Skip to content


       Szűrés lista

SZDSZ hétköznapok

Rég hallottunk már Magyarország hatodik legnagyobb pártjáról (gúnyos vigyor), ami kissé több, mint 62 ezer biztos szavazóval rendelkezik (gúnyos vigyor2).

Nos, Magyarország "hatodik erejét" lassan a lélegeztetőgépről is lekapcsolják. Elnököt egy ideje nem sikerül találni Fodor Gábor lemondása óta, de most még a vidéki frakciók is dühöngenek és javasolják:

-"Szükséges végre eldönteni, hogy a frakciónak van-e pártja, vagy a pártnak frakciója"

Mondják mindezt azért, mivel a parlamenti frakció politikai felhatalmazás nélkül, az országos tanács  és a helyi szervezetek véleményét semmibe véve szavazta meg  hétfőn az országgyűlésben a vagyonadót - ismertette a párt kiskunfélegyházi szervezetének a döntését kedden Vida Pál, a helyi szervezet elnöke.

Az SZDSZ "felsőházával" szemben és ellentétben, a regionális frakció egyöntetűen elfogadta a megkérdezés, egyeztetés, vélemény akceptálás hiányát kifogásoló tiltakozó határozatot

Hasonló a helyzet Győr-Moson-Sopron megyében is, ahol a helyi választmány elnöke elmondta:

...az SZDSZ budapesti választmánya állásfoglalásban, majd a párt országos tanácsának szombati ülésén egy véleménynyilvánító szavazással tette egyértelművé a vagyonadó elutasítását. Így az azt megszavazó tíz országgyűlési képviselő "sajnálatosan az SZDSZ-tagság többségének álláspontjával szembe helyezkedett".

Mindezek tetejébe megnyílt a második harmadik front is, nevezetesen a régebben Gusztos Péter nevével fémjelzett ifjúsági tagozat, az Új Generáció több tagja úgy gondolta, köszönik az elmúlt éveket de most már jobb lenne ha emberként nézne ránk a szomszéd így lemondtak tisztségükről.

Volt viszont négy igazi igaz ember is a csapatban, ők szeretik habzsolni az élvezeteket így egyúttal az SZDSZ-nek is búcsút mondtak.

A távozó tagok nem mások, mint Léderes András elnök, Földiák János valamint Takács Flóra alelnökök, és utoljára de nem utolsó sorban Ferenczi Annamária ügyvivő. Szóval az ÚG komplett elnöksége mondta azt, viszlát.

Az ÚG honlapját még nem frissítették, megtalálhatjuk a volt tagok úgynevezett küldetését.


"Azért, mert mi ilyen országot kaptunk a szüleinktől, nekünk még nem ilyet kell továbbadnunk." Léderer András                                                                        

"A mi generációnk előtt még ott van a nagy feladat, hogy ráérezzünk saját hangunkra, öntudatosan kiálljunk a jogaiért és megtanuljunk élni a szabadsággal, amit szüleinktől és nagyszüleinktől kaptunk. Senki nem fogja nekünk megmondani, hogy mit akarjunk, mit gondoljunk, miért harcoljunk. Nem kis feladat ez, ami csak akkor fog sikerülni, ha képesek vagyunk a párbeszédre bármit is gondolunk, bármiben is hiszünk, mert közös felelősségünk, hogy milyen országot hagyunk hátra a gyermekeinknek." Takács Flóra


Nos az urak és a hölgyek valószínűsíthetően rájöttek, hogy álmaikat megvalósítani és a világot megváltani nem az SZDSZ-ben fogják.

Búcsúmondataik a következőek voltak:

Az EP-választási kudarc óta "az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést", és emiatt lehetetlenné vált, hogy az Új Generáció teljesítse célkitűzését, az SZDSZ megújítását. "Ilyen körülmények között nem vállalhatjuk tovább a felelősséget az SZDSZ politikájáért, ezért lemondunk a párt ifjúsági szervezetében viselt tisztségünkről" - közölték.

"Ma már csak látszat, hogy az SZDSZ a magyar liberálisok otthona. A mai nappal kilépünk a Szabad Demokraták Szövetségéből" - fogalmaztak.

"az SZDSZ-t sakkban tartó, a változást és megújulást, az érdemi vitát megakadályozó frakcióvezető és az SZDSZ országgyűlési képviselőinek őt támogató többsége" ma már sajnos a liberális politika legfőbb akadályozói."


