Skip to content


       Szűrés lista

Neked mi bántja a szemedet Budapesten?

Minden jó, ha jó a vége. Vagy nem?
Pontosan egy hónapja robbant ki a "Demszky vs. Lada a két hajléktalan nővel" sztori.

Dióhéjban annyi történt, hogy egy hajléktalan anya és a lánya egy forgalmi engedéllyel nem rendelkező Ladában laktak a Váci úton, a szervízúton, de csak ideiglenesen, mert a vizsgáztatáshoz szükséges 100 ezer forintra gyűjtöttek. Ezt kiszúrta Demszky, és személyesen terjesztette be a határozatot Fővárosi Közgyűlésnek, hogy az engedélyt a forgalomképtelen autó tárolásához vonják vissza.

Nos, nézzük mi is történt:
A közgyűlésen végül Demszky nem terjesztette be ezt a javaslatot, mivel az okafogyottá vált:
"Ugyanis a Váci úton parkoló, egyébként mozgásképtelen autót a BMSZKI (Budapest Módszertani Szociális Központ), tehát a hajléktalan ellátó intézményünk a saját költségén és a benne lakók kérésére elvontatta, a lakókat pedig elhelyeztük a Dózsa György út 152. alatti hajléktalanszállón ugyancsak a saját kérésükre. Tehát a BMSZKI megoldotta ezt a problémát" - mondta a főpolgármester.

A szememet bántó Lada-ügy megoldva - pipa, gondolta Demszky, miközben autózott haza Budakeszire ...

Nos, valójában nem a BMSZKI szállította el a Ladát, és nem is helyezték el a két nőt a hajléktalanszállón. Végül is csak a Demszky-idézet mind a két tényadata hamisnak bizonyult.

Ugyanis a Lada lakói maguk intézték el az autó elszállítását a közgyűlés reggelén, visszautasítva a BMSZKI segítségét, mind a szállításra, mind a szállásra.

A hajléktalan anya árulta el, mi is történt:
"Az autót a közgyűlés előtti éjszakán Csepelre szállították ismerősök segítségével, és egy ottani autószerelő-műhelyben néhány nap alatt felkészítették a műszakira, majd le is vizsgáztatták." 

És most jön a csavar, egyenesen Demszky arcába:
A Lada a műszaki vizsga után már nem számít forgalomképtelennek, és visszakerült a XIII. kerületbe. A két nő továbbra is ott, a kocsiban tölti az éjszakáit.

Van, amikor Dávid legyőzi Góliátot ...

Demszkyt megkérdezték
, hogy ugyan árulja már el, mi a fészkes fene zavarta annyira ebben a Ladában:

"Nem lett volna jó precedens egyébként, hogy ha ezt engedjük, mert nyilván senki nem akarja bádogvárossá változtatni Budapestet."


Senki sem akarja bádogvárossá változtatni Budapestet ... ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot, attól az embertől, aki immár 19 éve vezeti Budapestet. Amikor főpolgármester lett, akkor még 2 100 000 lakosa volt a fővárosnak, most már csak 1 680 ezren laknak itt. Közel 500 000 ember döntött úgy, hogy nem akar ebben a "nem bádogvárosban" lakni. Azért ha én lennék főpolgármester, és a lakosaim 20-25%-a lábával is szavazva elhagyná a várost, amit vezetek, egy picit lehet elgondolkoznék ...

Élhető-e Budapest? Mindent megtettek, hogy vonzó legyen Budapesten lakni?

Kettős Mérce blog például összegyűjti, hogy mi a legirritálóbb Budapesten. Lehet is szavazni, egy kicsit segítsünk be: I. Elődöntő, II. Elődöntő.

Mi pedig arra gondoltunk, ha az olvasóink 60%-a budapesti, akkor a Ti segítségetek kérjük!

A feladat pofonegyszerű:
Ha Demszky Gábort ennyire zavarta ez a Lada, akkor nézzük meg, vajon a Ti szemeteket mi bántja Budapesten?


