Skip to content


       Szűrés lista

Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot??

Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:


"Cigányok támadták meg a rendőrkapitányságot

Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.

Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt (tényleg), és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.

Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.

Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.

Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.

Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.

Kérem tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!

Tisztelettel:

Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls."

 

Ma pedig megjelent a hír a fényességes Indexen is Joób Sándor tollából.

Figyelem! PC-kiadás!


"Erősítést kellett kérni a nagykátai rendőrkapitányságnak szeptember 23-án, amikor egy több mint húszfős csoport fenyegette a rendőröket, és ütögette a kapitányság ajtaját."

 

Ütögette, LOL! Miért nem inkább bebocsátást kért rajta? Kész....Erős kezdés, de tudják még fokozni:


"Nehéz hiteles információt szerezni arról az esetről, amely szeptember 23-án történt Nagykátán. Miután a sajtó nem nagyon foglalkozott az esettel, főként pletykák és rémhírek terjedtek."

 

És miért is nem foglalkozott a sajtó az esettel? Kedves Joób Sándor, engedje meg, hogy kérdezzek egy-kettőt. Az Index egy hírportál, ugye? Ön ugye újságíró, aki azért kap fizetést, hogy írjon a hírekről? Minden bizonnyal, hisz ott a neve az Index politika rovatában. Akkor? Miért nem írt róla például Ön? Vagy mit gondol, miért nem írtak róla mások? Nem gondolja, hogy ez szégyen? A hazai újságírás, az úgynevezett "pártatlan", "hiteles" tájékoztatás szégyene?

Mondjuk jobb későn, mint soha, úgyhogy nézzük tovább a cikket.Kiderül belőle, hogy Pest megyei rendőrfőkapitányság szóvivője 15-20 emberről beszélt az Indexnek, Csecserics István, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője ennél többről. Utóbbi mondta el azt is, hogy miután a rendőrkapitányság épületében csak néhány rendőr tartózkodott, erősítést kellett kérni. Mikor a nagyobb rendőri erő megérkezett, akkor a kapitányság elé gyűlt emberek eltávoztak.

És a végére ALL IN:


"Hivatalos személy elleni erőszak nem történt, mondta kérdésünkre Csecserics István. Az ügyben a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hatóság eljárásának akadályozása bűntette miatt indított eljárást. Gyanúsított még nincs."

 

Srácok, én elképzeltem, hogy mi lenne ha mondjuk 10-en a haverjainkkal éjjel kettőkor  "csak" részegen hőbörögnénk a helyi rendőőrs előtt, majd az épületből kilépőket ordítva lemocsokzsaruznánk, és megpróbálnánk utánuk nyomulni. Szerintem:

1, véresre vernek mindannyiunkat (ők vagy a kommandósok, mindegy)

2, utána irány a fogda

3, másnap feljelentés hatféle címszóval

4, gyorsított eljárásban súlyos pénzbüntetésre és felfüggesztettre ítélnek

És ez így helyes! A bűnözőknek kell félniük a rendőrségtől, nem pedig fordítva.

Címkék: rendőrség abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr801502680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 16:32:18

A SZKR miért szélsőséges?

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.05. 16:33:08

mostanában amikor olvasom a V'bőrös postokat/cikkeket mindíg egy régesrégi mondás jut eszembe ami most kicsit OFFnak fog tűnni, de szvsz nem az:
"Jövőre kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket, melyen Cicciolina és Rózsa Sándor képe lesz látható, azt jelképezve, hogy kurva egy betyár világ jön..."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.05. 16:34:56

pletykákkal és rémhírekkel egy indexes újságíró nem foglalkozik, az "rangon aluli"

Amúgy melyik a súlyosabb?

1, a nagykátai rendőrörs ostroma?
2, hogy elhallgatták?
3, hogy utána hazudnak?
4, hogy nincs gyanúsított?

Hannibal22 2009.11.05. 16:39:13

Ez a legszebb:" Miután a nagyobb rendőri erő megérkezett, a kapitányság elé gyűlt emberek eltávoztak, mondta a főügyészségi szóvivő." ELTÁVOZTAK! Baxák meg hát mi van ebben az országban?! Ország ez?

caralho voador 2009.11.05. 16:41:42

Na, végre. Alig volt poszt, gondoltam is, hogy fáznak a hidegben a cigusok és kevesebbet akcióznak. Kolor is nyilván a Bahamákon üdültet épp néhány hátrányos helyzetű kisgyereket, nagyon csöndben van.
A témához amúgy keveset lehet hozzátenni. Ilyenkor kéne bátornak lenni, és a tömegbe lövetni, csak nem gumilövedékkel, hanem éles lőszerrel. Legközelebb majd nem hőbörögnek.

tudi 2009.11.05. 16:46:09

Azta rohadt, most csak költői kérdés, ha a gárda a HVIM van ott, akkor mozgósítva lett vona még a honvédség is. Mondjuk könnyen mondatnak ilyen PC-s hülyeségeket, mert senkinek semmi bajanem lett, de mivan ha bejutottak volna és tényleg meglinncselik szerencsétlent. Akor mit írt volna az index és a töbiek.

tudi 2009.11.05. 16:48:59

Azta rohadt, ez durva, könnyen mond ilyen PC szöveget az index, mert senkinek semmi baja , de mi lett vona, ha meglincselik szerencsétlent, bár mondjuk, a Cozma gyilkosság alatt is az volt, sejtelemesen valami csoportról írtak, míg a román sajtó már tényként kezelete azt, hogy cigányok voltak.

tudi 2009.11.05. 16:50:21

ja bocs az előbb még nem voltak kint az általam leírtak, és az hittem nem adja be a kommentet a blogmotor.

PikkPakk 2009.11.05. 16:54:20

kár, hogy valamelyik "csapatban" nem" halt "meg valaki...egyből lenne visszhang...
a rendőrnek meg amúgy a jó kúrva anyját...beszartatok mi? remélem készült rejtett felvétel a beszari pofátokról!

Dr. No 2009.11.05. 16:56:44

Oktatófilm az ilyen esetekben követendő eljárásról:

www.youtube.com/watch?v=6PWyMHLXA7k

Tündér_Lala 2009.11.05. 17:02:26

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Persze hogy eltávoztak, engedelmeskedtek a felszólításnak (mert olyan engedelmes népek) és otthonukba távoztak. Kamerák hiányában azonosíthatatlanok a kaput forgáccsá "ütögetők" .
Az eredmény meg van. A rendőrség megfélemlítve, (legközelebb fog-e intézkedni a rendőr ?), a média kussol, csúsztat, hazudozik érdemi információt alig nyujtva az ügyről, Nagykáta is jobbik szavazóvá válik.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.05. 17:03:51

"Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén."

Hihetetlen. Vajon mit tartja életben ezeket a szélsőséges orgánumokat?
Valószínűleg a magyarok zsigeri antiszemitizmusa és rasszizmusa.
Másra gondolni sem tudok.

Cutbertus 2009.11.05. 17:11:51

Ezeket a gyáva sz@rokat (akiket rendőrnek neveznek) lassan jobban utálom mint a cigányokat.
Ez pedig már megfelel a túlzó foknak esetemben.
Semmire való politikusok, egy kalap szar rendőrség és hadsereg, ellopott/eladott cégek/piacok, zsidó "uralkodók" pénzemberek, korrupt/tisztességtelen/ostoba tisztségviselők, munkahelyüket féltő/tisztesség híján lévő bírók.. megvehető behajtó cégek/erkölcstelen, fosos alkalmazottaikkal..
Ááá.. rothad ez az egész.
Az ellenpontja pedig az a kb 1millió ember aki eltartja ezeket a senkiket (mert produktív munkát annyi végez) a 3millió adófizetőből! És akkor most beszéljünk a gazdasági növekedésről :D :D
melyik gazdaság fog nőni mikor nincs munkahely (ahol valamit előállítanának) ezért nincs vásárlóerő, tehát nincs bevétel.. nem kell előállítani semmit mert nincs aki megvegye.. tehát nem jut vissza a pénz a gazdaságba. Viszont a hiteleket fizetni akarják (röhögnöm kell! miből? Hitelből megint?) Ez nem tartható fönn örökké. Egyszer megborul az egész! Nagyon hamar, már nem hiszem, hogy soká kell várnunk erre.
Tényleg? Hol az a pénz ami nem jut el az emberekhez??

Valakinyolc 2009.11.05. 17:14:22

@zero: Sajnos egyik sem egyedi már. Vertek már rendőrt, amit elhalgattak, és nem volt gyanusított.
Ez így egybe mondjuk erős. Képzelem, ahogy kijött 10 rendőrkocsi kijött és a "népes család" gondolta na, akkor ennyi volt mára, menjünk haza vagy a kocsmába.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.05. 17:19:24

@llll5: minden szélsőséges ami nem a hivatalos propaganda. ezt már láthattuk, halhattuk eleget.
@zero: ez így kerek egész, a részeit nem igazán érdemes hasonlítgatni egymáshoz...
@tudi: tömören: semmit.
@caralho voador: géppuskából, ha kérhetném, mostmár muszáj a finomkodást elfelejteni.

z666 2009.11.05. 17:25:52

Már rég megérett a LMPVS-ra a legtöbb (zs)indexes "újságíró"...

spájdernecc 2009.11.05. 17:27:45

a rendőrségi protokollt nem ismerem, de az átkosban a felállított őr KÖTELES volt fegyvert használni:
ha az őrizetére bízott objektunot támadás éri, vagy ennek közvetlen veszélye fenyegeti.
ez szerintem simán az a kategória.
már részről ha kint van száz felbőszült barom / de legyen akár ötven / ki az a hős, aki gombokért mártír akar lenni

Zetek 2009.11.05. 17:30:27

Érdekes, hogy a Fradi meccsekkel valahogy jobban foglalkoznak. Amúgy hol van a fiúk legendás, 2006-os bátorsága?

z666 2009.11.05. 17:34:38

@Cutbertus: Persze, ha az ÁVOs meglát egy embert nemzeti jelképpel, akkor tudja, hogy bármit megtehet vele: ha csak egy követ hajít felé az illető, az minimum terrorcselekménynek számít. (a tojásról ne is beszéljünk) De ilyenkor is csak akkor bátor, ha megfelelő túlerőben van....

Ha összegyülik valahol párszáz FELFEGYVERZETT cigány, akkor az ÁVÓsok esetleg MEGKÉRIK őket, hogy távozzanak. De a fenyegetett magyarokat IGAZOLTATJÁK/MEGMOTOZZÁK/FELJELENTIK/stb...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 17:45:42

Ez a nagy PC egy bazi nagy visszafelé elsülő BFG 9000. Amolyan Jobbik-szavazó-gyár. Éljen a PC.

2009.11.05. 17:55:59

agyon kellett volna lőni mindahányat, aztán otthagyni őket napokig, hogy eljusson a hír a putri másik végébe is, hogy többet ilyet nem csinálunk. olyanok ezek mint az állatok. a kutyának is adni kell 3 pofont és megérti hogy sáros lábbal ne ugrálja össze a szövetkabátodat. mindenkihez olyan nyelven kell szólni, amiből ért...

zsoltix 2009.11.05. 17:56:06

A katai ciganyok vadallatok, voltak mar katai kollegaim, meseltek. Meg ismertem egy szinten katai fickot, akik szarra vertek meg rugdostak, csak ugy. Persze, hogy felnek a rendorok is, mit csinalt volna par emberuk egy horda ellen? Kommandosokat hivhattak volna, tobbet nem. Persze tudom, hogy a poszt nem errol szol, hanem hogy a sajto elhallgatta. De ez csak egy a sok kozul, a jeghegy csucsa. Rengeteg ciganybalhes ugyet sopornek a szonyeg ala.

2009.11.05. 18:02:27

Nem az Isten teremtette egyenlőnek az embereket, hanem Mr.Colt.

System failure. :) 2009.11.05. 18:05:33

Ellenem is kurva kemények tudnak lenni azonosító nélkül...
Mikor bezzeg a fülük hallatára fenyeget meg 50 cigány hogy megöl, akkor azt meg se hallják.
Ha viszont megvédem magam és egy baltával szétcsapok pár kobakot akkor vajon kit vesznek elő??? A zsindexet meg hagyjuk az kőkemény fajvédő bagázs. Akkor lesz itt rend, ha a rendőrnek nem kell attól félnie hogy ha pattog a cigó és fejbe lövi, előveszik. Jelenleg a civilek védik a rendőröket. Persze cigány bűnözés az nincs, erről mélyen kussolunk...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.05. 18:08:00

Amúgy szerintem a rendőrség be van kamerázva, mivel minden rendőrség fogda is egyben.

Kérjük, hogy hozzák nyilvánosságra a kamerák felvételeit!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.05. 18:09:14

Amúgy most a nagykátai nénike, aki megy haza a temetőből este, mire gondolhat?

Ha a rendőrséget is megtámadták, következmény nélkül, neki ki fog segíteni, ha megtámadják?

Senki.

Szégyen.

Marcellusca 2009.11.05. 18:12:04

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Pont ez jutott eszembe.
Őket miért nem lehetett volna úgy körbe zárni, hogy senki, sehova ne tudjon elslisszolni?

Cutbertus 2009.11.05. 18:17:56

@z666:
"De ilyenkor is csak akkor bátor, ha megfelelő túlerőben van...."
;) és ez vajon melyik fajtára igaz még, pontosan ugyan így!?
Na, ezért (is) sikerült magukat már a szememben ledolgozniuk annak a mocsodék fajtának a szintjére!
Nem is hiszem, hogy valaha képesek lesznek megváltoztatni a véleményem ezen formájukban.

Cutbertus 2009.11.05. 18:24:02

@zsoltix:
Ha kulázik a munkájától akkor nem kell végeznie. Leszerelhet nyugodtan.
Ha viszont rendőr marad akkor tegye a dolgát férfiasan és megalkuvás nélkül!
Nem azért fizetjük, hogy utána még meg is védjem!
Esetleg ne írassam a nevemre is és törölgessem az orrocskáját?
A rendőr védje meg magát és védje meg a népét! Ha erre nem képes (fizikai vagy szellemi okok miatt) akkor meg menjen el dolgozni! és ne menjen nyugdíjba 40évesen!
Bár tudom, hogy a rettegés nagyon kikészítheti az ember idegeit :D

llll5 (törölt) 2009.11.05. 18:26:42

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: igaz, csakhogy ezt laspalmas írta.Eddig is sejtettem róla, hogy liberális elveket vall-ami engem nem zavar-de a jobbikosok nem fognak örülni annak, hogy leszélsőségezte a Barikádot, én meg annak nem, hogy a SZKR-ot.A kurucra még nagyjából stimmel a jelző, bár ha választani kell, akkor inkább kuruc, mint index.

zsoltix 2009.11.05. 18:29:29

@zero: Na ja. A volt korhazi szobatarsamnak is annyi volt a bune, hogy ment az utcan Nagykatan este biciklivel. A ciganyok lekaptak, szetvertek. Ugy nezett ki szerencsetlen, hogy megijedtem, mikor betoltak mellem a korterembe. Na, ilyen a katai kozbiztonsag. Vagy inkabb kozbizonytalansag.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 18:34:53

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: egyébként pont ezt a rendőrtémát már tegnap kitárgyaltuk.Kissé megkésett a poszt.Valahogy senki nem sajnálta az ávosokat, úgy emlékszem:))

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 18:37:18

Ez jó reklám lehet az ajtó gyártójának, ha "több mint 20" állampolgár nem tudta betörni. Én is ilyen ajtót akarok!

Dr. No 2009.11.05. 18:37:20

@llll5: Nem sajnálni kell őket, hanem átgondolni a következményeket. A történtek azt jelentik, hogy Nagykátán ezentúl nem a helyi rendőrök tartják fenn a rendet, hanem azok, akik náluk erősebbnek mutatkoztak.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 18:39:28

@Dr. No: költői kérdés:miért eddig rendet tartottak a helyi ávosok vagy csak az autósokat zaklatták?

tokmányos 2009.11.05. 18:40:32

A Csecserics Pista bácsi megmondta :"hivatalos személy elleni erőszak nem történt." Az ajtó betörésének kísérlete, nem ráutaló magatartást jelent a hivatalos személy elleni erőszak kísérletére ? Nem vok jogász csak kérdezem.

Viktus 2009.11.05. 18:40:54

Az index nem nagyon ír a cigusos hírekről átengedte a terepet a kurucnak felosztották a piacot :P

Dr. No 2009.11.05. 18:42:18

És még valami: az ilyen jellegű cselekményeket a liberalizmus példaképe, a francia forradalom konventje sem hagyta "szó nélkül":

www.mult-kor.hu/20090430_kegyetlenul_vegeztek_a_konvent_ellensegeivel

Csak a PC-imázsom megőrzése végett.

Dr. No 2009.11.05. 18:43:11

@llll5: Eddig talán nem volt írásba adva. Most már kőbe van vésve.

zsoltix 2009.11.05. 18:43:21

@Cutbertus: Nalunk is volt mar ciganybalhe, tomegverekedes, keselesek, stb. Egy kisvarosban nincs annyi rendor, hogy egy habzo szaju ciganytomeget meg tudjanak fekezni. Ilyenkor hivjak a kommandosokat, mast nem tehetnek. Ha meg szembeszallnak veluk erosites nelkul, akkor nem hosok, hanem ongyilkosjeloltek.

Dr. No 2009.11.05. 18:44:11

@tokmányos: Próbáld ki a hozzád legközelebb eső rendőrőrsön :-)

llll5 (törölt) 2009.11.05. 18:47:28

@Dr. No: na, ez lehetséges.
@tokmányos: nem. Az maximum rogálásnak minősül.

Tündér_Lala 2009.11.05. 18:50:04

@llll5: Igazatok van és nincs. Ez nem a személyi állomány bűne, hanem a politikusoké és a rendőri vezetőké. Lehetsz te akármilyen gerinces, tökös legény, egy hiarerhikus szervezetben holnaptól nem vagy rendőr és/vagy a büntető században kötsz ki, ha a parancs ellenére keményen lépsz fel.
Márpedig kemény fellépés nélkül ezt a szellemet, amit ezek a barmok kieresztettek a palackból nem lehet visszagyömöszölni (oda a helyére). Ha hivatalosan nem lehet EU-s PC miatt, akkor hallgatólagosan, mint szlovákiában és a cseheknél. Vagypedig tényleges anarhia jön (aminek már a szélén állunk).

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 18:50:58

Itt egyébként már nem sok hiányzott az emberhalálhoz. Belegondoltatok, hogy mi lett volna, ha bejutnak?

