Skip to content


       Szűrés lista

Draskovics bemutatja: "Bármit megtehetünk következmények nélkül"

Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ...

Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ...

Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is megúszott, ezt miért ne úszná meg?

Draskovics pénteken sajtótájékoztatón bizonyította, hogy a Magyarok Nyilai kőkemény politikai terroristák.

A terrorizmus elleni harc fokozásához többlettámogatásról döntött a kormány – jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken, miután dicséretben és jutalomban részesített Petőfi Attilával, az Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetőjével együtt tíz rendőrt, akik kiemelkedő munkát végeztek a Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében. Azt a Petőfi Attilát, aki rá vallott a HírTV-Veres ügyben ... pikáns!

Draskovics levetítette bizonyítékul a Nemzeti Nyomozó Iroda összeállítását, melyet úgy adott elő az igazságügyi miniszter, hogy a a  képsoron a magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező csoport által elkövetett robbantás látható.

Tessék:


Igen ám, csakhogy a robbantást 2007 nyarán a kémiabuzi gyerekek csinálták Bonyhádon, kísérleteztek egy kicsit...

"A fiatalok korábban a lakóhelyük közelében robbantottak, de a homokbucák között nem keletkezett akkora lyuk, mint a búzaföldön. Az utóbbi helyszínt egy bonyhádi ismerősük ajánlotta nekik, ahol végül is az ötven kiló műtrágyából és gázolajból álló elegyet elektromos vezeték és egy detonátor segítségével felrobbantották. A vizsgálat azt is megállapította, hogy nem rombolási szándék, hanem a kíváncsiság vezette őket, ezért is választották az elhagyatottnak tűnő részt.

A fiatalok a robbantás után - az országos visszhang és a rendőrségi nyomozás elrendelése miatt - megsemmisítették azt a fényképsorozatot és videofelvételt, amit a helyszínen készítettek. Ennek ellenére sikerült rájuk bizonyítani a nem mindennapi cselekedetet."

TV2 Aktív, 2007 nyarán:


Biztos letörölték, én hiszek a srácoknak, de a felvétel mégis rákerült a Nemzeti Nyomozó Iroda "Magyarok Nyilai best of" DVD-re ... vajon hogyan?

Amúgy ezek tényleg olyan hülyék, hogy azt gondolták, senki sem ismeri fel, hogy ugyanaz a helyszín? Mikor napokig a "titokozatos bonyhádi kráter" volt a sláger 2007 nyarán? Miért nem ment ki két nyomozó az Alföld közepére robbantani, azt felvették volna videóra és azt vetítették volna le a sajtónak? Senki rá nem jött volna ... idióták.


(kép: kuruc.info)
Persze felmerül rögtön a kérdés, ha hamis ez a jelenet a DVD-n, akkor vajon a többi jelenet is hamis? A focilabdába vart bomba? A megpörkölődött lábtörlők a politikusok ajtajai előtt? A kalasnyikovsorozat a Rendőrpalotára?

Tiszta Mátrix, mi az valós és mi a fake?

Képzeljük el, hogy 2001-ben Pintér belügyminiszter (aki szintén nem egy szent) bizonyítékot hamisított volna ... omg, mi lett volna itt. Kuncze Gabi biztos már pakolta volna be a bőröndjét, hogy ilyen diktatúrában ő nem tud élni...

Van olyan dolog, amiről még azt hiszitek, hogy áh, ezt úgysem merik megcsinálni?  Mert nálam ez a lista napról-napra rövidül ...

A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye:


2009.07.25. szombat 13:19

A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.

A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem.

A gyerekkorú kémiabuzik gimisek a terroristák ... kérlek, NNI, most már ne álljatok le, lehet még ezt fokozni!!!

Vagy az áspis, fondorlatos Magyarok Nyilai, az Európa szerte hírhedt stratéga, Budaházy vezetésével kitervelték, hogy pontosan ugyanott robbantanak Bonyhád mellett, ahol a gimisek, pontosan ugyanolyat, sőt, fel is veszik kamerával (minek?!).
Mindezt olyan szándékból tették, hogy ha majd évek múlva lebuknak, akkor a HírTV-nek legyen mivel megtámadnia az áldott jó nyomozókat, hogy ők biza' bizonyítékot hamisítottak...

Hát nem roppant agyarfúrtak a hungarian terroristák?!
 
A Fidesz példásan gyorsan reagált:


"Felmerül tehát a gyanú, hogy Draskovics Tibor bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel. A Fidesz felszólítja Draskovics Tibort: haladéktalanul tisztázza az ügyet, adjon magyarázatot a történtekre! Ha ezt nem teszi meg, abból egyetlen dolog következik: Draskovics Tibor lebuktatta saját magát, és ezzel együtt lebuktatta, végleg nevetségessé tette a szocialisták terrorveszéllyel riogató folyamatos hisztériakeltését is. Ha nem tisztázza magát, az példátlan botrány, és azonnal távoznia kell a közéletből, a bizonyítékhamisítás összes többi résztvevőjével együtt."

Az NNI hamar válaszolt:

"A 2009. július 24-i nyilvános sajtórendezvény alkalmával a média megjelent képviselői részére kiosztott, robbantást ábrázoló felvételről valótlan tartalmú információk jelentek meg egyes médiumokban. A valótlan állítások keltette kétség eloszlatása érdekében a Nemzeti Nyomozó Iroda vállalja, hogy tájékoztatásunk hitelességét alátámasztó körülményekről és adatokról az országgyűlési képviselő úr, illetve a médiumok képviselői – az ügyészség engedélyezését követően – személyesen is meggyőződhetnek, a büntetőeljárási szabályok betartása mellett."

Az egyik bonyhádi "srác" a saját oldalán írja:

"Most se fórum se oldal nem lesz egy darabig. Hála a Draskovicsnak megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.
Alig várom az újabb házkutatást!!!!
Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg... Ennek sose lesz vége bazdmeg.

(...)

Hogy mi az igazság az utóbbi két kérdéssel kapcsolatban az hamarosan kiderül. De az hogy a felvétel miként szivárgott ki és hogy az egy nagyon jó kérdés. Gondolom nem kell mondjam, hogy egyik robbantó tag sem olyan hülye hogy kiszivárogtassa, senki nem akarja maga alatt vágni a fát...

Tehát az a valószínűbb, hogy mielőtt kitört volna a botrány 2007 ben, mi elküldtük valamilyen internetes fájlmegosztón egymásnak a képeket videókat, és innen juthatott hozzá valaki.

Erre a legnagyobb az esély, mert bár emlékeim szerint tényleg volt egy kísérlet a fájlok ilyen módu megosztására az eseményt követő napon, a link nem működött, ezért úgy véltük a feltöltés nem járt sikerrel. Nem foglalkoztunk vele.
De lehet hogy valaki igen."

 

 
Várjuk az újabb fejleményeket ... 

Címkék: terror abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr771267605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: lehúzta a rezsóról a lábast #2 2010.05.26. 14:25:29

  magyarország,   @2006:   #1 Magyarország - Rendőrállam:     #2 pestylaszlo.com: megsebzett ünnep:   www.pestylaszlo.com/megsebzett_hun.php [ szabadon letölthető formában ]     @2009:   +1: a nemajándék...

Trackback: Horthy, a kormányzó; dokumentumfilm 2009.07.25. 17:09:59

Horthy, a kormányzó. Csaknem tökéletes ez a doku. Az észrevételeimet majd a végén. A összes rész belinkelve a tovább gomb után.                        &...

Trackback: Empíriokriticizmusok az EU-tagság körül 2009.07.25. 17:07:31

Öt éve vagyunk tagja az Európai Uniónak. Amolyan kisjubileum ez, amely alkalmat ad arra, hogy megvonjunk egy mérleget, gondolatokat fogalmazzunk meg első benyomásunkról. Egyszersmind feltegyük a kérdést önmagunknak: van-e értelme tovább, s ha igen, mil...

Trackback: Költséghatékonyság IRM módra... 2009.07.25. 14:39:03

Meglepő adatokra bukkantam Draskovics "Drazsé" Tibor minisztériumának honlapján. Hogyan lehet kevesebb minisztériumi autóval, kevesebb futott kilométerrel, több, mint kétszer annyit költeni gépkocsi fenntartásra? Hát így:'09 január: 24 g...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2009.07.25. 13:33:55

Nem semmi. Draskovicsnak EZ után (is) le kell/kellett volna mondania. Normális, európai országban a rendőrség ne hamisítson már bizonyítékot!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 13:36:23

@Mr. Acid:

Majd hétfőn biztos megmagyarázzák ... kíváncsian várom, van 36 órájuk hogy kitaláljanak valamit. Nem lesz könnyű.

Pain2 2009.07.25. 13:40:26

Ezt a patkányfejű Draskovicsot, rászolgál az arc szerkezetére.

Mellesleg tuti, hogy nem fog lemondani...

ghavin 2009.07.25. 13:41:53

Olyan cuki ez a drazsé amikor hazudik.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 13:44:09

@Ghavin:

Nagyon profin tolja ... én 2010-ben a behívnám állandó szereplőnek a Barátok Köztbe, ő lenne az új geci Berényi.

Persze, csak ha nem lesz börtönben ...

kyncza 2009.07.25. 13:50:59

This....is....Hungaryyyyyy!!!....és beerúgni a bonyhádi kráterbe ezt a befutó ló-fejű barmot!!

Ivanhoe 2009.07.25. 13:52:51

Miféle rendszerváltás volt és hol? Nálunk nem az biztos. Az a bizonyos lista nálam már rég nem létezik, lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak, bizonyítékokat hamisítanak, stb. És mindezt már nyíltan teszik.
Azt hiszem, hogy ez egyre aktuálisabb:
terrormedia.blog.hu/2009/07/24/mennyit_er_a_kepviselok_elete

Tittyman 2009.07.25. 14:06:39

Ez is bizonyíték arra, hogy a nemzeti nyomozóiroda a rendőrséggel karöltve semmilyen érdemi nyomozómunkát nem tud felmutatni.
Ha egy akármilyen katonaviselt ember terrorcselekményt hajtana végre, akkor nem lábtörlőt gyújt fel hanem kiégeti a házat amiben van is valaki, vagy legalább valami....

Láttam - olvastam · http://lattamolvastam.blog.hu 2009.07.25. 14:09:20

És én még azt gondoltam nyugodt ebédem lesz. (Jó tudom már nincs ebédidő:P)

Drazsé már az állatkertbe való, mert már olyan vastag a bőr az arcán, mint az elefántoknak. De gondolom onnan i kiutálnák hamar.

Pain2 2009.07.25. 14:13:12

@Ivanhoe: Egyébként néha elgondolkozok azon, hogy milyen jó lenne ha valaki megunná ezt az egészet, eldurranna az agya és szépen egyenként elkezdené levadászni ezeket a szarháziakat.. egy kis bomba itt egy kis bomba ott de úgy profi módon.

A Bajnait azt tuti, hogy kiéheztetett malacok elé dobnám. Hagy csócsálják meg a libatolvajt..

Pain2 2009.07.25. 14:15:48

@Pain2: Bár jobban meggondolva az életfogytiglani nagyobb büntetés nekik mint a halál..

kispista2 2009.07.25. 14:17:26

@Láttam - olvastam: "Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat. "

Ha megtalálják a gépemen a youtube-ról letöltött Kenedy-merénylet videófelvételeit, akkor bevisznek gyilkosság miatt?

Projectelf 2009.07.25. 14:17:39

"Amúgy ezek tényleg olyan hülyék, hogy azt gondolták, senki sem ismeri fel, hogy ugyanaz a helyszín?"

Nem hülyék, tudják, hogy úgysem lesz semmi visszhangja. Az x milló RTL híradóból tájékozódó ember ezt már nem fogja látni, y milló nem néz tévét és nem olvas ilyen híreket és az a maradék pár tíz ezer(mi) meg nem számít. Hiába mutatod meg az 50 éves kő szoci vagy fideszes asszonynak vagy úrnak ezt a cikket vagy felvéltelt, csak legyint, hogy ááá ilyen biztos nincs. Pont az ilyenek miatt van még ott a kormány meg Draskovics félék ahol vannak. Sadface.

Projectelf 2009.07.25. 14:18:47

Ja igen ezek után : biztos hogy a Kklacházi eset le van zárva?

kispista2 2009.07.25. 14:19:30

"
A terrorizmus elleni harc fokozásához többlettámogatásról döntött a kormány"

Kissé sem korrupt a rendőrség!
Pár hamis bizonyíték, néhány szétvert tüntetés és már dől is a pénz! Jól elkurvultak ezek a senkiháziak!

Ivanhoe 2009.07.25. 14:20:13

@Pain2: Azzal csak az a baj, hogy még tovább élősködnek az adófizetők pénzéből. Kaja, stb. A sok hülye jogvédő még internetet és mobiltelefont is akarna nekik. Látom Blöff rajongó vagy:) Szegény disznók elpusztulnának ételmérgezésben:)

@Tittyman: Nekem8 hogy patkolnak el csak gyorsan csinálják.

kispista2 2009.07.25. 14:21:31

@Projectelf: Persze, csak a náczi kurucinfó meg hírtv támadja a rendőrséget, aki küzd a gonosz terroristák ellen!

Láttam - olvastam · http://lattamolvastam.blog.hu 2009.07.25. 14:23:27

@kispista2: Hát vigyázz, mert lehet, hogy Drazsé Téged is megtalál:D

komolyan, ilyenhez hatalmas nagy pofa kell.

Nem vagyok agrasszív típus, de nem tiltakoznák, ha esetleg Drazséval történne valami...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.25. 14:27:03

@zero: "Majd hétfőn biztos megmagyarázzák ... kíváncsian várom, van 36 órájuk hogy kitaláljanak valamit. Nem lesz könnyű."

Szerintem neked van 36 órád, hogy elbúcsúzz a szeretteidtől. XD
Én o2006 okt 24e óta, mindent és annak ellenkezőjét is el tudom képzelni ezekről.

"Van olyan dolog, amiről még azt hiszitek, hogy áh, ezt úgysem merik megcsinálni? Mert nálam ez a lista napról-napra rövidül ..."
Nálam "erről még nem derült ki, hogy megcsinálták lista van", de ez is rövidül. Azért még jó hosszú.

Egyébként ki hiszi el arról a mamlasz Budaházyról, hogy tényleg terrorista?

maxwell murder 2009.07.25. 14:27:24

az ELTE docense is képben van:D

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.25. 14:57:35

ez már rég nem a lemondok vagy nem mondok le dologról szól.

gcsabi 2009.07.25. 15:00:46

@zero:
Legfeljebb a csóri "kiskémikus" diáksrácokból is terroristát csinálnak. Végülis Bonyhád nincsis túl messzi a Dunától, amin Budaházy-ürgebőrbe kötve-úsztatta le instrukcióit a donyhádi sejtnek, akik a TV2.ős Aktivon keresztül mutatták be a referncia robbantásukat!

Marcellusca 2009.07.25. 15:05:28

@kispista2: Megtaláltad a magyar terrorizmus okát. :)

Úgyhogy nem csak zero-nak, hanem Neked is már csak 36 óra szabad időd van. :)

tudi 2009.07.25. 15:07:08

Brazsé vazze ti nektek aprót vastag a bőr a képeteken, szerintem még atomtámadás ellen is véd.
Zero most már szerintem jobb, ha te sűrün magad utánn pislogatsz nehogy téged is elvigyenek, mint terrorista bloggert, aki a blogján, posztokon keresztül jelölte ki a következő álldozatot a Magyarok Nyulai szmára.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.07.25. 15:07:32

Ezzel a Drazséval most már tényleg csinálni kéne valamit.

Én személy szerint a karóba húzásra szavazok.

Pollo 2009.07.25. 15:14:35

Azért ezt nem gondoltam volna. Egyrészt, ha már hamisítanak csinálják profin. Ha meg lebuknak, akkor ne magyarázkodjanak.
Egyébként én arra leszek kíváncsi követi-e ezt valami visszhang.
Esetleg FIDESZ-ék követelik a nyilvános bocsánatkérést, és hogy ezt a felvételt ne lehessen felhasználni a perben. Ne adj Isten Drazsé száműzetését. A Jobbiktól meg valami hasonlót, csak még hangosabban várnék el.
Persze tudom én vagyok a naiv.

gcsabi 2009.07.25. 15:16:06

@kispista2:
Viccelsz?
Ezeknek Dózsa György , első magyar terrorista vezér gaztetteiről is vannak-teljesen hiteles -videófelvételük!

IdősAsszony 2009.07.25. 15:32:11

Nagyon helyes a Miniszter Úr fellépése a feléledő nácizmussal. Mikor már egy nyilvánvalóan hitlerista nőt küld ez az ország az európai parlamentbe akkor már igazán féltem az unokámat. Le a kalappal Draskovics Úr!

Marcellusca 2009.07.25. 15:36:44

@IdősAsszony: Húúú, de "jó", hogy újra köztünk vagy! Már nagyon "hiányoztak" a magasröptű hozzászólások.

IdősAsszony 2009.07.25. 15:39:15

@Marcellusca: Igen tudom, hogy a szocializmus olyan a magafajta reakciós elemeknek mint a tömjén füst az ördögnek.
Szocializmus=igazság.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 15:52:33

@Láttam - olvastam:

ebbe belebukik Drazsé... érzem a gyomorszájam alatt ... furcsán bizsereg :-)))

kulalak 2009.07.25. 15:56:23

tovabbra is fenntartom, hogy ezek nem ertik a XXI szazadi nyilvanossagot. Ez onmagaban keptelenne teszi oket, hogy politikusok legyenek. A regi beidegzodesek meg egyenesen visszataszitoak. Monnyon le!
(BTW most tudtam meg, hogy ez meg az Antall kormany idejebol van, ket figura a TV szekhaz elott a riporternek - nekem minden vicc uj :)

Láttam - olvastam · http://lattamolvastam.blog.hu 2009.07.25. 16:04:21

Belebukhat, valóban...

De gondoljunk abba bele, hogy volt ő már bukott miniszter, és mégis újra az lett, igaz máshol. Valami miatt kihagyhatatlan.
Maximum ugyanazt tudom elképzelni, mint Szilvásy esetén, átkerül másik (természetesen zsíros) állásba, és megy minden (lopás) tovább.

Marcellusca 2009.07.25. 16:09:00

@zero: Az szerintem csak a sok ebéd eredménye. :)
Vagy a félelemé, hogy váratlanul becsengetnek. Tudod. "Csengőfrász". :)

kenájkikit 2009.07.25. 16:15:58

nyilván Budaházy ügyvédje is értesül erről a dologról szóval valami kell, hogy történjen ezügyben.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.25. 16:19:14

@IdősAsszony: Örülök, hogy megint itt van. A fasiszta fertő lassan teljesen elborítja az országot, csak néhányan maradtunk, akik ebben a sötét orbáni korszakban is merjük a magasba tartani a szocialista igazság ragyogó fáklyáját!

De nem adjuk fel! Gyerünk barátaim tegyük a dolgunkat! - ahogy azt a miniszterelnök Úr szokta mondani.

Horizont 2009.07.25. 16:21:03

Draskovics: Tibor vagyok de hódítani akarok:))
Ide bomba, oda bomba, itt is robban, ott is robban.

"Amúgy ezek tényleg olyan hülyék, hogy azt gondolták, senki sem ismeri fel" ???
Szerintem igen! És semmiféle következménye nem lesz. Minden megy tovább. Hétfőn is felkel a nap, és Tiborunk hétfőn is értünk fog dolgozni:)

@zero: "ebbe belebukik Drazsé... érzem a gyomorszájam alatt ... furcsán bizsereg :-))) "
Megfeküdte az ebéd a gyomrod Zero?

IdősAsszony 2009.07.25. 16:26:07

@TaTa86.: Kristálytiszta meglátás.
Most sajnos indul a gépem Szocsiba szóval nem tudok tovább maradni.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.07.25. 16:29:04

Szerintem tiszta szerencse, hogy drazsé az iagazságügyihajjakend.

Most gondoljatok bele, ha valami értelmesebb ember lenne, aki nem ennyire hülye, hogy minden szarral lebukik.

Thulsa Doom (törölt) 2009.07.25. 16:52:16

@Conv: Ez igaz! Mert mi lenne ha nem ez a Draskovics nevű foscsomó lenne az illetékes, hanem valami értelmesebb, aki mondjuk egy külföldi robbantást szed le a netről.
Arra talán sose jönnek rá.

De a kis patkányképű még mindig nyeregben érzi magát. Nálunk megteheti ezt is.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 17:05:19

Amúgy tényleg nem értem ... tegyük fel hogy a Magyarok Nyilai ipse PC-jén tényleg megtalálták ezt a videót.
És? Ez mit bizonyít? Semmit.

