Skip to content


       Szűrés lista

Provokáció?

No, ez a március 15. nem jött be, pedig igyekeztünk a lehető legközelebb "ünnepelni" a Jobbikhoz, a lehető legmegfelelőbb időpontban, hogy a kedves jobbikos honfitársaink még odaérjenek a saját rendezvényükre. Nem jött be, nem lett balhé.

Nézzük, mi van még a tarsolyunkban, már csak 25 nap, már csak 25 nap ... nagyon fogy az idő.

Most dobtunk ki az utcákra 1000+1 új óriásplakátunkat: 
"Ha önnek fontos a szabadság, válassza az MSZP-t".
Nekünk fontos a szabadság, a személyes szabadságunk ... de jó lenne valami nagy balhé, amivel ki tudna állni sírós szájjal, könnyes szemmel Lendvai Ildikó és Szili Katalin.
"Az utolsó menstvár az MSZP" ... "nincs más választás" ..."csak mi" ..."megfékezni" ...
 
Izrael három felderítőgépe közül kettő "látogatott meg" minket. Csütörtökön kétszer megközelítette a két gép a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távoztak.

Nos, Izrael kurva messze van, vajon a három drága és fontos gépe közül vajon miért reptetett kettőt nálunk.
Hmmm  ... ?

Nincs mit felderíteni Ciszjordániában, Szíriában, Egyiptomban, irakban, Iránban?

Szokás szerint senki sem tudta megmondani, mit kerestek itt.
"Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium (HM) szóvivője annyit mondott, hogy a gépek diplomáciai engedély birtokában voltak itt, de nem a HM illetékes az engedélyek kiadásában."
Istán, egy idegen - NEM NATO - ország katonai gépei repkednek, és fingod sincs, hogy miért?Nem vagy illetékes?

"A Külügyminisztérium sajtóosztályának munkatársa, Balogh Dénes pedig arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy a tárca csak közvetítő szerepet játszott az eljárásban, az a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légiközlekedési Igazgatóságának felelősségi körébe tartozik."
A katonai gépek a NKH hatáskörébe tartoznak?

Update:
Szollár Domokos kormányszóvivő ezzel kapcsolatban elmondta: a külügy-, a honvédelmi és a közlekedési minisztertől vár választ Bajnai Gordon. Jó reggelt magyra kormány!

Update 2:
Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet azt mondta, nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen. Az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására. A gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba, közölte a nagykövet. A rutingyakorlatban Budapest mellett a bulgáriai Várna is szerepelt. Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat.

Update 3:
Előzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, közölte a HM szóvivője csütörtök délelőtt. Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülőgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren. A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivő -, mert a honvédelmi tárcának előzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban.

Légierő blog:



Szépen beszálltak Vecsés/Ferihegy felé az Izreal-Törökország-Bulgária-Románia-Magyarország útvonalon, fotók is készültek. Vajon miért?

Felségjel, azonosító nincs.

A blog szerint:

"Az is nyilvánvaló, hogy aki ilyen melóban van, annak csak akkor kenyere a nyilvánosság, ha azt maga keresi. Fényes nappal, relatíve jó időben Vecsés fölött, touch and go Budapest nemzetközi repülőterérén - na ez nem jellemző a SIGINT-közösségek alapvetően "alacsony profilú" működésére. Kivéve, ha a feladtuk része volt a láthatóság is."

"... a feladtuk része volt a láthatóság is."

Ugye, mindenki érti?!

No, találgassunk hármat, kik nagyon-nagyon érzékenyek Izraelre, kik kelnek minden reggel Izraellel, kik alszanak el minden éjjel Izraellel?

Így is a csapból is a zsidózás ömlik, nyissuk meg jobban azt a csapot ...

Ferenc blogger is megteszi a magáét, de neki sajnos kevesebb alapanyag áll a rendelkezésre. Ő a holnapi Charta-s rendezvényen 1000 HUF-ért árulja az "Öszödi beszéd" DVD-t, extra feature: a 2006-os Gyurcsány-Orbán-vita.

Vajon ez a DVD rendezői változat lesz? Artisjus matrica lesz rajta? Nem szeretném, ha Ferenc bloggert meghurcolná a drága Artisjus .... Számlát ad róla? Milyen névre lesz kiállítva? Vastagbőr kft.?

Na, ehhez azért kell vastagbőr ... ennek az embernek semmifél morális, erkölcsi, emberi határvonala sincs. Semmilyen. Nem számít neki semmi. Kiadja DVD-n a botrányos beszédét. Ész megáll ...

De mit várhatunk egy olyan embertől, aki szerint a "a beszéddel egyetlen baj volt, hogy nem volt elég bátor." Csak ennyi baj ...

Címkék: választás pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr131848919

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izrael végső megoldása - Európa teljes megsemmisítése 2010.03.25. 14:20:14

Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa'Scritto il 2010-03-12 in NewsIzraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére"Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Mart...

Trackback: Kampányszínesítő médialiba, gágágá! 2010.03.19. 10:47:21

Tetszettek szűkölni, hogy unalmas a kampány, hát most meg tetszettek kapni! Egyenesen bele a közepibe! Pajeszos, szakállas, kalapos repülőgépek figyelték odaföntről az elfogla...

Trackback: Csak egy rutinfeladat 2010.03.18. 13:02:40

 Áll a bál, a kormányfő, a honvédelmi miniszter és a külügy egymástól kér tájékoztatást, hogy mi a szöszt keresett két izraeli, kémfeladatok elvégzésére rendszeresített típusú repülőgép Magyarország légterében, konkrétan Ferihegy környékén. (Pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doberman 2010.03.18. 09:26:23

Zsidózásra felkészülni, vigyázz, kész,, rajt, tűz!!

Homeoffice 2010.03.18. 09:27:46

@doberman:

Dobi...ez itt nem szokás...
Jut eszembe a Nato ehhez mit szól?

belzebubó 2010.03.18. 09:28:47

Azt akarták, hogy tudjunk róla. Sikeres bevetés volt. A mieink viszont semmiről sem tudnak, szokás szerint...

Tapmancs 2010.03.18. 09:29:47

Ántiszémita zero? :D

Ez nagyon érdekes, egyben szomorú és dühítő is. Miért PONT izraeli gépek votlak? Miért PONT izraeli lakóparkokat építenek? Miért PONT izraeliek vannak minden ingatlanbotrány hátterében? Izrael lakossága elenyésző a Föld lakosságához képest, ehhez képest sokszorosan felülreprezentáltak országunkban. M.I.É.R.T?

doberman 2010.03.18. 09:30:12

@Gunther: Nem szeretem, ha bárki kioktat arra, hogy mi a szokás...

Egyébként meg én már akkor itt zsidóztam, amikor még egy bögréd sem volt.

Tapmancs 2010.03.18. 09:31:02

Meg az milyen durva már hogy több száz km távolságból lehallgatnak bármilyen rádiófrekvenciás jelet? (wifi, mobil, stb)

És ez csak a jéghegy csúcsa, mi lehet még itt mairől nem tudunk?

sz4sz4 2010.03.18. 09:31:46

És azt tudtátok, hogy Ferihegyen az EL AL utasainak külön védelem jár? (Járt?)

policecars.hu/p/displayimage.php?album=15&pos=62

Homeoffice 2010.03.18. 09:33:25

Egyébként stratégiai szempontból nem nagyon értem, miért is jó ez nekik.
Ad1: Egy katonai szuperhatalmi csoportosulás légterébe másztak be.
Ad2: Nagy távolságot tettek meg, amiben benne van a kockázat is. (HIába 99,9 %os a technikájuk, meghibásodások mindig lehetnek) ..és akkor jön a kényszerleszállás... Juhééé nah abból lenne botrány:)
Ad3: Izrael katonai ereje több "virtuális" fronton is le van kötve (Bécs, határvédelem stb)

Lake 2010.03.18. 09:34:06

nyugi, csak Sukorót nézték meg a magasból a jövőbeni tulajok...már sétarepülni sem szabad? :D
Mellesleg. akurvaéletbe!!!....bármilyen céllal jöttek, bárki javára, bárki ellenében,nem ez a lényeg.
A lényeg, hogy CIONISTA JÁTÉKSZER az ország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Homeoffice 2010.03.18. 09:34:12

Dobi!
Elsőzni nem szokás vazze!
A bögréket meg tartsd meg magadnak!

doberman 2010.03.18. 09:35:33

@Tapmancs: az anyjuk picsáját hallgatják le több száz km-ről, ez baromság.

S.O.A. 2010.03.18. 09:36:12

Legyünk hálásak Izraelnek! De most komolyan!
Sikeresen berepült a főváros (nem csak az ország) légterébe úgy egy amúgy nem túl gyors (és nem lopakodó technológiát alkalmazó), NATO-n kívüli ország katonai gépe, hogy az ég világon senki nem tudott róla (vagy nem akart tudni róla).
Itt tart a hon- és légvédelem.

Imre, tölthetek még egy pohárral?

órarugógerincű felpattanó 2010.03.18. 09:38:41

Ez a repülős sztori sem gyenge, remélem nem akarják megbombázni nácziországot.

De a választási haknikon azt a beszédet árulja pénzért egy volt miniszterelnök, ami tulképpen a bukásának a kezdete volt, az már tényleg legalja.hu. Számlát ad-e vajon?

Squazee 2010.03.18. 09:40:58

Biztos csak eltévedtek. A lényeg, hogy az egész már megint el lesz tusolva, mintha nem történt volna semmi. Szánalmas.

Gyurcsány meg... hát az a hülye, aki meg is veszi azt a vackot és még hisz neki. Már nem tudok mit mondani. Ha vannak, akik még ennyi minden után is hagyják, hogy orruknál fogva vezessék őket... hát hülye lenne a Gyurcsány, ha nem használná ki. Erkölcsi pöcegödör legalján vagyunk. És ott a világ egyre undorítóbb.