Horizont 2009.11.05. 18:52:57

Miért gondolja bárki is ebben az országban, hogy miután egy erkölcsileg lezüllesztett, lelkileg megrugdalt, anyagilag a béka segge alól ki sem látszó, hazaszeretetet és jellemességet nélkülöző, közösségi szellem nélküli, vezetői széthúzásokkal teletűzdelt, korrupcióval átitatódott, politikának és egyéni érdeknek mindent beáldozó Magyarországnak pont a rendőrsége legyen olyan amilyennek kellene lennie!??? Ezek után ami itt folyik? ki van zárva!
Én igenis sajnálom azt a 3 rendőrt aki ott bent volt! Nem ők tehetnek róla, hogy idáig jutottak! Vagyis ŐK nem tehetnek róla!

tokmányos 2009.11.05. 18:57:53

Ti is mindig csak a rosszra gondoltok a cigók szerintem elnézték a dátumot ,és azt hitték itt a szavazás ideje ezért kopogtattak a kopogtató cédulákért.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:00:09

@Sir Robin, a bátor: Index cikk lett volna:
"Bátor roma férfiak megpróbálták megmenteni a Magyar Gárda által megtámadott rendőrörsön ragadt szolgálatban lévő rendőröket. Sajnálatos módon az egyik rendőr háttal nekiszaladt annak a vasvillának amivel a romák bátor vezére megfenyegette a gonosz gárdistákat. A gárdisták ennek láttán sunyin elmenekülte a helyszinről egy sötét fekete terepjáróban. A romák megpróbálták a legrövidebb úton kórházba szállítani a sebesült rendőrt de sajnos a legrövidebb út a rendőrörsön keresztül vezetett, ahol két rendőr bizonyítékokat keresett a szőnyeg alatt. A segítőkész rendőrök önhibájukon kívül halálra taposták a két rendőrt."

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:01:46

@Talon Karrde: az utolsó mondatot nagyon elqrtam, természetesen a romák ...

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:01:55

@Talon Karrde: Saját magukat taposták halálra? Ez tényleg valószínű...

SzZsoel 2009.11.05. 19:04:59

@Talon Karrde: Nem nagyon tud érdekelni. Nagyon teli van a tököm a hazai cigánysággal, nemigen bírom szépíteni a gondolataimat.

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:05:29

@Talon Karrde: Pedig már a poszt megjelenése óta gépelte... De az is lehet, hogy a vágólapjára van készítve, hátha valahova passzolni fog.

Kunó_u.1(Karin) · http://www.youtube.com/watch?v=H8WudYVAB_4 2009.11.05. 19:05:38

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): Eltávoztak... most mi a baj ezzel? Tavaly meg dédipapám távozott el, de ez nem ok a dührohamra.

Valószínűleg az erősítés láttán csatavesztett nemes szamuráj módjára kardjukba dőltek, épp ezért nincs gyanusított.

btk282 2009.11.05. 19:06:24

@PikkPakk: Segíts a rendőrnek, verd pofán magad!

SzZsoel 2009.11.05. 19:07:12

@Talon Karrde: Idióta biztosan nem vagyok. Fröcsögő, az igen, de mutass olyan embert, aki az ilyen hírek olvastán nyugodt tud maradni.

btk282 2009.11.05. 19:08:17

Az megint egy jó kérdés: Nagykátán miért van 3 rendőr szolgálatban éjszaka? Ha csak egy lenne, nem intzékedne senki az utcán, igy nem keletkeznének hasonló konfliktusok!

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.05. 19:08:29

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): Nem, ez már rég se nem ország, se nem állam. Valami törzsi összevisszaság, mint fekete-Afrikában. Az állam megszünt, mert:
- nem védi polgárait
- nem védi polgárai egészségét
- hazudik a polgárainak, félreinformája őket
- nincs gyakorlatilag véderőnek, hadseregnek nevezett valami
- pénzverdéjéhez a formán kívűl semmi köze, máshonnan irányítják a gazdaságban a pénzmennyiség kibocsátását
- felszámolja a már megépített iskolákat, óvodákat, bölcsödéket (nem demagógi, de ezek tényleg mind a MIEINK voltak, az államnak ehhez semmi jogalapja nem volt)
- nem érdekli lakosainak megéllhetése: munkából vagy miből tartják el magukat (mondjukl opásból).....
- nincs államvasútja, mert odaajándékozta a MI vasútunkat magánembereknek, akiket mi nem is ismerünk, és meg se kérdezték, hogy oda akarjuk-e adni (MAV Cargo)
Ennyi nem elég?
A magyar állam pillanatnyilag szünetel.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:09:26

@SzZsoel: te alapból nem vagy nyugodt és ez a baj. (kérem a cikkírót hogy az én dialógusomat is törölje majd, köszi)

Horizont 2009.11.05. 19:12:29

@SzZsoel:
Hűha, nem szeretnék veled szembetalálkozni még világosban sem, pedig nem vagyok cigány.

SzZsoel 2009.11.05. 19:15:36

@Talon Karrde: Okoskodj a nénikédnek.

@Horizont: Nyugodtan találkozhatsz pedig, mert kimondottan békés és szelíd ember vagyok amúgy.

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:17:58

@btk282: Azért kell legalább 3 rendőr, mert annyi a minimum a SÜN alakzathoz.

Cutbertus 2009.11.05. 19:18:57

@Horizont:
nem tehetnek, nem tehetnek!?
Eddig mi a fenét csináltak ott, hogy semmi tiszteletet nem vívtak ki még a faluban maguknak?
Tehát.. tehetnek róla (az év rendőrnőjével vagy mi a fenével együtt). Alkalmatlanok, és akkor el kell menni más pályára (ahol nincs veszély és lehet dolgozni reggeltől estig, ünnepnapokon és minimálbérért illetve egyenlőre 65éves korig).
@zsoltix
emlékszem.. Szendehelyen a 94-es években, bementünk a kocsmába 4-en és "kiment" onnan 16-cigány.
Nem rendőrök voltunk "csak katonák"! Szendén pedig csak 98% volt a cigány már akkor is. Utána már 1 embernek is elég volt bemennie ahhoz, hogy helyre álljon a rend.
Régi szép és igaz idők!
Javasolnám, hogy villanypásztorral és aknazárral vegyék körbe bátor és becsületes rendőreink pihenő és szolgálati helyeit, hogy a sok marha ne tudjon bennük kárt okozni. Nehéz lesz megint ennyi szerencsétlen, rosszindulatú, "csordabátor" közbiztonságra felügyelőt kitenyészteni ha elhullanak a cigány felszabadító harcosok kopogtatásai alatt! ;)
Arról nincs hír, hogy esetleg ezzel a konfliktushelyzettel hogyan birkóznak meg lelkiekben? Netán utókezelésre is szükség lesz vagy csak rokkantsági nyugdíjba mennek?
Pfff..

Hannibal22 2009.11.05. 19:20:49

@Talon Karrde: @Horizont: Nem értem, mi bajotok a fiatalemberrel? Minden c.poszt alatt olvashatunk ilyen hozzászólást tucatszámra..sőt durvábbat is. Miért fröcsögne? Egy dühös vélemény,ennyi.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:21:04

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): nem csípem ha részletezik hogy hogyan nyírnák ki az ILYEN ZSOELEK a cigányokat

Marcellusca 2009.11.05. 19:21:25

@Tündér_Lala:
@Horizont:
Úgy, úgy.
Mindig a fejétől büdösödik ... !

llll5 (törölt) 2009.11.05. 19:21:58

@Doña ¡Cara(mba)!: Le a kalappal az összefoglalód elött!Már csak egy-költöi-kérdésem van:kik ill. melyik faj miatt van ez?

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:23:24

@Cutbertus: Ercsiben voltam katona, ahol a cigányok ellen általában az ügyeletes alegységet vezényelték ki. (Cserében ők meg megdobáltak minket az őrtornyokban.)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:23:34

@llll5: bocs hogy Donna helyett válaszolok Homo sapiens faj miatt van így

llll5 (törölt) 2009.11.05. 19:25:06

@Tündér_Lala: részben egyetértek.Sokadszor idézem Hende Csabát:"ezt a rendőrséget le kell váltani....."

llll5 (törölt) 2009.11.05. 19:26:07

@Talon Karrde: én azt hittem, ők kiválasztottak:))))))

tokmányos 2009.11.05. 19:26:32

@Talon Karrde: Üdv! Nem értelek miért használtál ilyen sértő szavakat a SzZsoel -el szemben." fröcsögő idióta " Lehetséges, hogy cigányfertözött területen lakik és érthető módon tele van a töke velük,és az esetenként " intézkedő" hatósági személyek hozzá állásával is.A stílusa hagy kívánni valót maga után,de éreztem az elkeseredést a soraiban.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:27:33

@SzZsoel: mer' az eleje és a vége értelmes volt.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.11.05. 19:28:10

@SzZsoel: Jómagam egy ilyen hír hallatán nyugodt maradok. Lehet, hogy csak úgy látszik, mintha nyugodt lennék, mert belül ömlik a láva, baszod, annyira forrongok, de nyugodtan fogok látszani, mert a sün és a cigány (így együtt)(megtoldva kicsit a rezsimmel - amolyan atyáskodó "harmadik erővel" mellettük) nem fog felidegesíteni.
Megmondom, miért.

Tenni fogok ellenük. Tenni fogok (és aktívan teszek is) a cigány ellen, amelyik ajtókat mer döngetni, és teszek (tenni fogok) a sün ellen, amelyik rendőrnek képzeli magát, és nem mer kimenni az ajtódöngető cigánytól megkérdezni, hogy mit szeretne.
Ezért vagyok nyugodt, mert teszem a dolgomat. Nem tudom máról holnapra megváltoztatni ezt az országot, de olyan terveket szövögetek, melyeknek ha csak a fele teljesül, te és a többiek, én és a szeretteim, mi mindannyian, FEHÉR EMBEREK, magyarok, jobban fogunk élni! Nem magabiztos, csak kibaszott jó tervező vagyok.

De nem szövegelek feleslegesen, mert ez csak szájkarate. Azonban nem öljük a cigányt, hanem taníttatjuk, dolgoztatjuk, és (még) nem öljük a sün, mert adunk neki egy utolsó, eléggé kicsi, de átadható, vállalható esélyt.

Futhatnak. Mehetnek.

6 hónap.

netgroove 2009.11.05. 19:28:54

Én már csak azt szeretném kérdezni Drazsé úrtól, hogy a rajcsúrozó cigók némelyikénél is fognak e kopogtatni a rendőrök az elkövetkezendő napokban?

Hannibal22 2009.11.05. 19:30:24

@Talon Karrde: Rendben,megértettelek,csak fura volt ezt itt olvasni ahol ez mindennapos,pl ma ylion fórumtárs hozzászólása":géppuskából, ha kérhetném, mostmár muszáj a finomkodást elfelejteni. "

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:31:19

@netgroove: Nem valószínű, mert elfelejtették levideózni őket. Meg hogy lehet olyanon kopogtatni, ami nincs...

Horizont 2009.11.05. 19:32:49

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Pont ez az, olvastunk már sok félét a cigány posztoknál, de ilyent nem!
"Ezek nem emberek, ezek cigányok, ezekre rá kell menni, géppisztolyokkal rendet kell vágni közöttük, hogy szakadjon a hús, fröcsköljön a vér, jönni kell a tankokkal, a buldózerekkel, hogy omoljanak a falak, s legyen sírás és fogaknak csikorgatása." Már bocsánat ha nem tetszik az ilyen!

@Cutbertus: Nagyon félreérted a dolgot. Én is emlékszem az átkosra, amikor a cigány megmukkani se mert ha az utca végében megjelent EGY rendőr is! Miért nem szereztek a mostaniak tekintélyt? Szerinted? Azért mert amit nappal felépítettek azt éjszaka a politika, a liberálisok, a jogvédők(!!) lerombolták. És ez így ment nap, mint nap, aztán a "kisrendőr" úgy gondolta, akkor én is szarok mindenre, fizu megvan, nyugdíj meg lesz! Csak már túlnőtte őket a dolog és lassan kezelhetetlen lesz minden, október 23., focimeccsen randalírozás, cigányokkal való bánásmód stb .És már huss volt, nincs jó rendőrség. És nem is lesz!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:33:34

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): a zoroszlánnal már volt 1 meccsem, tisztáztuk. A géppuska emlegetés kb. LMPVS szint, szerintem az még belefér. Ismétlem az emlegetése. Érted biztos hogy mire gondolok.

Marcellusca 2009.11.05. 19:34:25

@Talon Karrde: Húúú, de "finnyás", széplelkű lettél. :)
A LMPVS-azás korrektebb? Nem. Gyakorlatilag ugyanazt írjuk le nap, mint nap, csak egy másik réteget emlegetve.
Én teljes mértékben megértem SzZsoelt. Biztosan egy nagyon megkeseredett (talán tapasztalati úton) ember, aki látva a mai folyamatokat, már nem talál más kiutat.
Vagy Te nem emlékszel (nem voltál még itt), amikor az ilyen posztoknál egyből az MG-42-t (és "hasonszőrű" társait) emlegettük?
A sok politikai "mikor-ki-mit-mennyit lopott"-tól elfelejtetted/-tük ezt a "megoldást".

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.05. 19:37:05

Tehát akkor mostantól hivatalos a GPPSK betűszó használata?

Cutbertus 2009.11.05. 19:37:43

@Sir Robin, a bátor:
Én pedig Rétságon és egyedül jártam a "harangláb kocsmába".
Mikor odakerültem frissen végzettként akkor mondták ODA ne menjek! na persze, hogy oda vezetett az első utam :)
Volt kicsi balhé és utána már ők fizettek meg cimbalmoztak! Mondjuk.. a későbbiek során is csak egyedül mentem be oda, illetve egy tankos zpk-val (Pozsár Z. -val). Jó ember volt (egyszer megverekedtünk és utána Barátok lettünk/így volt ez a tankosokkal és a felderítőkkel)
Ej.. régi szép még "lovagias" idők!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:37:57

@tokmányos: Én is értem SzZsoel-t még azt is mondhatom hogy szimpatizálok vele és mellette állnék ha bajban lenne, de pont ő adja a lovat (az OLYAN beszólásaival mint ami nagyon helyesen törölve lett) az idióta jogvédők alá.

Horizont 2009.11.05. 19:38:20

@Marcellusca: Na most kivételesen nincs igazad.(na ilyet se írtam még neked)

Marcellusca 2009.11.05. 19:39:43

@Sir Robin, a bátor: Elég, ha csak annyit írsz, hogy MG-42. :D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:41:35

@Marcellusca: AZ amit Zsoel említett nem megoldás és nem is érdemlik meg a cigik...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:44:34

Erre az egész Cigány VS. Kuruc harcra egy megoldás lenne összezárni 100-100 jeles képviselőjüket egy tornateremben (fegyverek nélkül, max. ököl) és addig nem adni nekik enni amíg nem fognak kezet.

Marcellusca 2009.11.05. 19:44:44

@Horizont: Nufene! :)
Lehet, hogy kicsit túlspilázta a dolgot, de ha jobban belegondolunk, akkor jónéhányunk ezt írja.
Igaz, PC-ség miatt nem írja ki, de ezt gondolja.
Mi másért emlegetnénk/emlegettünk volna dolgokat, amik valójában ugyanazt takarják, amit Zsoel írt?

Persze, az is igaz, hogy ezzel lovat ad mások alá, de a "becsukom a szemem, befogom a pofám" nem?

Marcellusca 2009.11.05. 19:47:53

@Talon Karrde: Persze, hogy nem megoldás. Ezzel tisztában vagyok.
Remélem Zsoel is!!!!!!

Arra akartam célozni, hogy az elkeseredettségét tudom megérteni.
Biztos neki is voltak rossz (kemény) tapasztalatai, ami miatt ez "jött ki" belőle.

Cutbertus 2009.11.05. 19:48:26

@Horizont:
Jó! Igazságod vagyon a dolgokban de..
Én képes voltam leszerelni miután nem értettem egyet azzal, hogy hová fejlesztik/ZÜLLESZTIK a sereget! Nem érdekelt a nyugdíjam és nem érdekelt a fizetésem ha ezért a lelkemet kellett volna eladnom.
A lehetőség adott a számukra is! Semelyiket nem lövik agyon ha beadja a kérelmét vagy ha mégis maradna inkább.. akkor ne sírjon a szája hanem tegye meg a dolgát és ne rinyáljon!

llll5 (törölt) 2009.11.05. 19:48:51

@Tom Bobb: Ez a beszéd!Végre valaki, aki cselekszik is!

jozicsenko 2009.11.05. 19:48:52

hi all!

1. teljesen egyértemű, hogy rendőr nem bánthat mást, csak adófizetőt...
2. ha véletlenül a rendőr megvédi magát (=lelövi az első C-t, aki "bekopogtat" hozzájuk), automatikusan fasiszta, náci, rasszista, stb
3. ha bármelyik rendőr megsérült volna, akkor az aktuális lib. álláspont szerint balszerencsés módon verte magát pofán, mert cigány ilyent nem tesz

szumma: az összes liberális szdsz-st a rózsadombról borsodi falvakba internálnám: nem náci vagyok, csak olyan őszinte boldogságot kivánok nekik, mint amit ők okoztak az ország legszegényebb részeinek...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:50:39

@SzZsoel: " mert kimondottan békés és szelíd ember vagyok amúgy" erre visszatérnék.
Akinek a fejében ilyen gondolatok fordulnak meg az szelíd nem lehet. Békés lehet de csak akkor ha nem írja le (AZT, tudod mit).

Horizont 2009.11.05. 19:55:39

@Marcellusca:
Már volt, hogy én is leírtam a LMPVS szót, ironkodtam, pironkodtam magamban érte. De azért a Vastagbőr nem Kuruc. Miért kéne nekünk is olyan bunkóknak lenni mint akiket szidunk? Lehet szidni de a csomagolásom múlik minden. Annyira nem lehet kibukni, hogy így írjunk. Akármilyenek mégis emberek, és mint írtam, ahogy a kisrendőr se tehet igazán arról hová juttatták, lehet a cigány se tehet teljesen mindenről. Ha rendszerváltás előtt normálisak voltak a cigányok, akkor nem lehet, hogy ezt csinálták belőlük? Nem mentem én fel őket, isten ments. Csak az jutott eszembe ha egy cigányblogon így írnának rólunk nem cigányokról, azon is kiakadnék. "Elégedjünk" meg a LMPVS-sal:)) Itt!
Ja Marcellusca nagyon ciki ha megkérdezem mit jelent a PC? :DDDDD

Hannibal22 2009.11.05. 19:55:48

Tényleg törölve lett,el sem hiszem:)Megértem én a viszolygókat is,viszont gondoljatok bele,ha ez a komment közvetlenül az olaszliszkai eset után születetik, akkor is ugyanígy finnyáskodtatok volna? Odáig jutottunk,hogy semmiből nem értenek már, csak az erőből!! Az idióta jogvédők meg megvannak mindenféle ló nélkül...tök mindegy,hogy adsz e alájuk vagy sem. Marcelluscaval tökéletesen egyetértek!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 19:56:29

@SzZsoel: voltak rossz (kemény) tapasztalataid, ami miatt ez "jött ki" belőled? Komolyan mondom és ha válaszolsz akkor visszavonom az idiótát.

