Skip to content


       Szűrés lista

Nincsenek szavak erre: "Az MSZP nem támogatja az ingatlanadó bevezetését"

És még mindig csak január van ...

A jó Nyakó Pista szavait szeretném idézni:


"Az MSZP a következő parlamenti ciklusban sem támogatja a központi ingatlanadó bevezetését. Ingatlanadó nincs és nem is lesz, az MSZP akaratából biztosan nem. Az MSZP ezeket a döntéseket (Alkotmánybíróság) nemcsak tudomásul vette, de egy, a jövőre vonatkozó kijelentéssel is megtoldja: a szocialista párt a következő parlamenti ciklusban sem támogatja központi ingatlanadó bevezetését. Ennél egyszerűbben ezt nem lehet mondani, reméljük, Szijjártó Péter is megérti."


Egyre durvább anyagot tolnak magukba a kommancsok, mert most már tényleg überpofátlanul hazudnak.

Komolyan, nem volt a teremben egyetlen egy újságíró sem, aki miután abba tudta hagyni a nevetést, nem kérdezett rá, hogy Nyakó úr, ezt most mégis hogy?


(Köszönjük János a képet!)

És Nyakó, mikor ezt nyilatkozta, még nem is olvasta a Fideszes Mádi László szavait, aki megint felkúrta a csillagok közé a lasztit:


"Rövid távon el kell felejteni a vagyonadót. Majd talán később, egy polgárosultabb Magyarországon lehet létjogosultsága a vagyoni alapú adózásnak, de semmiképp sem a jelenlegi válság közepette. Kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető."


A Jobbikos Lenhardt Balázs is bevezethetőnek tartja az ingatlanadót, megfelelő előkészítés után, 50 milliós értékhatár felett, és le lehessen írni a személyi jövedelemadóból. Teljesen korrekt, az adócsalók és/vagy minimálbéres újgazdagok a nem adózó, 50 milliónál nagyobb értékű ingatlanjuk után adózzanak.

Szegény Szijjártó Petivel megint nem egyeztettek, ő még a régi lemezről nyomta a sódert:


"Aki az MSZP-re szavaz, az ingatlanadóra szavaz.

Az ingatlanadó bevezetésének veszélyét úgy lehet megszüntetni, ha az emberek leváltják az MSZP-kormányt.

Ha a Gyurcsány-korszak nem folytatódik, nem lesz ingatlanadó, ha viszont folytatódik, akkor lesz."

 
Vajon az MSZP mikor csapja a magas labdát?

Lesz megint hirdetés a Népszabiban, hogy katasztrófa készül?
Lesz aláírásgyűjtés az ingatlanadó ellen?
Készülnek az új szórólapok, hogy a Fidesz az ingatlanadó bevezetését tervezi, de az MSZP megvéd minden ingatlantulajdonost? 

Mikor állnak elő azzal, hogy a gaz IMF kényszerítette rájuk az ingatlanadó bevezetését, de ők úgy harcoltak a karvalybank ellen, hogy direkt rosszul írták meg a törvényt, hogy az Alkotmánybíróság elmeszelje?
Ahogy Medgyessy Péter, mint D209-es a KGB ellen, úgy vette fel titokban a Pénzügyminisztérium a harcot az IMF-el a Zemberek érdekében. És hogy vért izzadva dolgoztak hetekig a törvény szövegén, hogy biztosan megsemmisítse az AB?

Update:
Mádi Laci hamar megkapta a selyemzsínórt! Lacikám, ezt beszoptad!

A Fidesz szerint Mádi László csütörtökön pártja álláspontjával ellentétesen nyilatkozott az ingatlanadóról, ezért nem szerepelhet listájukon az országgyűlési választáson.

"A Fidesz álláspontja világos és egyértelmű: elutasítjuk az ingatlanadót, amelynek bevezetése egy igazságtalan, tisztességtelen és rossz döntése volt a kormánynak. Az Alkotmánybíróság döntésével viszont a józan ész diadalmaskodott." – közölte Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője.

Update #2:
Nyakó Pista lecsapta a magas labdát:

"Kétszeresen is lebukott a Fidesz csütörtökről péntekre virradóra, mert kiderült, hogy nem az MSZP, hanem éppen ők akarják bevezetni az ingatlanadót és a szakpolitikai ügyekben már formálódik egy Fidesz-Jobbik koalíció.
Mádi Lászlót a Fidesz "statáriális bírósága" azért radírozta le a párt országos listájáról, mert beszélt arról, hogy a legnagyobb ellenzéki párt kormányra kerülése esetén bevezethetőnek tartja az ingatlanadót. Aki beszél a Fidesz programjáról az politikai értelemben halott. A Jobbik - mintha jeleztek volna nekik - ugyanakkor jelentette be álláspontját az ingatlanadó bevezethetőségéről, mint amikor a Fidesz.
Ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó Magyarországon.
"

Címkék: politika mszp fidesz abszurd kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr781711742

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyakó Istvánt kizárták az MSZP-ből! 2010.01.31. 11:39:26

Nyakó Istvánt kizárta soraiból az MSZP a tegnap azonnal hatállyal összehivott vezetői megbeszélés során. Minderre annak okán került sor, hogy az őszödi beszéd 1300. napja alkalmából rendezett balliberális beszélgetésen...

Trackback: Hol? Zsarnokság van? 2010.01.29. 18:21:11

A mai téma a beszéd és fejfájás közötti szoros összefüggés lesz. Ahogy a mondás is tartja: Ne szólj szám, nem fáj fejem.     Mádi László reggel felkelt elköszönt feleségétől és gyermekeitől és elindult, hogy részt vegyen a Magyar Ingatlankö...

Trackback: Az értelem bére 2010.01.29. 16:05:52

  Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa azt találta mondani egy tegnapi szakmai konferencián, hogy az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, hosszabb távon azonban (megfelelő ingatlan-nyilvántartás alapján, gazdasági konjun...

