Skip to content


       Szűrés lista

A rasszizmus ellen meneteltek tavaly a romák Siófokon!

A rendőrség semmit sem tud a híres siófoki menetelésről - nyilatkozták a megyei rendőri vezetők.

Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitány nyilatkozott a Somogyi Hírlapnak szeptember 25-én:
"A siófoki nyárban az egyetlen félelmet keltő bűnözői akció az volt, amikor júliusban egy nagyjából 200 tagú banda vonult végig a siófoki Petőfi sétányon.
Ez valószínűleg megszervezett erődemonstráció volt, a vizsgálatán most is dolgozunk – mondta Lengyel Róbert és hozzátette: bűncselekményt nem követtek el, egyszerűen csak végighömpölyögtek a sétányon. A felvonulás szinte percek alatt lezajlott, így mire az összevont rendőri erők a helyszínre érkeztek a bandatagok már el is hagyták a helyszínt."
 
Tanulság: A rendőrség hazudik, vagy dilettáns vagy korrupt. Egy verzió sem túl örömteli.

A menetet Kállai Csaba országos cigányvajda vezette. Azt nyiltakozta, hogy két csapat között akart békíteni, ezért állt a banda élére, és békítő szándékkal jött Siófokra az enyingi vajda meghívására. Kállai Csaba elmondás szerint a kezében tartott vajdabot is a békítő szándék jeleként volt a kezében. (Egyik olvasónk szerint bodzalekvárfőző fakanál.)

Rafael János (ő most nagyon fél, lásd nol.hu) nem tagadta, hogy az ő meghívására érkezett Kállai Csaba Siófokra, de ahogy a hét elején, most is azt hangsúlyozta: a Petőfi sétányon semmi sem történt, a felvonulók még csak egy poharat sem törtek össze. Mint mondta: a vajdabot valóban a békítés jelképe, és kitart amellett, hogy a menet annak szimbóluma volt, hogy rasszista módon többet ne dobjanak ki cigány fiatalokat szórakozóhelyekről.

Sőt!

Szegény országos cigányvajda teljesen megdöbbent, amikor Siófokra érkezett! (Vigyázz Gaskó, itt egy esélyes kihívó a 2009-es Vastagbőr díjra!)

"Az országos vajda szerint a telefonos meghívás alapján szóba sem jött, hogy a szembe került csoportok bűnözőkből állnak. „Később azonban kissé kellemetlenül éreztem magam. Keszthelyen voltam előtte a fiammal lánynézőben, és amikor Siófokra betérve találkoztam a résztvevőkkel, meglepett, hogy milyen emberek vannak ott. Durva volt a látvány, kigyúrt, nagydarab fiúk vártak, cigányok, magyarok vegyesen, és sokkal többen, mint amire számítottam.

Annyira megdöbbenet, hogy ijedtében végigvezette a több száz fős bandát a sétányon:



„Bár előtte volt valami ordibálás valakik részéről, amit sikerült lecsillapítanom, de aztán a két fiú lekezelt egymással. A hozzánk odasétáló magyar srác, elmondta, mennyire örül, hogy az országos vajda is itt van, és kérte, hogy legyen békesség, aminek örültem, mert ez volt a célom. Korábban az enyingi vajda azt mondta, ha a két csoport között háború tör ki, az ismétlődő verekedésekhez, elhúzódó békétlenséghez vezethet a környékbeli településeken, ezt akartam megakadályozni. A békítő szándékomat jelezte a nálam lévő vajdabot is.

Aztán a furcsa körülmények miatt felvetődött bennem, hogy esetleg alvilági elemek akartak felhasználni, hogy lefedjem az akciójukat, de bíztam az öreg enyingi vajdában, aki meghívott. Nem derült ki, hogy területvédelemről lenne szó, de utólag már bánom, hogy elmentem, mert rossz fényt vetett rám."

Kállai Csaba elmondta még, hogy csütörtökön elmegy a szökésben lévő harmadik gyanúsított, Sztojka Iván szüleihez Enyingre, mert nekik is felelősségük van abban, hogy fiúk elvetemült bűnözővé lett.

Meg kell büntetni a szülőket is, el kell mondani nekik, hogy az egész cigányságra hoztak szégyent. Nyilvánosan bántanom kell őket, majd a megyei vajdák, illetve a bölcsek tanácsa kiszabja a konkrét ítéletet.” Kállai Csaba szerint Sztojka Iván szüleire az általa képviselt cigányok részéről több éves kiközösítés várhat, ami azt jelenti, hogy a két ember jó ideig nem mehet el roma összejövetelekre, vendégségekbe.