Horizont 2009.11.05. 19:58:21

@Cutbertus: "ha ezért a lelkemet kellett volna eladnom."
Kár, hogy kevesen vannak akik így gondolkoznak:)) Örülök, hogy van ilyen ember is mint Te!

Hannibal22 2009.11.05. 19:59:12

@Horizont:"Lehet szidni de a csomagolásom múlik minden" Ez a PC:))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.05. 20:01:51

@llll5: Hiszen tudjuk. Nem? Értjük egymást, kimondott szavak nélkül is. Ennek a társadalomnak a nem cigány vagy nem cionista része védtelen, és ennek így kellett történnie. Hogyan lett volna lehetséges másképp? Ha valamit egy hatalmi elit céltudatosan, minden következményt felvállalva el akar érni, elérheti: 1) diktatúrával 2) a "gazda-társadalom kohéziójának, bátorságának, élni-alkarásának, együvé-tartozási élményük felörlésével.
Ugyan miért támogatták a jeruzsálemi egyetemről anno a gyilkos cigányok Strassbourgba jutását, onnan meg Franciaországi letelepítésüket, megúszva így a magyarországi felelősségrevonásukat ( a falura már nem emlékszem, csak arra, hogy megöltek egy magyar fiatalembert). Vajon miért fájt ez annyira Jeruzsálemben? Miért nem fájt Cozma esete Jeruzsálemben? Miért nem fájt Szögi tanár esete Jeruzsálemben? Cui prodest, szokták a jó detektív-filmekben feltenni a kérdést.
Megjegyzem: nemrég olvashattunk arról, hogy Szlovákiában egy cigánytelepet körül vettek fallal. Mit szótl az EU? Szólt valaki egyáltalán valamit? Mit szólt a jeruzsálemi oktató? Vitte őket Strassbourgba, majd telepítette le azt a cigány közösséget Franciaországban? igen? Mert én erről nem hallottam.
Olyan magától értődő, banális kérdések ezek, hogy szinte szégyellem leírni. Hát még mindig, itt a V'bőrőn sem akarjuk érteni, hogy az életünket nem adják ingyen, azért harcolni kell? Nem mindig puskával, hanem következetes jogalkalmazással. Társadalom vagyunk vagy se? ország vagyunk vagy se? Állam vagyunk, vagy se? Törvények nélkül egyik sem él meg. Ez így van még a majmoknál is. Olvassatok Carl Sagant, ő az állatok viselkedéséről, az emberi viselkedésről elég sokat írt, és nagyon tanulságosak és érdekfeszítőek az írásai. Magunkra ismerünk, és megtudjuk, mi az, hogy: társadalom, mely állat-fajok nem élhetnek társadalmon kívűl (az ember sem, megjegyzem), és ez milyen normákkal, büntetésekkel jár ez még majoméknál is?

Tündér_Lala 2009.11.05. 20:02:38

@Cutbertus: Az elöbb írtam, de megette a blogmotor.
A lényeg: A vezetőnő kitüntetését nem a rend fenntartásáért kapta, hanem a felsővezetés elveinek megvalósításáért. Ez így működik. Darázs József pedig örülhet, ha nem büntetik meg, mert különleges esemény történt.

Marcellusca 2009.11.05. 20:03:47

@Horizont: Mé' lenne ciki?
PC - Politically Correct.
Azaz, lásd: @hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): ! :D

Horizont 2009.11.05. 20:04:43

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Na ettől nem lettem okosabb.:))
Most ezzel mi a mondatommal mi a baj? Ha főnökömnek olyat mondok amit nem kéne azt is becsomagolom, sőt az egész élet "csomagolás". Nem mondhatunk ki mindent úgy natúr ahogy gondoljuk! Ez nem álszenteskedés, nem hazugság, nem szépítés, csak emberi, vagy önvédelem:))

Marcellusca 2009.11.05. 20:09:13

@Horizont: Mert nem azt mondod valakinek, hogy büdös, hanem azt, hogy a személyes higiéniája kifogásolható. Nem ronda, csak érdekes. Stb, stb. :DDDD

Tündér_Lala 2009.11.05. 20:18:22

@Horizont: A PC eredeti célja, hogy az etnikumok közötti konfliktusokat tompítani és semmi esetre sem erősíteni kell. (Az eredeti elgondolás helyes.)
Ez változott nálunk elhallgatássá, csúsztatássá, nyilt hazugsággá a tényszerű tájékoztatás helyett. Megspékelve rettentően érzelmes Munk és Miklósi cikkekkel, amelyekben vadállatokról is úgy írnak, mint békés, szelíd emberkről, akik szenvednek a nyomorúságban árván és elhagyatottan.

Horizont 2009.11.05. 20:18:32

@Marcellusca: @hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya):
Köszönöm fiúk! Most már oké. Tehát piszí! Nahát, jó pap holtig tanul! Na jó a fogalomról kb. tudtam csak nem tudtam, hogy ez a piszí! :DDDD

Horizont 2009.11.05. 20:19:56

@Tündér_Lala: Neked is köszi:) Jó lett volna az eredeti célnál maradni!

llll5 (törölt) 2009.11.05. 20:23:04

@Doña ¡Cara(mba)!: Igy van, kimondott szavak nélkül is értjük egymást:)Megint csak azt tudom mondani, hogy az elemzésed kiváló, hozzátéve, hogy megszálló zsidók nélkül itt nem lenne cigánybünözés:)

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.05. 20:23:30

@Talon Karrde: Butaságot szólsz, Karrde! Hányszor mondtam már életemben az imádott macskáimnak, kutyáimnak, agyonverlek benneteket, pusztuljatok most már a színem elől, elegem van belőletek (állandóan kaját kuncsorogtak, pedig nem voltak éhesek, csak éppen jó "buli" volt, és értik a gazdi lelkét, hogy úgyis ad kaját, csak dohog). Közben meg ha valami bajuk van, rohanunk az állat-dokihoz velük, beleülnek kedvenc fotelembe, ahol szeretem/ném reggel meginni békével a kávét, de nem lehet. Gondoltam már emberől is, hogy agyonváglak, te piszok állat - de nem vágtam senkit agyon.
Én azt hiszem értek valamit belőled. Te kevered Erdélyt Magyarországgal. Ha azt mondom, ég és föld, nagyon gyengén fogalmaztam. Nálunk, a Partiumban a polgármester külön utat csináltatott a cigányoknak, le van betonozva, azon csak ők járnak a cigánytelepre. A falu közepén két magyar ház között elképzelhetetlen lenne randalírozó, lopkodó száztagú cigány család. Ha a román rendőr cigányt lát, előbb üt, aztán kérdez, már ha egyáltalán kérdez.
Van egy falu, Bihari, ahol a cigánytelepet hollandok építették fel a cigányoknak - de csak a falun kívül kaptak erre helyet, kint a legelőn. Takaros, halványzöld egyforma komfortos házak, kiskerttel - de nem engedték be még őket a faluba lakni, mert ezt ki kell érdemelni. Nem szabad lopni, ölni, verekedni, a szomszéd öreg nénit agyonverni. Ez ott még evidencia mind az embereknek (magyaroknak, cigányokna), mind a hatóságoknak. Ha úgy él és viselkedik, ahogy kell, akkor befogadják, két generáció után el is felejtik származását. Miért? mert beilleszkedett, bizonyított. El tudsz képzelni egy rendörőrs ostromot Romániában vagy Erdélyben, hogy azt:
a) az összes média ne hozza azonnal
b) hazaballagjanak a "legények", oszt jól van
c) a megfenyegetett román rendőrök meg PC vigyorral az arcukon békésen mosolyognak és békejobbot meg békepipát nyújtanak át a rájuk törő, lincselő hangulatú hordának?
Szerintem te nem ismered a magyar rögvalóságot.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 20:32:50

@Doña ¡Cara(mba)!: Donna, te biztosan ács vagy :) mert fején találtad a szöget. Mo.-on kevésszer voltam (akkor is inkább a bunkó nemcigányok akasztottak ki, de ezt majd máskor).
Az a kommentem amire válaszoltál meglehetősen mesterkélt volt, elismerem. Akartam valamit mondani oszt jó nagy hölyeség lett belőle, de azt továbbra is fenntartom hogy civilizált ember nem írhat le olyan dolgokat amiket Zsoel leírt.

SzZsoel 2009.11.05. 20:34:15

Persze, hogy nem akarok saját kezűleg embert ölni. Írtam már: kifejezetten békeszerető ember vagyok. Ehhez még hozzátehetném (Talon Karrde, figyelj): nemhogy nem gyilkos, de barátságos és szelíd természetem van, sőt vallásgyakorló keresztény is vagyok, és mint ilyen ("V. parancsolat: Ne ölj!", valamint "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" stb.), eleve elrendelt, hogy ne kívánjam senki vérét. Csak sajnos itt baromira nem arról van szó, hogy én milyen vagyok, meg mi milyenek vagyunk. Feldughatom ugyanis a nemesebbik felembe a filantrópiámat és a békevágyamat, ha egyszerűen vannak olyanok, akik viszont igenis a mi vérünket akarják! Sokan kijelentették már közülük, hogy csak arra várnak, hogy eggyel is többen legyenek, mint mi, és akkor... Muszáj ezt megvárni? Mert most nagyon arrafelé haladunk.
Tudomásul kell venni, hogy él ebben az országban velünk párhuzamosan egy olyan réteg, amely semmibe veszi mindazt, amit mi, fehérek kultúrának nevezünk, és ezt nemcsak hogy eltűrik hivatalos szinteken, de egyenesen kormányzati támogatást élvez. Ha az én rokonságomból előállítanának valakit a rendőrök, én elsüllyednék a szégyentől, és az utcára nem merném kidugni a pofámat. Ők összefognak 80-an, 100-an, és rátámadnak 3(!) rendőrre(!), és egy hivatalos épületre(!) Ez a különbség a két kultúra között, és én nem akarom, hogy ők ezt megtehessék, nem akarom, hogy szaporodjanak a vakvilágba, és lerombolják mindazt, amit én értéknek vallok! Annyira azért nem vagyok keresztény, hogy mártírt csináljak magamból! Akinek van jobb ötlete a cigányterror megfékezésére, gyerünk, elő a farbával!

A lakosság ugye nem tehet semmit, mert félti az életét - s nemcsak maguktól a cigányoktól (akik oly bátrak minimum ötszörös túlerővel), de ha teszem azt, leültetik, az egy magyar számára maga a vég, mert nálunk nem erény a börtön, nálunk megbillogozottá válik, aki egyszer a sittre került! Az emberek összesúgnak a háta mögött: Börtönviselt ember! - és elkerülik. A büntetett előélet miatt egy csomó pálya bezárul előtte, viszont a lejtő megnyílik... szóval nem.
A kúrmány nagy ívből sz...ik ránk. Bajnai Gordon és sleppje egy gép sebességével fényezi a cigányok alfelét: közelednek a választások, kell a szavazat.
A rendőrség szűköl, tehetetlen, a keze - jelen körülmények között - megkötve.

Nos tehát? Ötlet a cigányok semlegesítésére? Adjunk nekik pénzt? Röhögve elköltik, utána megkéselnek, ha azt sejtik, hogy még több is van nálad.
Kérjük meg őket szépen, hogy itt, Európa szívében, a XXI. századnak már nem is annyira a küszöbén, ugyan viselkedjenek már civilizált emberhez méltóan (ez lenne az úgynevezett integráció, amelyekre milliárdokat költenek el minden évben)? Röhögés, aztán jön a kés (ráadásul kifosztják a holttestedet).
(Egyáltalán, hogy a halál hímvesszejébe hordhatnak ezek egyfolytában kést?! Ha én egy ötcentis békanyúzóval mondjuk szalonnáznék vagy almát hámoznék közterületen, már lekapcsolnának érte a rendőrök, ez a pokolfajzat népség meg szamurájkardokkal villoghat a nyílt utcán?!)
Kitelepítés? Nincs olyan ország, tán még az őshaza India sem, amelyik ezekből egyet is befogadna. (Persze a pofájuk a témában igencsak nagy, de amikor saját bőrükön érzik a cigányproblémát, nagy sietve hozzák a rasszistábbnál rasszistább ellenlépéseket - lásd például Németország legutóbbi nagy léptékű cigánykitoloncolása.)
Szóval? Ötlet? Ötlet? Ötlet? Mi marad? Nekem csak a korábban leírt könyörtelen és kegyetlen válaszlépés maradt a tarsolyomban, ami használható, de aki tud jobbat, szívesen olvasnám.
Ja, és nem vagyok megkeseredett ember, noha a cigányokkal kapcsolatban - Talon Karrde, figyelj - (90% a 10 ellenében) túlnyomórészt igen rossz tapasztalataim vannak, nemcsak internetes fórumokat olvasva, de a való életben is. Ezek között az, hogy anyámat kis híján halálra gázolta egy cigány állat, az öcsémet megverték hárman, amikor rájuk szólt, hogy ne molesztáljanak pár ismerős lányt, engem meg kis híján megkéselt egy féreg, amikor egyszer kora reggel nem akartam otthagyni udvarias felszólítására azt a vasútikocsi-fülkét, amelyben egyedül (és érvényes jeggyel) ültem, még a finomabbak esetek közé számít. Itt a környéken nincs belőlük olyan sok, konkrétan az én falumban (egymástól elkülönülve!) élők kifejezetten normálisak. Persze azért akad rendbontó is. Ennek ellenére is tudnék velük békében élni, ha akarnának. Csakhogy ők nem akarnak, ezért szállt el egy kicsit az agyam fajtársaik újabb embertelen viselkedése olvastán.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 20:34:38

Vagy ha leírja akkor indokolja meg miért tette. Lehet hogy megértem.

Cutbertus 2009.11.05. 20:37:12

@Tündér_Lala:
aha.. emlékeztem, hogy valami szarért kapta és nem az alkalmasságáért.
kár, hogy ezeket nem egy méretes konyhakéssel tűzik a mellükre ;)
Legalább egy részük leselejteződne és az új merítésben talán akadna egy-egy jóravaló is.
bár.. ebben nem hiszek :( már, és nem hiszek a mesékben se egy ideje, mint ahogy azt se hiszem, hogy a következő évet túléli az ország államcsőd nélkül. És sajnos lehet itt bármilyen rendszer/vezetés a szarból már nem lehet várat építeni. megszűnt az ország ipara, mezőgazdasága.. gyarmattá váltunk, a ...tőke gyarmatosított minket. a gyarmatok pedig saját erőből képtelenek voltak régen is talpra állni és nem lesz ez másként most se.
Egy megoldást látok! Radikális változtatást, kilépni az eu-ból (biztos nehéz esztendők jönnek) de megteremthetjük ismét a saját országunkat. ennünk lesz mit, az energiáért most is fizetnünk kell, gépeket/járműveket gyártottunk régen is, és lenne olyan ország amelyik a számtechben is segítene. Nem kicsi visszalépés lenne a nívóban de megérné és más út nem lehet. A tartozásokra pedig van megoldás, láttunk már olyat, hogy egy-egy ország kereken megtagadta, hogy fizessen. Mi lett belőle? Semmi! Természetesen tudnék egy másikat is erre a dologra ;)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.11.05. 20:40:20

@zero: az bmeg, hogy nem lmpvs és mschnngwhr jár példa statuálás jelleggel a társadalomra ilyen kiba módon demoralizálólag ható bcs-kért. pl közbeszerzési mutyik, hordabűnözés, hazaárulás, az a legsúlyosabb.
Nem baj mocskosgecik, lesz itt csúnya világ rátok... pfhejjj.

szabogyula 2009.11.05. 20:42:01

Munkahelyeket kell teremteni . Százat ! Ezeret !
Számot nehéz mondani , de mondjuk 30 %-al csökken az ilyen , és az ehhez hasonló esetek száma .
Ha van munkahely , csökken a bünözés . Ha van munkahely csökken a segélyezettek száma .

Tündér_Lala 2009.11.05. 20:45:10

@Doña ¡Cara(mba)!: Tökéletes hsz.
Erre szoktam mondani, hogy nem lehet XXI. sz-i törvényekkel, hozzáállással több száz évvel elmaradt embercsoportok életét szabályozni. Szükséges, ha máképpen nem megy hallgatólagosan másképpen (megrend)szabályozni őket. Ez árt nekik és nekünk is.
A mai gyakorlat eredménye jól látható:
A szociális rendszerrel történő visszaélés egészen addig az elképesztő, elrémítő embertelensgig, hogy a saját gyerekét képes megnyomorítani valami többlet pénz reményében.
A társadalmi (alap)szabályok , törvények nyilt semmibevétele egészen a rendőrség megtámadásáig, aminek semmi komoly következménye nincs.
A BV intézményekből kigyúrt, kiképzett banditák jönnek ki , ahol munka helyett gyúrnak, társadalmi együttélés helyett aggressziv banda hiarerhiát sajátítják el.
Hosszan lehetne sorolni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 20:45:20

@SzZsoel: OK. Ezek az esetek hol történtek, ha nem a faludban?

