvitték a laptopját, amin az általa gyanúsnak tartott állami földeladások dokumentumait tárolta.

Engedélyezné a mobiltelefonok használatát a börtönökben az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium - derült ki az m1 esti Híradójából.

2009.01.03.: Ifjúsági Konzervatív Unió (IQ) néven új, MDF közeli szervezet alakult. Az MDF már meglévő ifjúsági szervezete (IDF) azt javasolja az újaknak, hogy a céljaikat jobban kifejező Ultra Ibolya Akció Csoport (UIACS) nevet használják.

2009.01.04.: Rakamazon a cigányokat fenyegető plakátokat ragasztottak ki a Magyar Gárda nevében, mire a helyi romák kapákkal, más szerszámokkal gyülekezni kezdtek.

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr22852196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.01.06. 08:28:07

Itt nem lehet szavazni?

Ez ám az év végi hajrá!

Ebből nekem a győztes egyértelműen Farkasházy. Az a szegény üldözött...

broafka 2009.01.06. 08:43:36

Gaskó azért rendesen belehúzott még a végén is. De azért Demszky is csak egy kicsit van lemaradva.
Boldog új évet Magyarisztán!
Sajnos egyáltalán nem látok esélyt arra, hogy 2009 kevesebb felháborodást tartogat számunkra, mint 2008.
Szomorú.

k9 2009.01.06. 08:51:12

Ez így külön-külön megérne egy írást:

Kettő nagyon kemény szerintem:

- ORTT reklám a rúdon vonagló gyerekkel. (Egyébként három reklámból áll, asszem tegnap a TV paprika tolta az arcomba a torta/macidarabolóst )
Nem tudom, hogy a magyar pedofil társadalomnak készítették-e, de kb. nekik fog tetszeni egyedül. Másrészt a szegény kiscsajt felvilágosították róla, milyen sztereotípiához adja az arcát? És a szüleit?

- Farkasházy és a titkosszolgálatok népszerűsége:
Nos, valóban a titkosszolgálat az a szervezet, amit népszerűsíteni kell. Esetleg lehetne folytatásos, fényképes riportsorozat a munkatársakkal. És ezt nem is kellene állami pénzből, mert a bűnöző körök erre sokkal többet áldoznának, mit négymillió.

Johnny336 2009.01.06. 09:21:59

Az a Gaskó egyébként ki a mák? Mármint mti csinált idáig? Mit dolgozott? Ő vasutas? Vagy csak valami kinevezett szakszervezeti elnök? 1990 előtt mivel foglalkozott? Tud ő valamit, azon kívűl, hogy fenyegetőzik mások munkábajárásának, napi megélhetésének akadályozásával?
Nem azzal van a bajom, hogy sztrájkolt a MÁV dolgozók nagy része, joguk van hozzá.
De amig egy állami monopólium csinálja, ráadásul olyan nevetséges indokokkal, és röhejes követelésekkel, amiket egy értelmi fogyatékos gyerek is kiröhög, azzal bizony van bajom. Pláne, hogy sírnak, nincs pénzük. Ehhez képest csumára tömik pénzzel a céget. Hogy nem sikerül fejleszteni, korszerűsíteni? Sőt, ésszerűsíteni?

Demszky az no komment. Saját maga paródiája. Ha megnyeri a következő ciklust, szerintem én leszek az első aki kimegy tüntetni, hogy választási csalás. Lehetetlen, hogy létezik olyan budapesti lakos, aki elégedett vele...

"a parlament 10 ellenszavazattal, 2 tartózkodás mellett, 363 igen szavazattal fogadott el" - nem vagyok matekzseni, de ez 375 fő. Hol van a többi 11? A büfében? Vagy tilos helyen dohányzik?

"2009.01.02.: Betörtek a Magosz igazgatójának, Budai Gyulának vidéki házába és elvitték a laptopját, amin az általa gyanúsnak tartott állami földeladások dokumentumait tárolta." - összeesküvés-elmélet? Mondjuk még mindig, jobb, mintha legyilkolták volna a faszit!