Nos még mielőtt kitüntetnénk őket, ne felejtsük el, hogy mindezidáig alulról asszisztáltak az anyapárt összes mocskához, most viszont megengedek magamnak egy pár percnyi szimpátiát a búcsúközlemény tartalma miatt.

Tűkön ülve várom viszont a süllyedú hajó madarainak reakcióját erre a rasszista, soviniszta tettre, melyet a magyar nemzetre káros, fasiszta és áruló volt Új Generációs bajtársak elkövettek.

Kíváncsi vagyok, hogy azok kiválását,  akiket eddig világnézeti alteregójuknak tekintettek, hogyan fogják a sajtó elé lereagálni, tekintettel arra, hogy most már saját berkeikben is ugyanazon bíráló szavak hangoznak el mint amit eddig az általuk szélsőjobbnak titulált oldal hangoztatott. Mondjuk az MSZP példáján okulva valószínűleg őket sem fogja nagyon zavarni az, hogy a párton belül alapvető értékekben nem értenek egyet.

Summa summarum, ha így haladunknak, lassan bonthatjuk a pezsgőt.

Címkék: szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr431218805

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenes 2009.07.01. 13:09:25

Nem meglepőWeinek Leonárd elképzelései (ti. Zugló polgármestere meg szeretné reformálni a szabad madarakat) teljesen egybevágnak a magyar politikum attitűdjeivel, hogy ilyen szépen fejezzem ki magam. Igaz, az SZDSZ ezzel a mozzanattal…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ciderpunk 2009.07.01. 12:20:22

Nem szeretném látni sem a most sem a jövőben távozókat, sem a villanyoltókat sehol a politikai életben. Jöjjenek mások, de ez lehet csak álom.

Sztyopabá 2009.07.01. 12:20:26

De szép nap ez. Már csak néhány pártnak kell követnie őket és élhető lesz ez az ország.

InTheGajd 2009.07.01. 12:22:36

Megtettek amit meg lehetett tenni hetfon. Ugy gondoljak, hogy most mar tavozhatnak a jol elvegzett munka utan... Remelem az mszp is hasonloan fog cselekedni. De en meg egy kis ajandekkal szeretnek nekik kedveskedni. Amikor elhagyjak a Parlamentet, egy-egy tarkoloves, amivel kifejezem a halamat es azt amit ertem tettek ezalatt a (1)8 ev alatt.

Parkőr (törölt) 2009.07.01. 12:26:01

viszlát szdsz !
Hello LMP!
Legyél te is liberális biciklisfutár:)

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.01. 12:26:24

Teljesen mindegy melyik párt fiataljai, olyanok mint akik kinevelték őket.
Mindenkinek lokálpatriótának kellene lennie...

buckafej 2009.07.01. 12:26:39

Ha tavasszal kiesnek a parlamentből, nem a jobboldal győzelme, hanem az SZDSZ buktája miatt fogok iszonyúan berúgni.

Naumov 2009.07.01. 12:28:46

Nos igen, nagyon úgy tűnik hogy ez a hihetetlenül kártékony párt végre szíveskedik eltűnni a magyar közéletből, pontosan oda ahová való, azaz a szemétdombra. Amint ez ténylegesen bekövetkezik, a pezsgőbontás természetesen részemről sem fog elmaradni, de ezt azért várjuk meg, mert már 2002-ben is sokan ebben bíztak, és azóta is itt élősködnek.

A másik kérdés, hogy ezek a Léderer-féle ifjú harcosok is megteszik-e nekünk azt a szívességet, hogy mindenestől elhúznak, vagy valami másik címke (LMP? új párt?) alatt folytatják országfelvirágoztató liberális tevékenységüket mindannyiunk nagyobb örömére

sz_ 2009.07.01. 12:39:36

A két külső embernek (Kókát, illetve a KISZ-es múltjával csak félig az Gyurcsányt) nagyon örültek a pártjaik. Kis frissesség, üde gondolatok.

Aztán mindkettő mérhetetlen károkat okozott az országnak, de legfőképp a pártjaiknak. Utóbbit nem bánom.

buckafej 2009.07.01. 12:39:59

Menjenek már a picsába.
A legutolsó kapcsolja le a villant és adja le a kulcsot a portán.
Mi a szarnak már ez a kínlódás?
Tartsunk egy választást, és aki megérdemli menjen a lecsóba.

navera 2009.07.01. 12:40:07

@Tickitucku: drága a golyó, követ a nyakukba......