SzZsoel 2009.11.05. 20:50:19

@Talon Karrde: A mellettünk lévő 30000-es kisvárosban, illetve a vonatos affér úgy Tata környékén, a Győr-Budapest vasútvonalon.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 21:19:24

@SzZsoel: Jól van Imi, cigányfertőzött környéken lakni nem jó, elhiszem neked. @Tom Bobb: hozzászólását és blogját ajánlom figyelmedbe, sok okos dologról ír (persze van sok nem okos is) de alapjaiban nem akar rosszat.

hoplita 2009.11.05. 21:19:54

@Talon Karrde: A civilizáció csak egy máz, ami alatt atavisztikus ösztönök dolgoznak.Ha pedig felszabadul a szocializációs gát, akkor aztán szevasz világ.:))))
Az, hogy te elképzelhetetlennek tartod az ölést még nem azt jelenti, hogy másokban is ugyanolyan, ugyanúgy dolgozó "fékrendszerek" vannak.
Ha megnyugtat, én is az utóbbiak közé tartozom.:)))
Nagy szerencséjük van a kátai moréknak, hogy nem én voltam bent az őrsön.
Nálam a fegyverszoba felszakadt volna.:)))

SzZsoel 2009.11.05. 21:23:15

@Talon Karrde: Hát azt meg honnan veszed, hogy Imre a nevem?

llll5 (törölt) 2009.11.05. 21:24:50

@SzZsoel: NBH-ás és beazonositott:)))))

SzZsoel 2009.11.05. 21:30:55

@Talon Karrde: Nem tudom, hogy mi az, de nem hiszem, hogy akarom.

hoplita 2009.11.05. 21:35:10

Amúgy elképesztőnek tartom, hogy 3 állig felfegyverzett rendőr magát összeszarva bezárkózik az őrsre pár tucat pávián láttán.
Nagykáta város, az őrsön legalább 20, de inkább 40 AMD van a fegyverszobában, kellő mennyiségű lőszerrel .....
Ilyen helyzetben teljesen egyértelmű, hogy figyelmeztető, majd célzott lövésekkel oszlathat.
Ennyi.
Szvsz a figyelmeztető sorozat is elég lett volna...akinek én a feje fölé darálok kalasnyikovval az húzza a csíkot ész nélkül.
Ráadásul egy ilyen helyzetben EZ A JOGSZERŰ ÉS ARÁNYOS INTÉZKEDÉS!!!!!!

szabogyula 2009.11.05. 21:40:34

megint dobott az eset a jobbiknak 1-2 százalékot .
Ki igér itt rajtuk kivül rendet ? Csodálkoznak , ha erősödnek ?
Bocs hogy NOL-t linkelek , de ez a NOL már nem az a NOL .
nol.hu/velemeny/20091105-demokracia__kirekesztes__locitrom
Egy tárgyilagos vélemény a Jobbikról .

llll5 (törölt) 2009.11.05. 21:42:31

@hoplita: pontosan.De ne felejtsük el, hogy az ávosok csak droidruhában és a fegyvertelen hazafiakkal szemben bátrak...

SzZsoel 2009.11.05. 21:48:01

@Talon Karrde: Most már igen, bár ezt én megcsörgetésnek hívom magyarul. Egészségedre váljék, remélem, jól szórakoztál.
Amúgy a vezetékneveim, valóban Zsolt és Imre, ez nem is titok. Csak mivel kizárólag a Zsoltot használom, és soha a büdös életben senki nem hívott még Imrének, ezért megrökönyödtem a neveletlenségeden: úriember ugyanis megkérdezi a másiktól, hogy hogyan szólíthatja. Bár itt a Vastagbőrön erre való a nick. Engem sem érdekel, hogy téged Péternek, Istvánnak, Krisztiánnak vagy Richárdnak anyakönyveztek-e.
De szerintem ezzel be is fejezhetjük a magánbeszélgetésünket, mert nem hiszem, hogy a többi olvasó kíváncsi rá. Ha akarsz még valamit, írd meg sms-ben vagy e-mailben.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 21:51:42

@SzZsoel: Tényleg jól szórakoztam és sajnálom de nem tartom neveletlenségnek azt amit csináltam, csak figyelmeztetésnek.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 21:54:14

@SzZsoel: És bocsánatot is kérek tőled, de nem hagyhattam ki. Sajnálom hogy sértésnek vetted.

szabogyula 2009.11.05. 22:02:25

@Talon Karrde: Okositsatok már ki engemet ! Most te megtaláltad SzZsoel telefonszámát ?

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:09:22

@ostoba 8o: figyelj, az NBH mindent megtalál, Imrét is:)))))

SzZsoel 2009.11.05. 22:10:33

@Talon Karrde: Figyelmeztetésnek?? Mire föl? Ki vagy te? Azt hiszed talán, hogy félek tőled, vagy nem merem nyilvánossá tenni a személyes adataimat bármikor? Úgy gondolod, hogy amiket írtam, abban a hitben tettem, hogy most majd jól elbújok a névtelenség homályában, és úgy "fröcsögök"? Mert akkor óriásit tévedsz. Nekem ugyanis nincs titkolnivalóm senki előtt, csak nem hiszem, hogy egy országos méretű fórumon különösebben díjaznák, ha villogtatnám, ki vagyok, mi vagyok, mert itt a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy a másik személy szerint kicsoda (rajtad kívül, ezek szerint). Ezt a gyermeteg mentalitást, hogy ha nem tetszik a másik hozzászólása, akkor nyomozni kezdek a kiléte után, fenyegetőzök, kb. egy 13-14 éves kamasz szellemi szintjére valónak érzem.

SzZsoel 2009.11.05. 22:11:44

@ostoba 8o: Igen, és meg is csörgetett. Hát nem kedves tőle?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:14:05

@SzZsoel: arra fel Zsoel, hogy ha ÉN megtalálom akkor BÁRKI megtalálja, érted? És ez gáz, főleg ha olyasmiket írsz miket írtál.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:14:08

@Talon Karrde: ROFL
@ostoba 8o:nehogy komolyan vedd, csak vicc:D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:15:32

@SzZsoel: Félek tőle hogy te kimész tüntetni is sállal az arcodon de (könyörgök) ne legyen igazam.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:16:34

@SzZsoel: no, elbizanytalodtam.Tényleg megcsörgetett?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:21:57

@SzZsoel: Zsoel, nem tudhatod hogy hány éves vagyok, lehet hogy pont 13-14. (te tényleg ennyire komolyan vetted ezt az egészet?)

szabogyula 2009.11.05. 22:23:30

@Talon Karrde: Mária Szűzanya ! Csörgess meg engem is ! Nem mondom el senkinek !

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:25:38

@Talon Karrde: ma te vagy a legjobb humorista!Ennyit régen nem röhögtem:)))))

SzZsoel 2009.11.05. 22:26:39

@Talon Karrde: Igazán meghat, hogy így aggódsz értem, de soha egy percig sem gondoltam úgy, hogy ne vállalnám bárki előtt azt, amit leírtam! Meg kell becsülni a rendes cigányokat, de nem ezt a cikkben szereplő aljas hordát. Aki nem ember módjára viselkedik, azzal nem ember módjára kell viselkedni, ezen nincs mit szépíteni, sem nicknév mögött, sem a valós életben.
Tüntetni amúgy nem megyek, legalább attól nem kell félned.

szabogyula 2009.11.05. 22:26:43

@Talon Karrde: Mér nem ? Mobilnetem van , Nyilvános izé , ip cimmel

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:26:52

@llll5: de azért kicsit fosol te is, ugyi? :))))

f.m.j. 2009.11.05. 22:28:43

@Talon Karrde:

ne haragudj, de ez ténykeg nem vicces.

Teljesen szétszedted az ürgét, vagyis ezt hiszed, és undorító kéjes örömöd van. Nagyot csalódtam benned. Tudom, hogy egy lepkefingnyit se számít, de nekem igen.

Szzsoel leírt első indulatból valamit, kimoderálták, és ennek ellnére ezer éve erről megy a csevely, mert önelégültségedben nem tudsz lekattanni a témáról. (Bocs Szzsoel a fogadatlan prókátorságomért, de veled vagyok, még ha kedves Horizont meg is vet érte :))

SzZsoel 2009.11.05. 22:29:37

@llll5: Tényleg. Legalábbis megcsörgetett egy Rejtett szám, aztán az lehetett tőlem Talon Karrde is, de akár a római pápa is.

f.m.j. 2009.11.05. 22:30:21

@SzZsoel:

fúj, de jellemtelen, hogy rejtett volt a szám... erről ennyit

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:31:05

@mókusfüles bukósisak: Sok kommenttel ezelőtt bocsánatot kértem tőle és komolyan gondoltam de csak és csak nem hagyja az igazát. Sajnálom, sokat gondolkoztam mielőtt megtettem.

SzZsoel 2009.11.05. 22:31:25

@mókusfüles bukósisak: Nem szed szét, de amúgy kösz. :) Tényleg törölték a hozzászólásomat; úgy látszik, a Vastagbőrnek sem elég vastag a bőre. :(

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:34:12

@Talon Karrde: próbáld ki.Meglepödnél, ezt vicc nélkül mondom.
@SzZsoel: nehogy komolyan vedd, tényleg csak viccelt.Ez nem egy radikális portál, ergo ezt gyakorlatilag a kutya sem figyeli.

f.m.j. 2009.11.05. 22:35:06

@Talon Karrde:

az a minimum, hogy ideírod a mobilszámodat, hogy megcsörgethesselek :)
(ismerkedés kizárva, 1 férj+3 gyerek, magaslabda leütve :))

SzZsoel 2009.11.05. 22:35:42

@Talon Karrde: Ja, én megbocsátok amúgy, mert mint mondom, igazából nem azon döbbentem meg, hogy megtudtad a nevem meg a számom, hanem hogy Imrének neveztél, ami "nem vagyok", csak hivatalosan. Érted, ugye?

f.m.j. 2009.11.05. 22:36:36

@llll5:

miért vagy ebben olyan biztos, hogy nem figyelnek?

volt már itt mindenféle szélsőség, ami "őket" érdekelheti... :)

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:37:39

@mókusfüles bukósisak: @SzZsoel: nem tudom, mi volt az, amit kimoderáltak, de laspalmas tényleg lassan olyan lesz, mint Lendvai Ildikó.A másik posztján is értelmetlenül moderált.

szabogyula 2009.11.05. 22:38:09

Jóvannmá ! Ha Talon megtalálta , megtalálta a NOL, meg a kaccsolat is , meg aki akarja . Aztán meg holnap cimoldalas hir . Nem tudom mi volt az , de cigány vérpatakról, meg hasonlóról ne ! Gondoltam már rá , hogy kinyirom a szomszédomat , de még nem irtam meg neki ajánlott levélben !!!
Amúgy meg értünk mindenkit ...

SzZsoel 2009.11.05. 22:38:12

@llll5: Felőlem aztán figyelhetik. :) Mondom, hogy nem csinálok titkot az adataimból, de azért lássuk be, eléggé szokatlan, hogy valaki azzal szórakozik, hogy a fórumtársai után nyomozzon.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 22:38:59

@mókusfüles bukósisak: hülye azért nem vagyok... de ha ragaszkodsz hozzá, elküldöm mail-ben.

f.m.j. 2009.11.05. 22:39:49

@SzZsoel:

hagyd el, Talon Karrde biztos T-Home dolgozó (a hónapé is:)) és ottan minden adat megvan. Néha bedolgozik az NBH-nak is :P:P

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:41:23

@Talon Karrde: ugye, ugye:)
@mókusfüles bukósisak:bárkit figyelhetnek.Csak:1, én megfelelő védelemmel rendelkezem 2, ismerem a hatályos jogszabályokat és semmi olyat nem írok, ami a Btk.-ba ütközik:)

f.m.j. 2009.11.05. 22:43:07

@Talon Karrde:

ha sikerült értelmezni a mosolyjelet annak a kommentemnek a végén, amire ezt írtad, akkor megérted mennyire "ragaszkodom" a mobilszámodhoz... de itt biztos csak neked szabad másokkal viccelődnöd... bocs, ezt nem tudtam :P

SzZsoel 2009.11.05. 22:43:23

@llll5: Hát eléggé megvadultam... tankok és géppisztolyok révén kívántam megfékezni ezt az ősemberi hordát, de szó szerint már nem tudnám visszaidézni.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:46:37

@SzZsoel: szerintem nyugodj meg, semmi rosszat nem tettél és demokrácia van...vagy nem?

hoplita 2009.11.05. 22:48:38

@llll5: És ha figyeli is valami ávós gennyláda...?
Kit érdekel....????
Amit gondolok azt kimondom, le is írom, akinek meg nem tetszik az bekaphatja.
Lett légyen az magánszemély vagy hatóság.
Tehet egy szívességet.:))
Nem vagyok már egy mai gyerek, engem már akkor figyeltek meg besúgtak, amikor a gengszterváltás még a kanyarban sem volt.:)
@Talon Karrde:
Énrám nem akarsz rámpittyenni...?
Szólíts a nevemen, csörrenj rám és ügyes fiú vagy...esetleg nem.:)

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:48:57

@SzZsoel: ja, így már érhető.A másik posztról laspalmas sima poénkodásokat moderált, amiben még egy obszcén szó sem hangzott el...

SzZsoel 2009.11.05. 22:50:25

@llll5: Én aztán nyugodt vagyok. :D Ez a botcsinálta Nagy Testvér gondolja csak, hogy nem. :)

szabogyula 2009.11.05. 22:54:00

mert leirta azt amit gondolt ? Mindnyájan voltunk már igy . A poszt eredeti témájához : most a nagykátai rendőrök vajon kakaóscsigával és mozijeggyel állnak sorba a cigányok házai előtt ?

llll5 (törölt) 2009.11.05. 22:59:59

@hoplita: én sem vagyok már egy mai gyerek, de azért óvatosan.A nemlétező Magyarok Ny. -ügyben pusztán azért vittek be embereket, mert regisztráltak egy honlapra!Én még szinte gyerekként ott voltam az 1986-os lánchidi csatában..és sajnos a módszereik nem változtak...

dr.justice 2009.11.05. 23:04:36

@Talon Karrde:

A megcsörgetés primitív geciség volt ( ha igaz ), ugye tudod ?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 23:10:48

@dr.justice: Tudom, szégyelltem magam közben is és az esemény után is. Bocsánatot is kértem, el is lett fogadva.

szabogyula 2009.11.05. 23:11:22

@dr.justice: nem tudom ki Tallon , de geciségnek nem érzem , mert az rosszindulat lenne .
Inkább egy balul sikerült akármi .

Kartal (rezervált) 2009.11.05. 23:12:07

Vigyázat! Szélsőséges hírgyűjtőt fogok reklámozni (bocs, ha valaki linkelte, és köszi az Index cikket, holnap az is felkerül ide):
ciganybunozes.blog.hu/2009/11/04/tobb_szaz_cigany_tamadta_meg_a_nagykatai_rendorkapitanysagot

f.m.j. 2009.11.05. 23:12:39

Emberek, rágódjunk már máson, oké? Mondjuk a poszton :) Tank, meg kiírtás nélkül :)

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:15:40

@Talon Karrde: vazze, te tényleg megcsörgetted?Melyik alosztálynál vagy?:)))

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:17:15

@mókusfüles bukósisak: deportálásról, munkatáborról beszélhetünk?:)))

hoplita 2009.11.05. 23:18:03

@llll5: Nincs annyi cellájuk..:)
Nagyon nem érdekelnek....én meg ott voltam 84-ben a pusztavacsi buliban.
Akkor ismerkedett meg a fakabát állomány először igen közelről a sörösüveggel.
Kínálgattuk őket erősen....ők meg UKG-val viszonozták, meg lovasrendőrökkel és hipp-hopp, még vízágyú is volt.
Szerintem az már az lehetett, amit a Szabdságtéren amortizáltunk le.:))

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 23:18:50

Én már mondtam és mondom megint, ezzel az elhallgatással a zsaruság csak a Jobbik-nak kedvez. Az ellenség nem mindig hülye, ez egy jó mondás (fizikatanárom mondta a puskázóknak), de hülyének nézni egy egész országot az azért vastagbőr. Legalább szereznének be olyan villanós izét mint a Man In Black-ben volt, akkor esetleg lenne esélyük így sumákolni, de így minden kiderül előbb vagy utóbb és akkor szopóágra kerülnek.

f.m.j. 2009.11.05. 23:20:26

@llll5:

melyik évben a 20. sz. történetéből?

f.m.j. 2009.11.05. 23:21:48

és melyik országban?

dr.justice 2009.11.05. 23:26:15

@ostoba 8o:

Én kifejezetten rosszindulatú megmozdulásnak tartanám, ha valaki egy itteni vita után rám csörögne. A tankos, géppisztolyos kommentet is idióta ötletnek tartom, de azt senki nem veszi komolyan, esetleg hülyének néz, viszont a telefonálás ettől sokkal durvább. A bocsánat kérés némileg tompítja az élét.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:27:41

@mókusfüles bukósisak: 1939-45:és a zsidók azóta is dühösek a fél világra, mert néhány évet dolgozniuk kellett:))))
@hoplita: hoppá, ez érdekelne!Írnál Pusztavacsról egy picit bővebben?Én csak az elvtársakkal együtt vadászgató Hofi/Hoffman/Géza idióta poénkodásait hallottam erről, még gyerekként.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:29:32

@dr.justice: de jure:nem történt semmi, de facto:csak egy vicc volt.

szabogyula 2009.11.05. 23:32:12

@Talon Karrde: A szememben akkor tisztázod magad , ha leirod hogy csináltad .
Most elment 10 percre a netem ....és elkezdek összeesküvés elméleteket gyártani ....

f.m.j. 2009.11.05. 23:33:00

@llll5: jaj ne, inkább lefekszem, mert véreresek a szemeim, jóccakát kis dühös emberkék :)
és ez legalább olyan durva volt, mint a tankos-kiírtós hülyeség... szóval nem vót vicces

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 23:33:29

@ostoba 8o: Már félig alszok, ha nagyon érdekel majd még beszélünk róla. Jóccakát

szabogyula 2009.11.05. 23:34:29

Jó éjt mindenkinek !

f.m.j. 2009.11.05. 23:35:40

@ostoba 8o:

nem mindenkit tud megcsörgetni, IIII5-öt pl. nem tudta, legalábbis azt mondta... engem is furdal a kíváncsiság, de büszke is vagyok, miután nem tetszett ez a gaztett, inkább nem akarom tudni, hogy csinálta (összeesküvéselméletem szerint belső munka :))

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:36:28

@mókusfüles bukósisak: hát , nem nálunk.A Birodalom területén dolgozgattak:))Mi meg befogadtuk az összes bibsi menekültet, '44-ben meg nem deportáltuk őket a gettóbol.No, ezért haragszom Horthyra, ellenben az érdemeit is elismerem.

llll5 (törölt) 2009.11.05. 23:39:18

@mókusfüles bukósisak: csak viccelt, jajj Istenem:))Tudod, nekem meg az a durva, hogy emiatt ennyi zsidó van ma nálunk.

Rwindx 2009.11.05. 23:51:40

Szerintem azért nem került a hírekbe meg azért is csináltok az elefántból bolhát, mert nem dobálták meg a rendőrkapitányt papírgalacsinnal. Az azért durva lett volna, azért ugye akár két évet is lehet kapni.