Trackback: Repül az ingatlanadót támogató fideszes 2010.01.29. 15:20:02

Mádi László lekerült a Fidesz listájáról, mivel szembement a párt álláspontjával.

Trackback: A FIDESZ kirúgja Matolcsyt és Orbánt 2010.01.29. 14:29:32

Legalábbis nem tudok másra gondolni azt a hírt olvasva, miszerint azonnali kirúgás volt a jutalma Mádi Lászlónak, mert egy szakmai fórumon azt merte mondani, hogy  Az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalo...

Trackback: Fidesz, vagyonadó, svéd modell, meg a teli hócipő 2010.01.29. 11:02:01

Mádi László villantott egy nagyot a Fidesz nevében. Vagyonadóról beszélt, mint a jövőben szóba jöhető lehetőségről. Óriási baki! Mert a vagyonadó 2008-as előkerülése óta a Fidesz élesen támadta azt, kormányra kerülése esetén igérte annak eltörl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 11:58:48

@derelyegrádi szellem: na ha már itt vagy!

Please nézd már meg volanrlz és a köztem zajló - rendőr otthoni fegyvertartására vonatkozó - beszélgetést.

Köfi :)

órarugógerincű felpattanó 2010.01.29. 12:10:25

@martonx: És szerinted a lakástulajdonos, akitől bérled a lakást, a saját zsebéből fogja fizetni az ingatlanadót, vagy megemeli a bérleti díjat, és megfizetteti a bérlővel? Tudod, ha megy fel a gáz ára, akkor a péknél is drágább lesz a kifli.

gidabiga 2010.01.29. 12:11:21

@egogegó:

csodálkoznál :D

@martonx:

esetleg örökölt valaki és felújított?
nem tudhatod.

fentebb írtam, ha leírható lenne az adóból, rendben van.
vagy bérből és fizetésből élőknek is kifizethető összeg lenne.

Marcellusca 2010.01.29. 12:13:58

@JKLM: Ja.
Meg örökbe fogadott egy kátyút. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.29. 12:18:00

@Seduxen:

Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják.
Vagy a másik opció, hogy túl magabiztosak. Azt hiszik, mindent lehet, úgyis ők nyernek.

ketroot 2010.01.29. 12:21:17

@volánrulz:

Vazze ez a luvnya évfolyamtársam volt a körmendi rendészetiben.... Atyaúristen.

Marcellusca 2010.01.29. 12:23:27

@egogegó: Nem kell frekventált hely. Elég, ha csak Pesten laksz, nem perem kerületben, panelban és nem egy szoba-konyhás lukban.
Minjárt közelít a 30 millához.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 12:27:32

@laspalmas: megnyugtató kézben lesz náluk is a Marsall bot...

Asidotus 2010.01.29. 12:31:09

@Denimm:
A cigány milliomosokkal az a baj, hogy elmaradott, szar környéken van a palotájuk (többek között pont ő miattuk is rossz az a környék), és emiatt az ingatlan értéke nem is olyan nagy, lehet, hogy még az építési költséget sem adná meg neki egy átlag, de gazdag ember. Vagy ez éppen nincs benne a vagyonadó-kalkulátorban?

Marcellusca 2010.01.29. 13:04:29

@Nűnű: Erről egy "vicc" jut eszembe:
Két, teljesen azonos házban lakó szomszéd beszélget.
- Hogy lehet az, kedves szomszéd, hogy az én házam fele annyit ér, mint a magáé, pedig semmi különbség a kettő között?
- Há', azsé', mer' azs ín szomszídom nem csigány.
xD

És ebben az a vicc, hogy nem vicc.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:10:55

@eszkep:

meg azt is, hogy tényleg "ővé"-e az ingatlan, hiszem ha pl bankhitelből vette, az esetben csak akkor lesz a vagyonának része, ha kifizette.

@Seduxen:

Igen, erre emlékszünk. Ilyen konstruktív ellenzékiségek voltak, vegyük pl a 23 millió román ügyét, ami tudom, hogy nem mondott senki (se Keller, se H. Kovács elvtárs), de én azért mégis hallottam.

Az alapját az Orbán-Nastase megállapodás szolgáltatta. Ezt aláírás előtt megvitatták, megtárgyalták Megyoval, aki rábólintott.

Aztán harmadnapon előjöttek a 23 millió románnal. Ezek ilyenek a zsigereikben, szocializációjukban. Remélem Orbánék tanultak ebből, és ekként is fognak bánni velük.

Legjobban azt remélem, hogy kint van az irodájában a falon bekeretezve Szolzsenyicin kommancsokról írott szövege. Az minden helyzetben kellő eligazítással szolgál, értem ezalatt, hogy a szükséges és elégséges információt hordozza.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 13:15:13

@laspalmas: nocsak, ezek szerint mégis csak vannak gondolkodásra - minimális szinten - képes egyedek a pártközpontban!?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 13:15:54

@derelyegrádi szellem: A rendőrös kérdésemet meglesnéd? thx :)))

nyugatioldal 2010.01.29. 13:17:42

Úgy tűnik a fideszesek rugdosós hangulatban vannak:

Kirúgták a Fidesz listájáról Mádi Lászlót, az ellenzéki párt lakáspolitikusát, mert egy rendezvényen úgy nyilatkozott: előkészített módon, társadalmi vita után be kellene vezetni az ingatlanadót. Mádi nyilatkozata a Fidesz vezető gazdaságpolitikusainak elképzeléseibe illeszkedett.

vastagbor.blog.hu/2010/01/29/az_mszp_nem_tamogatja_az_ingatlanado_bevezeteset#comments

Nyakó Pityu mikor repül?

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:18:29

@laspalmas:

Ámen.

