Skip to content


       Szűrés lista

Tanulni? A mestertől!

Hosszabb hallgatás és betegség után, úgy néz ki sikerül újra billentyűt ragadnom és összehányom egy posztot. Értsd: otthonról nem blogolok, mert több tucat jobb dolgom van és jelenleg is bú és keserűség nyomja a lelkem, hisz újra melóban kell szájhúzogatni.  A sok Bullshithez még annyit, hogy otthonról nem is nagyon netezek, legfeljebb az iwiwre és az nsora túrom fel magam reggelente, így az elmúlt egy-két hétben nagyon sok mindenből kimaradtam, talán még az volt meg, hogy Izrael továbbra is szarrá bombázza az országa területén elszeparált kisebbséget. Az olyan fontos dolgok viszont, hogy a Fekete Lagúna Szörnye iskolát nyit 18 év felettieknek, azonban kimaradtak az életemből...

Pedig nyit az Istenadta, és lehet járni hozzá egy hetes férfi meg női kurzusokra okosodni. Minden hétköznap négy órán vehetnek részt azok, akik kifizetik majd a tanfolyam borsos árát. A bukszaszájú úgy tervezi, hogy az első két nap az ismerkedésé lesz majd, ahol mindenki a saját gondjairól beszélhet majd. "Józsi vagyok és nagyon nehezen áll fel a farkam, ha a Bódiguszti szól a háttérben", "Mari vagyok és makacs a hüvelygombám" Tapsoljuk meg őket. Mariat meg főleg, hisz baromi jól csinálja, ugyanis ezzel a baromsággal két napot ki is lő, so már csak három kínlódáson kell elhitetni a közönséggel, hogy ez az egész vicc nem csak a pénzről és egy egomán nő öntömjénezéséről szól, hanem valóban meg van töltve tartalommal is. Persze össze lehetne ollózni neki sok sok értelmes gondolatot mindenféle tanulmányokból és hasonló előadásokból, de attól még senki nem lesz jó tréner, hogy fel tudja olvasni a user manual-t.

"A szerdai nap a szexuális kultúra és a praktikák oktatásáról fog szólni. Be is mutatok sok mindent – természetesen felöltözve. A franciázáshoz például lesz egy műdildó, tudod. Átbeszéljük a pozitúrákat, a problémákat – ha mondjuk valakinek nincs orgazmusa." -nyilatkozta a Zoom-nak. Ez talán még hiteles is lenne, hisz az embert egy kurva tanítsa dugni. Csak hát a mi korosztályunk amúgy is pornófilmen szocializálódott, és bizony elég jól "megél" az ott felszedett tudásból. Az olyan szerencsétlen nőkön pedig, akiknek nincs orgazmusa többnyire egy képzett szexuál-pszichológus szokott segíteni, több-kevesebb sikerrel, nem pedig egy szárazon is mindenen propellert ülő exprosti.

"A csütörtöki napon a csábítás, hódítás lesz a középpontban. Elmagyarázom a nőknek, hogyan vadásszanak úgy, hogy közben a férfi higgye magát vadásznak. Ez művészet. Elmondom, hogyan kell ismerkedni, nőcisen járni, ülni vagy enni. Lesz benne egy kis etikett is. Az hasznos, nem?" Igazad van Maria, az etikett, az illem és a tisztelet nagyon hasznos,  fontos dolgok az életben, csak itt megint beakaszt a személyed, hisz nem biztos, hogy az ember egy olyan nőtől venne erkölcsórákat, aki 10 (pardon csak 9) faszt szop le 20 perc alatt.

Végül a pénteki napokon lesz egy kis stílustanácsadás, ami feltehetően arról fog szólni, hogy  a Pista miért megint abba az ingbe jött, mint az előző négy napon, és a kolbászhaj sem divat már vagy 10 éve, de amúgy meg mindenki olyan ruhát és frizurát hordjon amiben jól érzi magát. Utána lesz egy búcsúbuli kis pezsgőzéssel és meglepetés vendéggel kinek kiléte még titok. Nem nehéz kitalálni, hogy egy egy alacsonyabb kategóriás stripcsaj és Chipi fiú lesz.

A Geronazzo elmondta azt is, hogy ad majd magánórákat természetesen magasabb tarifáért olyanoknak akik nem szívesen teregetik ki a szennyest mindenki előtt. "Minden héten lesz egy nap, amikor egyénileg is fordulhatnak majd bizonyos problémáikkal.Nőies kisugárzással születtem, de van, aki nem. Úgyhogy segítek ezt elsajátítani."