Grafithuszar 2009.07.01. 12:40:09

@buckafej: Az biztos, látva az EP eredményeket én is megfogadtam hogy pezsgőt bontok ha kiesik az SZDSZ !

navera 2009.07.01. 12:41:16

@buckafej: Adjunk még esélyt az LMP-nek és MDF-nek is

derelyegrádi szellem 2009.07.01. 12:45:11

@navera:

Az MDF-nek én semmi esélyt nem adnék, de a főtárgyaláson két vezetőjének megadnám az utolsó szó jogát, nagyon szívesen.

f.m.j. 2009.07.01. 12:47:34

Lehet, hogy mégis van remény?
Az ügynököshöz elég pesszimistára sikeredett a hsz-em...
Ezek szerint mégsem lehet a hazugságból akármeddig éldigélni, ha népharag nem tudta őket elsöpörni, megtette ezt maga a hazugság természete (csak ideig-óráig lehet élvezni előnyeit, aztán felemészti a hazugot is), a belülről rohadás a külszínre ért... Most ez történik az SZDSZ-szel.

pógárjenő 2009.07.01. 12:48:15

@navera: adjon nekik esélyt a halál f@sza.....egy kalap, szadesz, emdéef, lmpé vagy mijaszar......

epres négercsók 2009.07.01. 12:50:58

@navera: Helyesebben:
Pazarlás, Safranek. Követ a nyakukba és a folyóba velük :D

derelyegrádi szellem 2009.07.01. 12:55:50

@fmj:

most van remény. Az más kérdés, hogy szinte elviselhetelenül magas árat fizettünk és fizetünk érte.

De úgy tűnik, e nélkül nem ment. Hogy megérte-e, azt a következő kormány tevékenysége, illetve hoszabb távon az ország következő 10-15 éve fogja eldönteni. Ha az szdsz és mszp ebből nem tud ennyi idő alatt sem felállni, és a mögöttük álló gazdasági érdekkörök (tolvajbandák) kivéreztetése is megtörténik, akkor igen. Ha nem, akkor nem.

kyncza 2009.07.01. 12:56:40

Adjon az Isten!

Egyre jobb hírek :)
Szép mondatokkal távoznak a madarak, de azért, amit műveltek az országgal, azt nem úszhatják meg. Ha én a munkahelyemen hibát követek el, amitől a cégnek rosszabb lesz a helyzete, akkor azért felelősségre vonnak!!

Nekik a parlament volt a munkahelyük. Nem úgy van az, hogy na jó, csá, elbasztam, leléptem.
Keményen felvették a fizetésüket!! Most nézzük a végelszámolást!!

Szebb Jövőt!

eszkep 2009.07.01. 12:58:29

Az SZDSZ-ről szóló bejegyzéseket lassan célszerűbb lenne "humor" cimkével ellátni...
(gúnyos vigyor 3)

navera 2009.07.01. 12:59:13

@pógárjenő: jah, nem mondtam, sorry, liberális vagyok! (nem SDZSZ-es);
@epres négercsók: igazad van, de nincs, nem szerettem volna pontosan idézni :)

Marcellusca 2009.07.01. 12:59:55

@fmj: Ma valahogy nem vagy formában. :)
Front van, Kisvirágszál? xD

navera 2009.07.01. 13:00:00

@eszkep: ez lesz az új logójuk! :)

Stoney Hill Billy 2009.07.01. 13:01:00

a Laár pour L'art Besenyő Pistája mondotta volt:

"volt egyszer egy rémszarvas, ami addig fetrengett,
amíg magától ki nem beleződött!"

na ez jutott eszembe a madarakról

eszkep 2009.07.01. 13:06:51

Sajnos, az az érzésem, hogy az SZDSZ-ből kilépők (akik teljesen szalonképtelenek, hisz SZDSZ tagviszonynal kompromitálták magukat) előbb-utóbb atz LMP-ben fognak kikötni, így biztosítva, hogy ne legyen - a számomra unszimpatikus - liberális eszméknek kultúrált, szalonképes magarországi képviselete önnálló párt formációban.

eszkep 2009.07.01. 13:10:28

@buckafej: Én már megvettem a pezsgőt! Hűtőben eláll... Igazság szerint az EP választásokra vettem, de nem bonthattam ki, mert az MDF csak elérte a küszöböt...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.01. 13:14:09

Ti mire bontotok pezsgőt? Átnyomta Kóka a az adócsomagot? Igen. Újabb mélyütés a lakosságnak? Igen. Tovább megy az IMF-féle rombolás itthon? Igen?

