Skip to content


       Szűrés lista

Frissen megválasztott megyei elnök állami/önkormányzati pozíciót keres

A betyárját, nézd már, van egy megyei elnökünk! Ej, de jó kedvem lett! Gyorsan kerítsünk neki valami pozíciót, nehogy éhezzen a drágaságunk! Srácok, van valahol, valami üresedés? Nézzetek már szét .... Ja, hogy ellenzéki párt lennénk és nincs semmink? Ne viccelj, kérlek ...

Alig maradtak kádereink, végre van egy új megyei elnökünk, igaz, csak egy mezei önkormányzati képviselő, de ennyik maradt egy kurva nagy megyében ... Lesülne a bőr az arcomról, ha nem találnánk neki valamit!

Budapest az utolsó bástyánk, ott csak van valami??? Felhívtad már a Gábort? Nosza, hipp-hopp ott a telefon ...Kérdett rá a  BKV-ra! Oda mindig tudtunk pakolni arcokat ...

Micsoda? Le kell cserélnünk a a BKV igazgatóságában és felügyelőbizottságában lévő embereinket? Hülye ez a Demszky? Hogy a picsába hagyhatta, hogy a Steiner Pali megszopassa? Most akkor melyik karomba marjak, és mit csináljunk az onnan kikerülő embereinkkel? Öregem, egy évig még vagyunk Budapesten, addig igenis betoljuk oda a Lacit. Egy év is egy év!

Na mindegy, ezt majd megbeszéljük legközelebb, mindenesetre a Lacit rakjátok már be a BKV Igazgatóságába. És intézd el, hogy az első ülésen elnöknek is megválasszák!

Egy megyei elnök nem lehet csak "sima tag", baszki, erre magadtól is rájöhetnél!


2009. 08. 23.-án ugyanis "történelmi események" történtek:


"Azt elmúlt héten két megyében is fiatal liberálisok nyerték el a megyei elnöki pozíciót. Pálmai László 35 éves közgazdász Jász-Nagy-Szolnok megye, dr. Takács Róbert 25 éves jogász pedig Csongrád megye szervezetét vezeti majd. Az új SZDSZ vezetése üdvözli, hogy diplomás, motivált, tehetséges fiatalok kerülnek ezekbe a kiemelten fontos tisztségekbe, hiszen személyük garancia lehet arra, hogy dinamikus, karakteres, bátor politikát folytassanak az új SZDSZ megyei szervezetei is."


Laci egyből csillagos ötösre mondta fel a liberális közhelyszótárat:


"Az SZDSZ országos megújulásával összhangban Jász-Nagykun-Szolnok megyében is a közös gondolkodáson és munkán van a hangsúly. A új SZDSZ lehetőségeit gazdasági szakemberként a vidék megerősítésében, a kis- és középvállalkozások támogatásában látom. (...)
Sürgős megoldást kell találni az elviselhetetlenné vált társadalmi megosztottságra. Az elmúlt húsz év kidobott milliárdjai után azonnali és hatékony megoldást kell találni a roma kisebbség helyzetének, társadalmi beilleszkedésének felgyorsítására, bátran levonva a tanulságot az eddigi próbálkozások kudarcaiból."


Laci levonta a tanulságokat és ... és  bátran beült a BKV Igazgatóságába! Hiszen a legutolsó Jász-Nagykun-Szolnok megyei liberális is kénytelen belátni, hogy a jászsági munkahelyeket csak és kizárólag Budapesten, a BKV-nél lehet megőrizni! Na meg a roma integrációt is sokkal könnyebb onnan segíteni.

Laci, bár még csak 34 éves, ízig-vérig liberális! Pálmai a MOL-nál dolgozott kontrollerként, majd tendereztetési főmunkatárs lett. Nincs is jobb, mint azok a fincsi tenderek ....
Innen lett szolnoki önkormányzati képviselő, majd - természetesen - a megyében nézett szét:  a Jászkun Volán Közlekedési Zrt. igazgatósági tagja lett.
A magyar liberálisok, bár a piacgazdaság feltétlen hívei és köpnek az állami cégekre, ennek ellenére imádnak az állami/önkormányzati szférában dolgozni ... és valahogy mindig ott is kötnek ki ... ki érti ezt?