(Pedig nem mondott hülyeséget, 10-15 év távlatában talán elképzelhető egy ilyen, de rosszkor mondta, rossz helyen)

nyugatioldal 2010.01.29. 13:18:30

@nyugatioldal: Elasztam, de mindegy laspalmas már úgy is megelőzött... :-)

Marcellusca 2010.01.29. 13:19:18

@derelyegrádi szellem:
"meg azt is, hogy tényleg "ővé"-e az ingatlan, hiszem ha pl bankhitelből vette, az esetben csak akkor lesz a vagyonának része, ha kifizette." - Óóóóó, ez az igazán finom kérdés. :)
Az én fejemben már a legelején megfordult (mint "hiteles"), hogy miért nem a bank fizeti helyettem?
Ugyanis, azon kívül, hogy lakhatok benne, az állagát megóvhatom (tisztasági meszelés, hehe) és a qrwa magas részleteket fizethetem, egyebet (átalakítás, bővítés, eladás) nem tehetek a bank engedélye nélkül.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:19:21

@Seduxen:

Másold légyszi ide, nem akarom keresni.

Rwindx 2010.01.29. 13:19:26

Most látom más is belefutott, bocsi a spamért.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:22:00

@nyugatioldal:

Majd tavasszal, remélem. Visszamegy Varbócra körjegyzőnek, bár rá még talán az a kabát is nagy.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:24:18

@volánrulz:

Ugyan már az adótartozók listája náczi, és kész.

nyugatioldal 2010.01.29. 13:26:13

@derelyegrádi szellem: Azért mennyire sajnálom szegényt, hogy a nagy stressz miatt elkülönült a családtól és külön jár be dolgozni, legalábbis külön külön vették (veszik?) fel a ktgtérítésük:

Nyakó István, az MSZP jelenlegi szóvivője a 2002-2006-os parlamenti ciklusban 4 millió 323 ezer forint szállásdíjtérítést és 13 millió 835 ezer forint utazásiköltség-térítést vett fel. A képviselői alapdíján és a két bizottsági tagság után járó díjazásán felül felvett pénzből a napilap kalkulációja szerint évente 164 ezer 876 kilométert utazott.

Nyakó István felesége, Nagy Nóra is képviselő volt 2002 és 2006 között, ő a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi listáról jutott be. A parlamenti ciklus alatt három bizottságnak is tagja volt, valamint az Országgyűlés jegyzőjeként is tevékenykedett. Nagy Nóra szintén felvette a 13 millió 835 ezer forint utazási költséget, valamint 4 millió 158 ezer forintnyi szállásköltség-térítést.

www.vg.hu/kozelet/vg_online/kozelet_-_belfold/081209_nyakoek_252104

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.01.29. 13:28:35

Mi lesz majd a legközelebbi bejelentésük ?!?!?
Írok pár példát:
- Az mdf midig is szimpatikus párt volt a szocialisták számára...
- Nem is szeretjük a piros színt.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 13:30:05

@derelyegrádi szellem: ejjjj, a lustaság fájna... :)))

kuruc.info/r/35/54209/

Seduxen 2010.01.29. 11:09:19
@volánrulz: @Marcellusca: na meg is van, amit kerestem:

62/2007. (XII. 23.) Korm.rendelet
109. §
(1) A szolgálati lőfegyver szolgálatban nyíltan is viselhető, szolgálaton kívül csak rejtett módon hordható.
(2) Géppisztolyt vagy gépkarabélyt a rendőr kizárólag szolgálatban és külön utasításra tarthat magánál.
(3) Szolgálati pisztolyát a rendőr szolgálaton kívül is magánál tarthatja.
(4) Szolgálati pisztolyt más kereső foglalkozás végzése közben a rendőr nem viselhet.
(5) Ha a rendőr a szolgálati pisztolyt és lőszert szolgálaton kívül magánál tartja, csak állandóan lakott lakásban, biztonsági zárral ellátott szekrényben, fiókban vaslemez kazettában tartható úgy, hogy ahhoz illetéktelen személy ne férjen hozzá. A pisztolyt ürített, fesztelenített állapotban, a lőszerektől elkülönítve kell tárolni.

volánrulz 2010.01.29. 11:22:05
@Seduxen: na az 1-es 5-ös pont nem teljesül
szolgáltaon kívül csak rejtve (gondoloma lakáson tartózkodás nem tartozik az a szolgálati időbe) és
"illetéktelen személy ne férjen hozzá" rész a lényeg

egyébként klub tagságai:
# Rendőrök Klubja [RK]
# BRDSZ Szakszervezet [Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete]
Rendészeti Védegylet [Rendvédelem. RVE]
HATÁRŐRSÉG ZENEKARA [EMLÉKOLDAL]
szóval...
mindenesetre letöltöttem a nagy felbontású képeket biztos ami biztos :D ha véletlenül letörlik :D
a nőnek most 960 ismerőse van
a férfinak 465
na nézzük mennyi lesz 2-3 órán belül :D

Seduxen 2010.01.29. 11:25:55
@volánrulz: pont, hogy az (5) bekezdés teljesül csak igazán!

sajnos az esetleges jogkövetkezményekről nem találtam semmit, de ha nagyon koncentrálunk, hipp-hopp megjelenik a blog házi jogásza, és villanyt kapcsol az éjszakában :)))

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:36:13

@nyugatioldal:

Nagy Nórát megértem. Én se ülnek be a Nyakóval egy autóba, és nem is aludnék vele egy ingatlanban, hogy többiről már ne is beszéljünk. :-)

órarugógerincű felpattanó 2010.01.29. 13:41:56

Zero a vipméles címre kűttem képet a poszthoz :)

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:44:45

@Seduxen:

Itt nem fegyvertartásra vonatklozó szakaszok a lényegesek, hanem az, hogy ilyen módon pózolni rendőrhöz méltatlan magatartás, ami végső szankcióként a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.

Megjegyzem a rendőr a szolgálati fegyverét senkinek át nem adhatja, különösen nem civilnek, akinek nincs is engedélye a viselésre. Akinek nincs engedélye az nem is foghat a kezében fegyvert.