Tapmancs 2010.03.18. 09:41:25

@doberman: ja, lehet, én nem értek hozzá. Az index írta. :)

négyzet báró · http://utalomazecetet.blog.hu 2010.03.18. 09:44:14

fúmennyi paranoid van itt.
ferenc meg olyan, mint sulifociban az a gyerek, aki nagyon béna, de hangos ezért valahogy mindig csapatkapitány lesz. a tanóra végén meg már a saját csapata is őt rugdossa.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 09:50:21

én valamiért azt gondolom, hogy a hm-külügy-nemzetbiztonságiak erről PONTOSAN tudtak.

btw nem hiszem, hogy ez - amolyan dzsémszbondos - "kémrepülés" lett volna, azt bizonyára nem fényes nappal, és nem ilyen átlátszó módon teszik. hogy valami OKA volt, az kétségtelen, de ne izguljatok: ennek a titoknak a terhe nem fogja a "vállunkat nyomni" még olyan 50-100 évig :))

eszkep 2010.03.18. 09:50:37

@doberman: Fenébe... És ráadásul jogos is lesz...
Egy NATO ország és a stratégiai fontosságú repülőtere fölött két idegen kémrepülőgép repdes, és még csak azt sem tudjuk, mi okoból... Meganonszensz...
Egyébként az is provokáció gyanús, hogy a jobbikos ünnepség után "valaki" hangosan zsidózott az utcán és természetesen erről több felvétel is készült.

doberman 2010.03.18. 09:51:25

A választásokig gyurcsókék lehet, hogy felusztatnak még egy izraeli atomtengeralattjárót is a Donau-n. Vagy belebasszák a Balatonba, hogy túrjon egy csatornát Sávolyig...

belzebubó 2010.03.18. 09:51:33

@doberman: Akkor itt tájékozódhat a kolléga. "Az orr felett és a két szárnyvég alatt elhelyezett ESM (Electronic Support Measures) antennák ugyancsak passzívan képesek földi vagy légi sugárforrások helyének meghatározására. "
jets.hu/news?id=149

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 09:52:29

@doberman:

"A választásokig gyurcsókék lehet, hogy felusztatnak még egy izraeli atomtengeralattjárót is a Donau-n. "

LOOOL

pls, ne adj ötletekt ...

tkgabor 2010.03.18. 09:52:33

És ha az ilyen gépet a (magyar?) honvédség csak úgy lelőtte volna a picsába (már ha lenne mivel) ??? Vagy idefele/visszafelé úton a közbeeső országok? Biztos őket is tájékoztatták előre...

doberman 2010.03.18. 09:53:58

Egyébként lehet, hogy jogszerű... nincs olyan törvény, ami engedélyezi, hogy Izrael járőrözzön a gyarmatai fölött?

eszkep 2010.03.18. 09:54:40

Feltételezem a Gyurcsány DVD "rendezői változat" lesz, kicsit megvagdosva a felvételeket.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.18. 09:54:45

Nem értem Zéró logikáját. Ez így, ebben a formában, csak a Jobbiknak hoz többlet szavazatokat.

Ha a gaz MAgyarok Nyilai lelőtték volna a gépeket, akkor lett volna értelme a dolognak :DD

eszkep 2010.03.18. 09:55:14

"Nos, Izrael kurva messze van, vajon a három drága és fontos gépe közül vajon miért reptetett kettőt nálunk. "
Ennek gondolom jelentős költsége is van, amit valakinek fizetnie kell...

eszkep 2010.03.18. 09:56:03

@anti_troll: Ez tényleg kétélű fegyver...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 09:57:37

@doberman: sz'tem az izraeli haditengerészet max dízelelektromos tengeralattjárókat tudna felúsztatni a Dunán, már csak azért is, mert egy - monnyuk - 8000 tonnás atomtengeralattjáró aligha férne el (bár lehet, hogy egy 3000 tonnás KILO sem), másrészt úgy rémlik korábbi olvasmányaimból, hogy NINCS is nekik atommeghajtású teknőjük :)))

a többi stimmt :)

reichenberg kenéz 2010.03.18. 09:58:01

Jó de lehet hogy azé nem láttuk hogy jönnek me a tubesen nem épült meg az radar vazze... Az El Al gépeknek azé jár külön védelem me régebben előszeretettel rabolgatták el őket ugyebár kedves barátaim... az hogy idereültek tényleg érthetetlen és egyáltalán nem szép dolog. Amúgy Izrael egyáltalán nincs messze a szél viszonyoktól függően 2 - 3 óra repülő út... :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 09:59:39

@anti_troll: látod, az nekem is eszembe jutott, hogy miután Hezbollah-Hamasz vonalon már minden "rendben", a Moszad figyelmét felkeltette egy ugyancsak veszélyes "Felszabadító Hadsereg", nevezetesen a Nyulak, és idejöttek körbenézni :)))

Kellett volna nekik szólni, hogy a szombathelyi BV intézetet térképezzék fel, a magyar Oszamát ott tartják fogva...

eszkep 2010.03.18. 10:00:30

Apropó, ha már megint zsidózhatunk... Mi lehet a MÁV-perrel?

Grafithuszar 2010.03.18. 10:00:39

Hát, azért ez a gép nemcsak nekünk nem tűnt fel hanem romániának és bulgáriának se. Azért mi nem amerika vagyunk. Nem kell ehhez kémrepülő, egy sima cessna-bal is meg lehet ezt csinálni. A készenléti "elfogó vadászaink" csak akkor tudják elkapni a gépet, ha gyakorlat van, és előre szólnak nekik hogy mikor, és hol lesz a gép.

bugajakab 2010.03.18. 10:01:34

Szasztok!

Gyurcsány igazi bűnöző.
A kriminológiában ismert hogy a bűnöző szeret visszatérni a bűntetteinek a helyszínére.

Gyurcsány már többszörre igazolja ezt az általános tételt:

1. A botrányos öszödi ingatlan privatizáció helyszínén -ahol töbszáz milliát keresett a KISZ és PÁRT kapcsolataival kormányfőként rendszeresen demonstrálta hatalmát (baloldali kormányfőtalálkozó Tony Blair-el, rendszeres MSZP és kormányülések)

2. Eme hírhedt helyszínen elmondott beszéd ami a magyarországi 20 éves demokrácia legalja, aminek kiszivárogatóját keresik, ahol lelepleződik a elvtelen és gátlástalan szociál liberális demagógia kiadja. Sőt KÉRKEDIK ezzel a förmedvénnyel.

Komolyan mondom egy bűnöző pszichopata a mi Gyurcsányunk.

anarcho78 2010.03.18. 10:02:12

ha teszem azt osztrák gépek lettek volna, senkit sem érdekelne az ügy. kit a faszt érdekel, hogy izraeli gépek elrepültek az ország felett? amúgy akár hiszitek, akár nem, a Mátrában hétvégén láttam egy felségjelzés nélküli gyíkot. sztem szlovák volt és a hegyi patakok felett átívelő hidak tankállóságát vizsgálta... uborkaszezon van a médiában? (nem itt, vb-nél)

fell bandi 2010.03.18. 10:03:09

Fletó vajon számla nélkül ad nekem 800-ért a CD-jéből?

doberman 2010.03.18. 10:05:03

Holnap mindenki vigyázzon, mert fel fog tűnni egy meglehetősen alacsonyan repülő gyurcsány is...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.03.18. 10:05:27

Csak megnézték, elbírja-e a ferihegyi betony a csapatszállító repülőgépeket.

reichenberg kenéz 2010.03.18. 10:07:52

@Seduxen: Van atomtengeralatjárójuk (illetve régebben biztos hogy volt) a franciáktól vették őket... és azok ráadásul mini tengeralatjárók voltak .-)

kuki123 2010.03.18. 10:08:36

nem tudom mi lesz az ügyből, de remélem nagy nemzetközi botrány lesz belőle

mert ennyi erővel nem csak 1-2 gép hanem tucatjával vagy éles lőszerekekl felfegyverzett gép is jött volna

el tudjátok ti képzelni hogy mit szólt volna Izrael ha német vagy orosz esetleg pakisztán kémrepcsik repültek volna felettük?

@zero: elképzelem ahogy Gyurcsány szerzőjogi pert akaszt a nyakába :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:08:57

@reichenberg kenéz: "mini" tengeralattjáró? atommeghajtású? na ilyenről bevallom férfiasan még nem hallottam...

vagy ez most vicc volt, és kurvára nem esett le?

kovego 2010.03.18. 10:09:13

és hol volt a híres magyar légierő???
valszeg volt engedélyük belépni a légtérbe!!!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:10:47

@reichenberg kenéz: csak azért, mert kagylóevő atommeghajtásúból én eddig csak a Triomphant osztályúról olvastam.

Homeoffice 2010.03.18. 10:15:57

@kovego:

Normális vagy? Azonnal hadüzenetet jelentett volna izraelnek. Méghogy ellenséges behatoláskor felszálljanak és tegyék a kötelességüket...
LOL
Különben is nekik (magyar vadászoknak) engedélyt kellett volna kérni a Nato főparancsnokságtól

A férgek....

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.03.18. 10:17:20

@Seduxen: a Csillagkapuban pedig minivel tolták és ráadásul svájci gyártmány volt :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:17:33

@Seduxen: @reichenberg kenéz: mea culpa, meg ott van még a Rubis-osztály is :(

esef 2010.03.18. 10:18:25

@Seduxen:
Ha lezsírozzák a románokkal, bolgárokkal és a jugókkal, akkor a Dunán egy sima mezei, evezős csónakkal (természetesen kék-fehérre mázolva) is fel tudnának jönni Budapestig, a kutyának nem tűnnének fel...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 10:18:52

1:Jöttek felderíteni az új hazát.
2.Permetezni jöttek.

doberman 2010.03.18. 10:19:08

@Seduxen: Jaj, kicsi, ha Te ennyire tájékozatlan vagy, akkor ne oszd itt az észt.

Biztosan nem olvastad a Mid Eastern Maritime and Military Submarine Review tavaszi számának 116. oldalán az "Arab Fat Fuels New Israeli Sub" c. publikációt! Ugye, ugye, igazam van...

Ez bemutatja a legújabb izraeli bio-tengeralattjárót, ami kisütött arab gyerekek zsírjával működik! A szárnya alatt meg van két devio-szűrő, amely specifikusan a Duna vizet alakítja felvásárolhatóvá...