"Ferencünk ebben elmondta, hogy nincs kisebbségi kormány, hogy az idei feladatok közül legjobban a válság kezelése sikerült nekik..."
No most: a koalíció felbomlott, tehát kisebbségi kormányzás van. Vagy mégse bomlott fel, csak egy színjáték volt az egész, hogy a szadesz szerezzen plusz két szavazatot, a meglévő 6 mellé? (a 10 milliós lakosságra vetítve ezt a számot! :D)
Válságkezelés. Persze. Igazából ez a válság úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. Vegyünk egy halálos beteg, legyengült szervezetű embert. Aztán kapja el a globális influenza-járványt. Vegyük körbe tesze-tosza, böszme orvosokkal, akik csak azon harcolnak, hogy ki legyen az osztályos főorvos. Majd nézzük szépen a haláltusáját.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 09:26:58

2009.01.02.: Betörtek a Magosz igazgatójának, Budai Gyulának vidéki házába és elvitték a laptopját, amin az általa gyanúsnak tartott állami földeladások dokumentumait tárolta." -

Ez itt ám a legnagyobb baj. Mi meg el is hisszük talán?

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.06. 09:57:04

"más szerszámokkal gyülekezni kezdtek."

A szamurájkard mióta szerszám? :)

Grafithuszar 2009.01.06. 09:58:22

Huh, már bánom hogy nem Gaskóra szavaztam tegnap...pedig nagyon gondolkodtam rajta ...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 10:08:54

misikeh, sajnos nagyon is tudom. Szerinted miért "lopták" el azt a laptopot???? Srácok, szilveszterkor nagyon sok emberkével beszélgettem. Volt aki ügyvédi irodában dolgozik, volt aki felszámolóbiztos volt. Az alkohol megeresztette a nyelvüket, mert ők csak látják mi megy itt ebben az országban. olyan mocskos nagy a korrupció, olnyan szövevényes a haverok-ismerősök hálója, hogy azt hiszem, itt már változás nem lesz. amíg az ilyen emberkék nem gyűjtenek beépülve anyagokat, semmit nem lehet ezekre az emberekre rábizonyítani.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.06. 10:09:16

laspalmas: kis kieg. a cikkhez: a szellemi fogyatékos ferike beszólt a köztársasági elnöknek is, mert "nem tetszett az újévi beszéde"... nyasgem bazdmeg. Nekem sem tetszett, és? (ezúton üdvözlöm a hárombetűs fantomszervezetek hallgatózó barmait...).

Bár más aspektusból nem tetszett (ferikének gondolom azért nem, mert sok igazság volt benne), nekem meg azért nem, mert az apja faszát akarja az ország jelenlegi helyzetét - úgy mindenestől - a kisember nyakába varrni "kedves" sólyom elvtárs? én a magam dolgát megtettem eddig is, és megteszem ezután is minden hónapban... a "kedves" politikusok mit tudnak felmutatni?

Tarackos Sül (törölt) 2009.01.06. 10:24:05

Seduxen

"a "kedves" politikusok mit tudnak felmutatni?"

Szégyellem magam helyetted is. Tudod te, milyen emberfeletti erőfeszítést végeznek nap, mint nap? Látva a rájuk háruló feladatok súlyát, képesek építeni ezt az országot, és teljes energiával, szívvel-lélekkel dolgozni érte. A magadfajta nem tudja, mekkora adminisztratív és fizikai munka ellopni mindazt a pénzt, amely éppen ellopásra kínálja magát, hány és hány alapítványt kell alapítani, mennyit kell érte telefonálni, papírt nyomtatni, öltönyt cserélni / mosni, zoknit húzni, mindenféle, rendkívül kombinált kapcsolatrendszert fenntartani és használni. . . És mindennek fejében, a családod sem lát, maximum a három nyaraló vagy két villa egyikében, esetleg az Alpokban.
Csúnya vagy!

