Skip to content


       Szűrés lista

A Duna TV elnöke - érzése szerint - kilóg a sorból

Rég hallottunk már a médiában egy politikai színezetű 'vastagbőrről'. Hát íme.

Elöljáróban arról, hogy mi a posztban említésre kerülő Árpád-pajzs kitüntetés:


2007-ben Árpád-pajzs díjat hozott létre a Szörényi Levente által alapított Holdvilág-árok Alapítvány a pozsonyi csata és Árpád fejedelem halálának 1100. évfordulója alkalmából. A díjat a kuratorórium azoknak ítéli, akik munkásságukkal és életvitelükkel, nemzetünkhöz való fennhéjázás nélküli ragaszkodásukkal arra érdemessé váltak. Az Árpád-pajzs jelképes védettséget biztosít a kitüntetettnek a nemzet fennmaradásáért vívott küzdelmében.


Néhány név az eddigi kitüntetettek közül:

Balczó András öttusázó olimpikon, Tőkés László királyhágómelléki református püspök, Kondor Katalin újságíró, Szervátiusz Tibor szobrászművész.

Csodák csodájára, tavaly a Duna TV elnöke, Cselényi László is kezébe vehette a díját hazája feltétel nélküli szolgálatáért, ám, az idei díjkiosztó után úgy döntött, visszaadja azt. Az indoklás alant:

„Minél egyoldalúbb világnézetileg egy díj, értéke annál bizonytalanabb. Anélkül, hogy szándékomban állna a javarészt általam is nagyra becsült kitüntetőket megbántani, úgy érzem, kilógok a sorból. Vagy úgy is mondhatnám: érdemtelennek tartom magam az Árpád-pajzs birtoklására, ezért azt köszönettel visszajuttatom az alapítványnak”. Cselényi László hozzátette: - A politika túlságosan átszínezte és egyoldalúvá tette a díjat.

Minden kétséget kizáróan a TV elnököt az idei névsor elolvasása ébresztette rá arra, hogy 'ott fent ( a tetőn ahol mindig dolgoznak és nekünk kell vigyázni :) )' is olvasgathatják, hogy milyen nevek között szerepel az övé, mint TV elnöké így valószínűsíthetően, hogy ezáltal lobbizási képessége csorbát szenvedhet - visszaadta a díjat.

Ja igen, a névsor:

dr. Balogh Zoltán főorvos, Czakó Gábor író, Grosics Gyula sportlegenda, Lovas István újságíró, Makovecz Imre építőművész, dr. Morvai Krisztina jogász, dr. Papp Lajos szívsebész professzor.

Nos, valószínűleg nem dr. Papp Lajos szívsebész volt az aki nevének olvasása közben hevesen kezdett dobogni szeretett Cselény Lászlónk szíve. De ismerjük el, ahogy ő is mondta, kilóg a sorból. 

Érdekelne az is, hogy szerinte mit jelenthet az, hogy ilyesfajta politikai színezetet kapott a díj? Másfajta esetén is ugyanezt tenné? Vagy nem gondolja ő is úgy, hogy mindenféle hátsó szándék nélkül tényleg ez az oldal tesz lépéseket az ország jobb sorsa érdekében?

Érzésem szerint sokak véleményét osztom azzal, hogy ha azt mondom, hogy az ilyen elveket valló senkiket tényleg ne említsük egy lapon Balczóval, Grosiccsal, Tőkés püspök úrral, de még Morvaival sem.
Köszönjük, hogy visszaadta a díjat, melynek jelképesített filozófiája ezen tette miatt biztosan nem illeti meg Önt.

Címkék: tv közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr191228694

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner 2009.07.06. 18:30:02

Visszaadta kitüntetését a Duna TV elnökeCselényi László visszaadta a Szörényi Levente által alapított Árpád-pajzs díjat, pedig tévéje is közvetítette az átadást. Morvai és Makovecz is a díjazottak listáján volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.07.07. 18:49:45

@mind2: Kicsit túlzásba elmentünk. Átgondoltam én is amiket írtam. Mindenkinek van egy pici igaza. A szerkesztő urakkal, úrhölggyel semmi baj. A posztokkal se. Azzal se, hogy ki milyen beállítottsággal kommentel. Megszaladt a Vastagbőrnek és egy kissé elmúlt az az intimitás amit a kevés kommentek adtak.A durva hangnemet beszólást, visszaszólást mindenki másképp emészti. Szerintem inkább azzal van itt baj, hogy két pólusúvá vált a kommentelők megítélése. Vagy jobbos (Gárdás) valaki, vagy komcsi. Kettő között meg egy nagy űr. Pedig ott is van élet:))) És vélemény is
Lépjünk túl ezen, megfogadtam, hogy mindig megírom a saját véleményem még ha a pokolba küldenek is miatta:))) (milyen nagy legény lettem, majd kiderül)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 18:50:48

@fmj:

Mi is reméljük :)

Persze ha VASTAG az a boríték, akkor bármire hajlandóak vagyunk :-)))))))))))))))))))))))

f.m.j. 2009.07.07. 18:52:22

@belzebubó:

egyetértek, és én se rinyálok többet ezen :):):)

és éljen Balczó András!

No, és akkor mi lehet a baj, a szívsebésszel?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 18:52:24

@Horizont:

egyszerű, meg kell írni a véleményed, és ha beugatnak a bunkók, nem reagálni rá.
Bár ez nagyon nehéz ....

f.m.j. 2009.07.07. 18:57:09

@Horizont: ugye ezt kicsit nekem is írtad? Mert én ezért fight-oltam :):):) hogy így legyen...most komolyan örülök, mert szerintem is végtelen sok lehetőség van, ami egy ember lehet a két szélsőség között...

és én örülök, hogy van egy hely, ahol nem kell latolgatni, hogy úúú, ezt leírhatom, vagy nem (ez nem vonazkozik a lámpavasra, meg a szarszittymagyarra:)) úgyhogy bátran írd le, amit csak gondolsz :):):)

belzebubó 2009.07.07. 19:05:29

@fmj: azért ott volt egy Szivcentrum-magánositási balhé,ami a végén nem jött össze,igy el kellett menjen. Nem tudom,de később Papp prof. mellett még a majdnem egüminiszter (ha nem nyúlja le a szadi a posztot) is kiállt mellette maszopos létére teljes vállszélességgel és megvédte.