Aki elvégezte a csodás kurzust és alfahím vagy szuperkanca lett belőle beléphet egy kluba ahol minden héten Maria és slepje más más programokkal várja majd őt - és nem mellesleg bárki mást aki nem klubtag és sosem volt ezen a tréningen.

És a Nap Mondata a szörny szájából: "Nőies kisugárzással születtem, de van, aki nem. Úgyhogy segítek ezt elsajátítani."

Hasonló hír még ide lábjegyzetnek, hogy Monique Covet bevarratja szűzhártyáját mielőtt hozzámegy olasz férjéhez, mivel szerinte ennek olyan lelki üzenete van, mely igencsak jót tehet bármely kapcsolatnak. 

Címkék: bulvár bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr60886947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2009.01.19. 13:18:58

Hogy néz már ki ez? Ez egy torzszülött, rosszul is lettem.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:21:50

eric: nem akarlak megbántani, de eme post kapcsán azt gondolom, hogy még nem gyógyultál Te meg 100%-osan.... :)))

Tűzvillám (törölt) 2009.01.19. 13:22:33

Azt az ocsmány fejű ordas ribancot! Könyvet írt-e már? Mert ha igen, gondolom az lesz a kötelező tananyag.
Aki fizet azért, hogy ezzel a nővel öt napot töltsön el, és közben a szexről legyen szó, az meg is érdemli. Az én szexuális életemet örökre tönkretenné öt perc abból, hogy ezt a nőt hallgassam, amint a szexről beszél az undorító szájával. Még csak képet láttam róla, de ha elképzelem, hogy megszólal, és megmozdulnak ezek a kifordult húsdarabok a szája helyén, rögtön a hányinger kerülget.
Így is próbálom kitörölni az arcképét, mert a rémálmaimban azóta is kísért, hogy először megáttam a subbán.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 13:23:06

Ezt hívják természetes kiválasztódásnak.

Az a férfi elmegy hozzá, az nem érdemli meg, hogy génjeit tovább adja. Viszont mikor meglátja a "nőt" egy éltre merevedési zavarai lesznek. A rendszer működik. :)

binike 2009.01.19. 13:24:15

Covet és a szűzhártya összevarrás … lelki üzenet … ezen felröhögtem. :D

broafka 2009.01.19. 13:30:30

Bakker.
Ez odabaszos.
Attol, hogy leszopott 9 faszt attol miert hiszi rogton, hogy valami diva, meg szextanacsadono????
Fujj de undorito egy allat.
Es elhihetitek, lesznek, akik elfognak menni a kis szakkörebe.
Meg azert betehetne egy ilyen eloadast is, hogy "Mikeppen tomjuk teli a pofankat minel tobb szilikonnal stilusosan".
Amugy nem csodalkoznek, ha o lenne a kovetkezo "valosagshow" "sztar" az orszag Gyozikeje utan (ez nagyon kigyo).
Ez kell a pornepnek, en nem csodalkozok.

mind2 (törölt) 2009.01.19. 13:38:38

Eric, bakker, olvasgatok itt meg gördítem a cikkeket, erre, szembetalálom magam ezzel a...... még szavam sincs rá, hogy mivel és MEGIJEDTEM a képtől te hüle. Esküszöm !
M e g i j e d t e m !

derelyegrádi szellem 2009.01.19. 13:41:20

Te szentséges Isten, ez kicsoda?

A családon belűli erőszak elleni kapány arca?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 13:41:23

Uraim! Jelentkezzen az, aki azt gondolja, hogy - előre is bocsánat - de ennek a "valaminek" a szájában (vagy bármely más tetszőleges testnyílásában) képes lenne erekcióra (abszurd esetben ejakulációra). Az igen választ adók között egy bambit, és 1 db genyórázó_mária tanfolyami beutalót sorsolok ki...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.19. 13:42:14

Eric, honnan szedted ezt a képet? Majdnem visszajött az ebédem......

Amúgy biztos tényleg nőies kisugárzással született, csak ezt mára leredukálta nullára.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.01.19. 13:42:46

Kár reklámozni ezt a sötét, kivénhedt, torzzá operált riherongyot.