/irónia vége

Lithium78 2009.01.06. 10:29:26

csak egy pécsi hír? bele kell húznunk ;)

Insp. GrossSkin 2009.01.06. 10:33:54

Bocsanat az off-ert es az indexes hivatkozasert, de szerintem a nap legpofatlanabb hire ez. Jo lenne ezt itt is latni, kiboncolgatni es picit atbeszelni.
index.hu/politika/belfold/omsz090106/

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.06. 10:36:21

BUÉK /trombita/

Abból ugye senki nem maradt ki, hogy karácsony előtt feltörték a VDSZSZ honlapját? :o)

index.hu/tech/biztonsag/hack081222/

Tarackos Sül (törölt) 2009.01.06. 10:38:13

Insp. GrossSkin:

Sajna a felhozatal olyan nagy, hogy ezzel a hírrel maximum a sor végére lehet beállni :(

Vicc, hogy ez mind pár nap leforgása alatt történt. Még ha osztom 2-vel, akkor is . . . ÜNNEPEK voltak, főleg a politikus bajtársaknak, akik most tehették volna a legtöbbet az országért azzal, hogy nem dolgoznak :(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.06. 10:41:52

Tarackos Sül: igazad van, belátom, hogy eddig abszolút rosszul ítéltem meg halálra dolgoztatott (óóó, de szép is lenne, mondjuk egy uránbányában) képviselőinket, és - népes - sleppjüket...

ezennel a leghatározottabban elhatárolódok saját magamtól, megyek is vezekelni a "feri-blogra", kell az ottani józan ítélőképességű emberek társasága...

szemétrohadtkirekesztőnácirasszista bagázs vagytok :)))

(pardon: vagyunk...)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 10:45:20

Megjegyzem így jan 6-án az dzsaj bhim fóruman lévő cenzúra vagy kimoderálás máris erősen esélyes a vastagbőr díjra!!!

SchA · http://katpol.blog.hu 2009.01.06. 10:48:47

"Az MDF már meglévő ifjúsági szervezete (IDF)"

Ugye most csak szívattok, és a valóságban nincs ilyen?

Johnny336 2009.01.06. 10:53:49

Ultra Ibolya Akció Csoport :D

rolika 2009.01.06. 11:12:46

azért ez nem gyenge.
nem hiába voltam kikapcsolva (médiátlanítva) 2 hétig

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.06. 11:15:57

A magam részirül a jó öreg Demszkájt nem értem. Mármint, hogy a rossznyavajában van még mindig itt. Nem ismerek SENKIT aki rá szavazott volna VALHA. Soha. Semmikor. Se a nagymamám, se a sarki kisbolttulaj cigánysrác, se más ismerősöm, akinél a dolog szóbakerült. WTF?

Plutonic 2009.01.06. 11:20:54

@VonPerez: Talán én vagyok hülye, de hiába írom be azt a nehéz egyenletet, nem fogadja el a kommentet.
Lehet, hogy érzékelik, hogy a Bőrt is olvasom? :DDD
A tegnap bemásolt hsz-t is kiszedték onnan, pedig abban egyetlen "rasszista" kijelentés sem volt, csak a tények...

Marcellusca 2009.01.06. 11:22:18

Insp. GrossSkin 2009.01.06. 10:33:54

A melósok akkor tudnak jól dolgozni, ha jól irányítják őket, azaz jók a főnökök. :D


Tarackos Sül 2009.01.06. 10:38:13

Kénytelenek voltak (a kormánypártiak) dolgozni, mert kaptak több, mint 1300 "kérdést": :D


"Ultra Ibolya Akció Csoport" - lolmán! És ez komoly vagy csak újévi pojén? :D

broafka 2009.01.06. 11:23:23

@Vizibusz: ez a magyar demokrácia. Én sem hallottam még csak hírből olyanról sem aki az szdsz-re szavazott volna...
Ugyanez pepitában Demszkáj fősámán esete.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.06. 11:25:50

