Skip to content


       Szűrés lista

Tehetséges MSZP-s fiatalt Józsefváros élére!

Józsefvárosban november 22-én új polgármestert választanak, mert a régi, Csécsei Béla (az SZDSZ színeiben választották meg, de július közepén kilépett a pártból, és azóta függetlenként vezette a városrészt) egészségügyi állapotára hivatkozva lemondott.

"A politikus közölte: tavaly októberben eltört a lábszárcsontja. Az orvosok az operáció során 18 csavarral és két vaslemezzel rögzítették a csontokat. Gyógyulását a jobb lábra való átterhelés miatt a csípőcsontja is megsínylette, amelyet szintén műteni kell majd. "Ezekkel a lábakkal nem lehet napi 8-12 órát rohangálni" - fogalmazott."

 

 

A Népszava információi szerint viszont az SZDSZ szólította fel lemondásra a polgármestert. A lap szerint a pártból Csécsei tudomására hozták: ha nem mond le a polgármesteri posztról, akkor a kerületi képviselő-testület - az SZDSZ és a Fidesz szavazataival - feloszlatja magát a szerdai ülésen.

A Magyar Hírlap új infókkal szolgál: "Nyomozást indított a rendőrség a Józsefvárosi Rehabilitációs és Városfejlesztési Zrt.-vel (Rév8) kapcsolatban" ... "Az átvilágítók arra jutottak, hogy a befektető Futureal csoporthoz került egyes ingatlanok miatt az önkormányzatot összességében hárommilliárd forint bevételkiesés érhette, mert nem a piaci árnak megfelelő értéken adott túl rajtuk."Hm-hm, volt már ilyen......

Szóval ki tudja, mi az igazság, miért mondott le Csécsei...majd megtudjuk. Vagy kutyasétáltatós, mankós fotók lesznek róla a Blikkben, vagy kikockázott fejűek a Magyar Nemzetben. :-)

A helyére pályázó jelöltek a következők:

- Takács Gábor alpolgármester (SZDSZ)

- Kocsis Máté alpolgármester (FIDESZ)

- Komássy Ákos (MSZP)

És itt álljunk meg egy kicsit. Komássy  Ákos jelölése a legszebb példája az egész országot behálózó urambátyám-kapcsolatok jelentőségének.

"Molnár György, kerületi pártelnök a helyi szervezet taggyűlésének döntését ismertetve azt mondta, azért Komássy Ákost jelölik, mert úgy gondolják, hogy tehetséges fiatalról van szó, aki segíteni tudja a megújulásban a VIII. kerületi MSZP-t."

 

Az MSZP, amint megújul? Kac-kac.

De nézzük meg, miben olyan tehetséges Komássy, mivel segíthet nekik.

Önéletrajza:

1978. október 20-án született Budapesten. Beszél angolul, németül, franciául, és alapfokon olaszul. A Szabó Ervin Szakmai Kollégium (SZEM) alapító tagja.

1995-1996 között a Budapesti Önkormányzatok Középiskolai Szövetsége (BÖX) elnöke, majd 1996-ban az Országos Középiskolás Érdekképviselet (OKÉ) főtitkára.

1996-97-ben a Magyar Gyermek és Ifjúsági Tanács (MAGYIT) külügyi bizottság tagja, 1996-ban a Gyermek és Ifjúsági Érdekegyeztető Tanács Korosztályi Tárgyalócsoport soros elnöke.

1997-1998. között az OBESSU (Európai Diákszövetség) elnöke. 1997 óta a Baloldali Ifjúsági Társulás (BIT), 1998 óta az MSZP tagja.

2001-ben diplomázott a bécsi Webster Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán. (Kutatási területei: Nyugat-Szahara, Kongói DK, Apartheid, összehasonlító választási rendszerek.)

2001. tavaszától a 2002-es országgyűlési választásokig politikai tanácsadóként a miniszterelnök-jelölt kabinetében.

2002. májusától 2003. januárjáig a miniszterelnök Kül- és Biztonságpolitikai Főtanácsadója mellett kormány-főtanácsadóként dolgozik.

