Skip to content


       Szűrés lista

Az SZDSZ Bajnaiért

Az újabb remek SZDSZ-kampányt először plakáton láttam, de így videón még sokkal mellbevágóbb. Nem értem. Ezek tényleg ennyire hülyék? Vagy nincs pénzük egy rendes marketingesre? Vagy azért spórolnak rajta, mert van még, aki beveszi ezt az izzadságszagú erőlködést is? Van 200001 SZDSZ-párti? Vajon kik azok?

 

Kérették magukat egy kicsit, aztán csak megszavazták Bajnait, most meg magyarázkodnak, és megpróbálják úgy beállítani, hogy ez az egyetlen üdvözítő megoldás Magyarország számára. Gyomorforgató, szánalmas mosakodás ez a videó, nem vitás.

Minden kreativitást nélkülöző kivitelezése pedig csont nélkül illik a Kovács Pistit, agymosást, "Lop stop"-ot, és megannyi egyéb baromságot felvonultató eddigi SZDSZ-es ötletek sorába.

Az 1%-os párt, ami dróton rángatja az előrehozott választástól rettegő szocialistákat, ennyit tud. Elkeserítő, de még egy év szabadrablást nyertek ezzel a taktikával.

Címkék: kampány szdsz abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr651050636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freehckr 2009.04.07. 10:11:22

Ez a "nem tudjuk Orbán mit tenne" már nagyon fárasztó. Nagyon is tisztában vannak vele, hogy mit tenne egy következő jobboldali kormányzat, nem véletlen hogy rettegnek tőle az elvtársak és cselédeik. :)

r.yeti 2009.04.07. 10:20:52

Ez a videó annyit ér amennyit az egész SZDSZ: egy nagy büdös LÓFASZT!!!

rolika 2009.04.07. 10:28:36

szerintem nincsen 200000+1 szavazójuk, csak szeretnék

érdekes módon pont egy szdsz-es mondja meg, mit, hol és miért b.sztak el, csak éppen azt nem értem, mit keres még mindig köztük:

hvg.hu/velemeny/20090406_gulyas_szdsz.aspx

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.04.07. 10:30:49

Van pénz plakátra. Pedig hol van még az EU Választás.
Mibűl? Mibűl?

monstress 2009.04.07. 10:32:59

Hát igen.
Két nyilvánvaló szépséghibája van: a készpénznek vett 200.000+1 és az állítás, miszerint Bajnai, elQró kormányának GAZDASÁGÉRT FELELÕS MINISZTERE!!!! szakértõ lenne...

f.m.j. 2009.04.07. 10:34:02

@freehckr:

és az nem lehet, hogy ez az egész paráztatás fel van fújva? Szerintem nincs itt semmi félnivalójuk az Internacionálé éneklőinek, a Fidesz, nem fog egy újjal se hozzájuk nyúlni (én is csak bottal tenném) ez itt csak egy kirakat, egy kis sajnáltatás, egyfajta beszédtechnika a saját tábor felé...
Nem lesz itt megtisztulás, mert azoktól várjuk, akik szintén vastagon benne vannak ebben az őrületbe, magyarán ők se tiszták, mármint a Fidesz

monstress 2009.04.07. 10:36:00

@fmj:
Sajnos, igen.
Csakhát akkor: hanem kit???

monstress 2009.04.07. 10:37:34

@monstress:
Bár azért annyit még hozzátennék: az 1998-2002 közötti idõszakot rendkívül optimista, bizakodó, fellendülést hozó 4 évnek ítéltem meg - bár akkor még külföldrõl, de látványos volt a különbség!

freehckr 2009.04.07. 10:40:58

@fmj:
"és az nem lehet, hogy ez az egész paráztatás fel van fújva?"

Nem tudom mit értesz ezalatt, de az elmúlt hetekben már tényleg a legostobább indokokkal utasítja el az SZDSZ az előrehozott választásokat, holott "politikailag" az SZDSZ érdeke is lenne egy előrehozott választás, hiszen több szimpatizánsuk már nem lesz... inkább szép lassan amortizálódnak tovább. Egy kevés vaj csak lehet ott a fülek mögött, ha az SZDSZ rövidtávú (legfeljebb még egy év) hatalmon maradásért a párt fennmaradását teszi kockára.