Ja, és persze Gaskó rohaggyon el ahol van. Nem mintha egy hangyap*csnyit is érdekelne mi van a vasúttal, de ez a bunkó egyértelműen teljesíthetetlen követeléseket támaszt. Ennyi erővel arannyal kivert lószerszámot is kérhetne minden VDSZSZ tagnak. Sőt, mindjárt kettőt. Mi ennek az értelme? Kinek az érdeke? Így akarják elérni, hogy mindenkinek elege legyen belőle, és szántsák be végre az egész vasutat úgy ahogy van? Minek ezekkel a bohócokkal egyáltalán foglalkozni? Ha elég hosszú a sztrájk, ki fog derülni, hogy ezekre az emberekre nincs is szükség, kialakulnak a megkerülő megoldások, és kész. Pöcsfejek.

Plutonic 2009.01.06. 11:45:17

@broafka: A Demszky és a fősámán nem ellentétes tartalmakat hordoz? :DDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.06. 11:49:51

Psychonaut-tól ELHATÁROLÓDNI!!! Most ! :)))

Plutonic 2009.01.06. 12:02:53

@Seduxen: :DDDDDDDD
Most mééé"???? :))))
A zsidóknál nincs sámán és ez biztos! :))))
A magyaroknál viszont határozottan van! :))
De biztos ami Mikulás alapon, én is elhatárolódom magamtól, mert mit lehessen tudni ezeknél a méheknél... :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.06. 12:18:48

Aztakurva, nyíltan zsidózik... Az eszem megáll. Szeretném kérni a blog szerkesztőinek jóérzésűbb részét, hogy "Tegyük a dolgunkat, drága Barátaim!" :))))

jobban is teszed, nem tudhatod, ki mit figyel ebben a - kurva - országban...

Jól -e mondom -e szilvássy-elvtárs-úr?

Plutonic 2009.01.06. 12:27:36

@Seduxen: Sajna tudom hogyan mennek ezek a dolgok....
Csak néha nem tudom befogni a nagy pofámat! :))))
Egyébként meg valahol leszarom az egészet, amíg egy zsidó szakácskönyvben azt olvasom, hogy a gójtól kapott bármilyen konyhai kelléket vagy ki kell dobni vagy a rabbival kell "gójtalanítani" használat előtt....
És a vicc, hogy rasszista sem vagyok (elvileg :)), de a tények kimondása már annak számít ebben a - kurva - országban. :))

Plutonic 2009.01.06. 12:28:52

@Seduxen: "Tegyük a dolgunkat, drága Barátaim!"
Ez a mondat pedig az örökbecsűek közé került, szerintem. :DDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.06. 12:32:08

Psychonaut: csodálod? Az ország első szellemi fogyatékos miniszterelnökétől származik... nem kis teljesítmény :)))

előző kommentedre reagálva: Te csak azt HISZED, hogy nem vagy rasszista...:))

Plutonic 2009.01.06. 12:42:51

@Seduxen: Azt azért hozzátenném, hogy én megválogatom a barátaimat és gyomrom is van, ugyebár... :DDDDD
Lehet benne valami.
Bár én jobban szeretem azt a rasszizmust, ami az EMBERT különíti el a HUMANOIDTÓL. :))))
És aki ilyeneket ír le és alkalmasint egy vallásba foglal bele, az nekem csak humanoid.
Igaza volt Louis Cyphre-nek az Angyalszívben: "Minél több a vallás, annál jobban utálják egymást az emberek.".
Ezért aztán inkább marad a Kalasnyikov, ha egy ilyen tapló merészkedik a közelembe. :))

Marcellusca 2009.01.06. 12:50:53

@Psychonaut: "...gyomrom is van, ugyebár... :DDDDD
Lehet benne valami."
Csak benn is maradjon! :D
Ja, az új gondolat. Bocsi!
Itten meg senkisenem rásszistá, csak nem mindenkit szeretünk! :D

