Skip to content


       Szűrés lista

Napi Kolompár - a petíció

Jönnek a büntetőügyek sorban, egy kis sikkasztás + ez-az, 5 millió, 7 millió, 140 millió forint eltüntetésével gyanúsítják, de a mi Kolorunkat ez nem hátráltatja áldozatos, népéért szívvel-lélekkel végzett munkájában.

Aláírást gyűjt:

Kedves Kolor, régi kedvence a blognak!

Bontsuk ki az igazság minden szegletét:

1., Kevés a szavazat? Talán ha hiteles emberekkel, hiteles módon politizálnátok, többen szavaznának rátok, és nem kéne kuncsorogni, hogy jelentősen kisebb szavazattal is bejuthassatok az önkormányzatokba. Mondjuk lehet megérjük, hogy az MSZP is ehhez a módszerhez folyamodik....

2., Ha betiltják a cigánybűnözés szót, akkor nem lesz több jellegzetes bűncselekmény sem? Teszem azt szamurájkardozás, 20-50 fős családi verekedés, rendőrre támadás, szigorúan 20.000,- Ft alatti lopás boltból, veteményesből? Mert akkor jó.

És mi járna a törvény megszegőinek? 1-2 év a sitten? Vagy csak kimosnátok belőle Icukával a rasszizmust?

3., Három, milliós nagyságrendű sikkasztással kapcsolatos büntetőügy vádlottjaként igen-igen nagy pofátlanság egy sokadik, ismét lenyúlható roma pénzalapért kuncsorogni.

Bízol az ártatlanság véDelmében (by Budai Betti)? Vagy az utódod hálájában?

És az arcbőröd hogy bírja ezt a nagy igénybevételt?

 

Címkék: pofátlan napi kolompár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr501283996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amit soha, sehol nem hallottál és láttál Izraelről 2009.08.06. 13:14:58

Izraeli gyerekkísérletek: ez arról szól, hogy askenázi izraeliek, szefárd izraeli gyerekeken végeztek emberkísérleteket. Elképesztő rasszizmus van, volt:  az askenáziak lenézik a szefárdokat Izraelben, akkor mit gondolnak a cigányokra feltűnőe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 12:31:36

Nekem nincs még kertitörpém, de el tudnám képzelni ahogy a hortenzia és sombokrok közé beállítom, ott barnállna a napon, és kutyák néha oldalba tisztelnék... ahh, de szép is lenne :)

reKorrekt 2009.08.05. 12:32:31

Laspalmas: Majdnem kifolyt a szemem mire elolvastam :) Itt egy kicsit élesebb kép:
kepfeltoltes.hu/090805/peticio2m_solata_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 12:34:34

@Kartal (a morc): na mész te is a picsába...

ilyenkor sörözni az egy dolog... de, hogy még a nyomorult dolgozó lúzerekkel MEG IS OSZTOD EZT AZ INDORMÁCIÓT, na ez az igazán felháborító :))))

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 12:37:34

@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /:
@Seduxen:
verejtékes munkával kiharcolt egy hét nyári szabadságom töltöm. de hogy jobb legyen, az asszony nem kapott szabit erre a hétre... ennyit a nyaralásról. mondjuk pénzem sem nagyon lenne rá.
töltök még egy pohárral. egészségetekre! :P :D

redriot77 2009.08.05. 12:38:46

Szerintem ez simán mehetett volna a "kávé helyett" kategóriába, már érzem ahogy vörösödik a fejem...

Aszongya hogy önálló roma fejlesztési integrációs alap. Hogy az isten retkes faszába' van pofája "EU és hazai források átcsoportosítását" követelni egy olyan személynek, aki ellen az elmúlt hónapokban emeltek vádat közpénzek elsikkasztásáért????

Bocs a trágárságért, de ez most egy kicsit sok volt.

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 12:41:01

Most komolyan belegondoltam, mit tudnék ezzel a töpörtyűvel csinálni... ha úgy szabad kezet kapnék.....
döbbenetes, milyen fantáziadús ember vagyok :D

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 12:42:41

@redriot77: a trágárságért nem kell elnézést kérned, de Istent mindig nagy kezdőbetűvel , :)))))))

reKorrekt 2009.08.05. 12:44:53

@Kartal (a morc): "baszki, mellényeltem a sört úgy röhögtem"

Na mész te a picsába :D

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.08.05. 12:50:12

Azt kell hogy mondjam:

600.000 (Seres Maria) < 50.000 (Kaulaumpar)

fogadunk, hogy eleg lesz a 2/3-os torvenymodositasokhoz is? Csupan egy problema lehet: ha nem lesz 50.000 irastudo cigany...

be lehet tiltani a ciganybunozes szot. attol meg a hirek a blogomban magukert beszelnek...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 12:53:04

ja, míg el nem felejtem:

"Tanult" kolorbán!