2003. januárjától 2004. szeptemberéig Medgyessy Péter miniszterelnök személyi titkára.

2004 októbere óta Kiss Péter, Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter politikai tanácsadója.

2001-2003-ig az ECOSY (az Európai Unió Szocialista Ifjúsági Szervezete) alelnöke, 1999-2001-ig elnökségi tagja.

Fiatal Baloldal alapító tagja, és elnöke volt 2005-2006 között. 2006-ban lemondott, mert karambolozott, és a mellette ülő munkatársnője meghalt.

2007 nyarán tért vissza a politikába, akkor kérte felvételét az MSZP józsefvárosi szervezetébe, jövőre ő lesz a VIII. kerületi 11-es választókerületben az országgyűlésiképviselő-jelölt, most meg polgármesternek indul.

Szép kis karrier, nem?

De van ám egy másfajta is, ami kicsit árnyaltabb képet ad Ákosról...

Édesanyja, Hortobágyi Éva az MTV-nél dolgozott műsorvezető-szerkesztőként, majd 2000-ben bruttó 7 miliós végkielégítéssel távozott. Ezután -igen, igen!- viszavették elnöki tanácsadónak. 450 ezer forintos tévés fizetéséért egy olyan cég számlázott az MTV-nek, amelynek tagja volt a miniszterelnök titkára is.

Miniszterelnök-titkár kisfiú cégén keresztül kapta a fizetését a tévéelnök-főtanácsadó anyuci. Gratulálok idióták, jó átlátszóra sikerült...

A Zuschlag-perben tett vallomása Komássy Ákosnak meg egész egyszerűen arcpirító:

"Erősen kalákaszerű mozgalom volt" - fűzte hozzá a tanú.

Úgy fogalmazott: "ismerve a politikai szervezetek finanszírozásának átláthatatlan viszonyait, nem volt beszéd tárgya, hogy miből történik a programok finanszírozása".

Fodor Endre tanácsvezető bíró kérdésére azt mondta, amíg volt pénz, "addig nem foglalkoztunk azzal, hogy az honnan származik"."

Csak így e. Volt pénz rogyásig, kit érdekelt, hogy honnan?!

Magyarán be is kaphatnánk igazán.

Hogy honnan ez a nagy magabiztosság?

A politikai előéleten kívül?

Hát milyen hülyén venné már ki magát, ha Drazsé sógorát lecsuknák...

Mert Ákos teljesen véletlenül épp az.

2007 - "Draskovics Tibor (53) végre vállalta a nyilvánosság előtt is ifjú szerelmét, Komássy Kingát (25), aki egyébként a lánya lehetne, 28 év van közöttük, a miniszter nagylánya pedig éppen 28 éves. Most a fiatal hölgy a miniszter navigátora volt a Borok Útja Rallyn."

"A Blikk fotósorozatán, amely a Parlament előtt készült, látszik, milyen bizalmas viszonyban vannak. Kinga gyengéden átölelte Tibor nyakát, majd megigazgatta a gallérját. A lány, miközben a startra vártak, igencsak szerelmesen suttogott párja fülébe."

"A városi legenda és a miniszter tágabb környezete szerint Draskovics és Komássy Kinga már legalább négy éve ismeri egymást. Kinga testvére, Komássy Ákos (28) még Medgyessy Péter akkori miniszterelnök személyi titkára volt (2003 januárjától 2004 szeptemberéig), amikor megismerkedtek. A szerelem azonban csak az elmúlt egy év alatt szökkenhetett szárba közöttük."

 

(VonSiebenbürgen-nek köszi az infókat) 

Címkék: budapest mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr221387328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis "Kerékbilincselő" Máté feljelentett, de most nem számol el a kampánnyal 2009.11.16. 18:35:43

Kocsis Máté - akinek "lebilincselő" életútja többek között a MIÉP-en át vezetett a Fideszbe - ugyan kampányköltség elszámolást nem adott nekünk, de azt megígérte: "saját kezűleg" fognak kerékbilincselni a kerületben, és rágalmazási ...