Nagy tömeggel lincselésre buzdítani, hatósági épületet megtámadni az túró, arra nincs törvény. Éljen draskovics! Éljen draskovics! elvtárs.

szabogyula 2009.11.05. 23:55:26

@mókusfüles bukósisak: Belső munka ..mire gondoljak ? Tcom , vagy vmi más ?
Szóval tényleg kéne egy blogtali . Szerintem .

llll5 (törölt) 2009.11.06. 00:00:05

@ostoba 8o: az a helyzet, hogy mindent lehet tudni rólad.Még azt is, hogy pl. mikor mész erotikus masszázsra.

hoplita 2009.11.06. 00:01:42

@llll5: Ma már egy kicsit késő van ahhoz, hogy egy eposzt rittyentsek itt.:)
Dióhéjban; az volt a harmadik és egyben - a bekövetkezett események miatt az utolsó - "békefesztivál".
Igazából mindenki a buliért ment, három napos, amolyan mai, de jobb értelemben vett zsiget-buli volt, minden délutántól az éjszakába nyúló rockkoncertekkel és irgalmatlan sok emberrel.
Legalább 2-300 ezer, jórészt tizen-huszonéves, hatalmas sátortábor, augusztus közepe egy nagy puszta és iszonyú meleg és por.
De akkor ez jó bulinak látszott.....végülis az is volt.
Vasárnap késő délután tört ki a balhé, a Mobil koncert előtt.
A fakabátok arcoskodtak a színpad előtt - volt belőlük rendesen - és rendet akartak csinálni, hátrébb nyomni a tömeget, meg be-beütöttek a kádárkolbásszal a srácok közé....szóval ahogy manapság is csinálják.
Nagy buzgalom, ohne ész.:)
Aztán jól megnyomták a tömeget és valaki elküldött egy sörösüveget....abból volt elég, a papírpohár még akkoriban ötletszinten sem merült fel.
És mintegy varázsütésre, neki a zsaruknak, rengetegen...olyan üvegzápor volt, hogy pillanatok alatt leamortizálták azt a 2-3 tucatnyi zsarut ott a közelben.
Aztán a lovasrendőröket is, volt olyan, amelyik lovastól bukott fel a sátrak között.
Szünet, jött az erősítés és a ma már igencsak megszokott képek.
UKG, vízágyú, piszok nagy üvegzápor, 56 skandálása....szal tiszta mai fíling.:))))
Aztán lassan vége lett, a szaruk nem kezdtek egyébként hajtóvadászatba - ami figyelemre méltó - egy pár srácot elkaptak, úgy tudom vagy négyet, azok kaptak 2 évet....de nem hatoltak be a sátrak közé embervadászatra.
Így sikerült szerintem mederben tartani a bulit...de ez csak az én véleményem.
A rádió éjfélkor bemondta egyszer a hírekben, még állítólag akkor éjszaka....és csend.Elhallgatták, érdekes, azóta se sokat beszélnek róla, pedig az akkor egy nagy balhé volt.
Zanzásítva ennyi......ja, még a Mobil koncert is meg lett tartva, pedig a színpad és a hangosítás sem úszta meg szárazon a történéseket.

llll5 (törölt) 2009.11.06. 00:10:37

@hoplita: köszi szépen, hogy leírtad!Mit mondjak ehhez nem kis bátorság kellett 1984-ben!Őszinte elismerésem!

hoplita 2009.11.06. 00:19:05

@llll5: Na, megyek, elteszem magam, kicsit késő van már, igaz holnap nem sokat melózok..
Jó éjt.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 04:42:36

@ALL: gaztettemmel fel akartam hívni a figyelmet a felelősségteljes blogolás és/vagy kommentelés lehetőségére, sajnálom ha egyeseknek nem jött át.

redriot77 2009.11.06. 06:25:18

"Miután a nagyobb rendőri erő megérkezett, a kapitányság elé gyűlt emberek eltávoztak, mondta a főügyészségi szóvivő."

Eltávoztak? A helyzet olyan komoly volt, hogy a rendőrkapitány nem mert bemenni az yardra. Az erősítés meg hagyta elmenni a "kapitányság elé gyűlt embereket"? Talán még köszöntek is nekik: Nyugodalmas jóéjszakát drága Kolompár úr!

Ha pedig csak 10-15 cigány miatt a kapitány nem mert bemenni a parancsnokságra, akkor még ma adja le a jelvényét/szolgálati fegyverét.

eszkep 2009.11.06. 07:24:43

At USA-ban (a "demokrácia fellegvára") vajon mit csinálnak a rendőrök azzal, aki:

- megtámadja a rendőröket, és elveszi az egyik fegyverét
- aki megtámadnak a rendőröket, majd miután "bemenekülnek" a járőrautóba szétverik azt
- aki lincselési szándékkal megtámad egy rendőrörst??

Viktus 2009.11.06. 07:26:05

@redriot77:

Az volt a baj, hogy a szolgálatot teljesítő ügyeletes volt buta, ha azt mondja a kapitányocskának, hogy a magyar gárda gyülekezik , akkor a kapitányocska mindjárt szaladt volna oda a pisztolykáját lóbálva.

eszkep 2009.11.06. 07:26:19

"gyorsított eljárásban súlyos pénzbüntetésre és felfüggesztettre ítélnek"

a 2006 őszi zavargások kapcsán, valaki letöltendőt kapott, mert belerúgott egy rendőrautóban, amiben ugyan nem keletkezett kár, de a rendőrök tanúvallomása elég volt "bizonyítéknak".

Viktus 2009.11.06. 07:28:26

@eszkep:

Igen azokkal a huncutságokkal eljátszották a közbizalmat ma már nem elég a rendőr hazudozása a bíróságokon.

f.m.j. 2009.11.06. 07:46:30

@Talon Karrde:

bocs, még egy-két szó utoljára tőlem ebben a tárgyban: neked meg az nem jött le, hogy ez neveletlen, és bunkó dolog volt (egyesek szerint geciség, és én ezzel sem vitatkoznék:)) tetted mindezt azzal a fennsőbbrendű hozzáállással, hogy majd te megtanítod itt a helyes viselkedést, "figyelmeztetésként"-mint írod. Itt mindenki azt ír, amit akar, legfeljebb kimoderálják :) de nem úgy, mint a kapcsolaton, ahol nem is regisztrálhatsz, ha nem nyalod a Gyurcsány seggét éjjel, meg este, plusz nappal. Ha valakinek itt felelőssége van, hogy mit ír, az nem a sima mezei kommentelőknek van, hanem a blogíróknak. Bocsánatot kértél, ez igaz, de én úgy tanultam, hogy az az igazi bocsánatkérés, amikor nem önigazoljuk tovább a hülyeségünket. Szóval szavakban lehet elnézést kérni, ha közben úgy érzi az ember, hogy ő a győztes erkölcsileg...

énlennék 2009.11.06. 09:01:09

Lehet, hogy Nagykátának 2010-től 4 évig jobbikos ogy-i képviselője lesz...? :-))
Utána pedig a köv. polgármestert is a Jobbik fogja adni? :-)))
Szerinted?

f.m.j. 2009.11.06. 09:10:10

@eszkep:

bocs, de szerintem idáig el sem jutnának az elkövetők...

jozicsenko 2009.11.06. 09:13:19

hi!

vajon kunczegabcziék felfogják, hogy pont ezzel támogatják a jobbikot?

ha egy rendőrnek nincs joga fegyvert használni (mert utána hónapokig járhat a bíróságra), akkor végülis minek szerencsétleneknek?

adjuk ki gebinbe ezt is, mint a laktanyák örzését is és írjuk fel bp-en kivül, hogy innentől az inkal-sec védi? komolytalan az egész .-(

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:13:44

@zero:

"pletykákkal és rémhírekkel egy indexes újságíró nem foglalkozik, az "rangon aluli""

Pedig szerintem ez nagy hiba, az az igazi hír, ami újdonság, amiről kevesen hallottak. Az az igazi tájékoztatás, ha nem csak a sabloninfók, de az elhallgatott ügyek is nyilvánosságra kerülnek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:16:30

@llll5:

Azért egyik sem egy MTI, azt remélem elismered.....

Múltkor fideszes voltam, most meg liberális? Kissé határozatlan vagy, vagy nem? :))

jozicsenko 2009.11.06. 09:20:37

@laspalmas: reggelt, kv-t!

valahol feljebb meg lendvaiildikóhoz hasonlítottak ;-))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:21:17

@Horizont:

Én is nagyon sajnálom őket. Mire gondolhattak, miközben a kedves állampolgárok "ütögették" az ajtót?
Elképzelem, hogy az én ajtómat "ütögetik" mondjuk csak ketten....Rettenetesen félnék. Ahogy hallanám a kiabálásukat, az ajtó ropogását, a döndüléseket, csak azon járna az eszem, hogy "mindjárt bejutnak....milyen kínokat kell akkor kiállnom?"
Ha meg 20 vagy még több? Borzalom. Nem lepődnék meg, ha sokkot kaptak volna, hisz a rendőr is ember, ő is fél.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:22:06

@jozicsenko:

Reggelt!

Majd felírom a listára a többi bók közé ;)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:24:48

@Kunó_u.1(Karin):

Végülis tényleg lehet, hogy simán hazamentek.
Ha mondjuk 3 kisbusznyi gépfegyveres kommandós jelent meg előttük, akkor valószínűnek tartom, hogy elsompolyogtak.......Az életösztön nagy úr.

Lacc78 2009.11.06. 09:28:15

Jaj, ezzel a Joób Sanyikával már leveleztem Gárda-ügyben. A síkhülye, megfélemlített magyar zsidógyerek jellegzetes példánya. (Legalább válaszolt a levelemre, ez azért rendes volt tőle, de a hülyeségén ez semmit nem változtat.)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:34:39

@llll5:

Nem voltam itt tegnap délután (kommenteltem volna), ergo nem én moderáltam
De egyébként azt moderálunk, amit akarunk, ami szerintünk nem fér bele, mivel ez a mi blogunk.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:38:40

@Talon Karrde:

Nem igazán jött át, ÁVÓ-s módszer topiktárs után nyomozni, és ezt ki is pakolni. Nem szeressük az ilyet....

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.11.06. 09:51:50

Ilyen kell két MG42-őt telepíteni és cska húzni a ravaszt amíg van célpont és lőszer.

kékhagyma 2009.11.06. 10:01:15

Az már csak hab a tortán, hogy az Index (még a kényszeredetten megírt, szánalmas hangvételű cikk előtt) bármiféle közlemény vagy indoklás nélkül törölte a hírről szóló topikot. Újabban nagyon működik ott a kézivezérlés, csak még azt nem tudjuk, ki áll mögötte. Csak sejtjük.

Persze leírtam már több topikban is: ezzel is a ti blogotok látogatottságát növelik. :-) Remélem, a reklámbevételeken is meg fog látszani előbb-utóbb.

Hajrá, csak így tovább! :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.06. 10:07:40

@llll5:

Segítek:
Több idióta -> több moderálás
Több troll -> több moderálás
Több offttopik > több moderálás

Mi hozzuk a szabályokat, mert ez a mi blogunk. Ha nem tetszik, nem kommentelsz.
Vagy betartod amit kérünk.

Ennyi.

hoplita 2009.11.06. 10:21:12

@dnserror: Kösz, ezt még nem is láttam..
A képek nem adnak vissza sokat a dologból, jó része az elején készült, a húzósabb jelenetekből semmit nem mutat......reflexszerűen elkezdtem keresni magam rajta.
A szokás hatalma..:))))
Már elévült..:)))
A szöveg meg igazából szóra sem érdemes, süket duma.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 10:38:24

"hoplita 2009.11.05. 21:35:10
Amúgy elképesztőnek tartom, hogy 3 állig felfegyverzett rendőr magát összeszarva bezárkózik az őrsre pár tucat pávián láttán.
Nagykáta város, az őrsön legalább 20, de inkább 40 AMD van a fegyverszobában, kellő mennyiségű lőszerrel .....
Ilyen helyzetben teljesen egyértelmű, hogy figyelmeztető, majd célzott lövésekkel oszlathat.
Ennyi."

na itt a pont, ezt nem értem én sem. mert az stimmt, hogy az oldalfegyverrel ebben a helyzetben nem megy sokra. de meg lennék lepődve, ha az őrsön nem lenne tűzerő. de ha van könnygázgránát, kezdésnek az is elég lett volna.

komolyan mondom, tegnap óta nem tudom elhinni, hogy egy európai országban 2009-ben ilyen - következmények nélkül - megtörténhet.

dnserror (törölt) 2009.11.06. 10:38:33

@hoplita:
örülök, hogy hozzájárulhattam a nosztalgiázáshoz... :)
érdekes, hogy tényleg elég kevés infót találni a neten, ebben az elsunnyogásban lehet valami...

talán még régi BM levéltári fiókban érdemes lenne kotorászni, bár ott valószínű ez lenne a jéghegy csúcsa.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 10:46:01

szeretném jelezni, hogy a kaccsolaton AZONNAL megjelennek a kommentek, gondolom csak UTÓLAGOS moderálás van...

Gyerünk Barátaim, tegyük a dolgunkat!!:)))

dnserror (törölt) 2009.11.06. 10:50:50

@Seduxen:

rendőrök, rendőrségi járművek, épületek megtámadása Európában, sőt az EU-ban is előfordul.
(pl: görögök, franciák, spanyolok).

Ami itt a rendőrök részéről a cselekedetek motívuma lehetett, hogy ha nem érzik a hátuk mögött a politikai támogatást (lásd 2006.10.23., MG), sőt, továbbmenve, esetleges politikai támadásnak teszik ki magukat, kétszer meggondolják, mit is lépjenek.

Ennek a teszetoszaságnak az lesz a vége, hogy ha rendőröket bántanak, nem a felettesüket hívják, hanem az Új Magyar Gárdát.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 10:54:14

@Horizont: ezzel vitába szállnék...

Ha másért nem, hát életösztönből kellett volna lépni:
1: mert ha bejut a csürhe (hogy nem jutott be az erősítés kiérkezéséig, az kb csoda), akkor ott vége a dalnak
2: ha valami miatt nem jön erősítés, akkor is vége
3: ezek után mindig a háta mögé nézhet esti járőrözésnél, vagy leszerel

szóval én igenis megértettem volna őket (sőt, valahol elvártam volna), hogy felfegyverkezzenek, és ne a csodát várják. mert az, hogy élnek, az kb a csoda kategória.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 11:01:53

@dnserror: itt a hangsúly a következménynélküliségen van. valamiért azt gondolom, hogy 1-2 hét múlva a feledés jótékony homálya borul erre az ügyre is, és nem lesznek felelősök.

mert ugye a Fradi meccs botránya lefoglalja az egész sün! osztagot. főleg az "extrémizmus" elleni osztályt :))

Homeoffice 2009.11.06. 11:13:44

Lassan mi lesz? A feldühödött tömeg legközelebb egy börtönt fog ostromolni?
Ha ez a "trend" folytatódik, és a rendőrség, akár brutális kegyetlenséggel, nem lép fel akkor ez lesz a helyzet.

llll5 (törölt) 2009.11.06. 11:27:08

@laspalmas: szerintem a Barikádra és a SZKR-ra helyesebb lett volna a radikális szót használni a szélsőséges helyett.Meg fogsz lepődni, de már a Hír tv is radikálisnak mondja már a kuruc.infot is.Szerintem ezt sokan itt is így gondolják/mármint, hogy a radikális jelzőt kellett volna alkalmazni/.A fidesz vezetősége meg liberális,így már érthető?:))

llll5 (törölt) 2009.11.06. 11:32:48

@laspalmas: @zero: nem kell 2x kioktatni, megértettem.Főleg nem ilyen nagyképüen, kedves zero.Elég, ha 1 posztnál leírod ezt.De most legelább nem voltál obszcén, ez is valami.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.06. 11:35:39

@llll5:

Unalmas az állandó nyavalygásotok. Nekünk meg lenne jobb dolgunk, mint a sok faszságot kigereblyézni a kommentek közül.

Téma lezárva.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 11:39:59

@llll5: ménsztrím. csak ennyit mondok. ne baszakodj a goldenbigyó-győztes blog "fura urával", mert átmegy Zeuszba, és villámokat kűűűd a seggedbe. Értve? :)))

"Téma lezárva" :)))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.06. 11:42:49

@zero: Figyelj Zero,tegnap azt hittem laspalmas megint terhes,azért ilyen érzékeny.DeTEEE?

Marcellusca 2009.11.06. 11:44:35

@zero: Köszi!

És ezek: zero · vastagbor.blog.hu/ 2009.11.06. 11:35:39 után tényleg meg is gondolom, hogy kinek, mit és mikor kommentelek!

Sőt!
Azt is, hogy egyáltalán kommenteljek-e!!!

Mainstream, mi, vazze!!!!!!!

ÉLJEN A GOLDEN BLOG!!!!!!!

Kellene jövőre is, mi?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 11:46:56

@Marcellusca: ne húzd már fel magad :)))

lehet, hogy "nem történt semmi tegnap este", ilyenkor feszülttebb a férfiember...

mondjuk ezen az "ötujjas özvegy" tud segíteni :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 11:47:27

@Marcellusca: vigyázz mert zero új spanja téged is megcsörget rejtett számmal!

llll5 (törölt) 2009.11.06. 11:48:16

@Seduxen: túlzottan nem érdekel.Szerencsére nem vagyok internetfüggő:))
@Tigeri: ott a pont
@zero: én meg a te faszságaidat unom.Most beszéltük meg a másik poszton, erre megint kötekszel velem?Mindegy, téma lezárva.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 11:49:56

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: de legalább néhai libbanhetvenháááom imái meghallgatásra találtak. a banán lesújt mindenkire :))))

llll5 (törölt) 2009.11.06. 11:53:03

@Marcellusca: Ajánlom mindenkinek a Tékozló Homárt-igaz elméletileg fogyasztóvédelmi poszt-de-ott lehet politizálni, viccelődni is és a kommentelők is kúlturáltak.És nem moderálnak ki senkit.Csak, ha néhányunkat törölne a blog fura ura, azért írom:))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 11:53:59

@Seduxen: muha, mondjuk az elmúlt időszakban sok mindenről lemaradtam itt, de ezt a post-ot pont sikerült végigbogarásznom, és jót mosolyogtam a bátor nethuszáron. Tehát csillagpatrik vigyázz te is, mert ki lesze' nyomozva gecc', és meg lesző' csörgetve ha nem úgy kommentelsz ám!

mind2 (törölt) 2009.11.06. 11:54:53

@Seduxen: ma reggel elmentem egy vadászbolt előtt, és mit látok ? : engedély nélküli gázpisztolyok...ha ez a törvényen kívüliség folytatódik, lassan az lesz az evidens, hogy bemegyek, megveszem, szerzek sprayt is, és tök természetesnen találom majd, ha én is, vagy bárki más innentől kezdve használja .
És a törvényen kívüliséget a Parlamentben ülő 386 szemétláda legitimizálta, meg az önkormányzatok bűnözői, meg a BKV vezérek, ( Veresek, Hunvaldok, Zuschlagok ezrei )...
Leírhatom százedszerre is, hogy értékválság van, és nincsenek viszonyítási pontok. De a legszörnyűbb az, hogy egy vákum keletkezett az országban, és ezt az üres teret majd azok foglalják el, akik a legősibb , leggátlástalanabb ösztönökkel bírnak. Az, hogy valami véglegesen elromlott a rendőrségi működést illetően is, tisztán látszik. Egy ország, ahol meghurcolják a rendőrt, ha lábon lő egy rátámadó bűnözőt, ahol feljelentik a rendőrt, mert lefekteti a bűnözőt....hangsúlyozom bűnözőt !
És a rohadás Őszöddel kezdődött. Egy elmebajos állapot, amiben élünk.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 11:57:13

@llll5: a kommentelők kulturáltak? homáron? Muhahaha. Melyikekre gondolsz? Idézek párat.