K.Jani 2009.07.25. 17:18:29

nem nagyon szeretem a szkinhed eszméket, de mst hasznosak voltak:
www.kuruc.info/r/2/44209/
még több kép.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 17:20:45

tudjátok mikor hiszek el ennek a rendőrségnek és
ez alegdurvább koncepciós per 2009-ben! hála a komcsiknak és mszp-nek (és seres máriának) mára már be kéne bizonyosodnia, h ez nem demokrácia!

egyébként nézzétek meg ezt a videót is!
itt be van vágva a tv2 aktív akkori része, ahol szintén videó van!!
kkbk.blog.hu/2009/07/25/draskovics_mszp_a_legsotetebb_kommunista_koncepcios_per_2009_ben

nemzeti nyom iroda hazudik! elképesztő

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 17:24:52

@tesz-vesz: rendőrségnek és bíróságnak bármit is

Roxvox 2009.07.25. 17:27:19

Magyar terrorizmus - hehehe.
Ha ezek összefutnának egy baszk, északír, vagy arab terroristával, ott be is szarnának helyben.
Ámde nem lehetetlen, hogy felbérelnek egy piti arab terroristát, csináljon egy kis cirkuszt itt minálunk, aztán akkor lehet mégnagyobb állami pénzeket lenyúlni.
Ezektől minden kitelik :((((((

picur3ka 2009.07.25. 17:27:42

Breaking news:

A HungarPistak Parittyai Magyarorszagi politikai terrorszervezet - mely Magyarorszag onallo politikai egysegkent valo elismereseert es Hungarisztantol valo elszakadasaert kuzd - hivatalosan is felelosseget vallalt a tegnap ejszakai brutalis akcioert, a nagybasznadi kinti wece felrobbantasaert.

A rettenetes terror cselekmeny - mint az ismeretes - megrazta a kornyek lakossagat, specialis takarito egysegek meg mindig a helyszinen segedkeznek, volt, akinek mesterseges lelegeztetesre is szuksege volt.

Tobbeket almukban ert az eset, igy csak reggel vettek tudomast a szomoru tortentekrol.

A robbanas kovetkezteben tobb szaz doglegy elpusztult. Az eset igazi karosultja a helyi szocialista kepviselo, Jozsi bacsi, aki a robbanaskor epp dolgara igyekezett, ot most korhazban apoljak sulyos belfertozessel.

Ugyan hol tamadnak legkozelebb?

K.Jani 2009.07.25. 17:30:58

itt van egy egyértelmű bizonyíték arra, hogy hazudtak. ráadásul mocskos és amatőr módon. ezek után az értelmes ember fejében már eloszlik minden maradék illuzió. (ha az asszonyt is rajtakapod, utána már semmi sem ugyanaz)
sajnos kevés okos ember van és sok a birka. semmi következménye nem lesz ennek (sem). tiszta kolumbia!
tényleg olyan mint a mátrixban. vannak az "alvó" birkák, van a "rendszer" és vagyunk mi akik a tudás birtokában vannak, de ez csak körülményesebbé teszi az életünket.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 17:31:18

ja itt is van aktív, bocs odáig még nem jutottam le

egyébként nem számít mi van: saját sajtójuk van, mtv, tv2, hírtv. azt mondanak amit akarnak, a mocskos fidesz már megint hazudik, kit érdekel? éljen draskovics, ugyanúgy megszavazzák.
ez a legszörnyűbb. ezek tudják, ezért nem csinálnak saját robbantást.
most elszámoltatás kell, a fidesz rájuk száll. drasko börtönbe kerül, és a többi?
olajügyek, ott 5 becsületes, tisztességes Békés rendőrt öltek meg....

K.Jani 2009.07.25. 17:34:27

ötvenhat legnagyobb tragédiája az a több százezer ember aki elhagyta az országot. ugyanis ők általában jól lépzett és okos emberek voltak, akiket fullasztott a komonizmus. ezekere az emberekre és utódaikra most nagy szüksége lenne az országnak.

Roxvox 2009.07.25. 17:34:48

Ezt a terrorizmust már csak valami úton-módon rá kellene kenni a Fideszre meg a Jobbikra és az "épelméjű" magyar szavazó már szaladhatna is az Mszp-re szavazni. Csak nehogy így legyen :((((((

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 17:47:58

@zero: zero, hogy beszélsz?:)
majd a barátok közt stúdiójába zárjuk be, és ingyen kell játszania a sorozatban, + forgatás után ő söpör fel.
de nekem más terveim lennének vele.... korrekt kis statáriális bíróság

Tündér_Lala 2009.07.25. 17:48:06

- De főnök és ha felismerik a képeket ? Nem volt olyan régen.
- Annál jobb, legalább tudják, hogy azt csukunk be akit csak akarunk. Majd súlyba teszik a pofájukat.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 17:50:11

@Pain2: nem is róluk van szó, hanem a többiekről.
tudod a "garancia".

picur3ka 2009.07.25. 17:54:26

@Ivanhoe:

En szavaztam. Az eredmeny erdekes. 21%.

Roxvox 2009.07.25. 17:59:29

@IdősAsszony:
Nem Szocsiba, hanem Szociba :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 18:10:40

@Projectelf: nincs
@IdősAsszony: tudja néném, h hívták a kortársak a hungaristákat? : "zöld inges bolsevikok"
a fő különbség annyi a komcsik és a fasiszták között, h az egyik idegenszívű, a másik meg támogatja a nemzeti eszmét. de mindkettő erős államot akar (és nagy jólétet), mint a régi királyok.
türmer most a nemzeti vonalt nyomja, tehát nemzeti szocialista :)
@Ivanhoe: nemcsak abban volt, hanem a Hannibálban is, csak ott vaddisznók voltak
@TaTa86.: Buda a magyar nép őrmestere!
@gcsabi: majd kimegyünk mi olvasók (200? 2000? egyedi látogató?) tüntetni! kiszabadítjuk zerót, mint petőfi táncsicst, táncsicsot :D

(ez az idős asszony ez komoly??:)ez mit néz ki a fejiből?)
@Láttam - olvastam: volt ő már minden csak akasztott ember nem
most kiderül zero hasbizsergése miatt, hogy ő egy táltos, úgyhoyg igazán méltó arra h vezérük legyen és börtönből való kiszabadítása után, pajzsra emeljük
de egyébként : FREE BUDAHÁZY!

Roxvox 2009.07.25. 18:11:16

Magyar demokratikus közélet - az Igazságügyminiszter hazudik.

handsu 2009.07.25. 18:19:15

A Magyarok Nyilai egyik tagjanak a szamitogepen volt ? Csak ennyire telik ,,langelmek? Mostmar en is gatyat cserelhetek , mert mar az en gepemen is rajta van .

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 18:19:55

@zero: fel akart készülni! tanulmányozta a robbantásokat, egyértelmű
@K.Jani: nemcsak szkinhedek vannak ott.

sebien 2009.07.25. 18:27:29

még a vak(!!!) is láthatja, hogy az egyik kép sokkal élesebb , mint a másik. ebből következik, hogy a két kép nem ugyanaz, ezért nagy biztonsággal kijelenthető, hogy a két kép nem ugyanazon helyszínről készült :)

Samott 2009.07.25. 18:28:24

"Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő." - hat akkor ezt csunyan benezte a "szakerto"... nem tunt fel neki a sarokban a tv tarsasag logoja? Mert mas forrasbol nem lehetett olyannak a gepen akinek semmi koze hozza... a tevek pedig minden musorukra rateszik a csatornalogot.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 18:31:10

TV2 Tényekben a nap legfontosabb híre, hogy halt meg a kisfiú az Aquaworldben ...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 18:33:58

Macilaci12 | 2009. július 25. | 15:53:46

Hírtévé???
Hahaha.
Akkor az egész nem igaz.
A hírtévé gyakorlatilag semmi mást nem tesz, mint manipulál, rágalmaz, sugalmaz.

Borszívóügynök | 2009. július 25. | 15:48:13

"...2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem - írja közleményében az NNI."

Nem világos? Akkor milyen felvételről locsog a hirtévé?
Reménykedem benne, hogy ott még (talán) nem tartunk. Csak a rendőrséget akarják lejáratni, nem válogatva az eszközökben, ahogy az a hirtévében már régen szokás.
Csupán azért, hogy elhintsék az egyszerű magyarpolgár egyszerű tudatában, hogy itt oltári nagy k**pleráj van rendőrileg és bűnügyileg, "de majd jövünk mi és rendet csinálunk!"
Hát ennyi az egész.

Csinyke | 2009. július 25. | 16:00:21

Azért elég szomorú,hogy a fidesz már megint itt tart,hogy"bizonyitékok"nélkül vádaskodik,egy felkapott hír kapcsán!!
Draskovicsék gondolom beperlik őket ezért is,-megint azok üvöltenek leginkább akiknek a házuk ég??

apóka | 2009. július 25. | 15:38:48

Már csak azt kell eldönteni, ki kivel van. A Fidesz védi a terroristákat?

Maci Laci | 2009. július 25. | 16:12:49

A magyarok nyilai maga vállalt egy csomó disznóságot. Már a nevük nyilvánvalóvá teszi, hogy terroristák.

csaszi/2 | 2009. július 25. | 16:30:09

Az en mottom ugyanaz tovabbra is vagy meg inkabb:

Usd a nyilast ahol ered
Ezzel a Hazadat veded.

A Fidesz egy nyilasokhoz huzo jelemtelen banda.

nol.hu/belfold/magyarok_nyilai__bizonyitek-hamisitassal_vadolja_draskovicsot_a_fidesz__a_rendorseg_cafol
ezekkel az emberekkel mit lehet kezdeni?

Roxvox 2009.07.25. 18:33:58

Az a fent említett "hitlerista nő" szólhatna pár jó szót Draskovics Úr érdekében az EU parlamentben, mert itthon hiába jártatják a szájukat az falra okádott borsó.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.25. 18:36:42

@Samott:

Még az is lehet, hogy a bonyhádi srácok EREDETI videója volt a gépén ....

Samott 2009.07.25. 18:39:04

@zero: De honnet? Nem ismerem azt a tortenetet, feltoltottek a youtubera, vagy hogy?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 18:44:55

most megnézem a tv2 tényeket, (ennyi a hír belőle, 10 percig tart)
Mádlytól (a fóti ügy) elkezdve mindig folyamatos hazugságok.
meg kell szüntetni, meg kell szüntetni vayg ki kell cserélni ott is mindenkit.
csak tudjátok mi a ciki?
h a jobbik kellett ahhoz h egy politikia erő kimondja h pártosok. a fidesz erre nem volt képes,( szerintem paktumok miatt). hol beszélt a idesz arról h a tv2 és rtl klub komcsi, pártos, és folyamatosan hazudik?

sebien 2009.07.25. 18:55:18

@zero: tudod mit? engem igen is sokkal jobban érdekel ez, mint bármelyik szarzsák politikus/vezető. herótom van már tőlük. de annyira, hogy legközelebb már csak akkor szeretnék róluk hallani, ha nyilvános kivégzésen vesznek részt. természetesen nem mint nézők, vagy végrehajtók...

Kartal (rezervált) 2009.07.25. 19:06:40

@Projectelf: bassza meg, egy pont oda. igazad van.
@tesz-vesz: na erre mondta Vona, hogy le kell rombolni földig, és a helyét sóval behinteni... én támogatom.

egyébként nem tudom mit tennének ezek, ha lenne egy olyan csoport nálunk is mint az IRA vagy az ETA. elsőnek szerintem összefosnák magukat, aztán sikoltoznának, aztán csomagolnának...

==T== 2009.07.25. 19:09:32

Ez is Vastagbőr gyanús:

www.youtube.com/watch?v=TvCP1oOaNKE

hxxp://kuruc.info/r/2/44244/

A spekuláns 2009.07.25. 19:14:21

Elképesztő, a pofám leszakad ettől a Draskovicstól!

Nem is értem, miért csodálkoznak sokan azon, hogy a Jobbiknak hasonló méretű támogatottsága van már mint az MSZP-nek.

Aki megnézi ezeket a videókat, elolvassa a posztot - és maradt még egy csepp józan gondolkodású agysejtje -, annak hirtelen felforr a vére és drazsét jégzajlás idején a Duna közepére kívánja egy szál gárdás mellényben.

Mi lesz ebből? Mit hisznek ezek - már bocsá, de nyomoréknál szebb szóval nem tudom illetni Őket- , ha hasonló ökörségeket gyártanak, majd tárnak nyilvánosság elé, akkor milyen reakciót várnak a "néptől"?

Mit szeretnének elérni az "ilyen" és hasonló hazugságokkal????? Ezek valóban ennyire balfa**ok? Tényleg azt hiszik ezzel segítenek a saját nyomorult helyzetükön?

Az ilyen és ehhez hasonló történések miatt szavaztam Én a Jobbikra. Majd bizonyosodom meg ismét, valóban jól döntöttem, mert amit ezek csinálnak, nah az már vérlázító! Minél több ilyen fatális ostobaságot csinálnak Draskovicsék, annál nagyobb elánnal biztatják az eddigi Jobbikos szavazókat és a Jobbikot támogatni szándékozókat, hogy igenis szavazz a Jobbikra! Vagy valaki másra csak ne az MSZP-re és hű cimborájára az SZDSZ-re.

Elképesztő, hogy mekkora sötét pártemberek vannak kicsiny nyomorult hazánkban. Messze még a mi felemelkedésünk nyugati szomszédaink szintjére. Kell nekünk még vagy 20-30-40-50 év is, mire a 20 évvel ezelőtti nyugati szintet elérjük.......

sebien 2009.07.25. 19:15:23

@==T==: remélem, ha majd ezek (nem ők) kerülnek bajba, szabálykövető emberek "sietnek" a segítségükre és bennégnek valahol. megérdemelnék.

kulalak 2009.07.25. 19:18:11

@K.Jani: nem mult ido, jelen ido, bocs. a 2002-2010 ugy fog foltunni mikor ujra megerte elhagyni az orszagot es erre meg biztattak is verlazito modon. Sotet lapok a torikonyvben es sotet fazonok M.on.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.25. 19:24:39

mindig ugyan az a műsor, jobboldali veszély, jönnek a nácik meg a fasiszták, de mi: a derék baloldali elvtársak, majd megvédünk titeket.

Amióta az eszemet tudom, mindig ugyan ez a lemez: megvédenek az impereiliastáktól, a kokakólától , a beatzenától, és egyáltalán azt tartják magukról, hogy nélkülük csak 5 éves gyerek módjára botorkálnánk a világban.

Ha nincs veszély, hát majd ók kreálnak - tetszenek emlákezni? Rajk elvtárs is bevallotta, hogy a kunyhóban találkozott a kémmel, és ez így megy unalomig végnélkül.

Egy gyereket sem lehet folyton a mumussal ilyesztgetni, ha nem jön a mumus, akkor talán feltételezi, hogy nincs is.


Ha nem tudják bizoyítani, hogy veszély van, hát madjd kreálnak egyet (rajk a kunyhóban a jugoszláv kémmel).

Hányszor akarják még eladni nekünk ezt a műsort?

A spekuláns 2009.07.25. 19:32:12

Ugyanaz a helyszín, állapítom meg, mint hozzá nem értő és RTL klub, TV2 híradón nevelkedett proli.

Mekkora agyalágyultnak kell lenni, hogy egy ilyen hírt elhiggy? Hány diploma szükséges hozzá, hogy észrevedd a 2007-es helyszín és a most bemutatott videón lévő szántó megegyezését?

Aki ezt Draskovicstól beveszi.............
Nah az ploli! és nem proli!

gcsabi 2009.07.25. 19:33:33

@tesz-vesz:
benne vagyok, majd kifogjuk a loerőket, és mi toljuk a rabomobilt :)

Rwindx 2009.07.25. 19:41:27

Én mindig azt hiszem ennél ocsmányabbak már nem tudnak lenni ezek a férgek, aztán csak mutatnak újabb dolgokat.
Hát most leesett az állam. De ennyire hülyék nem lehetnek. Vagy mégis? Egy ötéves gyerek kiszúrja az azonosságot, de a fantasztikus képességű IRM, draskovics patkánnyal az élen, az NNI, a rendőrség képtelen rá.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.25. 19:48:28

@gcsabi: (nem jó helyre megy az előző linkem, törölték egy kommentedet?vagy más mondta, h zerót lecsukják? vayg nem is volt ilyen?)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.25. 20:10:04

De hát itt csak hülyének néznek minket!

A terroristák miért a pusztában robbantgatnak?

Talán ha nem tűnt fel hős rendőreinknek, a terrorpisták embereket szoktak felrobbantani pl. busszal együtt.

De nem a pusztában...

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.25. 20:22:26

azt mondja ez a derék miniszter, hogy ilyen robbantásokat terveztek házak ellen.
elképzelem, ahogy budaházi a vállán átvetett 50 kg-os nitrogénműtrágyás-zsákkal, a spannja meg a 20 literes gázolajos kannával fellopakodik - mintegy a környezetbe olvadva - a rózsadombra, avon-ügynöknek kiadva magukat bekéredzkednek az ingatlanra, majd a tulaj éberségét elaltatva, a batyut elrejtik a célszemély háza alatt. majd kiépítik hozzá a vezetékelést és egy, az utcában parkoló audi a6 quattro 4.2 allroad mögé bukva megnyomják a piros gombot...

F_Jikov 2009.07.25. 20:50:47

@Pain2: Monnyuk, én egyedül a karóbahúzást tudnám elfogadható módszerként elfogadni Draskovics esetében.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.25. 21:03:29

Most komolyan erre kell hazaérnem, hogy Marika néni a bizonyítékraktárban összecserélt két DVD-t?! Ez nem fordulhatott volna elő, ha a rendőrségnek is olyan remek HR-ese lenne, mint a BKV-nak. :)

gcsabi 2009.07.25. 21:03:59

@tesz-vesz:
Valahol a kenedy gyilkosság és dózsa között illegelitásba vonult a link és táncsicsnál dekonspirálódott. csak azt nem tudom zéró megszökött-e már vagy menjünk mégis budára...:)

Baszkurátor 2009.07.25. 21:11:55

@zero: Dehogynem.Tök véletlenül elcserélték a felvételt.Addigra meg majd csinálnak egy másikat.Ennyi.

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.25. 21:12:09

Nekem van egy megérzésem. Lehet, hogy hülyeség, de leírom. Nem lehet, hogy az NNI-nél valakiknek elegük lett ebből a patkányarcú kis senkiből, s behúzták a csőbe , hadd járassa le magát, hisz úgysem emlékszik rá, hogy annakidején mi is történt tolnában. De jó lenne, ha így történt volna ,kis fény lenne hogy egyeskben nem veszett ki a tisztesség ott sem. Ez a barom meg menjen a bús pi......ba. A kis szemét!!!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.25. 21:18:41

@kispista2:

Nekem is ez jutott eszembe..
Jó tudom, nem volt nyilvános, de mondjuk a haverja iskolatársának az unokatesója elküldte neki...

Vagy bevitték valamelyik bonyhádi srác bátyját, apját?
Az nagy ütőkártya lenne a kezükben, mert mondhatnák, hogy most aztán tényleg tűzzel-vassal irtani kell a gonosz hungarische terroristákat, mert továbbörökítik a tudományt....

has 2009.07.25. 21:19:53

A hirtv is csak annyira hiteles mint a tulajdonosa. Mióta az a szemét megvette nem nézem.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.25. 21:20:13

@ermi50xn6j2:
szerintem a rendkívüli állapotra és a választások elhalasztására játszanak. vagy szimplán hülyék. utóbbi szimpatikusabb.

DeMarco 2009.07.25. 21:22:50

Bár jól elszórakoztam Hastamananán, végül is a dinókat is szeretjük nézni. Mégha ki is halt a fajtájuk... :))
De viccet félretéve, a cikk megjelenése óta kerestem a videókat, hogy lássam a kamut, (bár elsőre is elhittem). A magyarok nyílainak nevezett emberkéket Százhalombattán vették őrizetbe. Mivel gyökeres battai vagyok és nagyon jól ismerem a környéket, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a felvételek nem ott készültek. Kizárt. Nincs ilyen hely a város közelében sem. Rengeteg olyan helyen lehetne robbantani ahol ez simán megoldható lebukás nélkül (kiserdő, dunapart, sziget, téglagyár, löszfal stb.). És az is kizárt, hogy senki nem hallotta volna, senki nem látta volna a robbanást. Nagyon mellényúltak most Drazséék, teljesen nyilvánvaló a bonyhádi esettel az egyezés. Fent volt a gépén... pff.. ekkora baromságot. Tegnap volt asszem az indexen egy videó, hogy egy srác elektromos sokkolót gyártott. Akkor nem volt időm megnézni, így leszedtem, h később megnézhessem. Húha... fent van a gépemen... aszta... ez má' valami... amatőrök...

sobrijoska10 2009.07.25. 21:25:31

...és mi van, ha ezek tudatosan rombolják szét az mszp, szdsz imidzsét, hogy más pártokban megjelenhessenek?

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.25. 21:25:38

triumphator!

Hogy hülyék,az nem kétséges, na de ennyire hülyének lenni szerintem világcsúcs.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.25. 21:30:04

A friss NNI-közleményt betettem a postba.

"robbantást ábrázoló felvételről valótlan tartalmú információk jelentek meg egyes médiumokban"

grupi 2009.07.25. 21:31:36

Ez a buzi gonosz gnóm törpe drazsé nem kerül a bitó alá?
Én nagyon elküldeném und-ormányos és erőszakos figuráját a gulágra, csak azért, hogy a szegedi csillagban, vagy szopi-kőhidán ne tudják megköcsögölni, pusztán érdemei elismeréseként.