Olvass, művelődj, ennyit tudok Neked tanácsolni.

reKorrekt 2010.03.18. 10:20:54

"Engem az aggaszt hogy hogy kaphat egy kémrepülőgép diplomáciai engedélyt? Van-e ennek köze a brit uralkodó ittlétéhez? Ha van és védelmi feladatot láttak el, akkor is hogy van az hogy izraeli gépek védik az országot? Ez sehogy sem tetszik nekem. "

Írtam ezt máshol, mielőtt el nem olvastam zero sejtését. Ha igazad van, akkor a külföldi kémrepülőgépek pusztán provokatív célból történő behívása nem hazaárulás kicsit? Szerintem.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:21:48

@doberman: Z S I D ÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!! :D:D:D (Ez a nehéz zsidózó üteg volt)
ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ ZSIDÓ !!! (Ez pedig a sorzidózás)

Marcellusca 2010.03.18. 10:21:58

Szerintem azé' (is) vót ez a zegész, hogy bizonyíccsák, hogyha lenne mán a Tubesen radar, akkó nem jutott vóna el Pöstig, mer' Bivalybasznád felett lelűtték vóna. :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:23:00

@esef: sima evezős csónak, de hülye vagy :) azért megizmosodnának a legények, mire "feleveznek" a Dunán :)))

@doberman: húú, de szellemes!

Flak 2010.03.18. 10:27:33

Ezen nem kell csodálkozni. A még nem szétvert honvédség idejében ugyanezt csinálta meg Vári Gyula mesterpilótánk is, csak annyi különbséggel, hogy gyakorlat keretében. Románia felől repült az ország légterébe és a felderítés feladata az volt, hogy észleljék a radarok, neki pedig az hogy ne. Budapestig jutott, de ő az Izraeliekkel szemben nem repült be a repülőtér légterébe engedély nélkül, mert azt szigorúan tilos.
Egy normális ország helyből leszállította volna ezt a 2 gépet vadászgépeivel, vagy akár le is lehetett volna őket lőni. Példátlan és nagyon, de nagyon szomorú, hogy semmi sem történt. Most játtszunk el azzal a gondolattal hogy mi lenne fordított esetben. Asszem a magyar gépet még csak nem is figyelmeztetnék, már lángolva zuhanna.
SZÉGYEN.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 10:28:06

Háát nem tudom.A színe alapján lehet Görög is...

eszkep 2010.03.18. 10:28:36

@anarcho78: Olvasd el légyszíves a posztot, mielőtt kommentelsz!
A gond az, hogy idegen állam KÉMREPÜLŐGÉPEI repkedtek az ország felett, ráadásul a dilettáns minnisztériumok magyarázat képtelenek adni, csak egymásra mutogatnak. Az osztrákoknak nincs szerintem ilyen szinvonalú felderítőgépe, de ha lennének, ugyanúgy elfogadhatatlan lenne, hogy itt repkedjenek. Magyar katonai gépek mikor repülnek Pozsony felett???

Homeoffice 2010.03.18. 10:30:45

@Seduxen:

Köszi szépen a képeket...:(

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:30:51

Egy ezresért árulni a párt buktatásáért felelős felvételeket... valahol azt kell, hogy mondjam: ZSENIÁLIS. Évek múltán ( ha eljön a szebb jövő ;) ) mennyit fog érni a cucc, ami egy országrontó párt bukásának kezdetét mutatja be. (kb. Mintha csaucseszku kivégzését adnák ki 5.1, 7.1 HD BluRay változatban :D )

System failure. :) 2010.03.18. 10:30:57

Itt vannak...
Nem tartom valószínűnek, hogy a maunika só ismétlését akarták befogni, bár nem elképzelhetetlen.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:31:12

@eszkep: "Magyar katonai gépek mikor repülnek Pozsony felett??? "

rossz a kérdésed! Helyesen: "Magyar katonai gépek mikor FOGNAK MÁR VÉGRE Pozsony felett REPÜLNI??? " :))

System failure. :) 2010.03.18. 10:32:54

Mondjuk elfogadható lett volna ha pár vadászgépünk kitessékeli a Magyar légtérből, csak hogy tudják hol a helyük.

Homeoffice 2010.03.18. 10:33:18

@Flak:

Most védeni fogom a légvédelmet, de diplomáciai engedélyük volt....
Ha meg volt, akkor nem szállnak fel a grippenek...

kuki123 2010.03.18. 10:34:11

@Seduxen: haha csak merne pozsony felett egy magyar felségjelzéses mig átrepülni

Slota pártja nem hogy az 5%-ot de még 15%-ot át lőné

Marcellusca 2010.03.18. 10:34:23

@órarugógerincű felpattanó: Még nem.
De finoman jelezték, hogyha és amennyiben, esetleg, netalántalán, nekik nem tetszően végződne a választás, akkor ők nem csak felderítő gépekkel is képesek egész Pestig eljutni.

Daihelyon 2010.03.18. 10:34:46

ZERO:

Gondolom érik egy nagyobb post a vasárnapi Frizbi kapcsán. Múlt héten Bokros Lajos csinált magából bohócot, most Mesterházy Attila fog. Ki lesz jövő héten? Orbán Viktor? Aztán beszervezik Vonát is?

Elértük már az alját?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:35:25

@volánrulz: félreértetted a kommentet. NEM 1 db magyar MIG-re gondoltam :))) cikkáj! :)))

Flak 2010.03.18. 10:36:18

@reKorrekt:
"nem hazaárulás kicsit?" - Tulajdonképp azt kellene lassan keresni, hogy ennek a politikai garnitúrának mely lépése nem volt hazaárulás. A hazaárulás a nemzet érdekeinek elárulása, nem a magyar nemzet érdekében való cselekvés, vagy annak pont ellentmondó cselekedet. Ez alapján...

System failure. :) 2010.03.18. 10:36:49

@Gunther:
Pár kísérő vadászgépet azért adhattunk volna melléjük nehogy eltévedjenek...

Marcellusca 2010.03.18. 10:38:06

@Seduxen: Ja, ja.
Szerintem még az unokád sem fogja megtudni. :)

arlequin 2010.03.18. 10:39:06

IGEN
nyilvánvaló
PROVOKÁCIÓ

Flak 2010.03.18. 10:39:19

@Gunther:
Hát nem tudom, de mivel ezek katonai gépek voltak, sok ország kisértet ad a légtérbe berepülő katonai gépeknek. Csak úgy "a miheztartás végett". Főleg ha az nem NATO gép ugye.

doberman 2010.03.18. 10:40:46

@derelye vágó: A "megingathatatlan" amerikai-izraeli barátságról szóló nyilatkozatok kísértetiesen emlékeztetnek a szocialista országok "megbonthatatlan" barátságáról szóló egykori fogadkozásokra.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:40:48

@anarcho78:
Édes faszom... komolyan ennyire nem érted miről szól ez ?! Bármilyen magyar katonai gép szerinted csak úgy beröpködhet "szent izrael igéretföldjére" ? Vagy akár osztrák, német, török, japán... stb. Ezek meg csak ideröpülnek azt vissza?!
Amúgy én is provokációra tippelek így első körben... csakhogy ez is a Jobbikot fogja igazolni és őket erősíti. (Már az is lehet, hogy Jobbikot egyenesen a Simonperec pénzeli :D:D:D )

Flak 2010.03.18. 10:41:32

@arlequin: Csak azt nem értem, miért nincs jobb dolguk az Izraelieknek. Mert ha provokáció, akkor tkp. ez az Izraeli hadsereg beavatkozása a magyar belpolitikába! Ami viszont már óriási nagy bajt jelent. Legutoljára ugyanis a Szovjetunió hadserege gyakorolt nyomást a magyar belügyekre.

Homeoffice 2010.03.18. 10:41:40

@Flak:

Tudod vannak a világ országi és van izrael.
Rájuk más törvények vonatkoznak.
Ha nem igy látod akkor náczi vagy

Férgek....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 10:43:01

@doberman: ... ha a "végkifejlet" is ugyanolyan lenne, asszem sok arab ország "venné a lapot"...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 10:45:02

@Seduxen: Össze kéne zárni őket.Ha egy -egy robbanásban mindkét brigádból meghalnak egy páran,talán észhez térnek...

Flak 2010.03.18. 10:46:11

@doberman: csak egy nagy különbséggel. Izraelnek érdeke az USA általi támogatás, és az USA-nak pedig érdeke egy "hídfőállás" a közel-keleten, legalábbis amíg van ott olaj. Ezenkívül a 2 ország sok más dologban is egybefonódik (lakosság, stb.).
Most ez ugye nem volt ugyanaz, mint a KGST, amiből legszívesebben mindenki szabadult volna, és csak a Szu. fegyveres ereje tartotta össze. És ez csak a Szu.-nak volt jó, tehát egyodalú volt.

arlequin 2010.03.18. 10:47:16

@Flak: igazad vagyon embertárs...
meglátásom szerint polgárháborúra játszanak.

doberman 2010.03.18. 10:47:57

@csabapayne: És az nem lehet, hogy a Jobbik pénzeli Simon Perezt?

f.m.j. 2010.03.18. 10:49:33

"szabad élet, szabad madár, jaj, de szép, ki szabadon jár..."

arlequin 2010.03.18. 10:50:17

@doberman: bazze... gáborék ezennel lebuktak. vége a cirkusznak..

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:50:18

@Flak:
Kicsit olyan érzésem van, hogy előre lezsírozták ezt a HM-mel. De ha ők erről tájékoztatást adnak, az akkor:
1. Felidézi a Szovjetuniós időket.
2. Megerősíti a "Démonsereg" Jobbikot az igazában, izraelről.

Így inkább úgy tettek, mint ahogy mindig is, pl.: Csernobil idején. Ezt tanulták, ez van a vérükben.

f.m.j. 2010.03.18. 10:50:28

@Lake: szerintem csak rá kell nézni az arcberendezésre, és tudod hova tenni :)

Flak 2010.03.18. 10:52:01

@Gunther: Ez alighanem az USa gazdasági hatalma miatt van, ami itt a "környéken" leginkább Izrael létében testesül meg. Végülis az USA támogatásával hívták életre, sok USA állampolgár él ott, és máig az USA segítségével működik (mind gazdaságilag, mind katonailag). Amíg az USA nagyhatalom lesz, Izraellel szemben sem léphet fel az, aki nem akara az Egyesült Államokkal konfrontálódni. De mint minden hatalomnak, az USa-nak is előbb-utóbb bukás a sorsa és utána Izrael kiskirálysága is megszűnik. Sőt, hogy azt ne mondjam, maga Izrael is nagy eséllyel megszűnik, mivel hídfőként ékelődik a vala ellenséges államok közé. Csak meg kell nézni mi lett a sorsa kersztes államoknak az Egyház meggyengülése után.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.18. 10:53:35

Semmi probléma, csak a náczikokat meg a fasisztákokat jöttek megfigyelni,most tesztelik a speciális hőkamerájukat,tudva levő ,hogy a náczikoknak 2 fokkal magasabb ,a fasisztákoknak meg 2 fokkal alacsonyabb a maghőmérséklete mint az átlag.Akinek meg hőemelkedése van estleg az "statisztikai hibahatár" vagy "minden háborúnak vannak ártatlan áldozatai" .