Erre kell pezsgőzni?

f.m.j. 2009.07.01. 13:16:13

@Marcellusca: nem tagadom :)

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Arra, hogy ezt már nem sokáig tehetik meg...
De igazad van, hogy rohadnának meg:)

eszkep 2009.07.01. 13:17:40

Egy friss hír, csak, hogy ne felejtsük el, miért tüntetett ki a liberális főpolgármesterünk rendőri vezetőket:

index.hu/belfold/2009/07/01/a_birosagon_elveszitette_a_rendorseg_az_alkotmany_utcai_csatat/

eszkep 2009.07.01. 13:19:02

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Nem, mi már az országgyűlési választásokra készülünk
:-)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.01. 13:20:16

Ha tudni akartok bármit is az IMF hitelről, hogy hogyan tették tönkre a mezőgazdaságilag önellátó Törökországot, vagy Argentínát nézzétek végig. Aztán, ha megnéztétek, nézzetek Oszkóra, Gyurcsányra meg Veressre, akik mindehhez asszisztálnak, utána meg nézzetek a behűtött pezsgőre...:

www.viddler.com/explore/trace68/videos/45/157271

eszkep 2009.07.01. 13:22:15

@fmj: Mi már az országgyűlési választásokra készülünk.
:-)

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.07.01. 13:22:47

Lesz itt LMP-be szivárgás, a prominens arcokon (Fodor Gabriella, Gusztostalan, stb...) kívül a párt komoly része ott fog kikötni. Ha az LMP beengedi őket, akkor ezzel lendületből elárulja a saját nevét is. Következésképpen akkor abszolút nem kár értük, valószínűleg a Centrum sorsára jutnak (OK, 4%, gratulálok Móricka, most akkor menj szépen a helyedre!).

//Mellesleg az LMP már eleve SZDSZ 2.0 volt, csak ők még eleinte se próbáltak az emberek eszére hatni. Az a párt, amelyik kisbabával a plakátján kampányol az nálam már el is ásta magát.

eszkep 2009.07.01. 13:24:12

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Olvastam már ezekről a példákról, de gondolj úgy a 2006 óta eltelt időszakra, mint a "tanulás" időszakára. Sok a buta suttyó Magyarországon, aki nehezen tanul, de most remélhetőleg egy életre megtanulja saját kárán mindenki, hogy a szocik soha többet!

eszkep 2009.07.01. 13:30:20

A másik - igen kártékony - "operettellenzéki" párt háza tájáról is hasonló, szívemnek tetsző hírek érkeznek:

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=277133

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.01. 13:39:59

@navera:

Az MDF-nek? Vége van már...

www.hirszerzo.hu/cikk.husz_tag_lepett_ki_az_mdf-bol.114082.html

"A politikus szerdai közleménye szerint a kilépések helyi és országos szinten is folytatódni fognak."

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.01. 13:42:45

@eszkep: HeY! Csak elfogynak. Mint a szavazóik! :-)

derelyegrádi szellem 2009.07.01. 13:45:53

@laspalmas:

Nem biztos. Ők lesznek a világ első tagság nélküli pártja. De lássuk be, ők valóban csak zavarják Dávidékat, így akként is tekinthetjük, hogy megszabadulnaka ballaszttól.

Az utolsó majd a Karcsi lesz, de lehet, hogy tőle igazságügyi okoból kell majd megválni. :-)

Parkőr (törölt) 2009.07.01. 13:47:55

@laspalmas: @eszkep:

Nem hiszem, hogy ennyivel el lenne intézve a dolog, most, hogy a maradék MSZP ellenes erők is maguktól kigyomlálódnak ezekből a pártokból jön az "olajág"

előre hallom:
3 anzirasszista erő maradt a közéletben aki mindent megtesz hogy megállítsa a diktatúrára törő nyilas pártokat a Fideszt, és a Jobbikot , nehogy 2/3-os többségük legyen a parlamentben.
A diktatúra fenyegetése olyan erős hogy az eddigi ideológiát félretéve egy demokratikus koalíciót köt az SZDSZ MSZP MDF.

Kókajani és haverjai nem lennének ilyen magabiztosak, ha nem mennének biztosra.
Az SZDSZ korlatlan asszisztálásának az az ára, hogy az MSZP bevigye a hátán őket a parlamentbe, ahogy a Fityisz is tette a kereszténydemokratákkal.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.01. 13:55:58

nem baj szadeszesek, be lehet lépni az emeszpébe mint Mécs Imre.

