Skip to content


       Szűrés lista

A jobboldali statisztika visszavág

Egy nappal Molnár Csabi után a Fidesz is bemutatta összehasonlító kiadványát az elmúlt évekről.

A címe "Itt az idő!", és Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatójának elmondása szerint 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért készült, teljes költségvetése pedig - kézbesítéssel együtt - 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg.

Nézzük meg ezt is.

Címkék: kampány fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr161786697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 20:43:35

@Lone Wolf: Pontosan. Nem ártana valaki olyat is megkérdezniük fröcsögés előtt, aki a szakmában sertepertél.

kuki123 2010.02.24. 20:43:41

Három korrupcióellenes civil szervezet a miniszterelnök beavatkozását kéri, hogy a Balatonring beruházása ne kapjon meg 35 milliárd forint közpénzt.

Nyílt levélben fordult Bajnai Gordonhoz a K-Monitor Közhasznú Egyesület, a Társaság a Szabadságjogokért és a Transparency International Magyarország.

index.hu/gazdasag/2010/02/24/a_civilek_a_ketes_savolyi_projekt_sokmilliardos_allami_tamogatasanak_folfuggeszteset_akarjak/

juj LOL

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 20:45:44

@Conv: Konkrétan mi a baj a rogánnal? Lehet, hogy emberileg nem szimpatikus valakinek, de a kerület durván jól járt vele, pláne, ha az elődjét, a kappanhangú steinert vesszük alapul.

picur3ka 2010.02.24. 20:51:41

@volánrulz:

jo vicc, egy bunozo segitseget kerni... milyen szanalmas

arlequin 2010.02.24. 20:54:38

@picur3ka/beleallos kampany: szerintem te nem figyelsz oda. vona-ember kimondta: felnőtt egy generáció és ott vannak az emberek akik a jobbikon is átgázolnak ha kell. aki ép ésszel elhiszi akár a kövérnek, vagy bárki másnak, hogy a jobbik a maszoppal összebútorozik, nos (szeretem ezt a szót mitagadás), az minimum valóságvakságban szenved. a többit le se szarom. ha te ezt beveszed, akkor ajánlok 2-heti elvonulást a hegyekbe, ahol elrendezed magadban következetesen, hogy ki-mit hazudott neked eddig (lásd OV 98-ban "minden privatizációs ügyletet felülvizsgálunk" mi lett belőle. egy se bazdmeg!!! EGY SE!! mi a vérverejtékes rázangyaláról beszélsz?!?)
és nem álmodozom hősöket. a hősök azok teremnek, mint a virág, egyik pillanatban semmi, utána pedig hoppá. lásd 56.
szóval tessék összegyűjteni azt kicsiny emlékezetet ami egy embernek megadatik és utána harcosfaszoskodni meg 'igazságtalannak' nevezni a másikat. légy jó! mindahányan hibázunk. főleg én...
@Sörömpőőr: hát te -megbocsáss- nagyon el vagy tévedve. miféle képviseleti demokráciáról beszélsz, amikor a képviselők vissza sem hívhatók?! mi az hogy program? minthogyha nem tudnánk mi az emberi élet... ezek a programok a XIX. században terjedtek el, mint a vérmérgezés. nem kell. nem akrok programok között 'választani', miközben az emberek nagy része azt sem tudja mi a jó neki. vezesd a demokráciát egy családban és vesznek csipszet és gumicukrot a csekkek befizetése helyett...
ha neked ez a pszichózis kell, szavazz programra. sok szerencsét.
továbbá semmiféle holtpontról nem mozdulunk ki, hanem folyamatosan megyünk lefelé, olykor gyorsabban - maszop - , olykor lassabban - fidesz -, de a lényegen nem változtat. mutyiország. menjenek és hazudozzanak másnak. imfszolga, gerinctelen, mindentmegszavazó, hazaáruló banda.
de a politika márcsak ilyen ;-)))

Pistu 2010.02.24. 20:55:55

Off:

www.youtube.com/watch?v=JX_fjDCQ448

Ez most taccsra tett. Szeretnék érdeklődni ha én a rendszerváltás után tanultam, érettségiztem történelemből, akkor ezt miért egy youtube-os videóból kell megtudnom. Ez miért nem tétel? Miért nem történik erről még csak említés sem a történelem oktatásban? Ezt a népirtást miért nem védi törvény, hogy egyáltalán értesüljünk róla?

arlequin 2010.02.24. 20:59:11

@Sörömpőőr:
"Csak remélni tudom, hogy akárki alakít is kormányt, lesz annyi esze, hogy ezt belátja, különben nagyon könnyen kitörhet az éhséglázadás és a polgárháború, abból pedig csak felesleges károk lesznek, kioltott életek, összedöntött épületek..."
márpedig nyugodtan készülhetsz, mert ezek nem eresztik a koncot. lásd szolzsenyicin...
és még egyáltalán nem loptak el mindent. dehogy. az ami számít még mindig 60-70%-ban hátravan...

kuki123 2010.02.24. 20:59:46

@picur3ka/beleallos kampany:
tisztában vagyok vele...de nem tudok igazán érdemit mondani rá
csak annyit, hogy azonnali hatállyal felfüggesztették a párttagságát még akkor mikor az ügy kirobbant.
sajnálatos eset ...gondolom végigment azonnal a riadókürt némi ellenőrzésre...hogy még egy ilyen eset elő ne forduljon.
azt sem értem az ilyen minek csatlakozott hozzánk. Vona megmondta hogy ha ilyen lesz közöttük ugyan úgy hanem szigorúbban fognak eljárni. (egyébként ezért akarnak a politikusbűnözőknek minimum 2x-erezni a büntetését).

reKorrekt 2010.02.24. 21:06:15

@Pistu: Rengeteg dolog van még, amiről hallgatnak a győztesek:

A világ legnagyobb hajó katasztrófája. A „Wilhelm Gustloff” története:
www.haditudosito.com/ht/?page_id=126

Drezda:
kriszcson.blogter.hu/248227/drezda_bombazasa

És még sorolhatnánk... sajnos...