Az EREDETI 2009.01.19. 13:44:15

Manapság itt már bárki lehet celeb. Nőies kisugárzás szemet szúrt azonnal... pfhejj

more 2009.01.19. 13:44:30

wehehehhehee szegenke:))) komolyan, ki futtatja ezt az otvadekot? mert nagyon proper futyiket kellett lecullantania ahhoz, h ennyiszer mutogassak:)))

madame covet-rol szolva meg.....es egy jelkepes visszavarro mutet vajon valtoztat a tenyen, h 3548762784884 fasz jart a szuzhartyan belul??? (jaj elnezest....)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.19. 13:49:06

Nekem genyórázó máriáról mindig a szörnyecskék film jut eszembe. A gizmók! :-)

mumli 2009.01.19. 13:49:34

mióta visszajöttem a karácsonyi szünetről, úszom a munkában, ezért tűntem el :(
ma ebédmajszolás közben felugrottam vastagbőrözni (már az ájurvédás könyvben is megírták, hogy kajálás közben nem szabad olvasni), és ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kép nélkül is rémálom a gondolat :D

mind2 (törölt) 2009.01.19. 13:50:00

Nem merek feljebb lapozni.... Majd aztán csak néztek, amikor szerepel a Hal a tortánban, vagy a vacsoracsatában.... minden karrierek csúcsában .. de a NATO helyében inkább bevetném a tálibok ellen Afganisztánban. ::))) Mint biológiai fegyvert:)

mumli 2009.01.19. 13:52:53

@more: szerintem nincs akkora méretű szűzhártya a világon, ami a karrierje után nem esne ki belőle. visszatérek a munkához, az étvágyamat úgyis elvette a fenti kép :D

buckafej 2009.01.19. 13:53:47

Mária Te gyönyörű!
Gyere le hozzánk falura, este kocsma után lenne
aki beakaszt Neked!
Egy jobbhorgot.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.19. 14:06:44

@more: Sose találnád ki, hogy magát futtatja. A 9 dákós forgatást is magának fizette ki, valahogy ráérzett arra, hogy itthon jó sok pénzzel és egy kis pornós mellékszállal bárkiből lehet "celeb", igen, még belőle is...

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:08:35

@buckafej: Ne már, egy jól bevitt jobbhorog után hogy nézne ki az arca ? Ne fokozzátok már !!! :)@more: LOL

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.01.19. 14:09:34

Skacok. gyujtsunk mar ossze arcmutere ennek a szerencsetlennek... vagy vegyetek le a kepet, mert visszajon az ebedem, ahanyszor ranezek a vastagborre. vagy a tovabb gomb ala tegyetek please!

akarna a nyavaja ettol a banyatol tanulni szexet. broaaaah.

toxikus 2009.01.19. 14:11:07

off: tudtátok,h fidesz blog vagytok?:DDDDD


"Virág et. 2009.01.19. 13:56:34
@tox - renegát: Olvastam. És olvastam a fidesz.blog.... akarom mondani a vastagbor.blog.hu-s túlreagálást is. Egy véleményrovatban írt agymenésre. Innen gratulálok hozzá. Félretájékoztatás, persze."

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:11:29

@more: Én Obama felesége helyében felvenném a Fehér Házba gyakornoknak :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.19. 14:12:18

Amúgy pedig őstehetség a nő, olyan hitelesen tudja Marilyn Monroe-t alakítani, hogy attól még egy bögre kávé is elpirul, ha látja :o)

www.youtube.com/watch?v=uRvtry4gGFU

(Tudom, hogy ericnél most sokkal nagyobb genya leszek, de hát mindenki saját felelősségére látogatja a vastagbőrt :o))

ps. a fent belinkelt videó szigorú értelmében vévev NEM NSFW :o)))

molaris 2009.01.19. 14:13:03

A call.104.blogra fogok majd elküldeni hasonló eü.-s baromságokat. Majd jelzem!
@buckafej:
Na azért aki a saját tükörképének is köszön, annak jó lenne.
@mumli:
A plasztikai sebészet csodákra képes.

Mertcsak 2009.01.19. 14:14:33

Erről a valamiről megin csak az jut eszembe,hogy ha bedobnád az óceánba,a cápák átszoknának a lucernára.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.19. 14:15:52

@Dinin: Mire gondoltál? Láncfűrészes arcműtétre? Ahhoz adakoznék.XD

rolika 2009.01.19. 14:16:20

sírok b.zmeg... és tutira menni fog az üzlet... de miért? miért??!!

molaris 2009.01.19. 14:23:21

Ugye, hogy jó találmány a csador?

mind2 (törölt) 2009.01.19. 14:32:44

@molaris: na ezt írtam, hogy a tálibok ellen beöltöztetni, direkt otthagyni nekik, mint hadifoglyot, és képzeld el az arcukat, amikor a ruhát lassan felemelve szembetalálják magukat a látvánnyal .... D Hogy menne a duma, hogy Allah így meg Allah úgy....:)

Lithium78 2009.01.19. 14:33:04

@Seduxen: "Uraim! Jelentkezzen az, aki azt gondolja, hogy - előre is bocsánat - de ennek a "valaminek" a szájában (vagy bármely más tetszőleges testnyílásában) képes lenne erekcióra (abszurd esetben ejakulációra)."