Plutonic 2009.01.06. 12:52:15

@VonPerez: Na igen.... Ezt már linkeltem ma én is... :))))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 12:56:38

Nekem az is tetszik, ahogy az szdsz, meg a feri rárontottak a köztársasági elnökre. Az egyik azért mert, gondolom célzásnak vette a beszéd végén elhabgzó, a tisztesség megéri hosszútávon megjegyzést, a másik csapat meg azért, mert hiába jó, a távoltartási tőrvény gondolata, ha megmondta a Sólyom, hogy fogalmazzák át konkrétabban, ergo nincs kidolgozva rendesen, Mi fog lejönni ettől függetlenül a Feri blogolvasójának? lényegtelen miért, de a Sólyom egy köcsög...

Marcellusca 2009.01.06. 12:56:57

@VonPerez: Már megint milyen gittegylet büntetget?!
Még jó, hogy megmondják (,mer' én mocskosszemétnáczifasisztakirekesztő magyar vagyok), hogy kit engedhetek be a tulajdonomat képező ojjektumba!
Legközelebb engem is megbüntetnek, mert megválogatom, hogy kit engedek be a saját lakásomba?!

Plutonic 2009.01.06. 13:09:16

@Marcellusca: Benne is marad! :DDDDD
Saválló bádogbendő. :))))
De arra már figyelek, hogy mit "eszek meg". :))))
Na igen, ez a "szeressünk mindenkit"-elv nálam nem működik.
A "Ha megdobnak kővel, dobj vissza kaszával!"-elv viszont igen! :)))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 13:09:39

Marcellus, a kérdés összetett. Az ismerősök között is volt olyan, hogy eszerűen nem lehetett lekoptatni az udvarlót a lányról, állandóan kisérgetni kellett, zaklatt a stb. A javaslat ezen része, úgynúgy mint a liberaliznus őshazájában izr...izé USÁ-ban, megközelíted 40m-re, jön a rendőr, elvisz, lecsuk. Értelemszerű. A többi szar, jogos a visszadobás.

mind2 (törölt) 2009.01.06. 13:13:28

Nagy a szátok, oszt majd jön a fecser és felírja a noteszébe, hogy kiknek kell utána nyomoztatni. Tegnap volt a feri az ATV-n ( tudomtudom, de néha mazochista vok ) és teljesen az volt az érzésem, hogy bakker, ennek valami pszichotikus küldetéstudata van, + tuti, hogy nem ebben a szerencsétlen országban él. Egyébként valszínű leszedálták, mert feltűnően keveset mutogatott és a feje se rángott úgy ahogy szokott. Találjatok ki Abszurdisztán helyett vmi ütősebbet, mert én erre már nem is találok szavakat :(

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 13:15:28

Gondolom Magyr bálinték, sólyom ezen mondatait már el sem olvasták:

Sólyom megfoghatatlannak tartja az "együttélés nélkül bensőséges kapcsolatban álló személyek" fogalmát és az ekkor elrendelhető távoltartást, hiszen a bántalmazót adott esetben saját lakásából tiltanák ki, miközben a bántalmazott nem is abban a lakásban él. Ugyanakkor Sólyom szerint annak nincs akadálya, hogy hatékonyabbá, gyorsabbá tegyék a távoltartás jogintézményét, vagy akár bővítsék az ebben a jogszabályban rögzített kényszerintézkedések körét.