Grafithuszar 2009.07.25. 21:31:48

Hát ez kész. Egyszerűen nem hiszem el hogy még ezt is meg lehet csinálni. Mondjuk szerintem mindenkinek akinek nagyobb az IQ-ja mint 60 már rég világos hogy NBH=Magyarok Nyilai.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor találnak a Vastagbőr alkotóinál, gyanús videókat/porokat (pl. cukor liszt)

"Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat. "
Aha. Szóval mivel az én gépemen meg most épp rajta van a Die Hard 2 akkor most ezek szerint én el akarom foglalni Ferihegyet? :)

gcsabi 2009.07.25. 21:35:11

@laspalmas:
Szerintem meg az UDZzrt feltörte a MEH Mac számitógépét, es robotképrogramrobotot hackelt a nemzeti nyomozóiroda bizonyíték kartonnyilvántartó pc-jére.
Mari néni meg a fideszberenc ügyészség beépített embere. aki a videót eredetileg Lendvai Ildikó dosziéjába akarta becsempészni!

wladyslawsky (törölt) 2009.07.25. 21:37:27

@tesz-vesz: lennének ötleteim, de nem írom le őket, mert moderálási elvekbe ütköznének

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.25. 21:38:03

Na megkezdődött a sumákolás! Egyszer Így, egyszer úgy ezek komolyan gondolják, hogy ennyire hülyék lennénk? Rohadt itt már az alap és a felépítmény is.Rogyik már össze a ház!!

desertstorm 2009.07.25. 21:44:47

Ti hülyék vagytok! A Magyarok Nyilai karácsonykor az Al Kaida kiképző táborában voltak és készültek Tököm Bököm MSZP-s képviselő kutyaházának a felrobbantására. Szerencsére Drazsé résen volt, mert megkapta a fülest a CIA-tól. Tudomásom szerint örült is neki, hogy felzárkozunk Amerikához és alakíthat!

papika 2009.07.25. 21:45:06

Szerintem Drazsé nem esik pánikba.
Már keresik is azt a szántóföldet, ahol van egy kis dombocska, a búzát learatták, a kukorica szépen növöget, építenek rá három vadászlest, gyorsan telepítenek oda bokrokat, szépen formára nyibálják. Egy rutinos kertépítő ezzel végezni fog hétfőre, és lehet sajtótájékoztatót tartani, hogy ehun e, fidesz, itt a mező! Itt gyakorolnak a gonosz politikai terroristák!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.25. 21:47:13

@laspalmas: Figyuzzámán! Benne vagy a hírekben! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.25. 21:49:38

@tesz-vesz:

Kapcsolatra tippeltem, de ott ilyenek vannak:

"Az egészben az a vicc, hogy egyik állítás nem zárja ki a másikat. Íme:

(Draskovics szerint) "az látható, ahogy a politikusok elleni merénylet előkészítésével gyanúsított Magyarok Nyilai nevű szervezet próbarobbantást hajt végre."

A másik állítás:
(Balsai szerint) a robbanás helyszíne kísértetiesen hasonlít egy több évvel ezelőttihez, ahol kísérletező kedvű fiatalok robbantottak.

Konklúzió:
A "kísérletező kedvű fiatalok" a "Magyarok Nyilai nevű szervezet" robbantgatói voltak, akiket a rendőröknek nemrég sikerült nyakon csípni. Az azonositás nyilván megtörtént, vagy megtörténik.

Világos, nem?"
------------
"Értjük, hogy mire gondolsz, és valóban felháborító Balsai eljárása. Mert Draskovics nem mondta, hogy a bíró ezen bizonyíték alapján rendelte el az előzetes letartóztatást, hiszen számos egyéb bizonyíték, köztük tárgyi bizonyítékok is vannak.( Az én kis városom, Százhalombatta is igencsak érintett a dologban, hiszen két bombakészítőt is itt kaptak el.) A felvétel meg miért lenne hamisított, hiszen Balsai maga is elismeri, hogy ez egy valós felvétel, csak régi. Miért régen robbanthattak? Az már elévült? Az nem robbanószerrel való visszaélés? Gondolom, hogy ehhez a felvételhez valamelyik gyanúsított révén jutott a rendőrség. Akkor miért lenne hamisított? És ki hamisította? Draskovics?
És miért? Hogy ártatlan embereket megvádoljon? És van a fideszes pofátlanságnak valamilyen felső határa? És a hazugságnak? És nektek nincs hányingeretek ettől az egész fideszes sz@rkavarástól?
Van Magyarországon egy szélsőjobboldali terrorszervezet, akik a rendőrség és az előzetes letartóztatást elrendelő bíró szerint megalapozottan gyanúsítható lőfegyverrel és robbanószerekkel elkövetett terror cselekmények elkövetésével. És akkor a fideszes Balsainak az a legnagyobb problémája, hogy a közvélemény tájékoztatásakor a cselekmény illusztrálására használt videó felvétel régi. Életveszélyes ezeket még a hatalom közelébe is engedni. Mit várhat az ország ilyen politikusoktól?"

papika 2009.07.25. 21:50:04

Amúgy ez a Drazsé mitől ilyen frusztrált?
Utálták a csajok a gimiben? Nem vették be focizni általánosban? Verték oviban az ovistársak? Nincsen vkinek vmi első, esetleg második kézből való pletykája?

Balt 2009.07.25. 21:51:13

Ez a pali a jolly joker! Egyszerűen mindenhez ért. Pénzügyminiszterséghez, belügyminiszterséghez, gimis KISZ-titkársághoz,
kepviselofunky.blog.hu/2009/04/09/drazse
autómosáshoz.
index.hu/belfold/drask0818o/

Remélem a labdavarráshoz/zacskóragasztáshoz is remekül ért, de ha nem, az se baj, majd gyakorlatot szerez benne. :))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.25. 21:51:34

"személyesen is meggyőződhetnek, a büntetőeljárási szabályok betartása mellett."
Ezzel nem mondott semmit.

A bizonyítékhamisítás viszont bűncselekmény...
Bár gondolom Draskovics megússza majd, aztán kirúgnak majd valami irodakukac századost, aki mittomén, kiírta a DVD-t a buzi fejeseknek, hogy haljon éhen annak a családja.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.25. 21:51:49

valaki nem lakik a közelben? menjen már oda holnap és lőjön pár képet.

Kartal (rezervált) 2009.07.25. 21:53:13

@ermi50xn6j2: ráadásul szarból épült, és most potyog a nyakunkba a vakolat...
no, némi informálódás után: a video és a fényképek készülhettek Bonyhád környékén, ott vannak ilyen bokrokkal tarkított szántók. hogy pontosan hol volt a robbantás két éve, még nem tudom, de ha bejön róla info, megosztom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.25. 21:56:01

Hádevaze! Bonyhádon gondolom volt 2-3 ember aki robbantott.
Van erről videó.

Van másik mondjuk 20 ember aki a Magyarock Nyhilaji.
És ha ezek véletlenül sem ugyanazok, akkor mi a faszt bizonyít ez a videó?

DeMarco 2009.07.25. 22:00:19

@laspalmas: Nem figyelték? Battai létedre tudhatnád, hogy nincs ilyen hely Battán sehol, mint a felvételen. Kizárt, hogy ott robbantottak!

Hiszia Piszi 2009.07.25. 22:00:35

Vajon létezik olyan úniós tagország ahol egy ilyen botrány után nem mond le azonnal a miniszter?(és akkor az előző balhékról nem is beszéltünk)Nekem az az érzésem,hogy ezt is megússza.Jövő héttől újra élvezhetjük azt a hátborzongató,pökhendi,kivagytebarátom mosolyát a híradásokban...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.25. 22:00:49

@papika:

Van rá esély.....
Bár jobban belegondolva, minek törnék magukat? Úgyse lesz semmi.

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.25. 22:01:11

A kuruc feltette a robbantásról készült nagyfelbontású fényképeket is (tehát nem videóból kivágottat, hanem fényképet).

A képek EXIF-je szerint egy Canon 400D-vel készültek, 2007. 08. 05-én 15:46-kor. Mikor is volt a bonyhádi kráterügy?

öregmogyi 2009.07.25. 22:01:40

Azt el tudom képzelni, hogy tényleg az egyik Magyarok Nyilai tag gépén találták a felvételt. Hisz a Kuruc.info is kapott jóminőségű képeket ugyanerről a robbantásról, pedig anno az elkövetők -a fiatalok- állítólag eltüntettek minden nyomot. (és a bírósági tárgyaláson sem került elő semmi), tehát valahol ezek a fájlok keringenek. (példul hobbi-robbantók dicsekednek egymásnak e-mailen) Szóval ez a felvétel ott volt egy Magyarok Nyilai tag gépén. Aztán ezen fellelkesülve Drazsé beleszaladt egy hatalmas pofonba. Nem ellenőrizték az infót (lehetett volna egy gagyi-filmrészlet is)... Az eset nagyon hasonlít a "MeH vs Mac"-es félreértésre. Valaki talál egy információmorzsát, és a szoci hazugsághenger egy komplett "Fideszes árnyékkormány"-sztorit kerekít a történetből.

DeMarco 2009.07.25. 22:02:50

Ha vki van Bonyhádról, küldhetne képet ahogy triumphatos is mondta.

Balt 2009.07.25. 22:04:52

@Samott: "De honnet? Nem ismerem azt a tortenetet, feltoltottek a youtubera, vagy hogy?"

A Zindex szerint a tv2-nél a mai napig megvan a felvétel:
index.hu/belfold/2009/07/25/hamis_felvetelekkel_riogat_draskovics/

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.07.25. 22:05:56

impavidus.gamewar.hu/bonyhad.swf ez a bonyhádi srácok a robbantásukról készült fényképe és a nni filmjének egy képkockája felhasználásával készült

desertstorm 2009.07.25. 22:06:13

Mit akartok, ez kis ország! Itt felrobbantanak egy budit, USA-ban a WTC-t! Ez is nagyon veszélyes, mert sz@rni kell...!

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2009.07.25. 22:06:49

Hol van már a könyvbe rejtett százdolláros módszer...

Ebben az egészben az az igazán aggasztó, hogy kimennek házhoz, lefoglalják a számitógépedet, téged beraknak ekőzetesbe, majd (az amúgy külsős és független) szakértő megvizsgálja a gépedet és azt állithat amit csak akar.
Hogyan bizonyitod be, hogy a Te gépeden sosem volt ilyen fájl? Van itt valaki aki mondjuk fejből tudja a laptopjában lévő merevlemez sorozatszámát? Miből tartana elmeszelni valakit igy egy-két évre? Semmiből.
A nyomozás ideje alatt simán bent tudnak tartani 2 évig (+1 ha nagyon akarják). Csupán azt kell tudni bizonyitaniuk, hogy fennáll a szökés, bűnismétlés vagy összebeszélés veszélye (terroristáknál pedig ezek fent szoktak állni).

Követ 2009.07.25. 22:07:52

Ez a kedvencem: "Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."

Így tehát ha ugyanazon a gépen egy South Park epizód is le volt mentve, akkor egyértelmű a terroristák kapcsolata a rajzfilm stúdióval... ééééérteeeem.

öregmogyi 2009.07.25. 22:07:57

@laspalmas: "És miért? Hogy ártatlan embereket megvádoljon? "

Tomcat "Bombagyára" jut eszembe. Vagy az iwiw-es fanklub alapján előállított emberek. vagy az UD Zrt ügy. Ostoba szocik..

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.25. 22:10:25

@Kartal (a morc):

:-))

No akkor az NNI videójának az elején a robbantást tekintsük illusztrációnak, hogy ilyet is robbanthattak VOLNA az elvetemült terroristái... Vagy éppen a bonyhádi gyerekek voltak a bombabeszállítóik :-)

is 2009.07.25. 22:12:51

@öregmogyi: ennek elég nagy a valószínűsége. tekintettel arra, hogy az ügyészség,mennyire FIDESZes, és az NNI mennyire közel áll az ügyészséghez, könnyen lehet, hogy a FIDESZ vezette meg Drazsét is.

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.25. 22:13:03

Ja, és épp most aprítom kalapáccsal a vinyómat, nehogy nálam is megtalálják a felvételeket, és terroristagyanúba keveredjek :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.25. 22:13:03

Azt üzenem a Nemzeti Nyomozó Irodában dolgozó számos ismerősömnek, hogy az "én csak parancsot teljesítettem!" már a nürnbergi perben sem vált be.

Srácok, valaki a ti farkotokkal veri a csalánt...

Ráadásul sokan szopni fogtok úgy egy év múlva, s nemcsak azok, akik meg is érdemlik. Gondolkozzatok el ezen.

Én szóltam.

Martian (törölt) 2009.07.25. 22:13:33

Idézet: "Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."

Ha a felvétel elterjedésének története nem pontosan ismert, akkor korántsem nyilvánvaló.
(általános iskolai szintű logika)

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2009.07.25. 22:16:15

tudod, az a baj, hogy itt most drazsét kellene fikázni, de én csak magunkat tudom. ha ő megbukik, milliárdos üzletember marad, állami tenderek nyertese (lásd kóka-pintér stb.), a békávés mamika is százmilliók birtokosa, és mindezt a mi pénzünkből, a mi "jóváhagyásunkkal'". és nem történik velük semmi. ez a szar.

LeMond 2009.07.25. 22:17:35

Profi amatörizmus.

papamaci1 2009.07.25. 22:20:50

Haverom osztálytársa, kollégája volt Drazsénak.Mesélte, akkor is link , munkakerülő volt, minden alól kibújt KISZ führersége miatt....

papamaci1 2009.07.25. 22:22:41

@Martian:


És ha az én számítógépemen, akkor én vagyok Oszama bin Laden... :-) Vagy Szaddam Husszein....

Manci néni, a szomszéd 2009.07.25. 22:27:52

Én meg elkezdtem letölteni a gépemre az "Évszázad Összes Merényletei" 12 DVD-s kiadását, hátha egyszer ezt is lefoglalja Dr. Azsé evtárs.

DeMarco 2009.07.25. 22:28:11

@laspalmas: Kinőttem már a mesékből... :((

Kormoran 2009.07.25. 22:32:40

Nekem most az ütött szöget a fejembe, hogy mindkét felvétel közel azonos kameraállásból van, pedig az egyiket a robbantók a másikat a TV2 készítette.
Vajon miért?
Persze lehet, hogy a terepadottságok miatt.

öregmogyi 2009.07.25. 22:34:53

@is: Nem kell ide Fideszes csali, a szocik maguktól is nyomulnak. Közpénzügyi államtitkár, meg a különböző bizottságok a Fideszes ügyek kivizsgálásráa. (nulla eredménnyel) -legutóbb a Gripen-ügyben.

Aztán Keller László (Kabai Károlyon keresztül) magánnyomozó céget állított Orbánékra. (közpénzből -és szintén eredmény nélkül) Így nem csoda, hogy ha ezekhez becsönget valaki, hogy "MeH"-et hallott a telefonban, vagy hogy a HírTV-sek autójában kábítószer van, akkor másnap már rohannak is a sajtóhoz (vagy szólnak a haveri kutyáknak) mert nagyon hiányzik már neki valami sikerélmény.
Ez most megint elmaradt... hehe

CSÉ 2009.07.25. 22:36:50

@papika: Sajna nincs, de most jöttem rá, kiköpött Moe bácsi a Simpson családból.
Íme a bizonyíték: en.wikipedia.org/wiki/File:Moe_Szyslak.png

CSÉ 2009.07.25. 22:39:44

@öregmogyi: De ez még mindig nem magyarázza meg, miért nem várnak a médiával addig, míg megalapozottak nem lesznek a vádjaik.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.07.25. 22:40:41

Soha egy hazug politikusnak sem szabad elhinni amit mond. Disznók mind.

brlv24 2009.07.25. 22:41:08

A bizonyitekhamisitas eleg komoly ugy, nem?

Az alapeset definíciója: 233.§. (1) Aki
a) a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol
b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt adatot hoz a hatóság tudomására
bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évig terjedő szbadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.
(3) Ha a hamis vád alapján a vádlottat elítélik, a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

brlv24 2009.07.25. 22:42:08

234.§. Aki mást hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével azért vádol hamisan, mert gondatlanságból nem tud arról, hogy tényállítása valótlan vagy a bizonyíték hamis, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Minimum 1 ev, remelem letoltendo:)

Dezsoke a kem 2009.07.25. 22:46:27

Sajna megússza ez a féreg.

Dezsoke a kem 2009.07.25. 22:54:34

Egyszerűen hihetetlen. Fogadni mernék, hogy a maximális büntetés ugyanaz lesz, mint Laborcnál. Az "elviselhetetlen munkakörülmények" hatására "önként" felmond, távozását "elfogadják", majd jó zsíros végkielégítés mellett másik állami szerepet kap.

U N D O R Í T Ó

backward 2009.07.25. 22:55:11

@zero: Jah, törlöm is a gépről a kísérleti atomrobbantásokról készített felvételt, mert még kitalálják, hogy én robbantottam atomot.

veny 2009.07.25. 23:01:29

@gcsabi: "Csóri kiskémikus" 50 kila műtrágyával, hogyne... :)

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.25. 23:03:16

@veny:
? az egyik cégnél itt nálunk a 40 kilós granulátumos kiszerelés 8e körül van.

CSÉ 2009.07.25. 23:04:32

Szili Kati is megmondta, hogy maguk alatt szappanozzák a lejtőt. Az ország Moe bácsija meg most hozott egy tonna vazelint is rá.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.25. 23:05:12

szerintem nincs szándékosság az NNI részéről.

tényleg. a nyomozók téves szálat követtek, drazsé meg elhamarkodott egy sajtótájékoztatót. a jelenségnek az a neve, hogy hozamvakság: annyira jól hangzik, hogy elaltatja a gyanakvást.

vagy még az is lehet, hogy a két bonyhádi robbantós gyerek beállt a magyarok nyilaihoz.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.25. 23:09:48

@elemes2:
petőfi attila ezzel a sajtótájékoztatóval valszeg bebukta a karrierjét. kár érte, az utolsó ízig-vérig "zsaru", a regénybéli nyomozók szinte utolsó mohikánja ő. csak őt sajnálom, mert odarángatták egy félhülye nímand mellé.

Lajosbácsi 2009.07.25. 23:11:06

Nagyon sántít ez a történet. Tételezzük fel a legjobbat, vagy a legrosszabbat, ami csak nézőpont kérdése és tényleg van összefüggés a bonyhádi robbantók és a magyarok nyilai között, ahogy a Drazsé és az NNI állítja.

De azt nem értem, hogy folyamatban levő ügyekről nem szabad nyilatkozni, ha jól tudom, van ilyen szabály nem ?

De akkor miért hozták nyilvánosságra ezt az információt ? Dilettantizmus vagy a mindenáron való megfelelési vágy ?

Túl sok kérdés, válaszok nem lesznek, az biztos.

Csak még egy utolsót, hogy ezek után biztos helye van a szakértői kormányban egy szakértő miniszternek ?

baliquez 2009.07.25. 23:14:28

Drazsé és bandája maga az errorszervezet. A magyarnyúl téeszre pedig szükségük volt, ide a rozsdás bökőt hogy a parlamenti választásokig még konkrét robbantásuk is lesz amibe jobbikos figurát próbálnak belekeverni. Reménykedjünk hogy ne legyen belőle baleset.

"Majd ráfogjuk a nyuszira, höhö."

Sőt, lehet hogy egy prominens kormánytag "merénylet" "halálos" áldozata lesz, műtemetéssel meg minden. Simán. Lehet hogy már most tülekednek a szerepért páran - ez esetben esélyesen el lehet kerülni a fekvőnyolcast amit szobakerékpáron kell végigbringázniuk dinamót hajtva míg bele nem döglenek. Hazaárulás, folytatólagosan és bűnszervezetben különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés, folytatólagosan és bűnszervezetben elkövetett befolyással való visszaélés, ésatöbbi ésatöbbi. Drazsé és Szilva esetében bűnpártolás és többrendbeli terrorcselekményre való felbujtás még pluszban. Fincsi.

Próbálkoztak ezek már mindennel, csak annak nem számoltak szemmel láthatólag utána hogy az ilyen akcióiknak a választók részéről tapasztalható növekvő támogatottság lenne a célja, ezzel szemben nálunk minden egyes alkalommal csökkent a népszerűségük - már azelőtt is hogy kiderült volna a disznólkodásuk ami miatt elterelésként kinyitogatták a nyúlketrec ajtaját.

Ez a terror konkrétan amit ők csinálnak. Budaházy és társai elfogása és fogva tartása egyszerűen egy pofonegyszerű (és pofonszerű) üzenet a társadalom MINDEN tagjának: bárkit bevarrhatnak terrorizmusért ha kedvük tartja és úgy érzik hogy okot adott rá.