Feltehetően csekély agyi kapacitásoddal nehéz lenne jogszabályt értelmezned, ezért megpróbálok segíteni:

Kis hazánknak (tudod: Magyarország, amit folyamatosan akarsz szipolyozni) van egy - telibebaszott - Alkotmánya, ez lenne az 1949. évi XX. törvény (a kedvedért 1949. évi 20-as törvény, de ha valamely' jogszabálykeresőbe a "joganyag száma" mezőbe az ALÁÍRÁSODAT gépeled be - XX - az is jó).

Ha ez sikerült, akkor keresd meg a 28/D. §-t. (használd a jobb kezednél lévő EGÉR nevet viselő számítástechnikai eszközt! Nem, baszod, az a BAL kezed! Jól van, ügyes vagy. És most húzd a "csúszkát" lefelé... Csúszka. Igen, így hívják. Hívd be a titkárnőt...)

28/D. § Országos népi kezdeményezést legalább 50 000 választópolgár nyújthat be. Az országos népi kezdeményezés arra irányulhat, hogy az Országgyűlés hatáskörébe tartozó kérdést az Országgyűlés tűzze a napirendjére. Az országos népi kezdeményezésben megfogalmazott kérdést az Országgyűlés köteles megtárgyalni.

Miután ez egy igen bonyolult jogi szöveg (nem annyira, mint a majdani jogerős ítélet lesz az általad elkövetett bűncselekmények szankcionálásáról szóló "hivatalos papír"-ban) engedd meg, hogy segítsek.

Ha össze is tudsz vakarni 50.000 aláírást, az mindössze annyit jelent majd, hogy az Országgyűlés (tudod, abban a kupolás épületben rendelnek, ahova Te annyira igyekszel, gondolom a mentelmi jog miatt) köteles napirendjére tűzni, és tárgyalni (a kedvedért: beszélni róla).

De a lényeg tanulatlan barátom: ettől még - és ebben, mint adófizető a legmesszebbmenőkig bízom - az Országgyűlés ELHAJTHAT A SOVÁNYMALAC FASZÁRA A BAROMSÁGAIDDAL, és remélem így is fog tenni, ezután majd mehetsz nyekegni az ombuckalakómanóhoz, meg demcsák szuzihoz a mokkába, hogy milyen rásszizmus tombol ebben az országban.

Remélem tudtam segíteni, ha majdan szükséged lenne valamire (remélem így lesz), ezúton közlöm veled, hogy Édesanyám hihetetlenül jó hókiflit tud sütni, azt szívesen viszek be neked beszélőre, átfér a rácsok között is....

Üdv.: Egy ADÓFIZETŐ, akit - sok hozzá hasonlóval együtt - minduntalan hülyére akarsz venni

százfogú c.zenekar 2009.08.05. 12:53:09

Azt a leborult szivarvégit!!!
Ez aztán már tényleg sok!!! Tiltsák be a cigánybűnözés zsót??? Hol az Istenben élnek ezek??? Ez a demokrácia megcsúfolása!!! Követelem, hogy tiltsák be a disznósajt szót, mert olyan undorító, mindig hányingert kapok, ha rá gondolok... pfujj!!!
A cigányönkormányzatoknak lenne elég feladatuk. Csak egy olyannal sem találkozni, amelyik felelősségteljesen ellátná a feladatát! Az nem megoldás, hogy ne legyenek kisebbségi önkormányzatok, mert pl. német kisebbségi önkormányzat nálunk rendesen ellátja a feladatát (igaz nem is kelle neki kordában tartani a svábokat).
Ez az ember egy elmebeteg bűnöző! börtönben a helye, az összes többi szoci bűnözővel együtt.

százfogú c.zenekar 2009.08.05. 12:58:54

basszus, a rohadék bloghu elnyelte az ekőző kommentemet!
Na, mindegy, amit ez a barom szeretne, az a demokrácia megcsúfolása!!! Hogy a francba tiltsanak be egy szót??? Ha kimondom, megyek a dutyiba??? Szabad véleménynyilvánítás van!
OFF:
Írtam guyztustalan petinek iwiwen, hogy remélem elkezdett már melót keresni, meg, hpgy árulja már el nekem, hogy tud nyelvtudás nélkül, ohne diploma millát hazavinni havonta, úgy hogy van Budapesten lakása?
Erre jött a válasz, hogy neki nincs is, és nem is visz haza egy millát...
Vastag az abizonyos farbőr...
ON

Roxvox 2009.08.05. 13:06:10

Az ellopott pénzből vehetett volna legalább egy szövegszerkesztőt, vagy megfizethetne egy írástudót.
A Dohány utca a legjobb hely nálunk, van ott zsidó is, cigány is, csak a robbanóanyag kevés. :(((