Plutonic 2009.01.06. 13:16:46

@mind2: Fetser bekaphatja, gyűjtse csak az IP-ket! :PPP

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 13:18:31

De durva, a dzsajbhimen, felhördültem, hogy ez nem is moderáció, hanem cenzúra és visszarakták a régi kommentjeimet, de azt írták oda, hogy moderálásra vár! Ellentétben levették a hörgésemet, hogy milyen alapon vették le! Mi folyik ott?:)))

www.dzsajbhim.hu/kegyelmi-kerveny/

mind2 (törölt) 2009.01.06. 13:18:47

De a legjobb az volt, hogy nagyon sikeres ország vunk, mert EGYENSÚLYBAN van a költségvetés, és egyébként olyan sikereink vannak, hogy a Mundroczó Kornél filmjét SOKAN nézték meg, és valamelyik kiállítást is nagyon sokan nézték meg, és erre mind büszkének kell lennünk, értitek ? Ettől vagyunk sikeres ország... hab, halandzsa, vagdalkozás , logikátlan maszatolás, hát ki vok akadva már megint teljesen....

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 13:21:44

Persze, hiszen Mundroczó filmje, kikről szól? Na kikről?

mind2 (törölt) 2009.01.06. 13:23:19

@VonPerez: segíts, nem tudom, nem láttam please

Marcellusca 2009.01.06. 13:23:22

VonPerez · tokfa.blog.hu/ 2009.01.06. 13:09:39

Nem a távoltartásra céloztam, hanem amit linkeskedtél: index.hu/politika/belfold/jam090106/ :D

Egyébként meg, aki nem tud ember módjára viselkedni és elfogadni a dolgokat, azt tartsák (lehetőleg rács mögött) távol!

Marcellusca 2009.01.06. 13:27:56

Na, van új post!

Ugyeugye a kirekesztés? (Szó szerint.) :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.06. 13:30:54

VonPerez · tokfa.blog.hu/ 2009.01.06. 13:18:31

Epres Négercsók írt nekik este, hogy ne moderálják ki az ellenvéleményeket, erre ők válaszoltak:
"Minden ellenvéleményt tiszteletben tartunk, és minden rasszista véleményt kimoderálunk, illetve törlünk, ahogyan az olyan ellenvéleményeket is, amelyek rasszista hangvételűek. Ez egy olyan oldal, ahol nincs helye szélsőjobboldali eszméknek. Továbbá ez egy olyan oldal, ahol a moderálásra, törlésre szoruló hozzászólások nem befolyásolják a moderálásra, törlésre nem szoruló hozzászólók hozzászólási lehetőségét. A tiszteletben tartás kapcsán pedig ajánlom figyelmébe az Alkotmány más passzusait is. (Moderátor)"

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 13:32:29

"egy zsidó szakácskönyvben azt olvasom, hogy a gójtól kapott bármilyen konyhai kelléket vagy ki kell dobni vagy a rabbival kell "gójtalanítani" használat előtt...."

Már bocsánat, de aki csak kósert eszik, annak azt is ki kell dobnia, amit zsidótól kapott, hogyha az nem megfelelően különítette el a húsos edényt a tejestől. Sőt, akkor is, ha az edényt nem merítette víz alá egy szertartás keretében, mielőtt használni kezdte. Ezek a szabályok régebben pusztán higiéniai okokra mentek vissza, ma viszont már nyilván szőrszálhasogatásnak vagy diszkriminációnak tűnnek akkor, ha csak felületesen ismerjük a kultúrát és a vallást.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.06. 13:37:20

laspalmas, jelenleg az én hozzászólásaimat visszarakták. most már a hőzöngőset is. Amúgy 2 posttal korábban belinkeltem ide, egy Rakamazi lakos hozzászólását, na azt kiméletlenül levették. Pedig csak azt írta le, hogy mindent ellopnak, meg este kell kísérő a buszmegállótól hazáig, mondhatni a szokásos.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 13:37:38

@mind2:

Persze, tavaly Karácsonykor is rekord mennyiséget költöttünk. Csak ugye már senki nem tette hozzá, hogy Provident hitelekből lapostévére. Inkább Fletó arca, elnézést, pofája lehetne már lapos, mondjuk egy úthengertől. (Az arcbőrét pedig vihetné a NASA hőálló űrhajóborításnak.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 13:39:05

@VonPerez:

Micsoda rasszizmus, hogy valaki tényeket ír le, szörnyű... (Ezek hol élnek?) Inkább nem is növelem annak az oldalnak a látogatottságát.