Trackback: Visszaélések az ajánlószelvényekkel Józsefvárosban is? 2009.10.16. 16:35:31

Aki bármilyen rendellenességet tapasztalt, az jelezheti itt kommentben is! Nem csodálkoznánk, ha itt is kibukna valami, mint ahogyan Ferencvárosban történt annak idején az időközi választás alatt. Ott az MDF-et és Tomcat pártját hazaküldték a hamis céd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yda 2009.09.17. 11:16:41

@reKorrekt
Hogy fogadott be egy zsidó kormány egy palesztinait?

molaris 2009.09.17. 11:19:09

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Szóval a nemzetközi szervezetek már az ellen is tiltakoznak, ha a hülyét, hülyének nevezzük?

nyusziii 2009.09.17. 11:23:22

Fiatal Baloldal alapító tagja, és elnöke volt 2005-2006 között. 2006-ban lemondott, mert karambolozott, és a mellette ülő munkatársnője meghalt, és ennek a takonynak a farka örökre a 'munkatársnő' szájában maradt, ezért az elvtársak úgy döntöttek, hogy méltó módon kárpótolják a veszteségért famulusukat, így minden zsíros posztot hozzávágnak egy jó ideje.

Marcellusca 2009.09.17. 11:27:47

@csodagyerek: Na, ide figyejjé, Te, csodagyerek!!!
Qrwa gyorsan cseréjjed lefelé az avatarod, mert ez sokakban rossz emlékeket ébreszt!!! :DDDD

Húúú, ezt már korábban meg akartam kérdezni: Mi unokatesók vagyunk? :)
Nagyapám mondta mindig, hogy Neki olyan jó, mert az unokái mind csodagyerekek. :)))

Marcellusca 2009.09.17. 11:29:20

@csodagyerek: Hát, most elkeserítettél, vazze! :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 11:33:06

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): "Húúú, ezt már korábban meg akartam kérdezni: Mi unokatesók vagyunk? :)
Nagyapám mondta mindig, hogy Neki olyan jó, mert az unokái mind csodagyerekek. :))) "

őőő, ez esetben NEM TESTVÉREK lennétek?

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 11:33:38

@Seduxen: Ez egy nagy átbaszás volt. ÉN vagyok Liberté! Kinyírtam a kis köcsögöt és most visszatértem a profiljával XDDDD
@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): Sajnálom ez olyan mint az Árpád-sávos zászló! Ha ti szemét faschisták nem vagytok tekintettel mások történelmi sebeire, én miért legyek könyörületes? XDDDD

Marcellusca 2009.09.17. 11:37:48

@Seduxen: Lökd meg! A szülők testvéreinek gyermekei azok unokatestvérek! Közös nagyszölő, unokák, és mint a neve is mutatja, UNOKAtestvérek.

Arról meg csak tudnék, ha a tesóm (,aki még nem csak most lett nagykorú és ráadásul lány) is kommentelgetne. Főleg, ha itt tenné. :)))

delano 2009.09.17. 11:38:22

@molaris: Ez hülyeség. Egyik sem zsidó, ebben biztos vagyok.

Marcellusca 2009.09.17. 11:38:57

@csodagyerek: Ezek után semmi jót ne várj tőlünk! :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 11:40:02

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): kivéve persze, ha szülők között is vannak - hogy úgy mondjam - "rokoni szálak" :))

ez esetben a postok döntő többsége a "fajtádról" szólna :)))

nagykorú és lány is? khm... mikor mutatod be a nagyérdeműnek? :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.17. 11:46:34

@Seduxen: Hmm ez engem is érdekel,csak az asszony meg ne tudja.:)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 11:48:33

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): kapaszkodj, hamarosan partiba lesz vágva a kedves hugi, ha nem figyelsz :))))

martonx 2009.09.17. 11:49:21

Ezen már meg sem lepődök.

Azon lepődnék meg, ha egy olyan önéletrajzot olvasnék, ami alapján én magam is javasolnám, hogy az azt benyújtó XY legyen a polgármester.