"első"
"második"
"harmadik"
"sün"
"te egy barom vagy, mert az nem is úgy van" (ezek általában a fikázott cég bértollnokai, for example: samsung magyarország)
"az aldiban mosolyognak" na ez a poén olyan kétcsilliószor lement már

Na hát ha ezekre a fergeteges kommentekre vágysz menj oda, garantáltan moderálásmentes és iq-mentes környezet :D

mind2 (törölt) 2009.11.06. 11:58:32

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: most nézem miről beszéltek.... itt járt Orwell ? ;)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 12:00:15

@mind2: olvasd végig a kommenteket, nem tudom ki az az Orwell, mondom le vagyok maradva vagy két hónappal :(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 12:05:29

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ááá, lófasz az egész. a kurva telemarketingesek már így is rámszálltak, hiába hajtom el őket, nagyon kitartóak. én meg kitartóan megjegyzem a számokat, hogy melyiket nem kell felvenni :)))

ezek rosszabbak, mint drazsé kopói...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 12:08:22

@mind2: nem lennék meglepődve, ha a legális gázpisztoly-tartás hamar átcsapna illegés géppisztoly-tartásba...

mert az kristálytisztán látszik, hogy a rend éber őrei minket nem védenek meg. bazz, mit is várok, MAGUKAT sem tudják megvédeni...

hoplita 2009.11.06. 12:13:16

@Seduxen: Hát.....igazából értjük mi, asszem mindannyian.

És ez a legnagyobb baj.:(

Most ha a vérivó énem kicsit hátrébb hessegetem, akkor is....ha nem is lövöm kalasnyikovval dögre és halomra őket, de minden jogom megvan hozzá, hogy figyelmeztető lövésekkel oszlassak.
Egyébként ezek a balhézó, magukat érinthetetlennek tartó orkok akkor fognak majd igazán rábaszni, ha vége szakad ennek a jóvilágnak és egyszerre csak következményei lesznek az ilyen balhéknak.
Mert eszük az nincs, hogy tudják hol a határ és mikor kellene visszavenni a tempóból.
Szerintem elkerülhetetlennek látszik, hogy a közeli jövőben néhány a tepsiben végezze, mert máshogyan már nem lehet őket rászorítani a törvénytiszteletre.
Ezt most és itt borítékolom.

llll5 (törölt) 2009.11.06. 12:16:35

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: nézd, én kb. féléve kommenteltem ott.Lehet, hogy azóta kicserélödtek a kommentelők és így változott a helyzet.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 12:18:03

@llll5: amilyen jó volt az a blog, akkora undorral olvasok bele az ottani kommentekbe...

mind2 (törölt) 2009.11.06. 12:19:32

@Seduxen: nekem olyan válaszaim vannak a különböző ajánlatokra, hogy én itt csak takarítok, én itt csak a gyerekekre vigyázok, és még véletlenül sem vagyok annyi idős, hogy beletartozzak a " merítésbe ". Aztán ha megunom, mellévágom a vonalast. Bár mostanában mobilon is hívnak, akkor mindig Gyurcsányhoz küldöm őket ( komolyan :)))) ), hogy majd Ferkó segít a bajban, elvégre lélegeztető gépet is annyit vettek, hogy már az ország is " azon van " :)))))))

llll5 (törölt) 2009.11.06. 12:22:10

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ezek szerint a helyzet megváltozott a Homáron, ez van....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 12:28:19

@hoplita: én azért is furcsállom, mert ha "csak" a munkáját kell(ene) végeznie (nem feltételezve azt az abszolút képtelenséget, hogy HIVATÁSNAK nevezzem), és abba beleszarik, azt mondom, "Jó, ez van, az ország nagy része így működik", de basszus: itt a saját tyúkszaros életük forgott veszélyben. Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy mi lett volna, ha bejutnak az orkok. Biztos, hogy nem csak azt az egy járőrt lincselik meg.

@mind2: ez jó :))

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 12:36:37

A PC továbbra dübörög az MSZ(M)P -nél
a fenti témát szépen feltetem a topicra a kapcsolat.hu -n.. imigyen:

Cím: A rendőrörs ostroma

Fórum: Belpolitika

Témanyitó hozzászólás:
A fenti címmel anno volt egy film, a történet annyi hogy bűnözők megtámadnak egy rendőrörsöt hogy kiszabadítsák az egyik társukat.
Hasonló jelenetnek voltak a tanúi és elszenvedői nemrég a nagykátai rendőrök.

Bánfalvi Zorán nyugalmazott rendőr főtörzszászlós levele

Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.
Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt , és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.
Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.
Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.
Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.
Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.
Kérem tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!
Tisztelettel:
Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls."

Akkor nézzük hogy mindezt hogyan kommentálta a politikailag korrekt sajtó.

index.hu/belfold/2009/11/05/utogettek_a_nagykatai_rendorkapitanysag_ajtajat/

Erősítést kellett kérni a nagykátai rendőrkapitányságnak szeptember 23-án, amikor egy több mint húszfős csoport fenyegette a rendőröket, és ütögette a kapitányság ajtaját. A család és a hozzátartozók azért gyűltek a kapitányság elé, mert egy rokonukat előállították. A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hatóság eljárásának akadályozása miatt indított eljárást.
Ja persze gyanúsított azóta sincs... :-)

Természetesen a topicot kb. 5 perc alatt törölték és íme az indoklás:
Értesítünk, hogy az általad létrehozott #76911 azonosítójú, fórum topik tartalom moderálásra (Moderálás) került a moderálási alapelvek (kapcsolat.hu/moderalasi_elvek) következő pontja(i) alapján:

- 4.3.19. Hátrányosan különböztet meg népeket, nemzetiségeket, bármely etnikumot, kisebbséget, ideológiai, vallási közösséget, nemet, korosztályt
A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:

Kérlek, ezen a portálon ne cigányozz.

-----------
Moderátorunk döntése értelmében jelen időponttól számított 7 napra ki lettél tiltva a kapcsolat.hu weboldalról a moderálási alapelvek (kapcsolat.hu/moderalasi_elvek) következő pontja(i) alapján:

- 5.3 A moderációs elveknek nem megfelelő viselkedés.

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:

Kérlek, ezen a portálon ne "cigányozz"

mind2 (törölt) 2009.11.06. 12:36:58

@Seduxen: fogod, hogy ezek jobban félnek, mint Te vagy én féltem volna ? Inkább lőttem volna, mint hogy egy ország rajtam röhögjön. Aztán lőni lehet levegőbe, lábakba...stb. Meg hazudni is közben, hogy tele van tárral az őrs, és mindegyiket kilyukasztod, ha közelebb jönnek.... nem hiszem el. Ezek attól félnek, mit nyilatkozna a Kolompár Orbán másnap reggel ? Mi a szart lehet jobban félteni, mint az életünket ?
Milyen a kiképzésük ? Mire tanítják őket ?
Vagy van olyan, hogy fegyvertelen jobboldali tüntetők és gyászolók esetén ez a teendő, cigányok esetében meg pofa be, húzd be füled -farkad, mert jönnek a jogvédők és a felettesednek hebegni- habogni kell ?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 12:42:12

@prostatikus vogon jeltz: nem is vártam mást... dugják csak homokba a fejüket a nyomorultak, nem baj. előbb-utóbb ők is megkapják, ami jár nekik...

@mind2: így van. ezért nem tudok napirendre térni az egész felett. ha úgy áll a helyzet, ahogy ott állhatott, akkor józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy szarok a szabályzatra, szarok a törvényekre, szarok a felettesekre, meg szarok a következményekre is: mentem az életemet. milyen kifacsart gondolkodásra vall az, hogy inkább bezárkóztak, és vártak... mire is?

úgy örülnék, ha valamelyik rendőrt meg lehetne kérdezni, és válaszolna is. félreértés ne legyen, én nem bántani akarom őket, csak szeretném megérteni a motívációjukat...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 12:44:20

@prostatikus vogon jeltz: figyi, ha nem baj, én szintén publikálom amit neked nem sikerült.

kiveszem mindenhonnan a cigány szót. kíváncsi leszek...

llll5 (törölt) 2009.11.06. 12:45:08

@Seduxen: az olyan lenne, mintha egy hangyát kérdeznél meg:))Ugyanúgy nem tudna válaszolni:))

mind2 (törölt) 2009.11.06. 12:59:47

@llll5: kb. kérdezz meg egy rendőrt, hogy ott ül majd előtte az unokahúga valamelyik téren, és összekapaszkodik másokkal, és csendesen,ülve demonstrálnak valami ellen, és nem bántanak senkit, és a rendőr azt a parancsot kapja, hogy roham indul, először paprikaspray, aztán oszlatás. Kérdezd meg a rendőrt : TE lefújnád az ötvenkilós unokahúgodat ? TE mit tennél ?
Melléfújnál ? Megtagadnád a parancsot ? Azért ezek kemény kérdések.
Most legfeljebb azt lehetne megkérdezni tőlük egy sör mellett, hogy mi a fa**tól féltetek annyira ? Hogy lefokoznak, kivizsgálnak, leváltanak benneteket ? Hogy ugrik a biztos meló, ebben a munkanélküliségben fuldokló országban ? Elvileg van fegyverhasználati szabályzat, vagy nem ? Mikor, hogyan lehet lőni. Még a civileknek is van önvédelmi joguk. Csak arányban kell állnia a támadás mértékével, ami mondjuk elég furcsa jogi hablaty. Mert döntsd el, hogy a támadása mértéke mekkora, és megmurdelsz-e miatta, vagy előzd meg, hárítsd el, de akkor meg aránytalanul nagyobb mértékben védekeztél, és téged rángatnak meg. Mondjuk megrángatni csak élő embert lehet. De legalább túléli.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 12:59:54

@Seduxen: ha téged is kimoderáltak jövök én, majd a cigányokat átírom indiai bennszülöttekre :D

mind2 (törölt) 2009.11.06. 13:02:39

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: az indiaiak is rasszisták, ugyanis elhatárolódnak tőlük : ők képviselik a legalacsonyabb kasztot...sőt, kasztokon kívüliek ... bár ezt biztosan nem tudják a kaccsolaton :)) ;)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 13:04:06

@mind2: azért mókás :D engem kaccsolatról vagy kismilliószor moderáltak, de kispados sosem voltam. Pláne 7 napig. Muháháh

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 13:07:22

A rendőrőrs ostroma - Hungarian special edition

A 13. rendőrörs ostroma (Assault on Precinct 13) - John Carpenter klasszikusa. "Los Angeles-ben a rendőrök lecsapnak egy bűnözői bandára, és számos gengsztert megölnek az rajtaütés során. Az életben maradt bandatagok bosszút esküsznek és ostrom alá vesznek egy majdnem teljesen elhagyatott és bezárásra ítélt rendőrörsöt, ahová az egyik szemtanú bemenekült. Az épületben tartozkodó rendőröknek és őrizetben lévő bűnözőknek össze kell fogniuk az életben maradásért."
Azt hihetné az ember, hogy eme 1976-os krimi műremekről olvashat élménybeszámolót, vagy kritikai elemzést, de a helyzet ennél sivárabb...

Én eddig - belátom naivan - azt hittem, hogy van egy bizonyos határ, amit - négy sarkából kifordult világunk - már nem lehet átlépni, tévedtem.

Helyszín: 2009. szeptember 23. Pest megye, Nagykáta, Rendőrkapitányság.

Szereplők: nagy létszámú - nem éppen jogszabálykövető - tömeg
3 megszeppent rendőr
2 rendőri vezető

Felvezetésnek álljon itt egy levél az eseményekről:

Bánfalvi Zorán nyugalmazott rendőr főtörzszászlós levele

Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több ember megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.
Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy gyereket. Ezután a rokonok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a gyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt , és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.
Az őrjöngő tömeg azt üvöltözte, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.
Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.
Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.
Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.
Kérem tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz ember be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!
Tisztelettel:
Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls."

Más aspektusból a történet:

index.hu/belfold/2009/11/05/utogettek_a_ nagykatai_rendorkapitanysag_ajtajat/

Erősítést kellett kérni a nagykátai rendőrkapitányságnak szeptember 23-án, amikor egy több mint húszfős csoport fenyegette a rendőröket, és ütögette a kapitányság ajtaját. A család és a hozzátartozók azért gyűltek a kapitányság elé, mert egy rokonukat előállították. A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hatóság eljárásának akadályozása miatt indított eljárást.

Eddig a hír. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek, hogy az Európai Unió egyik tagállamában meg lehet "ostromolni" egy rendőrőrsöt, és ennek ott, és azonnal nincs semmilyen következménye (őrizetbe vétel), illetve a nyomozó hatóság "csoportosan elkövetett hatóság eljárásának akadályozása bűntette miatt" indított nyomozást...

Azt hiszem nem tudok mit hozzáfűzni.

Elkeserítő, hogy itt tartunk...

llll5 (törölt) 2009.11.06. 13:15:07

@mind2: mit tennék?Nagyon egyszerű a válasz:ha havi 1oo milliót fizetnének, akkor sem mennék rendőrnek.Nincs az a pénz, amiért én ártatlan embereket verjek, autósokat zaklassak.Ja és nincsenek szadista hajlamaim, ami az ávonál szükséges.A Rtv-ben valóban benne van, hogy a rendőr mikor és hogyan használhatja a fegyverét ill. mi minősül fegyverhasználatnak, de ebbe most had ne menjek bele.A jogos védelembe pedig szintén nem szeretnék belemenni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 13:19:45

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Hát ez xDDD
"nem tudom ki az az Orwell, mondom le vagyok maradva vagy két hónappal :( "

Itt van, akiről szó van: hu.wikipedia.org/wiki/1984_%28reg%C3%A9ny%29

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 13:25:40

@laspalmas: konkrétan egy nick-re értettem, nem esett le ... ikszdé. Ez most valami felsőbbrendű gúnyolódás? értem...

hoplita 2009.11.06. 13:27:11

Nos, az ügy folytatódik és a várt fordulatot veszi.

Az a hunyó, aki szólni, beszélni mer.
Elképesztő...!!!!!!!!!

Bánfalvi Zorán újabb levele:
Tisztelt Morvai Krisztina!
A nagykátai rendőrkapitányságot ért cigánytámadással kapcsolatban információt kaptam arról, hogy Zajacz Ágnes, a kapitányság vezetője belső vizsgálatot indított, hogy melyik rendőr árulta el nekem a történteket, és felelősségre akarják vonni.
Jó lenne, ha a nemzeti hírportálok ezt az információt is megjelentetnék, mert a nagykátai vezetés, élükön Zajacz Ágnessel és Veres Ferenccel, ahelyett, hogy a támadás elkövetőit keresnék, saját beosztottjaik után kutakodnak.
Szégyen, ami ott zajlik.
Tisztelettel:
Bánfalvi Zorán

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 13:29:58

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: hééé, hol a blogbejegyzésed??? Én nem találom...

@hoplita: ezdemennyire tipikus...

Csurár apuka 2009.11.06. 13:32:31

"ütögették az ajtót"

Bazmeg sírva rögöhök.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 13:33:31

@Seduxen: fórumbejegyzés, és én látom amit linkeltem, de ezek szerint moderálás alatt van. Nem kaptam még semmilyen értesítést büntetésről :D

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 13:36:33

Még megvan a jancsibohóc bejegyzése.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 13:37:28

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Majd kiváncsi vagyok hogy tégen milyen indokkal moderálnak ki?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 13:38:23

@ostoba 8o: @Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: jó már meg van!

én külön BLOGbejegyzést csináltam... kíváncsi leszek...

llll5 (törölt) 2009.11.06. 13:42:12

@Seduxen: önálló blogot nem akarsz csinálni?Szerintem jónéhányan átmennénk oda.Most kaptam néhány mailt, ezért gondolom.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 13:44:56

Amúgy a rendőrök cseszték el az egészet.
Azt kellett volna mondaniuk hogy 100 gárdista vonul az utcán, perceken belül még a NATO is ott lett volna.
Tehát ha legközelebb ilyen eset történik akkor azt kell jelenteni a feletteseknek hogy a GÁRDISTÁK tüntetnek a ház előtt.
Meglátjátok az erősítés másodpercek alatt ott lesz.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 13:45:05

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: kimoderállak gecc :)))

@llll5: sem időm, sem energiám nem lenne erre...

Vito Spatafore (törölt) 2009.11.06. 13:45:16

"Srácok, én elképzeltem, hogy mi lenne ha mondjuk 10-en a haverjainkkal éjjel kettőkor "csak" részegen hőbörögnénk a helyi rendőőrs előtt"

Ez nekem régebben már megvolt. És tényleg nem történt semmi. Amikor kijózanodtam csodálkoztam is rajta.

szabogyula 2009.11.06. 13:46:20

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Már van 5 hozzászólásod !
Seduxené hol van ? Linket !

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 13:47:05

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Jaj dehogy, ne legyél már ilyen érzékeny.....

Várom a fejleményeket, meddig marad meg a topicod "odaát" :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 13:49:46

kapcsolat.hu/blog/a_rendorors_ostroma_-_hungarian_special_edition

Jaja, gyarapodnak a hozzászólások. Tessék jönni, meg a tamásharminchoz is. :D

@laspalmas: nem vagyok érzékeny, csak ismerlek...

llll5 (törölt) 2009.11.06. 13:55:48

@Seduxen: kár, pedig jó lett volna.Ez a moderálás, nomeg zero "irodalmi stílusa" sok emberben kiverte a biztositékot.Én ma már biztosan nem kommentelek a Vastagbőrre, úgyhogy kellemes hétvégét neked!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 13:57:25

@llll5: hasonló jókat!