Plutonic 2009.01.06. 13:42:54

@Mj: Na igen, csak azt nehéz eldönteni, hogy a zsidó elkülönítette vagy sem.
Amellett, hogy valószínűleg igen.
Ezt meg nem egy 2000éves iratban olvastam, hanem egy talán két éve kiadott könyvben, amit AKKOR írtak....
És a 12:42:51-es hsz így is érvényes, ami a vallásokat illeti.
Fő a bizalom, hiába....

kacsa! 2009.01.06. 13:46:29

A nap debilje Farkasházy meg a Hócipő.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 13:55:27

@Psychonaut:

Ma is vannak kóser konyhát tartó ortodox zsidók, akik éppen a hitük miatt sokkal tisztességesebbek, mint a Demszky-típusú létformák. Ők minden hagyományt és aprólékos szabályt megtartanak, még akkor is, ha egy átlagembernek baromságnak meg rasszizmusnak tűnik. Ők pedig egy olyan zsidótól sem fognak edényt vagy kaját elfogadni, aki egyetlen szabályukat is megszegi, hanem udvariasan visszautasítják.
A másik megállapításban van valami ettől függetlenül, hiszen a világvallásoknak hiába fő üzenetük a szeretet és a béke, mindegyik kizárólagosságra törekszik.

Plutonic 2009.01.06. 14:36:41

@Mj: Nem is bíráltam őket, egyszerűen számomra ez visszatetsző.
Én tiszteletben tartom bárkinek az agymenését, cserébe az enyémet is kezeljék emberiként.
Ők másként "rasszistaáznak", számomra pedig ez a rasszizmus.
Ettől még nyugodtan alszom. :)))
A másik megállapítás meg szerintem teljesen ül.
Mindenki csak a saját békéjét akarja ráerőltetni a többire.
Ettől meg hányok és aggresszív is leszek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 14:47:22

@Psychonaut:

Attól még emberként kezelnek. Egy vegetáriánus sem fog tőled elfogadni egy asztalszilvás, mézes, korianderes, ínycsiklandozó birkasültet, ettől függetlenül biztos értékeli, hogy ilyen kedves akartál lenni vele.

Plutonic 2009.01.06. 15:09:05

@Mj: Az a baj, hogy ezek a végletek.
Találkoztam olyan vegával, aki megsértődött a kedvességemen, olyannal is, aki lefújjogta az ÉN kajámat és olyannal is, aki pont úgy állt hozzá, mint én.
És ebben az esetben szintén hasonló dologról van szó.
Csak így kijelentve piszok szar tud lenni, amikor tőlem egyetlen ember sem kap ilyet.
Se leírva, se kimondva, de még gondolva sem.
"Élni és élni hagyni. Halni és halni hagyni."
Ez az elv követendő lehetne bárki számára, szerintem.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 15:13:03

@Psychonaut:

Ez is kb. az az effektus, hogy mindenki a saját békéjét akarja a másikra kényszeríteni. A saját kultúrádat vagy elveidet sem lehet. Hiába pattognak európai jogvédő nők a muszlim "női egyenjogúságért", a muzulmán asszonyok attól még az összes európai nőt kurvának fogják tartani, és rohadtul nincs szükségük a mi szokásainkra. Én tiszteletben tartom más szokásait addig, amíg nekem nem ártanak. A konkrét eset maximum csak az egómnak árt, azt meg nyugodtan lehet rombolni.:)

Plutonic 2009.01.06. 15:23:28

@Mj: Na pont ugyanezt írtan Neked a másik post-ban! :)))))))
Igaz, más a megfogalmazás, de a lényeg ugyanez! :))