Horizont 2009.07.07. 19:07:17

@fmj: Ugye milyen az ember, akivel hasonló a véleménye annak nem ír:)))

szarszittymagyar- na ezen jót röhögtem, vicces szó amúgy :)

Tündér_Lala 2009.07.07. 19:16:59

@belzebubó: Úgy érzem mindenki a maga területén (szakmailag) jelentőset alkotott. Emellett egyenes gerincű, véleményüket - esetleges hátrányok ellenére is - vállaló emberek akik hisznek valamiben. Nem kell mindennel egyet érteni amit mondanak vagy tesznek, de ezek azok a tulajdonságok amitől lehet tisztelni valakit.

Tündér_Lala 2009.07.07. 19:22:11

@Tündér_Lala:
ui: A régi gyáramban (7 e. fős volt) ismertem egy igazi kommunistát. Ki is vágták maguk közül a pártosok. Én őt is tiszteltem.

belzebubó 2009.07.07. 19:38:53

@Tündér_Lala: te meg én lehet,hogy tiszteljük azt,hogy valakit a hite hajt Papp prof. úr,Balczó,és teljes vállszélességgel kiáll az elvei mellett,de az elmúlt 7 évben egyetlen olyan politikus nem volt a kormányban akin csak egy kicsit elgondolkodtam volna,hogy na ő talán??? Olyan jó lenne majd ilyeneket látni,de azok sajnos nem mennek politikusnak,kisebb az egójuk annál.

Tündér_Lala 2009.07.07. 19:49:46

@belzebubó: Sok igazság van abban amit mondasz. Viszont azt hiszem ilyen ember nem való politikusnak, mert nem képes kompromisszumra.
Valószínűleg a lényeg az, hogy a kompromisszumok oltárán nem volna szabad feláldozni a jó célokat és a tisztességet. Kényes egyensúlyt kell megtartani.

belzebubó 2009.07.07. 19:55:30

@belzebubó: ráadásul erre esélyt sem látok,mivel IMF lélegeztetőgépén van Mo. és emiatt fel kell adni a szép elveket a politikában és azt hiszem a Jobbiknak sem lesz más útja,ha kormányra kerül.

IMF-nek ki ad hitelt? Kina úgy 50Mrd USD-t,ma Obama pitizett Putyinnál ott 10 Mrd USD van kilátásban.Leszűkült a mozgástér Mo-on is, még jobban mint valaha.Ezt viszont az elvteleneknek köszönhetjük és ők jól tudták mit tesznek.
Úrnak lenni nincs miből,gazdálkodni semmiből nem lehet.

Tündér_Lala 2009.07.07. 20:12:18

@belzebubó: "az elvteleneknek köszönhetjük és ők jól tudták mit tesznek"
Egészen pontosan így van. Amiben reménykedni lehet, hogy ügyes tárgyalási technikával a "nyomorúságunkal" zsarolva (mert az EU-nak sem jó ha mi bedőlünk) lehet valami mozgásteret szerezni. Erre a patást alkalmasnak gondolom. A jobbik inkább mint garancia szükséges.
Ezek azonban csak remények. Hogy valójában mi van a fejükben, milyen világhatalmi kényszerek működnek, arról fogalmunk sincs.
De talán nem címeres gazemberek, mint elődeik.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.07. 21:38:43

Örülök, hogy megnyugodtak a kedélyek.
Legyen mindenki olyan, mint eddig, a hülye bunkókkal meg nem kell foglalkozni.

Jóéjszakát mindenkinek, holnap ugyanitt. :)

wladyslawsky (törölt) 2009.07.07. 22:12:14

@Reckl_Amál: na azért nem teljesen ugyanaz a két helyzet...Blaskó Péter kijelentette, hogy nem veszi át a díjat, mert... Cselényi meg átvette, aztán meg egy év múlva visszaküldte, Mondhatta volna, hogy köszönöm, nem óhajtom átvenni ezt a díjat, aztán kész-szíve joga. de így szánalmas a dolog, nem is kicsit

irrelevant 2009.07.07. 22:42:19

@fmj: Irigység? Nem. :) Két hete vagyok a Reakció szerzője, nem érzem magaménak a blogot. Így irigy sem lehetek, nem is vagyok :)

@mind2: Minden szavad igaz, úgy látszik, az attitűdünk más.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.07. 23:05:06

@otvospeter: kulturált kritikát ejtettél meg, szó se róla, csak éppen több kommenten keresztül nem mondasz semmit, csak ilyen libsi paneleket pufogtatsz, mint "beágyazódik a szélsőjobbos szubkultúrába", "a jobbikos szemetet idefújta a szél", "erősen jobbikos hangneműek és tartalmúak a posztok"

szerintem te nem is ismered a szélsőjobbos szubkultúrát, különben nem írnál ilyen marhaságokat... menj fel, ne is a kurucra, csak egy lájtosabbra, pl. a bombagyárra, vagy a barikádra, és vesd össze azokat a vastagbőrrel... min. erős túlzás azt állítani, hogy a VB nem különbözik tőlük jelentősen
a kommentelők meg... ajánlom figyelmedbe a youtube-os jobbik kampányfilm kommentjeit www.youtube.com/watch?v=aGX8IFGvsZo találsz közöttük több ezer hardcore jobbik-fantól származót, aztán gyere vissza ide, és át fogod élni a tapasztalatot, hogy az itteni hozzászólók elsőáldozó kiscserkészek hozzájuk képest :))

Egyébként én még nem olvastam itt soha "cigányok kiirtására vonatkozó" kommentet sem. Oké. lámpavasazás az előfordul, de szvsz aki nem látná szívesen lógni az elmúlt évek fő gazembereit,annak vagy nincsen igazságérzete, vagy rokona nekik...

irrelevant 2009.07.07. 23:35:09

@wladyslawsky: Azóta olvasom Tomcat blogját, amióta elindult, aztán folytattam a Bombagyárral. Úgyhogy mellélőttél. "Ismerd meg ellenséged" jelszóval figyelek én mindent, a kuructól kezdve egészen az ATV-ig...