Az azért egészen elképesztő ,hogy két repülő stratégiailag fontos ojjektumok felett repked de hivatalosan csak a hablatyolás meg az egymásra mutogatás megy...ész megáll...nem igaz ,hogy nem tudnak valami sablonszöveget nyomni.

Marcellusca 2010.03.18. 10:53:56

@Tigeri: Mindkét oldalon vannak veszteségek, de a fanatizmus vakká tesz.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:54:29

@doberman: Hmmm... mintha a márc. 15-i gyűlésen ott figyelt volna perec elvtárs is egy gárdista egyenruhában :D

Flak 2010.03.18. 10:55:50

@arlequin: Ahhoz szerintem kezd túlságosan letisztulni a magyar politikai helyzet (mégis ki robbantaná ki?). Az emberek még szavazni se nagyon mennek el (ami azért minimum és igazán nem nagy áldozatvállalás), nem hogy mások ellen fegyvert fogjanak. Esélyesebb egy háború valamelyik környező állammal (ez is a Jobbik esztelen politikája miatt, ami a szomszédokkal szembeni sovinizmusban nyilvánul meg). Azért mindenesetre aggasztó.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 10:55:56

@Flak:
Vajon ki fogja keresni először Kína és Oroszország kegyeit :)

arlequin 2010.03.18. 10:59:32

@Lake: semelyik. egy fiatal nemzeti-liberális gyerek, aki azért mert bulizik, még nem felejtett el gondolkodni... legalább is remélem ;-)))

Flak 2010.03.18. 11:01:28

@csabapayne: Kína kegyeit már nem kell keresni. Nézd meg a ruhatáradat, a használati eszközeidet. melyik nem Kínában készült? gazdaságilag már nagyobb hatalom, mint az USA, csak nem csapkod katonailag. Mindig a bukás jele, ha egy nagyhatalom egyre több helyen és egyre gyakrabban vállal háborút. Lásd: Római Birodalom, Szovjetunió (afrikai bevatkozások, Afganisztán, kubai politika felerősödése a 80-as években) és az USA is.
Mellesleg Kína csak addig nagyhatalom, amíg fenn tudják tartani a kommunista rezsimet. Ez szolgasorba taszított emberekkel rabszolgamunkát végeztetve készít olcsó árut, ezzel lett nagyhatalom. Ha bukik, akkor majd ott is mindenki jó fizetést akar, és nem lesz már rabszolgamunka, meg olcsó kínai termék.

arlequin 2010.03.18. 11:02:06

@Flak: környező állammal háború. felejtsd el. először itthon kell gatyába rázni a társaságot. és szerintem egyáltalán nem 'letisztult' a helyzet, hanem éppen szarrobbanás előtt állunk. ha nem lesz elszámoltatás, akkor eldurran szelep és nézheti magát a 'zelit'... ezek a magyar fiatalok márcsak ilyenek.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.18. 11:03:35

@csabapayne: LOL! :) Kicsit amúgy hosszú a sor ,már most kérhetnek sorszámot,az usákok a EUkákok meg a dél amerikai országok mögött.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:04:12

@Flak: "csak nem csapkod katonailag" - ööö, erről lehet, hogy Tajwanon más véleménnyel lennének :)))

jó, persze, ténylegesen nem támadta - MÉG - meg a szigeteket. de gőzerővel fejlesztik a kínai haderőt. nem tudom pontosan, hogy a gdp hány százalékát öntik bele a katonai beruházásokba, de valami irdatlan sokat. nem lennék meglepődve, ha néhány 10 éven belül rászánnák magukat az invázóra.

bár lehet, hogy a szigetek környékén járőröző amcsi anyahajó is elrettentő erővel bír :(

Flak 2010.03.18. 11:04:34

@csabapayne: Na ezt sejtem én is, hogy le volt zsírozva. De pont ez teszi félelmetessé a dolgot. A Szovjetunió rémét csak közel két évtizede sikerült lerázni magunkról, máris itt van a következő idegen katonai beavatkozás. Önálló, demokratikus államban ilyen nem lenne lehetséges. vagy legalábbis ha mégis, akkor hullanának utána a fejek (ha nem is szószerint).

kuki123 2010.03.18. 11:05:31

@Lake: tuti hogy kamu főleg hogy a képeket 20 perce rakták föl

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 11:05:36

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: De talán észhez térnek ha kezdenek nagyon fogyni.Meg ha látják,hogy egy akció során többen haltak meg a sajátjaik közül.Talán...

majomkutya 2010.03.18. 11:06:44

@zero: Zero te egy antiszemita lázító vagy. Odáig bugyogtak benned az antiszemita eszmék, míg kitörtek olyan formában, hogy nagy nyilvánosság előtt háborogsz azon, hogy a baráti izrael kémrepülőgépei repültek egy kicsit Magyarország felett. Az egésznek semmi jelentősége nincs akkor, amikor egyre nagyobb a fasisztaveszély, a szélsőségek már a parlament kapujában dörömbölnek, amikor szegény roma gyermekektől elveszik a kakaót az ovodában és egyesek odáig merészkednek, hogy tagadják a holokausztot.
Tessék! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.18. 11:06:55

Hamarosan többet tudunk, Bajnai is tájékoztatást kért az ügyben a HM-től.

Amúgy meg:
"A Magyar Nemzet európai légi irányítási forrásokból úgy tudja, hogy a repülési tervekben 4X679 és 4X676 izraeli polgári lajstromjelek és Israeli Air Force 005 és 006 hívójelek szerepeltek, valamint "védett járat" megjelölés."

Cato 2010.03.18. 11:07:25

Szerintem túlparázzuk a dolgot. Nem hiszem, hogy ennek köze lenne bármilyen belpolitikai csatározásokhoz.
Ha sima erődemonstráció, vagy provokáció lett volna a célja, akkor ide küldenek EGY gépet, esetleg vadászkíséretet mellé.
De nem, ők 2 gépet küldtek... Vajon miért? Egyszerű a magyarázat. 1 géppel lehet lehallgatni, scannelni, viszont 2 géppel már lehet pontos helyzetmeghatározást végezni.
Szerintem simán kerestek valakit, valamit... Csak egy 5let: 2 nappal később kivégeznek a nyílt utcán egy Szir "üzletembert".
Nem mondom hogy ők voltak, lehet hogy az utca népe... Ki tudja? Vagy-vagy...

A töketlen légierőnkről meg annyit, hogy Izrael sem hülye, előzetes egyeztetés nélkül nem fog berepülni a NATO légterébe. Washingtontól Budapestig mindenki tudta mire készülnek.

bundás kenyér 2010.03.18. 11:07:36

Ennyit arról hogy NATO tagok vagyunk, egy nem szövetséges ország kémrepülője vajon mikor repkedhet az USA fővárosánál?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:08:01

@majomkutya: nyomjad azt a printszkrínt bazze! :))))))

Flak 2010.03.18. 11:08:25

@Seduxen: Erről beszélek. Először van a megerősödés időszaka (1950-es évektől folyamatos), persze közben lehetnek konfliktusok, de nem állandóan. Aztán jön a hódítások ideje (lehet ez lesz Tajwan - többek közt???). Aztán egy darabig így, óriási hatalomként tündököl. végül pedig kezd leereszteni a lufi, de ezt leplezve katonai akciók sora indul: ezek többnyire kétes sikerűek, vagy sikertelenek. Ilyen volt a Szu. esete is, de már az USA is túl van a tündöklés korszakán.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:09:36

@bundás kenyér: "egy nem szövetséges ország kémrepülője " - az ominózus kémrepülögép nemzetiségét figyelembe véve nem hiszem, hogy az USA tiltakozott volna :)))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 11:10:00

@Flak: Kína egyenlőre okosan csinálja, ha tovább folytatja ezt a tendenciát, akkor szép lassan egy liberális egypártrendszerű ország lesznek. Ha most hirtelen váltanának, parlamentáris demokráciára, még nálunk is nagyobb káoszt eredményezne szerintem.

Flak 2010.03.18. 11:10:31

@arlequin: Nem. Remélem nem értesz félre. Nem akarok én háborút, csak úgy gondolom, hogy még mindig ezerszer valószínűbb (valószerűtlenségében is), mint egy polgárháború. mellesleg ha mégis ilyen lenne (Isten ments), akkor sem mi lennénk a támadó fél, hisz gyengék vagyunk mint a harmatos liliomvirág. :D :(

reKorrekt 2010.03.18. 11:13:16

"Szollár Domokos kormányszóvivő ezzel kapcsolatban elmondta: a külügy-, a honvédelmi és a közlekedési minisztertől vár választ Bajnai Gordon"

Nos, ha miniszterelnök nem tudott róla, akkor ki a fasz??? Ki adta ki az engedélyt??? Ezek szerint akár egy ember is elintézheti hogy külföldi repülőgépek minden gond nélkül berepüljenek Budapestig? Vagy most hogyvanez basszákmeg?!

Flak 2010.03.18. 11:13:19

@csabapayne: A liberalizmus együtt jár az emberi jogok elismerésével, és a gazdasági szabadsággal. Ez döntené a gazdasági hatalmát. Persze nem véglegesen, mert azért igen nagy a fejlettségi szintjük, de nagyon visszavetné őket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:14:04

@Flak: lehet, hogy ezt rosszul tudom, de állítólag van valami egyezmény az USA és Tajwan között, hogy Sam-nagybácsi köteles megvédeni a szigeteket egy kínai támadás esetén. Na ettől mentsen meg az Isten. Nem kell hozzá sok fantázia, hogy MILYEN eszközzel/eszközökkel tudnának egy mondjuk 100.000 inváziós hadsereget megsemmisíteni az amcsik.

részben igazad van az USA "tündöklésével" kapcsolatban, de szerintem ha fenn akarja tartani világhatalmi pozícióját, akkor a szövetségeseit nem hagyhatja cserben. Már csak azért sem, mert kellenek a támaszpontok a világ különböző pontjain, másrészt, ha azt látják a "Nagy-Sátán" ellenségei, hogy "Nézd már, az USA ezt szó nélkül hagyja", esetleg "huncutságokra" ragadtatják magukat.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:15:45

@reKorrekt: "közlekedési minisztertől " ? wtf?? jó, aláírom, egy repülőgép is "közlekedik", de szerintem a közlekedési miniszter tudhatott UTOLSÓKÉNT erről a berepülésről :)

bee-lah 2010.03.18. 11:16:53

@csabapayne:
rosszul tudod:
a nehéz üteg így szól: zsiDDDÓÓÓÓÓ-hh... az eleje rövid, de van egy kis "H" a végén, ahogy a levegő visszaáramlik az üres csőbe...
a sorzsidózó eredetileg 2*8-at (később 4*10) működtetett el...
a 12-es (3*4 ISRA-HABER) viszont a közel-keleten van rendszeresítve...
te provokátor... :)

B1

f.m.j. 2010.03.18. 11:17:07

@Cato:

a szír üzletember a Kulcsár ügyben a rendőrség informátora volt, szóval ennyit arról, hogy ha feltételezésed szerint semmi köze a belpolitikai csatározásokhoz...