Én bevállalom, h elsütök a szájában egy kétcsövű sörétest ;D

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.01.19. 14:35:23

Sötét lagúna jobb fordítás. Meg szerintem nem szörny, csak egy krícsör.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.19. 14:42:30

@Lithium78: ez esetben a következő Batmanban eljátszhatná Joker-t :))))

jonnglenn 2009.01.19. 14:47:07

ez a riherongy a subán kapott már vagy három posztot

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.01.19. 14:47:52

mármint a sötét öböl teremtménye

more 2009.01.19. 14:54:23

nohat az ilyen teremtmenyek egy dologra jok, az esti imankhoz hozza lehet tenni egy ps-t: kosz, h nem vagyok ilyen irgalmatlanul randa, sot tovabbmennek, kosz, h emberi kulsot adtal:))))

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2009.01.19. 14:57:20

Kiázott vizihulla tart vízimentő tanfolyamot.

Jelentkezni "Kékduna" id-vel a szerkesztőségnél.

phaidros 2009.01.19. 15:16:25

Attól tartok a kép a film egy jelenetéből van. Láttam belőle részletet, még most is rossz álmaim vannak tőle.

Maximio 2009.01.19. 15:22:28

Bazzeg, ilyen randaságot...az atomhulladékkal kellene eltemetni több száz méter mélyen a föld alatt, hogy ne kísértsen köztünk.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.01.19. 15:37:31

Sőtpersze lefogadom, hogy ez az izé reggel belenéz a tükörbe, és elismerően csettint, hogy ejnye, de jól nézek ki.
Egyszerűen nem értem.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.19. 15:41:58

kapcsolat mode ON:

Kedves eric! Nagyon örülünk, hogy végre visszatértél és újra egészségesen postolsz ide a vastagbőrre! Nagyon vártunk már vissza, el is mult a térgyem vizesedése tegnap, montam is az onokáknak, hogy szerintem jön vissza a zeric! Ebben a világváccságban nagyon szükségünk van a szerkesztő úrra, főleg az ellenz...izé más blogok állandó gyűlöletkampánya és gáncsoskodása miatt is! Nagyon drukkolunk, továbbra is sok erőt és kitartást!

kapcsolat mode OFF

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.01.19. 15:45:42

Na végre. Egy ilyen post hiányzott már. Sőt! Nem is ilyen, hanem konkrétan EZ! Most már tutira nem fogok elaludni az autópályán labancföldre menet. Csak rágondolok a parizerszájú vízi hullára, és 100 % lesz a konszentréting :D

Ui.: Gerillaharcosok, amint kiértem folyt. köv., de gondoltam ezt az IP-címem csak nem lövöm el :)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.01.19. 15:49:27

@broafka: láttam én már a neten kiégett 23 éves kurvát, aki szexuálpszichológusnak képzelte magát.

ezekben hihetetlen erő van amúgy. rövid idő alatt elhiszik magukról, hogy szüzek.

more 2009.01.19. 16:02:05

@Lukrécia Bögre: persze, elkepzelem, amint az artatlan monic szinte elsirja magat fajdalmaban es a gyonyorusegtol, h vegre valaki elvette a szuzesseget, amire oly regota keszult, h a megfelelo embernek adhassa:))))
'dragam, ezzel is kifejezem, h mekkora ertek vagy te nekem, hiszen neked tartogattam a szuzessegemet, te vagy a megfelelo szemely nyihahahahhahahahhahahhhahahhahahaha

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2009.01.19. 16:50:17

Ez az aranyérszájú hulladék már egyszer bizonyított a heppibörzdéjj miszter Prezidentválasztós dumájával. Megérdemelné, hogy ráuszítsam ismét a photoshopot az arcára. Bár ennek már az sem lenne elég. Pfejj de gusztustalan vagy.
- TE, te nôies kisugárzású
- Mi nemigazán szeretjük azilyen nôieskisugárzásúakat errefelé

dr.justice 2009.01.19. 16:55:54

Monique Covet fiatalkori munkásságát figyelemmel kísértem, az alapján úgy tűnik, hogy nem nagyon van neki mit összevarrni. Talán valamilyen Bp Tv-s sámán növeszthetne neki egy újat telefonvonalon keresztül. :-)

Az EREDETI 2009.01.19. 17:11:10

@molaris: "A plasztikai sebészet csodákra képes."
Bizony. Ennek az eredményét láthatjuk eme képen is. :P

more 2009.01.19. 17:27:14

@Ned Coleman: az volt am egy kincset ero lelet (ti. a heppiborszdejmiszterprezident....) en 10 percig horogtem a rohogestol, de nem a filmen, hanem a pasim fejen..azota is banom h nem fotoztam le:))))))

Horizont 2009.01.19. 18:04:44

Na ha ennek a női förmedvénynek kéne nőt "csinálni" belőlem akkor köszönöm szépen inkább egy zárda apácaként!
(igaz én már könnyen beszélek)

mind2 (törölt) 2009.01.19. 18:54:35

@more: LOL. Én is megmutatom azuramnak, kiváncsi vagyok milyen képet vág ......