Marcellusca 2009.09.17. 11:50:16

@Seduxen: @csodagyerek: Na, családomról leszállni!!!
Mocskos, szemét, kéjenc, náczi banda. :)))

Nálunk a rokoni szálak teljesen tisztázottak, úgyhogy a posztok többsége nem rólunk szól. :)
Bár volt (asszem dédiéknél) olyan szitu, mikor az asszony kikiabált az udvarra: "Gyere, Apjuk, mert az én gyerekem meg a Te gyereked veri a Mi gyerekünket!" :DDDD

Sedux!
Bemutatnám, csak nem biztos, hogy a férje értékelné a közeledésedet. :)
Én meg, a helyedben, nem kezdenék ki egy 4 danos nagymesterrel!

Marcellusca 2009.09.17. 11:52:28

@Seduxen: Ja, és az előbbihez (@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): kapcsolódva: húgom is jár edzésekre. :)))
Meg a hegedűvonóval is nagyot lehet ám ütni. :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 11:53:06

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): ne bazz, most lett nagykorú, de már FÉRJNÉL van?

"4 danos nagymesterrel! "

ajjaj, arról nem volt szó, hogy a "magyar csáknorrisz" alias Liberté a férje, kinek teste élő fegyver :)))

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 11:53:08

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): Jól van na! Mi csak meg akartuk b... ismerni .... :DD

Marcellusca 2009.09.17. 12:06:05

@Seduxen: Na, szövegértés: egyes. Mondom NEM most lett nagykorú. Mint csodagyerek. :)))

Nem hinném, hogy Ő lenne Liberté. Inkább tartozna közénk. :)))

@csodagyerek: Mi van, Sedux bácsi megfertőzött? Vagy ez még a korral jár? :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 12:08:50

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): ez neked biztosan elmúlt, de kb 30-ig (hol van az máááár, mi??) van ez a "legyet is röptében"-szindróma, ennek esett - majdnem - áldozatul hugocskád is :)))

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 12:19:08

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): Becsszó hogy 19 vagyok.
@Seduxen: Az a szindróma igen gyakori, látom családosan sem múlik el :P

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 12:23:10

@csodagyerek: áá, sőt! az egyik legjobb csajozási "eszköz" a babakocsi (benne a gyerekkel). de komolyan! egy csomó igen jó muff bolondul a gyerekekért (persze, ha nem a sajátja), és jönnek oda megnézni a kis pöcsöst, és szóbaállnak az emberrel, amire másképp esély sem mutatkozna :))))

Marcellusca 2009.09.17. 12:24:42

@csodagyerek: Nem múlik, csak tudjuk már "kezelni". (Nem röhög, nem ért félre!!! :D) :DDDD

Marcellusca 2009.09.17. 12:27:01

@Seduxen: Úgy, úgy!
Főleg, ha olyan az utód, hogy eleve csak a 16-18 fölöttiekkel kokettál. :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 12:29:14

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): azbazze, de dúúúlván!!! úgy stíröli a csajokat, hogy a pofám leszakad. és ha "kézközelbe" kerülnek, akkor csöcsörészik becsülettel :)))

Plutonic 2009.09.17. 12:32:04

A neve után mit vártatok...???

Atrox 2009.09.17. 12:32:49

Bazzeg, erre nincs mit mondanom...
Csatlakoznék VonPerezhez: hova a f@szba menjek? Mert itt nem tudom, mikor lesz változás. Csak az a baj, ha minden értelmes elmegy, attól az ORSZÁGOM csak még jobban tönkremegy.