én hajlok arra a gondolatra, hogy az összeesküvéselméleteket mindig az idő igazolja-utólag :)

reKorrekt 2010.03.18. 11:17:38

@reKorrekt: Ja és mellesleg Sólyom a hadsereg parancsnoka. Őt megkérdezték esetleg?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 11:17:44

Azért Fletó tényleg nem normális.. nem is tudom ez tényleg már súlyos pszichés betegség. Minden normálisan gondolkodó ember szépen visszahúzódna és kurvára szégyenlené magát, erre ő mit csinál? Körbehaknizza az összes tévét, újságot ahol már igazságbeszédként jellemzi azt amit egy zárt ülésen, nem a nyilvánossághoz szólva mondott el, olyan tartalommal ami ha igaz akkor pont hogy másnap lemond és azt mondja hogy elnézést. Igen igazságbeszéd volt, mert tényleg szarban volt az ország, igen ők voltak azok akik "nem bontották ki az igazság minden részletét", igen ők kúrták el, és igen a reformoknak gúnyolt koncepciótlan cselekedetek sorozatával még mélyebbre lökték az országot gazdaságilag morálisan, és ehhez az állapothoz a gazdasági válság csak egy újabb adalék. 2006 óta sehogyan sem konvergáltunk az EU fejlettebb országaihoz, inkább divergáltunk.
Komolyan mondom ennek a pszichopatának a valóság-érzékelése valami hihetetlen kitekeredett, szerintem nem tudja mit csinál, meg fogjuk még élni, hogy fizetett hirdetésben fogja nyomni a kampány csúcspontján a tévé, és nem egy Fidesz kampányfilmben, hanem az maszopééban. Látszik hogy a kisebbségi komplexusából az évek folyamán amikor kurva gazdag ember lett, egy tévedhetetlenségi rögeszme lett úrrá rajta, és bármit csinál bármit szar el, ő meg tudja magyarázni saját magának, mert ha nem tudná akkor előjönne az a pösze vastagkeretes szemüveges Ferike aki nyomorgott, szorongott és közben gyűlölte mindazokat akiknek nem olyan szar az élete mint az övé.
A zsidógéphez meg nincs is mit hozzáfűzni.....undorító és a magyar hatóság "hozzáértése" pedig ijesztő. Mi lenne itt egy komolyabb terrortámadásnál??

arlequin 2010.03.18. 11:18:06

@Cato: a minap én is felvetettem, illetve az is kiderült, hogy a rendőrség téglája volt a szír hapsi. továbbá éppen itt volt károly herceg, ami jelképes így együtt. de ha bajnainak kell információt kérni a hm-től egy ilyen horderejű ügyben az több mint gyanús.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 11:20:23

@majomkutya:

Ahogy mi sem megyünk Szomália felé repkedni, úgy az izraeli gépeknek sincs semmi keresnivalójuk itt.

Ha TÉNYLEG kellett neki vmi információ, akkor a NATO-nak vannak erre a célra remek gépeik.

De amúgy miért jött KETTŐ gép? Egy miért nem volt elég?

Flak 2010.03.18. 11:20:47

@Seduxen: Jól tudod, valóban létezik ilyen egyezmény. Nagyon ilyesztő belegondolni, mi történne a feltörekvő és az USA gyengeségét kihasználó Kína és a minden sérelmet megtorló (ezzel még egyre inkább hamis nagyhatalmi pozícióját hangsúlyozó) USA konfliktusa során. Mindketten rendelkeznek ugyanis atomfegyverrel, és világméretekben is óriási haderővel. Isten óvjon mindekit egy ilyen konfliktus bekövetkeztétől! valószínűleg pont ezért nem támadott még Kína. Mert az USA túl erősnek bizonyul még mindig. Inkább kivárnak. De remélhetőleg hamarbb fog megbukni a kommunizmus Kínában, mint hogy az USA elérje a kritikus gyengeségi szintet. Persze mindez nem több mint találgatás és el is kanyarodtunk a témától. :)

arlequin 2010.03.18. 11:21:02

@f.m.j.: azok nem összeesküvéselméletek, hanem gyakorlatok...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 11:21:09

@bee-lah:
Igen és a németek találták fel a Geiger-Müller számlálót is a holokauszthoz......

Flak 2010.03.18. 11:24:44

@DexterMorgan78/Séfbácsi: "Látszik hogy a kisebbségi komplexusából az évek folyamán amikor kurva gazdag ember lett, egy tévedhetetlenségi rögeszme lett úrrá rajta, és bármit csinál bármit szar el, ő meg tudja magyarázni saját magának"

Nem emlékeztet ez valakit a "Bukás" című filmre? Engem nagyon. Még az a szerencse, hogy a "mi Ferink" nem képes hiptnotizálni akkora tömegeket.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 11:26:44

@Flak:
Erre van egy olyan elméletem, hogy amint kiléptünk a SZU kötelékéből, a zsidók már itt toporogtak a küszöbön (mint valami küszöbmajmok :D), a "derék magyar politikus" pedig azt látta az egészből. hogy:
Tyűbazee' mennyit lehet ezen keresni 20-30 év alatt. Micsoda lehetőségek... MÁV, BKV, autópálya építés, később akár metró is, meg alagutak, völgyhidak...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 11:27:26

@Flak:
Már várom a következő Bukás videót a jutubon választások után:)

reKorrekt 2010.03.18. 11:27:40

40/C. § (1) A Kormány engedélyezi a Magyar Honvédség, illetve külföldi fegyveres erők 19. § (3) bekezdés j) pontja szerinti, az Európai Unió vagy az Észak-Atlanti Szerződés Szervezete döntésén alapuló alkalmazását, valamint más csapatmozgásait.

19. §
(3) E jogkörében az Országgyűlés
j) az Alkotmányban meghatározott esetek kivételével dönt a Magyar Honvédség országon belüli vagy külföldi alkalmazásáról, külföldi fegyveres erők magyarországi, vagy az ország területéről kiinduló alkalmazásáról, valamint a Magyar Honvédség külföldi, illetve a külföldi fegyveres erők magyarországi állomásozásáról;

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:28:19

@Flak: nem baj, hogy elkanyarodtunk, ha a blog fura-urának nem tetszik, majd észrevesszük :)))

Már csak azért is rémisztő ezekbe a dolgokba belegondolni, mert 1 db Los Angeles osztályú tengeralattjárón van - asszem - 24 Tomahawk. Azzal kb a fél kínai keleti partot visszabombázhatnák a sötét középkorba. És egy anyahajós harccsoportban 2 tengeralattjáró van. És akkor a felszíni hajókról nem is beszéltünk.

Szóval ha ezeknek a legényeknek elgurul a gyógyszer, akkor gyorsabban vége lesz a dalnak, mint a Galaxis útikalauz stopposoknak c. filmben :)))

arlequin 2010.03.18. 11:28:41

@zero: helyzetmeghatározás háromszögeléses technikával. más indoka nem nagyon lehet. kérdés: minek a helyét akarták meghatározni? vagy mit akartak hogy gondoljunk róla...stbstbstb

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:31:08

@zero: "Egy miért nem volt elég? " - mondjuk azért, mert mi van, ha vonagábor szittya nyílaival lelövöldözi az egyiket, he? :)))

arlequin 2010.03.18. 11:31:21

@reKorrekt: akkor vajh melyikbe esik bele eme 'beruccanás? (egy költő veszett el bennem, de nagyon...)

Flak 2010.03.18. 11:32:11

@Seduxen: Ma is az atomháború árnyékában élünk, csak már nem kap akkora nyilvánosságot.

Flak 2010.03.18. 11:33:44

@csabapayne: Hát ebben lehet van valami. Ha nem is egyöntetűen zsidók, de a nemzetközi multinacionális cégek mindenképpen. Nem véletlenül kaptak óriási kedvezményeketmár akkor is.

Flak 2010.03.18. 11:35:03

Jó volt beszélgetni veletek, most mennem kell. Hív az Egyetem. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:36:17

@Flak: vagy csak "hozzászoktunk". Ami arzenál van csak a 3 legnagyobb játékosnak (Usa,Kína, Orosz), azzal szerintem az egész bolygót TÖBBSZÖR is el lehetne pusztítani.

Asszem Einstein mondása volt, hogy:
"Azt nem tudom, hogy a III. világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a IV.-ket kövekkel, és botokkal"

f.m.j. 2010.03.18. 11:37:00

@zero: egy, vagy kettő? miért nem mindegy? én egy jelenlétét sem értem, akkor a kettő meg már olyan mindegy... :)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 11:37:58

Azert nem egy gep, mert kerestek valamit vagy valakit. A magamutogato paradezas lehet, hogy csak a raadas volt, felizgatni az anticionistakat. Persze az is lehet, hogy centire pontosan akartak bemerni valamit. Nem tudjatok, lottek agyon akkortalyt arabot azon a kornyeken? Sima izraeli rutin...

f.m.j. 2010.03.18. 11:39:44

Szóval háborúra készültök fiúk... és én hogy menekülök meg? :)

Marcellusca 2010.03.18. 11:39:55

@reKorrekt: Bocs, de miért kellen mindenről tudnia Bajnainak?
Azért vannak (elméletileg) a megfelelő minisztériumok, szakszolgálatok, hogy intézzék a napi ügyeket.
A baj az, hogy ezek sem tudnak (legalábbis nem mondanak) semmit.

f.m.j. 2010.03.18. 11:41:14

@Seduxen: jó mondás, csak talán nem marad ember, aki köveket, meg botokat ragadjon... tudod mit? ne is

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 11:41:52

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Keresni lehet valamit éjjel is, és nem repülök Ferihegy felé DIREKT, hogy lefotózzanak ...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:42:09

@f.m.j.: nem hiszem, hogy erről megkérdeznek majd minket :(

==T== 2010.03.18. 11:43:58

@zero: Inkább örülnél, hogy nem volt itt mind a három:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.18. 11:44:26

LOL

"A HM nem tudott a "diplomáciai" berepülésről

Előzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, közölte a HM szóvivője csütörtök délelőtt. Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülőgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren.