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.01.19. 19:32:28

mi a fenének kell ezekhez a postokhoz képet nyomni? épp vacsoráztam, most gondolkodhatok, hogy visszajöjjön a vacsi vagy sem. :S

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.19. 20:09:27

Lehet, volt már, most nem mentem végig a kommenteken, de tudjátok, hogy ez a csaj köbö 20 éve egy igazi, szexis bombázó volt, csak valami elszállt odabenn?

Képet nem találtam, de asszony mutatta pár hete - talán METRO vagy nagyinak szánt BLIKK hozta... nem tudom.
Szóval érdekes a világ. :-)

molaris 2009.01.19. 20:35:20

@Az EREDETI:
Ezen a sejthalmazon agysebészeknek kellett volna dokgozni, de az meg nincs neki.

reKorrekt 2009.01.19. 20:56:50

Szerintem ez az új Photoshop reklámképe.

Sloane (törölt) 2009.01.19. 22:20:54

Asztakurva hogy néz ki. Én még mindig abban reménykedem, hogy Obama nem látta és nem is fogja látni azt az ominózus videót, mert lerakétázza Magyarországot.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2009.01.19. 23:49:00

Ez a nő egy biológiai fotosopp.

Véraláfutás 2009.01.20. 00:58:38

"Monique Covet bevarratja szűzhártyáját mielőtt hozzámegy olasz férjéhez, mivel szerinte ennek olyan lelki üzenete van, mely igencsak jót tehet bármely kapcsolatnak. "

Gonosz ON:
- Biztos, hogy élvezni fogja a férjjelölt, mikor a varratokat kell elhágnia?

- Apuci nem hinném, hogy a szüzességéért venné el .

- Avagy a fitymaszaggató szűz esete az olasz csődörrel :D
Gonosz OFF

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.20. 01:43:32

@more:

Ez kva jó.:D Szétröhögöm magam a kommenteken.:D
Egyébként meg aki elmegy a "combszájú" asszonyhoz, neadjisten asszonynál/asszonyban, az egy mazochista perverz. Engem szó szerint kirázott a hideg, amikor megláttam a képet, és még szerencse, hogy nő vagyok, így emiatt sosem lesznek merevedési zavaraim.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.20. 01:46:14

@Dinin:

Szerintem elég lenne egy lyukakkal ellátott papírzacskó is. Még a nagy munkában sem zavarná.:P

Corry 2009.01.20. 07:57:23

Az ilyenre szokták aszondani, hogy az oroszlán is sírva enné meg...
Ugye ő volt az Obamát felköszöntő magyar "sztár"?

De azért legyünk tárgyilagosak: múltkor kaptam egy linket egy Maunika só klipre a Youtube-on, hát vannak esetek, amikor még ez a néni is tudna javítani a színvonalon.

kopaszfarkas 2009.01.20. 11:09:38

"szárazon is mindenen propellert ülő exprosti."

Ez milyen szöveg! Fél órája ezen röhögök.:)

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2009.01.20. 12:00:12

Nem reklámozni szeretnék de ha már kértétek akkor tessék.
Ez volt a véleményem a hölgyrôl:

nedcoleman.net/why/dearmrpresident.jpg

derelyegrádi szellem 2009.01.20. 19:02:27

Egyébként most hallottam a hírt, hogy genyórázó is csak azért cummantott le 9 (kilenc) csávót egyszerre, mert a Magyarok Nyilai megfenyegette. Tudtátok? :-)

dr.justice 2009.01.20. 19:16:01

@derelyegrádi szellem:

genyórázó ? Hol tanultál te ilyen kifejezéseket ? :-)

Plutonic 2009.01.21. 10:26:51

Ez tényleg nem Photohop??????
Rettenet....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.21. 21:42:32

@derelyegrádi szellem:

De vajon mivel fenyegették volna meg? Kisebbíteni fogják a száját, vagy mégis mivel?:)

nyomorult utas (törölt) 2009.01.25. 02:23:44

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindjárt okádok!

süti beállítások módosítása