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 13:06:27

@százfogú c.zenekar:
Kolor is fenn van vajon iwiw-en ? Mert akkor én meg neki írok, hogy régóta tetszik, de csak mostanra szedtem össze a bátorságomat, hogy írjak neki.
Aztán meghívom valahova egy cigánypecsenyére, esetleg székelykáposztára, utána ehet négerkockát vagy búrkiflit....aztán ha jóllakott, ... azt csináltok vele amit akartok :)))))

synthesizer 2009.08.05. 13:06:47

MIVAN????? KEDVEZMÉNYES MANDÁTUM???????? BASSZUS KOMOLYAN JÓL OLVASTSAM???

ez ugye nem komoly? ugye nem? mondjátok, hogy nem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.08.05. 13:09:50

Hogy azt a fűzfánfütyülőrézfaszú baglyát nekije. Ez aztán megmondta a frankót-ahogy a kisebbik fiam mondaná-. MIlyen jó lenne, ha nem lenne miért használni a cigány és a bűnözés szót. Svejk szerint az ilyen embereket nevezik félseggfejnek.

gidabiga 2009.08.05. 13:11:44

@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /:

:DDD


egyre inkább azt érzem, hogy kéne valami polgári engedetlenségi mozgalmat indítani adófizetés ügyben, fizessenek csak azok, akik védik őket, tűzön-vízen, és akkor megnézhetnék, mennyi van a kasszában és ami befolyik, azt szétoszthatnák támogatásnak, segélynek, mindegy minek.

és akkor beszélhetnénk öngondoskodásról is.

Tind 2009.08.05. 13:21:08

Szánalmas ez az ország...a vezető réteg úgy lop, csal, hazudik ahogy csak akar, más nyugati országokkal ellentétben meg ha lebukik nem mond le, csak legyint...egyes népcsoportnak szinte már túl sok jogkört adnak, hogy janizzanak az Unió-nak...környező országok meg rajtunk röhögnek és lenéznek.

Én már csak azt a törvényt várom, ahol minden magyar háztartásnak kötelezően be kell fogadnia egy "rossz körülmények" között élő roma családot... Ha csak nem kerül valami normális felfogású vezető réteg hatalomra, akkor inkább érdemesebb elhúzni innen a fenébe.... főleg, hogy a rendőrségben és a parlamentbe is már egyre többen vannak, lesz ebből az országból még "Mini India" (Indiából is a gettó rész)....

gidabiga 2009.08.05. 13:22:53

@Tind:

ilyet ne vizionálj, mert addig élek csak ebben az országban, pedig szeretek itt élni.

redriot77 2009.08.05. 13:23:14

@százfogú c.zenekar: "! Hogy a francba tiltsanak be egy szót??? Ha kimondom, megyek a dutyiba???"

Az még semmi! De a "további kisebbségek KÓDOLT kirekesztésére utaló beszédet" is be akarja tiltani! Magyarul kolor álma egy gumiparagrafus, amivel a zsebében minden neki nem tetsző beszédet rasszista gyűlöletkeltésnek minősíthet. Nem kicsit van eltévedve.

picur3ka 2009.08.05. 13:23:16

@Kartal (a morc):

Szomszedek is otthon verik-e?

Roxvox 2009.08.05. 13:24:11

Olyan rendes ember ez a kolor, csak kevés benne a nyílvessző. :((((

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 13:24:22

@százfogú c.zenekar: egymillát nem visz haza, mert abból 600 adóköteles, 400-at kap tisztán. de a kurva életbe, milyen jogon kapja meg több mint féléves keresetem?????? mennyit tett le az asztalra, mennyi gdp-t termelt???? már csak ezért is... áh, inkább leiszom magam.

redriot77 2009.08.05. 13:24:48

@Tind: "Én már csak azt a törvényt várom, ahol minden magyar háztartásnak kötelezően be kell fogadnia egy "rossz körülmények" között élő roma családot... "


Azt már elértük hogy minden magyar háztartás az adójából finanszíroz egy rossz körülmények között élő roma családot. Nincs olyan messze az a törvény amit "vársz".

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 13:25:39

@picur3ka: most hallottam őket ordítozni, meg valamit összetörtek. sajna nem egymás fejét, mert még mindig dumálnak.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.05. 13:26:27

Kimaradt a negyedik pont, a Ius Primae Noctis követelése a fehérekkel szemben. Csak idő kérdése és bevezetik azt is, úgymond kedvezményként.

zsoltix 2009.08.05. 13:27:07

Mi a franc az a kòdolt kirekesztès?? Különben mièrt ìr kisebbsègeket, mikor csak az egyikröl van szò,a többihez semmi köze.

picur3ka 2009.08.05. 13:28:04

@Tind:

'Én már csak azt a törvényt várom, ahol minden magyar háztartásnak kötelezően be kell fogadnia egy "rossz körülmények" között élő roma családot...'