Plutonic 2009.01.06. 15:38:01

@Mj: Na, a mai napomat ismét a Bőr csinálta meg! :))))
Nem az érdemeidet akarom kisebbíteni!!!! :DDDDD
És köszi! :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 15:50:52

@Psychonaut:

Nincs mit megköszönnöd, maximum azt, hogy eddig nem az emlék értékek viszonya a műemlékkultuszhoz című fejezettel foglalkoztam.:)

Plutonic 2009.01.06. 15:55:05

@Mj: :)) Ez is valami! :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 16:02:00

@Psychonaut:

Ne akard, hogy idézzek a könyvből.:P

Horizont 2009.01.06. 16:03:28

laspalmas ezt jól összehoztad!
Új év. Új remények odavan. Az ország ugyanaz. Hogy EZEK az ünnepekben se tudnak lazítani?
Legjobban kiborított az elgázolt néni esete. Borzalom, hogy kik élnek köztünk. Nemcsak a politikusok. Én még egy kutyával, macskával sem tudnám megcsinálni ezt amit ez az embernek nem nevezhető tett. Remélem megfizet ezért.

Ez pedig felrakta a koronát a 2008-as évre:
"A kormány pályázatot írt ki a gazdasági válság magyarországi hatásainak bemutatására, mintegy 300 millió forint értékben"
Erre már tényleg semmit nem tudok hozzászólni - káromkodás nélkül!

A Gyurcsány gyöngyszemecske szinte felüdülés : "nincs kisebbségi kormány".
Akkor mégis mi van?
Az agybajon kívűl! :((

Otegi 2009.01.06. 16:16:53

Lehet, hogy számomra 2009 a kivándorlás éve lesz? Ausztrália? Új- Zéland? Argentína? Mindegy, csak jó messze legyen!! Ennyit balf@szságot...
Siralmas!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.06. 17:11:46

Gaskóra, úgy is mint az év legpofátlanabb emberére: barikad.hu/node/22095

XD

Spielberg 2009.01.06. 17:31:57

És persze a sor folytatódik. Mámma a cigányok megint agyonvertek egy öregasszonyt Tiszaroffon, Sólyom a távoltartási törvényt sem írta alá, egész oldalas Népszabi hirdetés Izrael mellett... stb.stb.
Ja, és nem gyön a gáz...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.06. 17:45:29

Horizont

Sokat melóztam vele, úgy érzem, sikerült a "legjobbakat" kiválogatni. A nénis történeten nagyon kiakadtam én is, szerencsére jól van, és horzsolásokkal, zúzódásokkal megúszta.

A válságos kampány pedig kb a következő lesz újságokban, tévében:
Emberek! A válság miatt van szükség a reformokra. A megszorításokra. Dolgozzatok, tegyétek a dolgotokat! Mi vigyázunk rátok, minden rendben van és lesz, a pannon puma ugrásra kész.

A 300 millát meg szépen elosztják.

Horizont 2009.01.06. 18:34:36

@laspalmas: Gratulálok!!!

Miért kell nekem mindenre "ráébrednem"?
Nem is találok már semmilyen mentséget és magyarázatot "számukra".
És ez borzasztó lelkileg.....:))) vagy :(((

Lescor (törölt) 2009.01.06. 19:16:02

Igaz, hogy OFF, de Epres Négercsók sztorijához tenném hozzá: az alábbi cikkhez délután simán hozzá lehetett szólni, szépen gyűltek is a vélemények. Aztán most visszanéztem, van vagy 7 hsz, egy csomó eltűnt (semmi figyelmeztetés, hogy moderálták), és csak bejelentkezett olvasók szólhatnak hozzá. Nyilván a szólásszabadság jegyében döntöttek így a szerkesztők.
A link: www.szoljon.hu/cikk/202011

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.01.07. 00:29:02

Biztos már más is írta, de az ortt-kampányt 1 az 1-ben Romániából vettük át, és jó.

süti beállítások módosítása