"Egyébként én még nem olvastam itt soha "cigányok kiirtására vonatkozó" kommentet sem."

Öhöm... Maschinegewehr és társai? :)

wladyslawsky (törölt) 2009.07.08. 00:10:46

@otvospeter: akkor viszont csak az összehasonlító-képességeidben lehet a hiba :))
a vastagbőrt abba a sorba illeszteni, az itteni kommentezőkben meg szélsőjobbosokat látni nagy tételben,hát finoman fogalmazva elég érdekes...

radikálisnak lehet mondani a VB-t, mert amúgy az is, meg a hozzászólók is azok többnyire, de hát könyörgöm, ma, 2009-ben, ebben az országban, amikor mindenkinek tele van már mindene, kinek nincs radikális véleménye ?

az ide írogató "jobbikosok" meg korántsem a Vona rajongótábor első sorából valók (viszonylag sok jobbikost ismerek,ez alapján bátran mondhatom), szerintem inkább csak szimpatikus nekik a Jobbik álláspontja bizonyos kérdésekben, mint ahogyan nekem is, és ezt alkalomadtán le is írom - igaz én nem érzek reflexszerű ingert arra, hogy fikázzam a jobbikot csak azért, mert ők a szélsőségesnáczik, és egy modern européer nekik semmiben nem ad igazat, hanem jól leköpi őket ;)

Viktus 2009.07.08. 01:22:27

@zero:

"Szerinted minden kommentelőt kérdezzek meg hogy Jobbikos vagy Gárdista-e és ha igen, akkor tiltsam ki?"

Ne! Csak, ha SZDSZ-MSZP-LMP szimpis :D

Rot 2009.07.08. 01:56:49

Nagy fasz vagy kedves blogíró...

Ordít a névsorról hogy csupa jobbos, némelyikük igazi radikális.

Miért meglepő hogy egy közszolgálati csatorna elnöke nem áll be a sorba? Nyilván egy senkiházi anyaszomorító nemzetvesztő szar ember emiatt.
Gyűlölje ezért mindenki...

Az hogy milyen értéket képvisel a csatorna, azt még véletlenül se vegyétek figyelembe...

Szégyen, hogy ilyet le mersz írni agyatlan barom

Rot 2009.07.08. 01:57:58

Ja, és ezt a Magyar Nép nevében írtam

Horizont 2009.07.08. 06:05:35

@Rot:
Megkérdezted a magyar népet???
Bocsánat Magyar Népet!
Ha igen, csak akkor szólj a nevében:)

belzebubó 2009.07.08. 08:48:19

@otvospeter: itt a példa. Rot kommentje alapján,nem tekinthető igazán elsővonalas jobbikosnak,mégis van ebben minden:szar,fasz,agyatlan,barom,gyűlölködés,a posztoló sértegetése.A lényeglátás sem erőssége.Nem vagyok Jobbik rajongó,de túl egyoldali az ő szóhasználatukon kiakadni,lásd fenti példa.

f.m.j. 2009.07.08. 08:50:11

@Rot:

Én borzasztó kedves hangsúllyal azt ajánlom Önnek (a Magyar Nép nevében:)) hogy kétszer nagyon figyelmesen olvassa el a posztot, aztán kétszer szintén nagyon figyelmesen a hozzászólásokat (mind a 229-et, ja, nem mostmár 230:)) és lesszíves úgy fröcsögjön ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 10:13:13

@Rot:

Szövegértés: elégtelen.
Üljön vissza a helyedre, Rot fiam!

Bohóc János 2009.07.08. 10:20:22

@Horizont:
A "magyar nép nevében" kizárólag ez az adekvát futár nevű co-blogger nyilatkozhatik.
Értelemszerűen.

Rot pedig, ha szarul is fogalmazva, de mond azért igazságot!

Bohóc János 2009.07.08. 10:28:32

@zero: "Üljön vissza a helyedre"

szövegírás: egs-alá

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 11:01:24

@Bohóc János:

nem igazán ... mivel mindenki tudta előre, hogy ki kapja a díjakat, sőt, el is adták a díjátadót a Duna Tv-n és UTÁNA nyilatkozott az igazgató ...

Ha nem teszik neki a díj, vagy a díjazottak 8amihez szíve-joga), akkor jelezze előre, ne utólag, így nagyon béna ...

Bohóc János 2009.07.08. 11:10:58

@zero:
utólag is szíve joga (vagy másképp: amihez utólag is joga van) szerintem

Egyébként a Duna TV tömve van jobbos aktivistákkal, simán kinézem, hogy nem bontották ki az igazság minden részletét az igazgatónak a díjjal kapcsolatban.

De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a co-blogger milyen indíttatásból nyilatkozik a magyar nép nevében?

Horizont 2009.07.08. 12:12:16

@Bohóc János:
A nép nevében itélkező Rot bunkó oké! De mi a fene az a co-blogger amit már másodszor emlegetsz?

Bohóc János 2009.07.08. 12:19:04

@Horizont:

a co-blogger nem más, mint a posztot jegyző adequate courire nevű jóember, aki elkezdte bevezetni a magyar nép nevében való megnyilvánulást (amire Rot ráélcelődött, csak a jobbos humor megállt Áder Jánosnál)

Horizont 2009.07.08. 12:27:04

@Bohóc János: kösz, mindig tanul az ember:))

Horizont 2009.07.08. 12:29:11

@Bohóc János: Kösz, mindig tanul az ember:)
Rot ráélcelődött??? A bunkóságot így hívod?

Xor (törölt) 2009.07.08. 12:40:05

@Horizont: Tudod, ott állt meg a balos humor :)

Bohóc János 2009.07.08. 12:42:19

@Horizont:
"Rot ráélcelődött??? A bunkóságot így hívod? "

A bunkóságot nem.
Rot első kommentje valóban karcos, de messze nem üti a blog általános színvonalát, a "csúnya" szavak és a személyeskedés nyilván csak akkor bántja az érzékeny lelkedet, ha mindez ellenvéleménnyel párosul.