(Költői kérdés: Létezik olyan liberális politikus, aki nincs semmilyen igazgatóságban, felügyelőbizottságban?)

Igen ám, de nem alakult olyan fényesen ez a volános történet, mivel a köcsög Bajnai nyáron "karcsúsította" az 1100 fősnél is nagyobbra duzzasztott igazgatósági-felügyelőbizottsági kart, és - döbbenet - Laci is bekerült a kirúgott 20%-ba.

Kárpótlásul most megkapta a BKV-t, ahol november 18-án egyhangúlag elnökké választották.

És eme lépés kit döbbentett meg? Nem fogjátok kitalálni!
Az MSZP-t ...

Steiner Palit úgy kellett fellocsolni, mikor meghallotta a hírt ...


"Az MSZP a BKV igazgatóságába és felügyelőbizottságába vitathatatlan tekintélyű szakembereket jelölt, akik szakmai eredményeikkel már bizonyítottak, és távol tartották magukat a mindenkori pártpolitikától. Elfogadhatatlannak nevezte a BKV és más közüzemi cégek politikai befolyásolásának bármilyen gyakorlatát, ezért elvárják az igazgatóság tagjaitól, hogy munkájuk során kizárólag szakmai szempontokat érvényesítsenek.

Vitathatatlan Demszky Gábor felelőssége az ügyben, ezért arra kéri a főpolgármestert, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy a BKV igazgatóságának irányításában a politikai befolyásolásnak semmilyen lehetősége se álljon fenn, és gondolják újra ezt a döntésüket."


A kutyafáját, de kinyílt a csipás szemük ... mekkora vastagbőr!

BKV FB elnöke megvan? Székely Gábor? SZDSZ-es politikus, a Szerencsejáték elnöke? Hányszor tiltakozott az MSZP a személye ellen az elmúlt 3 évben?
Vagy Székelyre tökéletesen illik a fenti leírás? Már évek óta távol tartja magát a pártpolitikától és vitathatatlan tekintélyű szakember, nem?

És mi újság a Fővárosi Csatornázási Művek Felügyelőbizottságának vitathatatlan tekintélyű szakemberével, valamilyen Hunvald Gyurival? Ő 100% szoci, ellene is kőkeményen tiltakozott a Steiner Pali?

ui:
Rendezve a sorokat, a megmaradt káderek listája, akikről gondoskodni kell.
4 megyében pedig még elnök sincs ....
 

Címkék: bkv szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr251548543

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 09:24:33

Na ha mááán főváros:

www.mno.hu/portal/678548

baszódjanak meg mindenesetre! mintha valami olyan emlékképeim lennének, hogy a csepeli szennyvíztisztító egy része eu-s forrásból, másik része állami apanázsból volt. akkor meg mi a tetves büdös libsi kurva anyjuk visszeres picsáját akarnak kifizettetni a fogyasztókkal??

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.11.25. 09:26:20

"...roma kisebbség helyzetének, társadalmi beilleszkedésének felgyorsítására..."

Miért eddig lassabb volt ? Egyáltalán volt ? :P

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 09:27:46

@Seduxen:
Hát, amit elloptak! Valakinek azt is meg kell fizetni. És nem a Hunvald, meg a Steiner fogja

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 09:29:09

Nagyjából ismerem Szolnok megyét. Ott már túl is lőttek a felzárkózáson, mármint a lakosság arányához képest. Ott is lopnak keményen a megyénél. Tökmindegy, hogy milyen színű.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 09:31:24

Off

Bokros Lajos: "A szlovák nyelv Európa egyik legszebb nyelve"

On

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.25. 09:33:13

@Ásómaci: Ez a vastagbőr!! A tetves kommunista!! Ezeknek semmi sem szent

rolika 2009.11.25. 09:37:20

Vajon mit tudhatnak Jászkarafaszán a budapesti tömegközlekedésről?