Mondjuk azt is elmeorvoshoz kell vinni, aki ilyen figurával szolgálati jogviszonyt létesítette, mert ott elméletileg van egy pszichológaiai teszt is, ami pont az ilyenek kiszűrésére lenne hivatott. A teszten átment a tula gádzsi, de az IWIW-en lebukott.

Szolgálati viszony megszüntet, stukker visszavesz. Ennyi.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:46:17

@fricy:

Ez azért van, mert Szijjártó mindig a biztosra megy. Nézd meg azt a norvégmintás pulóverét, egyszer bejött, azóta abban van. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 13:49:19

@derelyegrádi szellem: "Megjegyzem a rendőr a szolgálati fegyverét senkinek át nem adhatja, különösen nem civilnek, akinek nincs is engedélye a viselésre. Akinek nincs engedélye az nem is foghat a kezében fegyvert."

na az idézett (5) bekezdést én erre értettem: "tartható úgy, hogy ahhoz illetéktelen személy ne férjen hozzá"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.29. 13:53:27

Kaptam egy remek Nyakó-plakátot, beletettem a posztba! xD

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 13:58:40

@Seduxen:

Az nem erre vonatkozik. A rendőr (de mindenki aki engedéllyel tart fegyvert) otthon úgy köteles tárolni, hogy ahhoz illetéktelen (tehát rajta kívül senki) ne férjen hozzá, értendő ezelatt, hogy elzárva, fegyvert, lőszert különtárolva. Ez azt kívánja kivédeni, hogy hazamész lebaszod a kredencre a stukkert megtöltve csőre húzva, azt valaki felveszi, azt jól lelő vele valakit.

Itt a helyzet az, hogy nem a tárolás szabályait szegte meg, hanem ÁTADTA valakinek a fegyert, hogy pózoljon, meg idétlenkedjen vele, és ez nem ugyanaz, az utóbbi jóval súlyosabb megítélésű, önmagában elegendő lehet a szolgálati jogviszony megszüntetéséhez.

teknős 2010.01.29. 14:04:32

Azért egy mellékszál, ütödött jobbikosoknak: aki elveszíti a munkáját és mondjuk egy válság miatt tartósan nincs munkája, attól elveszik a házát? Komolytalanok vagytok!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 14:06:08

@derelyegrádi szellem: jó, biztosan jobban tudod, én így értettem, de ez nem az én "asztalom".

én az ilyen agysebészeknél (mint pl a tegnapi buszsofőr is) azt nem értem, ha már elkövet valami szabálytalanságot (vagy akár bcs-t), minek dokumentálja az egészet?

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.01.29. 14:08:56

Ha valaki elolvassa ezt a plakátot és utána rábólinta, hogy igaza van, attól megvonnám a szavazati jogot, mert feldékeny és súlyosan hülye is.

derelyegrádi szellem 2010.01.29. 14:15:30

@Seduxen:

Erre a fogós, és egyébként jogos kérdésre a magyarázat a képeken látható.

Ha egyből rájössz, náczi vagy! :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.29. 14:17:24

@derelyegrádi szellem: ezdeszemét volt Tőled :)))))

"Ha egyből rájössz, náczi vagy! :-) "

Miért is? Ha azt mondom, hogy azért van ennyi esze, mert rendőr (vagy fordítva: azért rendőr, mert ennyi esze van), akkor már rögtön náczivá leszek? :)))

neeskens 2010.01.29. 14:17:45

Napi nonszensz a Hírszerzőn

" Amikor több mint egy éve felszólítottuk a Magyar Nemzeti Bankot, hogy radikálisan, 6 százalékra csökkentse a jegybanki alapkamatot, az MSZP, a kormány, és a nemzeti bank vezetője is élesen támadta a Fideszt és Orbán Viktort. Ha akkor elfogadták volna a Fidesz javaslatát, most nem lenne Magyarországon 150 ezerrel kevesebb munkahely, nem lenne 10 és fél százalék a munkanélküliség, és nem lenne 8 százalékos a gazdasági visszaesés."

Szijjártó Péter az MNB kamatdöntéséről

Szegény, biztos szar lehet egy magyar párt szóvivőjének lenni. MInden nap nyomatni a hülyeséget reggeltől estig.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.01.29. 14:28:46

Komolyan mondom, én már csak hátradőlök és röhögök ezeken a barmokon. Mind a két párt elmehet a sunyiba.

Putyur 2010.01.29. 14:36:46

@martonx: Nem az ingatlanadóval van a baj, hanem az adóalap számítási módszerével (bár az Alkotmánybíróság nem emiatt meszelte el). Valóban igaz; fizessen aki luxusban él. De!
Vegyünk két egymás mellett lévő lakást a körúton; 3,5 szoba, 140 nm, II. emelet (lift nincs).
Ez (a kimúlt rendelet szerint) kb. adóköteles. Kérdés: ha az egyikben egy bankigazgató él a kiskutyusával - de amúgy tökegyedül, a másikban pedig nagypapa-nagymama, fiú-asszony + 3 gyerek - akkor melyik számára luxus a lakás, és melyik számára a legalapvetőbb lakhatás...? EZÉRT nem igazságos ez a fajta teherviselés.
(Arról nem is beszélve, hogy a fentemlített bankigazgató azon nyomban két különálló ingatlanná alakítja (papíron) a lakást, és így nem kell majd adót fizetnie.)

egogegó 2010.01.29. 15:12:01

@Marcellusca: Erre gondoltam, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy erre a pusztában, van olyan település hogy a fél falut meg lehetne venni ennyi pénzből!Valaha én is örököltem nagyszüleimtől egy szép kis parasztházat, de én nem költöztem oda, mert ahogy fogytak az öregek a környékről, egyre több kétes egzisztenciák és pereputyuk költözött a szomszédos házakba.Azt meg képzeld el mennyi ért végül is.De az Illetékhivatal és az APEH az nagyon tudja mennyit kell befizessél érte!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.29. 15:19:24

Nyakó Pista lecsapta a labdát:

Az MSZP szerint kétszeresen is lebukott a Fidesz csütörtökről péntekre virradóra, mert kiderült, hogy nem az MSZP, hanem éppen ők akarják bevezetni az ingatlanadót és a szakpolitikai ügyekben már formálódik egy Fidesz-Jobbik koalíció.