Fotózzátok le és küldjétek el nekünk emailen (vastagbor@vipmail.hu) ami titeket zavar Budapesten. Mobiltelefonnal, amatőr vagy profi fényképezővel, nekünk teljesen mindegy, küldjétek el, és írjátok hozzá mikor is hol készült a fotó.

Ha összegyűltek a fényképek, akkor igyekszünk eljuttatni a Főpolgármester Úrnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Remek példa az Indexen most olvasható Várbazár, ami 25 éve rohad Budapest szíváben. Vagy a Budai Parkszínpad a Feneketlen tó  mellett ...

Címkék: budapest közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr841140864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 11:17:33

@zero: már bocs, de az parasztvakítás, hogy a szinte minden ügyben megy a főváros-kerületek egymásra mutogatás. Az önkormányzatokról szóló törvény elég egyértelműen szabályozza, hogy mi a fővárosi, és mi a kerületi hatáskör.

gondolom sky barátunk ezt is "liberálisan" kezeli. (beleszarik).

a leglényegesebb a fővárosi költségvetés elfogadása volt momentán. az meg megtörtént.

off: csak én gondolom azt, hogy Tarlós mintha beteg lenne az utóbbi időben? a 2006-os önmagához képest szerintem minimum 20-30 kilót fogyott...

krtek 2009.05.27. 11:18:46

Nemtom mit kell itt negatívnak lenni állandóad. BP-nek vannak bajai, élhetetlen, büdös, járhatatlan, magas a tahó/négyzetméter arány, de van jó oldala is: szerintem marha jó eljönni onnan. Ahogy hagyod el a várost, egyre inkább lenyugodsz, kevesebb küzdős-flancos-kisköcsög, egyre jobb a levegő, stb.

mind2 (törölt) 2009.05.27. 11:21:44

@calam: hát igen, a hajléktalanok hozzátartoznak a városképhez, nincs mese. New Yorkban, Párizsban, majd mindenhol... talán Svájcban nem, bár nem tudom :)
Emlékszem annak idején a Szarajevói téli olimpia miatt a város milyen hatalmas változáson ment át. Új negyedek, rendbe tették az akkori "jugók "...
( mondjuk ahogy most kinéz, az valami borzalom - de hát volt egy háború :( )
Vagy Barcelona hogy kinőtte magát szintén az olimpia miatt, rengeteg zöldterület, sétálóutcák garmadája, és NAGYON tiszta város lett. A fiatal építészek egész városnegyedeket tervezhettek, rengeteg fát- bokrot ültettek, a parkolókat a föld ( épületek ) alá dugták.
Mi meg rendeztünk egy úszó EB-t ha jól emlékszem, aminek a megnyitóján majdhogynem a betonkeverők meg a burkolók úsztak a Cseh Laci helyett. Akarat és hozzáértés kérdése. De egy tolvajbanda ilyen tulajdonságokkal nem rendelkezik ugyebár :)

krtek 2009.05.27. 11:22:15

@BummBummBasszameg: szevasz műmáyerkém...

Írgyá még valami very okosat, szépen. Tudod?

Squazee 2009.05.27. 11:34:27

A legszomorúbb, hogy nem csak Demszkyvel van a baj, hanem az egész rendszerrel. Ő is benne van rendesen, de valahogy úgy érzem kötik a kezét rendesen, ő meg hagyja, sőt ő adja a kötelet hozzá.
Nya majd a zolimpia, az kő ide.

Zsuuli (törölt) 2009.05.27. 11:39:56

KÖKI...hogy olyan állapotban van évek óta, mint egy nyomortelep, pedig odaérkeznek a repülőtérről a külföldiek... (tudom-tudom, már bontják, de egyhamar nem lesz ott változás...pl a felüljárót sem ártana lemosni, vagy lefesteni..) ja, és a Liget-tér és környéke, na meg a 3-as villamos vonala, ami gyakorlatilag szemétlerakó...hát az valami gyönyörű...