"Nem lesz itt megtisztulás"

Az egy hosszabb folyamat lenne, mármint a "megtisztulás", de a csontvázak ki lesznek pakolva a szekrényekből, az egészen biztos.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.04.07. 10:45:35

A képen az az örvény látható, amit az SZDSZ fog látni, amikor a következő választásokon (függetlenül annak időpontjától) lehúzódik a klotyón?

eszkep 2009.04.07. 10:46:37

Egy nappal azután (!), hogy az SZDSZ kijelenti: "számukra csak Bokros lenne az elfogadható jelölt", és korábban kijelentették, hogy Bajnai szóba sem jöhet, csak elfogadták Bajnait... Vicc ez a párt!

panki83 2009.04.07. 10:48:31

@freehckr: nem hullottak a csontvázak sem 90-ben sem 94-ben sem 98-ban sem 2002-ben, most sem fognak.

f.m.j. 2009.04.07. 10:53:28

@monstress:

Azt sajnos nem tudom. Nálam majdnem Jobbik lett, de egyre nevetségesebbek ők is, nulla méltóság, hiteltelen emberek, pl. Kiszely István ügynök múltja, hogy nem szúr nekik szemet? És ő vezeti a Jobbikhoz közelálló Atilla népfőiskolát, aminek most hagyjuk az esetleges színvonalát, az elv a lényeg. Ügynökből hazafi. Én nem értem az átmenetet. Szóval ők nem. Az LMP meg az SZDSZ kistestvére, akik szochallgatókból álló mediátorokat akarnak leküldeni a cigányoktól sújtotta falvakba, szép szóval, ez megint csak ideológia, meg szépelgés, szóval ez is kilőve.
Akik meg most vannak, azokra a lelkiismeretem nem engedi. Itt állunk meg/befürödve :) Mert ha nem megyek el, akkor az se jó, ugye..

f.m.j. 2009.04.07. 11:02:55

@freehckr:

Úgy értettem, hogy vizionálják ezt a fene nagy félelmet, a jobboldaltól való félelem élteti őket, meg a táborukat, de ez az egész teljesen mesterséges, és erőltetett, a felelősségrevonás itt náci-szésőjobbos-fasiszta-rasszista-irredenta-mittoménmi cselekdet lenne, ezzel el is vették az elszántságot, hogy ennek tényleg a végére járjanak, szóval kifogták a szelet az elszámoltatni akarók vitorlájából (bár most a hajós hasonlatok nem túl népszerűek nálam sem :):)))

És a másik oldal sem tiszta...

Bárcsak tudnám azt gondolni amit te, hogy a csontvázak ki fognak hullani, és végre minden a helyére kerül...

freehckr 2009.04.07. 11:07:23

@panki83:
Csontvázak már most is "hullanak". :) Ne soroljuk azokat az MSZP-SZDSZ potentátokat, akik jelenleg is előzetesben vagy eljárás alatt vannak, mert ugye unalomig ismerjük a nevüket, akár egy külön "börtönfrakciót" is alakíthatnának. :) Azt nem kétlem, hogy voltak itt "mutyik" az előző kormányok alatt is, na de a haverok megtömése eddig nem ment az államháztartás egyensúlyának rovására, és addig engem különösképpen nem is érdekel, amíg nem tőlem vagy a családom tagjaitól akarják az elvert pénzt visszaszedni.

@fmj:
Ilyenkor kell végiggondolni, hogy melyik politikai erő képes a kormányzásra (szakmai műhelyek, hátország, külföldi kapcsolatok, támogatottság...), adunk nekik legfeljebb két évet, majd ha ők sem képesek látványos eredményeket produkálni, újra választunk. :) Rá kellene szoknunk az előrehozott választásokra, gyorsabban lemorzsolódna a "megélhetési" réteg.

The Sun 2009.04.07. 11:11:39

T. Vastagbőrök!

Magyar Baloldal=Mocskos tetves szarházi kommunista gecik.