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1294032

bunko_jobbos 2010.01.29. 15:21:37

Nem normális ez a Mádi. Saját magának köszönheti, pedig jó fej. Mi a f*szért kell lepcsesszájúskodni?

Rwindx 2010.01.29. 15:27:14

@zero:
Én bevezetném a pofátlan hülyeség adót. Az első befizető nyakó elvtárs lehetne. Mértéke megegyezhetne a teljes vagyonéval.

Hosszúlépés 2010.01.29. 15:38:08

@egogegó:

Hát igen...mondjuk, én nem rettegtem a 35nm-es panelkuckómban. Bár, ha az APEH szerint megér 30 milliót megegyezünk és vihetik :D

nyugatioldal 2010.01.29. 15:47:22

@neeskens: Szerintem ezeket tenyésztik valahol...

Fell Bandi 2010.01.29. 16:05:35

Sok barom van a maszopban, de ez a nyakó azok közül is kimagaslik. (na jó, a török zsolt meg még egy kettő pariban van vele) Most pl. nyilvánosan ismerte el, hogy számukra nem az ország érdekei szerint dől el, hogy támogatnak-e egy törvényt, hanem pártérdekek alapján. Sejthettük hogy volt ez már így máskor is, más pártnál is, de ez a fafej most ezt be is ismerte. Sok ilyet a maszopba!!!

Jobbágy 2010.01.29. 16:15:05

Nemtom, volt-e, de a kurucos rendőrnő ügyét vizsgálják: www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=306610

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.01.29. 16:16:55

Vannak itt hárman, akik meg merték említeni Mádi nevét.
A többi fél, hogy a sorsára jut?

loláb 2010.01.29. 16:18:08

Azért ez is megérne egy posztot:

Az AB szerdán elmeszelte az ingatlanadót, amivel a tervezett államháztartási hiány 3,8%-ról 4,0%-ra nőtt. A költségvetés beterjesztésekor 0,6%-os GDP csökkenéssel számoltak, azonban, minő remek hír, Oszkó Péter csütörtökön, 1 nappal az AB döntés után bejelentette, hogy várhatóan mégsem 0,6%-os lesz a GDP csökkenés, hanem csupán 0,3%. Ezzel (az állami ujraelosztás mértéke 45-47%, azaz minden megtermelt 2 forintból majdnem 1 az államhoz kerül valamilyen úton). Ez a remek GDP adat tehát önmagában 0,15%-kal javította a költségvetés egyenlegét, így minimális tartalék átcsoportosítással végül is mindenféle új adó bevezetése nélkül teljesülhet a "kőbe vésett" államháztartási hiánycél.

Persze véletlenül sem csak számmisztika az egész, biztosan komoly, megalapozott kalkulációk állnak mögötte, és csak merő véletlenség, hogy a bejelentésre másnap kerül sor.

Mindenestere az a szerencse, hogy ezt a megalapozott terveket készítő, és felelősen gazdálkodó szakértői kormányt annyira becsüli az IMF, meg az unió, hogy csont nélkül benyalja a legnagyobb szőrős lólábakat, amik a szoknya alól kilógnak.

órarugógerincű felpattanó 2010.01.29. 16:19:45

@simonmondja.: Most, hogy a főnököd (Nyakó) bejelentette, hogy nemhogy nem akarnak ingatlanadót, hanem ellenezni is fogják, akkor neked nem elhatárolódást kellene követelned Máditól? Mi lesz így a bögrével?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.29. 16:20:26

@loláb:

Persze, csütörtökre futott le a kalkuláció az Excel '97-ben ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.29. 16:21:44

@simonmondja.:

Mármint mire gondolsz?

A Hírszerző ott volt Nyakó sajtótájékoztatóján?

tudi 2010.01.29. 16:29:06

Bazzeg hát pesta te nemtudom mit szívsz/tolsz/szedsz, de adjál már belőle nekem is. Ez az év vicce ki akarta bevezetni, hát csak nem a drága mszp, hát dehogynem, az Ab kifogásolta, hogy rosszul volt előkészítve, a jobbikosnak igaza van lehetne itt ingatlanadó, de aki adózik letudja írni az adóból. A fidesz meg hát, nem is találok szavakat, néha az az érzésem, hogy eza peti gyerek nem is ember, hanem egy kiborg/robot, amit beletáplálnak csak azt tudja mondani.

Auris 2010.01.29. 16:44:18

Hát nem tudom...
Ezek a fiúk mintha kicsit túlpörgetnék magukat. Még csak január van srácok!! Nézzetek már a naptárra!!!
És már most olyan szintre futtattátok a kampányt (értsd: hülyeséget, népbutítást, hazgságözönt, stb), hogy el sem tudom képzelni hogyan lehet még fokozni. Mi lesz még itt? Kiderül, hogy az öszödi beszédet Pokorni mondta, hogy a miniszterelnök valójában Orbán volt egy Bajnai jelmezben és Kóka pedig egér a Marsró???l!! Lassítsunk hé, ezt már az én gyomrom sem bírja.

Ez már lassan üti az 5 éves adócsökkentés parlamenti elfogadásának esetkörét. És még van majd 3 hónap a választásokig!!! Nagggyon durva!