BummBummBasszameg 2009.05.27. 11:40:17

Egyébként a hajléktalan spinékről nincs kép? Kíváncsi vagyok sunázandó-e valamelyik.

GatyaPityu 2009.05.27. 11:42:09

Az én szememet elsősorban maga, Demszky Gábor bántja a legjobban! Az ő portréját ér beküldeni email-ben?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.05.27. 11:44:55

Engem az zavar a leginkább, hogy nem elég az, hogy rengeteg vietnámi él a fővárosban, de a dunapart mindig televan szétdobáld, ottfelejtett papucsaikkal.

exindex.hu/images/static/k11.jpg

stulquec 2009.05.27. 11:51:03

Ezzel zero elkéstetek! Innen szedjétek le a képeket szerintem! Egyik kedvenc blogom!

retekblog.blog.hu/

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.05.27. 11:55:44

@Félkupica_Fehér_Főnök: Nem rossz, a háttérben, sejtelmesen felrajzolt fallosz, a kikötésnél használatos cölöpön, v mi a szösz a neve...

Salvia Divinorum (törölt) 2009.05.27. 11:57:49

OFF:
http://kuruc.info/r/35/41093/
Jajj, micsoda gyerekcsíny...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 12:03:50

@A sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: bocs, de szerintem NEM azok voltak, amire gondolsz. HA azok lettek volna, szerinted a kuruc NEM ÍRJA KI???

Marcellusca 2009.05.27. 12:04:14

@Marcellusca: Őőőő, izé, én nem is tudom, hogy ez hogy került oda. :)
Úgyhogy ez is bizonyíték, kedves NBH-s hölgyek/urak, hogy nem mindig vagyunk felelősek a nickjeink alatt megjelent kommentekért! :D

@BummBummBasszameg: Nem jársz túl sokat a napiszarra? :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 12:11:11

@Félkupica_Fehér_Főnök: Barna alert! BARNA ALERT!!!

megyek regenerálódni (vagy degenerálódni??) a kaccsolatra...

ja nem jó, nem tudok kommentelni, 1 napra kibaxtak, brü-hü-hűűűű

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.27. 12:39:54

@Jancsibohóc /MSZP sponsored by KIA Motors/:

Remek lenne tilosban/szabálytalanul parkoló politikusi és rendőrautókat is lefotózni. :)

krtek 2009.05.27. 12:40:59

@BummBummBasszameg: Anyádról....

Persze csak szépeket, hagyd ezt a sunázós balfaszságot. Márha bírod...

Necro 2009.05.27. 13:17:10

OFF:

A gyönyörű, új Hetek címlapról lesz poszt? Tele vannak rakva velük a metró állomások:
http://www.hetek.hu/files/images/2009/21/borito1_0.jpg

Mintha valami elfuserált SZDSZ kampányt látnék. El is látogattam a lap honlapjára. Legnagyobb hír:
Nemzetbiztonsági kérdés lett a Jobbik
"Együttműködési megállapodást kötött egymással a Jobbik és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ). Ez felveti annak a kérdését, hogy nem akarnak-e szélsőséges politikai erők beépülni a rendvédelmi szervek működésébe."

Én jobban aggódok, az In-Kal és a rendőrség összefonódása miatt... Nah, az nemzetbiztonsági ügy.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 13:34:52

@misikeh: mi van "kispapa" nincs jobb dolgod?? :)))

azért LFS neked, a gyerkőcről valami infót adhatnál... paraméterek??

f.m.j. 2009.05.27. 14:08:15

@misikeh:

Én is gratulálok Nektek:)

Amúgy már próbálkoztam valami véleményt kicsikarni, de nem érdekli őket... :) pedig érdekes annak fényében, amivel töksokat foglalkozott a reakció (asszem pont Spanyol), a februári névtelen levél, amit el is mentettem magamnak, hogy megnézzem, mi teljesül belőle... úgy tűnik, ez pl. bejött...