S.O.A. 2009.11.25. 09:41:00

@Seduxen: szerintem az üzemeltetést. De ez csak tipp. Eddig a budapesti szennyvíz jó része egy az egyben ment a Dunába, mindenféle különösebb tisztítás nélkül. Erre fizettétek a csatornadíjat... ebből a pénzből viszont valószínűleg nem lehet a giga-szennyvíztisztító telepet üzemeltetni, akármennyire is hi-tech. Na, nem azt mondom, hogy nincs és nem volt a dologban libsi-mutyi (erre a legnagyobb bizonyíték, hogy áll ma telep..:)). Én a Balaton mellett lakok, itt nem nagyon lehet a tóba engedni a trutyit, ezért kerül csak a szennyvíz 530 Ft/köbméterbe (plusz az ivóvíz 459-be)... szerintem ennél jóval kevesebbet fizettek Pesten eddig... ha rosszul tudom, valaki javítson bátran!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.11.25. 09:41:17

Micsoda "meglepetések" így korán reggel.. :-)
A pali megütötte a főnyereményt,hiszen az eddigi tapasztalatok nyomán 1 éves békávés munkaviszony után is jár majd neki 40 milliós végkielégítés..

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.11.25. 09:46:49

Egyébként a békávénál a roma kisebbség integrációját már nem kell felgyorsítani - a 24-es villamos nem véletlenül ellenőrmentes járat..

panki83 2009.11.25. 09:52:14

úgy látszik azért nem csak nálunk van mutyizás:

Nyomozásba fog az FBI az egyik legnagyobb cseh bank, a Ceská sporitelna privatizációja kapcsán, miután azzal vádolja az Erstét két osztrák exbankár, hogy a bankcsoport közszereplők megvesztegetésével jutott hozzá cseh leánybankjához. Hans Leitner és Peter Andahazy feljelentése nyomán az FBI a korábbi, Milos Zeman vezette szociáldemokrata kormány egyes tagjainak felelősségét is firtathatja. A botrányos cseh Gripen-ügyben szintén volt szerepe az Erstének a vádlók szerint.

Azért érdekes, amíg ott votlak a banknál ezek a szépemberek, addig úgy látszik nem szúrta a szemüket a dolog.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 09:52:31

@Milánka84:
Szerintem a kamionokat is meg kell fizetni!

index.hu/belfold/budapest/2009/02/16/fovarosi_vizsgalat_a_csepeli_szennyviztisztito_ugyeben/

A Csepelről a XVIII. kerületbe történő, nagy mennyiségű szennyvíziszap-szállítás ugyanis jelentős környezetszennyező megoldás lenne a közúti fuvarozás miatt.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 09:53:03

Hogy szpojon lovat a blogmotor a mocskoskurvaédesanyádat geci index

Atrox 2009.11.25. 09:54:43

@Jack/rendetteremt/: na ja, meg a 21-es ( a volt 30-as), amelyik a dzsunbujon megy keresztül (Illatos út és társai). Na, azon nem hogy ellenőr, de a Lurdy ház után fehér ember sincs nagyon, általában csak szerény személyem :)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.11.25. 10:00:51

@Seduxen: nem akarok okoskodni tapasztaltabb kommentelő társaimmal szemben, de nagy Isten áldása a ctrl-c:) sok bosszúságtól megment:)
amúgy meg KBM:)

S.O.A. 2009.11.25. 10:06:31

@Seduxen: minden indexes felügyelőbizottsági tagnak LMPVS:))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:11:57

@*roma integrátor*(L42): nevetni fogsz, a mostani szoppancs után nekem is eszembe jutott "eső után köpönyeg" jeligére :)

Taktikai Atompingvin 2009.11.25. 10:14:20

@Atrox: Azt a járatot ismerem. Most, hogy a dzsumbujt lebontják, a ferencvárosi szakasz azért tűrhető lesz. De ha hiányolsz majd valakiket , javaslom a pesterzsébeti szakaszt. Páratlan szépségű rezervátumokon megy ott is keresztül :))

z666 2009.11.25. 10:15:41

Bogár László után szabadon: tipikus szdsz-es kinézetű bankár...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:15:47

@Milánka84: szóval a lényeg arra vonatkozott, hogy ígéretet tettem arra, hogy megnézem a díjbeszedős számlát, mert nem tudom, hogy nálunk mennyi a m3 díja a víznek, meg a csatinak.

A másik kedvencem: a távhő. Tegnap gyütt meg a számla, már a borítékon a képembe tolva, hogy ők a fasza gyerekek, mert a "megújulás" jegyében elnegedik a decemberi alapdíjat, és megköszönik, hogy "az ő szolgáltatásukat választottam" (anyád picsáját, mégis MI MÁST "választhatnék" egy lakótelepi panelben te fasz???).