Mennyire varod?

Ilyesmi mar letezik. Hetvege es nyaraltatas cigany gyerekeknek. Egyelore meg szemelyes bevallalas alpjan megy.

derelyegrádi szellem 2009.08.05. 13:31:16

@Kartal (a morc):

nem, a faszt nem. Tudomásom szerint a nagyon durva érettségivel 5 OGY-i szakbizottságban is tag.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 13:32:28

@derelyegrádi szellem: mohácsi vikit. az eljárás ua lenne, mint kolornál... és így tovább, és így tovább...

derelyegrádi szellem 2009.08.05. 13:38:36

@Seduxen:

belejönnék a készítésébe, az tuti.

lehetne variálni is. Pl első verzió lehetne:

c.p. rövid ka-rajból. :-)

redriot77 2009.08.05. 13:40:48

@Rékuc: áh, arra nincs szükségük! Tudnak ők udvarolni, tenni a szépet a hölgyeknek!

Egy hölgyismerőssel történt meg a hétvégén: a koraesti órákban egy távolsági busszal utazott Pécs felé. A csukló utáni részben ült, kevesen utaztak a járművön. Az átellenes ülésre leült egy ifjú roma Casanova. Teljesen leplezetlen izgalommal bámulta a lány dekoltázsát. Utána megkérdezte tőle mennyi az idő. Látta hogy ezzel nem sokra ment, így aztán mikor leszálltak páran, és rajtuk kívül már csak a sofőr volt a buszon... Khm, akkor szépen elővette a cerkáját, és elkezdte hegyezni. Csak úgy bele a nagyvilágba. True story.

De nem volt ez közszeméremsértés, á... Csak kicsit volt forróvérű a fiú, tudják hogy van ez, kamaszkorában az ember a legyet is röptében. Latin temperamentum, teccik tudni. No, spongyát rá, ugorgyunk!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 13:41:32

@derelyegrádi szellem: ha van érkezésed nézd meg MELYIK bizottságokban tag. beszédes kis lista...

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 13:47:51

@derelyegrádi szellem: valami négylábú, szőrös jószágot ... bár lehet meghívnám rá a Mohácsivikit, meg a Horváthot, aztán mikor megették, akkor szólnék nekik, hogy a tezsvíretek volt a tányéron :))))))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.05. 13:52:42

@redriot77: ha csak a sofőr maradt, akkor simán tökön rúgni, amikor a legjobban reszel... akkor a farkát meg az 'ügyes' kezét is szétrúgta, két légy egy csapásra módon :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 13:53:33

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1224275

aztaaaaa.... mik vannaaaaak....

andrassew e.t. se nagyon ismeri az alkotmányt...

idióta faszkalap

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 13:55:03

@Seduxen: mondanom sem kell, a kaccsolat művelt népe már össznépileg recskázik az "előrehozott köztársasági elnökválasztás"-projektre :)))

Tind 2009.08.05. 13:56:29

@picur3ka:
"Egyelore meg szemelyes bevallalas alpjan megy. "

Egyenlőre...


Meg az is nagyon felbassza az agyamat, hogy környező országok szinte már lenéznek minket...Szlovákia is betiltja a magyar nyelvet, majd röhög, mert Unió nem csinál semmit, a magyar illetékesek meg csak "őőő"-znek...Romániában magyar ellenes felirat, még a román sajtó is bocsánatot kért, de a magyar illetékesek megint csak "őőő"-znek ....
Ha Magyarország betiltaná a német vagy az angol nyelvet akkor meg nem lenne 1 olyan újság Európa és Amerika területén ahol nem lenne a címlapon ....


20-30 év és nem csak, hogy veszélyes, de szégyen lesz magyarnak lenni...

mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) / (töröl 2009.08.05. 13:56:41

@zsoltix: az olyan, hogy a " franc, francba, francért... " stb. sem lehet majd mondani, mert a francia kórra és a franciákra utal, és összefügg egy nemi betegséggel...
Meg azt se, hogy gettórap, meg fekete bűnözés, vagy latin- bűnözés, meg orosz maffia, olasz maffia, nápolyi-maffia, mint az USA-ban és az EU-ban használják.
Az USA-ban úgy néz ki egy körözés, hogy bőrszín, méretek, rassz, nemzetiség, ( fekete, costa-ricai, mexikói.. stb ) mind-mind szerepel.
Az első, hogy a bőrszínt és a hovatartozást beleüvöltik a tévékbe....
ők mernek őszinték lenni ...