Ennyit akartam.

monstress 2009.04.07. 11:11:41

@Gerusz:
Épp akartam kérdezni! Hogy mi a gyík ez, a víz, valami szimbolikája van neki vagy mi, de hála neked, választ kaptam minden kérdésre :-D

@fmj:
2 hete még én is ott tartottam, de valahogy most nem annyira...
Nem tudom mi ez, a tavasz, a fény vagy mi?
Egy idõben kétségbeesetten kerestem egy zöld pártot, na azzal is befürödtem :-D
Amúgy olvastam ma egy nagyon inspiráló írást, (véletlenül éppen egy zöldpártközeli közösségi blogon :-D), azt mondja, hogy ne várjunk semmire, csak válasszuk ki az utat és induljunk el és a többi majd jön. Talán még a csontvázak is kihullanak a szekrényekbõl :-)

derelyegrádi szellem 2009.04.07. 11:32:37

Eza cikk nem az ellenzéki sajtóban jelent meg, hanem az inkább balliberális hvg.hu-n:

"Különösebb illúzióink már eddig sem lehettek a végnapjait élő szocialista–liberális elit demokráciafelfogásáról, de ami az utóbbi napokban kiderült, az valóban minden várakozásunkat alulmúlta.
Joggal kérdezhetik persze, mit is várhattunk attól a csapattól, amely rendszeresen, szinte önszuggesztív módon szajkózza, hogy "az előre hozott választás nem ördögtől való, de most van jobb megoldás…" (Vö.: Grósz Károly 1989. május 15.: "nincs kinek átadni a hatalmat")? Amely már tizenhárom hónapja, a bukott népszavazás óta ismételgeti, hogy nem veszíthetünk néhány hónapot (!) a választási kampánnyal. Amely a döntéseinek halogatásával inkább a pénzügyi összeomlás felé hajózza az országot, csak hogy még néhány hónapig hatalomban maradhasson.
Mit is várhattunk attól az elittől, amelynek a "válságkezelő miniszterelnök" címszóra elsőre a diktatúra utolsó kormányának kulturális minisztere, Glatz jut az eszébe? Másodjára pedig az a Vértes, aki a válsághoz vezető, 2002 óta tartó ámokfutást szervilizmussal legitimáló értelmiség egyik prominense, harmadjára pedig Surányi, aki feltételül szabná, hogy az ellenzék ne támadja őt. (A felségsértés azért elég régóta nem büntetendő Magyarországon.)

Ebből a demokráciafelfogásból persze egyenesen következett, tehát meg sem lepődhetünk azon, hogy a Magyar Közlöny egyik eldugott oldalának elrejtett kormányrendeletéből tudtuk csak meg, a felelős magyar kormány a végnapjaiban, még márciusban – mint egy kopott kabátot – leadta a kormányzást Brüsszelben. Mint a régi szép időkben, a 80-as években, amikor a sorok közötti olvasásból, az elvtársak utalásaiból, körmondataiból és arcmimikájából kellett kitalálni, hogy mi a túró is történik az országban, most egy alig olvasott lapból, no meg a pénteki Népszabadságból tudhatta meg a nyilvánosság a tutit. Nevezetesen, hogy bárki lesz is a következő miniszterelnök, már egy aláírt, az EU-val szemben bevállalt és április 3. óta hatályban is lévő megszorítási csomag rendelkezései szerint kell irányítania Magyarországot... – írja a szerző, majd így folytatja:

Mostantól fogva tehát nem Budapesten dől el, hogyan kerülhetjük el a totális pénzügyi összeomlást, a valutaválságot és a 400 forintos eurót. Nincs egy centiméternyi mozgásterünk sem abban, miként kívánjuk teljesíteni a valutaalap és az Európai Unió keretfeltételeit az államháztartási vagy a fizetési mérleg egyensúlyának betartása érdekében, Brüsszelben és Washingtonban mondják majd meg ezentúl, mennyivel emelkedhet a közalkalmazottak bére, hogy vissza kell-e vonni a 13. havi nyugdíjat, hány éves korban mehet nyugdíjba a magyar, és még sorolhatnánk.

És még azt se mondhatjuk, hogy valamennyire nem örülünk ennek. Választópolgárként ugyanis régóta tudjuk, hogy miközben a rendszerváltás után kialakult gazdasági modellnek már a 2000-es évek eleje óta befellegzett, a rendszerváltás idején hatalomra került elit nem képes kiutat találni, és a szükséges változtatásokhoz kellő legitimációt maga mögé állítani. Ez az elit csak a 13. havi nyugdíjjal, az "álrokkantnyugdíjjal", az 50 százalékos béremeléssel, az ország teljes eladósodásával volt képes legitimálni magát, másokat pedig a neki kedvező választási rendszerrel még a hatalom közelébe sem engedett – épp itt az ideje, hogy eltűnjön a süllyesztőben.