Gerik001 2009.05.27. 14:19:10

Engem mi zavar?

hogy a járdák nagy részéröl ugy kell leugratni a bicajjal ha nem akarok a 7es busz kerekei alatt tekerni és vadásznom kell hol kötöm le a bicajt.

picur3ka 2009.05.27. 14:19:18

@fmj:

Ravasz egy level az (vegigolvastam mara az oknyomozast is).

Valojaban tamadja gyurcsanyt es megszurkalja a jobbikot, akar a fityisz is irhatta vona erdekeltsegunek probalhat latszani.

En nem zarnam ki, hogy tudatos maszop szarkavaras.

f.m.j. 2009.05.27. 14:29:10

Ezt csak úgy, megint a reakcióról:

http://reakcio.blog.hu/2009/05/27/csodvandor_reakcio_tv#more1145262

@picur3ka (Beindultunk:

De a lényeg, hogy most ott tartunk, hogy ezt a Szilvásyt gyanúsítottként hallgatják ki, én nem tudom ki írta, nincs válasz a reakción sem, csak ment a találgatás, de mégis valahogy a történések igazolhatják, hogy talán nem teljesen légbőlkapottak az írás elemei... mondjuk a levél nélkül is tudható, hogy maffia vezeti az országot, módszereiben is azok

picur3ka 2009.05.27. 14:34:43

@fmj:

En nem is mondtam, hogy legbol kapottak, en minden allitasat el tudom hinni.

De az lehet, hogy a part eljatsza a megtisztulast a valasztasokig.

Aaronka 2009.05.27. 14:56:49

Arról a Demszkyről beszélünk, amelyik a magyar történelem legsikeresebb politikusa? Akit sosem volt képes leváltani a budapesti lakosság? Most is csak azért nem nyer, mert nem is indul. Lehet szidni ezt a hülyét, de valakik mindig újraválasztották.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.05.27. 15:34:43

@Seduxen:
ott durcizik a nickem mellett :) Minden rendben velük, köszönjük szépen. 3610 g és 54 cm 9/10-es Apgar. Nagyon kis tündér, meg erős is (ha nem veszi fel a párom videóra, talán el se hiszem), hason feküdt az anyukája mellkasán, felemelte a fejét és átfordította mindezt még tegnap este, 11 órával a világrajövetele után (ma meg többször is). Sajnos a kórház olyan üvegfalon keresztül mutogatós, de nem baj mert tegnap a műtét (sajnos császár volt) után fél órát velem volt kb. a kismajom :) Pénteken meg már hozom őket haza.

hogy náczuljak is egy kicsit:

http://index.hu/bulvar/2009/05/27/alvo_romakat_vagdostak_ossze_abadszalokon/

Családon belüli erőszak? Jogtechnikai kísérlet (9 késszúrás vs. felfüggesztett) ? Esetleg valaki bekattant teljesen és önkén(yes)tes igazságosztó lett ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 15:43:07

@eszkep:

Én azért megvárnám, amíg elkészül. És speciel örülnék is neki, ha tisztább lenne a víz.
Viszont a példákat estig tudnám sorolni: Nyugati, Keleti, Blaha, Margit-híd, minden 4-es metrós építkezés, Szabadsád-hídi villamossínek, Lágymányosi-híd 1-es villamos nélkül, Moszkva tér, stb.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 15:43:37

@misikeh: húúúh, elég korrekt kis vasgyúró :)))

ezek szerint NEM apás volt? valahol ne is bánd... Nem vészmadárkodás, de 3 nap leteltével max akkor viszed haza a gyerkőcöt, ha nem sárgul be. de ha mégis, az sem tragédia ám...

javaslom: ADDIG KÚRJÁ' BE MINDEN ESTE!!!! Utána nem lesz rá lehetőséged :))))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 15:57:27

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ejj már, te kis antiszemita.:P Otthagyott lábbelik, Duna-part...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 16:03:07

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ejj már, te kis antiszemita.:P Otthagyott lábbelik, Duna-part...
(Idióta blog.hu, állandóan lefagy már, gondolom ez is megjelenik majd ötször.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 16:06:00