(off: zero-t így kell elfogadni, neki ilyen stílusa. evvan... )

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 14:01:16

Az a kár hogy csak hardcore balosok nem kommentálják az esetet (mint pl. a Panninéni aki szerint 56 ellenforradalom).

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 14:03:43

Szerintem a moderátorok most árgus szemekkel figyelik idaát a hozzászólásokat, hogy mikor mondja ki valaki hogy CIGÁNY.
Ekkor gondolom simán be tudják titani a topicot hogy rasszista kirekesztő cigánygyűlölő stb.
:-)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:08:29

@prostatikus vogon jeltz: a rezsónéni volt nagy spanom, amikor még ferencünk ült a bársonyszékben.

A fórum topic-omban egy helyen benne maradt a CIGÁNY figyelmetlenségem folytán, de még él :D

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 14:11:55

Végülis magamat okolhatom.
Tuhadtam volna hogy a PC az igazságnál is fontosabb.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 14:32:46

Jancsibohóc kiestél te is.

Mi az indok?

civilkontrol 2009.11.06. 14:35:54

Off & Breaking news!
Döntött a képviselőtestület Hunvald fizetésének felfüggesztéséről. Leszavazták, továbbra is kapni fogja. Hogy lehet ez???
zsebforradalom.blog.hu/2009/11/06/hunvald_keze

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:36:10

Na a baromarc:

jancsibohóc felhasználó "Rendőrök a pácban" c., #76912 azonosítójú fórum topik tartalom moderálásra (Moderálás) került a moderálási alapelvek következő pontja(i) alapján:

* 4.3.27. Duplázás, adattöbbszörözés, floodolás, spam, hoax

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:
Kérlek, ezzel az üggyel kapcsolatos véleményedet fejtsd ki az ugyanezen témáról szóló blogban

Vágod? Amúgy meg az enyém hamarabb volt meg mint a seduxen-é, de ő még játszik :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 14:38:28

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: gondoltam, hogy a gárdás-temetést is felnyomom, de nem akarom tovább feszíteni a húrt :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 14:39:38

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: hoppá, még egy banán:)))

most a blogomban is megkaptad a magadét :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:40:11

Újabb móka:

jancsibohóc felhasználó "A rendőrőrs ostroma - Hungarian special edition" c. blog , #825035 azonosítójú blog hozzászólás tartalom moderálásra (Moderálás) került a moderálási alapelvek következő pontja(i) alapján:

* 4.3.25. Tartalma a moderálással vagy az üzemeltetéssel foglalkozik

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:
Tartalma a moderálással foglalkozik

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:41:54

Ez is kurva nagy muháháháháh:

Tamas30_megint felhasználó "Rendőrök a pácban" c. fórum , #327221 azonosítójú fórum hozzászólás tartalom moderálásra (Moderálás) került a moderálási alapelvek következő pontja(i) alapján:

* 4.3.9. Öncélúan vulgáris vagy obszcén

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:
Kérlek, pontozd ki, vagy...., de ne írd ki a közönséges szavakat

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:47:14

@Seduxen: rovarirto, tudod az a dalos emeszpékurva ezt találta írni :D

"Miért is csodálkozol?
A Fidesz-Jobbik-nácik lehetetlenítették el a rendőrséget.
Emlékezzél Goró Oszkár fideszes képviselőjére - ma is az!!!! - , aki a TV-székház elleni ostromban tevőlegesen részt vett, pere folyamatban.
Itt tart az ország, amely erre a Fidesz-Jobbik jövőre szavaz. "

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 14:49:29

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ez hülye... tudod mi volt a hasonlatom?

"Ne szarozz a törökkel, mert körbehugyoz!"

hihetetlen :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 14:50:41

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: jááá, látom MINDKETTEN válaszoltunk is már neki :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.06. 14:54:50

@Seduxen: ez egy akkora agyhalott, hogy hihetetlen :D

Az mondásom meg elveszett:

"ne szarozz az orsósmagnóékkal, mert megütögetik az ajtódat4"

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.06. 15:03:11

na jó, én elköszönök, megyek hazafelé "bekopogtatok" a helyi rkp-n :))))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.06. 15:05:16

@Talon Karrde: Bocsánat, nem tudtam tegnap válaszolni neked, mert úgy fél 10 tájt megszakadt a telefonvonal, ma reggel ordibáltam a Matávval, de azt mondták, hogy 72 óra alatt kötelesek helyrehozni a hibát...Azaz hétvégén nem valószínű, hogy lesz netem. Pedig esős, unalmas hétvégének nézek elébe.
Ezt írtam volna, szerencsére előzőleg copiztam, csak után akartam elküldeni, de már nem sikerült:

@Talon Karrde: Á, nem ács vagyok, hanem paraszt:-) És földid:-), ne feledd. A zárójeles mondatodat is szerintem pontosan értem. Én 31 éve lakom Magyarországon, 21 évet éltem a Partiumban, többször megyek rokonokhoz, aztán minden évben megyünk Székelyföldre, van amikor évente kétszer is. Szóval én kettő vagyok:-D Az egyik Donna téged vél érteni, a másik Donna pedig a többieket a blogon. De te azért még egy parányit rejtély vagy, van amikor megfejtem, van amikor nem. Zsoel nem rossz ember, ezt bizton mondom. A félelem a mától, a jövőtől, amit ki tudunk nagyjából következtetni a mából, bizony kimondat kemény szavakat is velünk. A Székelyföldön, Málnás fürdő közelében barangoltunk egy szép erdőben a férjemmel, és az erőben három cigánnyal találkoztunk. Gombáztak. Már tele volt egy szatyruk és én elkezdtem velük alkudozni, mert szép gombájuk volt. Az egyik bele is harapott a medve-gombába, azt mondta, az olyan jó, hogy nyersen is lehet enni. Erdő körös-körül, mi ketten, ők hárman, késsel felszerelkezve, mert a gombát nem tépik hanem vágják. Nem ijedtem meg egy cseppet se, de nem azért mert nem vagyok félős, dehogy! hanem azért, mert tudtam, nem mernek úgyse bántani, csak eladó a portékájuk. Na, ez itt, Magyarországon nem biztos, hogy így végződne, hogy üzlet, aztán ki-ki a maga útján tovább. Jó sok őrangyal elkel a fejed fölött még az utcán is itt Magyarországon, nemhogy egy erdőben, ahol messze minden, ami civilizáció, segítség. A férjem meg volt ijedve (pedig nem gyáva) csak az ő tapasztalatai Magyarországról szóltak. Ez a különbség.

civilkontrol 2009.11.06. 15:45:04

Baaszkiri, erről én sem hallottam, csak most Tőletek.
Kurvajó poszt! Sajnos :o(

civilkontrol 2009.11.06. 15:50:00

@Seduxen: Ez meleg :o)))
Viszont ezek a kapcsolatos gyerekek eléggé menthetetlennek látszanak:
kapcsolat.hu/szavazas/on_tamogatna-e_hogy_gyurcsany_ferenc_ismet_miniszterelnok-jelolt_legyen

Sir Robin, a bátor (törölt) 2009.11.06. 15:55:07

@civilkontrol: Nem vagyok MSZP-s, de én is azt támogatom, hogy a Gyurcsányi legyen miniszterelnök-jelölt. Ugyanis szeretném látni a képét a választás után...

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 19:05:44

Hoppácska
Megpróbálok felmenni ide.

kapcsolat.hu/blog/a_rendorors_ostroma_-_hungarian_special_edition

Erre meg mit kapok?

404 error
A keresett tartalom
nem található (404-es hiba)
A keresett tartalom nem található rendszerünkben.
Lehetséges okok:

* A tartalom URL-je megváltozott
* Soha nem volt ilyen tartalom felvéve
* A tartalmat a felhasználó törölte
* A tartalom moderálásra került

Miért törölték?

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 19:09:43

Ahh már megtaláltam.

Tamas30_megint felhasználó "A rendőrőrs ostroma - Hungarian special edition" c., #90934 azonosítójú blog tartalom moderálásra (Moderálás) került a moderálási alapelvek következő pontja(i) alapján:

* 4.3.19. Hátrányosan különböztet meg népeket, nemzetiségeket, bármely etnikumot, kisebbséget, ideológiai, vallási közösséget, nemet, korosztályt

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:
Hátrányosan különböztet meg népeket, nemzetiségeket, bármely etnikumot, kisebbséget, ideológiai, vallási közösséget, nemet, korosztályt
-----------------------------
Tamas30_megint felhasználói fiókja 3 nap időtartamra zárolásra került a moderálási alapelvek következő pontja(i) alapján:

* 5.3 A moderációs elveknek nem megfelelő viselkedés.

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:
A moderációs elveknek nem megfelelő viselkedés.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2009.11.06. 19:10:25

Bár igazándiból nem nagyon kell vele foglalkozni már csak pár hónap és eltakarodnak.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 23:22:24

@Doña ¡Cara(mba)!: Kösz a fordítást, közben Zsoel válaszaiból már majdnem megértettem a nézőpontját, de így teljesen tiszta.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 23:25:53

@llll5: Meg fox lepődni de szerintem a szélsőséges kevésbé sértő mint a radikális. A radikális az olyan, mint a beton, megkötött oszt annyi neki. A Jóisten sem tudja megváltoztatni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 23:29:27

@laspalmas: kb. 30 másodperc klikkelés nem nyomozás. Szerintem.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 23:32:23

A kapcsolat.hu moderálási elvei kb. annyira reálisak mint a hodito.hu moderálási elvei. Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy Horland Atinak mindkettőhöz köze van.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.06. 23:33:05

és bocs a FLOOD-ért.

u.i.: LOL Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!

picur3ka 2009.11.07. 00:37:25

Ket szo: ROMAN UGYNOK.

Kellemes hetveget mindenkinek!

abandi 2009.11.07. 03:40:46

Le kell válltani a helyi rühösöket... cigányostul..., de izibe!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.07. 08:13:21

@prostatikus vogon jeltz: én most néztem... ostoba büdös kommunista szardarabok. EGYETLEN helyen nem írtam le a cigányt, de még csak nem is utaltam rá.

asszem ezért írok egy kedves levelet...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.07. 09:08:22

@laspalmas: baszódjanak meg a tetves kommacsok, SEHOL nem írtam bele a postba, hogy bennszülöttekről van szó.

Sebaj, írtam nekik egy kedves mail-t, lehet, hogy most "végleg" kibaxnak...

"Drága kommunista Testvéreim!

A lehető legnagyobb tisztelettel kérdezném a pártszékházat, hogyasszondja:

"5.3 A moderációs elveknek nem megfelelő viselkedés."

Ez a gumiszabályotok posztkommunista csökevények, mégis mi a búbánatos faszt takar? Nem nyalom elqrós böszman ferenc picsáját? gondolkodni merészelek? valamelyik félanafalfabéta barom kifejthetné ezt bővebben...

A 3 napos kitíltás kapcsán remélem ejakuláltatok mindannyian csököttagyú kommancsbérenc férgek. Élvezitek a hangyafaszányi hatalmat, mi? Virtuálisan még működik a málenkij robot...

"4.3.19. Hátrányosan különböztet meg népeket, nemzetiségeket, bármely etnikumot, kisebbséget, ideológiai, vallási közösséget, nemet, korosztályt"

Na ez egy hatalmas nagy szopás részetekről, ugyanis én a postomban SEHOL nem említettem, hogy kibaszott cigány söpredékről szól a történet. Amúgy TÉNYLEG róluk szól, örülök, hogy ennyire minimális gondolkodásra még a magatokfajta is képes, ezzel igazolva is látom, hogy MIÉRT is írtam meg a postot...

Lassan zárom soraimat megélhetési rettegő balfaszok, vár a Rudolf Hess imahelyem, néhány értékes gondolatot olvasok fel előtte a Mein Kampf című remekműből...

Mi mást is kívánhatnék jövő tavaszra, mint elsöprő Jobbik győzelmet, és ennek következményeként a magatokfajtával teleaggatott villanyoszlop orgiát városszerte!

ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!!

Ki lehet tíltani akár "végleg" is seggnyalók!

Csókoltatom Botox Ildit, meg üdvözlöm Geczy elvtársat is :)"

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.07. 09:14:45

@Seduxen: wehéháéháhéháéáh hülyegyerek :D Azt hiszed, hogy nem szarják le vastagon? Mit gondolsz mi a faszért lett törölve a topic. Elmondom. Tudod ki az a rovarirto? Segítek ismét :D

www.youtube.com/watch?v=LCnH_PDdaM0

(Az énekes fogyatékot érdemes figyelni)

Tegnap mi is történt? Agyhalottunk jött megmagyarázni, hogy a rendőrség a Fidesz-Jobbik nácik miatt olyan amilyen. Utána feltettem neki pár kínos kérdést, amire nagyjából olyan érvek jöttek mint tegnap éjjel ettől a pojácától ->|||5
Csak nem gondoltad, hogy a PÁRT egyik közkedvelt autistáját retorziók nélkül cseszegethetjük? Ugye nem? :D Na ugye!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.07. 09:20:21

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: én is leszarom -e? kiírtam magamból a mérgemet, oszt annyi...

autistája... Te is beteg vagy :)))))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.07. 09:22:55

@Seduxen: tegnap azért a kaccsolaton, volt egy pont amikor folyt a könnyem a röhögéstől :D

Érvrendszer a következő:

-Fidesz-Jobbik náci!
-Miért?
-Mert a Fidesz-Jobbik náci
-Na de miért?
-Mert egy Fideszes képviselő náci egyenruhában fényképezkedett!! Bizony ám!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.07. 09:51:56

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: igen, az mókás volt. én ezeket a nyomorultakat azért szánom. ennyire hogy lehet bárkit megvezetni, mint ezeket. kíváncsi leszek jövő tavasszal milyen halálváró hangulat lesz. jön a gonosz náczi orbán, és mindenki a szőlőbányákban végzi, jaaajjj-jaaaj-jaaaj....

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 09:59:48

@picur3ka: Honnan lehet ezt tudni? El vagyok keseredve, én olyan hiszékeny és naiv vagyok. Örültem, hogy földim. Persze, elvben tudom, hogy vannak itt minden ágon-oldalon hazai meg külföldi provokátorok, de én Talont nem gondolom annak, egyszerűen csak nem érti a magyar viszonyokat, mert Erdélyben él.
Asszem, nem tudok én már tájékozódni, hülye vagyok ehhez a bonyolult világhoz!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.07. 10:08:06

@laspalmas: Kedves Pálma! Csókoltatom a szelektíven érzékeny lelkedet. Tetudggi.

picur3ka 2009.11.07. 11:35:36

@Doña ¡Cara(mba)!:

Nem tudom, trefalok, de ez a racsorgetos, ez nem semmi. Perverz, minimum.

picur3ka 2009.11.07. 11:37:44

@Seduxen:

Nem is kell leirni, ok is tudjak, mindenki tudja, igy hat egybol ragondolnak, s ez megremiszti oket.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 12:53:11

@Talon Karrde:
OFF
Nem tudom, ki vagy, de kedveltelek/lek. Mert földim vagy. Egyszer írtál egy zárójeles félmondatot, én azt értettem, azt is azért, mert földim vagy. Tudok sok mindent arról, milyen ha az embert románnak mondják, ha magyar. Én nem akarok gyanakvó lenni, mert én diktatúrában születtem (56-ban), diktatúrában (nem is akármilyen pihe-puha langyi diktatúrában), tudom, milyen az, ha az ember már fél bárkiben is bízni. Így nem lehet élni. Persze, óvatosnak kell lenni, de ebből álljon az egész kicseszett életem? Nem, nem, nem! Veled kapcsolatban úgy gondoltam azért írsz néha itt értelmezhetetlen dolgokat, mert ha fiatal vagy is, hordozod azt a paranoiát, amit nincs olyan magyar/szász/sváb etc. erdélyi, akire még az anyaölben rá ne ragadt volna. A gyanakvás...a diktatúrák által elültett mag szárba szökése, gyümölcs-termése. Én úgy értelmeztelek, hogy ostoba rárontásképp, hűbelebalázs módon, figyelmeztetni akarsz arra, hogy ügyeljünk a szavainkra, még a sóhajainkra, a levegővételünkre is, mert mindig mindenhol számon tartják, kartotékozzák, tudnak rólunk. De ismét mondom: nem, nem, százszor is nem. Mert akkor a diktatúra győzött.
Az ígért videót pedig kérem (ha lehet). Sztem megérdemlek ennyit.
Keserű a szám, keserű a lelkem. Miattad, négy vonal egy 5-ös miatt, Marcelluscat se lelem, Tigerit. De lehet, hogy én javíthatatlan vagyok: pedig soha a büdös életben nem szembesültem ezzel a dilemmával és tessék, most jövök rá: én szeretem az egyes embereket, és egy közösséget is, konfliktusaival együtt. Szeretem Horizontot, mind2-t, Marcelluscat, és még annyiótokat.
Küldj valami zenét, videót, úgyis olyan szomorú a napom.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 12:54:16

@picur3ka: Ostobaság volt a részéről. Nem tudom, milyen szándékból tette: jóindulatú figylemeztetésnek szánta - remélem, igen.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.07. 13:03:24

@Doña ¡Cara(mba)!:

Annak szánta, csak eltévesztette a módszert.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 13:23:07

@laspalmas: Köszi, Palmas! Jó ezt hallani tőled! Olyan bitang érzés lenne, ha állandóan gyanakodni kellene, még akkor is, ha tudjuk, hogy KELL, mert ma sem élünk teljes demokráciában. De állandó félelemben, gyanakvásban sem lehet élni, de legalábbis nem érdemes. Hátha tanul Talon is a mi szavainkból: nem mindig és mindent ő lát helyesen, és pláne, ne hozza a frászt komment-társára. Hiszen mégis egy közösség vagyunk,vagy mi a szösz, nem? Talán ezután átgondolja, mit, miért, hogyan...

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 13:32:34

@Tündér_Lala:
OFF
Hú, ez jó! Kösz! Szeretted Ruttkai Évát? Vagy Szabó Magdát (ő írta Tündér Lalát? mintha valami rémlene, de csak rémlik. Pedig sok Szabó Magdát olvastam, de azt az egy-két gyermekregényét sajnos nem). Segítesz a mai napomon, tényleg piszok rossz a hangulat magamban és köröttem is, meg sok a probléma. De van az máshol is, nem sajnáltatni akarom magamat :-), távol álljon tőlem a legkisebb efféle szándék is. De jól esett a reagálásod, az tuti.