Mádinak részvétem. Két esetkör lehetséges.
1.) Normálisan gondolkodó emberként nem fogta fel, hogy ez itt nem az értelem ideje. A Kincses sziget, az Aranyszarvas legendája és egyéb ilyen kampányelemek közé nem fér be egy józan szakmai felvetés egy adójogi kérdésben, még feltételesen sem.
2.) A másik sejtésem még rosszabb. Lehetséges, hogy egyszerűen útban volt a párttársainak a helyezkedésben, ami már az eljövendő koncért megindult a jobboldalon.

Roxvox 2010.01.29. 17:19:52

Dübörög a gazd...izé a kampány. A hülyeség szorgalommal párosul, kész életveszély.

Roxvox 2010.01.29. 17:24:23

Lesz 13. havi kampány is?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.01.29. 18:41:56

OFF:
Lesz itt lőszer: most kaptak némi utánpótlást a kommancsok a kormánytól.
index.hu/belfold/2010/valasztas/2010/01/29/egymilliard_forinttal_olajozhatja_a_szocialista_kampanyt_a_kormany/
Ezek a köcsögök simán képesek lesznek feljönni 30% fölé. Itt már tényleg csak a lmpvs segíthet. Meg a jó öreg MG42.

kamasuka 2010.01.29. 19:05:04

OS - A Fidesz reagálása Nyakó István (MSZP) közleményére

Budapest, 2010. január 29., péntek (OS) - Kevesen beszéltek még annyi hülyeséget egy nap alatt, mint ma Nyakó István.

Cser-Palkovics András,
a Fidesz helyettes szóvivője

Tündér_Lala 2010.01.29. 19:13:24

Itta válasz arra, hogy az egy bites kommunikációért fikázott Szijártóé a járható út. Nem lehet értelmesen beszélni kérdésekről (mint Mádi) mert azt rágalmakkal megfűszerezve a párt ellen fordítják. Ilyenkor sokkal fontosabb a fegyelem, mint bármikor máskor.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.29. 19:47:17

hiányolom a régi mszp-s posztot, ahol látszik h ők akarták bevezetni az ingatlanadót

Kartal (rezervált) 2010.01.29. 20:00:01

Ingatlan adó??? Basszák meg, ahhoz először ingatlannak kellene lenni! De ezzel a 12 órás műszakbeosztással sem keresek annyit, hogy hitelt kapjak BÁRMELYIK banktól, szóval mehetnek a 'csába, nem lesz ingatlanom, így nem adózok.
Egyébként tényleg bevezethetnék 30-40 millió fölött...

kapdbeabalbokám 2010.01.29. 20:28:25

@egogegó: szia
Építkeztem... jó nem vagyok sikeres, nincs kész a ház-nagyon, néztem a kalkulátort.
Annak idején azt monda az asszony, ha a falat arrébb toljuk a 2. WC mellé befér a mosdó-zuhany.
Ettől lettem a kalkulátor szerint adózó Bp-n. Ne gyere avval, hogy miért 2 WC --család.
Úgy fos ahogy van--a Fletó pajtás nevén nincs csak az anyuka pápai lakása.
Más: voltam egy konferencián ahol fellépett a táncos lábú, ahol az anyuka a gázórát lesi-a fia szerint, este a híradó adta, hogy egyet ért a távhő problémával hísz az anyuka is mondja. Jó a két dolod nem megy egyszerre.Ez 2006-ban volt. Addig és azóta sem hiszek nekik.

kapdbeabalbokám 2010.01.29. 20:35:01

@Marcellusca: ja
nézd én így jártam volna

Kartal (rezervált) 2010.01.29. 20:42:30

Ez már olyan, mint a Monty Python filmje, az Erik a viking. Amikor Atlantisz süllyed, a királyt körülülik a talpnyalói, és szajkózzák: "nem emelkedik a vízszint" - vagy valami ilyesmit. "Nem emeblugyblugyblugy..." Aztán eltűnnek a tengerben.

Ted Striker 2010.01.29. 20:54:39

Update #3

Mádi meghasonulva menti ami menthető csakhogy ezzel még szánalmasabb lesz...

"Mádi László (Fidesz) a vagyonadó ellen van
2010. január 29. 18:40
Nem támogatja a vagyonadót Mádi László, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki szerint szavait félreértették. "Nagyon sajnálom, hogy szavaimat félreértették, illetve félreértelmezték. Én a vagyonadó ellen vagyok" - fogalmazott közleményében a politikus. Hozzátette: "A mai történések nem változtatnak azon, hogy fideszes voltam, vagyok és leszek". Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken közölte az MTI-vel: nem indulhat Mádi a Fidesz listáján a tavaszi országgyűlési választáson, mivel "szembement" a párt ingatlanadóval kapcsolatos álláspontjával.
Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének csütörtöki rendezvényén azt mondta, az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető. MTI"

kapdbeabalbokám 2010.01.29. 21:04:56

@kapdbeabalbokám: szia
Szerinted miért nem lehet valakibe észt verni??
Most kijelentem a következőket:
Szent meggyőződéesem, innét a forrás megjelölése nélkül bárki idézheti::
A MASZOP pártján 3 féle "ember" lehet:
ostoba
köztörvényes bűnözö
a kettő keveréke- kik nem voltak elég inteligensek, lásd napi sajtó--"elvtárs támogasd a lebukottakat"

Rikki Harcos 2010.01.30. 00:26:18

asztakurva! tegnap este írtam, hogy mit fognak nyilatkozni, pontosan eltaláltam a tartalmát és hogy Nyakó István fogja mondani...

nyg 2010.01.30. 09:25:53

Nyakó most is hazudik.
A parlament 195 igen, 165 nem és 1 tartózkodás mellett fogadta el az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvényjavaslatot.
Lendvai Ildikó: a szocialista párt és elnöksége tiszta szívvel vállalja a vagyonadó
koncepcióját.
Szanyi Tibor: Összességét tekintve azt mondom, hogy igen, szükség van ilyen jellegű adóra. (Taps az MSZP padsoraiból.)
Bajnai: ostobaság lenne megszüntetni, és meglepődne, ha az Alkotmánybíróság (AB) ezt tenné
Csabai Lászlóné (MSZP) egy általános vagyonadót üdvözölne, mely az önkormányzatoknak jelentene bevételt.
Szabó Zoltán: A Fidesz a jómódúakat részesíti előnyben a szegényebb rétegekkel szemben, amikor a vagyonadót eltörölné.
Medián: Az MSZP-szavazók 80 százaléka fenntartások nélkül támogatja a javaslatot.