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 12:32:52

@Seduxen: És amíg a babakocsi fölé hajolnak addig észrevétlenül .... XD
@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): Szép az a kor amikor már remeg a kéz annyira hogy a kezelés már automatikus XD

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 12:33:54

@Seduxen: még a végén, ha megnő a jövő, újra kell értelmezned a "csajozás" szót :D
a "gyógyszer" meg tetszetős :D látom már napi suna rovatot is nyitsz bazz :D

Marcellusca 2009.09.17. 12:36:06

@Seduxen: Azám!
Csak A Főnök már nagyobbacska és el is ment az esze. Már az ovis társakkal akar kikezdeni. :)
Én meg hoppon maradok. :)))

A "gyógyszer" nem rossz! :D

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 12:39:03

Vajon lesz egy olyan nap amikor a poszt kommentjei nem mennek át tuttifruttiba? XD

Marcellusca 2009.09.17. 12:41:38

@csodagyerek: Hát persze, hogy "nézelődik" az ember. Főleg, ha elé tárják a nézni valót. :)))

Mondtam, hogy nem félreérteni! :DDDD

Mint a viccben:
- Anyu, anyu! Pisilni kell!
- Mindjárt megyek, kisfiam.
- De engem a Nagymami pisiltessen!
xD

molaris 2009.09.17. 12:43:21

@delano:
Én meg nem. De ettől függetlenül még bőven lehetnek egy felekezet tagjai. Különben is, írtam én melyik felekezet?
Ejnye, ejnye, hogy mindig erre gondoltok.::))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.17. 12:55:01

@molaris: Azt nem tudom, de hogy Seduxennek betlije lesz, ha az asszony valaha véletlenül idetéved, az egyszer tuti!

loláb 2009.09.17. 12:55:08

De durva bazmeg, én ismerem í Komássy Kingát.
Az egy tök jó kis csaj, mit eszik ezen a ronda csótány Draskovicson?

2009.09.17. 13:01:36

Csécsei tényleg beteg, de nem ezért mondott le, hanem mert a régi elvtársai megfenyegették.

...és mi van ha a nyóckernek mégsem kell a komenista komási?

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 13:02:45

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): Ez a vicc kész van XD
Jó nem érdekel most már ez a poszt is tuttifrutti marad

btk282 2009.09.17. 13:04:05

De Csécsei is megér egy misét. Hosszű éveken keresztül "csodáltam", hogy egy volt (véres szájú) Kisz-titkár, miként etette liberális nézeteivel a választókat. A kerület rehabilitációs programja meg nem más, mint pénzmosási lehetőség a magyar és külföldi "befektetőknek". Aki kicsit is mozog ezen a területen, tudja kik és milyen pénzeket fektettek, fektetnek be. Az Europol dörzsölné a markát, ha kapna erről információkat a mi kis sünjeinktől. De nem kap.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 13:08:41

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @Félkupica_Fehér_Főnök: @csodagyerek: húúdebetegek vagyunk basszátok meg :))

Főnök: elég toleráns az asszony, tudja, hogy amelyik kutya ugat... bár a szembeszomszéd kapcsán tett megjegyzéseimre kicsit érzékenyen reagál :)) lehet, hogy azért, mert pont a zsánerem a lányzó, és még egyedül is él :)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.17. 13:13:38

@Seduxen:
Nem értem ezt az állandó többesszámot. xD

Nem illik toleráns asszonyt összeszedni, kérj bocsánatot a többi, lelki terror alatt élő sorstársadtól!

hoplita 2009.09.17. 13:19:33

Hű....ennek a komássycicának oszt van gyomra.
Felvenni a sültcsirke-pózt egy ilyen hulladéknak.
Nem mondom....ez már valami.

Taktikai Atompingvin 2009.09.17. 13:21:59

@Seduxen: Ne mentegetőzz leszneked még "pirostojás" karácsony előtt :D

belzebubó 2009.09.17. 13:23:36

Jaj de szép poszt! A végkielégitett,majd mutyisan visszavett anyós, a kissé beteges,ferdült izlésű leánya, midlife crisis-ban szenvedő jollyjoker kapafogú miniszter és hab a tortán a törtető kisöccs,akinek az útjából félretesznek mindenkit. Remélem a Józsefvárosiak tudják majd mit kell tenniük!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 13:24:06

@csodagyerek: azbasznabe. pirostojás, még mit nem, oszt megint mehetnék a bőrgyógyászatra!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 13:36:22

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: én próbálkozok, de úgy látszik ő a biztonságos szex híve (=védekezik) :)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 13:51:28