ON

Tündér_Lala 2009.11.07. 15:20:43

@Doña ¡Cara(mba)!: Szabó Magda. Örülök, hogy jól esett (nekem is amiket írsz). Tudod ember szívem van.

Marcellusca 2009.11.07. 15:51:41

@mind2: Ja.

De csak csendben figyelek, olvasok. :D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.07. 17:53:47

@Doña ¡Cara(mba)!: OFF Sajnálom, ennek a zenének a hatására valószínüleg kicsit sírni fogsz. Sajnos nem videó, csak zene, a youtube-on.
www.youtube.com/watch?v=9H-Uau_M1K8
Indítsd el, s olvasd tovább.
"Én úgy értelmeztelek, hogy ostoba rárontásképp, hűbelebalázs módon, figyelmeztetni akarsz arra, hogy ügyeljünk a szavainkra, még a sóhajainkra, a levegővételünkre is, mert mindig mindenhol számon tartják, kartotékozzák, tudnak rólunk. De ismét mondom: nem, nem, százszor is nem. Mert akkor a diktatúra győzött."
Egyszerű baráti (atyai?) pofonnak szántam, de nem kioktatólag. Nem vizionálom hogy mindenkit figyelnek, ezt csak azk hihetik akiknek rejtegetnivalójuk van (nem rád értem). Ő maga mondta hogy nem zavarja a csingilingi, csak az hogy Iminek szólítottam(!). Azt akartam értésére adni hogy ugyanúgy kell kommentelni mintha az utcán beszélnél emberekkel, de a valós és virtuális világ között nagyon nagy a különbség. A szó elszáll, az írás pedig megmarad, felhasználható utólag mocskosok által bármire és épp ezért felelőtlenség egyszerre ilyeneket mondani és megadni a számomat.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 22:52:22

@Marcellusca:
OFF
Ó, te mágusok mágusa! Meni tenksz:-) (Emléskszel, hogy féltem a legelején írni neked, féltem a csípős nyelvedtől:DDDDDD). Pedig a csípős nyelved alatt valami 20 cméterre igazi empátiás sziív rejlik :-)
Na, ezért a három klippért csak huncutkodj és csípkdelődj, már nem félek (annyira....) tőled:DDD
A négy vonal 5-ősnek is elküldtem az ígért nőt - méghozzá nem is akármilyet, Monicca Beluccit- aztán bele se nézett, bedühödött és elfutott, se puszi, se pá...Hát ezért küldtemn én neki egy ilyen pazar nőt?

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.07. 23:35:04

@Talon Karrde: Nem, nem sírok! Gyönyörű a zene! Nagyon köszönöm. Albán, ugye? Nem jártam ott. Egyszer a férjem volt még az 90-es évek elején üzleti úton, akkor még egy ipari park vezetője volt. Aztán 2002-ben leszámoltak vele a szocik, akkoriban jött Meddgyesy, és nagyon sok vezetőt kirakott. A végkielégítés még akkortájt olyannyira minimális volt, hogy alig bírt az ember egy vállalkozást alapítani belőle...A Fidesz - én sem . nem gondoltunk vesztésre. Tévedtünk - nagyot. Van aki megfizeti ennek a tévedésnek az árát. Aki nem kért se Medgyessyből, se a többiből, akik utána jöttek. A számlát mindig állni kell valakinek, nemde?
Soha nem is hallotam Tuba Büyüküstünről. Először görögnek gondoltam, aztán töröknek. A sok ü betü török nyelvre utal.
Belekukucskáltam egy másik klippbe, és csak néztem, néztem. Miképp teremthetett Isten/természet-anya ilyen gyönyörűséget e földre, mint ez a nő? Ez még egyik kedvencemet, Monica Beluccit is überolja...Ilyen arc, ilyen szemek - hát ez nem is lehet igaz....
A szintiszta szépség zenében és emberi teremtményben megtestesülve.

www.youtube.com/watch?v=DOjkELfH7eQ&feature=related

Marcellusca 2009.11.08. 02:33:21

@Doña ¡Cara(mba)!: Hehe!
Látom sikerült összerakni, "átjött", amit üzenni szerettem volna. :)
Szécsi Pált vagy Máté Pétert nem tudtam küldeni. (Bár küldhettem volna Mátétól az Azért vannak a jóbarátok című számot is. Cseh Tamást nem különösebben ismerem, mert nem szerettem.)
Mert mégsem vagyunk egyidősek, de hát a zene kortalan. :D
És a jó zene nem ismer korhatárokat, korkülönbségeket. :D

Bezzeg, ha nekem küldted volna Monica-t .... :D
Jelenleg nem sok szebb, nőiesebb, csinosabb, kívánatosabb színésznő van a filmiparban.
Váuuuuh!
Blokkolnám-kategória igen, de igazán nőies nő nem nagyon. :DDDD

(Csak így, zárójelesen jegyzem meg, hogy számomra a NŐt még mindig Sophia Loren testesíti meg. Meg még szóba jöhet Ann-Margret. Pedig Ők nem mai csirkék! :D)

Horizont 2009.11.08. 07:54:08

@Doña ¡Cara(mba)!:
Szia! Milyen gyöngyszemecskét mutatsz itt nekem e kora hajnali órában:)
Ilyen gyönyörű nőt én még nem is láttam, pedig egy Loren, lollobrigida ,Belucci is egy csodák voltak, vannak. A neve fantasztikus Tuba Büyüküstün és olyan kisugárzása van, szédületes! Nő létemre mondom mindezt. Ja már ebben a korban ezt is megengedhetem magamnak:)))
@Marcellusca: Óh te kis bohó fiú:DDDDD Megnevettettél. Nem blokkolgatunk házon kívül, esetleg csak virtuálisan , azt is csak nagyon néha:)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.08. 08:22:09

@picur3ka: @Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: az ördög vigye, hát nem megfeküdte a gyomrukat a szolid hangvételű levelem? mi rosszat írhattam?

"- 5.3 A moderációs elveknek nem megfelelő viselkedés.

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:

A három napos kitiltását követően moderátori fiókba írt trágár, mocskolódó levele miatt - regisztrációját véglegesen töröltem."

azt mondjuk nem értem, hogy a barma miért a 3 nap UTÁN törli VÉGLEGESEN??? Idióták :)))

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 08:29:56

@Seduxen: A kaccsolat.hu moderálási elvei nagyon pontosak, azért hogy jogilag (per, stb.) ne lehessen belekötni, kár hogy az egész egy morális fertőre épült.

Marcellusca 2009.11.08. 08:54:32

@Seduxen: Há', ezí' regisztráltam, vazze?! :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.08. 09:03:53

@Marcellusca: ha lesz kedvem, meg időm jövő héten, újra regelek, jó móka :)))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 12:17:19

@Marcellusca: Kedves Marcellusca! Szép jó reggelt, napot, kinek, mi:-D
Hát ha már az ostoba négy vonal meg 5-ös elrohant, akkor azért elküldöm neked Monicat (figyusz, nem Maunikát.;-D), blokkolni-valónak. Sophia se semmi, ő igazi NŐ, DÁMA, óriási SZÍNÉSZNŐ, egyetértünk!, de ezt a nőt se küldenéd ki az ajtódon, ha mindenáron be akarna menni és le szeretne pihenni puha pamlagodra (asszony azé' ne legyen otthon, ilyet én se tűrnék a férjemtől, mert kikaparnám a 30 évvel ezelőtt belehabarodásig kedevlt szürkés-kék szemét - pedig te szent isten, mit meresztette állandóan formás fenekekre, lábakra, szemekre, szőke-barna-vörös sörényekre, nem egy válogatós fajta, nála egy a lényeg: szép legyen - szval azér' az asszonyokkal vigyázni köll, nna).

Itt van, aztán mondd, hogy nem blokolnád:-D Föleg azok után, hogy mit vakarásztam a jutyúbon, mire előszedtem...

www.youtube.com/watch?v=1RgqB9OVf8k&feature=fvsr

Az aláfestő zenét nem kedvelem annyira, ez még nekem is ósdi, de itt voltak a legszebb jelenetek...

Na, itt egy másik róla, csak blokkolás után dobd ki az ajtón;-D

Ilyennel csak nem lehet rossz egy pásztoróra, nem akarok én neked rosszat....

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 12:27:58

@Marcellusca:
OFF OFF OFF
Nocsak lemaradt a másik jútyúb! Te Marcellusca, engem ne hozzál zavarba, nem vagyok pirulós, de most irulok-pirulok, hogy így elvesztem a fejem:-D, aztán lefelejtem, amit még küldeni akarok... Há' ezért öregedtem meg, mondd? Tudod mit, inkább csipkelődj, mer' különben így maradok, fej nélkül, mint a lenyakazott csirke :-D Nem valók már nekem ezek az izgalmak;-)

Na, most talán be bírom linkelni:

www.youtube.com/watch?v=BmL0d1p4ZyY&feature=related

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 12:30:10

@Horizont: Szép vasárnapot neked!
Ugye, hogy valami gyönyörűség? Na, ilyenre mi nők se tudunk irigyek lenni, mert ez már túlmegy azon a határon. Ez tényleg maga a teremtés jól sikerült műve.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 13:49:19

OFF
És még mielőtt megcsenget valaki, éljenek a magyar nők is.

Horizont 2009.11.08. 13:58:23

@Talon Karrde:
Bergüzar Korel Már ezek a nevek is gyönyörűségesek!
Érdekes, hogy a déli típusú nők mennyivel szebbek, mint az északi, szőke, kék szeműek:) Melegséget sugároznak (mint a magyar nők is:DDD)
Kicsit elkanyarodtunk a "sarokba szorított" rendőrkapitányságtól, de hát vasárnap van, vagy mi a szösz:)))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 18:59:00

@Talon Karrde:
OFF OFF OFF OFF OFF OFF
Na azért! Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál:-D és a magyar nőket is felemlítetted, hogy azért léteznek.
Hát a székely csajok? A férjemmel sétálgattunk mindenfele, talán éppen Székelyudvarhelyen. Mondom a férjemenk: te, én úgy szeretnék Andrew fiunknak egy székely "mönyecskét"! Nézd, milyen szépek, smink szinte semmi rajtuk, alakjuk pompás, pazar szemek, gyönyörű haj, formás csípő...Hát erre mi történik: Egyszer csak azt veszem észre, hogy a férjem a szokásosnál is túlzóbban belemélyed a székely leányzók bámulásába. Oldalba bököm: na azért ne mellettem, a kutyafáját! Erre mit válaszol: hát a fiamról van szó, akkor nem lehetek rest, a legeslegjobbat kell kiválasztanom, hogy azt vigyük haza:-) Ahhoz meg alaposan meg kell nézni, válogatni a portékát! Mit mondjak, abszolut nem volt kedve ellenére ez a "válogatás". Na, Így bízzon az ember szögény leánya a férfiakban. Még 100 éves korukban is férfiból vannak:-DDDD
De ezeket a török nőket juszt se mutatom meg neki!
Szóval azért szép, hogy a magyar nőket is bevetted a "nem éppen rossz" kategóriába:-) Megcsörgetni nem tudtalak volna, Hoplita ugyan elmesélte, mit is kell tenni, de én nem értettem belőle egy mukkot se:-( Mert ha nem helyesbítesz azonnal Horizontnak, bizony rádcsörrenek és jól lehurroglak.:-DDDDDDDDDDD

Marcellusca 2009.11.08. 19:32:57

@Doña ¡Cara(mba)!: Hehe!
"Ne jöjjünk zavarba, menjünk az avarba!" :DDDD

Mondom én, hogy (eccerűjen kifejezve magam) qrwa jó nő, na! :D

A sok "elől deszka, hátul léc" kiscsaj mellett felüdülés ilyen szép és FORMÁS nőt vizuálni. :)

Néhány "népi" bölcsesség:
Nagy kufferbe lehet jól pakolni.
Csak kínos vele utazni.
Viszont deszkába is lehet szeget verni.

Úgyhogy nincs csúnya nő!
(Csak kevés ital. :D)

És mi az a 3 dolog, ami széppé tesz egy nőt?
- a pia;
- a sötétség;
- és a távolság.

xDxDxD

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 21:36:01

@Marcellusca: Te cinikus fráter! Kész, már nem is vagyok zavarban!
Ilyet írni:

És mi az a 3 dolog, ami széppé tesz egy nőt?
- a pia;
- a sötétség;
- és a távolság.

xDxDxD

És még jóízűen röhigcsélsz! Na, megállj, nem kapsz te tőlem soha se Monicat, se senkit!
Meg se nem is érdemled:-) Jó lesz neked a Lendvai is;-DDDDDDDDDDDD Vagy az Ibi naccsád:-))))) Az még a kalapját se veszi le...Most azt ne mondd, hogy így szexibb, egy szál kalappal:-) Azért nem veszi le, mert lejön vele a paróka is a fejéről:-))))))), aztán meg kilátszanak a rejtett arcfelvarrások hegei:DDD

Na, a lényeg, hogy felébredtél téli szunyókálásodból:), formában vagy. Vaj a szívem, lehet még küldök azért mégis jó csajokat neked.
Na, isten áldjon és jójcakát, puha, bélelt ágyikót!

Marcellusca 2009.11.08. 22:39:34

@Doña ¡Cara(mba)!:
Biztos csak valami front volt. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.09. 08:54:50

@Marcellusca: azért búcsúképpen még néhány "értékes" gondolatot megosztottam a moderátorral :)))

gondoltam, hogy kéne kűűűdeni neki egy képernyőfotót a játékról, amivel ráérő időmben játszok otthon. Commander - Europe at war. Ez egy II. vh-s, körökre osztott stratégiai játék. Éppen 1947-ben jártam, és akkor adták meg magukat a szergejek (ugye mondanom sem kell, hogy melyik hadsereget is irányítom...) :)))

amúgy cikkájl-os jó reggelt!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.09. 10:51:27

@Seduxen: Szerintem hagyd a pics'ba, idézek a kaccsolat.hu FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK-ből:
...
A Kapcsolat.hu célja, hogy felhasználói olyan közösséget teremtsenek maguknak, melyben lehetőség adódik elektronikus levelezésre, együttgondolkodásra, azon cselekvési fórumok és formák megtapasztalására, melyek segítik és erősítik a szociáldemokrata értékek érvényesülését a hétköznapokban. <<<< lényeg itt
...
Az Üzemeltető kizárólag a jogszabályok és saját értékítélete alapján, saját hatáskörében és saját belátása szerint dönt az általa nem megfelelőnek ítélt tartalom részleges korlátozásáról vagy törléséről.
2.2. Az Üzemeltető többek között a következő tevékenységekben és szándékokban korlátozhatja a Használót:
- a portál Alapítójának, Üzemeltetőjének, Használójának és közösségének érdekeit és szándékait nyilvánvalóan sértő cselekedet

erről ennyit

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.09. 11:04:06

@Talon Karrde: ja, tudom, hogy működnek. de jó móka :)

csak sokáig tart megadni a személyes adataimat (értsd: sokáig tart mindenféle hülyeséget kitalálni :))) ).

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.09. 11:19:44

@Seduxen: segítek hülyének lenni, bár nem szorulsz ebben a segítségemre. Képnek beteszed a spongyabobból a Patrikot, és ahogy én ott Bohóc János vagyok, amit kétségbe vont anno a moderátor, te leszel Csillag Patrik. (János napon küldtek boldog névnapot mail-t muha) A többit rád bízom. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.09. 11:39:02

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "segítek hülyének lenni, bár nem szorulsz ebben a segítségemre"

milyen jó fej vagy...

de már elkéstél: a kép az "mszp evolúció" lett (mszp logó --> sün). A nicknév meg Skorzeny. Egy ideig gondolkodtam, hogy inkább Günther Prien legyen -e, de Otto szerintem jobban üt. :)))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.09. 17:20:18

@Marcellusca:
OFF
Szia, Marcellusca! Elnézésedet kell kérnem, amiért már szinte üldözőbe vettelek:-D De talán már a zaklatás fogalmát is kimerítettem állandó írásaimmal. Lehetsz kedvetlen, talán nincs időd, talán unod már a kommenteket, de kedves vagy, nekem mindig válaszoltál. Ne érezd ezt kötelezőnek. Csak jól esett csipkelődni veled. Nem szeretném átlépni azt a vonalat, ami már bosszantó lehet számodra. Remélem jól vagy, minden rendben - és ígérem, békén hagylak. Sajnálom, hogy már ritkán írsz, de biztos megvan az oka. Szia és légy jó, ha tudsz! De ne nagyon, ne essél túlzásokba:-) A nagy jóság árt az egészségnek :-D A vagyonosodásnak meg pláne ellensége :-DDDDDD

Marcellusca 2009.11.09. 17:41:05

@Doña ¡Cara(mba)!: Halihó!
Nincs semmi probléma, ha nem lesz mondanivalóm (ami ma is előferdült:D), akkor nem fogok írni.
Most nem dolg..., őőő, izé, nem a NET-kávézóban ücsörgök, ahonnan (jobb híján) aktívabban szoktam írogatni, hanem itthon vagyok.
És ilyenkor van jobb dolgom is, mint kommentelgetni. :DDDD
Pölö itt van A Főnök, akit el kell látnom, mindjárt jön a vacsi idő is. :)

Ne aggódj, annyira nem vagyok jófijjú.
Időnként rosszalkodom. :)
De csak kicsit. :D

Törböly (törölt) 2010.01.23. 22:00:17

Nem értem az impresszum vagy mi a fasz belinkelését. Miért nem lehet rendes buzikat linkelni, miért kell a köcsögöket?

fokabacsi 2010.01.24. 08:48:31

Ezek a szegííínromákok !Odamennek a rendőrökhöz, hogy kedvesen érdeklődjenek 26-an az ügyek állásának a mibenléte felől, és nem nyitnak nekik ajtót a rásszistá sün-ök !! Hállátlán íís félháborító tezsvíreim. Pedig milyen kedvesen kopogtattak a lapátnyelekkel??!

picur3ka 2010.01.24. 13:03:17

@fokabacsi:

Haha. De igazsagot szolgaltattak nekik most, Zoran bocsanatot kerhet.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.24. 13:33:49

@Gusztustalan Fasz:

Olvasni kéne megtanulni, nem gusztustalankodni, hogy a többit ne is említsem.
Joób Sándor neve ott van az impresszumban, a politika rovatnál.

süti beállítások módosítása