Aztán már most rohadtul meg vannak lepve mikor a jobbik simán és balról előzi az mszp-t (záróVonalon keresztül). Úgy néz ki Drazsé jobbikos belügyminisztert szeretne a kövi kormányban, tettei ezt sugallják.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.25. 23:15:14

@Lajosbácsi:

képzeld magad a kormánypárt helyébe. kinéz egy méretes zakó -- nyilván belekapaszkodnak mindenbe.

drazsé viszont nem egy lemondós fajta.

márnyuszi 2009.07.25. 23:16:27

szakértő miniszter? muhaha. drazsé, már minden volt, csak angol királynő nem...
a komcsik már akkor hazudnak, ha kérdeznek.
szánalmas banda.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.07.25. 23:20:26

Közben elkapták a Magyarok Nyulai terrorszervezet vezetőjét is!
kepfeltoltes.hu/090725/rc10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.07.25. 23:25:02

Upsz!

Fent van a gépemen a Battlestar Galactica minisorozata.

Kobol Tizenkét Kolóniájának lecylonbombázásáért mivel fognak megvádolni?

CSÉ 2009.07.25. 23:32:07

@baliquez: Dobrev Klárát is nőimitátor helyettesíti. :) Itt már minden megtörténhet. Basszus miért nem csinál valaki egy ütős kabaré-szappanoperát Abszurdisztán címmel? Én segítenék forgatókönyvet írni.

states 2009.07.25. 23:32:31

UD Zrt, most meg ez. Ami a legelképesztőbb, hogy ezek a konspirációhoz pontosan ugyanolyan hülyék, mint a kormányzáshoz. Elképzelhető, hogy lubickolhatnak itt a külföldi titkosszolgálatok, ahol ezek az elhárítók. Ez a Drazsé külön megérne egy misét, annyira aljas és ostoba, hogy kiül az arcára. Olvasni lehet belőle...

CSÉ 2009.07.25. 23:34:37

@elemes2: Tényleg ez a megfelelő szó. Nem ismertem, de ezennel ünnepélyesen felveszem az aktív szókincsembe. Most pedig megyek aludni, mert ha nem...

RustySpoon (törölt) 2009.07.25. 23:58:59

Ez az egész nem azért durva mert ilyen és az UD Zrt ügy esetében normális országban hazaárulásért leültetnek valakit, hisz államtitkokat szivárogtat, hamisít, keneget, nyalogat feltehetőleg hatalmas pénzekért cserébe, hanem az, hogy az NNI, NBH meg az egész bagázs egy korrupt szarkupac, amit az MSZP mögött álló erők rángatnak.. és tudjátok így soha nem lesz semmi ebből az országból, ha már a nemzetbiztonság is privatizálva lett és bizonyos érdekeket szolgál, nem a magyar embereket és a haza érdekét. K*rva nagy gáz van, nem tudom sikerült-e érzékeltetni. A helyzetet egyébként nem könnyű orvosolni a szervezet jellege miatt.. konkrétan lehetetlen lenne feltérképezni kinek és mikhez volt köze. Ilyenkor az van, hogy szétzavarjuk / lesitteljük / kivégezzük az egész bagázst és megbízható, friss emberekből újraépítjük a szervezetet, vagy az érintett szervezeti egységet.

states 2009.07.26. 00:01:19

Meg kell mondjam őszintén, amikor hallottam a Fidesz nyilatkozatát, biztos voltam benne, hogy most mellélőttek. Annyira azért nem lehetnek hülyék és aljasok Draskovicsék, hogy erre képesek lennének. Hát de igen, akárhogy is nézem ezeket a felvételeket, még a bokrok ágai is ugyanúgy állnak. Ezt azért most Drazsé nem úszhatja meg, vagy ha igen, akkor ez az ország lehúzhatja a rolót...

Kenedy1 2009.07.26. 00:05:39

KÖTÉLRE VELÜK!!!!

gcsabi 2009.07.26. 00:06:10

@CSÉ:
Ezt legfeljebb egy Fekete vipera-szerű sorozat lenne képes ezen a szinten megjeleniteni!

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2009.07.26. 00:19:41

Nagyon sajnálom a közkedvelt Draskovics ex-KISZ führer, mindentértő minisztert, mert most jól megszívta szegény feje. Biztosan azonnali hatállyal kirúgják a húsosfazék mellől, s mehet kukoricát kapálni. Kultivátora már van hozzá a szájában. Az ész megáll! Itt már mindent büntetlenül meglehet csinálni? Tiszta szocializmus, ha nincs bizonyíték, majd csinálunk. Ennyi IQ-val és ilyen undormány pofával kész Jobbik reklám. Hozott nekik vagy 10%-ot tüstént. Egy épeszű falusi körzeti megbízottból jobb rendészeti miniszter lenne. Azt hiszem, a kultivátoros ex-KISZ führer megússza, s majd valami névtelen őrmester nyakába varrják az egészet.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 00:20:05

@states:

Képzeled el, hogy ilyen "szakmai tudással" és hozzáértéssel védi az országot és az állampolgárakot a titkosszolgálat meg a Nemzeti Nyomozó Iroda :)

Majd holnap bejelentik, hogy a DVD-t összeállító beosztott kolléga összekevert 2 avi-t, és a rosszat másolta fel a DVD-re, de már kirúgtuk ...

Büszke Böszme 2009.07.26. 00:21:28

Áhh...Drazsé is bukik, de nem úszhatja meg!

Van elég jobboldali ügyvéd a nemzeti és polgári, konzervatív pártokban, ráadásul elég hinni a JOGÁLLAMISÁGBAN - és tenni érte:

Drazsé, Veres, stb. nem úszhatják meg.

Most nyár közepe van, senki nincs a helyén: de a Drazsé (és Veres) vs HírTV ügynek sincs még vége...

Bárcsak a Kopasz Majom arcába taposhatnék...

Jósolom, hogy őszre a lakosság javai és jogai védelmében fizikai erőszakot fog alkalmazni, hiába van 40 ezer idióta, szélsőbalos hazaáruló, korrupt és kötekedő, garázda köcsög az Állam szolgálatában....

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2009.07.26. 00:21:57

Na, akkor most az van, hogy a NNI betette dekorációnak a robbantást, de a többi cucc, amit ott találtak a MNY-nál, az mégsem lehet kamu...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 00:21:59

@Dörmögő_Dömötör:

Ilyen minőségi teljesítményt az IM vezetésénél BÁRKI tudna nyújtani, ismétlem BÁRKI ... ennek az országnak egy ilyen vigyorgó Draskovics jutott.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 00:23:12

@G.d.Magister:

Igen, lehet, de ha van egy záptojás a tartóban, akkor lehet hogy a többi is az ... a gyanús mind ...

Büszke Böszme 2009.07.26. 00:24:00

@tiboru:

Rendőr vagy?!

Lámpavasra!!

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2009.07.26. 00:27:01

@zero:

Valamiben tévedsz barátom. Ebben az országban nem egy, hanem sok Draskovics van, s mind a kormányban.

Büszke Böszme 2009.07.26. 00:28:58

@is:

Az Ügyészség NEM FIDESZES!

Főnökei mind posztkomcsik, a Legfőbb Ügyész meg már 51 éves Katonai Főügyész (bolsi nomenklaturista) volt 1990-ben is!

Az Ügyészség Fletó bukása óta JOGÁLLAMI!

Csakhogy a privilegizált bolsi elvtársaknak a JOGÁLLAM jobbra van az ő kivételezett, rohadék megszokásaikhoz képest!

Pomme 2009.07.26. 00:31:12

Nemsokára kiderül, hogy amatőr színészek lőtték a rendőrpalotát anno, mikor a partraszállást próbálták a rakparton.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.07.26. 00:31:51

A rezsim által alkalmazott rekurzív algoritmus a következő, a régi jó nyolcvanas évekbeli stílusban:

10 DO pofátlan_geciség
20 GO SUB pofátlan_hazugság_zsebmédiának
30 GO SUB népuralmista_sördrukker
40 UNTIL pofátlan_geciség_ismeretlen
50 GO SUB lesittel
60 GO SUB kitüntet
65 REM évente 1-2 balhé illik más szereplőkkel
70 PAUSE (1576800 * RND(1) )
80 GO SUB perveszítve_adóból_kártalanít
90 PRINT kokettáló_orbánviktor
100 GO TO 10

Nagyjából ugyanabból a rutinválasztékból táplálkozik az egész. Csak az időhúzásra mennek, időnként ki-kineveznek egy maffiózót funkcionáriusnak, akinek aztán az újságíróktól a tótawékig a koncessziós mainstream nyalja a valagát.

Közben magasról és vadul tesznek a közelmúlt durva, nyílt maffiás fenyegetéseire, hadd ne linkeljem a siófoki fegyveres cigánydemonstrációt.

Nemzetbiztonság? Baszom, ha itt valami szolgálná a nemzet biztonságát, az az lenne, ha a teli parlamentre rázuhanna egy kisbolygó. Inkább kezdenénk előről.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2009.07.26. 00:32:23

@Büszke Böszme:

"Az Ügyészség Fletó bukása óta JOGÁLLAMI!"

Szerinted mi változott azon kívül, hogy a miniszterelnököt nem Ferencnek, hanem Gordonnak - kész röhej - hívják?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.07.26. 00:36:15

(A legszomorúbb az egészben az, hogy a toronymagasra halmozódott problémákat már sem Viktorék, sem Vonáék nem tudnák kivédeni, a Bokros kaliberű hiteles figurák bohózatba fúlnak. Nekünk Mohács kell - vagy esetleg az idő, amikor a népek önrendelkezését lelkesen támogató Európai Unió hálaéneke közepette kikiáltják az etnikailag autonóm BAZ-Szabolcsi köztársaságot.)

fakoff 2009.07.26. 00:58:09

nemértem... most a kémiabuzik voltak a terroristák és ciki lett volna bevallani, vagy nincsenek is terroristák csak kémia meg terrorbuzik?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2009.07.26. 01:01:59

Tilcsák beja kémijaórákat, merott téroristájkat képeznek ki!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 01:04:57

@Dörmögő_Dömötör:

1. a főügyészt ugye még fletó jelölte.

2. elég sok minden változott -- gordon nem ritkán mintha a fidesznek rúgná a labdát.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 01:05:43

@min0rity r3port:

bokros meg a hitelesség azért elég távol esnek egymástól :-)))

Perillustris 2009.07.26. 01:27:19

@states: "ez az ország lehúzhatja a rolót"

Sajnálom, hogy igazad van.

thedealer (törölt) 2009.07.26. 01:30:19

2007 ben fiatalok.... az ugye 2006 utan volt. a kismagyar szeptember 11. az oszodi beszed utan...

van ra sansz, hogy a meteoritgyarto fiatalokat kurva gyorsan beviszik es kapnak ok is 5 ev letoltendot mert meglatogattak "bizonyos radikalis portalokat" amirol bizonyites is lesz...

mehet minden mint zsakba a sitt, csak ne nekunk kelljen lapatolni... ennel meg a Fityeszesek gengszter minisztere is kedvesebb volt, mert az pl. szeretett dolgokat sajat kezuleg elintezni ( lsd. Kincsem park)... de O legalabb oda tolta a pofajat es nem az NNI- vel (nem volt) inteztette a szaros gatyak mosatasat.

Zsola777 2009.07.26. 02:11:20

"Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő."
Öregem, hát megkérték a zöldfülű, kémiabuzi gimiseket, hogy próbaként robbantsanak egyet. Felvették, hogy látszódjon, mekkorát szól, oddadták a tagnak a felvételt, és hogy ne bukjanak le, letörölték. Ezért nincs meg, így meg nekik csak egy csíny volt. Ez is lehet összefüggés, ha már konspiráció a téma.

Dwokfur 2009.07.26. 02:24:42

Ürgebőrbe varrt bombát nem találtak?

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.26. 02:58:32

Egy nagyon pici nyomozás után itt van az egyik srác az öt közül:
forum.index.hu/User/UserDescription?u=577473

Nem is csinál titkot ebből:
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9166743

Totál piromániás a gyerek, de kb. ez a legnagyobb bűne. A neten ott van mindenfelé a tüzeskedős fórumokon gekkóka, PyroMaster vagy GYIKmaster néven, sőt saját pirós weboldalt is készített: pyromaster.extra.hu. Nomármost aki titokban akar terroristát játszani (vagy terroristáknak szeretne anyagot szállítani), az gondolom, hogy inkább meghúzza magát, és nem csinál ekkora baromi nagy hírverést...

A képekről/videókról meg csak annyi, hogy a youtube-on a srácnak mindössze egy videója maradt fönn (pedig komplett linkoldal mutatott rá régen), ill. volt egy ilyen bejegyzése is az index fórumon: forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=577473&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9122986

"nem szeretném ha bajt okoznék másoknak az írásommal és a képpel, a segítség sürgős roppant sürgős lenne"

Nem csodálkoznék rajta, ha a bonyhádi képeket/videót is fölrakta volna annó valahová, csak aztán gyorsan leszedte, amikor kitört a balhé. A magyarok nyámnyila valamelyik tagja szintén piromán, akkor két éve simán letölthette a netről ezeket a médiákat. Ha ugyan tényleg a gépén találták meg, és nem hozott anyagból dolgoztak az elvtársak...

Aszi 2009.07.26. 03:44:54

@dark future: Szerintem is pontosan ez történhetett, a magyarok nyilai érdeklődtek a bombakészítés iránt, így bukkantak PyroMaster weboldalára, és onnét jutottak el a videóhoz, amit letöltöttek. Minden bizonnyal fent volt a youtube-on.

No, kinyomoztad azt, amit az NNI-nek eddig nem sikerült :)

Igaza van az NNI-nek, amikor azt írta: "nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat". Ez a kapcsolat annyiból állt, hogy a terrorszervezet egy tagja meglátogatta a robbantás egyik végrehajtójának weboldalát, és letöltötte a robbantásról elkészített videót.

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.26. 04:08:22

@Aszi:

Kép linkje szinte BIZTOSAN volt fönn az indexes fórumon:
"Kivitt a huzat néhány beírást, de olvastam egykoron hosszú beírásodat, láttam a robbanás képét is. Választ kaptam kérdéseimre, köszönöm tájékoztatódat!"
forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=100&t=9166743&na_order=

"A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem."
(www.police.hu/friss/20090725_NNI_2.html)

:-)))

Pedig elég lett volna csak egy-két szakfórumon megfordulni, és a kedves piromán delikvensek kommentjeit olvasgatni...

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.26. 04:41:24

"Most se fórum se oldal nem lesz egy darabig. Hála a Draskovicsnak megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.

Alig várom az újabb házkutatást!!!!

Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg... Ennek sose lesz vége bazdmeg.

Már megkeresett a HírTV alig tudtam lerázni a riportereket. Nem tudom honnan szedték elő a felvételeket és a képeket, valaki seggbe lesz rúgva de nagyon!"
pyrocenter.hu/forum/temak/pyromaster-nek.php

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.26. 04:44:54

"A videónkat állítólag a terrorszervezet egyik tagjának gépén találták. És állítólag ez a videó az egyik tesztrobbantásuk eredménye.

Itt sokan tudják hogy a rendőrség által bemutatott videón egy két centeres tag két évvel ezelőtti robbantása látható. Vagyis valami nem stimmel.

(...)

"Vagyis a mi videónk nem látott napvilágot mert megsemmisítettük. Ez nagyon érdekes, azt nem tudom ki és hogyan szerezte meg a felvételeket és a képeket, de megszerezte. Az sem világos, hogy pontosan mi történt.

A felvételek tényleg eljutottak az egyik tag számítógépére és ott találták a nyomozók. Vagy szándékosan használták fel a felvételeket.

Utóbbi akkora baklövés volna a nyomozóiroda részéről, hogy ezt nehezen tudom elképzelni.

Hogy mi az igazság az utóbbi két kérdéssel kapcsolatban az hamarosan kiderül. De az hogy a felvétel miként szivárgott ki és hogy az egy nagyon jó kérdés. Gondolom nem kell mondjam, hogy egyik robbantó tag sem olyan hülye hogy kiszivárogtassa, senki nem akarja maga alatt vágni a fát...

Tehát az a valószínűbb, hogy mielőtt kitört volna a botrány 2007 ben, mi elküldtük valamilyen internetes fájlmegosztón egymásnak a képeket videókat, és innen juthatott hozzá valaki.

Erre a legnagyobb az esély, mert bár emlékeim szerint tényleg volt egy kísérlet a fájlok ilyen módu megosztására az eseményt követő napon, a link nem működött, ezért úgy véltük a feltöltés nem járt sikerrel. Nem foglalkoztunk vele.

De lehet hogy valaki igen."
pyrocenter.hu/forum/temak/pyromaster-nek.php

No kb. ennyi a történet.

Aszi 2009.07.26. 05:17:03

@dark future: Teljesen világos. És ebből következően a Fidesz is idióta, ugyanis nyilvánvaló, hogy itt nem történt bizonyítékhamisítás. Ha hamisítani akartak volna, nyilván lett volna bőven olyan robbantós videó, amit nem ismer fel senki. Nem, egyszerűen az NNI nyomozóinak a melléfogásáról van szó: megtalálták valakinek a számítógépén a videót, és ebből arra következtettek, hogy az illető robbantott. Nem ismerték fel, hogy ez a bonyhádi robbanás, no persze ezért nem lehet hibáztatni őket, az vesse rájuk az első követ, akinek a videó láttán egyből bekattan, hogy de hát ez a bonyhádi. A nyomozásnak ebben a szakaszában azt feltételezték, hogy a gyanúsítottak maguk robbantottak, és ezt az információt továbbították Draskovicsnak, aki ezt készpénznek vette (megbízva a nyomozók munkájában), és aztán (megintcsak elhamarkodott módon) sajtótájékoztatót tartott róla, holott ez csupán feltételezés volt, nem pedig bizonyított tény. Arról viszont szó sincs, hogy hazugság vagy pláne szándékos hamisítás lenne a dolog hátterében - sokkal inkább ügyetlenkedés és némi túlbuzgóság.

kyanzes (törölt) 2009.07.26. 05:42:18

Azért az tényleg vicces, hogy nem telik egy nyomorult kis megrendezett robbantásra. Mennyibe került volna?

kyanzes (törölt) 2009.07.26. 05:44:20

Ja. Még valami. "Várjátok a fejleményeket?" Én is, de gondolom senkit nem lep majd meg, amikor... nem történik semmi. Ez itt Magyarország, a következmények nélküli ország.

bunkó paraszt 2009.07.26. 06:38:37

@Aszi:
"egyszerűen az NNI nyomozóinak a melléfogásáról van szó: megtalálták valakinek a számítógépén a videót, és ebből arra következtettek, hogy az illető robbantott."

Ha ez igaz, akkor ezek a "nyomozók" teljességgel alkalmatlanok a munkájuk elvégzésére.
Ha pedig nem, akkor továbbra is igaz, hogy hazudnak.

E kettő közül lehet választani, melyik a jobb? Szánalmas.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 07:05:29

@Aszi: annyira sok robbantás nincs itt, hogy az a 2-3 (több nem lehet) ezzel komolyan foglalkozó nemzetbiztonságis fickó ne tudna erről és ne tudná számontartani

states 2009.07.26. 07:18:54

@Aszi: Az NNI nyilatkozatában nyoma sincs annak, amiről te beszélsz, ha ez csak egy szimpla tévedés lenne, akkor nem adnak ki egy olyan nyilatkozatot, amiben fenntartják a korábbi baromságaikat, és ezzel tovább égetik magukat. Pontosan tudják, hogy honnan származik a videó. Egyébként is az UD Zrt-ügy óta egy szavukat sem hiszi senki. A lényeg, hogy Draskovicsnak takarodnia kell...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 07:20:19

@bunkó paraszt:

Van egy ilyan piszológiai jelenség. Ha meglátsz valamit, ami bizonyos interpretációban számodra rendkívül kedvező, akkor csak azt az egyetlen interpretációt fogod elemezni. Fantáziálsz róla, hogy milyen csodálatos dolgok következnek majd ezután.

Ez elaltatja az elemi óvatosságot és elvakít, úgy, hogy a kívülálló nem érti, hogy lehettél ilyen vak.

A pénzvilágban mindenki tudja, hogy egy befektetés hozama arányos a befektetés kockázatával. Mégis, a kiemelkedően magas hozam gyakran elvakítja a befektetőket. Fantáziálni kezdenek arról, hogy mekkora profitot hoz majd ez a befektetés. Bár még nem írtak alá semmit, lélekben esetleg már eldöntötték, hogy mit fognak tenni.

Ez a tudat alatt előre meghozott döntés befolyásolja a gondolkodás minőségét: a már meghozott döntés melletti tényekre, gondolatokra, érvekre figyelmesebbé tesz, az ellene szólókkal szemben pedig szinte vakká. Lásd a Wikipédián:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognitív_disszonancia

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 07:21:56

@states:

Pedig pont hogy de -- lásd amit az előbb írtam. bunkóparaztnak.