A második kommentje viszont a tökéletes élc, irónia.

belzebubó 2009.07.08. 12:56:26

@Bohóc János: karcos? Bárdolatlan,személyeskedő,nivótlan és sértő.Egy odahányt komment.Úgy irja le,hogy mit nem vesznek az itt kommenetlők figyelembe,hogy el sem olvassa azokat.Ha elolvasta volna,nem irta volna ezt.

reality 2009.07.08. 12:59:29

@Horizont: Az az igazság, hogy Rot hangneme egyáltalán nem ütött el a blogétól. Csak akkor baj, ha egy másik vélemény hangzik el ilyen stílusban.
Ezért mondtam, hogy veszélyes ez a dolog.

Bohóc János 2009.07.08. 13:02:23

@belzebubó:
A posztot elolvasta, arra reagált.
Az nem baj szerintem, hogy a sok kommentet nem nyálazta végig, elmondta a véleményét a posztról, ennyi. Még offtopic sem volt (mint pl most én :))
A hangnem pedig belefér az itteni nívóba.

Plutonic 2009.07.08. 13:04:23

Mi ez az általános szardobálás?
Könyörgöm, ha valakinek nem tetszik, akkor ne olvassa ezt a blogot és kész!
Lassan azt látom, hogy kommentekben beleveszünk a részletekbe, amikben ugyebár az ördög búvik... :)
Fura nekem, hogy eddig nagy százalékban helyes volt a szövegértés, viszont mostanság van néhány újkeletű kommentelő (legalábbis itt új), akik összekavarják a szálakat és elterelik a figyelmet a valós mondanivalóról.
Ez persze a "régiek" hibája is, mert tudni kell figyelmen kívül hagyni az összekavaró beszólásokat.
Ebbe én is beletartozok, nehéz tartani a pofámat bizonyos esetekben. :)
Szóval mi lenne, ha mostanság inkább a tényekkel foglalkoznánk és nem a szőrszálhasogatásssal?
Vagy mindkettővel, de EGYENLŐ arányban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 13:05:35

@Bohóc János:

Pont az ilyen kommentek miatt (is) ilyen a "nívó", de egyszer tele lesz a hócipő, és mindet kigerebélyézem ...

belzebubó 2009.07.08. 13:09:24

@Bohóc János:
1.posztra reagált? De hogyan???? Milyen stilusban? És a posztolóra?
2. Te tényleg nem érted? Olvasd már el a kommentjét! A kommentelőket minősitette,hogy mit nem vesznek figyelembe,mikor többször már leirták,hogy a Duna legalább értéket közvetit és magáról a televizióról senki egy rossz szót nem szólt.
Ez a nivó itt csak mostanság divik,de talán nem kéne hagyni.

Plutonic 2009.07.08. 13:11:39

@zero: Időnként nem árt egy rendes pucoválás. :)

Bohóc János 2009.07.08. 13:13:12

@zero:
Hát durva meló lesz, nem irigyellek érte. De legalább gyorsan nyílnak majd a posztok és nem kell bíbelődni a "szeretném látni az összes hozzászólást" linkkel sem, hisz posztonként max 20-30 db marad majd.

@belzebubó:
Mondtam: karcos.
A "magyar nép nevében" viszont ultraLOL és a co-blogger helyében lesülne a pofámról a bőr, iziben kihúznám a posztból ezt a mondatrészt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 13:14:37

@Bohóc János:

Mi igyekszünk, de igyekezzetek ti is, és ne adjatok sok melót nekünk, please ..

Plutonic 2009.07.08. 13:19:51

@Seduxen: Hullámokban jön ez az érzés... :(

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.08. 13:25:36

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

először azt hittem, a te sötét éned az, egy másik, nem túl kreatív nickneved ... .

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 13:28:15

@zero: szerintem kreatív a nicknevem, a Bohóc János is az, a klónom nem kreatív, hiszen ez a hivatalos levelezős nevem nagyjából egy éve. hitvány A.C.M.E. utánzat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.08. 13:28:43

@zero: ne akarj már még hülyébbnek tűnni, mint amilyen valójában vagy :)))))

ugye tudod te, hogy "ki" is valójában ez a Bohóc János??

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.08. 13:29:54

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: amiért ki is baxtak a kaccsolatról.... wehehehe...

tényleg kéne már valami akció. Föld hívja Perez-t, jelentkezz, JELENTKEZZ!!! Megyünk bomlasztani??

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 13:31:51

Meg aztán a zero az kurva kreatív nick :ASD:ASD Na meg is jött a jókedvem :ASD

Plutonic 2009.07.08. 13:38:54

@Seduxen: Van ott még egyáltalán posztolás???
De ki ez a bohóc??????
Mondjuk gyanús mostanság ez a sok kötekedő és szőrszálhasogató nick.....
A kifejezetten gyökerekről nem is beszélve...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.08. 13:38:59

@Seduxen: nyemááá... a múltkor felmentem, megkérdeztem a véleményüket, hogy ugyan hogyvanmá az, hogy az szdsz is leszavazta a holo törvényt...lett is nagy futkosás!:DDD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.08. 13:50:03

@Plutonic: sünetel, mer' terhelt. Igaz annyi ész nincs, hogy bővítsék a kapacitást... Mert olyan fasza ez a blog.hu! Meg lett mondva...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.08. 13:55:53

@Plutonic: @VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na szóval akkor szép sorjában igyekszek válaszolni a kettőtök öt darab kommentjére

@Plutonic: @VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na szóval akkor szép sorjában igyekszek válaszolni a kettőtök öt darab kommentjére

@Plutonic: @VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na szóval akkor szép sorjában igyekszek válaszolni a kettőtök öt darab kommentjére

@Plutonic: @VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na szóval akkor szép sorjában igyekszek válaszolni a kettőtök öt darab kommentjére

@Plutonic: @VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": na szóval akkor szép sorjában igyekszek válaszolni a kettőtök öt darab kommentjére

Horizont 2009.07.08. 19:27:27

@Bohóc János:
"nyilván csak akkor bántja az érzékeny lelkedet, ha mindez ellenvéleménnyel párosul."
Figyelmedbe ajánlom (ha már úgy kommentelsz, hogy előtte nem vagy kíváncsi a többiek véleményére), hogy olvasd el a 07.07. 17:37 hozzászólásomat és milyen meglepő nekem is ugyanaz volt a véleményem már Rot előtt. Csak én lehánynám saját magam ha ilyen stílusban adnám ki a véleményem akár névtelenül is!
És kikérem sokunk nevében ezt a mondatodat: Rot hozzászólása messze nem üti a blog általános színvonalát! Nem is mert mélyen alatta van! Ha neked ez az élc és irónia akkor iratkozz be újra az iskolapadba!