Választópolgárként tehát még nyitottak is lennénk, hogy Brüsszel és Washington egy ideig átvegye a kormányzást, minden létező felmérés szerint ugyanis az európai intézményekben sokkal nagyobb a bizalmunk, mint a hazaiban, a hazai politikusokban, a magyar parlamentben és a kormányban. Hasonló gondolkodás ráadásul másutt Kelet-Európában is tapasztalható: Brüsszel rémületére Bulgária kormánya például konkrét javaslattal is előállt, hogy az unió időlegesen vegye át a végrehajtó hatalom egyes jogosítványait, ha "bizonyos tartós, strukturális gyengeségeket a bolgár kormány egyedül megoldani nem képes". De hogy pont a választópolgárokat ne kérdezzék meg arról, hogy ez rendben van-e, az a diktatúrákat idéző szellemiséget mutat.

Veres János pénzügyminiszter a dokumentum aláírása után teljes lelki nyugalommal hazajött Brüsszelből, és elfelejtett szólni a saját népének erről a kicsiny részletről. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ugyanígy tett, és most már világos, milyen körülmények között mondott le. Mint tudjuk, éppen az MSZP-kongresszus előtt külföldi utakat (Brüsszel, Frankfurt) bonyolított le, ezeken minden valószínűség szerint közölték vele a szomorú valóságot, hogy a pénzügyi összeomlás elkerülése végett legyen szíves a kijáratnál leadni a nemzeti szuverenitást. Leadta, hazajött, és felmérte a helyzetét: vagy kiáll az emberek elé, tájékoztatja őket a valóságról, a hitelezők által rá erőltetett programról, vagy sunnyog. Az őszödi hős természetesen az utóbbit választotta. Figyelemelterelés végett nagy zajt csapott, két hétig a saját lemondásával tömte meg a híradókat, majd amikor már megtalálták azt, aki vállalja, hogy elviszi a balhét, beletetette az intézkedéscsomagot a Magyar Közlönybe. A magyar törvényhozás szocialista képviselőinek pedig, mint egyszerű statisztáknak, bohózatba illő körülmények között kellett aláírásukkal hitelesíteniük azt, amit a pénzügyminiszter már amúgy is elvállalt.

Megkezdődött a reformdiktatúra."

Ennyi.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.04.07. 11:35:03

Ez a videó tökéletesen fogta meg a lényeget, így folyik le Magyarország a pénzpiac torkán, és távozik majd melléktermékként a természetes úton.

System failure. :) 2009.04.07. 11:45:54

Vastagbőrösök:
Gyerünk a szdsz hompédzsre és alázzuk.
Csak kulturáltan és akkor nem moderálnak.
Én már kommentáltam, és te? :)

f.m.j. 2009.04.07. 11:51:09

@derelyegrádi szellem:

Ez igen! Tehát csak folytatódott a hülyítés.... miért is nem csodálkozom annyira? Itt mindenki aki elit is azzal áltatja magát, hogy autonóm lény.... És mi tudtuk, hogy nem azok... már megérte.
Azért kaptak pofont, nem kicsit, nagyot. Mi szóltunk, hogy le kéne mondani, stb. Kár, hogy a pofon árát mi fizetjük. Sok ugrálnivaló itt már senkinek se lesz...

eszkep 2009.04.07. 11:53:45

Amúgy fölöttébb érdekes lenne, hogy a két 1%-os pártnak (SZDSZ, MDF), honnan van pénze teleplakátolni Budapestet reklámposzterekkel...

reKorrekt 2009.04.07. 11:58:21

Szerencsére nincs 200.001 buzi + cionista makesz + 'közügyektől eltiltott' cigány az országban. Szerencsére nagy a közös halmazuk.

f.m.j. 2009.04.07. 11:59:54

@Virág et.: a hvg talán hitelesebb, de nem ártana egy link... az index valamiért mindig picit bulvárnak tűnik...
Miért lenne az jó nekünk, amiről a hvg írt? Én irtózom mindenféle diktatúrától, még a reformos-lightostól is.. te nem?