Pistu 2010.02.24. 21:12:27

@arlequin:
"de a politika márcsak ilyen ;-))) "

Kérdés meddig tartható fent ez. Jobban kezd bedőlni az egész nyugati kultúra, berendezkedés, világnézet mint eddig valaha. A kérdés már csak annyi hogy hogyan roppan össze és mi marad utána.
Reggel olvastam, hogy amerikai hadsereg vezetése megorrolt Europára, mivel egyre kevésbé hajlandó támogatni a "war on terror" színjátékát.
Elemzések szerint, 2050-re Európában, főleg ugye Nyugat-Európában több muszlim fog születni, mint ős lakos fehér európai. Az iszlám ha jól tudom nem éppen demokrácia párti, ezért lehet rajta gondolkodni vajon mi marad meg abból amit évszázadok alatt felépítettek.
A gazdasági világválságnak még vége sincs, de már jósolják a következőt....
Hát jósolok én is egyet: ennek az évtizednek a végére alaposan borul a bili, lehet rajta gondolkodni hogyan fogják átrajzolni a határokat. Vajon ezúttal milyen zászlót tűznek a gyarmatra amit ma még Magyarország ként ismerünk? Miért fél az összes nyugati állam attól hogy az országunkban a nemzeti tudat, összetartás megerősödik?

reKorrekt 2010.02.24. 21:13:57

@Pistu: @reKorrekt:
Összesen 1239 túlélője volt a katasztrófának. Hatszor annyian haltak meg, mint a „Titanic” balesetében…
Marinyeszko kapitány tíz nappal később elsüllyesztette a „General von Stauben” kórházhajót is. Itt az 5 000 menekültből kevesebb, mint 600 élte túl a katasztrófát. Itt is többen haltak meg, mint a „Titanic” esetében.
Marinyeszko, 27 évvel a halála után a Szovjetunió szétesése előtt közvetlenül, 1990-ben (!) kapta meg a legmagasabb kitüntetést, a „Szovjetunió hőse” címet.
Alexander Ivanovics Marinyeszko kapitány lelkét több mint 14 000 ártatlan civil menekült, – csecsemők, gyermekek és nők – és sebesült katona halála terheli.
1945. április 16-án az orosz hadiflotta elsüllyesztette a „Goya” utasszállítót, fedélzet 6 220 utassal, melyből csak 165 fő élte túl a katasztrófát…

A „Wilhelm Gustloff” elsüllyesztését kezdettől fogva mély hallgatás övezte.

Én is csak onnan szereztem tudomást erről, hogy apám mindig azt mondogatta:
"Ha a világháborúról hallasz vgay arról beszéltek, mindig jusson eszedbe ez a három név is: Gustloff, Stauben, Goya; és add tovább történetüket..."

Pistu 2010.02.24. 21:20:35

@reKorrekt: Azt tudom, hogy sok mindent hallgattak el előlem. De azért azon megdöbbentem hogy ezt lehet. Úgy értem ez közvetlenül a mi népünkkel, a mi embereinkkel történt meg! Az nem igaz, az nem lehet hogy ezt nem kezelik gyásznapként, hogy az emlékhely egy összetört kőfelirat!
De inkább befejezem, mert elvisznek a meseautón a gondolat-rend őrei.

arlequin 2010.02.24. 21:25:04

@Pistu: rossz hírem van. én sem vagyok demokrácia-párti. egyáltalán nem. demokráciához felnőtt, gondolkodó emberek kellenek, ennek a mai mo-i aránya nagyjából 5%...
és nem ebben az évtizedben borul a 'világgazdasági válságnak' nevezett szabadrablás, hanem még idén (adja isten, tévedjek, de nem úgy tűnik, szép kis választás lesz ez).
miért fél a nyugat a magyartól? ezt kérdezd meg tőlük ;-))) én tudom, de el nem árulhatom, mert nem találok rá szavakat ;-)))
hahaha
(biztos vagy benne hogy a 'nyugat' fél a magyartól, nem csak firkászaik akik megrendelésre irogatják dolgaikat? vajh miért kellene félni egy olyan néptől aki saját testével védte a nyugatot 1000 esztendeig?! na rágódjál komám. érdemes.)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 21:28:59

@órarugógerincű felpattanó:

igazad van, ha steinert vesszük alapnak, akkor egy isten :)

reKorrekt 2010.02.24. 21:30:21

@arlequin: Nem mellesleg az európai államok kb. fele monarchia. Bezony...

Pistu 2010.02.24. 21:31:34

@arlequin: A demokrácia lényegét számomra legkedvesebben Asimov fogalmazta meg az Alapítvány-ciklus első, vagy második kötetében. Mióta rájöttem hogy igaza volt, kicsit másképp viszonyulok hozzá. No szó, mi szó nem fogok érte könnyeket hullajtani.

jpmjpm 2010.02.24. 21:32:04

@Lone Wolf: @TuRuL_2k2: Valamit félreolvastatotk, mert sem színes fénymásolással, sem a saját nyomtatóm költségeivel nem kevertem a FIDESZ füzetét. Ezzel csak érzékeltetni akartam, hogy a 9 FT mennyire kevés pénz ezért a munkáért.

A nyomdák úgy dolgoznak, hogy van egy alapköltségük, amiért lejön az első olyan oldal, ami már tök tökéletes. De addig már elköltöttek egy rakás pénzt és egy csomó selejt oldal kinyomódott. Kb. úgy néz ki a dolog, hogy azt mondod a nyomdának, hogy itt van ez az A/4-es oldal 10 db-ot szeretnék belőle. Azt mondják rá, hogy cca. 50ezer FT. lesz. Erre megkérdezed, hogy és ha száz db kell az mennyi? Az 51.000 ft. És ha 2000? Akkor az 60.000 Ft. STB...

De egy bizonyos példányszám fölött már nem lesz olcsóbb a darabár. Mondjuk ennél a kis füzetnél olyan 200ezer a határ, amikor már nem tud olcsóbb lenni, akármilyen nagy tételben is kell. Ezért tartom nevetségesnek a 9ft/db árat. Plusz itt nem csak a nyomás költség van, hanem a kinyomott lapokat meg is kell hajtani, összehordani és kapcsozni.