Bohóc János 2009.07.08. 19:52:14

@Horizont:
rot hozzászólása messz enem üti a blog általános színvonalát (ettől a tieid még kilóghatnak belőle akár felfelé is)

az élc és az irónia nem a csúnyarondaszavas kommentjében volt, hanem az azt követőben, //ezt érted?//

Horizont 2009.07.08. 20:03:55

@Bohóc János:
Mi vagy te vagy Rot védőügyvédje???
Nem érdemli meg a védelmet :)))
Képzeld értem csak én nem azt látom benne amit te!

Rot 2009.07.08. 20:10:33

@Horizont: A magyar nép nevében, köszönjük, hogy visszaadta a díjat, melynek jelképesített filozófiája ezen tette miatt biztosan nem illeti meg Önt.

erre

Bohóc János 2009.07.08. 20:10:34

@Horizont:

nem vagyok a védőügyvédje, de elmondom a véleményemet akár az ő kommentjéről is

kiváncsi vagyok te mit látsz egy ilyen kommentbe:

"Ja és ezt a magyar nép nevében írtam"

én azt látom, hogy neki is csípi a szemét ahogyan a posztot jegyző ember a magyar nép nevében tesz kijelentést és erre riposztol egy jót

Rot 2009.07.08. 20:12:59

@belzebubó: Liberálbolsevik vagyok nem jobbikos.

És ezzel a szóhasználattal kizárólag egy bizonyos réteget tisztelek meg. Ez a szint, ez van.

belzebubó 2009.07.08. 20:17:16

@Rot: a fogalmazás után látom,hogy a néma,értő olvasás sem megy.
Ki mondta,hogy te jobbikos vagy?

Horizont 2009.07.08. 20:28:25

@Rot: Jó ott a pont! De ezt muszáj így? Lehetsz felőlem liberálbolsevik vagy akármi is.
Így kell kezdeni egy hozzászólást?
"Nagy fasz vagy kedves blogíró... "
És így kell befejezni?
"Szégyen, hogy ilyet le mersz írni agyatlan barom "
Ez az ő blogja (is) amúgy, és megszólított téged így?

Rot 2009.07.08. 20:30:40

Na csak hogy tisztázzuk.
Tegnap véletlenül keveredtem ide, elolvastam ezt a postot amin eléggé berágtam.
Megtettem a valóban nem igazán szépirodalmi igényű hozzászólásomat, amivel a kedves postolót akartam minősíteni, mert szerintem egy gyökér.
És azért így írtam, mert szerintem ennyire gyökér.

Ettől függetlenül maga a blog tetszik, még ha a világképem alapján az ellentáborba sorolom magam.
Szükség van ilyesmi tényfeltárónak (hmm) nevezhető médiumokra, sajnos.
Számomra a HírTV gyomorforgató (ATV dettó), viszont szükség van rájuk, hogy kikaparják és elénktegyék a szart.
Ezért is furcsállom kissé, hogy a Duna elnökét basztassák itten.

belzebubó 2009.07.08. 20:42:35

@Rot: mi pedig arra reagáltunk,miszerint szerinted a kommentelők "nem veszik figyelembe,hogy a Duna érétket közvetit".Senki nem mondott egy rossz szót sem a Duna tv-ről,sőt sok kommentben pont arról volt szó,mennyivel jobb mint a maunikásós tévé.Erre irták neked többen,hogy olvass vissza.

adequate courier 2009.07.09. 00:39:55

Huhh, emberek mi van itt.

A magyar nép nevében dologhoz: Nem vagyok nemtommilyen nacionalista jobbikos gárdás kukiszopogato hooker.

Pl. annyira nem, hogy akkora tapló vagyok, hogy még néha a himnusz alatt sem állok vigyázzba és úgy kb. leszarom, hogy ki milyen nemzetiségű amíg nem basztat.

DE: Ebben a szerencsétlen majom országban, ha a legevidensebb dolgot kimondod, tehát azt, hogy Te magyar vagy, akkor sokan téged egy fasznak meg nácinak néznek. Eltekintve attól, hogy leszarom, hogy magyar vagyok ez engem rettentő mód zavar mivel utálom a hülye embereket.

Viszont nem vitatom azt, még ha engem nem is izgat fel, hogy sok ember a nemzetesdit komolyan gondolja és tesz a hazáért - és ebben az esetben ha őket basztatják vagy ócsárolják, akkor igenis állást foglalok az ország mellett.
Tehát mint én, aki szarik a nemzetre, kifejezésre akartam juttatni abbéli meggyőződésem, hogy azon emberek akik magyarnak érzik magukat sértőnek érzik majd Cselényi úr movementjét.

És még valami, mivel aki ismer tudja, hogy ha adott két szó amiknek egyike 'magyar', akkor én azt választom a kettő közül amit könnyebb kimondani részegen, tehát just for fun szoktam néha ilyen naci dolgokat irni, mint magyar nép nevében - elvégre azért mégiscsak magyarok vagyunk, és még ha nem is gyorsul a szívverésünk a szózat közben, azért kiállunk magunkért ha basztatnak.