Tind 2009.08.05. 14:07:11

Cigány+busz témához nekem is lenne story :D

Haverom mesélte (akinek a faterja mesélte), hogy a faterjának az ismerőse busszal hordta naponta a helyi romákat dolgozni(igen, régen volt:D), egyik nap ő is vele tartott. Már hazafele tartottak, félúton az egyik roma csávó rágyújtott. A faterjának az ismerőse rászólt, hogy oltsa el, mert nem lehet bagózni a buszon.... nem tette meg. Ekkor megállította a buszt, hátrament és kivette a szájából a cigit és elnyomta. Ezután visszaült és vezetett tovább. Pár perccel az eset után a sofőr meglátta a tükörből, hogy a cigó akinek elnyomta a cigijét késsel megy előre hozzájuk, ekkor odaszólt haverom faterjának, hogy "Kapaszkodj!" és satufék! A cigó nem készült erre és jól előrepült és beverte a fejét :D Ezután felállt a sofőr, kinyitotta a busz ajtót, majd egy akkorát bevert neki, hogy a cigó lefordult a buszról. Ezután visszaült, becsukta az ajtót és ott hagyták az üt szélén :P A többi már nem mert rágyújtani hazáig ....

redriot77 2009.08.05. 14:10:47

@Rékuc: sajnos szegény ismerős nem ennyire bátor. Teljesen lefagyott, nem mert semmit sem csinálni. Meg tudom érteni.

Vannak, akikből hiányzik minden önkontroll. Kb. egy éve volt egy írás a Borsodonlineon egy fokozottan veszélyeztetett faluról: a norvégok ott szarnak-hugyoznak ahol rájuk jön. WC? Olyan tán a faluban sincs, de még budi sem. Akkor az udvarukba? Á dehogy. Az út közepén, mondom ahol rájuk jön! Úgy látszik már nem csak az anyagcserével vannak így. És nem csak Borsod eldugottabb bugyraiban...

redriot77 2009.08.05. 14:11:52

@Tind: végre egy happy end! :D

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.05. 14:38:49

Követelem, hogy tiltsák be a kisebbségeket nevébe foglaló szavaka! Állapítsanak meg és szigorítsák a büntetési tételt a cigányzene, cigányönkormányzat, zsidóvicc, kóserszilva és egyéb szavak kiejtésénél..

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.08.05. 14:38:55

Majd kolornak is viszek egy köteg banánt a majomházba.
Kolor, menj el mindegyik olyan országba, ahol külön vannak nyilvántartva a feka bűnözők. Állj ki mondjuk a Trafalgar Square-re, és ordítsd teli torokkal: RÁSZISTÁ!
:D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 15:01:57

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: én inkább a Harlembre, vagy Bronxba küldeném egy fehér pólóban, elejére-hátuljára az

"I hate nigger's!"

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.08.05. 15:03:20

@Kartal (a morc): Azt nem mondd, hogy ez újdonság neked.
Egyértelmű, hogy külföldi titkosszolgálatok állnak ezek mögött. A magyar rasszisták keménymagja kimerül pár segghülye kopaszban, akik néha megvernek pár cigányt/fekát az utcán. Az alkoholista ex-rendőrökből álló NBH meg még egy babazsúrt is képtelen lenne rendesen megszervezni.

esef 2009.08.05. 15:08:26

Jó, tiltsuk be a cigánybűnözést. De akkor a legnagyobb kussban maradjanak, ha egy tetvescigányt sörétessel agyonlőnek. Mert ugye olyan, hogy cigány nincs, az is magyar állampolgár....

esef 2009.08.05. 15:09:07

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Banánt a majomházba? Hülye vagy?
Sörétet, de azt jó mélyen az agyába.

esef 2009.08.05. 15:11:26

@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /:
Egy időben - amikor már nem lehetett kimondani a bűvös szót - annyit mondtak be a körözésnél, hogy "kreol/napbarnított bőrű". Mindenki tudta, hogy nem venezuelai, hanem cigány...

esef 2009.08.05. 15:13:57

@redriot77:
Jöjjön a cigány család. Munkát is adok nekik a kőbányában. Ha meg elhordták a követ, lehet visszahordani. Majd megint el... Majd megint vissza...

esef 2009.08.05. 15:15:24

@derelyegrádi szellem:
De ők Ápri, Kati és Lali voltak, az Európai Unió szerint magyar állampolgárok. A magyarok többsége szerint meg koszos cigányok...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 15:21:11

@esef: erre elegánsabb formula:

"genetikailag hiperpigmentált bőrű"...

ha már formulák!

Kolor, te kőbunkó!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

esetedben:

Tisztelt Elnök Asszony/Tisztelt Elnök Úr!

ELŐRE írjuk a NŐT, te fasz....

esef 2009.08.05. 15:22:44

@Seduxen:
Őszintén, nem mindegy? Legalja fajta még Indiában is...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05. 15:26:10

Waszki, nagy a baj. Olvastam itt oldalt ezt a hirdetést:

"Hamarosan visszakapja kinnlevőségét ahogy 6000 korábbi boldog megbízónk."