egogegó 2010.01.30. 09:58:05

@kapdbeabalbokám: Szia!Megértem és egyet értek veled!Azt a tusolót papíron alakítsd át egy cég irodának és akkor, ha nem te leszel a főnök, akkor mindjárt kivonhatod a lakóterületből.A táncoslábú édesanyja figyelhetne a fiára is, ha már annyira kell nézni azt a fránya órát, ugyan mennyi a vagyona és akkor elgondolkodhatna miért nem kisszéket csináltak, mert akkor ülve is nézhetné.

Avatar 2010.01.30. 17:43:35

Nyakó politikus. Ő arról beszélt, hogy nem támogatják az ingatlanadót, de arról nem beszélt, hogy a vagyonadóval gondjuk lenne. Az egy apró mellékszál, hogy a vagyon fő elemét általában az ingatlan teszi ki...
Tudod, ez olyan, mint hogy nem volt taggyűlés, csak összegyűltek a cég tagjai.
Szánalmas. Oldaltól függetlenül.

Roxvox 2010.01.30. 18:52:35

@nyg: "Az MSZP-szavazók 80 százaléka fenntartások nélkül támogatja a javaslatot."

Hiába akarják ennyien az Mszp-ből, ha a Fidesz akarja bevezetni, na.:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.01.31. 14:31:39

Ez röhejes már! Meg akarják csinálni, aztán kiderül hogy nem pálya, és utána van képük még azt mondani, hogy ők ezt soha nem akarták?

Kíváncsi vagyok, ki fog a maszopra szavazni.
Mondjuk arra is, hogy egyáltalán ki fog szavazni.

Putyur 2010.01.31. 15:10:26

Ez a nempiti:

www.168ora.hu/itthon/mind-az-ab-mind-az-mszp-keresztulhuzta-a-fidesz-szamitasait-50475.html

A gaz Fidesszel szembeszállva az MSZP nem engedi bevezetni az ingatlanadót.
Azért szavazták meg, hogy az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek nyilvánítsa, és akkor már a Fidesz nem tudja bevezetni. Jól kifundálták, mi?

Azt mondják, hogy egy statisztikus bármit be tud bizonyítani; és ugyanakkor annak az ellenkezőjét is.
Úgy tűnik, a politikusok is. Ha baloldaliak, akkor szemrebbenés nélkül; sőt, el is hiszik.

kuki123 2010.02.01. 08:35:29

@teknős: aki hitelből fizette? ....attól tuti mert nem lesz miből 50-60-70e-ret kipengetni ..jó ha kenyérre lesz

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.02.01. 08:36:46

@Putyur: Aztakurva, jól megmutatták nekik. Most aztán nem szeretnék a mocskosnáci Fidesz helyében lenni!
Javaslom, hogy a keménydrogok legalizációjáról, és a rendőrség feloszlatásáról is nyújtsanak be javaslatot, nehogy a Fidesz ezeket is bevezethesse.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 10:09:49

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: szerintem a nap mondása is pinaszőr attilától származik:

"Akit igaztalanul vádolnak, megvédjük, akiről pedig kiderül, hogy hibát vétett, nem védjük meg, és ez általánosságban igaz - mondta Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a párt Nyugdíjas szolidaritás című rendezvénye előtt."

Érted?! "Hibát vétett"... Muhahaha... Sikkasztás, hűtlen kezelés: hibát vétett. 8-an vernek meg egy nőt: gyerekcsíny...

ez kész ez az ország...

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2010.02.01. 10:38:49

@Seduxen:
Hibát vétett... b+... Mesterházy úr, Ön elhiszi, amit mond?
Már nem is lmpvs meg mschnngwhr, száj befog, fej lehajt, dolgozok sokat, gyűjtöm a zsét (ez is milyen már... túlórázok sokat -> több pénzt keresek -> több adót fizetek -> folytassam?), néhány év múlva meg szépen felpakolom a családot, oszt'jónapot.
Bakker Seduxen, ez van... de biztos lehetsz benne, hogy a kisfiam nem itthon kezdi el az áltisit, hogy a pirézek majd jól terrorizálják. (Phejjj, mocskosgecik...)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 10:47:27

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: én pont tegnap hümmögtem egy sort a zasszonynak - a naplós Cozma-sztori kapcsán -, hogy tuti nem merném elengedni majd 16 évesen a gyereket diszkóba. Ideggörcs lennék, amíg hazaér. Nem is beszélve arról, ha ne adj' Isten nem ér haza...

Nekünk is meg van a "bejáratott" hely, ahol erős fészkontroll van - állítólag a tulajok "olyan" vállalkozók, hogy nekik ezt is lehet -, nem is nyekeg a tasz, meg a többi buzi, hogy kit, és miért nem engednek be. Igaz, balhét még soha nem tapasztaltam, pedig elég sok az ittas egyén... :))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 10:48:06

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: "de biztos lehetsz benne, hogy a kisfiam nem itthon kezdi el az áltisit"

... sajnos jogos.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2010.02.01. 10:56:00

@Seduxen:
A családi béke érdekében nem néztem meg... a zasszony kiakad a "hömmögésemtől" :D
Inkább a kisfiammal játszottam :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 11:50:41

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: mennyi idős is? lassan 1 éves lesz, nem ?

szerencsére én sem hallottam mindent a riportból, mert a fiatalúr elkezdte berámolni a játékait a ládikójába, ami annak a biztos jele, hogy fürdeni akar :)))

picur3ka 2010.02.01. 12:21:13

@Seduxen:

'és ez általánosságban igaz' No comment.

derelyegrádi szellem 2010.02.01. 15:10:16

@Seduxen:

Hát ez sajnos nagyon jogos. Mikor én 16-17 éves voltam nyugodtan jártunk midenhova, éjszakai szórakozóhelyre is. Előfordult, hogy elcsattant egy-két pofon, és aki állva maradt annak volt igaza, de ennyi. A földrekerült ellenfelet nem rugdosták össze, nem szúrkálták meg.