És mégegyszer, abszurd, hogy ezen valaki kiakad. Nem gáz, vagy bunkó, abszurd, ez a legrosszabb.

adequate courier 2009.07.09. 00:44:52

Na most átolvastam az kommentem és eszembe jutott magamról valaki. Ha bántják a zsidókat zsidó vagyok, ha bántják a melegeket meleg vagyok, én ugyebár ha bántják a magyarokat magyar vagyok, és Zero, lassan kiderül, hogy én AC meg gyurcsány ferenc vagyok.... :S elszabtuk

Horizont 2009.07.09. 06:57:50

@adequate courier:
Enyhén szólva kicsit sokkoltál e korai órában az indoklásaiddal!
Ezzel mindenképp:

"mint én, aki szarik a nemzetre"

Lehet, hogy erre is azt írod vissza, hogy abszurd ha ezen valaki kiakad!!!!

belzebubó 2009.07.09. 08:42:04

@Horizont: ha már te,mint az egyik legkevésbé radikális kommentelő is fennakadsz ezen? Kiváncsi vagyok erre mit irnak majd a többiek a Bközépből :)

@adequate courier: Állj fel a himnusz alatt! Én félig vagyok magyar anyukám révén de én is felállok a magyar himnusz alatt ugyanúgy ahogy a német alatt.

f.m.j. 2009.07.09. 08:55:12

@adequate courier:

most én is kicsit kiábrándultam, de biztos abszurd vagyok...

nem lehet mindenkinek megfelelni, valahol le kell tenni a garast, ez most neked nem sikerült, ez meg így nekem picit elvtelen dolog...

adequate courier 2009.07.09. 09:02:14

@Horizont: aki szarik a nemzeti ideológiára. Így talán szerencsésebb.

Igazából, relatíve fiatalkorom ellenére megtapasztaltam és láttam olyan sok szörnyű és gonosz dolgot, de ugyanakkor annyi jót, hogy úgy érzem kár lenne elpazarolni az embernek idejét, gondolatait egy teljesen relatív, látszólagos, elmében megszült fogalom, a nemzethez való viszonyának kiteljesítésére.

Ugyanakkor elismerem és becsülöm azt aki tesz és tenni akar érte és utálom, ha valaki hiteltelenül pocskondiázza, bántja azt.

Nem fogom magamra erőszakolni, hogy így meg úgy érezd meg szeresd az országot meg miegymás, nem érzem és ennyi. Nem leszek az a képmutató aki olybá tűnik, hogy legnagyobb szívügye ez. Viszont leírom még egyszer, az igenis érzelmet vált ki belőlem, hogy ha egy egyén, csoport, párt egy olyan dolgot támad ami ugyan engem nem érdekel, de amit tesznek rossz és káros, és akkor igenis meg fogom írni posztként.

adequate courier 2009.07.09. 09:06:06

@fmj: Az abszurd arra vonatkozott, hogy Rot kiakadt a magyar nép nevében dolgon.

f.m.j. 2009.07.09. 11:02:36

@adequate courier:

Tudom, értem mire vonatkozott
Na jó, akkor én is leírom, hogy az "abszurd" szót Horizontra reflektálva írtam...

Engem sem érdekelt mindaddig a magyarságom, míg azt nem éreztem (és egyre erősebben érzem) hogy támadják, kétségbevonják létezésemet, megkérdőjelezik emberségemet, csupán mert magyar vagyok (természetesen azzal együtt, hogy rengeteg más nép vére keveredik bennem, csak valahogy így alakult, hogy magyarnak vallom magam, most méginkább, hogy érzem szivatnak:))
Nem akarom ismételni magam, de nálam 2006. ősze kattintott el valamit... addig nem érdekelt, hogy pl. a Tótagyerek mit firkál össze arról, hogy nincs olyan, hogy nemzet, meg magyar, merhogy Unió, és ez már túlhaladott, maradi dolog...
Nem bírom így gondolni, mostmár nem. És ezért valakinek mucsai faszparaszt, náci vagyok, hát kicsit riaszt, de nem kell ezt tűrnöm még egy ilyen kis mikroközösségben sem, mint egy blog...
Radikalizálódik a mucsai írástudatlan? Vajon kinek az érdeke? Laspalmas is pedzegette ezt a kérdést...
Édesapám évek óta mondja, hogy valakinek nagyon az útjában vagyunk, szükségállapotot is bevezethetnek, ez a szláv szomszédainknak is veszettjól jön, nem kell szabad választás, meg demokrácia ennek a 9.799999 irredentafasisztanáci embernek.

Biztos nagyon csapongó voltam, és talán nem is érted miért írtam ezt le.
Amióta idejönnek a reakcióról fikázni, (akkor is fenttartom, hogy irígységből, mert ott biza sznob-szag van, és lapos is már:)) meg pár magát a függetlenség illúziójában ringató Liberté-féle egyed, (és igenis ők kezdik /nem akarok gyerekes lenni, hogy "de ő kezdte", de nem tudom másképp leírni:)/ a kekeckedést pár gennyes megjegyzéssel, ami nem érdemi vitát eredményez, hanem egymás gyalázásába csap át) szóval idejönnek, csupán azért, hogy igazolva lássák sötét előítéleteiket...

Egyszerűen nem kéne felvenni a kesztyűt, -azért lássuk be ez elég kevés embernek sikerül-, de a határok mind kijjebb, és kijjebb tolódnak...

Sajna az is igaz, hogy le kell tenni valahol a garast, mindenki seggét nem lehet kinyalni, hogy mindenki úgy érezze neki beszélsz, (most jobb nem jutott eszembe:)) mert az elvtelenség.

Horizont 2009.07.09. 13:10:33

@adequate courier: Nagyon szerencsétlen fogalmazás volt el kell ismerni. Próbálom felfogni amit írtál, na megérteni nem igazán sikerül. Nagyon nagy szomorúság az van bennem.
"kár lenne elpazarolni az embernek idejét, gondolatait egy teljesen relatív, látszólagos, elmében megszült fogalom, a nemzethez való viszonyának kiteljesítésére"
Na én nem tudok ilyen magasságokban röpködni, én simán egyszerűen szeretem a hazámat ahol élek! Úgy vagyok VELE mint a gyerekeimmel, őket is az összes hibájukkal együtt szeretem! Sajnálom, hogy a hazaszeretere nevelés kimaradt az életetekből, és azt is, hogy úgy érzitek nincs igazán miért szeretni, a barom politikusaink miatt. Ha otthon hallom a Himnuszt én sem állok fel, nem ezen múlik. Itt belül van - e valami. Ha nincs semmi akkor nem lehet erőszakkal kihozni. De ha neked ez is a véleményed vigyázni kéne arra, hogy mást ne sérts meg a hazája iránti érzéseiben....