Egyébként sokéves (kb. 15) éves tapasztalat van mögöttem nyomdai dolgok terén. De megmondom őszintén, hogy ez a 4millió darab ez nekem is elképzelhetetlen mennyiség. A legnagyobb project eddig A/4-es 40 oldalas katalógus volt, olyan 15ezer körüli példányszámmal, ez évenként változott (mármint a mennyiség). De már ezt is rohadtul irigyelték tőlem és minden nyomda bármit megtett volna, hogy ő kapja a melót.

Szóval ez a 9 ft/db eléggé nevetséges ár. De lehet, hogy én jártam egész életemben drága nyomdákba.

A tuti az lenne, ha kérnénk árajánlatot, de azt hiszem, hogy ilyen példányszámot egy nyomda sem venne komolyan, mert annyira irreális a mindennapi viszonyok között.

arlequin 2010.02.24. 21:34:02

@reKorrekt: nekem ne mondd. csak itt félnek tőle, mint a tűztől, de nem is attól, hanem a régi törvényeinktől. mert azok rendben voltak... és hagy tegyem hozzá, hogy azok monarchiák ki voltak herélve a magyar alkotmányossághoz képest.
@Pistu: hehe. bezony-bezony

2010.02.24. 21:49:04

@arlequin: Ne félj, nyugodtan készülök. Október 22-én Tesco járat, egy havi hideg élelem be a frizsiderbe, három kanna benzin az agregátor mellé, oszt itthon nézem majd a jó meleg kályha mellől a tévében, mi történik. :) De túl sokat aligha fog előre lendíteni a dolgokon, csak még keservesebb lesz utána az újrakezdés.
A képviseleti demokráciának nem feltétele a visszahívhatóság. Mellesleg ahol visszahívhatóak is, ott kb. olyan feltételeket kell teljesíteni, mint itt egy népszavazáshoz, kurva sok aláírást össze kell gyűjteni záros határidőn belül, meg ilyesmi, szóval nem nagyon szokott működni a dolog. Pl. a Kádár rendszerben is visszahívhatóak voltak, de nem tudok olyan esetről, hogy bárkit is visszahívtak volna, ha megszavazta a január 1-i áremeléseket. A programok nagyon fontos dolgok. Sok jó megoldás van egy ország problémáira, és mégtöbb rossz. Hogy okos dolog-e rábízni az ezek közt való választást a számtani többségre akkor, amikor a számtani többségről tudható, hogy e programok objektív megítéléséhez rendelkező műveltséggel nem rendelkezik, az már egy másik kérdés. A demokrácija egy ilyen rendszer, de vannak más államformák is. csakhogy nem államformákról kell szavazni, hanem pártokról, személyekről, programokról. Persze vissza is lehet vonulni az eke szarvához.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 21:51:42

@jpmjpm: Mint írtam, azon a kispályán, ahol te játszol így számolják. Nagypályán meg teljesen másképp. Ekkora példányszámnál már a választható színű csaj szopik le bőnyállal grátisz. Amit te alapköltségnek nevezel az a lemezgarnitúra készítés ára. De az max pár tízezer pénz, millilós tételnél számolni se kell vele. 1000-es tételnél viszont 10-20 forint per/darab. Merj nagyobban számolni :)

2010.02.24. 21:56:33

@reKorrekt: Én szívesen látnám Habsburg Györgyöt a trónon. Jó képességű gyerek, megfelelő neveltetésben részesült, vannak vezetői tapasztalatai, és ráadásul még minket, magyarokat is szeret valamennyire. Magyarországnak nagy szüksége lenne az ÁLLANDÓSÁGRA, KISZÁMÍTHATÓSÁGRA, és ezt egy jó monarchia megadhatná nekünk.

reKorrekt 2010.02.24. 22:02:56

@Sörömpőőr: Felfejlődőben van egy másik csoport, és egyre többen vannak, nevezetesen a szabad királyválasztók. Konkrétan - töritanár létére - bátyám is utóbbi csoportba tartozik. Én annyira nem folytam bele a témába egyelőre, mindenesetre szívet melengető még kimondani is a Magyar Királyság szót :)

elfelejtette 2010.02.24. 22:11:50

Szerintem jo kampanyanyag. Bar lehet fikazni, nalunk ez kulonosen nepszeru sport, de nem latok nagyobb problemat.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 22:14:47

Az alkotmány módosítása elég lenne ahhoz, hogy királyság legyünk? Mondjuk király nem kellene, de milyen jó lenne már királyságban élni :)

picur3ka 2010.02.24. 22:16:19

@arlequin: szerintem te nem figyelsz oda.

Megprobalok odafigyelni.

vona-ember kimondta: felnőtt egy generáció és ott vannak az emberek akik a jobbikon is átgázolnak ha kell.

Azt is mondta persze, hogy a Fico a peldakepe es hogy 2012-es Fidesz buktatasra keszul meg mijafaxom nem. Es a zorban nem tett semmit. Hol volt a kibaszott nagy forradalmi Jobbik a kordonbontasnal peldaul? A sunyiban.

aki ép ésszel elhiszi akár a kövérnek, vagy bárki másnak, hogy a jobbik a maszoppal összebútorozik, nos (szeretem ezt a szót mitagadás), az minimum valóságvakságban szenved.

Ugy legyen, hiszem, ha latom. Semmit nem tettek eddig, ha megengeded ezt a tenymegallapitast. Hogy nagyon tamadjak a fideszt es nem a maszopot az viszont teny, akar tetszik, akar nem.

a többit le se szarom. ha te ezt beveszed, akkor ajánlok 2-heti elvonulást a hegyekbe, ahol elrendezed magadban következetesen, hogy ki-mit hazudott neked eddig (lásd OV 98-ban "minden privatizációs ügyletet felülvizsgálunk" mi lett belőle. egy se bazdmeg!!! EGY SE!! mi a vérverejtékes rázangyaláról beszélsz?!?)

Ha nem lesz tomeges tamogatasuk most se nagyon fognak tudni csinalni semmit. A Jobbik nem kulonben. Ez nem csak akarat kerdese. A voros polip nem egy mitosz ugyanis.

és nem álmodozom hősöket. a hősök azok teremnek, mint a virág, egyik pillanatban semmi, utána pedig hoppá. lásd 56.
szóval tessék összegyűjteni azt kicsiny emlékezetet ami egy embernek megadatik és utána harcosfaszoskodni meg 'igazságtalannak' nevezni a másikat. légy jó! mindahányan hibázunk. főleg én...