A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivő -, mert a honvédelmi tárcának előzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban."

LOL

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2010.03.18. 11:45:40

én most nem a repülőkről nyilatkoznék, hanem az írás egy másik részéről, amellyel én is találkoztam tegnap este... az ominózus óriásplakátról, hogy "Ha önnek fontos a szabadság..." - ezt ugyanis minden bizonnyal a saját embereik felé kellett kiadniuk. ;-PPP

Marcellusca 2010.03.18. 11:46:18

@reKorrekt: FŐparancsnoka. De csak minősített esetben.
Egyébként csak papírtitulus. :)

Marcellusca 2010.03.18. 11:51:51

@Flak: Nu, csőtörés van? :)))
Bocsi, magas labda vót. :)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 11:53:36

@zero: Persze...az a provokacio es erofitogtatas resze. A kerdes az volt, miert 2 gep. Nos azert, mert interferometrias modszerekkel a felbontast meg lehet ezerszerezni, ha geppar repul. Sima provokaciohoz egy is eleg lett volna. Azert lehettek ketten, mert tenyleg kerestek valamit.

kuki123 2010.03.18. 11:53:40

@Lake: Most megnéztem a fogait is

azta kurva isten megbassza az ilyen minek jön ide a jobbikhoz
úr isten bazdmeg

na azthiszem nagyon gyorsan fogják a pártból kibaszni páros lábbal

picasaweb.google.ca/101660385914854645674/Melegedo#5449823161345129138
jobbik.hu/index.php?q=img_assist/popup/7760
a fog letörés deformáció ugyan ott van
továbbá van pázmányis pólós kép is róla

ezt a mocskot az isten se mossa le rólunk

na jól van én csomagolok és lelépek

System failure. :) 2010.03.18. 11:57:17

@laspalmas:
6 perrcel előztél meg az infóval.
Töketlen banda, le az összessel.
Ha nem tudtak róla, AKKOR MIÉRT HAGYTÁK REPKEDNI???
Ide bárki bejöhet csak úgy szabadon?
Mekkora töketlen banda.
Minimum lett volna pár vadászgép kíséretnek. Ha nincs engedély, akkor finoman kitessékelik a Magyar légtérből.

Marcellusca 2010.03.18. 11:57:21

@laspalmas: Ha nem volt infójuk, akkor mi alapján NEM indította útra a Honvédség az elfogó-vadászokat?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 11:58:12

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: valami hasonló. már ha "csak" a föld feletti rész pusztulna el, és nem a komplett bolygó :(((

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 12:00:28

@volánrulz: Megint csak nem az a kerdes, hogy hogyan kerulhet be ilyen ember a partba. Ez ugyanis nincs senkire kotelezoen ratetovalva homloktalyt. A kerdes az, hogy mihez kezd a kozosseg, amikor ez kiderul. Az effelek eddig mindig repultek. Gyanitom, igy lesz most is.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 12:01:15

@System failure. :): @Marcellusca - nem kell Cavinton!: nekem csak egy kérdésem van: ha berepül egy gép, ami "lejelentkezik" a légiirányításnál, mondjuk megadja a szükséges adatokat, ami alapján polgári gépnek GONDOLJÁK, akkor miért kellene vizuálisan is azonosítani? Minden gépnél nem lehet felküldeni a vadászgépeket, nem ?

dianafan9 (törölt) 2010.03.18. 12:01:30

szvsz a történet rém egyszerű. a britteknek van egy dealük izraellel, hogy az éves/szokásos/akármilyen támogatás fejében alkalomadtán besegítenek a vip-ek szállításának védelmébe.
Tegnap jött Károly és Camilla, a gépek jöttek, biztosítottak, mentek.
Tudott róla minden nato-állam, csak ez éppen titkos.
Tudott róla a HM, a KüM, a kormány, csak éppen titkos.

Még azon sem lennék meglepve, ha elutazásuk napján, idején szintén megjelennének biztosítani.
Ezeket nem a magyar kormány hívta, hanem világszerte kísérik azokat, akikkel megállapodásuk van. Mondom, valaminek a fejében, de nem kell itt világméretű cionista felkelésre gondolni, ez egy full bevett szokás. Csak éppen nem a sajtó kereszttüzében szokás.

Felderíteni már csak azért sem jöhettek, mert ilyen alacsonyan azt technikailag lehetetlen, hacsak nem a kiskertekre voltak kiváncsiak. Felderíteni 10 kilométer magasból szokás.

f.m.j. 2010.03.18. 12:04:29

@System failure. :):

mekkora fiaskó lett volna már, ha a haza védelmében lelövetik a gépeket (most tekintsünk attól el, hogy se olyan nincs aki a hazát védené, a hatalomnak nincs hazája, vagy nem ez, haditechnikánk, meg hozzáértő katonánk sincs)
mondjuk akkor tökösebb nép országa fölött kéne körözni, mondjuk Szlovákia, azok lelövik, abban úgyis ügyesek, hogy ránk kenjék a szarjukat, máris kész a casus belli, lehet a náci Magyarországot lerohanni, ez vicc, de félek komoly...

b0z0 2010.03.18. 12:05:08

@dianafan9: felderítőgépek biztosításra?

Marcellusca 2010.03.18. 12:06:11

@dianafan9: Egyébként ez a lehetőség is megfordult a fejemben :)

@Seduxen: Valami nem kerek. Az biztos.

arlequin 2010.03.18. 12:06:27

@laspalmas: hát ez az amin én nevetni egyáltalán NEM tudok... inkább sírni

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 12:07:21

@dianafan9: Logikusan hangzik. Igy meg ertheto is. Persze ahhoz igen vastag bor kell, hogy errol az illetekeseket se ertesitsek. Ez a "nagyon le vagytok ti sz*rva" kategoria. Persze amilyen illetekeseink most vannak, ez siman kijar.

@volánrulz: Meg egy dolog a kepekkel kapcsolatban. Ket oraja kerultek ki a kepek. Egyertelmuen provokativak, buzis-drogos fotok, es CSAK azok. Persze azert a fejlecbe gondosan be kellet irni, hogy "jobbik". :) Ha ez nem egy "fizetett hirdetes", akkor nem tudom, mi az.

System failure. :) 2010.03.18. 12:08:34

@Seduxen:
"lejelentkezik":
Honnan hova, mi célból milyen repülő. Szerintem ebből ki lehetne szúrni.

f.m.j: Kikísérni a légtérből, nem lelőni. Nem ugyanaz.

cotti 2010.03.18. 12:08:55

@volánrulz: B*sszameg. Ez az ember Vona Gábor lakossági fórumainak állandó moderátora. Ebből sajnos nagy botrány lehet kavarni, nagyon sokat szerepeltek együtt.

f.m.j. 2010.03.18. 12:09:00

@b0z0: hát ja, és itt ezen a ponton meg is bicsaklik a történetbe vetett jóhiszeműség...

ha a hercegi párt jöttek biztosítani, akkor miért olyan fene nagy titkos? Azt mindenki tudja, hogy itt voltak, mi ebben akkora durranás?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 12:11:44

@volánrulz:
ööö miről is van szó?? lemaradtam. Ki ez a csávó?

belzebubó 2010.03.18. 12:18:30

@Cato: A szir embert nem utána lőtték le,hanem előtte. Ez a repülés tegnap volt.

Lake 2010.03.18. 12:20:22

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
...de folyamatosan tunningolja a cikket az index..vagy perverzitásból, vagy azért mert profi kamu az egész? nem tudom...mindenesetre kloákaszagú a strory

Krikri 2010.03.18. 12:24:20

Én mikor megláttam az Indexen még örültem is, h milyen jófej párt, felvállal ilyen laza csávót ( a liberalizmust csak az SZDSZ-nek sikerült kiölnie belőlem, ezek szerint még nem teljesen)

öööö...izé 2010.03.18. 12:26:10

@csabapayne: A kérdésedre a válasz: igen, bármilyen magyar katonai gép berepülhet Izrael légterébe, csak útvonalengedélyt kell kérni.
Pontosan ugyanez a helyzet fordítva is.

Ez egy akkora álhír, hogy öröm nézni. Nincs semmi jelentősége, de persze a médiumok most elkezdenek izzani a témától.... Rengetegszer repülnek át rajtunk katonai gépek, ahogy a mi gépeink is naponta repülnek át más országok felett...ezt a baromságot...ebben semmi vastagbőr nincs...

Vazze akkor senki nem parázik, amikor repülőnap alkalmával HARCI REPÜLŐGÉPEK szállnak be az országba, és NAPOKIG ITT IS MARADNAK???

A felderítésre korábban már írták, hogy nem ilyen magasságban és nem nyíltan csinálják.

Aki meg szereti az összeesküvés-elméleteket, azoknak meg itt egy kijelentés, csak hogy ne zsidózzatok: A Vatikánnak van a legkiterjedtebb kémhálózata a világon, hiszen gyakorlatilag rendkívül kevés olyan település van, ahol nincsenek "ügynökeik"...

f.m.j. 2010.03.18. 12:27:55

@cotti:

valószínűleg azért történt az egész, hogy botrány lehessen
Király András annyira volt Jobbikos, mint egy temgerimalac
vagy az volt, de ilyen kis elhajló, micsinájjunk?

kuki123 2010.03.18. 12:30:29

@DexterMorgan78/Séfbácsi: @Lake:

kuruc.info/r/52/56812/
már a kuruc is hozza bár ők is inkább megdöbbenéssel...szerintem ők sem hiszik el a dolog amit látnak a képernyőn

kíváncsi leszek mit fognak mondani az érintettek

cotti 2010.03.18. 12:32:42

@volánrulz: Az első nyilvános reakció nagyon gáz az ő szájából: Pl. "Ki az a fiatal, aki nem nyúlt ilyen dolgokhoz?" Remélem rövid úton kidobják.