Még jó hogy egységes magyar jogrend van, de a Sztojka szülők felett majd a cigány Bölcsek Tanácsa mond ítéletet.

Az országos cigányvajdának erre is van megoldása:
„Még hetekkel ezelőtt megkerestem az Országos Rendőr-főkapitányságot, és javaslatot tettem a legitim vajdai rendszer kiépítésére, vagyis olyan helyi cigányvezetők kinevezésére, akiknek tekintélye van, így fellépésükkel biztos, hogy nagyban segíthetnék a rendőrséget a bűnözés visszaszorításában.” Kállai Csaba szerint azonban még utána kell nézni, hogy beilleszthető-e a magyar jogrendszerbe ez a régi intézmény.

Nem kell megyar rendőség, magyar bíróság, ügyvéd, jogász! Hívd a "vajdát", és majd a Bölcsek Tanácsa dönt, ítélkezik és büntet!

2009, Magyarország, Európai Unió ...

 

Címkék: rendőrség botrány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr82938854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öööö...izé 2009.02.12. 13:38:14

"javaslatot tettem a legitim vajdai rendszer kiépítésére, vagyis olyan helyi cigányvezetők kinevezésére, akiknek tekintélye van, így fellépésükkel biztos, hogy nagyban segíthetnék a rendőrséget a bűnözés visszaszorításában.”

Most akkor van cigánybűnözés, vagy nincs???
Ha nincs, minek, ha van, akkor értem.

Kösz jól vagyok! Ne tessék aggódni! · http://tudtad.blog.hu 2009.02.12. 13:42:56

Zero, csak úgy ontod magadból a jobbnál jobb posztokat. Nagyon formában vagy.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.12. 13:43:26



itt meg miafaszvan?


a cigányok a magyar állam területén külön igazságszolgáltatást működtetnek?

broafka 2009.02.12. 13:44:06

Ilyen meg olyan vajdák, beszarok, komolyan mondom.
Meg békítés, ezek olyanok, mint valami kurva törzsek a sivatagban. Mit keresnek ezek ebben az országban, húzzanak el valami kietlen vidékre aztán ott játszanak indiánosdit ezek a mocskok.
Jó hogy nem már a vajda legyen a miniszterelnök, nem?
Annyira felháborít ez az egész kurva cigány ügy, hogy mindjárt eldurran az agyam.
Én is kisvárosból származom (Ráckeve), ott is mindent megengedtek maguknak ezek a mocskok, tényleg a fejünkre nőnek lassan.
A rohadt zsaruk meg tutira ugyanúgy benne vannak, kapnak mondjuk 1-2%-ot a védelmi pénzekből, aztán kussolnak, meg lapulnak, közben meg dörzsölik a tenyerüket, hogy hú de fasza gyerekek, mert ebből majd futja a 108 cm képátlós tv-re a panelba.
Megbaszhatja a vajda is ha úgy gondolta ezeknek a rohadtaknak a kinézetéből, hogy csak békésen tüntetgetni szeretnének, dugja fel a picsájába a vajdabotját egy bodzabokorral együtt.

fulmerz 2009.02.12. 13:44:22

A kerdes jogos, Rafael Jozsef(v. Janos v. mi) szerint pedig nincs is bolcsek tanacsa...

fulmerz 2009.02.12. 13:45:31

Az elozo 'öööö...izé' kommentjere ment volna...

Hetfield 2009.02.12. 13:46:42

@broafka: "húzzanak el valami kietlen vidékre aztán ott játszanak indiánosdit ezek a mocskok."

Javasolhatom a Szaharát? :))

"Jó hogy nem már a vajda legyen a miniszterelnök, nem?"

Nem nem! Az már Koli Orbinak van lefoglalva!

Hetfield 2009.02.12. 13:48:08

@zero: Belebetegedtél ebbe a sok szarba? Jobbulást!

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.02.12. 13:49:03

ezek a cigányok akkorákat tudnak gurítani szemrebbenés nélkül, hogy be kellene őket állítani középre és körbe kellene őket röhögni. kár, hogy a bőrünkre megy a vásár, mert így nem szórakoztató sztojka anyuka és kállai prefect előadása. kusturica meg semmit sem tud az igazi cigányéletről.

bellone 2009.02.12. 13:50:04

Ezt régóta nem értem. Az országos cigányvajda javasolja a legitim vajdarendszert!