Etc, baszod.

Pistu 2010.02.24. 22:24:52

OFF:
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=310483
Gyurcsányt a „mély hazaszeretet” vezette (+videó)

Azt üzente gyurcsány, hogy merítsünk erőt az öszödi beszédből. :'D Már ha a kedves barátai vagyunk ugye!
Figyeljétek meg, még a végén szerintem csinálnak senkyházyval egy helycserés-támadást!

Kartal (rezervált) 2010.02.24. 22:26:33

@arlequin: másrészt a fickó nem pártbeli helyzetével élt vissza...

jpmjpm 2010.02.24. 22:28:08

@órarugógerincű felpattanó: A te számításod szerint, akkor 10millió példány felett már a nyomda fizet nekünk az elvégzett munkáért ? Nincsenek csodák. Bizonyos példányszám felett már nincs árengedmény. A 4millió pedig legalább 20x-osan meghaladja ezt a példányszámot.

Pistu 2010.02.24. 22:29:49

@picur3ka/beleallos kampany: tudom nem nekem szól, de azért ebbe picit belepofázok:

"Ugy legyen, hiszem, ha latom. Semmit nem tettek eddig, ha megengeded ezt a tenymegallapitast. Hogy nagyon tamadjak a fideszt es nem a maszopot az viszont teny, akar tetszik, akar nem."

ezt nézd meg:
www.youtube.com/watch?v=7hc--kefa1I

arlequin 2010.02.24. 22:36:48

@picur3ka/beleallos kampany: jól van legyen neked. előcitáljam a 98-as fideszes programbeszédet? elszámoltatás, privatizációfelülvizsgálat azt utána a széchenyi terv 90%-a ment a multiknak. na, először érdemes lenne utánanézned az eseményeknek és nem ennyire agyatlanul vagdalkoznod.

a vörös polip bizony nem mítosz. onnan indult martonyi, pintér, pokorni, hóbagoly stb

ki írta alá a göteborgi egyezményt? (ahol a magyar föld hirtelen tőke lett...)
ki szavazta meg csont nélkül románia eu-csatlakozását? (ahelyett hogy autonómiát követelt volna érte?)
ki szavazta meg elolvasás nélkül a lisszaboni szerződést? (vasárnap megkapták a kb. 1000 oldalt hétfőn megszavazták...)

érveljél már bazdmeg, mert különben csak kiröhöglek, hogy gondolkodás nélkül, szimpátia, gyűlölség alapján vezetnek bele a susnyásba...

"Azt is mondta persze, hogy a Fico a peldakepe es hogy 2012-es Fidesz buktatasra keszul meg mijafaxom nem."
hát ezen csak kacagni tudok. igaz sírva.

"Semmit nem tettek eddig, ha megengeded ezt a tenymegallapitast"
lásd előző sort.

bazdmeg drága picurka, vedd elő az eszedet, tudom nehéz, nekem is nehéz volt amikor a 90-es évek folyamán az mdf mindent elárult amit lehetett, de vedd elő. különben egy pártdroid maradsz. hogy így sokkal fárasztóbb lenne? hja kérem... ez már csak így van.

egyébként szép estét. én lassan bevetem az aknamezőt, vagy ágyat, esetleg a helyesírás-ellenőrző programot...

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 22:39:13

@jpmjpm: Nem. Az én tapasztalatom szerint jönnek a megmondó emberek a hatalmas tapasztalatukkal, én meg 10 éve napilap gyártását vezetem, előtte már volt a nyomdaiparban 10 éves tapasztalatom. De tudod mit. Legyen neked igazad. Hülye vagyok hozzá. Te az eddigi hatalmas 20K alatti példányszámoddal már mindentudó guruvá nőtted ki magad.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 22:41:18

@jpmjpm:

ma 17:50:26

"Rákérdeztem a ritternél, ők ekkora példányszámnál bruttó 4,7 forint /füzet ajánlatot adnak "

gondolom elsiklottál a hsz. felett.
De hívd fel őket Te is, vagy akármelyik nagy, országos nyomdát. Akár Kecskeméten a Petőfit.

tururú 2010.02.24. 22:41:50

OFF

"Eddig két tábornokot, két ezredest és egy századost is gyanúsítottként hallgattak ki."

index.hu/belfold/2010/02/24/vesztegetessel_gyanusitanak_ot_katonai_vezetot/

kezdem úgy érezni magam, mint egy Truman show-ban.

ha nem csalok, nem lopok, nem voltam moslék besúgó, nem vagyok párdroid, azért akkor még én lehetek magyar ember? vagy ez kizáró ok?

arlequin 2010.02.24. 22:43:23

@Kartal (aki beleszól): apróság. a droidok ezzel nem foglalkoznak. nem érdekel a jobbik mint párt. tegyék amit tenniük kell, de manapság ez nem érdem, hanem kötelesség. kivágták az illetőt? ki. akkor ezután menjen a francba az összes hugyosjóska a keszthelyijobbikospedig érvelésével...

@Pistu: a helycserés támadáson már én is elgondolkoztam. az őszödi beszéddel kapcsolatban pedig szvsz gyurcsánynak igaza van. csakhát megkapta a selyemzsinórt. és ez így van jól. bár nem vagyok a barátja.

@Sörömpőőr: ez a habsburg irónia tetszett. savazz az mdf-re ;-))) a királysággal egyetértek ;-)))

arlequin 2010.02.24. 22:46:01

@picur3ka/beleallos kampany: ja igen és baszd meg te. azzal is növeled a szép magyar gyerekek példányszámát. de rendes asszonnyal, kérem!

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.24. 22:47:00

Legalább egy kampányt végigvinnének értelmesen. Ugyan arra a sémára készülnek a plakátjaik hosszú évek óta. De ezt a választást nem veszíthetik el. Vagy mégis?