Most? Ha egy 210 cm-es bikanyakú csupaizom sportolónak komoly tartanivalója van egy sima discoban, mert van, amit az is bizonyít, hogy egyenesen meg is ölték, és másikat megnyomorították, a harmadiknak eltörték az állkapcsát, akkor a mi gyerekeink mire számíthatnának? El nem merném engedni sehova. Most rosszul néz (vagy a bodzaszedő annak minősíti saját hatáskörben a "nézést") megölik, és ezen már az sem segít, ha a gyilkosa is börtönben, vagy a föld alatt találja magát harmadnapra. A fiamat az már nem adja vissza.

Nekik már valami más megoldást kell találniuk a szórakozásra.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 15:57:17

@derelyegrádi szellem: minden szavaddal egyetértek. én alapvetően egy jámbor állat vagyok, de ha a gyereknek esne bántódása (tudván, hogy már semmi nem hozza vissza), de nem is bíznám az igazságszolgáltatásra az ügy megnyugtató rendezését. akkor már nekem úgy is mindegy lenne...

"Nekik már valami más megoldást kell találniuk a szórakozásra"

Ehh, erről egy 16 éves tesztoszteron-túltengéses fiatalembert meggyőzni... Még apaként sem lesz egyszerű, asszem :) Lehet, hogy el kellene kezdenem lementeni a különféle honlapok híreit, és 16. születésnapjára a néhány ezer oldalas kinyomtatott dokumentumot díszkötésben átadni...

derelyegrádi szellem 2010.02.01. 17:27:16

@Seduxen:

sajnos nem győzi meg. Mindenki (kölönösen a fiatalok) azt hiszi, hogy mindez csak másokkal történhet meg, vele nem.

Egyre többször jut ez eszembe, pedig még kicsik a gyerekek. Meg a saját gyerekkorom is, amikor 8 évesen egyedül jártunk edzésre, majd onnan este haza, majd később szórakozni hajnalig, és egyszerűen nem volt olyan, hogy valakit agyonvertek, vagy megszúrtak volna. Nem is járkált senki késsel discoba, meg sehova. Még a bodzások se. És hát megvolt az 6-8 bodzás akit beengedtek, a többit egyszerűen nem. És a bodzás aki bejöhetett, az nagyon vigyázott magára, nehogy aztán őt se engedjék be. Ha közűlük bárki arcoskodott, azt a többi állította le, nehogy kitiltsák őket.

Mondjuk olyan se volt, hogy maguk a kidobók vertek volna félholtra (vagy teljesen holtra), ha hibáztál, akkor szépen megfogtak és kivezettek, ha nagyot hibáztál, akkor kitiltottak. De nem vertek agyon, rúgtak nekifutásból fejbe. Igaz akkoriban (legalábbis az egyik helyen ahova jártunk) egy volt bokszoló, akkor már bokszsedző gyerek volt a kidobó. Mindeki ismerte (a bodzások is), tudta, hogy a Radóval nem kell csinálni a fesztivált, ha azt modta menj ki, akkor fogtad magad és kimentél. Eleinte egy két "utcai harcos" bepróbákozott, de amikor nem jöttek ki az 5 másodpercből, és később magukhoz tértek, rájöttek, hogy kár volt. El is fogytak az ilyen jellegű kisérletezők (volt talán 2), így volt, hogy két évig a kezét sem kellett felemelnie, nemhogy ütni.

Akkor így ment ez. Ettől a mai helyzet fényévekre van, ha nem egy másik vendég szúr le, akkor kidobók vernek halálra, mert locsoltad a pezsgőt, amiért simán ki kéne vezetni a helyről, aztán kész.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.01. 19:36:06

@derelyegrádi szellem: legalább ezt is megtudtuk, hogy 2 (vagy több?) "kis szellem" várja otthon a "nagy szellemet" :))))

sajnos nagyon igaz, amit írtál... nem tudok mit hozzátenni, se semmi okosat erre mondani :(

Metrós Ryder 2010.02.02. 01:40:25

@egogegó: "Én nem tudom, hogy mit pöcsölnek az ingatlanadóval, ahol én lakom elvétve volna 30 millás kéró.Nem túl sok hely van az országban, (gondolom) hogy egy egyszerű lakóingatlan elérné ezt az értékhatárt.Az én békaperspektívámból így látom.De nyilván egy frekvetáltab helyen laknék, nagyot csodálkoznék!"

Sajnos jól mondod, átlagos vagy enyhén prolesz budai környéken is hátast dobnál, nagyon drágák az ingatlanok (Pesten is sok környéken nyilván). Amúgy meg eszem-faszom megáll, lehet-e nagyobbat hazudni? Kurvára kapar az MSZP, nehogy elhigyje a sok tróger. :))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.02. 10:42:59

@derelyegrádi szellem: 2 gyerek, 3 szoba, 4 kerék, vagy hogy is volt? :))) akkor ez már túlteljesítve... :))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.02. 13:17:21

@derelyegrádi szellem:

Gratulálok (leginkább persze a nejednek), és jó egészséget, sok nevetést kívánok nektek.

Dercsár 2010.02.03. 15:20:21

Eddig azt hittem, a Monty Python-t nem lehet felülmúlni. És mégis lehet! Mostantól rendszeresen fogom olvasni a pártnyilatkozatokat. Fergeteges hangulat, abszurd helyzetkomikum!

süti beállítások módosítása