@misikeh:

Én már csak egy kávét kérek.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 16:10:39

@Seduxen:

Ilyenkor kell "tejfakasztó" kanbulit tartani ám: amennyi alkoholt isznak, annyi teje lesz az anyukának.:) (Egyébként teljesen különböző, hogy kit mikor engednek haza. Az én legifjabb unokaöcsém 3 nap után simán hazakerült.)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 16:19:03

@Mj: megsúgom a 3 nap a MINIMUM. Annyit tutira bent marad. KIVÉVE ha mondjuk a 3. nap reggelén besárgul a gyerek... Lehet, hogy ebben most kicsit jobban benne vagyok. A 3 napban, amit a korházban töltöttünk láttunk egy-két dolgot :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 16:25:27

@Seduxen:

Szerintem fölösleges ezen eszmét cserélni, mert nálunk eddig 3 tesóm 6 gyereke 3 nap után kijött emlékeim szerint. Nálatok meg nem, különbözőek vagyunk.

Hannibal22 2009.05.27. 16:39:30

"Az én legifjabb unokaöcsém 3 nap után simán hazakerült.)"-----"megsúgom a 3 nap a MINIMUM. Annyit tutira bent marad"------"eddig 3 tesóm 6 gyereke 3 nap után kijött emlékeim szerint. Nálatok meg nem, különbözőek vagyunk."
Ti most mit csináltok??:))
Persze lehet,hogy bekattantam és ezek valójában egymásnak ellentmondó állítások:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 16:42:51

@hannibal22(A másságért a diszkrimináció ellen):

Én azt vettem ki a mondandójából, hogy kivételes szerencséje volt tesómék gyerekének - nálunk meg az a természetes, hogy mindenki 3 nap után hazajön -, ennyi az egész. De szerintem az egész vita fölösleges már, inkább gyors felépülést kívánok az anyukának.:)

Horizont 2009.05.27. 18:09:00

Demszky ezzel a Lada üggyel túl ment minden határon.Meg egy csomó minden mással is!
De azt is lássuk be, hogy pl. a Budai Parkszínpadnál kidobott rozzant fotelről és a Margitszigeti halastóba beszórt szemétről nem csak Demszky tehet?

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.05.27. 20:00:06

@Seduxen: @Mj:
jahh :) pontosan, ha nem sárgul be, akkor hozom őket haza pénteken. DE! Biztosak lehettek benne, hogy a kórházi zárójelentésen minimum vasárnapig fog szólni a dátum. Ez van, csalnak, hála az eü. reformból megmaradt faxságoknak.

Más és költői kérdés: Ha a tavalyi évre 1.987.487 HUF SZJA-t fizettem be, vajon miért kell a takarítónőtől a nőgyógyászig mindenkinek pénzt tolnom a zsebébe, hogy ugyan foglalkozzanak már velük egy kicsit? Vajon miért nekem kell a bébinek való vizet és pelenkát bevinnem? Vajon miért nekem kell észrevenni, hogy tele a katéteres zacskó? faxkivan, ebből tényleg kivándorlás lesz. Gépészek mindenhol kellenek.

Horizont 2009.05.27. 20:10:49

@misikeh: Már gratuláltam a Vadais posztnál, de muszáj megírnom, hogy olyan édes a képen:)

Horizont 2009.05.27. 20:25:34

@misikeh:
Hajrá! Csak a másnap ne lenne.
Az én férjem háromszor rúgott be csúnyán:)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 23:35:47

@misikeh:

Na, addig lehet bulizni/előre kialudni magadat.:)
Basszus, ha az összes jófej (és adózó) ember kivándorol innen - és igen, botrányos már az egészségügy -, akkor mi lesz velünk, akikben mazochista módon túlteng a hazaszeretet?:(
Én csak június 7-én fogok inni.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.27. 23:36:21

@misikeh:

Nincs mit, tündéri a kisfőnök.:)

Liberté__73 2009.05.28. 10:55:55

@Félkupica_Fehér_Főnök:

igazis, ez a legidegesítőbb Pesten

Budán a gülüszemű tojószárnyas,
vidéken meg az, hogy minden útkereszteződésben ott figyel az elfuserált pucér akrobata szobra

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.28. 11:15:49

@misikeh: SZJA-s kérdésed ugye költői volt?