@Seduxen: mármint még nem hagyja magát? :D
na már látom is a szalagcímet: A Vastagbőr miatt válik X.Y. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 13:54:43

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: "A Vastagbőr miatt válik "

a vastag **** miatt válik, mennyivel impozánsabb lenne :)))

Kravver 2009.09.17. 14:02:07

van itt humor! most már értem, mire fikázzátok a hócipőt

:)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 14:02:31

@Seduxen: úgy csapkodod őket, mint aki röplabdázik :D nem, nem repülés közben is labdázik, az másik sport :D

Plutonic 2009.09.17. 14:11:33

@Seduxen: Jobb lenne, ha kék-zöld és lila lenne az a tojás? :DDDD

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 14:21:57

@Seduxen: aztán néha beleáriázik a kiscsaj is, hogy: "kurvapecér! erőszakoló! fujj!" :D

vagy inkább mint a tinilány sikolyai? "Segítsenek! Erőszakol a házmester! A házmester! A mester! A mágus!" :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.17. 14:51:13

@Seduxen:

Piros X, gép kikapcs, táska felkap, aztán irány haza az asszonyhoz! Most!

Lehet rajtakapod a szomszéddal. xD

Jason Bourne 2009.09.17. 14:52:16

meglepődtem drazsén
úgy tudtam ratyi.

Kravver 2009.09.17. 14:53:19

@Jason Bourne:
Pont úgy ratyi, ahogy zsidó.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 15:04:21

@Kravver: ideges lennék? nem tűnök annak. megkérdezem, mit mondanak erről a hangok...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 15:21:11

@Seduxen: @laspalmas: Sedux hazarombol, 9 hónap múlva megszületik Seduxen Jr. II. Keresztapja laspalmas lesz, és tiszteletadásul a gyermek egyik keresztneve "Vastagbőr" lesz, emlékezve arra, hogy készült :D

Kravver 2009.09.17. 15:22:52

@Seduxen:
Azt majd ő eldönti, ha felnő!

gidabiga 2009.09.17. 15:52:05

@Kravver:

laspalmas? :D
szerintem már felnőtt :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 15:58:11

@gidabiga: jól van, az én hibám, túl bonyolult volt a mondatszerkesztésem...

Marcellusca 2009.09.17. 16:11:42

@Seduxen: Mer' megen máson járt az eszed. :)

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Azt ferdén tartott fejjel kell megírni? :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.17. 16:34:03

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés): így van, engem 2 dolog érdekel a világban: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben, és a pina

@gidabiga: tudom :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.17. 16:45:58

Na most mivel a polgármesterség választott pozíció, nem igazán értem, hogy mit számít a rokonsága. Attól még nem fogják megválasztani... Egy Drazsé rokonság egy ilyen szituációban amúgy is inkább hátrány, mint előny :-)

Marcellusca 2009.09.17. 16:53:52

@Seduxen: Én meg úgy vagyok ezzel, mint Dolák-Saly:

Basszus!!! Nem vagyok 2 napig, oszt' letiltották a jutyúbot. Most nem tudom belinkelni, de, ha rákerestek: Hírdetés címen biztos megtaláljátok, hogy mire gondoltam. :)))

jozicsenko 2009.09.17. 19:12:42

gonoszak vattok mind!
meg náciakok!
meg zsidók!
meg minden!

hol marad a liberalizmus? lehet a srác a szerető valójában, a hugi meg csak álca?

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: jaja, és kb 14 év mulva beköszön a V'bőr öregfiúk topikjában egy új nick, Sedux II Junior néven?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.17. 19:21:25

@jozicsenko: azaz :D aztán rögtön nyitásnak leoltja az apját, hogy tudja hol a helye :D

2009.09.17. 21:37:20

by Gianni: Uuuunndddoooorríííttóóó!:P

Rorgosh 2009.09.18. 03:27:29

@Fedor:

Ott számít, hogy általában kell egy erős párt ahhoz, hogy valaki befutó legyen. Márpedig az MSZP őt jelöli. Ettől még persze meg is kell választani, de már az is sokatmondó, hogy a párt kit jelöl. Illetve az, hogy épp tőle és társaitól várja a párt a megújulását.