Tűzvillám (törölt) 2009.04.07. 12:05:55

OFF

A bizalmatlanságit tegnapig kellett volna benyújtani, Gyurcsány eddig adott határidőt. Ehhez képest tegnapi hír volt az, hogy nem nyújtották be, mert nincs még kész, majd 7-én.
Erre ma hallom a Kossuthban, hogy ma végre sikerült benyújtani, és EGY MONDAT!
Ezzel nem lettek kész időre!

mind2 (törölt) 2009.04.07. 12:09:42

Megnéztem a " reklámfilmet " : mi folyik itt ????? XD
Nem akarok vulgáris lenni - pedig az leszek - de ez most azt jelenti, hogy GyF elment ? És az " elmenést " mutatja ? Hát nagyon tele lehetett a ..... XDXD

Megélhetési rasszista 2009.04.07. 12:58:13

Nem akarok okoskodni, logikus az SZDSZ ilyen jellegű erőltetett kampánya. A szocik jól tudják, hogy a "nép" rájuk fog haragudni, mert mégis a szegfű égisze alatt vezetnek be egy jó adag megszorítást. Mivel kimagyarázni nem nagyon lehet majd ("Orbán kényszerít rá minket" -- ezt még a szíve helyén vöröscsillaggal született kommancs sem veszi be), majd igyekeznek rátolni az SZDSZ-re. Akik előre menekülnek ezzel a reklámmal. Csak hát senki nem olyan hülye, hogy elhiggye, szegény Fodor Gábort MP-40-essel kényszerítették Bajnai megszavazására, mindenki jól tudja, hogy egy előrehozott választáson az SZDSZ kiesne, az MSZP meg egy kb. 10-15%-os törpepárttá fog zsugorodni. Ezért aztán a cél szentesíti az eszközt, bármi áron kitartani tavaszig.

Virág et. 2009.04.07. 13:46:16

@fmj: A diktatúrától én is. Attól a gondolattól, hogy a hazai belterjes-mutyizós elit kezéből a gyeplő átkerül esetleg olyanokhoz, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak, attól nem.

Az én szememben a hazai politika leszerepelt. Viktorék már réges rég, Ferencék először 2004-ben, amikor rendkívül méltatlanul megpuccsolták Medgyessyt majd pedig 2006 után a mai napig tartó bénázással.

reKorrekt 2009.04.07. 13:48:03

:OFF - csak erős idegzetűeknek!

"Cipőt vásárolna a BKV - kellettek a tanácsok!
MTI 2009-04-07 13:29

Összesen 7.518 pár - fele-fele arányban téli és nyári - cipőt vásárolna a BKV; formacipő-tanácsadásra 700 ezer forintot költött a főváros közlekedési vállalata.
Az Utazó Kiskövet blog szerint a BKV által kiírt közbeszerzés tartalmazza, hogy a cipőket két év alatt kell leszállítania a nyertesnek. A lábbeliket azok az alkalmazottak viselhetik majd, akik az utcán, a forgalomban dolgoznak. A tender érdekessége, hogy nem konkrét cipőt kell szállítani, hanem utalványos rendszerben kell a dolgozókat kiszolgálni, érdemben tehát a cipőkereskedők tudnak ajánlatot tenni - olvasható a blogon.

A pályázat értékelésekor 70 százalékban számít az ajánlati ár, 15 százalékot számít a bolt megközelíthetősége, és másik 15 százalékot ér a bolt nyitvatartási ideje.
A blog úgy tudja, hogy a pályázaton csak olyan cégek lehetnek sikeresek, amelyek az elmúlt két évben legalább 100 millió forintos forgalmat értek el, és ebből legalább 20 millió forint cipőkből származott.

Kocsis István, a BKV vezérigazgatója egy márciusi sajtótájékoztatón külön kitért arra, hogy azért volt szükség formacipő-tanácsadásra, mert a cég nem rendelkezik cipőipari ismerettel bíró munkatárssal. Egy 3-4 évente felmerülő beszerzés nem is indokolja ilyen szakismerettel bíró dolgozó alkalmazását - tette hozzá akkor."