Nálunk nem trükköztek ilyennel (Szent István Kórház), ott TÉNYLEGESEN az a nap került rá, amikor hazajöttünk...

A törpeterrorista nevét még megkérdezhetem? Persze, ha nem titok :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.28. 16:31:58

@Liberté__73:

Tényleg szörnyen idegesítő az a szobor, de tényleg. A Várba is csak azért nem megyek, mert ott van a faschiszta Sólyom palotája, amellett meg a másik turul szobor. Borzasztó, döntsük le.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.28. 16:33:25

@Seduxen:

Szerintem minimum Adolf vagy Benito.:)

picur3ka 2009.05.28. 17:04:08

Ah, Ond, Kond, .......

Roxvox 2009.05.28. 19:40:34

@Horizont:"De azt is lássuk be, hogy pl. a Budai Parkszínpadnál kidobott rozzant fotelről és a Margitszigeti halastóba beszórt szemétről nem csak Demszky tehet?"
Nem bizony, a Patás is. :)))

Tündér_Lala 2009.05.28. 20:00:43

@Liberté__73:
Kisbarátom, te valóban tökéletes liberális vagy. Miközben kultúr embernek álcázod magad végtelen nagyképűen, miközben empátiát a követelsz a tieidnek, szándékosan tiporsz bele más emberek legszentebb érzéseibe.
Egy szar alak vagy. Az apád redves fasza neked ezért:
"Budán a gülüszemű tojószárnyas,
vidéken meg az, hogy minden útkereszteződésben ott figyel az elfuserált pucér akrobata szobra "
Ha valamiről más a véleményed szívesen vitatkozom veled, de a csatornalé böfögésedre nem vagyok kíváncsi.

Hannibal22 2009.05.28. 20:26:14

@Liberté__73: "Mi kár, hogy szép eszméid újolag
Csak ollyan hírhedett almát teremnek,
Mely künt piros, de béle por."

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.05.28. 21:44:35

@Liberté__73:

hehe!!..ezért büntiből egy turultetkót kérünk az alsó feledre! :))

Liberté__73 2009.05.28. 22:22:31

@Tündér_Lala:

akinek ezt írtam, az tudja hova tegye

Liberté__73 2009.05.28. 23:01:34

@Tündér_Lala:

ja és viccelni csak azzal szabad, amit te megengedsz, kispajtás?

vagy ha a végére odabiggyesztettem volna, hogy "elhatárolódom magamtól", akkor rendben lenne neked?

Tündér_Lala 2009.05.29. 09:04:34

@Liberté__73:
Ha azt írom, hogy anyád szopós kurva, de oda írom a végére, hogy elhatárolódok magamtól
akkor rendben van ?
Tudod kultúr ember ilyesmivel nem viccel. Te azt mondod a magyarság nagy családjába tartozol. Otthon is hasonló módon viccelsz ?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.29. 09:48:51

@Mj: én azt gondoltam, hogy játszik még az Ervin (Rommel), vagy az Arthur (Axmann) is. Esetleg a Hermann, vagy a Heinrich :)))

Liberté__73 2009.05.29. 09:52:29

@Tündér_Lala:
te, barátom, annyira fajsúlytalan senki vagy, hogy ha nem írod oda a végére, akkor sem érdekel, mit írogatsz, tőlem fejre is állhatsz

kultúrember a kultúrember szót egybe írja

Liberté__73 2009.05.29. 09:56:23

zero:
az apádfaszázás meg a kurvaanyázás belefér a kerestyény-nemzeti-pógári értekrended szerint cenzorált blogba? az, hogy megpedzítem, hoyg összekevered a letargia és a retardált szavakat (úgyismint gizikét a gőzekével) az nem?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.29. 10:01:56

Felebarátaim! Hol marad a tolerancia? Egymás kölcsönös elfogadása, harc a kirekesztés ellen? Csalatkoznom kell bennetek...