Bakker beleolvasok a hozzászólásokba és kb 10 témában megy a beszélgetés:). Tényleg szarok ezek a plakátok:).

picur3ka 2010.02.24. 22:47:17

@Pistu:

Kosz, lattam, anno. A kampanyrol beszelek most inkabb. Egyebkent es altalaban FIDESZ = MSZP ez egy alaphelyzet a Jobbiknal.

arlequin 2010.02.24. 22:48:27

@Bemmbemm: én nem sérteném meg drága anyaföldünk táplálására szolgáló ló/tehénvégtermékét ezekkel a plakátokkal...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.24. 22:50:44

Azért az érdekes, hogy ebben a kampányban a Jobbik és a Fidesz öli egymást és ami a legszomorúbb, a szimpatizánsai is. Valamit nagyon jól csinálhatnak a szocik. Vagy már a kutyát sem érdekli a jelenlétük.

arlequin 2010.02.24. 22:50:56

@picur3ka/beleallos kampany:
"Egyebkent es altalaban FIDESZ = MSZP ez egy alaphelyzet a Jobbiknal."
ez is csonthazugság. ezt a fidesz szeretné elhitetni. velem is...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.24. 22:52:27

@arlequin: az anyagát tekintve még gyújtóspapírnak sem jó a kazánba.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 22:53:21

@picur3ka/beleallos kampany:

"nagyon tamadjak a fideszt es nem a maszopot az viszont teny"
"FIDESZ = MSZP ez egy alaphelyzet a Jobbiknal. "

akkor most a fideszt támadják, vagy az mszp-t? :)

szerintem jól teszik,ha támadják az összes jelenlegi parlamenti pártot.

picur3ka 2010.02.24. 22:55:26

@arlequin:

Oh, jo isten! mi a francrol beszelsz, egy partrol, aki soha nem volt eddig, emeletes.

Liszaboni szerzodest ki szavazta meg? Viccelsz ugye? 2004 ota vagyunk tagok, nem? Ennyit a felsobbrendu okossagossagokrol...

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.24. 22:55:56

Azért az észrevehető, hogy bizonyos embereknél van egy sablonkép minden pártról és annak táboráról, ami a legtöbbször szánalmas, néha vicces és a legritkább esetben igaz.

Na jó ez az MSZP-re nem vonatkozik. Ott a sablonok nagymértékben helyénvalók.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 22:59:58

Nem árat kell engedni bizonyos tételek felett, hanem árat meghatározni. És nem a kis józsi a munkafelvételről fogja meghatározni az árat, hanem kettővel magasabb szint. Ott kezdődik, hogy a papír nagykerből olyan árat kapnak a papírra, amit te sose fogsz párezres példányokra, ha megrendelsz egy kamionnyi papírt. Az (mint ahogy az előbb írtam) 2-3 forint közt lesz. Fordulatonként a 4+4 nyomásra felszámolnak 2 forintot meg mondjuk még 2-t a hajtogatásra/vágás/esetleg belevernek egyet a irkafűzőn. Az előkészítés költsége darabonként 0.00000001 és akkor lehet, hogy túloztam, tördelés, kilövés megcsinálja valami szimpatizáns ingyen, a nyomólemezek ára 4 milliófelé oszlik el, ekkorában max 20000 forint. Aminél te az ezer példányodra példányonként 20 forintos árat kapsz, az itt fillérek töredéke. Nah, ebből nem tudom, hogy jött neked ki, hogy a nyomda fizetne nagyobb példánynál, de hajrá. Számolgass csak. Ezek már akkora összegek, amik nem csökkennek a darabszám növekedésénél.

picur3ka 2010.02.24. 23:01:02

@Conv:

Kulonbseg van az altalanos propaganda es a kampany uzenet kozott. Elvezd kulonben es mindenki. Nem kell engem igy letamadni, arra a fasza rasszista partra szavazol, akire akarsz, aki miatt a romanok nemzetkozi joggal elfoglaljak az orszagot, ahogy kibaszottul neked tetszik, elvezd!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 23:03:46

@picur3ka/beleallos kampany:

A liszaboni szerződést tavaly szavazták meg picur3ka. Itthon a magyar parlamentben.
Ismereteim szerint a tavalyi év már 2004 után volt.

Te ugye nem tudod miről szól a liszaboni szerződés?

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 23:09:11

Akkor ezek szerint még sokat is mondtam.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.02.24. 23:13:16

@picur3ka/beleallos kampany: ezek a teljesen felesleges rasszista jelzők mikor lesznek lecserélve valami trendibbre?

Pistu 2010.02.24. 23:18:22

@Bemmbemm: fasiszta, neo-náci, extra-neo-náci, hungarista.... de te is találhatsz ki újakat :)
Az mekkora lenne már, ha itt a site-on kitalálnánk valami jelzőt ami meg átmenne mainstream-be.

arlequin 2010.02.24. 23:20:44

@picur3ka/beleallos kampany:
na elmész te kicsi ember a baromságokkal. nézzél a dolgok után és utána handabandázz, vagdalkozz.

és ez egy jó tanács, nem alázás, de az is lehetne...

válaszolnál?
göteborg 2001?
románia eu-csatlakozása (2/3-os törvény)? ki szavazta meg?
lisszabon?
válaszolj, érvelj és ne csinálj kacsapicsát a szádból...

@Conv: szerintem 2007 dec 18-án savaztak idehaza lisbroáfra... de ez nem baj, gyorsan szállnak az évek ;-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 23:27:33

@órarugógerincű felpattanó:
ha az akkor semmire.
ha azonban nem az, akkor arra ami.
pl radikálisra.

vagy pedig használjunk egy egy kiragadott momentumot az egészből és az alapján nevezzük el a fideszt liberális pártnak, az mszp-t konzervatívnak, az szdsz-t pedig soviniszta pártnak.

A jobbiknak van egy vonala amit rasszizmusnak neveznek, ez valójában gyakorlati tapasztalatból adódó általánosítás.
A rasszizmus más, és nem feltétlenül rossz. Csak hát jelen időkben, a jelzőknek nem a valós jelentését, a fogalmaknak nem a definícióját használja a politikai vádaskodás. Ennek köszönhetően nincs már súlya ezeknek a kijelentéseknek/vádaknak/jelzőknek.