Vajdának titulált embert ismertem, ismerek most is. Fényűzés, keresztbe tett karú, bőrkabátos sameszek a háta mögött, a talpasok közt is összetett hierarchia, a felettesnek kezet csókolunk, mert tiszteljük.

Állam az államban?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 13:52:37

Akkor a későn ébredőknek egy rövid összefoglaló:

-Sztojkáék bodzaszedésből élnek.
-Az országos vajda a rassziszmus ellen vezette a menetet
-Melyről nem tid semmit a rendőrség, de Draskovoics kérte hogy viszgálják már meg. (mellesleg tavaly szept.1-én itt a blogon is olvasható-látható volt a felvétel, ha jó emlékszem Index-címlapos is volt).
-A Bölcsek Tanácsa ki fogja közösíteni a Sztojka-szülőket.

Plutonic 2009.02.12. 13:53:02

Most hogy fogalmazzam meg a véleményemet úgy, hogy ne csak a sípszók legyenek "hallhatók"?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.12. 13:53:36

"Kállai Csaba elmondás szerint a kezében tartott vajdabot is a békítő szándék jeleként volt a kezében. (Egyik olvasónk szerint bodzalekvárfőző fakanál.)"

JUHÚÚÚÚ híres lettem :ASDA:SDASD:AS:DAS:SD ismét!

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.12. 13:54:39

@a szoci még kómában is lop: Magyar? Állam?

Ezen tényleg csak röhögni lehet, tiszta Macskajaj. Te jó Isten, 2009 ebben az uniónak nevezett akolban egy kisebbség saját igazságszolgáltatással dolgozik. Lehet, hogy még mi is megérjük egyszer, hogy a vadjához kell menni...

Nanehogymá 2009.02.12. 13:56:05

ez is egy érdekesség a cigányvajdákról:
ciganyokrol.blog.hu/2009/01/25/a_vajda_aki_nincs

de hogy többek között miért születtek ilyen törvények a tisztességes cigányság ellen:
Angliában például az egyik első cigányellenes törvényt 1530-ban hozták. Többek között az alábbiakat tartalmazta: „…magukat egyiptominak nevező különféle idegenek, akik semmiféle mesterségben nem jártasak (…) ki tudják olvasni férfiak és nők tenyeréből a szerencséjüket (…) ettől kezdve egyetlen ilyen [cigány] ember sem teheti be a lábát a korona földjeire.”

Zep 2009.02.12. 13:56:25

@zero: Azt kihagytad, hogy nem mehetnek egy ideig szülinapi zsúrokra.

bellone 2009.02.12. 13:56:35

Nem kell menni. Ő jön, ha kell.

rolika 2009.02.12. 13:57:11

"ilyedtében" lyaly!!! :)

azért abban a menetben páran pöszén néztek volna egy motozás során...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 13:58:10

@Zep:

Tiszta targédia .. szerintem amikor buli lesz, ők akkor is bodzát fognak szedni, csakazértis!

@Tőgyarcú Barom:
Vmi olyasmi ...kiesik egy kis GDP a nemzetgazdaságból ...

Zep 2009.02.12. 13:58:24

Kállai Csaba szerint azonban még utána kell nézni, hogy beilleszthető-e a magyar jogrendszerbe ez a régi intézmény.

Mégis hol néz utána. Előszedi a főiskolás tankönyveit? Ész-fasz megáll.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.12. 13:59:16

@zero: javasolnám a kalapkúrát és a meleg hasborogatást, az segít :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 13:59:20

@rolika:

Direkt volt, hogy kiszúrja-e valaki :)

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.12. 13:59:29

Azért az tényleg kemény, hogy nem mehetnek cigány összejövetekre. Én eddig sem jártam Akkor én magamat büntettem eddig!?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.12. 14:00:21

@Zep: A gumimacikódexben nézi meg, abban van a gumibogyószörp receptje is ,ami történetesen esetünkben sztojkabodzából van!!!!!