Namármost: a múlt havi cehh 16.párszáz forint volt. A mostani - alapdíj nélkül ugye, mert az alapdíjat mindig ELŐRE fizetjük - cehh 18.000. Hogyabüdöskurvaanyátokszopassátoktelibe. Nincs is tél. Mi lesz januárban? 35? 40?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:20:09

@Seduxen:
Lesz annyi! Sőt!
Miközben, ha jól tudom, a távhő az hulladékhő, mivel elsődlegesen kisebb erőművekben áramot termelnek, és ennek a hulladéka a meleg víz. Az áramot megfizeted, de a távhőt is, tehát kétszer fizetsz egy dologért. Javítson ki valaki, ha nem így van.

S.O.A. 2009.11.25. 10:21:57

@Seduxen: A távhő az szax, mindenhogyan. Mindenhol kikapcsolják, ha 1 valaki nem fizet, nem tudod szabályozni, és durván levesz minden hónapban.

Amúgy, hogy a cikkről is szó essék: alap, hogy a maradék 1 évre is igyekeznek mindenkit mindehova benyomni... jönnek a szűkös esztendők, és ezek addig ütik a vasat, amíg meleg! Kellenek az ilyen cikkek... a vádirathoz!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.25. 10:22:44

@Ásómaci: Ez olyan mint a tej. Megveszik 40Ft-ért De lesz belőle 100+ -os tej meg pl tejföl, meg tejszín stb...

kuki123 2009.11.25. 10:23:22

Az elmúlt húsz év kidobott milliárdjai után azonnali és hatékony megoldást kell találni a roma kisebbség helyzetének, társadalmi beilleszkedésének felgyorsítására, bátran levonva a tanulságot az eddigi próbálkozások kudarcaiból."

1.kidobott milliárdok? TI VOLTATOK OTT BASZKI
2. társadalmi beilleszkedés felgyorsítás? AKKOR MOST MÉG TÖBB MILLIÁRDOT BASZTOK EL AZ ÉN ADÓMBÓL?
3.eddigi próbálkozások kudarcaiból? OKÉ HOGY VISSZACSATOLÁS, DE PRÓBÁLKOZNI ÉN IS TUDOK, EGYSZÓVAL SZAKÉRTELEM TELJES HIÁNYA KÓKLEREK. MIT AKARTOK ÚJRA OTT BASZAKODNI? (költői :)

S.O.A. 2009.11.25. 10:23:56

@Ásómaci: annyiban talán, hogy az áramot és a meleg vizet külön infrastruktúra juttatja el, ha én szóvívő lennék:)), arra hivatkoznék, hogy 2 rendszert kell fenntartani... ettől még az egész elvalut, drága és átbaszásos!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:26:38

@Noname Cowboy:
Az nem tej, hanem fehér víz. A tehén meg szemberöhög, ha megmutatod neki a dobozos tejet.

S.O.A. 2009.11.25. 10:28:54

hát ez nem igaz, én is beszoptam a blogmotort... :))

@volánrulz: "Az elmúlt húsz év kidobott milliárdjai után azonnali és hatékony megoldást kell találni a roma kisebbség helyzetének, társadalmi beilleszkedésének felgyorsítására, bátran levonva a tanulságot az eddigi próbálkozások kudarcaiból"

tehát akkor: nevek, akik a milliárdokról rendelkeztek, nevek akiknél landolt, nevek, akik tudtak róla de semmit nem tettek. Sitt és teljes vagyonelkobzás mindegyiknek. Utána beszélhetünk a valódi romakérdésről.

S.O.A. 2009.11.25. 10:29:57

@Ásómaci: ááá, azok kirakatmajmok fillérekért. FB elnök stratégiai vállalatnál, arra gyúrok:))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:30:44

@Ásómaci: és sopánkodik sky, hogy sokan leválnak, és összeomlik a távhőszolgáltatás. Csodálod te szardarab? Gondolom neked Budakeszin (vagy hol az anyád ótvaros picsájában laksz te gennyedék...) mifasztszámít, hogy a sok hülye proli mennyit fizet, ugye?

@Milánka84: de állításuk szerint a "legolcsóbb fűtési mód Budapesten"... meg a kis faszom, az. Éves szinten olyan 200 körülre jön ki a szottyadt 46 nm-nek a fűtése. Ez HOL OLCSÓ??