Persze, van olyan feloldása is a rejtélynek, hogy a két évvel ezelőtt robbantó gyerekek csatlakoztak a magyarok nyilaihoz, de ez azért nem valószínű.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 07:24:34

@dark future:

Az elemi óvatosság része kell(ene) legyen az EXIF törlése ilyen képekből... de hát a kuructól mit várna az enber, még sötétebbek, mint drazsé sleppje.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 07:41:08

:-)

Jó reggelt, hogy teccett aludni...?

bunkó paraszt 2009.07.26. 08:05:22

@elemes2: elemes, úgy tűnik te nem vagy hajlandó elfogadni a tényeket. :)

Az általad idézett cikket vajon elolvastad?

Ha nem vetted volna észre, elfogadtam, hogy az NNI esetleg tévedett, és ez semmiféle disszonanciát nem okozott nálam. Csakhogy ez pontosan annyira alkalmatlanná teszi őket, mintha hazudtak volna. Szerinted létezik harmadik megoldás?

Ajánlom neked még a wikipedia logikára vonatkozó szócikkét is.

states 2009.07.26. 08:19:49

Maradjunk annyiban, hogy a fő felelős Bajnai, pontosan tudta, mikor meghagyta hivatalában Draskovicsot, hogy kicsoda, micsoda. Szilvásy menesztését át tudta verni az MSZP-n, Draskovicsét nem. Ez egyébként mindent elmond az MSZP állapotáról, nem csak dilettánsak, korruptak, mint az állat, hanem ez a komplett idióták pártja is. Egy ilyen kompromitált baromhoz, mint ez a Draskovics, nem ragaszkodom, mert csak viszi továbbra is a szavazatokat. A népszerűségi listákon utolsó helyen áll a kormánytagok közül, noha állandóan szerepel a tévében, és adja ki a győzelmi jelentéseket a Gárda és a terroristák elleni harcban...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 08:29:52

@states:

Bajnainak azért nem túl nagy a mozgástere. Nekem egyre inkább az a benyomásom, hogy valójában a fidesznek rúgja a labdát, de mindezt úgy teszi, mintha kényszerből szívatná a szocikat.

Ezzel a sajttájjal erősen megingott Drazsé széke, de a pasi nem az a lemondós fajta. Mindenesetre érdekes húzás lenne Bajnai részéről, ha kirúgná és felkérné helyette mondjuk Pintér tábornokot :-)

yda 2009.07.26. 08:53:24

@tanár úr:
Érted se sírna senki!!!

states 2009.07.26. 08:55:16

Csak azt nem értem, hogy az MSZP-ben mire gondolnak, amikor egy ilyen Draskovicshoz ragaszkodnak. Az egész megjelenése, habitusa annyira ellenszenves, hogy az már fáj. Ráadásul ordít róla az aljasság, a gátlástalanság, és annyi ügye volt, hogy mások ennek a töredékébe is rég belebuktak volna. Persze, lehet, hogy túl sokat tud, ahhoz, hogy kivághassák, mint a macskát szarni...

szvsz 2009.07.26. 08:55:50

MUUUUUUHAHAHAHAHAHA.
Nyomozókat kefélő tarnszvesztitákról nem találtak videót a rettenetes náczifasiszta terrorszervezet számitógépein? Mert akkor nyilvánvaló lenne az összefüggés...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 09:01:20

@states:

Elég okos és elég arrogáns ahhoz, hogy kifejezetten nehéz mexabadulni tőle.

MosoMasa 2009.07.26. 09:10:08

Hej de nagyon akarnak egy terroristát prudukálni - mer olyanunk még nem vót (vagy eu-s előírás netán hogy lennie kell?), és ez az ő olvasatukban hozzátartozik a fejlett állam képéhez!
Csakúgy mint a völgyhíd, meg a kormányzati negyed...stb.
Mumusuk már van, tomcat, budaházy, vagy akárki. Aztán koncepciós pereket lehet csinálni, abban van már tapasztalat (pl. 50-es évek) és ezzel a brigádnapló ki is van töltve, dagaszthatják a mellüket.
Csak nehogy úgy járjanak, mint a mesében, ti.: a bárány, aki farkast kiáltott.

moncayo 2009.07.26. 09:10:41

Hmm, lehetséges, hogy Draskovics és munkatársai jártak ki robbantgatni, meg lövöldözni a rendőrpolotára? Nem lennék meglepve. Persze anno a Reistag-ot is a kormánypárt gyújtotta fel, hogy másra fogják. Tipikus náci+kommunista életforma. Plusz szánalmas idióták.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.26. 09:23:09

valaki nem tud az eredeti robbanás helyszínéről egy gps koordinátát adni, vagy a térképen kb bejelölni a helyszínt. keresgélem a gugliörszön a helyet bonyhád közelében, van tippem, de az túl közel van a városhoz. és valaki menjen már oda és csináljon egy képet a mai állapotokról.

desertstorm 2009.07.26. 09:28:44

Sz@r egy ország ez, mert se egy rendes nácink, se egy rendes terroristánk nincs! Draskovics azért igyekszik ennyire, hogy felzárkozzunk a fejlett nyugathoz. Csak dicséret illeti!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 09:36:10

@elemes2: nincs értelme törölniük sőt így érdemes csak feltenni

a képeket a robbantó srácok készítették (más nem tehette) akiket már felfüggesztettre ítéltek, ismertek a rendőrség előtt

talán az egyik rendes volt és segített hogy ne varrjanak rá még egy ügyet az elfogott emberekre, megteheti hiszen politikai téren tiszta

psr6 2009.07.26. 09:52:41

A hazai "igazságücsi szakértők" egyébként is többnyire viccesek, egy csomó ügybenkiderült, hogy vagy hólyék, vagy nem is nagyon érteknek ahhoz, amit csinálnak. Főleg informatikai témakörökben tudnak röhejesek lenni.

Nyilván a bonyhádiak felvették a kísérletüket, megmutattáka videót ennek-annak, kering a neten, stb. elkerült a Magyarok Nyilaihoz, akik moint komoly érdeklődők tájákozódtak a hazai beszerzési lehetőségekről, nézegettek videókat a netről, stb.

A szakértő meg úgy gondolta, saját felvételük. Ennyi történt, de a Drazsé tényleg szánalmas, hogy ebből csinál tájékoztatót :)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 09:57:27

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz:

ez a srácok részéről érthető.

egy hírportálnak akkor is törölnie kell a forrásra utaló nyomokat, ha egyébként van bennük készség arra, hogy később az eredeti információkkal segítsék az ártatlanul meggyanúsítottakat.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 10:07:35

@Aszi:

Szerintem ez az "ügyetlenkedés" sokkal rosszabb a hamisításnál ...

Mert ha tényleg ügyetlenkedés, akkor ennyit tudnak, ami elég szánalmas ... egy nyomozónak az a dolga, minden kétséget kizárólag kiderítsen, bebizonyítson!

Főleg ilyen horderejű ügyben, ahol a miniszter személyes tart sajtótájékoztatót ... nem egy tyúklopásról van szó ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.26. 10:11:56

@zero:

Kizártnak tartom, hogy mindenki debil az NNI-nél...
Tudták ők nagyon jól, hogy mit csinálnak, mikor előszedték a bonyhádi videót.

tin_opener 2009.07.26. 10:14:03

Nem derül ki, hogy milyen típusú állományban találta a "SZAKÉRTŐ" a szóban forgó képeket ?

Mert ugye, ha egy PROXY-CACHE-ben lelték fel a képet, akkor ez még azt sem bizonyítja, hogy az adott gépen valaki akár egyszer is megnézte azt a képet.

A kép akár úgy is kerülhetett a cache-be, hogy egy tartalom-szűrő look-ahead mechanizmusa töltette le előre bármiféle tényleges felhasználói igény nélkül.

Whitedog 2009.07.26. 10:18:18

@zero:
Beírhatnátok, hol vannak a neten a bonyhádi fényképfelvételek linkjei. Kicsit furcsálom, hogy senki se játszik nyílt kártyákkal.
Ezeket a jó felbontású fotókat sehol nem találtam.

Az biztos, hogy ha egy politikus folyamatban lévő ügyről nyilatkozik, az már eleve gyanús. Az meg pláne, amikor már be is ígérik, hogy egy év múlva mi lesz az ítélet.

gcsabi 2009.07.26. 10:22:00

@dark future:
Biztosan utolérte az NNI-t a megszorítás és lemondták a net előfizetésüket, aszomszéd netcafféban meg mindig foglaltak a gépek!
A srác fórumozgatásába beleolvasva, -dögöljön meg a lovam-ha bármi szándékos köze volt a magyarok nyulaihoz.
@Aszi:
Ügyetlenkedés meg túlbuzgóság?
Ha elfogadnám az eszmefuttatásod, akkor az NNI állomány a portaszolgálat ellátásához sem rendelkezik elegendő szakértelemmel!
Nem kell szeretni őket, de ennél azért talán mégis többet értenek a szakmájukhoz.
Meg hát drazsé szerint itt bizony magyar terroristák robbantása látható
" A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat. "
Itt bizony hazudozás és manipulálás történt, csak lebuktak és most össze-vissza beszélnek.
Ahogy-" bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz"- irta, elképzelhetetlen a tévedés

.szali 2009.07.26. 10:41:38

Azon töröm a fejem, hogy ezek az MSZP-sek hogy lehetnek ekkora balf*szok. Azért ekkora bakit elkövetni.. hogy lehet ilyen gyökér mindenki az NNI-nél, hogy azt higgyék, ezt majd senki nem veszi észre? :)

@triumphator: mit kell nézni az exifekben? :O én nem látok semmit.. csak focal length meg ilyenek..

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 10:57:22

@gcsabi:

inkább a folyamatos politikai nyomás miatt hibázhattak, bővebben lásd itt:

@elemes2:

mesmithy 2009.07.26. 11:01:58

Osszel tovabbi komoly terror tamadasok varhatoak, (labtorlo egetes, koromfoltosfal stb.), csak most a "terroristak is szabadsagukat toltik. Valoszinuleg a romak elleni mereenyletek szama is novekedni fog, igy bizonyitast nyerhet drazse allitasa a terror veszelyrol es a szelsosegekrol. Termeszetesen hatekony rendorsegunk tovabbi letartoztatasokat fog sikeresen vegrehajtani (az mar mas kerdest, hogy nem azt tartoztatjak le aki elkovette, mert onmagukat mar megsem lenne "helyes" orizetbe venni.

monyon le 2009.07.26. 11:10:51

A történelem már bebizonyította, hogy irracionális személyek túlbuzgósága miatt törtek ki háborúk és vesztette életét több tíz ezer ember.
Irakban is volt ugye vegyi fegyver meg atom bomba!

Ossz meg és uralkodj! Nyomd a médiában a szarságokat, hogy még jobban butuljon a középszerűség. Mit nekünk demokrácia 20 év után is úgy érzem magam ebben a fontoskodó polit országban mint a kommunizmus idején, csak most nincsenek 5 éves tervek. De van helyette félelem keltés és ostobaság! "Kopasz - Drazsé" meg nyalogassa inkább a homlokát, ill. párttársai seggét!

hapcika 2009.07.26. 11:22:27

Az nyilvánvaló lesz lassan, hogy a bonyhádi robbantás nem felelőtlen fiatalok műve, hanem Budaházyéké. Figyelemre méltó az is, hogy kiderült Hiller házát a támadáskor a Fideszes érdekeltségű Defendesek védték. Nem lennék meglepve, ha a Teve utcai lövések időpontjában éppen Tettrekészes rendőrök lettek volna szolgálatban, mint ahogy a Tolna megyei gárdisták fegyveres képzését is segítették. Az ügyek annyira szerteágazók már, hogy a Fidesz nem lesz képes megvédeni mindenkit, előbb-utóbb valahol bedől a védőfal és ez a választások előtt katasztrófális lesz. A Hír tv pedig jobban tenné, ha nem a TV2-t keverné az ügybe, hanem a saját adattárát nézné át.

Pszt! 2009.07.26. 11:28:54

Végignéztem a két videót, de nekem nem derült ki, hogy miért mondják egy és ugyanaz a helyszín. Plusz a tv2 felvételén nincs is robbantás.

states 2009.07.26. 11:29:17

@hapcika:
Nem jók az értesüléseid, Orbán robbantott Bonyhádon, a Budaházy pedig gimnazistának álcázta magát, azért nem találták idáig. Szerencsére az ilyen fogyatékosakból áll már csak a maszop-tábor, úgyhogy mentek az SZDSZ után a levesbe ezzel a csimpánz-klón Draskoviccsal együtt...

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 11:33:53

@hapcika: :DDD

gyógyszert beszedted? világméretű fideszes összeesküvés? most jön majd a "metszett @ú biboldó fidesz tette tönkre Gyurcsányt a kommunista milliárdos messiást" szöveg :D

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 11:37:14

@Pszt!: az feltűnt, hogy tvhír akkor lett amikor krátert találtak?

a robbanásos felvételt draskovics adta ki, a neten keringett

az azonos helyszín pedig a kurucos fotókról egyértelmű, a robbanás mérete, alakja azonos

BERK.T-900 (törölt) 2009.07.26. 11:37:58

mindenki rendőrnek születik, csak valaki tovább tanul

Pszt! 2009.07.26. 11:38:32

Tényleg senkinek nem tűnik fel, hogy kilóg a lóláb? Próbáljunk meg ép ésszel, elfogulatlanul gondolkozni!
Szerintetek életszerű, hogy az MSZP házatáján mindenki debil, síkhülye hazugsággyáros? A fidesz pedig erkölcsös lovagok gyülekezete, akik mindent a zemberekért tesznek?
Kinek az érdekeit szolgálja ez az ügy?

Pszt! 2009.07.26. 11:39:40

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: A kurucnak éppannyira nem hiszek, mint drazsénak. Photosopról hallottál már?

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.07.26. 11:42:56

@Pszt!:
Te mint elfogulatlan! LOL Magyarázd már el ezt a " ló lábat" Köszi a szórakoztatásért !;)

Whitedog 2009.07.26. 11:43:16

@triumphator:
Köszi a linkeket.
De akkor tisztelettel kérdem én, hogy ha csak kísérletezgető gimnazistákról van szó, akkor hogyan kerül a kapcsolódó képanyag pont a kuruc.info-ra? És nem egy pyrorajongó akármire.

Draskovics lehet hogy csak elő akarja csalogatni a nyulat a bokorból?

zsoltix 2009.07.26. 11:45:57

Az az idegesitö,hogy mèg mindig kötik az ebet a karòhoz,ahelyett,hogy lapìtanànak,mint szar a füben. Ki veszi be draskovicc ès haverjai marhasàgait? Mèghogy terrorszervezet,meg hasonlò hülyesègek. Ugyan màr. Ez csak a közvèlemèny manipulàlàsa,nem több.

hapcika 2009.07.26. 11:47:59

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: A hülyeség ragad rád azt látom. Nem a te apád volt aki azt hazudozza, hogy párttitkárt dobált ki az ablakon, meg pártfunkcikat evett délben ebédre. Nehogy kiderüljön, munkásőr volt és a lövészeten géppisztollyal kényszerítette anyádat, hogy szétrakja a lábát és így csinált meg téged. Mit gondolsz, ha Orbán párttag könyvvel bevonult a Jogászkollégiumba, akkor már jobboldali lett? Öcsi, a hülyeséged határtalan!!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 11:49:11

@Pszt!: magam sem hittem volna, de "nehéz szó" megyó, agg cenzorlendvai, elbutult alkoholista horngyula, demszkáj lövetőtüntető liberális, mártíriuszozó K. gabi humánus liberális, arabterroristázó-táncoló-kis baleseten sírdogáló-túlmozgásos fogyatékos cezaroman gyurcsány után kezdem azt hinni, hogy ez mind sérült

pofátlan és sérült, hiszen büntetlenül verethettek meg gyenge képviselőt (nem ismerték? igazolta magát, kizárt!), vízionálhattak tömeggyűlésre robbantásokat, 20 éve fenyegetnek minket kitalált fasisztákkal

próbáljunk elfogulatlanul gondolkozni: ezek mocsadékok akik egy gyilkos rendszerben szocializálódtak, ahol elég volt kijelenteni mi a hivatalos álláspont, aki nem vallotta elverték, bezárták, a pozíciókat nem ész alapján osztották így jó helyzetbe, gazdagsághoz sem a legokosabbak jutottak

tönkre tudtak tenni egy elég jó országot már 70 éven át, olyan nehéz elhinni hogy idióták?

hapcika 2009.07.26. 11:52:49

@Lavrentyij Pavlovics Berija: Mi van picinyem, dalol benned a nemzeti himnusz? Ne rontsd már itt is el a levegőt!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 11:53:02

@Pszt!:ez itt már tények kérdése, nem ps :)

@hapcika: az apám kiszes volt aki be akartak másra is szervezni, a nagyapám 56 után szarráverték, a többi felmenőt kitelepítették, bebörtönözték korábban

Orbán pedig nem jobboldali hanem nemzeti liberális hazudozó, de ez most mellékes, ettől még idióta vagy :D

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.07.26. 11:54:37

@hapcika:

"dalol benned a nemzeti himnusz"

Ezt nem értem. Kifejtenéd ? Köszi! :D

Fandorin 2009.07.26. 11:58:30

Hát akkor a NNI-nél biztos nem néznek TV-t. Még az ELTÉ-ről is egy csillagász meteorit becsapódásról beszélt. Ha meg találunk valamit egy PC-n nem biztos hogy egyszerre hüleségre kéne következtetni. Remélem a kémiát kedvelő fiúk azóta valamelyik egyetem vegyész vagy kémia szakjára járnak. Ennyire dilettánsok ülnek az NNI-nél ?

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 11:58:46

@Whitedog: email? én ismerem ezt a szót. sőt már küldtem is egyszer :)

hapcika 2009.07.26. 11:59:51

@bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz: Hazudni tudsz, azt látom. Mint Morvai Kriszti. Ő is szidja a zsidókat, mikor az anyja is az, meg a Baló Gyuri is. Milyen szivesen eljátszott Gyuri metélt farkincájával, hogy még ikrek is születtek, ti meg a népnemzeti szarok vagytok ebben a játékban.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 12:04:10

@hapcika: konkrétan mi is volt az a hazugság? személyeskedni, kitalálni képeket a munkásőr apáról aki megerőszakolja az anyám tudsz, érvelni meg nem, gondolod hogy a vezetőid okosabbak?

elég beteg agyad van, egészen biztosan terrorista vagy :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 12:05:59

@Whitedog:

A képet belinkelték ide :
kepfeltoltes.hu/view/090725/page_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

de már jelezték hogy honnan van, javítottam ...

Thulsa Doom (törölt) 2009.07.26. 12:09:44

Kiszivárgott a Magyarok Nyilainak legújabb akciója!
Draskovics ma délután mutatja be az új felvételeket a nemzetközi sajtótájékoztatón!

Egy kis előzetes belőle!: www.youtube.com/watch?v=R3QT1MFYcmo&feature=fvw

ZOLDMANO (törölt) 2009.07.26. 12:10:24

Addig nem hiszed el mire képesek, amíg nem vagy fültanúja, amint részegen kibeszélik viselt dolgaikat.
Mocskos állatok, mindent megtehetnek.
Belüket kellene kitaposni.
Minden politikusról listájuk van, mindenkit a markukban tartanak.
A kérdés már csak az: Őket ki tartja kézben?
lásd: Mitrohin iratok

Rwindx 2009.07.26. 12:11:28

@Pszt!: Nem, nem életszerű. 1-2 kevésbé debilnek szerintem is kellene lennie, de még nem fedték fel magukat. Egyébként ha megfigyeled senki nem a fidesszel hasonlítgatja itt a mszp-t.

Draskovicson és a bandáján röhögünk és csodálkozunk, az emberi hülyeség lehetőségein. Nem kell mindenbe politikát keverni :)

Két felvétel van, az egyiket most hozta nyilvánosságra a fent említett főbarom, a bonyhádi robbantás helyszínéről pedig találhatsz többet is, szerencsére nem csak a kuruczinfón. Ha így veted össze, akkor talán többre jutsz azon túl hogy nem bízol sem egyikben sem másikban.

desertstorm 2009.07.26. 12:16:30

Legyetek már kiméletessek Draskovicshoz! Nem lehet ilyen hülye, hogy kárt csináljon az MSZP-nek. Csak igyexik, hogy csináljon egy kis terroristát hazánknak, hogy legyen nekünk is egy igazi, aki nem csak ajtókat pörzsöl. Szerencsétlen NNI is hajt mint az őrült, hogy segítsen Drazsénak. Most meg rajtuk röhög egész Magyarország!

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 12:19:11

OFF: kedvenc kiszes gyurcsány beszédem

The Gyurcsi Horror Picture Show
www.youtube.com/watch?v=sTuv9GYw0rQ

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.26. 12:20:01

@desertstorm:

Ezt amúgy én már akkor sem értettem ...miért a lábtörlőre dobták a molotov-koktélt? Bedobom kővel az ablakot és bevágom a nappaliba ...