Tündér_Lala 2009.05.29. 10:03:44

@Liberté__73:
Csak nem megsértődtél te fajsúlyos valaki. Miért akarod meghatározni, hogy én mivel viccelhetek és mivel nem ?
Az érveid pedig szokásosak, mert többre nem tellik. Vagyis fajsúlyos egy seggfej vagy.

Liberté__73 2009.05.29. 10:08:58

@Tündér_Lala:

:)
faszikám, tőlem azzal viccelsz amivel szeretnél de akkor ne szívd mellre, ha én meg azzal viccelek ami neked "szent"

egyébként te kötöttél belém, én észre se vettelek eddig, csak mióta ideköhögött a bolha

Tündér_Lala 2009.05.29. 10:22:38

"Liberté__73 2009.05.29. 09:56:23
zero:
az apádfaszázás meg a kurvaanyázás belefér a kerestyény-nemzeti-pógári értekrended szerint cenzorált blogba? az, hogy megpedzítem, hoyg összekevered a letargia és a retardált szavakat (úgyismint gizikét a gőzekével) az nem?"

Szerintem van egy határ, amikor nem kell előkelő fejcsóválással tudomásul venni a provokatív ocsmányságot. Meggyőződésem, hogy a posztoló fennti "viccelődése" nem csak engem, hanem a blog olvasóinak a 99,99 %-át mélységesen sérti, így javaslom moderálásra.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.29. 10:24:06

@Liberté__73:

Öregem, egy betűelütésen lovagoltál kommenteken keresztül, ahelyett hogy a poszthoz szóltál volna hozzá. Az a minimum hogy az ilyen faszságot kimoderálom.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.05.29. 10:33:51

@Tündér_Lala: nyugi, az én amotti "körülmetéltnek" való titulálásom se érte el a moderációs szintküszöböt :D

Liberté__73 2009.05.29. 10:35:12

@zero:
nem betűelütés (milyen billentyűzeted van?), hanem LOL idegenszó-tévesztés

mindenki hibázhat, elismered, kisciki, vége

ehelyett nyomokat tüntetsz el és cenzorálsz, mint simicskalajos a hosszú bájtok éjszakáján, nagyciki

zeccólfolx

Liberté__73 2009.05.29. 10:39:28

@Tündér_Lala:

"Meggyőződésem, hogy a posztoló fennti "viccelődése" nem csak engem, hanem a blog olvasóinak a 99,99 %-át mélységesen sérti"

ez már a fidesz szindróma, az abszolút többségben levés mániákus feltételezése, bolsevikizmus :)
kezeltesd!


"így javaslom moderálásra" megaLOL! várd már ki türelemmel ezt a szűk 1 évet ezzel a mentalitással, aztán úgyis eljön a te időd, javasolhatsz. :)

derelyegrádi szellem 2009.05.29. 11:09:18

@Liberté__73:

Kár, hogy az egész "hosszúbájtok éjszakája" kizárólag Kuncze "ciántabletta" Gábor találmánya volt a Gizella utcából, semmilyen adat nem támasztotta alá, mint kiderült.

De azért vonódik az a párhuzam, faszán. :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.29. 11:14:48

@Liberté__73:

No idefigyelj.
Elütöttem egy betűt. Nem vagyok hülye, gondolon nem ismerem a szavakat?

te ezen lovagolsz. Ez az én blogom, te itt egy vendég vagy. A blogom azt csinálok amit akarok.A kötekedő vendéget pedig jogom van kibaszni a picsába.
Hajszál választ el ettől Téged, mivel szeretném "élvezni" a blogolást ...


Úgyhogy pl. fogd vissza magad.