Szent Ibrahim 2009.02.12. 14:00:29

Hajt a vajda, igazság szele hajtja.
Ijed a sok gonosz arctól
Hajt a vajda, lánglelke fel hajtja
S cigányokért bőszen harcol
Hajt a vajda, roma tudat egyben tartja
Jő Sztojka, s minden passzol.

mind2 (törölt) 2009.02.12. 14:04:38

@bellone: 1920- as évek USA. kb. már majdnem 100 év lemaradásban vagyunk. Ilyen Vének Tanácsa nincs ? Vagy külön Parlament. Netán külön minisztériumok ?
A cigány a zsidó és magyar egyszerre horgásznak a parton. Összegabalyodnak a damilok és közösen fognak ki egy aranyhalat.
Megszólal az aranyhal. Ha visszadobtok , egy kívánságot teljesítek mind a hármótoknak.
Te jössz zsidó !
- Én csak egy országot szeretnék,jó messze innen, ahol az őseim is éltek, hogy ott béke legyen, nyugalom, gazdagság, és csak mi legyünk ott zsidók, más náció ne.
Cigány pislog, hallgatja a zsidót, és mivel magától nem jut eszébe semmi, ő is elkezdi nagy büszkén :
- Én is csak egy önálló országot szeretnék,jó messze innen, ahol mindig meleg van, gazdagság, ahol csak mi vagyunk cigányok, más nép nincs.
Magyar hallgatja őket, csendesen elmosolyodik.
És te magyar ? - kérdezi az aranyhal , - te mit szeretnél ?
- Én ? Ezek után már semmit .
::)))

öööö...izé 2009.02.12. 14:06:43

egy aprócska önellentmondás az enyingi vajdától:

ő mondja: "a menet annak szimbóluma volt, hogy rasszista módon többet ne dobjanak ki cigány fiatalokat szórakozóhelyekről"

aztán az országos már máshogy emlékszik:

"a telefonos meghívás alapján szóba sem jött, hogy a szembe került csoportok bűnözőkből állnak....Korábban az enyingi vajda azt mondta, ha a két csoport között háború tör ki, az ismétlődő verekedésekhez, elhúzódó békétlenséghez vezethet a környékbeli településeken, ezt akartam megakadályozni"

Az enyingi vajda egy szavahihető ember, vagy az országos hazudik....javaslom a hortobágy közepén csapjanak össze fegyveresen, ebből csak előnyünk származhatna...

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.02.12. 14:09:05



BORZASZTÓ EGYSZERŰ MEGOLDÁST JAVASOLNÉK:


no legelőször is

a cigány"vajdá(ka)t" kell börtönbe vinni,

a magyar alkotmányos jogrend megdöntérére való szervezkedés / felbujtás vádjával


ekkor jönnek majd a cigánytüntetések meg balhék,
no ott meg teljes joggal jól el lehet püfölni a cigánycsürhét, mondjuk

a magyar alkotmányos jogrend megdöntésére való fegyveres előkészüélet vádjával


a rabokkal meg autpályát meg vasutat lehetne építtetni

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.12. 14:10:22

+ lehetne bodzaszörp üzemeket is építtetni a rabokkal!

derelyegrádi szellem 2009.02.12. 14:12:23

Ez feltűnt-e valakine?. Én élőben láttam az echon, azt hittem bezaroka röhögéstől, ahogy ifj. Kozák cigányvezető ezt mondja (van olyan jó, mint a másik agysebész, a teleki).

Nos, az idézet:

“Mi is, mint cigányvezetők, elítéljük a bűnelkövetőket, és mint tisztességes cigányemberek is, kitaszítjuk magunk közül azokat, akik becsületesen, tisztességesen élnek....”

Jóóó, tudjuk, de ezt sem szokás a nagy nyilvánosság előtt beismerni. Szemérem is van a világon! :)

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.12. 14:15:59

@a cigány nem bűnözik csak "megél": Túl bonyolult.

Megjegyzem pompás blogom újabb pocsék poszttal jelentkezett.

Ragyogó Világítótorony 2009.02.12. 14:19:53

...indiánokat nem bántani, mert skalpolok a Nagyfőnökök Tanácsa nevében!:D:D

...és ezennel kijelentem, h a Mocsár nevezetű lakásomat alkotmányos monarchiának nyilvánítom a saját vezetésemmel, majd utánanézek, h ez beillexthető-e a magyarjogrendbe...