Éppen emiatt, bár az esetek többségében azon az állásponton vagyok;
- nem azt kell nézni ki mondja, hanem azt, hogy mit, a tartalom valóságalapját kell nézni,
ezekkel a politikai-ideológiai kommunikációkban elhangzó jelzőkkel azt a véleményt vallom;
- ne azt nézd mit mond, hanem, hogy ki mondja.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 23:32:11

@arlequin:

nálam még 2009 van egyébként is (valahogy nem igen veszem észre az idő múlását, nehezen állok át az új évre, tavaly júniusban is előfordult még, hogy 2008-ra dátumoztam anyagot :) )

szal valóban, de olyan mintha most lett volna nemrégen. egybemosódnak a dolgok a teljes ratifikálással kapcsolatban.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.24. 23:38:10

@Conv: Nézd. A rasszista, az rasszista. És erősen kampányolnak is vele, még ha printben nem is jelenik meg. A szimpatizánsainak a nagy része is rasszista, és jó részük emiatt szimpatizáns. Ez van, részben meg is tudom érteni, de akkor már ne akadjatok ki, ha kijelentik rólatok.

kuki123 2010.02.24. 23:50:46

'98 ó istenem általános sulis voltam :P

csak apám szentségeléseit hallatom miközben az újságot olvasta:P
meg loptok a kurva anyátokat....meg hasonlók :P

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.24. 23:52:58

@órarugógerincű felpattanó:

kérlek mondd el nekem, szerinted miben nyilvánul meg a rasszizmusa a Jobbiknak?

arlequin 2010.02.24. 23:59:34

@órarugógerincű felpattanó:
tudod ki a rasszista? az a bizonyos közel-keleti állam, akinek az alkotmányában van rögzítve. no az rasszista. na meg az is rasszista, aki azt mondja, hogy szegény cigányok, meg szegény zsidók. no, az is rasszista. mert nem szegény ilyen-olyan van, hanem emberek vannak, akik vagy felismerik és elismerik a közösségi létet, vagy sem. úgyhogy - már megbocsáss - elmész te a veresjani picsájába a dobolyiszandival együtt, ha te elfogadod és benyeled ezt a rasszista szöveget. hagy ne sajnáljam már szegínyromákokat, vagy elnyomottpénzéheseket, amikor falvak-kórházak-önkormányzatok mennek tönkre. hol élsz te ember?

arlequin 2010.02.25. 00:00:58

@Conv: nekem is összefolynak, de néha jó tudatosítani az éveket, hónapokat. ;-)

Pistu 2010.02.25. 00:08:05

@volánrulz: Nem akkoriban volt Orbánnak valami bánya botránya? Meg rémlik valami kisgazda is aki a vesztegetési pénzt millió Ft egység helyett dokumentummal helyettesítette. Mintha akkor is lett volna olyan heti 1 balhé/lebukás vagy az már 2002 után kezdődött?

órarugógerincű felpattanó 2010.02.25. 00:23:27

@Conv: @arlequin: Azt csináltok amit akartok. Nem különösebben izgat. De ott van pl morvai a párt egyik arca. Csak hallgasd meg akármelyik szövegét. Vagy hallgass meg egy tetszőleges szimpatizánst. Én nem mondom, hogy sajnálni kéne a cigány segélylegényeket, vagy bárkit, az sem izgat különösebben, ha valaki rasszista. Csak azt nem értem, mi olyan felháborító abban ha nevén nevezi az ember a gyereket. :)

Konkrétan az is tény, hogy a cigányok nagy része kőkeményen rasszista, szal ez oda-vissza működik. De minek a sértődés?

picur3ka 2010.02.25. 00:35:38

@Conv:

Ja, szocialista kormany alattt, ha jol emlekszem. Elnezeset kerem, persze, minden fashistanak.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 00:35:55

@órarugógerincű felpattanó:

ismétlés: kérlek mondd el nekem, szerinted miben nyilvánul meg a rasszizmusa a Jobbiknak?

nem azért mert megsértődtem (valójában jót vigyorgok rajta), hanem mert kerek a szemem a csodálkozástól, és valóban nem tudom mire gondolsz.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 00:37:39

@picur3ka/beleallos kampany:

értem, tehát a Fidesz nem szavazta meg, csak a szocialista kormány ? :) Mert én nem így tudom. Mi több, ha a Fidesz nem szavazza meg, nem megy át a dolog.

picur3ka 2010.02.25. 00:38:13

@Bemmbemm:

Ha a kommunistak es az altaluk generalt Jobbikok eltunnek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 00:41:36

@picur3ka/beleallos kampany:

Szerintem a fidesz generálta a Jobbikot.
Vonát Orbán hívta meg a körbe, először a Fideszhez tartozott.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.25. 00:45:41

@Conv: Mondtam már. A tagok és a szimpatizánsok megnyilvánulásaiból.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 00:48:54

@órarugógerincű felpattanó:

bazzeg, ez nem túl konkrét, ez alapján lehetne éppen őket kommunistának, vagy liberálisnak, is nevezni.

mely megnyilvánulásokra gondolsz? mondj már egy konkrét dolgot, ami szerinted rasszista. :)

picur3ka 2010.02.25. 00:49:37

@arlequin:

Alazzal nyugodtan, leszarom. Aki Jobbikos velemenyt nyomat a haza eltiprasaban mukodik, szoval engem nem nagyon hat meg a szoveg. Mer az orszag intravenan van, amit a kulfold ad, ha a Jobbik a haza, lehet, hogy nem akarnak nagyon adni semmit a pofason kivul.

Persze, a fizeto koldus mindig jobb, mint a nem fizeto, de en szeretnek egy jobb imaget az orszagnak mint slota es tarsa, ha lehetne.

órarugógerincű felpattanó 2010.02.25. 00:56:56

@ázsent_profvok@őr: nem. Én a vonal másik végén állok. Előkészítés. De elég jó rálátásom van. Meg persze van jó barátom is a nyomdászok között. De egy romayort kezdő szinten talán el tudnék kezelgetni :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.25. 01:17:23

Nem olyan vészes de elég lett volna belerakni azt amit a maszop csinált.Az elég lett volna.

macdroog 2010.02.25. 01:20:55

A romayort én is szerettem, aranyos gépezet amilyen egyszerű olyan nagyszerű!