Tartalmas hozzászólás, vélemény jöhet, fikázás meg geciskedás nem.

Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor legyél olyan kedves, más blogokat látogass.

Nem fogunk sírni utánad.

Liberté__73 2009.05.29. 11:26:33

@zero:

Oké te vagy a főnök, nem tudtam, hogy ez neked ennyire fáj.

Azt gondolon, hogy nem szeretném, ha kibasznál a picsába ezért például visszafogom magam, de jelzem, hogy eddig sem volt kenyerem a geciskedás.

Liberté__73 2009.05.29. 11:33:40

@derelyegrádi szellem:
"semmilyen adat nem támasztotta alá, mint kiderült.
"

mint az köztudomású :)

írtam fentebb: törölni,sumákolni és nem marad nyoma sem

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.29. 11:36:15

@Liberté__73: ez kb a nap kommentje :)))

ha nem maradt semmi nyoma, akkor a "nemzet rozmárja" mi alapján formált anno véleményt? mert azt feltételezni sem merem, hogy a "Lop Stop!"-táblák árnyékában esetleg nem mondott volna igazat...

derelyegrádi szellem 2009.05.29. 11:46:51

@Seduxen:

ja az kizárt.

Az általam állítottakat egyébként a megyo kormány által megbízott vizsgálócsapat állapította meg.

Lehet fideszes voltak ők is. :-)

fidesz bűnösségére ez ügyben az a bizonyíték, hogy a cselekménynek nyoma sincs. Ez olyan jó szadeszes érvrendszer. :-)

@Liberté__73:

:-)

neked legalább van néha humorérzáked....

Liberté__73 2009.05.29. 11:53:05

@Bezuhov:
meg ha van az se úgy volt és taggyűlés se volt :)

derelyegrádi szellem 2009.05.29. 12:09:52

@Seduxen:

Kuncze "ciántabletta" Gáborra ilyen logikai szabályok nem vonatkoznak, hisz ő "LIBERÁLIS"!

Nem érted te ezt bazze...:-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.29. 13:43:32

@Liberté__73:

Okés.
Részemről lezárva az ügy :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.29. 13:51:05

@laspalmas: ezt eddig nem tudtad? SENKI sem normális, aki ide kommentel... na jó, ez így nem igaz, mert vannak "olyanok", akik normálisak, de ezt MI - nem normálisak - nem látjuk be :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.29. 14:24:57

@misikeh: király!

na akkor náczi tezsvír most kösd fel a fehérneműt :)))

nem akartam lelőni előre a poént, de a LEGELSŐ pelenkázásnál (már amiben "szilárd" anyag is volt) nem kaptatok szívrohamot??

:))))

picur3ka 2009.05.30. 09:34:32

Szent-Ivanyi az EP-ben elert eredmenyekrol:

'Volt egy kiemelt kampányprogram-elemünk 2004-ben - Demszky Gábor volt az éllovasa -, a nagyvárosok problémáinak a kezelése. Három célkitűzés volt, a tömegközlekedési támogatás, a panelprogram és a városrész-rehabilitáció. Az úgynevezett URBAN program keretében nagyon korlátozott pénzösszeg állt rendelkezésre. A fő harc abból állt, hogy az URBAN-t beolvasszuk a kohéziós alapba, és ezzel gyakorlatilag felszabadítsunk egy érdemben korlátlan összegű támogatást az említett programokhoz.'

havi 2009.06.03. 11:15:27

Közel 400.000 kátyú
Koszos B.K.V járművek, környezet barátnak mondott és csak úgy fűstől!
Ha már csak az első ajtón lehet felszállni, akkor van egy javaslatom az ellenőrök
És a kalauzok feladat körének ki bővítését javaslom! Kicsi seprű lapát takarítani!
Az ország gödre, a 4metro szégyen hogy még mennyi pénzt nyúlnak le!

pógárjenő 2009.06.03. 13:05:24

1. a kordonok.
2. a kutyaszar.
3. a sok sz@r politikai plakát.

süti beállítások módosítása