...xtojkabodza, ezen besírtam...:D:D

Jim Raynor 2009.02.12. 14:23:17

"Keszthelyen voltam előtte a fiammal lánynézőben"

erről csak nekem jut eszembe elsőre a kerítés bűntette? :D Kidőltek a lányok, Csabi, és kellett az utánpótlás? :D

Johnny336 2009.02.12. 14:31:57

Pont tegnap néztem a Life S02E10-et, ahol is megy a két gyilkossági nyomozó a kocsival a sivatagban, és elhagynak egy táblát amire ki van írva:
You are leaving U.S. Territory.
This is a Sovereign Tribal Land.

Az indián rezervátumon belül saját rendőrségük van, a területen belül a county sheriff emberei mezei civiliek mókás kalapban, és fegyverrel az oldalukon.
Ahogy Los Angeles városán belül az indián seriff is csak egy civil indián.

De rendet kell tartaniuk a sajátjaik között. Ha egyik terület lakosa a másik területen rosszalkodik, akkor az adott terület törvényei szerint rúgják picsán.

fulmerz 2009.02.12. 14:38:12

"Míg 1988-ban összesen 34 hektár bodzaültetvény volt az országban, 1998-ig ez a terület kétévente duplázódott (160 ha). Ekkorra datálható a robbanásszerű fejlődés kezdete, ugyanis ettől az évtől lehetett állami támogatást igényelni a bodzatelepítéshez. 2001 decemberére (különböző becslések alapján) körülbelül 1.500-2.000 hektárra nőtt a hazai ültetvények területe."

Hopp, erre is allami tamogatas!

Johnny336 2009.02.12. 14:40:59

@fulmerz: ha megművelték valóban a földet, akkor nem szólok egy szót sem.
De gondolom ez a támogatás is olyan, mint az iskolakezdési. Lecsúszott a torkukon :D

fulmerz 2009.02.12. 14:43:52

@Johnny336: De azert kepzeld el Sztojkat, amint allami tamogatasert kuncsorog a bodzaultetvenyehez, kezeben egy bodzalekvárfőző fakanál:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 14:44:48

@fulmerz:

Mind a 2000 hektáron a Sztojka család szüretel és kapál!

Szegény Iván ... szerintem ezért szökött el, mert már nem bírta a sok munkát kint a bodzásban ... az anyja minden nap hajnal 5-kor kirúgdosta az ágyból, hogy irány a bodzás :-))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 14:46:50

Itt az ideje, hogy a "norvég", "ork", "buckalakó" meg egyéb pejoratív szabakt elhagyjuk és mától a következőket használjuk:

-bodzás
-bodzaszüretelő
-bodza-farmer
-becsületes bodzás-gazda

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.12. 14:49:28

@zero: bodzalekvárfőző-kanál tulajdonos
esetleg 'súlyos' esetekre a "bodza_lakó" :)

Hannibal22 2009.02.12. 14:50:36

@zero: Bodzásbűnözés,nem rossz!

fulmerz 2009.02.12. 14:52:44

Ami keleten az olaj, az Abszurdisztanban a bodza.

Hannibal22 2009.02.12. 15:03:08

@zero: Tényleg náczi vagy:) Tudod te ,hogy most milyen nevet aggattál rá a romákra?
"A bodza kétes hírű növény. Jelenthet szerencsétlenséget, halált, szimbolizálhatja a gonosz szellemeket. A keresztények azt mondják, hogy azért kárhoztatott, mert a keresztfa bodzafából készült és sokan úgy tartják, hogy Júdás is bodzafára akasztotta fel magát. Számukra a bodza az ördög, a gonosz lelkek fája. A bodzát nem szerencsés a ház mellé ültetni, mert akkor belecsap a villám.
Az írek boszorkányai bodzaágon lovagolnak. A bodzát vádolják a rossz álmokért és a jóslásokért is. Úgy tartják, hogy a bodzafa alatt gyűlnek össze a rossz lelkek. Skóciában és Walesben pedig azt hiszik, hogy a bodza olyan talajon nő, amelyet vérrel öntöztek. A gyermek bölcsőket még véletlenül sem készítették bodzafából, mert nyugtalanítja a csecsemőket. "

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.12. 15:08:25

Nagykanizsán amúgy bezúzták a cigány közösségi ház ablakát. Bővebben:
dgulyas.blog.hu/2009/02/12/a_fasisztak_lecsaptak_nagykanizsan

Hannibal22 2009.02.12. 15:10:36

A bodza a hibás.Rontást,hoz szegíny romákokra,a gonosz szellemek babonázzák őket meg,viszik rossz útra

mind2 (törölt) 2009.02.12. 15:15:35

@Seduxen: Van itthon vagy 12 üveg bodzaszörpöm ... akkor most végem van itt köztetek ?