Baló György és mátkája Morvai Krisztina.
Györgyünk, ugye végignyalta a szadesz seggét, hogy ott maradjon ahol van! Te bíznál olyan emberben/párt vezetésben (Morvai Krisztina / Jobbik), aki olyan közel ül a tűzhöz amennyire csak lehet és ilyen hátszele van? Én szeretem a természetes szelekciót, nevezzük ezt most "rasszizmusnak", de mint minden radikális idővel puhul, veszít az erejéből! Sajnos könnyen tudnék vizionálni egy Jobbik/LMP "figyelmeztettek, nem is olyan rég" kooperációt. - az meg gáz.. :O Morvai Krisztina nem a Jobbik eszméi mögé való!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.25. 03:53:11

Molnár Csaba... Azon röhögtem, amikor a pécsi Science Building megnyitóján - ünnepség, szép, ünnepélyes - normális hangnemben előadott beszédek után jött ez a majom.
És akkor röpködtek a százalékok, a sikerommunikáció, prörgős beszéd, ordítva.
Nem szólt neki senki, hogy nincs még kampány? (Ez nyáron volt.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.25. 03:54:39

Molnár Csaba... Azon röhögtem, amikor a pécsi Science Building megnyitóján - ünnepség, szép, ünnepélyes - normális hangnemben előadott beszédek után jött ez a majom.
És akkor röpködtek a százalékok, a sikerommunikáció, prörgős beszéd, ordítva.
Nem szólt neki senki, hogy nincs még kampány? (Ez nyáron volt.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.25. 03:55:22

Molnár Csaba... Azon röhögtem, amikor a pécsi Science Building megnyitóján - ünnepség, szép, ünnepélyes - normális hangnemben előadott beszédek után jött ez a majom.
És akkor röpködtek a százalékok, a sikerommunikáció, prörgős beszéd, ordítva.
Nem szólt neki senki, hogy nincs még kampány? (Ez nyáron volt.)

2010.02.25. 08:03:03

@reKorrekt: Eh, királynak születni kell! Látod, az elmúlt húsz évben hány niemand kapott gyakorlatilag királyi (vagyis korlátlan) hatalmat, és mit tudtak vele kezdeni? Odáig jutottak el agyilag, hogy úgy éljenek, mint egy király (a mi zsírunkból), de kötelességtudat, felelősség, igazságosság, tulajdonosi szemlélet az nem volt egy percig sem. Habsburg György azért komolyabb kultúrtőkével rendelkezik, mint a "választott" gyurcsány, orbán, meg a többi pünkösdi király. Továbbá jog szerint is őt illeti a magyar trón! Szerintem nem járnánk rosszul vele, mégiscsak egy osztrák származású világpolgár, akinek bőven lehet elképzelése arról, hogy kell egy országot közmegelégedésre működtetni. A magyarokból én lefeljebb egy horthyt néznék ki, de belőle egy elég egy nép történelmébe. :-(

picur3ka 2010.02.25. 08:43:18

@Conv:

Alszom, de az tegnap vot. Nem nagy siker lesz kulfoldon a Jobbikkal, azok utan, amit a kormany eddig lenyomott Mo-rol, szerintem.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 09:31:16

@ázsent_profvok@őr:

Azt ugye tudod, hogy Morvai nem tagja a Jobbiknak?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.02.25. 09:31:48

@tesz-vesz:

már volt mellékszálként egy cikknél :)

reKorrekt 2010.02.25. 09:32:30

@Conv: "Te ugye nem tudod miről szól a liszaboni szerződés? "
A kezünkben volt az aduász, de ezek még ezt is eldobták :/

reKorrekt 2010.02.25. 09:39:53

@Sörömpőőr: Márpedig én azt mondom hogy a Habsburgok húzzanak. A királyválasztás sem olyan, mint a neve sugallja. Természetesen itt is jelöltek közül lehetne választani, a jelöltek pedig nem lehetnének akárkik. Vérvonalnak náluk is lennie kellene.

macdroog 2010.02.25. 09:49:10

@Conv: Teljesen mindegy, hogy tagja e vagy sem. Én sem vagyok tag, de az eszmével ami mögöttük áll, megértem! Tagság ide vagy oda, aki szimpatizál és neve van (Morvai Krisztina), megosztó lehet! Úgy gondolom, elég diplomatikus voltam...

reKorrekt 2010.02.25. 10:11:29

@órarugógerincű felpattanó: Elég lenne, hisz abban van meghatározva az államformánk. A módosítás feltételiről is maga az Alkotmány rendelkezik:

24. § (3) Az Alkotmány megváltoztatásához, valamint az Alkotmányban meghatározott egyes döntések meghozatalához az országgyűlési képviselők kétharmadának a szavazata szükséges.

Azonban van egy ilyen bekezdés is:

24. § (5) Az új alkotmány előkészítésének részletes szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges

Hogy utóbbi mikor érvényesül, azt már én sem tudom :)

greybull 2010.02.25. 10:31:48

@Xor: barátom, Te is abban a tévhitben vagy, hogy a választás az ész-ben (értsd: a gondolkodó értelemben) dől el. Hogy Te mennyire tévedsz - a választás a szívben (értsd: az érzelmekben) dől el, és kizárólag ott dől el. Mondom: kizárólag!!!! Ha Fidesz csak annyit tenne, hogy megjelentet egy egyoldalas szórólapot azzal a szöveggel, hogy kedves magyar testvérünk: szeretünk Téged és mindent megteszünk, hogy a vezetésünk alatt jól élj és jól érezd magad - nos már ez is több lenne, mint elég.

greybull 2010.02.25. 10:36:12

@Pistu: tőlem jöhet az iszlám világ - magyar módra: lehessen disznót tartani/vágni/disznóhúst zabálni, és annyi piát és olyat lehessen inni, amit akarunk - más feltételem nincs, a keresztény/keresztyén papok meg majd jól átképzik magukat (Jézus az iszlám szerint is próféta)...

Nagy_Cthulhu 2010.02.25. 11:12:17

Kit érdekel mi van ebben a kis választási "szem kinyitó" füzetben? Megvárták míg kihozza az MSZP a sajátját, aztán erre dobták ki a sajátjukat. Jó taktika, az utolsóra jobban emlékeznek a zemberek, meg "a emeszpé rágalmaira a fidesz megválaszolt!" - hogy nem, az mindegy, de megmondták a frankót. Rég nem az már a fontos hogy ki mit mond. Ahogy református lelkész ismerősöm mondja: nem az a fontos hogy mit prédikál a pap, hanem hogy milyen hangosan.