A másik: ha "terrorista" vagyok, miért lövök be egy üres házba? És ha meg sem találják a golyót? Kóka villája elég nagy, nem hiszem hogy átvizslatja a falat minden nap ...

sok itt a kérdés, nagyon sok ...

gcsabi 2009.07.26. 12:24:47

@Pszt!:
Miért, szerinted az életszerü ami ebben az országban folyik?
@elemes2:
A politikai nyomás OK., de egy ilyen horderejű ugyet nem egyszál nyominger, hanem egy nyomozócsoport szokott vizsgáli. Nem nagy az esély arra, hogy mindegyik csőlátóvá váljék. Inkább a politikai vezetés kerül egyre nagyobb pánikba és a saját baromságaikat erőltetik a zsarukra.

bjh gugzgvtv gzgvzlvkv bbbbz (törölt) 2009.07.26. 12:25:07

@zero: én arra tudok gondolni ha tényleg a hídfoglalóék csinálták akkor a keresztényi szeretet győzött a dühükön, emberéletben nem akartak kárt tenni

(Csintalanhoz is alig értek csak egy fejseb erősen vérzik
ha komolyan megütik meghal, az egy öreg, beteg ember)

ha a titkosok tették, akkor pedig saját vagyonban nem tettek kárt

states 2009.07.26. 12:25:15

@Pszt!:" Szerintetek életszerű, hogy az MSZP házatáján mindenki debil, síkhülye hazugsággyáros? " Teljesen életszerű, ez a 7 év erről győzött meg...

desertstorm 2009.07.26. 12:34:00

Most mindenki a szegény nyuszifogú Draskovicsot bántja, legyen már bennetek egy kis emberség. Megpróbálták, nem jött be, ennyi. Budaházy is hülye, mert nem kellett volna a szkíta boltjában árulni a nyílhegyre erősíthető napalm bombát. :-)

cotti 2009.07.26. 12:37:51

Na, látom egy nap fáziskéséssel a kormánypártok szétküldték a neten a fórumos kommandóikat. :D Szórakoztatóak és szánalmasak vagytok egyben...még, még, védjétek a védhetetlent! :D

states 2009.07.26. 12:40:43

Az már csak hab a tortán, hogy jó Drazsé még vagy tíz rendőrt ki is tüntetett ezért a zseniális nyomozásért, most már csak az van hátra, hogy Bajnai meg őt tüntesse ki. Így lenne szép kerek a történet, méltó ehhez a fogyatékosokból álló párthoz...

cotti 2009.07.26. 12:45:36

Egyébként szerintem ez az egész egy magyaros kis 9/11 paródia. :) Egy kis titkosszolgálati-politikai kavarás azért, hogy pénzt lehessen kicsikarni egy láthatatlan ellenfél elleni harcra, le lehessen tartoztatni bárkit aki a hatalomra "veszélyes" terrorizmus vádjával. Az USA-ban is nagyon kilóg a lóláb, itt meg aztán pláne. :D Reichstag - 911 - Bonyhád. :D

szanalmas 2009.07.26. 12:59:12

@cotti:

Mit gondolsz minek jött 2006-ban ide Bush? Na?
Kis pénz kis puki, nagy pénz nagy puki. Lelőtték a rendőrpalotát is, majdnem belehalt!

Shaktigavin 2009.07.26. 12:59:42

Sziasztok!

Mi az exif-infó és hogy lehet megnézni?

tb7999 · http://uksi.blog.hu 2009.07.26. 13:22:26

Megnyitod Photoshoppal, és a File menüben látod a kép infóit: ki, mikor, milyen géppel csinálta stb. Persze ezeket is lehet manipulálni, de állítólag a kitett képeknek az eredeti infói vannak benne.

baliquez 2009.07.26. 13:31:51

Shaktigavin, ha esetleg véletlenül nem rendelkezel a többszázezer forintos fotosoppal akkor létezik megoldás ingyé' is, itt e: www.exifsoftware.com/download.shtml

Thulsa Doom (törölt) 2009.07.26. 13:35:56

További részletek és szakmai fogások a Nemzeti Nyomozóiroda munkájából!:

www.youtube.com/watch?v=uHhwBY9clio&feature=related

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 13:39:22

@Shaktigavin:

a fényépezőgép egy csomó adatot beleír a JPG file-ba: dátum, idő, gép gyári száma, fókusztávolság, blende, záridő, vaku stb. vannak szofferek, ami ezt meg tudja mutatni.

én az irfanview-t használom (freeware), ehhez van egy irfan plugin csomag (szintén freeware). ha érdekelnek a fénykép részletei, csak nyomok egy E gombot és már mutassa is.

Viktus 2009.07.26. 13:41:46

Ez a Draskovics kakipórnózhatna kislányokkal a Hősök terén, akkor is v.milyen miniszter maradna ... kíváncsi lennék mit tud ez az elvtársakról, hogy nem tudják kihagyni a brancsból.

sobrijoska10 2009.07.26. 13:50:35

Feljelentem az államot, mert félelmet kelt. Kérem, szüntessék be...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 13:52:02

@Viktus:

volt már olyan időszak, amikor nem volt miniszter (fletó 2005-ben downgrade-elte veresjánosra), a két miniszterség közötti átmeneti időszakban autómosásból élt. ezt pozitívumként mondom, tehát nem fél a munkától (beülhetet volna nyolc igazgatótanácsba és semmit nem kell tennie a havi egy milkáért).

Whitedog 2009.07.26. 13:52:09

@zero:

Továbbra is csak az a nagyon egyszerű kérdésem van, hogy a montázs nélküli bonyhádi robbantásos fénykképek miért csak a kuruc.info-n keresztül érhetők el?

Nekik most akkor van kapcsolatuk az amatőr kémiaszakkörrel? Ezt a láncszemet még valahogy nem értem a nagy bénázásban.

desertstorm 2009.07.26. 13:59:39

Elvtársak, Polgártársak!
Logikus, hogy a kurucinfo összeköttetésben van az NNI-vel és azért kapták meg a fotókat, amik egyébként nem találhatóak. Itt egy hatalmas kavarás van, ahol még a CIA sem tud semmit, a Moszadról nem is beszélve. Vagy a kurucinfonak saját titkosszolgálata van! :-)

Thulsa Doom (törölt) 2009.07.26. 14:13:45

@elemes2:

Mivan? Mikor élt Draskovics autómosásból?
Hülye-e vagy vagy csak Mszp-s?

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.26. 14:22:21

@elemes2:

Kicsit pontatlanul emléxel :-)

Drazsé akkoriban az MVM elnöke volt (na az is egy jó kis káderparkoló...), és a feleségének volt az autómosós cége. Pontosabban az elintézzük.hu. (Biztos ezt a számot hívhatják a szoci politikusbunkók, ha valami szarságot csinálnak, vagy ha kicsit meg kellene sürgetni valamilyen ügyintézésüket :-))
index.hu/belfold/drask0818o/

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.07.26. 14:46:04

@dark future:

bakker, tényleg. valamiért nekem az autómosás maradt meg (index vagy hvg fotó is rémlik, amin drazsé ül egy mosandó autóban). ez az mvm-dolog teljesen kiesett, amíg nem említetted.

mindent vissza, kassát vissza, pozsonyt vissza.

Viktus 2009.07.26. 15:40:02

@Thulsa Doom:

Akkor élt autómosásból, amikor Veres Jani a földeken kapálta össze a millióit :D

Kartal (rezervált) 2009.07.26. 15:48:12

@Viktus: 2005-ben Draskovics feleségének volt egy cége, amelyik mindent vállalt, autómosást is többek között. olvassatok utána.

elérkeztünk az egész ügy legérzékenyebb pontjához: honnan a francból szedte elő a kuruc ilyen gyorsan a képeket? szerintem ez az egyetlen igazán nagyon lényeges momentum...

Viktus 2009.07.26. 15:57:29

@Kartal (a morc):

Kedves elvtárs a felesége szippantós céget is jászhatott unaloműzésnek. A pénzt az MVM-es üldögélésből vitte haza Draskovics nem az autó suvickolásból ...

Draskovics nevéhez kb. annyi botrány fűződik, amelynek okán külön-külön egy működő demokráciában eltakarodik a közéletből az illetékes elvtárs ...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.07.26. 16:16:27

Eltakarodhatna az egész brancs a jó büdös bús picsába, a választóikkal együtt.

gcsabi 2009.07.26. 16:46:04

@elemes2:
Nagynehezen összejön valami amit pozitívum ként lehetne rőla mondani, aztán tessék... csaa rosszul emlékszünk! :-)

f.m.j. 2009.07.26. 17:54:52

Sziasztok, 1 hétig nem voltam, látom mit sem változott a helyzet... (olyan helyen voltam, ahol még térerő sem igen akadt, egész jó volt :))

A poszthoz: az tuti, hogy Drasko hazudik, de miért ilyen rosszul? Dilettáns, vagy ennyire dörzsölt? Ennyire nyeregben érzi magát, hogy már szarul is csinálhatja, úgyse lehet vele semmit sem kezdeni, hiszemn következménye úgyse lesz?
Nekem az az érzésem, hogy nincs ezeknek igazi ellnoldaluk, és annyira a hatalom élet-halál urai, hogy mesterséges ellenségről is maguknak kell gondoskodniuk...

Magyarország, énszerintem... neked így van véged...

Roxvox 2009.07.26. 17:55:08

Ha a Magyarok Nyilai terrorszervezet, akkor az Mszp-s bagázs tagjai pedig politikai terroristák. Csak nézőpont kérdése.

Roxvox 2009.07.26. 18:11:00

Hová tűnt az igazmondó festéktüsszentő hapcibenő, csak nem banánt kapott? :))))

suski 2009.07.26. 18:22:38

Draskovics, húzzál a fenébe.

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=280408


"Felismerte felvételét Draskovics „terroristája”

Megerősítette a két évvel ezelőtti bonyhádi robbantás egyik résztvevője, hogy valóban az általuk készített felvétellel próbálta bizonyítani a rendészeti miniszter a politikai terrorizmus megjelenését Magyarországon.


Az illető Draskovics Tibor sajtótájékoztatója után újabb házkutatásoktól tart. Félelmeit az egyik pirotechnikai portálon osztotta meg a fórumozókkal. Arra ő se tudja a választ, hogy a felvétel miként került a rendőrséghez.

A Nemzeti Nyomozó Iroda szombati közleményben tudatta, hogy a bonyhádi eset nyomozása során a robbantásról nem találtak felvételeket. A robbantás résztvevője nem tartja valószínűnek, hogy a képsort valamelyik társa szivárogtatta ki. Feltételezése szerint a felvételhez akkor juthattak hozzá idegenek, amikor a robbantás résztvevői internetes fájlmegosztó oldalon elküldték egymásnak a képeket és a videókat. A többes szám használatából az következik, hogy a bonyhádi robbantásról nem egy felvétel készült.
"

f.m.j. 2009.07.26. 18:24:06

@Roxvox:

Ahogy itt olvasgattam vissza a dolgokat, volt itt néhány katyvasz :):)
sokakat kivágtak, majd visszajöttek más néven, volt aki normálisnak tűnt, aztán bedurvult,és ide ontotta az összes frusztrációját, szóval nagy itt a tumultus a mainstream-baromság miatt/óta... na, azt nem kellett volna bevállalni, maradni kell az egyszerű természetességnél, az mindig kifizetődik (nem javakban) Ezt csak arra mondom, hogy mindenki "méjnsztrím" akar lenni, aztán amikor már sokan vannak, senki se az... :) és a kavar után sose lesz olyan tiszta a víz, egyre nagyobb iszapréteg rakódik a mélybe...

szanalmas 2009.07.26. 18:32:22

@Whitedog:

Te most arra célzol, hogy a Kurucinfó beépített NNI ügynökei találták ki, hogy 2007-ben készítenek néhány piromániás tinédzserrel egy robbantós felvételt, majd 2009-ben lebuktatják az egyetlen magyar terrorista szervezetet és átverve mindenkit csinálnak egy DVD-t és ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák a 2009-es titokvédelmi főgórét, miközben előre tudják, hogy azt Draskovicsnak fogják hívni a lecserélt 325. MSZP kormányban?
Vagy WTF?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 18:49:16

na van valami új hír?
most kezdődik a napló, alig várom h megnézzem azurák arcát ahogy kimondja a hírt
nevetséges, sehol semmi hír a kertévében! :(
EZ. VALAMI. ELKÉPESZTŐ!

vomit 2009.07.26. 18:52:01

@Whitedog:
van erre egy pszikologiai szakszo, keress ra: kognitív disszonancia
annyit jelent, hogy az elme kizarja az uj informaciot, emiatt akar az egesz vilagot hazugnak hiszi, mert tul sok ponton utkozik a begyepesedett eredeti koncepcioval.

szakszeruen: a személy ellentmondást tapasztal saját attitűdjei, hiedelmei, gondolatai v. cselekedetei között.
www.idegen-szavak.hu/keres/kognit%C3%ADv-disszonancia

a megfejtes: javasolt felulvizsgalni a hiedelmeidet. az orszagot bizony szervezett bunozok iranyitjak a sajat tetszesuknek megfeleloen.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 18:55:03

@Whitedog: nem a kuruc körül kell keresgélni, ha valaki hamisított, az csak a hír tv lehetett, de nem hamisított, ez valami világméretű botrány! remélem morvai azért megemlíti kinn a játszótéren

Aszi 2009.07.26. 18:59:06

Friss hír:

mti.hu/cikk/405487/

Ebből érdekes rész: "a Központi Nyomozó Főügyészség pedig közölte: ezt a felvételt nem kívánja semmilyen módon bizonyítékként az ügyben felhasználni"

cotti 2009.07.26. 19:04:21

WTF :)

"a Központi Nyomozó Főügyészség pedig közölte: ezt a felvételt nem kívánja semmilyen módon bizonyítékként az ügyben felhasználni."

Magyarul a Központi Nyomozó Főügyészség kimondta azt, amit mindenki tud, hogy draskovics hazudott. Van még valakinek kérdése? Persze aki egy kicsit is gondolkodik, annak eddig se volt...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:10:47

régi szép idők, mikr még a pásztor albert-ügy kapcsán azt hittem, h kettészakad az mszp.
milyen rég volt, mennyi botrány, és még mindig toppon draskovics, ez hihetetlen.
index.hu/belfold/mskpsztrtnt/

Roxvox 2009.07.26. 19:11:13

@fmj: Ebben a gödörben (Kárpát-medence) a természetéből adódóan leüllepszik a szenny (szar) és ha mi nem tudjuk kitakarítani, senki nem fogja megtenni helyettünk. Sajnos a megoldást nem tudom, úgy látszik nincs szippantos brigádunk. :(((((

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:12:25

Szijjártó :" a politikai alapú terrorizmussal való fenyegetés veszélyes dolog, az nem gyerekjáték."

hát remélem akkor lesz belőle valami.

zsákzoli 2009.07.26. 19:12:25

ÉRDEKES...A KERESKEDELMI TÉVÉK NEM SZÓLTAK RÓLA SEMMIT,ÉS TUDJUK HOGY A MARINÉNIK,MEG A NYÖGDÍJAS SZAVAZÓK EZEKET A MOSLÉKOKAT NÉZIK.PRESZE HÓTMINDEGY...JÖN A KORRUPCIÓS LÓVÉ,A HÍDFELÚJÍTÁSBÓL,A METRÓBÓL,MEG A 100 MILLÁS VÉGKIELÉGÍTÉS...TÉNYLEG RUDI A TÉVÉELNÖK VISSZAFIZETTE A 20 MILLÁT,MERT AZT IGÉRTE.Á MEGYEK BERÚGNI,MERT IDEGES LETTEM TŐLÜK....NNI A CSODASZERV...LÁSD MÓRI GYILKOSSÁG..KIRÚGTAK VALAKIT A CÉGTŐL A TÉVEDÉS MIATT?1000 KÉRDÉST FEL LEHETNE TENNI,DE NYAKÓ A CINIZMUSOS KISGECI SZÓVIVŐ MEGMAGYARÁZNÁ.PERSZE A SAJÁTOS HUMORÁVAL,AMIN SENKI NEM NEVET.KAPCSFORD...

Roxvox 2009.07.26. 19:14:41

@Roxvox:
Ha esetleg ki is tudnánk takarítani, akkor még mindig nem tudom mit csinálnánk az "ürülékkel", hová tennénk?

Aszi 2009.07.26. 19:15:28

@cotti: Draskovics nem hazudott. Ő azt az információt mondta el, amit az NNI-től kapott, ez pedig téves volt.

Persze lehet utálni, gyűlölni Draskovicsot, a gyűlölködést az itt hozzászólók többsége kétségkívül mesterfokon műveli.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:16:27

@zsákzoli: hát de legalább mint a fóti ügyben! legalább egyoldalúan bemondaná a kertévé!
de nem! azt sem. ez vmi elképseztő

a nyomtatott népszabadság beszámolt róla? a nyomtatott balos lapok?
hát a netesnek muszáj, mert akinek nete van mindene van, de a nyomtatottak is?
persze a nyomtatott népszabadságot is kevesen olvassák.

nyakót meg ne is említsd: ő volt az aki horn gyula 56-os múltjára azt mondta: "kemény volt mikor kellett"

synthesizer 2009.07.26. 19:17:18

Aha. Szóval összefotosoppoltak ilyen bonyhádi képeket. Aha. Aztán meghekkelték a tv2 honlapját és fel is tették ennek a videónak a kezdő és záróképének: tv2.hu/Root/Tenyek/Videok/2007-08-09-bombatolcser_bonyhadon

Aha persze.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:18:07

@Aszi: te ezt honnan tudod te analfabéta? honnna tudod h nem hazudott, ugyanolyan vagy mint aki egyből farkast lát mindenhol, de olyan buta vagy észre sem veszed
az aktív bemutatta már 2 éve, ezt feltudod fogni?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:19:37

@Aszi: a pásztor ügyben már kiderült h drasko írányítja a rendőrséget! tán nem valószínű, h a nni-t nem ő írányítja miniszerként mi?
te vmi nagyon buta vayg

suski 2009.07.26. 19:20:38

@Aszi: csak azért mutatták akkor be, mert jól mutatott Drazsé mögött a háttérben a robbanás, mi? Majd jönnek azzal, hogy á, ennek semmi köze az ügyhöz, Budaházy akkor is terrorista.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 19:27:19

most visszakellett fognom magam a napló nézésse közben nehoyg leköpjem azurák vigyorgó fejét.
mondtam már, h ott tanít fehérváron a kodolányin azurák? a barátaimat tanítja (ha én diák lennék, és nekem lenne órám vele holnap én biztos felképelem)
mondják h elképesztően nagyképű, meg senki se bírja a csoportban.
állandóan a népszabadsággal járkál a hóna alatt

f.m.j. 2009.07.26. 19:31:06

@vomit:

Ez a pszicho maffia-dolog inkább ezeket a Drazsé féléket gondolkodtathatná el, de pont ettől vagyok szomorú, és lemondó, hogy ez nem fog sosem megtörténni, mert végre nem nekem kéne itt magamat önostorozni, mert ebbe az országba merészeltem születni, hanem végre én szeretnék emelt fővel élni, és nem ezeket a mocsokarcú lárvákat itt pöffeszkedve, élvezkedve élni látni... :):): (ez már lámpavasazással egyenértékű? remélem nem, de kicsit sem sírnék, ha lábbal kifelé vinnék ki űket a házukból-... akkor már halva lennének, valami természetes nyavalyától :):)))

f.m.j. 2009.07.26. 19:33:32

@Aszi:

Szegény jó Draskovics urat megvezette az a szemét NNI....

Te ezt komolyan hiszed is?

Nagyobb a gond, mit sejdítettem....

f.m.j. 2009.07.26. 19:39:05

@Roxvox:

hát én se tudom... :)

esetleg mezőgazdasági célok? :)

égetés (kizárólag az ürülékre értendő:)) ?

szomszédba hajigálni? de az nem jó, mert akkor nem vagyunk különbek azoknál... :)

szóval semmi épkézláb ötlet, marad a lemondó szomorúság...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.26. 19:42:48

@tesz-vesz: Jaja, tényleg izgi volt a műsor a vakarózó riporterrel, meg a romarómeóval.

De nekem a tegnapi hiradó jobban tetszett, amiben azt tárgyalták ki 5percen keresztül, hogy valami noném fószer elhagyta a csomagját a reptéren, és még egy számot is írt róla.
Váóó.

Én aszondom, tilcsákbeja zinternetet inkább, mert így még sunnyogni se lehet igazán. :)

Marcellusca 2009.07.26. 19:45:00

@Aszi: Arra nem gondoltál, hogy fordítva történt?

Drazsé kiadta az ukázt, hogy csináljanak valami terhelőt, amit véres kardként hurcolhat körbe.

gcsabi 2009.07.26. 19:45:52

@fmj:
Ráadásul ennyi baromkodó hozzászólás miatt egyre nehezebben követhető az egész

Marcellusca 2009.07.26. 19:46:37

@Lenny [Cabdriver]: De most jön a lényeg! Claudia. Jeeeeee! :D

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.26. 19:56:17

@Marcellusca:

87%on van a Sivatagi Show(még ca 6-8perc van vissza), szóval inkább részeg elefántokra, meg viccesen futkosó gyíkokra szánom az időmet.