Király András a STOPnak azt mondta, még nem látta a képeket és a videókat, és amíg nem nézi meg, addig nem is nyilatkozik róluk. Király András ismételt megkeresésünkkor elismerte, hogy részt vett a melegfelvonuláson, majd előadást tartott "a kanadai devianciáról". Nem tagadta emellett azt sem, hogy marihuánát szívott. "Mindannyiunk életében vannak botlások. Ki az a fiatal, aki nem nyúlt ilyen dolgokhoz? Mindenkinek, vagyis legtöbbünknek vannak ilyenek az életében. Azért vagyunk rosszabb helyzetben, mert a mai dolgokat mindenki meg tudja örökíteni. De amíg nem egyeztettem a pártvezetéssel, addig nem nyilatkozhatok. Ez a személyes véleményem, amit leír, aztán kapok a fejemre" - mondta el.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 12:35:57

@cotti: Mondjuk a kepek feltoltese es a cikkek megjelenese gyakorlatilag egyidoben tortent. Szervezett, az biztos.

Dr Minimum 2010.03.18. 12:36:33

"Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat."
Anyád XDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 12:40:38

@System failure. :): nehogy azt hidd! kitalálnak valami fedősztorit: xyz vállalat magánrepülője, xyz lajstromszámmal, Iszatmbulból tartunk Hamburgba - mondtam valamit -, a fedélzeten a vállalat 5 képviselője, és 4 fős személyzet van. Köszönöm szépen!

Ennyi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 12:41:35

A nemzetközi helyzet fokozódik

#1

Előzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, közölte a HM szóvivője csütörtök délelőtt. Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülőgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren.

A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivő -, mert a honvédelmi tárcának előzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban.

#2
Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet azt mondta, nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen. Az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására. A gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba, közölte a nagykövet. A rutingyakorlatban Budapest mellett a bulgáriai Várna is szerepelt.

Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 12:44:00

@dianafan9:

A teljes NATO flotta nem elég biztosítani, ehhez Izrael kell? Ne viccelj ... amúgy meg Károly egy kibaszott trónörökös, egy herceg , nem az USA elnöke ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.18. 12:45:25

@Lake:

Teljes korrekt a srác, jó fej .. huszonévesen nem kell bigott, karót nyelt, ájtatos erkölcscsősznek lenni.

Uramatyám, biztos sunázza is a lányokat ...

cotti 2010.03.18. 12:47:00

Ennyi volt...

A több évvel ezelőtti fényképek közzététele miatt – melyek médiumokhoz történt eljuttatása és ferdített valóságtartalma rosszindulatú irigységből fakad, s melyekről eddig a pártnak nem volt tudomása – felelőtlen tetteimet vállalva, személyes elhatározásból úgy döntöttem, lemondok szóvivői tisztségemről. Az új erő választási győzelme és a valódi rendszerváltás érdekében nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül.

Király András
a Jobbik volt szóvivője

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 12:47:09

@zero: "Uramatyám, biztos sunázza is a lányokat..." - savanyú a szőlő ? :))))

picur3ka 2010.03.18. 12:47:36

@eszkep:

Egy humbug volt az egesz. Csak borzolni a kedelyeket, mint a holokauszt torveny is, meglehet.

HVG(!) megkeresett(!!) nehany izraeli perelot, akik kozoltek, hogy halvanylila gozuk nincs, mirol van szo. Ok meg soha nem pereltek/perelnek senkit.

2010.03.18. 12:49:43

Ha ez a szerencsétlen magyar honvédelmi miniszter és a vezérkar fönöke , csak magyarázkodásra jó, akkor el kell zavarni öket a francba. Kérdem én, minek vannak a Grippenek, és a maradék 3-4 Mig 29- esek? Vagy csak kitolják öket a napra? Vagy csak kiállitásra kell? Ha hülyék hozzá, szóljanak akkor Putyinnak és ö majd megvédi a magyar légteret! Az oroszok biztos leszedték volna mint a verebet és utána megérdeklödték volna, hogy honnan jött, és mit akart! De csak szigoruan utólag! És a NATO harci gépei hol voltak? Ugy látom, ez a magyar vezérkar , egy inpotens, tutyi-mutyi társaság, akitöl mindenki akkor repül be amikor akar, azt tesz az országunk légterében, amit akar. Gratulálok ! Ám ha ez igy müködik, akkor oszlassuk fel , a hadsereget és adjuk ki bérbe az ország védelmét. Mert nem kerül óriási pénzünkbe, a semmittevés és a magyarázkodás!

kuki123 2010.03.18. 12:52:36

@cotti: jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/kiraly_andras_lemondok_szovivoi_tisztsegemrol

de bazdmeg minek jösz be bazdmeg a pártba bazdmeg

egyébként szervezett dolog volt az biztos mert a youtubos videó account is tegnap lett regelve

egyébként kint van már a stop.hu-n is

egyszerűen ..egyszerűen nem tudok mit mondani... ez most simán 5%-ot csökkenteni a párton

reKorrekt 2010.03.18. 12:53:09

@zero: "a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el"

Hát lásson el Palesztina vagy Egyiptom fölött rutinfeladatot szokásosan. Eszem megáll.

neeskens 2010.03.18. 12:54:16

Ez azért van, mert a világot a zsidó-szabadkőmüves összeesküvés uralja. Simon Perez személyesen gyarmatosítja Magyarországot.
Ezt azért csinálták, hogy beigazolódjon, ami a Barikád címlapján megjelent , hogy a zsidók megveszik Budapestet. Ugyanis a Jobbik is (természetesen az összes párttal együtt) részese az összeesküvésnek.
Az egésznek a hátterében amúgy a - szintén a judeobolsevik cselszövés hatására bekövetkező - globális klímaváltozás áll. Ugyanis el akarják lopni a magyar termőföldet , a felső egy métert teherautókon kiviszik, mivel itt úgyis elsivatagosodik.

b0z0 2010.03.18. 12:55:59

@zero: rutinfeladat? én először hallottam 20 év alatt ilyenről, persze ez lehet csak az én hibám...

Homeoffice 2010.03.18. 12:56:56

@b0z0:

Mert idáig jól csinálták..é s nem szurták ki őket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 12:59:23

@neeskens: na ha már ilyen konstruktívan hozzászóltál :)

Neked van -e valami tipped, hogy mi lehetett az a "rutinfeladat" ?

Homeoffice 2010.03.18. 13:00:53

@cotti:

Helyes. Korrekt és gyors megoldás.

b0z0 2010.03.18. 13:01:30

az izraeli légierőnek rutinfeladat lenne berepülni feltűnés nélkül a légterünkbe, megközelíteni Ferihegyet, KÉTSZER, és gond nélkül távozni?

Marcellusca 2010.03.18. 13:01:42

@b0z0:
@Gunther:
Igen, ez jó kérdés. Hányszor tették/teszik meg, ha ez nekik már csak rutin feladat?

@cotti: Köszi!

neeskens 2010.03.18. 13:02:21

@Seduxen: mondom, most nézik meg, hogy "van-e ott folyó és a földje jó"

A másik feladatuk, hogy nagyfelbontású kamerákkal spanglizó jobbikosokat keressenek.

b0z0 2010.03.18. 13:03:06

az izraeli légierőnek rutinfeladat lenne feltűnés nélkül berepülni a légterünkbe, megközelíteni Ferihegyet, KÉTSZER is, és gond nélkül távozni? fasza, hogy itt tartunk...

b0z0 2010.03.18. 13:04:00

@neeskens: bázd :D

bocs az előbbi duplázásért

kuki123 2010.03.18. 13:04:52

@zero: ez azért nem ilyen mókás most milyen szemmel nézzek a pártra?
ennyi erővel bárkiről kiderülhet hogy van valami stiklije

őszintén szólva vagy valami kibaszott bunkó aki nem tud előre gondokodni hogy egy pártban embereket képvisel és a saját szarja esetleg valamikor visszaüthet és nem magát járatja le hanem a többi embert

vagy zseni volt és beépült

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:06:41

@neeskens: komolyan kérdeztem!

"spanglizó jobbikosokat keressenek" - nem-nem, azok az Új Erő Liberális Platformjának tagjai, egészen pontosan :)))

Marcellusca 2010.03.18. 13:06:45

@Gunther: Úgy, úgy.
Nem magyarázkodni kell, hanem lemondani!
És megtette. Pár óra múlva. Azaz azonnal.

Így kell(ene) ezt csinálni, prolimókus "urak"!!!

b0z0 2010.03.18. 13:07:26

@volánrulz: éppen ez az, figy, én is kiélem magam, fiatal vagyok, viszont később tervezem, hogy esetleg elhelyezkedjek politikai körökben is...ott baszta el, hogy ezek a képek elérhetőek voltak valahonnan valakinek, nem ott, hogy évekkel ezelőtt(ha igaz) züllött

Homeoffice 2010.03.18. 13:08:15

Egyébként milyen érdekes, hogy fura módon, mivel célpont lett a jobbik a fidesznél, most Róluk is derülnek ki turpisságok. A szocik már lerágott csont.
Nem tudom ki szivárogtat ki infókat de vérprofin csinálja.

b0z0 2010.03.18. 13:09:09

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

egyetértek, megtette, amit az erkölcs, a tisztesség, a racionalizmus és a párt megkövetelt tőle...számomra ez a kis balhé nem von le semmit sem a Jobbik érdemeiből

Marcellusca 2010.03.18. 13:09:54

@volánrulz:
"ennyi erővel bárkiről kiderülhet hogy van valami stiklije" - Ne aggódj! Van is. :)

"vagy zseni volt és beépült" - Hehe! szadeszes zseni, mi? :)

Marcellusca 2010.03.18. 13:14:15

@b0z0: Sőt!
Ha én értelmes szavazó lennék (de, mint tudjuk nem vagyok az :D) pont emiatt nőne nagyot a szememben a Jobbik.
Nem a botlásra gondolok, az bárkivel előfordulhat, hanem a lemondásra.
Hogy nem mismásol évekig, hanem - a közösség érdekében - veszi a kalapját és távozik.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 13:14:59

"Király András
a Jobbik volt szóvivője"

Kulon-kulon sem a kepekkel, sem a jobbikossaggal nincs gond. A lenyeg az, hogy VALLALJA, miszerint tettei nem passzolnak a kozosseghez, amiben szerepel. Nekem amiatt hiteles a jobbik, mert eddig kivetel nelkul mindig ezt lattam, es nem azert, mintha hibatlanok lennenek. Mutassatok egy masik partot, ahol ez mindig igy megy. Hogy szervezett aljassagrol van szo, az nyilvanvalo. Ahogyan irtam. Majdnem percre pontosan akkor jelentek meg a cikkek, tobb helyen, amikor a kepek es a video folkerult a megosztokra. Az is jellemzo, hogy csak ilyesmivel tudjak betamadni a Jobbikot. Nem a programmal, nem korrupcioval, nem lopassal, nem eroszakkal...pedig provokalnak rendesen. Most oszinten! Milyen buncselekmenyt is kovetett el? Hasonlitsuk mar a tobbihez! Na ja...vizet predikalt a borszlapalas melle. Repult is erte. Nekem ennyi eleg.