És vagy 5másodpercig képtelen voltam értelmezni a -boldog-szót.
Bulldog? Blog? Mi ez?
Csak miután végigpörgettem a fejemben a lehetséges elírásokat, esett le, hogy... Ja, ez nem is elírás, ez jelent valamit!

Ha pedig már rémtettek, anno 2éve, egyszer buli után beültem portás bácsihoz tvzni, mert őszintén szólva 3hónap alatt már elkezdtem hiányolni.
Ott ültünk a magas pult mögött, bambultunk. A pult mögött volt egy üvegszekrény, amin lehetett látni, kik jönnek, mik jönnek.
Jártak le folyamatosan a kölkök az alagsorba wczni, vagy a kv automatához, ha nem volt kedvük sorbaállni a szembebuliba.
Egy ideig csönd volt, aztán valami baseballsapkás srác bejött, és egyből fordult az alagsor felé.
Nem gondoltunk semmi rosszra, nagyon ismerősen mozgott.
Eltelt 20perc, és még mindig nem jött fel. Akkor a Tibi lement, körülnézett, nem találta sehol.
Na, akkor biztos nem vettük észre, mikor kiment. (Csak kifelé mehetett, minden más egérút pont a pult mellett van.)

Eltelt még 10 perc, és egy bézbol satyis fej kukkant ki a lépcsőfordulóból. (A pult, és az üvegszekrény miatt nem látott minket, csak mi őt.)
Gondolta, bittos tiszta a terep, nincs itt egy teremtett lélek se, azt megindult, mint a csík a fotocellás kijárat felé.
A "poén" pedig, hogy a satyin, és 1 pár cipőn kívül SEMMI se volt rajta! Portás bácsi erre rácsapott egy gombra, az meg a lendülettől egyből visszapattant az üvegajtóról, azt usgyi vissza a pincébe.

Kijött a rendőrség, (akkor én már felmentem a szobámba inkább, a folytatást csak hallomásból tudom).
Szóv lementek a pincébe, elkapták, ott volt szépen rendesen összehajtogatva a rucija, és körülötte végig a fal össze volt kenve SZARRAL.
A melegítője alapján gyanították, később pedig azonosították is, hogy ő az a fickó, aki 10-12 éves csajsziknak mutogatta a micsodáját az utcán.

Szegény takarítónéni meg majd 3napig suvickolhatta a falat...
Vigyázni kell a bolondokkal.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.05. 15:29:19

@esef: mondjuk igazad van, mit várok...

2009.08.05. 15:30:51

Te együgyü Kolompár! Itt nem a cigány a kulcsszó, hanem a bünözés! A kettöböl van, a cigánybünözés! De inkább azon gondolkozz, hogy menyit fogsz kapni, a cirka 152 misiért, amit elloptál! És még van pofád, ugatni? Vagy netán azért kéne még több pénz, --ugymond a felzárkóztatásotokra--hogy még többet tudjál lopni? Vajon dolgozni mikor akarsz te is? Mert hazudni, és lopni azt már tudsz!

Spielberg 2009.08.05. 16:18:30

és csak szülnek és csak szülnek és csak szülnek...

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.08.05. 16:21:03

@Float: Repülőjegyet Indiába, Svédországba vagy Kanadába.

Kedves kolorbán pedig nagyon másodrendű (vagy harmadrendű, attól függ, hogy a jelenlegi helyzetet hogy értékeljük...) állampolgárt akar csinálni a magyarokból (legalábbis a kedvezményes mandátum ezt jelentené). És külön integrációs alapot? Meg a cigánybűnőzés _szó_ betiltását? Na neeeeeeeee... majd ha a cigányoknak előbb megtiltják, hogy bűnözzenek és ennek érvényt is szereznek, akkor... sőt, még akkor se, csak akkor már nem is lenne szükség a betiltására.

esef 2009.08.05. 16:55:27

Azt miért nem veri nagy dobra ez a díszcigány, hogy a Strassbourgba "menekült" zámolyi cigányok közül van aki kint is megjárta a börtönt színesfémlopásért?

redriot77 2009.08.05. 16:57:45

@Lenny [Cabdriver]: az kazamata, hol pederaszta barma szart a falra. (kan szarvasmarha bassza farba) :)

Marcellusca 2009.08.05. 17:08:27

@Seduxen: Óóóó, hogy azt a liberál fertőzött mivoltodat! :)))
Te voltál az egyik az avatarodban szereplők közül? :)))

És nem vagyok kirekesztő, csak a férfiak (szexuálisan) hagyjanak békén! :)

Marcellusca 2009.08.05. 17:17:46

@zsoltix: Vazze, ez nagyon durva!!!
(gondolom) Főiskolát+jogot végzett felelős vezető jelent ennek a senkiházi, tanulatlan bűnözőnek.