Marcellusca 2009.07.01. 14:08:53

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Arra iszunk, hogy még lesz (ha lesz) miből pezsgőt venni. :)))

derelyegrádi szellem 2009.07.01. 14:17:05

@Parkőr:

"Kókajani és haverjai nem lennének ilyen magabiztosak, ha nem mennének biztosra.
Az SZDSZ korlatlan asszisztálásának az az ára, hogy az MSZP bevigye a hátán őket a parlamentbe"

Hát bevinni csak az tud majd másokat, aki maga is bejut. :-)

Komolyra fordítva. Ha Kókáék erre apellálnak, akkor bizony egyszer az életben ők lesznek átbaszva, mert azért a kevés MSZP-és helyért maga az mszp vezetőség és "erős" emberek is verekszenek, és nem hinném hogy Kókáéknak osztogatnának belőle. Egyéni választókerületben meg egyiküknek (sem mszpsnek se szadeszesnek) esélye sincs, így azt nem lehet "ígéret" hogy majd egyéniben támogatnak egy-két prominens szadeszest. Mert azt akár és is megígérhetném. Az eredmény ugyanaz lesz.

mind2 (törölt) 2009.07.01. 14:19:57

@derelyegrádi szellem: így van. Több a " zsidó szadeszozó " az Mszp tagsága és választói között, mint a Fidesznél.... Sokan nem is gondolnák, mennyire rühellték a Gabrielláékat:) Sokkal jobban, mint az átjött..

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.01. 14:26:28

@Noname Cowboy:
Bocs, büntiből belépek az mdf-be hallom van hely :)

Parkőr (törölt) 2009.07.01. 14:33:27

@derelyegrádi szellem:

Gondolom sok múlik azon , hogy ki marad állva a választgásig, Kiss Péter, meg az ország anyósa(lendvai) vagy a bojlertestű Hagyó és az ifjú komenisták.
Ha az előbbinek marad befolyása ,10 ember el tud helyezni a befutók között.

De az is lehet hogy nincs ilyen jövőbe mutató háttéralku:) megvették őket kilóra vagy szimplán elvesztették minden realitásérzéküket:)

Petrow 2009.07.01. 14:34:54

Roppant sajátos metamorfózis: lapuló féregből menekülő patkány... bár az összelopott pénzt adnák vissza ugyanolyan lelkesen, mint a - hamarosan semmit nem érő - tisztségeiket.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.01. 15:00:19

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Legalább lenne ott beépített emberünk. Aki bomlasztólag hatna :-)

mind2 (törölt) 2009.07.01. 15:53:11

@warriorseby: lollllll
ezek már mindenhol a Jobbikot látják....ilyen nincs :)))))))

navera 2009.07.01. 16:02:35

@laspalmas:
igazad, igazatok van, a kommentjeimből nem derült ki egy csomó dolog,
pro primo: szükség van az egyensúlyhoz, konzervatívokra;
pro secundo: szükség van liberálisokra;

soroljam még?
Arról nem tehetek, hogy a pártok egyikének sincs köze a fenti fogalmakhoz...
Az LMP-nek nagyon figyelnie kéne, hogy kiket fogad a soraiba, ne legyenek gyűjtő párt, nem vezet sehova.

Az MSZP-nek, MDF-nek, SZDSZ-nek meg kell halnia, hogy újra tudjanak építkezni, sajnos ez a scenárió nem fog menni a hatalom-éhség miatt.

De kellenének a politikába ezek az első bekezdésben említett erők.

Plutonic 2009.07.01. 16:30:26

Ez csak egy kis utólagos ajándék, de a java még ezután jön.
Bőven tettek annyit, hogy ez az autó fék nélkül robogjon lefelé a lejtőn.
Vagyis Flintstone autó és az egyedek teszik ki a lábukat a fékezéshez.
De ez kevés lesz.

Parkőr (törölt) 2009.07.01. 17:15:21

@warriorseby:

Ezt így hogy?:)
A jobbik bomplasztja az SZDSZt, sőtt, most kiderült ami eddig nem a zsidók pénzelik a jobbikot:)

Horizont 2009.07.01. 17:28:21

Az SZDSZ a hosszú évek alatt olyan volt mint egy rákos beteg. Először nem látszott rajta semmi, aztán rohamléptekkel lerobbant. Most már egy agyhalottra lehet hasonlítani, akit gépek tartanak életben, és az orvos már tudja, hogy vége, de a hozzátartozó még reménykedik, hátha. Aztán lekapcsolják a gépet és ennyi volt....A SZDSZ hosszú betegség után elhalálozott! Sokan segítették hozzá....(belülről)

warriorseby 2009.07.01. 17:31:08

Vajon ennyire felkészületlenek a királyi TV szerkesztői, hogy nem tudják megkülönböztetni Léderert Nováktól? Érthetetlen. Vagy az szdsz-t oltják evvel a bevágással? Léderert biztost a szívinfarktus kerülgeti, h Novákkal azonosítják és fordítva is :D