Volt mikor én is jártam kopogtató-cédulát gyűjteni, kérem nyilvános megkövezésem/vállon veregetésem, megfelelő aláhúzandó, a FIDESZnek. Akkor mondtam, hogy ezeknek demokrácia? Mert az emberek nagy többségével beszélgetve az jött át, hogy igazból fingjuk sincs semmiről. Mindenkinek megvan a saját kis baja. Megkapják a szórólapot, abból megjegyeznek 3 számot, megkapják a következőt, abból is 3 számot, és hát nézd már, ez több/kevesebb. Ez jobb. És ezt az hozza jobban, akié a második szórólap.

kovacssteve 2010.02.25. 12:11:34

Na végre hallunk valamit! m
Mindez jól hangzik, remélem, hogy be is fogják tartani!

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.25. 14:28:29

@Nagy_Cthulhu: Sajnos igazad van. Tudod szabalyosan felderult a fejem, amikor egy neni azt mondta, hogy "ne haragudjon, de vegig gondoltam, es eldontottem, hogy az MSZP-re szavazok". Mondtam is neki, hogy eszemben sincs haragudni, mert o legalabb eldontotte! Megdicsertem, hogy legalabb onallo velmenye van. Mert a tobbsegnek meg az sincs.Csapodnak ide-oda, es meg a tulajdon indulataikat sem kepesek fekezni. Lakossagi forumokon (mindegyiken!!) olyan ordenare okorsegeket kerdeznek, hogy mar magat a kerdest is azonnali szavazojog megvonassal buntetnem. Kulonosen annak fenyeben, hogy a kepviselo nagyjabol husz percel az o kerdese elott mar reszletesen es szajbaragva elmondta ra a valaszt! Es akkor ezek az emberek meg a gondolkodo reteget kepviselik, mert eljonnek, figyelnek, es kerdeznek. Legalabb igenye van a valaszra. Kepzeld el akkor a tobbit. Az emberek nagy tobbsege nem tud megnevezni 3 hivatalban levo minisztert. Annyit tudnak, hogy "fujj MSZP", esetleg "fujj Fidesz", a muveltebbje meg azt is idmeri, hogy "fasiszta Jobbik", oszt ennyi. Aki nem erti, hogy a Kuruc eppugy propaganda, mint a Nephazugsag vagy a Magyar(?) Nemzet. Radasul ezzel nincs meg vege a lancnak. Sokat jartam-keltem kulfoldon. A legtobb helyen a helyzet siralmasabb, mint nalunk. alig tudnak valamit a hazajukrol, a politika egy kodgomoly, amibol neha neha elogurulnak szaftos botranyok, ami meg a hataraikon kivul tortenik, az mar az Operencias Tengeren es az Uveghegyen is tul esik, es a hirszolgaltaok azt mondanak rola, amit akarnak. Ez csak mostanaban kezdett valtozni, az internet koranak bekoszontesevel. Csakhogy jelenleg akkora az informacioozon, hogy sokan nem kepesek kivalogatni a tenyeket a hirek kozul. Nem veletlen, hogy annyit lebzselek ezen a blogon, fuggetlenul attol ,hogy epen tetszik az iras, avagy nem (tobbnyire tetszik). Udito szinfolt, ami az egyetemes szarfolyam tetejen uszik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.25. 14:46:15

@tesz-vesz: Ez a sajtos gyerek a múltkor is nagyon kiakasztott mindenkit (nyugdíjas post...)

Várkonyi 2010.02.25. 19:37:08

Imádom, ahogy ez a zsideszes szórólap tele van "konkrétumokkal".

Színtiszta populizmus: a legalját célozzák meg.

2010.02.25. 20:35:33

@reKorrekt: Eh, nem a vérvonal a lényeg, hanem a neveltetés.

reKorrekt 2010.02.25. 21:09:19

@Sörömpőőr: A kettő együtt az igazi. Ha nincs vérvonal, az első kemény döntés után illegitimmé válhat és megint interregnum :)

2010.02.25. 22:00:05

@reKorrekt: Na ja, ezért jó Habsburg György, mert nála mindkettő jelen van. Amit nem lehet elmondani egy magyar grófról, akit a szocializmus idején mint igazi panelproli nevelkedett, falusi iskola (a hortobágyi gulágban), szalagmunka (mert mást ugye nem nagyon kapott a származása miatt), 28nm-es panellakás, trabant, szot üdülő... hiába származik akár szent Istvántól, egy ilyen sekélyes életúttal a háta mögött királlyá koronázni csak az eddigi kudarcok tovább halmozását eredményezhetné. Szerintem egyedül Habsburg György jöhet számításba. (Bár jog szerint Károlyt illetné a trón, de mégiscsak György az, aki itt él közöttünk, és nem Salzburgban, mint egyesek.)

arlequin 2010.02.25. 22:38:36

@Sörömpőőr:
na menjél te gyorsan a picsába a debil habsburgoddal együtt.
gyorsan.
aki beállt a dávidibike uszályába... köhömm
szép emdéef.
jó madöfaker.
na ez a habsburggyuri is éppúgy néz ki.
csak téged féltelek ebben a nagy seggnyalásban.
a habsburgok többszörösen vétettek isten, hazánk és népünk ellen.
örüljenek, hogy nincsenek kiutasítva, mint ausztriából.
érdekes, hogy erről az utóbbiról nem nagyon esik szó errefelé...
gyurika nem is élhetne salzburgban, inkább erről beszélj, ha egyáltalán tisztában vagy vele.
ha nem, akkor nézz utána.

Nagy_Cthulhu 2010.02.26. 08:20:27

@Meleardil Eressea Iluvadan: Pontosan. Lakossági fórumon favorit kérdésem: idősebb asszony kérdezte Széles Gábort: - Igaz hogy a Zorbán aláírt egy titkos paktumot Izraellel, és a FIDESZ győzelme esetén 2 millió zsidót telepítenének be Magyarországra?

@arlequin: Egyet kell értsek veled.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.02.26. 14:35:19

@pannonblack: Nem mindegy, hogy csak a Jobbik kezd el balhézni, vagy a csalódott Orbán Viktor Fan Club (értsd: azok a Fidesz-szavazók, akik még hisznek neki és várják a kolbászokat a kerítésükhöz) is csatlakozik hozzájuk.

süti beállítások módosítása