Egy normális államban nem pont fordítva kéne működnie?

Marcellusca 2009.08.05. 17:20:17

@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /: Jajmán, ne írj ilyeneket! Amennyiben megvalósítanád és esetleg engem is meghívnál, akkor azt is végig kellene nézned, hogy a kutyák után én is oldalba tisztelném. :)))

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05. 17:25:30

@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /: Jó akkor mondok még egy cigányosat. Ez már nem olyan vidám.

2003-4 szilveszterkor mentünk egyik kocsmából a másikba. Kicsit énekeltünk. 8(?)an kábé.
Szóv vonultunk a főúton, ami nem túl jó környék. 2en mentünk elől barátommal, ő a házak felöl, én az út felöl.

Közben éppen el is gondolkozam valamin, azt egyszercsak Zsolti nekem zuhant oldalról, majdnem lelökött az útra, épp csak meg tudtam támaszkodni a korláton, és lábontartani magunkat.
(Magasabban van kb 2méterrel a járda az útnál.)

Odanézek, azt látom, lerepült a szemüvege, mert vmi ismeretlen ficek egy szó nélkül kiugrott egy kapuból, és bemosott neki egyet.
És a kapuból jöttek ki mások is.
És akkor én úgy gondoltam, a leghasznosabb, amit tehetek, hogy megkeresem a szemüvegét, mert nagyon szereti.

Szóval a fiúk ott keringőztek már picit arrább, meg rángatták le egymásról a kabátot, én meg kuporogtam a járdán a kapu előtt, és tapogattam a földet a vaksötétben.
Még a szemüveg maga hamar meg lett, de az egyik drót szára, ami letört, azt nem találtam.

Aztán egyszercsak éreztem, hogy valami kuvvaerősen oldalba rúg valaki, de úgy, hogy még a szusz is kifogyott belőlem, aztán kiabálás, és veszett fékezés hangok, meg dudálás.

Na, fölnézek, hát az úttesten kuporog a kokkeró, szorongatja a karját, és ordít a szerencsétlen, miközben kerülgetik a kocsik a főúton.
Ezzel nagyjából vége is volt a bunyónak, a komák lemásztak hozzá, és segítettek neki visszakapaszkodni, ja, én miközben kuporogtam a kapujuk előtt keresve a szemüveget, hívtam a rendőröket is.
Valami olyasmi történt, hogy kiszaladt a gyerek a házból csatlakozni(?), de nem nézett a lába elé, hogy én is ott vagyok, mint egy 60kilós zsámoly, és izomból átesett rajtam, de úgyám, hogy vitte magával a korlát egy részét is.

Egyenesen le az útra, rá a karjára, ami gyakorlatilag felcsúszott a válláig, vagy 3darabra törött.
Szerencsére, nem pontosan autó elé, ami pedig aztán jött, az ki tudta kerülni.
Kijött a járőr szépen, és... el lettek intézve a dolgok akkor este, és egy ideig csönd volt arrafelé.

Nekem még az év augusztusban is lila volt a medencém környéke, páromnak meg március környékén kezdett csak bezöldülni a szeme oldala, ami addig szinte fekete volt, de más baja nem lett közülünk senkinek. Ami mérlegelve a másikat, elég jó.

Marcellusca 2009.08.05. 17:51:59

@Seduxen: Hát ez szép. Jól megaszonta. :)

Demijaf@szom ez a : Társulás a Cigány Méltóság Védelméért szervezet ?

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 20:13:59

most találtam a neten:
"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "kandesz rakló". Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai... Magyarország, én benépesítelek!..."

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 20:20:39

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: eddig konkrétan a kgb-re nem gondoltam. szerintem délszláv háborús bűnösök követik el a gyilkosságokat, de hogy kinek a megbízásából, az már más kérdés...

Kartal (rezervált) 2009.08.05. 20:31:55

@redriot77: olvastam én is. a cigány kisebbségi alelnök kijön a megbeszélésről, megáll az út közepén, és húgyozni kezd. ott jött rá, na, mit lehet tenni...
@derelyegrádi szellem: ja, azokkal együtt igen. amit én láttam, ott ez nem is szerepelt...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05. 23:02:10

@Kartal (a morc): Mindig megdöbbenek, mikor ilyeneket mondanak nekem. Semmi érdekes nem szokott velem történni.
És ebben tényleg nincs semmi irónia, vagy álszerénység. Ez így igaz, ahogy most mondom, ilyesmi mindenkivel történik.

Yasashi Tanuki 2009.08.05. 23:30:51

Nem kell bántani Kolorbánt, azért viselkedik igy mert erre lett szocializálva, ezzel kvalifikálja magát enneka szervezetnek a veztői posztjára. A felháborodott olvasók tanuljanak romológiát. A cigány kultúrában a hazugságra lopásra nevelés az alapműveltség része.