Roxvox 2009.07.01. 19:41:08

Az előbb Kiskunlacháza, most meg Kiskunfélegyháza, mi a fene folyik ott Kiskunban? Zajlik az élet?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.01. 19:53:23

@Tickitucku: na az ilyen kommentek miatt nem jón ide az "úri" sznob közönség :D
de én meg pont ezért szeretem :D

picur3ka 2009.07.01. 19:59:14

'Senki nem fogja nekünk megmondani, hogy mit akarjunk, mit gondoljunk, miért harcoljunk.'

Ez szepen osszefoglalja, hol tevesztenek alapvetoen szerepet a politikusaink.

Roxvox 2009.07.01. 20:09:09

Az MDF gyűjtőpárt lesz, beléphet oda bárki, aki elismeri Ibi néni királyságát. Az SzDSz felejtős, nekem úgy fognak hiányozni, mint szar a zsebből.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.01. 20:10:46

@warriorseby: ahh, le kellett volna tölteni azt a videót.
egyébként tényleg iylen hülyék, vmi elképszető dolgok mennek át a gondos kezeken, muahaha@navera: te beteg vagy, újraépítkezni?

mások nem lehetnek baloldaliak? muszáj ugyanazoknak?
én tudom bethlen-peyer paktum, hosszútávon kell egyensúly, de nem ezekkel, 60 évig volt komcsi diktatúra, hogy egyensúlyba jöjjünk ehhez kell 30 év "jobboldali" tehát nemzeti, hazafias uralkodás.
ez azért kell, hogy végre megtisztuljon az ideológia, és legyen nacionalizmus a baloldali pártokban, ugyanis most nincsen (szerintem egészséges nacionalizmus soha nem is lesz egy baloldaliban sem)
és liberalizmus meg egy baromság, ma már mindenkiben, minden értelmes emberben benne van az alapvető liberalizmus ? ma túl sok a (hétköznapi) liberalizmus, ami a társadalom elkorcsosulásához vezet. stb
egyébként én nem fagadnék sírva ha soha nem jönne vissza a baloldal a parlamentbe, ugyanis én potenciális hazaárulóknak tartom a baloldalt.
(mintha orbán is velem értene egyet, mikor mondja, hoyg a baloldal időnként ráront nemzetére)

navera 2009.07.01. 20:29:44

@tesz-vesz:
igazad van, kéne 30 év megtisztulás, de a jó káderek fiai, lányai vannak hatalmon, ők tanultak kint politológiát, szociológiát etc. lásd II. világ háború utáni évek európáját, ez az egész fertő, szar-pofozás, zsebtömködés.....
Kéne az a ügynöklista, skéne, hogy ezek ne kaphassanak állami megbízást, kéne egy országos médium, mint a vastagbőr, aki korra, nemre, pártállástól független írna és kérdezhetne.....
A BAL már csak ilyen, ráront, a libsi meg mindent meg enged, ami másnak nem árt, a Keresztény, meg forgathatná a szemét.....

z666 2009.07.02. 08:51:43

Ne pezsgőzzünk még, ezek szépen átmentik magukat az LMP-be...

tudi 2009.07.02. 10:37:47

Végre szétthullik ez a kártékony politikai párt, bár én kicsit szkeptikus vagyok, nekik már mind egy, tehát annyi hülyeséget, bőrlehűzást szavaznak meg, amenyit akarnak.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.02. 13:56:50

"Ma már csak látszat, hogy az SZDSZ a magyar liberálisok otthona"
És én még azt hittem, hogy ez már '94-ben nyilvánvaló volt.

2009.07.04. 12:31:29

Döglött oroszlánba nem illik rúgni...ugyanakkor ez az arrogáns, beképzelt banda oly kioktató volt és oly senkire se körültekintő, hogy azért lendülne a lábam...Ám mindenki azt kapja, amit megérdemel, végre ők is meg tudják. Szégyen amit és ahogy műveltek, főleg amikor fodorgabi és kókajani 4 szavazaton keménykedett...na ott már látható volt, két a ember szétviszi a pártot...

süti beállítások módosítása