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:33:17

@Milánka84:

Nem kell hozzá sokat tenni! Csak az ellenzéket szidni. Ehhez meg jöhet az FB tagság, meg valami jó kis katedra valamelyik főiskola/egyetem kommunikáció szakán.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:35:50

@Seduxen:

Elnyelte a blogmotor az előzőt. Szóval újra:

Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni az energiáról és az árakról.

www.hunnianet.net/irodalom/Apokalipszis_2012-Egely_Gy%C3%B6rgy_tanulm%C3%A1nya

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:36:25

Ja, biztos az NBH is olvassa, mert az előbb a blogmotor oda küldhette :D

esef 2009.11.25. 10:40:10

@Seduxen:
Ezen én is felhúztam magam. De ha mindenkinek elengedik az alapdíját, azért az rohadt sok pénz nem? Vagy van akkora extraprofit, hogy ez még belefér?
A Molnár Csabás MSZMP-s anyag mennyivel jobb? Abban is magukat fényezik, hogy mennyire fasza gyerekek...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:44:41

@esef: ááá, látom, azt Te is megkaptad... Igen, nagyon kellemes kis propaganda-anyag :)))

különben csak 1 havi alapdíjat engedtek el (az nekünk sz'tem olyan 6-8 ezer körül van, asszem). Megjegyzem a számla végösszegén ez nem látszott..

tempefoi · http://tempefoi.blog.hu/ 2009.11.25. 10:45:10

Fordított folyamat: a süllyedő hajóra MENEKÜLNEK VISSZA a patkányok.

Marcellusca 2009.11.25. 10:49:12

@Seduxen: Húúúú. látom ma nagyon elgurult a gyógyszered. :D
Vagy a tegnapi nap után ennyire jelentkeznek az elvonási tünetek? :D

Egyébként meg megértelek és nem irigyellek.
Mondjuk engem "csak" a csatornadíj fog érinteni.

picur3ka 2009.11.25. 10:51:58

Ja, a part komoly, ostorozo onkritikaval allt elo a valasztasok elott, mely soran - mintegy skizofrenikusan - szembeallitja magat a kormanyon levokkel.

A Zorban a hibas.

esef 2009.11.25. 10:52:56

@Seduxen:
Szorozzuk fel a 6e Ft-ot a távfűtéses budapesti lakások számával. Az összeg negyedének is rohadtul tudnék örülni ha hozzám vágnák...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 10:53:42

@picur3ka:
Meg a Jobbik! És a szegény romák azért nem tudtak eddig beilleszkedni, mert a magyarok mind kirekesztők! Ezzel bátran levonták a tanulságot a korábbi évekből

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:54:08

@Marcellusca: tegnap inkább a rebellis csigazabálók baszták fel az agyamat (Lyon).

Amúgy csak azért kúrtam fel magamat, mert ha egy áfa, vagy jövedéki adó emelés jön, akkor mondhatják azt, hogy fogjam vissza az ilyen-olyan "luxuscikk-fogyasztást". Vagy pl internet-szolgáltatót is tudok cserélni, ha drágának találom.

De basszus, ezek a szolgáltatások (villany, távhő, víz) MEGKERÜLHETETLENEK!!!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.25. 10:55:43

szerintem lehetőséget kell adni az ilyen fiatal tehetséges embereknekk mert akik ennek az ellenkezőjét állítják azok kóklerek meg mindenmás

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 10:56:53

@esef: ez egy picit demagógra sikerült :)))

persze, de gondolj bele, ha csak úgy "puszira" elengednek egy ekkora összeget, akkor milyen tartalékok lehetnek a távhő-szolgáltatás díjában?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.11.25. 11:01:43

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

Én akkor kókler és miazma vagyok! Kellenek a fiatal (megélhetési) politikusok nekünk, mint egy falat kenyér (vagy mint egy korty távhő)
Nekem kicsit kezd tele lenni a faxom (latinul pénix) a fiatal, tehetségekkel (Zuschlag, Újhelyi, Ficsor, Mesterházy, Molnár stb...) Mondjuk az öregek sem különbek. Amikor Ficsor lett a Nemzetbiztonságért felelős tárca nélküli minszter, akkor gondoltam, hogy itt már tényleg minden megtörténhet!