Azonban Komássy előélete és családi viszonyai nem olyan szocializációra utalnak, amely képessé tenné őt arra, hogy új színt, viselkedési normákat vigyen be az MSZP-be.

Sokkal inkább olyanra, aki egész életében a párton belüli kapcsolatok rendszerében élt, és annak köszönhet mindent. Bár családja magánéletéhez sok közünk nincs, ám annak nyilvánosságra került eleme arra utal, hogy a család tagjai továbbra is a párton belüli kapcsolatépítésben látják a jövőjüket.

Marcellusca 2009.09.18. 08:27:02

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:
Én meg van úgy, hogy 2-3 napig rá sem nézek a méljeimre. :)))
De, gondolom már észrevetted. :D

Myki_01 2009.09.18. 08:43:52

Súlyos balesetet szenvedett Komássy Ákos
2006. április 5. 13:22

MNO - Kovács Zita
Közlekedési balesetet szenvedett Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal elnöke kedden, állapota súlyos, utastársa elhunyt – közölte a Fiatal Baloldal szerdán reggel. Több ifjúsági szervezet részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a FIB-nek. Komássy Ákosnak mielőbbi gyógyulást kívánnak.

Megrendítő veszteség érte a Fiatal Baloldalt – írja a szervezet közleményében. Hozzáteszik: súlyos balesetet szenvedett Komássy Ákos, a FIB elnöke. Utastársa, a Fiatal Baloldal országos irodájában dolgozó munkatársa az éjszaka folyamán elhunyt. A FIB őt saját halottjának tekinti.

Komássy Ákos egy Debrecenben tartott politikai rendezvény vendége volt. A Budapest irányába tett visszaút során kocsija súlyos balesetet szenvedett. Az M3-as autópályán Mogyoród térségében autója hátulról nekihajtott egy szabályosan haladó kamionnak. Az autó az ütközés után a szalagkorlátnak, majd egy kisteherautónak csapódott.

„Az ügyben rendőrségi eljárás folyik. Annak lezárultáig, illetve amíg újabb fejlemények nem történnek, nem tudunk, és nem kívánunk egyebet mondani. Ezúton megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben” – olvasható a FIB közleményében. A közlemény hangsúlyozza, hogy az országgyűlési választások második fordulójáig a FIB minimálisra csökkenti központi tevékenységét. Az elengedhetetlen, operatív feladatokat a szervezet alelnökei által vezetett operatív testület látja el.

Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke, a Fidesz szóvivője őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a FIB-nek. Mint mondta: megrendüléssel vették tudomásul Komássy Ákos balesetét, és mielőbbi gyógyulást kívánnak. „Várjuk vissza” – tette hozzá Szijjártó Péter.

Almássy Kornél, az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) elnöke közölte: az IDF tagsága megdöbbenéssel fogadta a baleset hírét. Hozzátette: Komássy Ákos munkatársa családjának őszinte részvétüket fejezik ki, Komássy Ákosnak pedig mielőbbi felgyógyulást kívánnak.

Az SZDSZ Új Generáció közleményében úgy fogalmaz: megdöbbenve értesült a Fiatal Baloldal elnöke és munkatársa súlyos balesetéről. Tragikus és lesújtó egy fiatal halála, az Új Generáció részvéttel van a fiatal családja, és a FIB iránt – teszik hozzá. Az SZDSZ Új Generációja közleményében Komássy Ákosnak mielőbbi gyógyulást kíván.

(Klubrádió, Info Rádió)

Érdekes..."súlyos balesetet szenvedett" nem okozott...ezt akárhogy is nézem gondatlanságból elkövetett emberölés...

jonnglenn 2012.06.28. 16:13:07

Érdekes olvasni a posztot és a kommenteket is.
A sztoribórdba új kockákat lehet berakni.

Azért arra is kíváncsi lennék, hogy mi történt azóta Seduxen 'szembe szomszédjával.

süti beállítások módosítása