Bohóc János 2009.07.09. 13:20:49

@adequate courier:

"És mégegyszer, abszurd, hogy ezen valaki kiakad. Nem gáz, vagy bunkó, abszurd, ez a legrosszabb"

Szerintem meg az az abszurd, hogy veszed magadnak a bátorságot a magyar nép nevében kijelenteni valamit.
Sajnos sokszor teszi ezt sok politikus és egyéb állatfajták is, de ettől még abszurdabb az egész.

Ilyenkor lehetne elhatárolódni magadtól, esetleg korrigálni, de nem további kacifántos magyarázkodásba fogni, mert azzal csak tovább mélyíted az abszurditást.

Rot 2009.07.09. 13:28:25

@adequate courier:

akik magyarnak érzik magukat sértőnek érzik majd Cselényi úr movementjét.

Ugyanakkor elismerem és becsülöm azt aki tesz és tenni akar érte és utálom, ha valaki hiteltelenül pocskondiázza, bántja azt.

két idézet tőled

adequate courier 2009.07.09. 13:39:18

@Bohóc János: Kiürítve minden eddig érzést a fejemből a témával kapcsolatban úgy gondolom igen, igazad van. Szerencsétlen fogalmazás. Természetesen hiba volt és elnézést ha ezzel valakinek az érzéseibe gázoltam. A kifogásolt részt javítani fogom.

@Horizont: Próbáltam nem radikálisan megfogalmazni a véleményem, méghozzá úgy, hogy leírtam többször is, hogy becsülöm azt aki érzelmileg kötődik a hazához. Ahogy a mostani fiatalok többségét, engem sem neveltek hazaszeretetre, és lehet ez is oka annak, hogy liberálisabb felfogású vagyok e tekintetben. Viszont még egyszer: tisztelem és becsülöm azt is aki nem.

@fmj: Elv? Hitvallás? Ami először eszembe a jut az az, hogy mindent szabad ami nem árt másoknak.

Bohóc János 2009.07.09. 13:45:31

@adequate courier:

"Ami először eszembe a jut az az, hogy mindent szabad ami nem árt másoknak. "

na látod, ebben egyetértünk

pógárjenő 2009.07.09. 14:46:25

Nahát, három kakukktojásból az 1-ik, tgm, cselényi és bodor pál efftásak, a legdrasztikusabb ceausescui korszakban kaptak hivatalos kivándorlási lehetőséget, emlékeztek mucuskára efftásak?

f.m.j. 2009.07.09. 16:19:57

@adequate courier:

Kár, hogy ilyen csak a mesében van...

Tündér_Lala 2009.07.09. 16:36:53

Pár poszttal ezelött írtam, hogy rendesen meglátszik - még itt ezen a bloggon is - az az 50-60 éves balos agymosás, amelyet végrehajtottak az ország lakosságán. Vonatkozik ez leginkább a nemzet és a vallás megítélésére. Kimaradt mind a tárgyi tudás, mind az érzelmi azonosulás átadása a témakörökben az új nemzedékeknek.
Ez pedig nagyon nagy baj. Hátrányba hoz bennünket mindenki mással szemben, mert ők gyakran az egészségesen túl is nacionalisták és ez erőforrás és védelem a nemzeti közösséghez tartozóknak.
Ez a politika ma is folytatódik és a helyzet paradoxona, hogy a nyilvánvalóan igaztalan támadások a magyarsággal szemben támasztják fel az önvédelmet az egészségesebb értékrendű - de nemzettudattak nem rendelkező - emberekben. Minyájunk érdekében nagy szükség volna az egészséges nemzettudat feltámasztására.

adequate courier 2009.07.09. 16:43:52

@Tündér_Lala: Én mondjuk szvsz ahhoz az icipici kisebbséghez tartozom aki belátta az egészséges nemzettudat fontosságát és az annak hiányából fakadó hátrányokat és adott helyzetekben hazafiként cselekszik de nem a mindennapok sodrásában foglalkozik azzal, hogy a nemzeti identitástudat a topon maradjon.

Én is rájöttem az évek alatt, hogy ami ma MO-n náci meg rasszista, az más EU országokban a minimum.

Igazad van, az elmúlt hatvan évben kivették az emberekből az identitástudatukat, azt, hogy kimerjenek állni valami mellé tántorítatlanul, és, hogy felemeljék a hangjukat.

Az ős EU-s angol barátaim-tanáraim mondják sokszor, hogy náluk ha olyan gyilkosságok történnek mint pl Szögi tanár úré, akkor oda kiszállt volna pár száz brit gyerek és magasnyomásúval se tudták volna felpucolni utánuk az emberi belsőségeket.
Vagy, hogy ott elképzelhetetlen az, hogy egy kisebbségi utcagyerek az publikus helyen terrorizáljon valakit mert kérdezés nélkül töri el a legközelebbi járókelő a kezét, és, hogy ott nem azért sietnek utca csetepatékhoz a rendőrök, hogy a rosszul viselkedőket megfékezzék, hanem, hogy a rájuk rontó tömeg fel ne kösse őket. Ezt mondjuk egy angol rendőrtől hallottam.

Tündér_Lala 2009.07.09. 17:01:07

@adequate courier: A mindennapok sodrásában nem is kell ezzel foglalkozni.
Egyébként pontsan úgy van ahogy mondod és a szomszédainknál is inkább sovinizmusba hajló a nemzettudat. Mi mindig mindenkit meg kell hogy értsünk, tisztelnünk kell más érzékenységét, de a miénket alapszinten sem tiszteli senki. A kialakított közvélekedésnek pedig már fel sem tűnik ez. Így pedig önmagunkért sem tudunk már kiállni sem bel- sem külföldön. Végül pedig mindenki belénk törli a lábát. Ez az eredmény.

Bohóc János 2009.07.09. 17:59:40

@adequate courier:

Igen, és simán eltöri a nénike az aknaszedőjével a lábadat, ha elé állsz a sorban a bankfiókban.
És összezár az autósor a bunkón betolakodó előtt.


És ez így jó.