f.m.j. 2009.11.25. 11:08:34

@Ásómaci:

sosem lesz vége, ezt már borítékolhatjuk... mindig új, s új lovak jönnek, vagy lehet, hogy az ló ugyanaz, csak a nyeregben ülő változik, de az is ugyanaz, hiszen ha kiöregszik, kihal, saját atyafattyát ülteti fel

2009.11.25. 11:08:41

@Ásómaci: lehet hogy nekünk is el kellene kezdeni szlovákul tanulni? Lehet hogy ez a Bokros tud valamit?

szabogyula 2009.11.25. 11:39:29

2008 januárban a szennyviz köbmétere 284 Ft volt / nem a vizé , az egy más dolog /
A 284 Ft igy áll össze :
1. 115 ft : a csat-hálózat és szennyviztisztitás költségei
2. 42 ft : az önkormányzatot illető fejlesztési dijforrás
3. 40 ft : felujitási költségek
4. 39 ft : környezetterhelési dij
5. 48 ft : általános forgalmi adó

Azóta ugyebár emelkedett az áfa és változhatott sok minden is , ez 2008 januári adat .
/ FCSM /

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.25. 11:47:28

@Ásómaci: és még mi mindenmás is, és míg magyarországon igény van az antisemitizmusra és ezen jót tudunk kacagni, addig mindig ez lesz.:))

2009.11.25. 12:00:40

@Seduxen: A távhő megkerülhetetlen, mint egy adó. Amúgy (szerintük) nyugodtan elüldögélhetsz a petrojlumlámpa fényénél, fürödni meg ott a Rákos Patak.
Tényleg vicc, hogy itt már lassan a rezsi felemészti az egész alamizsnát, amit gurítanak, és még van képük netto csökkenteni holmi válságra hivatkozva, miközben az árak már jópár nyugat-európai országét felülmúlják. Csak azt nem értem, hova a búbánatos apám faszába megy el a különbözet, ami az európai árak és a balkáni bérek között van. Mert az jóval több, mint az a pár szánalmas százmillió, amit itt ellopnak. Pl én évi 2,2 millió forinttal járok az osztrák minimálbér mögött. És Ausztriában is audival meg mercedessel jár a tőkés burzsoázia, és ott sem hajléktalanszállón laknak a politikusok, szóval egyszerűen nem értem! Nyomtalanul tűnik el, de nem kevés pénz! Még csak nem is Kádár adósságát törlesztették belőle (sőt), egyszerűen eltűnt, mint a nyúl a cilinderben, és senki sem beszél róla, hogy hova.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.25. 12:21:06

@Ásómaci: úgy hogy szerény meglátásom szerint amikor a magyarok antisemiták nácik fasiszták és kirekesztők na akkor lehet tőlük lopni állásthalmozni illetve privatizálni

Potyoló 2009.11.25. 12:25:33

Ahhoz, hogy Magyarországon zsíros állami állást kapj, ahol sokat lehet lopni, három dolog kell:

Legyél éber, legyél stréber és legyél héber!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.25. 14:19:01

@laspalmas: jaaaa, bocsánatot kívánok... ha a népszabi megírta, akkor biztos úgy is lesz :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.25. 21:54:36

@Seduxen: világos, aki mást állít az hazudik! :) avagy: szavazz a liberálisokra, vagy lelőjük a kutyádat! magyar változat: szavazz a liberálisokra, vagy lesittelünk ... in progress... héberül hogy is van? :D

Ouaid (törölt) 2009.11.26. 23:23:00

Szeretnék érdeklődni, van-e olyan párt, nemzet, etnikum, nyelvi közösség, faj, csillagrendszer vagy dimenzió, amelyik még nem delegált tagot a BKV igazgatótanácsába.

picur3ka 2009.11.26. 23:33:39

@Ouaid:

'Szeretnék érdeklődni, van-e olyan párt, nemzet, etnikum, nyelvi közösség, faj, csillagrendszer vagy dimenzió, amelyik még nem delegált tagot a BKV igazgatótanácsába.'

Szerintem, rengeteg, a tobbsege akik delegaltak, valoszinuleg kommunista, szocialista , zsido, egesz maig, ez lenne a tippem. Ha volna ott valaki, aki kilog ebbol, az oda hazasodott. Egyeb galaktikai kerdes?

süti beállítások módosítása