Hannibal22 2009.02.12. 15:20:11

@fulmerz:" Otthon aztán a cigányasszony (a férfi is segít) befőzi a bodzalekvárt. "-ez a zárójelbe tett megjegyzés valami hihetetlenül jó:)))))

belzebubó 2009.02.12. 15:22:32


www.youtube.com/watch?v=mzAxQ5c5qf0&feature=related

Itt elmeséli Kállai,hogyan fér ez a magyar közjogrendszerbe. Az ő 1000 éves törvényük!Ezek komolyan gondolják.

fulmerz 2009.02.12. 15:23:40

@hannibal22: Rohadjak meg, meg nem lattam bodzaszedesbol jovo ciganyokat feketes-lilas foltokkal a ruhajukon.
Lopott biciklivel iszkolni viszont igen. Azota siratom a bicajomat:(

picur3ka 2009.02.12. 16:08:34

Szerintem mar ok iranyitjak az orszagot, nez meg a kormany es Roma/cigany vezetes, etc. ugyanugy lopnak, hazudnak, csalnak, es az egesz orszag egy erkolcsi lejton.

Kulonben van mar itt sharia torveny europai orszagokban, ugyhogy semmi akadalya szerintem.

Projectelf 2009.02.12. 16:15:35

Bölcsek tanácsa? Milyen faszom bölcsek vannak ott? Akik szerint 1000 éve angol kávéházakba zenéltek a cigányok?

Spielberg 2009.02.12. 16:45:32

nem tud valaki valahol egy szabad bodzamezőt? kéne egy kis pénz...
ha a sztojkáéknak így bejött....

sgabes 2009.02.12. 17:24:47

ez most eléggé felb**zta az agyam
sír a szájuk, hogy szegregáció van az iskolákban(teljesen jogosan), meg milliárdokat költünk a romák 'integrációjára'+segélyre+ingyen ebéd,tankönyv+ stb..., fletónál végre betelik a pohár a fránya szélsőjobboldallal-_-, de a cigány bűnözőket majd a "BÖLCSEK TANÁCSA" fogja elítélni???? dehát nincs is cigánybűnözés mint tudjuk.....

valaki megmagyarázhatná, mert úgy látszik nem vagyok elég képzett ideológiailag

nagy bolha 2009.02.12. 17:47:11

„Meg kell büntetni a szülőket is, el kell mondani nekik, hogy az egész cigányságra hoztak szégyent. Nyilvánosan bántanom kell őket, majd a megyei vajdák, illetve a bölcsek tanácsa kiszabja a konkrét ítéletet.
-igen..lesz egy kis ejnye-bejnye,meg kukoricán térdelés.. Ha az a rosszcsont Ivánka meg hazajön,meghúzzuk a pajeszát.és rásuhintunk a bodzakeverő kanállal a seggére..
Kb ennyi..
Igazából azt sem tudom,hogy hogy nem tűnt fel az a kis viskó építése senkinek..mert gondolom nem vitte a bankba a munkáltatói igazolást,és a kezeseket../vagy azokat lehet hogy vitte,erődemonstrációnak/mert ha ezek kaptak a banktól kölcsönt,akkor én is megyek erődemonstrálni..vagy menstruálni..mindegy csak már vér folyjon..

picur3ka 2009.02.12. 18:32:04

Szerintem a ciganysag egy resze sokkal jobban ismeri a Btk-at, mint mas egyszeri allampolgarok, csak nem tiszteli, ugyhogy nyugaodtan kezdhetunk megismerkedni a cigany szokasjoggal, persze kovetkezik, hogy ez etnikum es kozossegek szerint valtozo...