Gróf Almási Apnoé 2009.07.10. 17:35:07

Khrröm hrröh... meht az van kedves bahátaim, hogy ha én azt mondom, csináljunk boltokat, ahol a köhnyékbeli tehmelők áhulhatják a tehmékeiket, és ne felfújt, vízízű panyol, meg fhancia, meg máshonnani almát, meg paphikát együnk, meg azt mondom, hogy éhdekel a hovásíhás, meht máh a '980-as években íly módon leveleztünk bahátaimmal, mikoh ez a sok szittya mélymagyah még az egypáhtban visította fejhangon az Intehnacionálét, és jó ötlet lenne az általános iskolában tanítani, mint töhténelmünk és identitásunk egy hészét, akkoh én nácista-hungahista-gáhditás söphedék vagyok, mikoh pedig nem is. Meh én mióta szavazhatok azóta balha szavazok. Mondjuk lehet, az ahisztokhata beltenyészet miatt suhanásos vagyok. De nem öhülök, hogy miéht kell csak fekete-fehéhben gondolkodni? Én nem Vonám kétségbe (höhö), hogy a Jobbikosok nagy hésze is jót akah a hazámnak, csak másképp képzeli el a megvalósítást. Viszont ha a cél közös, az máh lehet egy alap, hogy leüljünk beszélgetni.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.11. 09:12:39

@fmj:
Mit értesz azon, hogy a Reakcióról ide járnak fikázni?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 12:04:47

@adequate courier: cute, biztos, h neked itt kéne posztot írnod?
egyre inkább gyanítom, h zsidó dobják össze a vastagbőrt:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 12:09:43

@adequate courier:

nem szerencsésebb, mert ha te így fogalmazol akkor egy orbitális nagy tapló vagy

"aki szarik a nemzeti ideológiára. Így talán szerencsésebb."

vs. (külföldi szót használok h te is megértsd)

"elismerem és becsülöm azt aki tesz és tenni akar érte"

ha elismered tán nem kéne így beszélni, egy tipp volt. rendíkvül bunkó vagy, vagy zsidó családokban ez a menő? így beszélni?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 12:18:09

@Horizont: igen ez a normális kultúra, nem sértünk senkit feleslegesen, na az kimaradt itt sokakból. templomban nem hangoskodunk

és egyébként nem kell túlbonyolítani ezt a hazaszeretet dolgot, a hazánk az anyánk, ugyanúgy szeretjük, persze ehhez szerintem kell, egyfajta szeretet is, tehát, akinél sorban álltak a fiúk 20 évesen, az nem fogja ezt érezni, mert "el voltak foglalva" mással. (szépen kurtizánozok nem?)
Denis Diderot, fr enciklopédista mondta, h aki megakarja ismerni magát, az vonuljon el pár évre a világtól.

cute, nehogy bastie sorsára juss, vagy te vagy az csak más névvel? (úgy tudom bastie-t azért sokan utálták itt).

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.11. 15:28:54

@tesz-vesz:
Abba tévedsz, hogy azt hiszed, a jobboldalt a nagy büdös nemzeti öntudat tartja egyben. Ez nem igaz. Persze, azon is érddemes lenne elgondolkodni, hogy a nemzeti identitástudat nem egyformán nyilvánul meg minden magyarban. Igaz, egy küszöb azért van.

Tündér_Lala 2009.07.11. 18:23:47

@tesz-vesz:
Nem értek egyet. Én nem vonom kétségbe sem cut sem Zero jószándékát. De vedd tudomásul (ha szomorú is), hogy ha valaki a családtól nem kapott nemzeti nevelést az sehonnan se kapott. Pedig sok családban nem kaptak ilyet a fiatalok, mert úgy gondolták a családok, hogy ezzel ártanak a gyerekek későbbi boldogulásuknak. Így több nemzedék (szélesedő rétege) maradt ki nemzeti érzésre nvelésből. Ők már rájöttek, hogy ez hiányzik és jó ha van. Ez előre lépés és nem fikázni kellene, pláne nem elüldözni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 18:39:31

@Biomechanoid: most ezt miért mondod nekem?
mi az h tévedek? miben? mikor írtam én olyant amire ez kéne írni?
az is kérdés h mit nevezünk jobboldalinak, én pl a fideszt nem tartom jobboldalinak, hanem korrekt(ebb) baloldali pártnak. én nem nevezem a magyar zászló lengetést jobboldalinak. ettől még nem lesz vki jobboldali.
pl még a korrektebb (és most nem úgy korrekt) baloldaliak is elismerik, h a jobbik szavazótáborában nagyobb az összetartozás érzése, most pl bbjnick idézete jut eszembe, aki úgy jellemezte a fideszt, rendkívül okosa, és bölcsen is ahogy szokta, hogy a fidesz oylan, mint egy férfi, aki oylan nőnek udvarol állandóan, aki utálja őt, de a férfi csak tovább udvarol, és már a saját családjával ,barátaival, testvéreivel is szembehelyezkedik, csak hogy megszerezze azt a nő, aki amúgy is reménytelen.
most rádbízom, h eldöntsd ki a család, és ki a nő. Azt hogy a férfi, most melyiket választja, hát szerintem a nőt. a vidéki férfi a családját, választaná, de a városi férfi (pártelit) szerintem tuti a nőt választja, és ő utána koslat

@Tündér_Lala: én nem kaptam a családtól nemzeti nevelést. mégis megéreztem mi az h nemzet. sőt!
én vettem rá anyámat pl h ne az mszp-re szavazzon,ahogy eddig hanem ... másra.
én sem vonom kétségbe zero jószándékát, csak nagyon ritkán. azért ő is tótaw agymosásától indult, és a vastagbőrön meglátszik azért a kommunista agymosás a mai napig.

Tündér_Lala 2009.07.11. 18:54:46

@tesz-vesz: Ez így van. Ezért kell következetesen érvelni, leírni a véleményünket és az esetleges rossz ízű kiszólásokat bírálni, azokat helyre tenni.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.11. 21:11:12

@tesz-vesz:
Oké, rendben. Akkor miért háborodtál fel Adequate Courier írásán?

f.m.j. 2009.07.13. 11:21:40

@Biomechanoid:

Vissza kéne olvasni az összes hsz-t, úgy érthető igazán, de az túl sok komment, meg unalmas is :)

süti beállítások módosítása