Horizont 2009.07.26. 19:56:50

@tesz-vesz:
Igazad van a Naplóval kapcsolatosan, most háborgok itt magamban, hogy nincs semmi komoly téma ebben az országban? Minden ennyire oké? Szúnyoginvázió, roma keresztelő Bódiéknál, meg Liptai nyekereg, de már ki is kapcsoltam.Agyam eldobom. Ennyi volt a héten említésre méltó???
Na annyit azért a roma keresztelőről, hogy a kisbaba neve Rómeó, Angeló. (ha így írják), fehér hintó, stylistok (???), na ezen kész is voltam. Legalább ne mutogatnák magukat, számomra ez is undorító! Lánykorában a Margó asszony még a "tekenő" mellett állt, most meg stylist !!
Ez is Magyarország!
Azurák meg elkorcsosult, eladta az újságíró lelkét! Nem is merek rágondolni, ugyan mit is taníthat:((

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 20:00:24

@fmj: tudom ciki, de mit jelent az h mainstream? :)
és mit lehet nyerni a goldenbloggal? a reakció naygon küldi magát, minden posztba benne van...
mégis h képzelik h nyerhetnek? az ő munkájukat merik a vastagbőri dolgozók munkájához hasonlítani??

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 20:04:23

@Horizont: ugynazt tanítja mint a wisinger (volt már ő is itt posztba) : a bbc elveket
persze aki ismeri a bbc elveket, és be is akarja tartani, az nem lesz sokáig újságíró, állítólag 1998 ban, minden dolgozót kirúgtak az mtvből, remélem most is ez lesz
(a tv2 ellen nem lehet perrel menni? nehogy már h minden oké van ezzel a tv2 vel a fidesz szerint!)

a cigányokhoz meg szokjál hozzá. 20 év, én abban reménykedek lesznek fehér városállamocskák öregkoromra.

f.m.j. 2009.07.26. 20:11:41

@gcsabi:

mint amit én is írtam...

aha, értem, kedves vagy... nem baj, roxvox értette, vele beszéltem, ha nem tetszett amit írtam, ugorgyá, mint Pósalaki úr, jó? :)

Whitedog 2009.07.26. 20:32:03

@zero:

Zero, kicsit több alaposságot szeretnék, csak ennyi. Sajnos még mindig nem kaptam választ arra, hogy a fényképfelvételek honnan vannak.

Mert ha a kuruc.info-hoz rendőrségi forrsából kerültek ki, akkor szerintem nem Draskoviccsal kellene foglalkoznod az eset kapcsán, hanem azokkal, akik a háttérben irányítják a szálakat. Az még érdekesebb lenne.

Ha meg az elkövetőkkel állnak a ilyen jó kapcsolatban a publikálók, az meg a cikked állításait kissé aláássa.

Horizont 2009.07.26. 20:33:05

@tesz-vesz:
"a cigányokhoz meg szokjál hozzá."
Lehet, hogy bennem van a hiba? Már nem bírom, a csóró putris cigányokat, a bűnöző kilós fuxokkal járókat,a roma politikai vezetőket, meg ezeket a kivakaródzott újgazdag romákat se, mint ezek a Bódiék. Sőt az utóbbiakat annyira nem bírom, hogy na... Mert inkább segítene a fajtáján, ha nem pénzzel valami útmutatóval. Tudom hülye vagyok.:)))

Roxvox 2009.07.26. 20:43:57

@Horizont:
Pedig meg kell tanulni velük együttélni, mert hamarosan mi leszünk a kisebbség :((((

Marcellusca 2009.07.26. 20:48:52

@Horizont: Ja, ja!
A legirritálóbb, hogy osztják az észt, meg fikáznak és kényeskednek, hogy "nálunk romáknál" ez meg az, így meg úgy szoktuk. Ja, persze. Főleg a putriban.
Baódi Márgó is csak egy putris cágány volt (be is vallotta egy riportban, hogy az utca végi kúthoz járt vízért, ott ismerte meg Gusztit), most meg etalonnak hiszi magát. Ááááááá!!!!

Horizont 2009.07.26. 20:58:51

@Marcellusca: Mind a két véglet szörnyű ezeknél a romáknál, tényleg. Régen én nem cigányoztam. Régen? 20 éve. Mert nem volt mit. És a TV2 kettő is akkora balfék nincs közöttük egy normális aki azt mondaná gyerekek ezt ne adjuk le, mert kiverjük a biztosítékot, megint cigány ellenesség lesz ebből.
És még mernek csodálkozni bármin is! Tényleg buldózert nekik!

@Roxvox: Még ők a kisebbség, de már mi vagyunk a kirekesztettek :))

cotti 2009.07.26. 21:02:28

@Aszi: Én nagyon szívesen beszélgetek, vitatkozok sok dologról, viszont ha valami 'fehér', nem állok le vitatkozni senkivel, hogy az esetleg 'fekete'. Ez a draskovics hazugság ilyen! És szerencsére a gondolkodó emberek túlnyomó többségének is az. Aztán van pár érdekember meg pár h*lye, akinek nem. Előbbieket megértem, utóbbiakat sajnálom.

gcsabi 2009.07.26. 21:07:35

@fmj:
"sokakat kivágtak, majd visszajöttek más néven, volt aki normálisnak tűnt, aztán bedurvult,és ide ontotta az összes frusztrációját"
Ha ezt magadra értetted ?

jozicsenko 2009.07.26. 21:32:46

hi all!

hétvégére lelépek, erre lemaradok Drazsé potenciális buktájáról? ejjj

remélem Kövér Laci kisnoteszébe bekerült 3 új sor

1. Drazsé csak a papíriparban dolgozhat (vágni és ragasztani még tud, nem?)
2. az NNI/NBH/MNNYI/stb teljes vezérkarát ki kell rugni: lehet hogy 5 év, mire valamire való társaság összejön, de levitézlett komenisták nem maradhatnak: egyértelmű, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal ma nem a nemzetet, hanem a pártot védi (bocs srácok, ez van, szerintem olvastok, egy sört azért megérdemel az elemző aki majd ezt olvassa)
3. meg kell kérdezni majd a fideszes titkosszolg-i szakértőt (Demeter Ervin, ugye?), hogy valóban ennyire töketlen lepkevadászok vannak ott (mármint olyanok, akiknek a csattogós lepke anno összecsapta a zacsit), vagy maradt még az értelem szikrája?
komolyan: ezek után ha egy elszállt agyú lükepék felrobbant majd valamit, akkor ki hiszi el, hogy tényleg tenorista merénylet volt, nem az mszp újabb önigazoló megrendelése?

f.m.j. 2009.07.26. 21:42:13

@gcsabi:

oké :) persze, hogy nem magamra értettem, második olvasásra pedig megértettem, hogy nem nekem szólt amit írtál, sőt valahol azt mondod, amit én, aztán reméltem, hogy elsikkad a bejegyzésem, de nem így lett :)

úgy látszik elég volt fél nap itthon, és felpörgök:)

wladyslawsky (törölt) 2009.07.26. 21:48:42

@Aszi: nem is értem miért, pedig olyan szeretetre méltó ember ez a draskovics :))

gidabiga 2009.07.26. 22:01:35

@fmj:

egyetértek :D

és nyugi :)

cotti 2009.07.26. 22:08:27

Na,"tisztázta" magát az ATV-n Kálmán Olga "kemény" kérdéseinek pergőtüzében :D
atv.hu/videotar/090726_dras.html

Szégyen...

Roxvox 2009.07.26. 22:12:48

@jozicsenko:
Baxhatja Kövér Laci a noteszkáját, abban már annyi bejegyzés van, hogy nem lesz elég a következő 4 évük arra, hogy végigolvassák :))))

cotti 2009.07.26. 22:16:24

@Roxvox: Ebben én nem hiszek, lefogadom, hogy a FIDESZnek nincs ilyen notesze. Valódi tettek nélküli szájkaratés vekkeres operettellenzék. Sajnos nem lesz itt semmilyen felelősségre vonás, ha rajtuk múlik...

kispista2 2009.07.26. 22:18:44

@eszkep: "A Hír Televíziónak tűnt fel először, hogy a próbarobbantás helyszíne egybevág a 2007-es bonyhádi robbantás helyszínével. "

Szerintem meg a kurucnak, de rájuk ugye nem hivatkoznak a hírtv-nél

kispista2 2009.07.26. 22:24:49

@cotti: Folyékonyan hazudik Drazsé. Most illusztrációról beszél, legutóbb még magyar terroristák robbantásairól beszélt.

De a fidesz a hibás hogy nem köszöni meg az mszp-nek a demokrácia megvédését!

Roxvox 2009.07.26. 22:28:57

Kíváncsi leszek, hogy 2010-től, (ha Fidesz megnyeri a választást és a Jobbik bekerül a parlamentbe) lesz-e terrorizmus Magyarországon?

Marcellusca 2009.07.26. 22:29:42

@cotti: Hát ez kész!
Hogy mosakszik. Nem ő adta át a sajtónak a felvételt, hanem a rendőrök. Ügyes. "Sikerült" úhy kibújnia, hogy közben besározta őket, majd a védelmükre kel. Hát, kösz!
"Védjen meg téged a Drazsé!" - LOL

Roxvox 2009.07.26. 22:31:09

@cotti:
Tudom, azért is próbáltam élcelődni a noteszon.

Marcellusca 2009.07.26. 22:34:45

@Roxvox: Nem! Majd a főmaffiózó (Pintér) megoldja!

Roxvox 2009.07.26. 22:42:01

@Marcellusca:
Visszajön a Pintér? De jó kezdjük előről......

Horizont 2009.07.26. 22:43:17

@cotti: Nahát, nahát! Draskovics Tibor nagyon tehetséges ember!:)) Aki ilyen helyzetben szemrebbenés nélkül így tudjon beszélni az nagy ember! Nagyon, nagy!:)) Riogatástól eljutott az influenza vírusig. Nem köszönte meg a jobb oldal, hogy megmentették az országot, azt a mindenit!
Nem hiszem el,hogy ilyen öntelten,
gőgösen,magabiztosan,meggyőződést
sugározva, minden kérdésre kapásból blöffölve ki lehet állni ország világ elé egy miniszternek.Biztos, hogy ezt érdemeljük? Tuti?
Ezt a felvételt mindenkinek meg kellene néznie.
Ő az év negatív (nagy) embere!

f.m.j. 2009.07.26. 22:44:17

@cotti:

Ez valami hihetetlenül szánalmas ez a figura (igen, mostmár nevesincs, arctalan prototipus, talán a hiteltelen, elvtelen szemétláda, és kisstílű embert lehetne innentől fogva draskovicsnak hívni, ők a draskovicsok...)

és az az érvelés, az megér mindent: "háthonnantudjam, éntudjam, nekem ezt honnankéne tudnom, nemtudokrólamertnemiskelltudnomróla,... nekem ez ismerős egy másik draskovics-típusú embertől: kocsisistván... mi is köti össze őket?

kispista2 2009.07.26. 22:46:38

@fmj: "mi is köti össze őket? "

Mindkettejüket támadják a fidesznácik, miközben az országot szolgálják?

Marcellusca 2009.07.26. 22:50:26

@Roxvox: Hát, már bejelentkezett belügyminiszternek.

cotti 2009.07.26. 22:54:07

Azért ehhez kellett egy alákérdező riporter is. K. Olga menjen a p*csába!

Ebben az országban csak mikrofonállványok vannak, újságírók nincsenek! Mindkét oldalnak megvannak ezek a megbízható mikrofonállványai oszt' jónapot. Egy Kálmán itt, egy Bayer ott, egy Dési itt, egy Németh Miklós Attila ott. Stb.

Itt egyedól Vonát vagy Morvait merik megszorongatni az újságírocskák, de őket is csak pártérdekből, nem szakmai elhivatottságból.

Roxvox 2009.07.26. 23:14:15

A hosszúság alapegysége a méter
a hazudozás alapegysége a drazsé
Na jóóó van ölég vóóót, jóccakát.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.26. 23:18:24

@cotti: szerény véleményem szerint drazsé a 2009-es Vastagbőr-díj toronymagas esélyese lett... (pedig erős a mezőny)

D.T.,2009. júl. 24.: "ezt a bombát valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották fel, ők készítették erről a felvételt"

D.T.,2009. júl. 26.: "hát honnan tudhatnám [hogy ki robbantott]... de nem is kell ezt nekem tudni... majd ki fog derülni... az ügy szempontjából teljesen mindegy..."

na meg persze hozzátette, hogy a fidesz meg mé' nem a lényeggel foglalkozik, azzal, hogy itt van a terrorveszély, meg ne gyengítse a rendőrséget, stb...

HI-HE-TET-LEN

kispista2 2009.07.26. 23:38:56

@kispista2:
A kurucok is olvassák a vastagbőrt:
kuruc.info/r/2/44279/
22:34-es hír

eszkep 2,5 órával korábbi hozzászólására válaszoltam:
" kispista2 2009.07.26. 22:18:44
@eszkep: "A Hír Televíziónak tűnt fel először, hogy a próbarobbantás helyszíne egybevág a 2007-es bonyhádi robbantás helyszínével. "

Szerintem meg a kurucnak, de rájuk ugye nem hivatkoznak a hírtv-nél "

kispista2 2009.07.26. 23:40:14

@wladyslawsky: Ahogy a viccben van: Drágám, a szemednek vagy nekem hiszel?

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.27. 00:03:54

@wladyslawsky:

Beszarás ez az ürge. Úgy hazudik, mint egy utolsó sarki kvarcóraárus az őrszobán.

Kálmán Olga is jól megszorongatta a tökeit, mindent kérdezett, csak azt nem, hogy ha ennyire nem tud semmi konkrétat, akkor miért azt mondta pénteken a sajttájon (határozottan, hangsúlyosan, tagoltan, kijelentő módban), amit mondott?

K.Jani 2009.07.27. 00:58:00

Gróf Széchenyi István:

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, minőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas, vagy műveletlen."

Aszi 2009.07.27. 01:36:42

Nem is tudjuk, hogy pontosan mit mondott a sajtótájékoztatón. Nem találtam róla felvételt, csak újságcikkekben idézett egyes mondatokat.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.27. 01:47:20

@Aszi:

video.google.com/videosearch?q=seg%E9ly&emb=0&aq=f#q=draskovics&emb=0

0:56-nál lehet figyelni azt a részt, amit wladyslawsky idézett.

Ha neked ez is kiragadott, félreértelmezett, blablabla manipuláció, akkor már tényleg nem tudom, pontosan mire gondolsz.

(Meg lehet köszönni amúgy, mert átkozottnagy meló volt felkutatni. Beírtam googlevideoba, hogy "Draskovics".)

Aszi 2009.07.27. 02:51:57

@Lenny [Cabdriver]: Hát a linkelésed nem sikerült igazán, de mindegy, azért megtaláltam. Itt is csak egy mondat van bevágva.

suski 2009.07.27. 03:28:43

Drazsé, te Minden Magyarok Kapafogú Fônyula!
Ugye milyen jól jönnek ilyenkor a házinyaloncok az ATV-ben? Azért készítsd a fogkefédet, a bíróságon nem Kálmán Olga fog kérdezni!

gyugyó 2009.07.27. 08:42:48

@wladyslawsky: Ezt a két mondatot valaki összevághatná egy videóba aki ért hozzá. Hátha a szemellenzősök is megértenék miről is van szó...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.27. 08:53:11

Háát kíváncsi leszek milyen következményei lesznek. Bár sajnos sejtem, hogy semilyenek.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 09:09:43

Valaki szólhatnak Drazsééknak, hogy az istenadta nép már nem a Szabad Nép / Kossuth rádió kombóból tájékozódik. Ekkora hülyeségeket már nem lehet lenyomni a torkunkon.
Amúgy szerintem az antitenoristák csak hülye amatőr seggfejek: megtalálták a robbantást a Nyulak gépén, és kritikátlanul, ellenőrzés nélkül betették a "bizonyítékok" közé.
Mert ők viszont a Szabad Népből tájékozódnak. Az internet gyanús valami, ott csak pedofilok, meg gyilokpornó van, mutatták a tévébe' is, ők ilyentet nem használnak.
Istenem, ilyen balf*sz, béna, még közlekedési-rendőrnek is alkalmatlan terrorelhárítóink vannak?
Még jó, hogy niincs egy terráristánk se, durva lenne a helyzet.

Viktus 2009.07.27. 09:33:15

@cotti:

Az sem semmi, hogy a nagyon szakértő Bajnai nem küldte még el a picsába ezt a ripacs bohócot ...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 10:06:06

Nem is értem miért vagyunk úgy kiakadva, hiszen drazsé elvtárs az csinálja mihez ért, torzít dezinformál, hazudik, de szar is az internet hogy kb pár óráig állt meg az egész sztori...egyébként meg a kurucusok honnan tudták?? leadták a tévében a robbantást, szerintetek a két kémiabuzi srác kit fog hívni röhögve, majd a népszabit?? egyértelmű hogy ilyen esetekben én is a kurucoknak írnék..

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 10:13:30

atv.hu/videotar/090726_dras.html

ezután gondoljátok h a fidesz kezd vele valamit? hát nem tudom

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 10:27:13

@Horizont: mi az h a fajtáján? az rasszizmus, itt, ebben az országban nem lehet olyan, h segítünk a cigányokon, nem, itt szegény emberek vannak, ha vki cigányokon segít az rasszizmus
....jutott most eszembe a cigányvajda lakatos attila, aki kérdezi a magyar gárdát h miért csak a magyarokon segít (miközben ő csak cigányokon segít, csak cigányokhoz jr ki és van pofája megkérdezni, h a gárda miért csak a magyarokon?! vastag a bőr, de szerintem inkább csak analfabéta.
ja! meg csak cigány alkalmazottakat foglalkoztat! micsoda kirekesztés! rasszizmus, diszkrimináció! és még büszke is rá!)

ezek fontos dolgok, h megőrizük a józan eszünket, és az igazságot

pógárjenő 2009.07.27. 11:02:06

Drazsé efftás születésnapi videó:

videa.hu/videok/vicces/csimpanz-hulye-majom-R77aQjBDf06iE7Ue

Nincs mít mondjak, kaccsojja ki!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 11:19:21

@Horizont: nézd meg a régi riportot róla!
már akkor is nagy pofája volt! 14 évesen. az apja tele pénzzel, komcsi főnök, egy szavába került és ment bárki a pincebörtönbe.
a kis drasko mindent megkapott, szegény buta volt mint a föld, mégis ötöst akpott mindenből gimnáziumban is, a fazekasban "ahova nem csak matematikusok járnak", meg lefogadom egyetemen is.
pesty lászló dokujában volt, h gyurcsány mikor ment vizsgázni az egyetemen, mindig leszólt egy fejes telefonon aznap reggel a tanárnak, h "elvtárs, gyurcsánynak nem kéne megbuknia".

pógárjenő 2009.07.27. 11:37:01

REMÉLEM DRAZSÉ A "RENDŐREID"ITT IS HASZNÁLJÁK A KÖNNYGÁZT VAZZE!, HOGY ROHADNÁL MEG TE BEKÉPZELT GÖRÉNY!


"A MEASZ – Összefogás a Demokráciáért (MEASZ) és a Demokratikus Hálózat (DH) Ságvári Endre antifasiszta mártírunk meggyilkolásának 65. évfordulóján, július 27-én (hétfőn) 17 órakor megemlékezést tart az újnyilasok által két éve kétszer levert emléktábla helyén, a gyilkosság helyszínén, a Remiz Étterem bejárata előtt (Budapest, II. kerület, Budakeszi út 5.).
Bevezető:
Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke.
Emlékbeszéd:
dr. Székely Gábor egyetemi tanár, történész
Galba-Deák Ádám, a DH elnöke.
Zárszó:
Dolmány Balázs, a MEASZ alelnöke.
Megemlékezésünknek különös aktualitást ad, hogy Ságvári Endre 65 évvel ezelőtt a háborús pusztítást okozó, az egyre erősödő szélsőjobb áldozatává vált. Sajnos a mai társadalmi körülmények ismét hozzájárulnak a nyilasok szellemi örököseinek, a „SZÉLSŐJOBBIK” erősödéséhez. Megemlékezésünk egyben tiltakozás is ellenük.
Humanista Honfitársunk!
Ha nem vagy cigány, zsidó, vagy meleg, ne felejtsd! Először a cigányok, utána a zsidók, a melegek, majd TE következel!
2009. július 12."

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 11:41:37

@pógárjenő:
Ott a helyem:) Én egy félig cigány félig zsidó félig malac vagyok (copyright by southpark):))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.07.27. 11:42:37

Nohát Drazsé még mindig nem mondott le. Miért nem lepődök meg? :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.07.27. 11:43:36

@pógárjenő: "Ságvári Endre 65 évvel ezelőtt a háborús pusztítást okozó, az egyre erősödő szélsőjobb áldozatává vált."

Hahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahaha ha

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 11:53:19

@K.Jani: akkor Széchenyi a jobbikra szavazna?