157.181.181.13/dokuk/05-01-15.pdf

nagy bolha 2009.02.12. 19:13:33

És mégegy dolog ami felháborit..a gazdasági válság elért ide is.és munkanélküli lettem,nem a színem miatt.Bár túl FEHÉR!!!elvállaltam minden féle alkalmi melot.amikor kisegitettem egy pizzériában,mint futár,látom hogy egy régi "ismerős" ,legyen X,ott ebédel nagy társasággal,kiöltözve,kigyúrva.Tudtam hogy sitten volt,akkor szabadult.A kaja végeztével,/jobbik fajta volt mert fizetett és nem verte agyon a pincérnőt!!!!// beül egy mercibe és elhajt.Erre megjegyzem a másik futár srácnak,hogy pár éve még hitelbe kérte a szendvicset,mert annyi pénze sem volt hogy gyalog hazamenjen..Ekkor mondja a srác,hogy most adta be X az egyik kereskedésbe 30 millióért az egyik autóját,és ezt onnan tudja,mert a saját szemével látta.Azt hittem lehidalok.meg is jegyeztem,hogy akkor talán a pár éve hitelbe adott szendvicset is talán ki tudná fizetni..234 forint volt..adja át neki ha találkoznak :D
nem értem,az autókereskedésekbe beadott több tizmillios verdák után nem nyomoznak,nem nézik miből futja egy 20 éves gyereknek???ez felháboritó..és neveljem arra a gyerekem,hogy dolgozz,és meglesz az eredménye..bicskanyitogató...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.12. 19:48:47

Kállai Csaba azt mondta a tv2 híradóban, hogy nem ő az a kalapos, fakanalas faszi a menet elején. Sajnos nincs meg a videó, különben betenném. Még Kolor is nyilatkozott! Azt mondta, Kállai mondjon le a menetelés miatt.

picur3ka 2009.02.12. 20:08:10

@laspalmas:

'Még Kolor is nyilatkozott! Azt mondta, Kállai mondjon le a menetelés miatt. '

Megin csak csuunyan kijabaanak egymasra. Sajnos, Lakatos itt az egyik legintelligensebb szereplo: 'nem ertik a demokraciat'. Hat sajnos, nagyon sokan azt hiszik itt, hogy a demokracia egy szardobalo verseny.

Roxvox 2009.02.12. 20:08:12

Munkahelyteremtő Iván :)))
Az egész cigó bagázs valószínűleg legálisan ott dolgozott a bodzásban, nem pedig védelmipénzeztek, lánytfuttattak, gyilkolásztak :))))))

Roxvox 2009.02.12. 20:09:56

Ja és Ivánkának is természetesen csak a hasonmása volt Veszprémben :)))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 20:14:30

@laspalmas:

A zoom.hu-n még azt nyilatkozta hogy ő vitte a bodzakeverő fakanalat ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.12. 20:19:26

@zero:

Hiába, hitelesek a cigányvezetők......

Mondom, be akartam rakni a videót holnapra, de nincs, csak egy szöveges hír, ami tele van hibákkal, és nem adja vissza az interjút.

Sunyi vigyorral mondta, hogy "az nem én vagyok, tévedés lesz..."

fairi 2009.02.12. 22:09:59

@zero:

Hnapra van egy jó vastagbőrös téma:
bp 13. ker újságjába jelent meg a "helyi témában",biztos máshol is van róla infó..

"Kinek kell a GPS-rendszer 2,5 milliárd forintért?

Műholdon nézhetjük a retkes vonatokat

Egy kép ami alatt
Vajon ki nézegeti majd élőben az interneten,merre járnak a vonatok
......."

Tiszta finomság

Perillustris 2009.02.12. 22:26:28

Én áztat nem értem kíröm, hogyhá bévezették eztet a "zéró toleranciát", mer' bevezették, láttuk a digin, akkor ez a Zéró gyerek hogyán lehet ekkorá rásszistá?

dr.justice 2009.02.12. 22:46:04

A legszebb mondatok.

Hétszáz éve itt él a cigányság Magyarországon. Ez idő alatt együtt tettük széppé az országot, de együtt is tehetjük tönkre – fogalmazott Kállai Csaba és hozzátette: ha így haladunk tönkre is tesszük az országot.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.12. 23:24:27

@fairi:

Már olvastam 2-3 hete a nol.hu-n :)

belzebubó 2009.02.13. 05:25:20

@zero: FELADTA MAGÁT SZTOJKA!

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.02.13. 08:46:59

Tegnap este a tévében mást hazutott ez a főcigó. Abban a verzióban át volt verve, nem tudta, hová megy.
Az mennyire életszerű, hogy 200 cigányhoz boldogan odamegy lekezelni egy fehér ember.

süti beállítások módosítása