Az EREDETI 2009.08.06. 09:25:56

remélem nem lesz annyi írástudó a támogatói között.

anarcho78 2009.08.06. 10:52:54

nagyon nem szép dolog idegen tollakkal ékeskedni, de ezt találtam::)

agymosott.blog.hu/2009/08/06/ensz

a szerzőnek itt is grat!! jó írás:)

krtek 2009.08.06. 11:19:10

Csak egy kérdés. A cupákfejű rendőrfőnök által nagyvomnalúan felajánlott 100 milka, vajh a rendőri felsővezetés prémiumának terhére van bádzsetálva?

Ha nem, ménem?

krtek 2009.08.06. 11:22:03

Még egy kérdés. Vaj hány agyoniskolázott díszcigány dobta össze a fenti levelet? Kolor egy géniusz, de egy ilyen levelet azért nem nézek ki belőle..
.

derelyegrádi szellem 2009.08.06. 11:29:57

"A Bács-Kiskun megyei Szankon szerdán fedezték fel, hogy elhunyt egy 71 éves, svájci állampolgárságú asszony, aki a település Kiszsombos-dűlőjének egyik tanyáján lakott.

A nyomozás eddigi magállapításai szerint a nő bűncselekmény áldozata lett, halálát a fejére mért több, nagy erejű ütés okozta. A bűntény pontos elkövetési idejét még nem sikerült megállapítani, jelenleg csak annyi biztos, hogy a tettesek a keddi vagy a szerdai napon ölték meg az asszonyt."

Talán egy petíciót lassan megérnének a tanyavilágban módszeresen, szép sorjában agyonvert (+ megerőszakolt), kifosztott, teljesen védtelen idősek is, vagy nem kolompár úr?

Könnyen előfordulhat, hogy ezek az elkövetők is "Árpi, Kati, Lali, az EU magyar állampolgárai" közül kerültek ki, mit az ilyen esetek 99.9 %-ában.

Vagy ők egyáltalán nem számítanak, Kolompár úr....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.06. 12:26:38

@derelyegrádi szellem: ne legyél igazságtalan, ez egyszerű "gyerekcsíny"...

derelyegrádi szellem 2009.08.06. 12:37:59

@Seduxen:

Tényleg, ez kiszaladt a fejemből....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.06. 12:54:12

@derelyegrádi szellem: különben meg az elkövetés módja (és bestiális jellege) alapján szerintem egyértelmű, hogy gárdisták voltak...

ha a sün!dőrség venné a fáradtságot, a rettegő falusiak tuti igazolnák, hogy a gyilkosság éjszakáján a "nagy fekete" - árpádsávos - terepjáró járta a környéket...

derelyegrádi szellem 2009.08.06. 13:00:53

@Seduxen:

..amiből az ablakon derékig lógott ki Morvai, és Vona.

És ezt követően patacsattoggást hallottak Felcsút irányából.....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.06. 13:09:15

@derelyegrádi szellem: ezt így végigolvasva Pelikán József gátőr esete jutott eszembe, amikor is jöttek az amerikai békaemberek (hogy megöljék Bástya elvtársat...)

Viktus 2009.08.06. 21:24:18

Kozák János szerint mindenképpen új alapokra kell helyezni a cigánypolitikát. A cigányságnak át kell értékelnie az elmúlt időszakot, s egy új értékrend mellett újra meg kell határozni a cigányok és a nem cigányok viszonyát - vélekedett a kisebbségi politikus.

Mint mondta, tisztázniuk kell a közösségen belül és a nem cigányokkal való viszonyban is, hogy jogaik és a kötelességeik azonosak. Nem kérnek maguknak több jogot, de másodrendű állampolgárok sem akarnak lenni - hangsúlyozta.
Kitért arra, hogy a Veszprém megyében rendezett csütörtöki fórum mintegy hatvan résztvevője egyöntetűen kiállt a javaslata mellett, amely szerint Kolompár Orbánnak mielőbb távoznia kell az OCÖ elnöki székéből.

www.hirszerzo.hu/cikk.kolompar_orban_teher_a_ciganysag_szamara_.118729.html

Na végre Kálámpárt lassan csak kitolják onnan ...

gidabiga 2009.08.06. 22:26:29

@Viktus:

lesz helyette másik, aki szintén meg akarja szedni magát :)

snorbi 2009.08.10. 11:22:06

Pofátlanság, amit ez csinál! Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mi a dolguk ezeknek valójában. Mármint azon kívül, hogy lopják a mi pénzünket...

De mit várunk? Ők se (teljesen) hülyék, elvégre csak kihasználják a lehetőséget. Hisz minden esetben azt látják, hogy ha sírnak, akkor dől hozzájuk a segély és a segítség...

süti beállítások módosítása