(a komolyan gondolta volna amit mondott akkor igen)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.27. 12:06:09

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Na ez nálam a no comment kategória:) Annak ellenére hogy Miskocon a Ságvári Endre üttörő csapat tagja voltam a 40. sz.-ú általános iskolában:)

technikus 2009.07.27. 12:15:58

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Ó az a szegény bolsevista terrorista,még nem avatták szentté?? Ezeknek nincs bőr a pofájukon,még terroristáznak!!

technikus 2009.07.27. 12:20:09

@pógárjenő: Azért rpant érdekes: A mi hős ságváriendre fegyveres terroristánk az egy hős?A rohadt szemétnácifasiszta Magyarok Nyilai azok meg terroristák? Nohátnohát! Lepetézek!

pógárjenő 2009.07.27. 12:22:10

@tesz-vesz: nagyon szípen beszíl magyar......oszt mindenhez ért, volt már Pakson erőmű-vezér, a Tungsgramnál eladáskor, a Vízmű privatizálásakor vezér stb. mint az ájemmónika mindenhez ért....

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 12:36:31

@technikus: Így megy ez. A lábtörlőgyújtogatók veszélyes terroristák, a rendőrgyilkosok meg hősök.

pógárjenő 2009.07.27. 12:42:00

@technikus: Ja, sztálin meg egy béjbiszitter!

technikus 2009.07.27. 12:43:39

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: És még az orcájuk sem pironkodik?!! :-))Pedig a rinocérosznak igen!

desertstorm 2009.07.27. 12:43:56

És mi van, ha éppen a lábtörlő alatt van a Hiller vagy a Kókadt, mert éppen retteg...???? Ez már az igazi terrorizmus nem látjátok Ti tökkelütöttek!!!! :-)

desertstorm 2009.07.27. 12:51:26

"Honnan tudhatnám? – kérdezett vissza arra a kérdésre Draskovics Tibor, hogy a napokban nyilvánosságra került felvétel a Magyarok nyilai terrorszervezet tevékenységét, vagy a korábban Bonyhádon fiatalok által elkövetett robbantást rögzíti-e. Állítása szerint ezt neki nem is kell igazából tudnia, az anyag eredetét majd a szakértők vizsgálata fogja kideríteni. Elmondta azonban azt is, hogy mivel a felvétel egyértelművé teszi, hogy tesztelték a robbanószert, ez mindenképpen kapcsolatba hozható a Magyarok Nyilaival. Az ellenzéknek pedig nem a rendőrséget kellene gyengíteni, hanem megköszönni a rendőrségnek azt a munkát, amelynek során hatalmas erőfeszítéssel felderítette a felvételt. Arra a felvetésre, hogy bonyhádi fiatalok felvállalták a robbantást, azt válaszolta: továbbra is úgy gondolja, hogy a Magyarok Nyilai követte el a robbantást. Továbbá nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a csoport újratermelődik és a jövőben mások is folytatnak hasonló tevékenységét.

atv.hu
"
Ezt az ürget (Draskovics) ki kellene találni, ha nem volna! :-))))

pógárjenő 2009.07.27. 12:53:19

Vasárnap vótam kint az ócskán....vettem egy originát fehér-kék fecskét, kicsit megrágta a molylepke, hátúra a vonalkódra már himeztettem az asszonyal egy csillagot, asszem előre a sáfrányos részre kerül a humanista-párt felírat, azon gondúkodok.......

pógárjenő 2009.07.27. 12:57:57

MELLESLEG DRAZSÉ JÓ LENNE FIGYELNI, A HADNAGY EFFTÁS SZÓLHAT NEKI:

Különböző, alá nem támasztott hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Kolompár Orbán el szeretné kerülni a felelősségre vonást. Az egyik verzió szerint az OCÖ elnöke külföldre akar utazni. Ennek elkerülése érdekében arra szeretné kérni a Lungo Drom az illetékes szerveket - a rendőrséget, ügyészséget, bíróságot -, hogy tegyék meg a szükséges intézkedést, hogy ne tudjon kibújni a felelősség alól.
(MTI nyomán)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.27. 12:59:47

@desertstorm: "Továbbá nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a csoport újratermelődik..."
Ééértem. Szóval ha már mindenkit letartóztattak, és mégis kellene egy kis robbantgatás, akkor semmi gond: nahát, úgy látszik, ezek újratermelődtek.
Mint valami kib*szott gombák.
Bazmeg, én érzem magam kínosan ezt az ürgét hallgatva.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:31:11

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: mi az h jó h nincs terrorista?
már rég egy jó világban élnénk, csak éppen, oylan lekvárok vaygunk, h nekünk még ez sincs.
bezzeg az írek!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:36:00

@pógárjenő: "Először a cigányok, utána a zsidók"

ez komoly ? ezt így kiírták? mindig tudtam h a zsidók a cigányokra előőrsként tekintenek, de azt hittem én vagyok csak olyan bunkó h ki is írom :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.27. 13:44:26

@pógárjenő: @DexterMorgan78/Séfbácsi: @Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: @technikus:

1944. július 27-én Budapesten, a Budakeszi úti Nagy cukrászdában (ma Remiz étterem) találkozott egy másik kommunistával; ide érkezett négy csendőr az őrizetbe vételükre. Társa ellenállás nélkül megadta magát, Ságvári viszont hamis igazolványt mutatott fel, majd pisztolyt rántott a csendőrökre és hármójukat megsebesítette. A kibontakozó tűzpárbajban Ságvári megpróbált elmenekülni, kiürült pisztolyát eldobva kifutott az utcára, ám ott az egyik csendőr rálőtt és halálosan megsebesítette. A legenda szerint a csendőrök a haldokló Ságvárihoz lépve személyazonosságáról kérdezték, mire a válasz annyi volt: „Harminckét nevem volt, találjátok ki, melyik az igazi.” Ságvári és az egyik csendőr – akit a többiekkel együtt kitüntettek – a kórházban belehalt sérüléseibe.

Kristóf Lászlót, az egyik intézkedő csendőrt a Legfelsőbb Bíróság (LB) 2006. március 6-án rehabilitálta, hatályon kívül helyezve az ellene 1959-ben többek között Ságvári meggyilkolásáért hozott halálos ítéletet. A Legfelsőbb Bíróság kimondta azt is, hogy Ságvárival szemben a csendőrök a korabeli jognak megfelelően jártak el. Ez heves vitát váltott ki. (Ságvári megítéléséről korábban 2004-ben, halála 60. évfordulóján, majd 2005-ben folyt sajtóvita.) 2008 júliusában, Debrecenben, a helyi MDF vezetője letakarta Ságvári emléktábláját, és az önkormányzathoz fordult a végleges eltávolítás ügyében. Az önkormányzat eltávolította az emléktáblát.

hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1gv%C3%A1ri_Endre
ő is piréz származású

itt egy jó cikk a virtuson!!!!
www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=49431

szégyen h van nekünk egy Ságvári Endre Gimnáziumunk kazincbarcikán!
meg egy szegedi tudományegyetemes Ságvári Endre általános iskolánk.
ebből csinálok posztot.

Kartal (rezervált) 2009.07.27. 16:28:11

@zero: ahogy a cigány mondja a vak lóra: nem vák ázs, hánem bátor!

Beszéltem bonyhádi (nagy lokálpatrióta) barátommal, de ő sem tudja, hol volt a robbantás két éve, úgyhogy nem lesznek fényképek. Pedig meg akartam fűzni, hogy ugorjon ki, és csináljon pár képet.

suski 2009.07.27. 16:33:47

kuruc.info/r/1/44268/

"Pályázatot ír ki a Kuruc.info: atombombát robbantott a Magyarok Nyilai? Készítsen Ön is bizonyítékot, Drazsé után szabadon!"

hajrá gyerekek, drazsés lábtörlôt lehet nyerni....

Kartal (rezervált) 2009.07.27. 16:36:47

@pógárjenő: a következő Sztálin és Lenin születésnapjának nemzeti ünneppé nyilvánítása lesz...

nem érdekel mit csinálnak, hová mennek, DE EZEK TŰNJENEK A FRANCBA VÉGRE!!!!!!!!!

Viktus 2009.07.27. 19:39:18

"Az ellentmondásos helyzet ellenére Bajnai Gordon továbbra is bízik Draskovics Tiborban. Szollár Domokos kormányszóvivő szerint az a lényeg, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere volt, hogy a nyomozók lebuktattak egy terrorszervezetet."

Tibor tudhat v.mit együtt kakipornóztak Gyurcsival, Bajnaival ? vagy milyen sötét titok lappanghat a háttérben ami miatt ez a bohóc kirobbanthatatlan a bandából ...

suski 2009.07.27. 20:33:20

@Viktus: ha kiderülne, hogy együtt kakipornóztak, az sem lenne nagyobb blamázs, mint ez. Sôt...

pógárjenő 2009.07.28. 10:29:55

@Kartal (a morc): látod, látod drazsékám, jó lenne ha letépnéd a kottont a fejedről és belenéznél kedvenc lapodba a népSZARATságba, a te kis kedvenc felvételedet egy czuslág pártkádér cimborája készítette.........na, ennyi a nemzetbiztonságról, mellesleg egy kósza fingot nem tudtok megtalálni, vazzeg, lásd. francia diáklány ügye.....SZÁNALMAS GŐGÖS GÚNÁR GEDEON!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.07.28. 14:38:43

Nekem Drazsé logikája tetszik. Tulajdonképpen hogy ha az állítólagos nyulak közé tartozó állítólagos elkövető számítógépén mondjuk találtak volna mondjuk a WTC elleni támadásról videót azt is berakták volna promociós jelleggel??:) Gondoljatok csak el ahogy drazsi bejelenti pöszögve elsápadva hogy a nemzetközi terrorizmus kézzel tapintható jeleit találták meg, a magyarok nyulai részt vettek a gépeltérítésben....budaházy meg nemrég jelentkezett repülőgépvezetői tanfolyamra:)

gidabiga 2009.07.28. 15:34:23

Drazsé megválik attól a kollégától, aki rossz infot adott neki a robbantásos ügyben

www.stop.hu/articles/article.php?id=523661

nem, nem Drazsé mond le, csak a szokásos.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:34:53

na bemondta a kossuth rádió is.
megvárták az szdsz véleménynét.
én mondtam: nayg hatalmuk van az szdsznek még mindig.
90-ben az összes sajtót ők mozgatták, a kultúrát jelenleg is ők, maradt még a hatalmukból bőven

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:36:18

az szdsz lemondásra szólítoota fel draskot. egyénként.
retkes nem sokáig lesz élen - ahogy oli bá fogalmazott seres marcsival kapcsolatban - belülről bomlaszt.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.28. 15:45:47

www.stop.hu/articles/article.php?id=523664
Az MSZP bízik Draskovics Tiborban

Draskovicsban töretlen a bizalom
www.stop.hu/articles/article.php?id=523256

én felkötném

OWOD 2009.07.28. 16:10:51

Ha nem megy Drazsé magától, akkor borítva lesz egy újabb bili. Élete során csinált annyi stiklit, hogy bőven van miből mazsolázni. ;-)

OWOD 2009.07.28. 16:13:37

Ebben a játékban a végén nevetés a lényeg. Kérdés, hogy mit szeretne elérni azzal, hogy állandóan vigyorog.
1: szeretné megtéveszteni az ellenséget?
2: már azt hiszi, hogy vége van?

Csak most kezdődik....

OWOD 2009.07.28. 16:47:35

A Discovery Channel is a terrorizmust támogatja, hiszen most éppen a robbanások mechanizmusát vizsgálják. Nekem az a gyanúm, hogy valamire készülnek. ... ;-)

zsákzoli 2009.07.28. 17:50:49

Nem értem...Nem volt bírósági itélet,máris el vannak ítélve a letartóztatott titokzatos valakik...Bizonyíték nuku,jutalom már a zsebben...mórnál is így volt?Gyorsan kreálunk valamit,jutalom,aztán a szánalmas magyarázkodás...De probléma nincs jutalom átutalva,réméljük a nép elfelejti egy-két joshi bharat után..

derelyegrádi szellem 2009.07.28. 17:59:37

@zsákzoli:

"Nem értem...Nem volt bírósági itélet,máris el vannak ítélve a letartóztatott titokzatos valakik..."

Az úgy van tudod, hogy az ártatlanság véDelme (c.r. by Budai Bernadett) csak Szilvásy elvtársat (és a hasonlókat, mint pl. Kodela, Verók, stb) illeti meg, magas állami beosztásokban.

Meg majd - nagyon remélem - Draskovics elvtársat is meg fogja majd illetni, ahogy majd a lánc végén állva bizonygatja, "Draskovics ügy" az bizony nincsen ám. :-)

kulalak 2009.07.29. 04:57:22

Korabban ugy gondoltam, ez tudhat valamit ezert nem bukik meg. Ma mar NEM TUDNA MEGLEPNI SEMMIVEL. Bukjon meg, aztan mondjon egy-ket szaftos botranyt es mi majd legyintunk, hogy az semmi ... Ide jutottunk. Inkabb bukjon meg, nincs felelem. Hanyinger van.

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 10:08:32

@zero:

erre most döbbentél rá? :-)

pógárjenő 2009.07.29. 10:20:46

@kulalak: bukni efftásiassan csak felfele, minimúm minsziszterelnőknek való a mi kis drazsink, az állatkertbe, a gibonok közzé!

papika 2009.07.29. 11:53:45

Az nem lehet, hogy vmi extra EU lóvéra lehet pályázni, ha bizonyítottan van terrorizmus egy országban? Egyszerűen nem fér a fejembe másként, hogy mi oka lehet ennek a faszkodásnak.

derelyegrádi szellem 2009.07.29. 12:07:53

@papika:

parancsolj a magyarázat: draskovics elvtárs intellektusa.

Kodomo 2009.07.29. 18:06:08

"...tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."
A szakértői közreműködés alapján ugyancsak a hatóság látókérébe került egy bizonyos Szalacsi Sándor valamint Polgár Jenő. A nyomozás ezeken a szálakon is tovább folyik...

szanalmas 2009.07.29. 21:49:20

Most eltekintve mindentől, egy tényleg független bíróság az NNI + társai esetében simán felmentené a nyulakat.
Nyilván teljesen hiteltelen az a szervezet a vízfejeivel egyetemben, akik megbuknak újságírók kábszeres lebuktatásán és ezekaterroristákrobbantottak a videjón című nevetséges és törvénytelen hülyeségeikkel.
Innentől teljesen egyértelmű, hogy a robbanó labda a "bizonyítákgyár" (hoppá, copyright!) egyik hamis, kamu lépése, és minden amit mondanak az a hazugság vélelme, az előzmények alapján.
Ezek a szerencsétlenek 8. éve próbálnak "sikeresek" lenni, de kurvára hasraesnek minden küszöbön. Ezt a terrorista marhaságot most tűzzel-vassal átviszik, ha kell még robbanó pandát is gyártanak, mert csak.
Csend van az összes többi ügyben, meg mindenki ezen röhög, nem a lúzerválságmélyítő szakértői lolmányukon.

szanalmas 2009.07.29. 21:54:07

Olyanok ezek, mint a kivérzett SZDSZ banda, bocsánatot kér az aktuális bohóc az elmúlt évek eseményeiért, de tovább nyalja a pénzosztó teljesenidióta kormánypártkoalíciós segget.
No komment.

szanalmas 2009.07.29. 21:56:28

@szanalmas:

A szakértői lolmány és bizonyítékgyár copiryght lett bazmeg!

pógárjenő 2009.07.30. 11:52:55

Nesze drazsé itt vagyunk, bazmeg!

www.youtube.com/watch?v=_0bfeSbqBBM&feature=related

Balról vagyok a 123-dik......

derelyegrádi szellem 2009.07.30. 13:06:38

@szanalmas:

szerintem a "copiryght" is az lesz bazmeg.

szanalmas 2009.07.30. 14:21:40

@derelyegrádi szellem:

Jóvanna, túl gyors az kezem, szal vigyázzál. Először jól írtam gecc. Olyan gyorsan meg csak nem felejtek?
Gyurcsány mondjon le! Bazmeg.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2009.07.31. 12:56:32

Immár mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a kapafogú ex-KISZ führer és még mindig miniszter - gyalázat - szemérmetlenül hazudott. Úgy tűnik, minden állami vezetői szinten idióták ülnek és további idótákkal veszik magukat körül. Imádott miniszterünk nyilván kitölti a hivatali idejét, s reméljük, egyszer majd a jól megérdemelt börtönbüntetését is. Ami ebben az országban megy az egyszere szánalmas, méltatlan és gyalázat!

szanalmas 2009.07.31. 15:21:01

Most min csodálkozol, az átkosban az volt az alapállás, hogy vezetőként vedd magad tőled hülyébbekkel körül, mert akkor nincs aki megfúrjon. Ezt Ferencünk példás alapossággal megcsinálta és ebben az országban azért valljuk be, nem volt túl nehéz dolga ezzel, persze azért könnyű sem, mert felül múlni önmagát az már-már művészet, de a nyersanyag az sajnos adott. Az a baj, hogy nagy remény nincs a jövőre nézve sem, mert a FIDESZ meg 8 éve nem jön rá, hogy OK hogy Orbi nem annyira hülye, de kurvára nem szeretik sokan a képét. És ez gátolja a sikert. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerűen nem lehet már találni olyan embert, aki ebben az országban hiteles lenne, mert ha ilyet találna a FIDESZ az bezony egypártrendszer lenne 2010-ben.

szanalmas 2009.07.31. 15:23:50

@szanalmas:

Az tényleg igaz, hogy a köv. mini elnök jelölt a Bajnai után a sorban a Győzike volt?

technikus 2009.07.31. 17:08:06

@szanalmas: Nagyon meglepődnél, ha igen? Mert én egyáltalán nem.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:28:11

@szanalmas:

"egypártrendszer lenne 2010-ben"

Te elolvasod amiket írsz?
Egypárti parlamentre gondolsz? Mert az egészen más.

szanalmas 2009.07.31. 17:39:37

@Jack da' Clown:

Belőled még egyszer remek kormányszóvivő lehet majd szerintem.

Jack da' Clown 2009.07.31. 17:44:11

@szanalmas:

Ez egy korrekt válasz a kérdésemre.
(Egyébként nem gondolom.)

szanalmas 2009.07.31. 18:11:54

@Jack da' Clown:

Igazából kibaszott lusta vagyok, és nem szeretem magyarázni az ilyesmit, nyilván 2010-ben lesz egy érdekfeszítő esemény, ebből meg következik valami más, de az évszám sokat segít az értelmezésben.
Amúgy meg a finom keretszerkezet a lényege az egésznek, az átkos és az egypártrendszer egy bizonyos írói formáció ebben az esetben.

Üdvözlettel: Énfőőméltósága

szanalmas 2009.07.31. 18:13:13

@technikus:

Aszittem kitaláltam egy jó viccet, de ezexerint meg nem. :)

Jack da' Clown 2009.07.31. 18:33:09

@szanalmas:

Nem értem miért kapod fel a vizet. Azt hittem tudsz valami bennfentest a haveroktól, hogy 2010ben ha a fidesz nyer, akkor bevezeti az egypártrendszert.
Ezt kérdeztem csak, hogy azt írtad amit gondolsz vagy másra gondoltál és mást írtál.
Ideges vagy?

szanalmas 2009.07.31. 18:46:48

Na ettől féltem, hogy az egészet nem érted, de fasz se fordít magyaróól magyarra.
Ideges? :D
Ebben az országban én már évek óta nem tudok semmin ideges lenni, tőled meg végképp.
Azt hallottad, hogy bocsikát mondott a beosztott a főnök helyett, az meg viszonzásul nem engedte lemondani?
Komolyan, ezekhez képest a Comedy Central egy Csehov dráma vazze. :D

szanalmas 2009.07.31. 19:06:54

@Jack da' Clown:

Baszki ez már nem igaz, tévedtem, te miniszterelnök is lehetsz bazz. :D

Jack da' Clown 2009.07.31. 19:11:14

@szanalmas:
Ezt vajon miből szűrted le?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.01. 01:15:02

Meglehetős késéssel, de megjegyezném: azért csinált nemzetközi színtéren is bohócot magából az istenadta miniszter, mert ilyen kaliberű figurák, mint a "betámadott politkusok" kinyírása nemzetközi piacon 5-6000 USD. Ha természetesnek látszó halálok kell, az tíszer annyi. Ezt nem én mondom, hanem egy nemzetközi műveletekben jártas ex-CIA ügynök. Egyébként zsidó származású, és igen jó stílusa van.

Ha bárki ért a témához, az messziről leveszi, hogy egy szánalmas ripők a mi drága joker-miniszterünk. Apropó, Joker... no ezt majd máskor. Batmant még szerencsére nem hívták, de idővel tán lesz az is. :-D

szanalmas 2009.08.01. 12:40:19

"270/A. § (1) Aki más előtt olyan, a köznyugalom megzavarására alkalmas valótlan tényt állít, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben írt bűncselekményt radioaktív anyaggal fenyegetve követik el.
(3) A büntetés az (1) bekezdés esetén három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta."

szanalmas 2009.08.01. 12:42:31

Btk. 270. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt – vagy való tényt oly módon elferdítve – állít vagy híresztel, amely alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

süti beállítások módosítása