#@ß$%!$ß%!%$ß@#&

Virág et. 2009.04.07. 13:52:14

@A lámpavas öregbíti a bőrt [Korrekt]: Cipőipari ismeret. :) Ez tetszik. Én sem rendelkezem cipőipari ismerettel, valahogy mégis meg tudom oldani a cipővásárlásaimat.

reKorrekt 2009.04.07. 14:03:10

@Virág et.: azonnal rúgnám úgy ki azt aki ezt az összeget engedélyezte, aláírta hogy a lába sem érné a földet. Tudom, filléres ügy, de leszarom, az én pénzemből, a ti pénzetekből ne lopjon már 1 napos munkával senki 700 ezret.

reKorrekt 2009.04.07. 14:04:57

Arról nem is beszélve hogy ez nekem 14 havi SZJA befizetésem. Köszi hogy nem pazaroljátok el, faszom..

derelyegrádi szellem 2009.04.07. 14:27:53

@Virág et.:

Még csak az sem.

A BKV nak volt/van egy 6 milliárdos tanácsadói keretszerződése.

Az egyik 50 milliós kifizetéshez az alábbi megjegyzés volt fűzve: "a feladatokat kitaláni hozzá". Kiderült, senkinek semmi baja nem lett belőle, szerintem az 50-est is kifizették még kiderülés után is.

Egyébként nem értem miért nem kocsis lett a me jelölt, annyit és azt ő is tudja, amit bajnai.

Virág et. 2009.04.07. 14:38:04

@derelyegrádi szellem: Csak az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Szerintem a Bajnai valódi tapasztalattal rendelkezik a versenyszférában, míg Kocsist csak állami cégek kipárnázott pozícióiról rakosgatták ide-oda.

Ettől persze még lehet teljesen alkalmatlan ME-nek. (mármin Bajnai)

dobLy 2009.04.07. 15:09:52

szabad, demokrata vagyok, aki szeretne egy cselekvőképes kormányt.

nem szavazok az szdsz-re.

tudi 2009.04.07. 16:46:42

Annyira szánalmas a szadesz, hogy mit meg nem tesz a hatalomért, vagy annak egy kis morzsályáért.
Nálam ma az verte ki a biztosítékot, mikor a fodor gabi kijelentette, hogy reméli a kormány egy rászorultsági alapú szociálpolitikát fog bevezetni.
Hát a jóku..................................................................... aki dolgozik próbál boldogulni az kapja be a kolompár eszmeralda, meg a lakatos ronaldo támogatva lesz meg egy csomó állrászoruló megélhetési minimálbéres ( tistelet a kivételnek, akinek a hülye és igazságtalan adórendszer miatt kénytelen minimálbérre bejelentve dolgozni vagy éhenhalna) támogatva lesz.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.04.07. 18:32:15

jaj, ne legyetek már ilyenek. az szdsz simán be fog kerülni a parlamnetbe 20110ben is.
mit gondoltok simán van anyni zsidó, meg cigány, aki egy gulyásért megszavazza őket.
gyeneseinek is sikerült

derelyegrádi szellem 2009.04.07. 19:02:33

@tesz-vesz:

"...az szdsz simán be fog kerülni a parlamnetbe 20110ben is"

Azt nem bánom, az mán nekem mindegy lesz. Én Csak 2010-be ne jussnak be, meg addig amíg én élek. :-)

Rorgosh 2009.04.07. 19:22:25

Őszintén szólva nekem az első ami nekem erről eszembe jutott:

mi, maradék 9.800.000-n viszont új választást akarunk...

Thulsa Doom (törölt) 2009.04.07. 22:26:42

Gyurcsány lemondott,
Orbán nem tudjuk mit csinálna,
Bokros nem vállalta,
Nagyanyám meg elment a boltba tejért, de akkor most mi a fasz legyen?
És ez egy párt...

krtek 2009.04.08. 09:51:10

Talán már egy vérbeli agymosott szdsz-fan is rájött, hogy a szánalmas "zsarolgatok, okosan hablatyolok, de azért csak szaros mszp-csicska vagyok" szerep nemmás mint a jelenlegi pártvezetők időhúzása. Egyik sem akar dolgozni.

Sokkal egyszerűbb szerepelgetni, kritizálgatni és játszani a nagyszakértőt...

Nekem már csak az ugrik be egy szadeszos hallatán, tök mindegy miről pofázik: "Nincs rendes melód mi? Élősködünk, élősködünk?"


süti beállítások módosítása