Homeoffice 2010.03.18. 13:17:18

@Meleardil Eressea Iluvadan:
Egyetértek
Király ÚR! Ha a képeken látható tetteiért nem is, a felelősségvállalásért Önnek Tisztelet jár.

neeskens 2010.03.18. 13:18:54

@Gunther: a beépülő zsidók voltak. Hamarosan eljön a belső ellenséggel való leszámolás idejea Jobbiknál. Az ilyen szektás pártoknál ez normális.

Amúgy meg ahogy a Fidesz média nekikment az azért vicces: múlt héten lehozták, hogy félrekúr a Vona, most hogy füvezik, buzikat ölelget a szóvivő. Mi lesz a következő?

- Morvai öltáncosként kezdte?
- Szegedi Csanád nő
- a magyar gárda drogot árul

neeskens 2010.03.18. 13:20:37

@Seduxen: nem akarok komolykodni, bocs

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:21:07

@neeskens: "eljön a belső ellenséggel való leszámolás idejea Jobbiknál" - pontosan! Egy a tábor, egy a zászló jeligére...

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 13:21:28

@cotti:
Derék dolog, vagy pedig egy nagyon ügyes kampányfogás. Bármelyik is volt, ez a mentalitás nagyon hiányzik a hazai politikai életből.

Homeoffice 2010.03.18. 13:22:24

@Seduxen: @neeskens:

Jólvan.. akkor nemcsak nekem tünt fel.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:22:52

@neeskens: "múlt héten lehozták, hogy félrekúr a Vona" - ami erősen fake-gyanús. amúgy meg ha félrekúr, egészségére. amíg nem csinál gyereket a titkárnőjének... ja, az egy másik párt prominensével fordult elő, bocsánat! :))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 13:23:37

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: "a közösség érdekében(!) - veszi a kalapját és távozik."

ENNYI! OTT A PONT!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.18. 13:31:31

@Seduxen:
Amúgy Morvaival kapcsolatban meg az a vád, hogy egy liberális jogvédő. Morvai Krisztina Jobbikosként sem tagadta soha (sőt vállalta), hogy anno tett valamit a buzik jogaiért.
Az öngól onnan kezdődik, hogy ő a magyarok jogaiért is ugyanúgy kiállt. Ja... hogy ő elvileg ilyen egy igazi jogvédő ?!

kuki123 2010.03.18. 13:34:26

@csabapayne: de ha én tudom hogy nekem ilyen ügyeim vannak akkor nem lépek be baszameg

főleg úgy hogy aztán szóvivő legyen az ember nem is csak valami 1000. párt tag a másik 5000 mellett

mikor ilyenre komolya pozícióra jelentkezik az ember és megválasztják elvállalja akkor
nem jutott eszébe a közösség akit nehéz helyzetbe hozhat? nem igaz hogy nem tudott a fényképekről..ez nem egy véletlen botlás volt 16-17 évesként hanem több eset is

ezt a mocskot soha nem bírjuk már lemosni az hót ziher...a ballib sajtó kiherél minket és részben jogosan..mit részben tök jogosan

én szégyellem hogy ilyen ember volt köztünk

Homeoffice 2010.03.18. 13:34:58

@Seduxen: @csabapayne:

Nemnem.. Három zsidó férje volt, Tőlük 3 gyereke született.
Ezt kihagytátok!

b0z0 2010.03.18. 13:37:22

@volánrulz: szerintem túlpörögsz a témán...akik eddig is birkák voltak, azok beveszik, hogy mekkora szar ez a Jobbik, aki eddig is nézett, nem csak látott, az felfogja majd azt is, hogy valójában mi történt...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 13:40:33

@neeskens:
Hehe majd kijön még a Szegedi Csanád home video, ahol valami brüsszeli hotelszobában bepálinkázva megmutatja a magyarok istenét egy travinak:) Nem tudom de engem mindig elszórakoztat pártállásra való tekintet nélkül, amikor valaki beszopik egy kurva nagy öngólt:)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:41:44

@csabapayne: igen, ez a fő érv Morvaival szemben. Mondjuk a véleményem nekem az, hogy a "nagyasszony" lehetne azért cizelláltabb néha, mert vannak/voltak olyan dolgai, amik azért le-le baxxák a biztosítékot :(

Szegedi Csanádról még nincs semmi? Lehetne mondjuk az, hogy sátánista szeánszokon kecskékkel, meg bárányokkal "hál", majd utána leöli őket, és felissza a vérüket. Vagy valami ilyesmi...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:42:58

@volánrulz: "nekem ilyen ügyeim vannak akkor nem lépek be baszameg"

Ilyen alapon - füvezés - a szadesznak szerinted hány tagja lenne? :)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 13:45:53

@volánrulz:
fura hogy téged ez annyira odabasz..... szerintem ennyit nem ér meg egyik párt sem. kb az sem érdekelne ha orbánról derülne ki valami hasonló, mondjuk meglepne maximum. Gyurcsánynál meg szinte biztos, hogy van valahol eldugva egy VHS kazi, amin valamelyik feleségével valami csinál...:)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:47:33

@DexterMorgan78/Séfbácsi: "amin valamelyik feleségével valamit csinál...:)" - vagy MINDEGYIKKEL, EGYSZERRE :))))

kuki123 2010.03.18. 13:49:34

@Seduxen: ne már te is elpártolsz a Jobbiktól?

belzebubó 2010.03.18. 13:50:42

Itt vannak a videók Király Andrásról:

www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs
www.youtube.com/watch?v=JPD4RZGxB8g
www.youtube.com/watch?v=c02PQ2OVviw

Miután megnéztem őket mély levegőt vettem, ezt a proller viselkedést csak annak tudom ezt be, hogy amatőr szinjátszó a lelkem. Remélem nem ez a viselkedés jellemző rá. Hogy utálom,amikor külföldiek Mo-on hiszik azt,hogy mindent lehet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 13:53:31

@volánrulz: ezek szerint a szarkazmus nem ment át... legközelebb odaírom :))))

arlequin 2010.03.18. 14:04:25

@zero: "Teljes korrekt a srác, jó fej .. huszonévesen nem kell bigott, karót nyelt, ájtatos erkölcscsősznek lenni."
teljesen egyetértek. kövezzetek meg.
@volánrulz: nem hinném hogy ez 5%-os csökkenést jelentene. sőt.

ZX 2010.03.18. 14:06:32

A gépek berendezésével több száz kilométerről lehallgatható bármilyen elektronikai eszköz. Nyilvánvaló, hogy nem mi voltunk a célpont. Amúgy ki az a naív aki elhiszi, hogy csak Izrael küldözget fölénk kémrepülőt?

ZX 2010.03.18. 14:08:57

@volánrulz: Itt is a szóvívő a téma? Azért az vicces, mikor az egyik blogon a Jobbikosok anyázzák a liberálisokat, de a hír kapcsán meg mindegyik azt mondja, hogy ja, hát akkor mi van, ő is liberális. :P Ajánlom növesszenek gerincet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 14:09:11

@arlequin: 62419 extra szavazatra gondolsz? :)))

f.m.j. 2010.03.18. 14:13:04

@cotti: a képek még hagyján... a videók voltak nagyon súlyosak, fiatalság, bolondság, én nem kárhoztatom (bár most fiatalabbnak tűnik, mint a bohóságokkor:)) de örülök, hogy lemondott
magánéleti dolog miatt, a sok köcsög meg nem mond le azért, amit a közéletben tesznek...

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 14:14:33

@arlequin:

Én nem ezen a véleményen vagyok. Tőlem mindenki azt csinál amit akar, ez a szakállas csávó is tőlem szájjal leveheti a tranyókat egyesével, nem érdekel, nem az én dolgom. Csak ez nem fér össze azzal,. hogy közben meg a tranyókat genetikai hulladékozzák, undorító degenerált férgezik. Vagy egyik, vagy másik.

Illtve azt a "humort", miszerint a görög csávót magyarul (így nem érti) gúnyolja és gyalázza, gugulázó röhögés közelepette egyértékűnek tartom azzal, mintha a vakot elgáncsolná. Pont annyira vicces, és tahó is. És ehhez joga sincs.

arlequin 2010.03.18. 14:15:06

@DexterMorgan78/Séfbácsi: orbándeutschék nem egyszer szívták magukat csonttá annakidején... naés? az még nem hazaárulás ember...

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 14:19:25

@kyncza:

"A zsidók már a spájzban vannak!!!!"

Ezért kell ott füstölt sonkát, kolbászt tartani, és akkor nyugodtan alhatsz! :-)

belzebubó 2010.03.18. 14:22:22

@f.m.j.: Szerintem sem gáz,ha valaki elmegy normálisan felöltözve egy melegfelvonulásra, de amit a videón előad az komoly. Öreg embert egreciroztat a saját hazájában mint túrista, mert elejt egy zsepit és fuck you-zik messziről? És egy valószinűleg albán útépitőnek nyomja részegen, szintén jó messziről berúgva...
Jól tette,hogy lemondott még először azt gondoltam micsoda úriember. Aztán megláttam a videókat.

f.m.j. 2010.03.18. 14:24:02

@belzebubó: prosztó, beleillett volna pedig a képbe :) szollárdomi 2.0

f.m.j. 2010.03.18. 14:25:52

@derelyegrádi szellem: hehe, mint a vámpírok ellen a fokhagyma? :) bár a modernkorban már ez sem működik :) lásd Polanski Vámpírok bálja

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 14:26:15

@derelyegrádi szellem: más meg egy Holocaust-megemlékezésen röhögcsélt az áldozatokon. Ott ha jól rémlik nem ment ilyen gyorsan a mea culpa. Igaz, az érintettnek manapság kisebb gondja is nagyobb ennél :)))

btw: a végeredmény szempontjából majdnem irreleváns a manus viselkedése, már csak azért is, mert azt még NEM JOBBIKOSként csinálta. Amikor ez kiderült, akkor viszont lemondott, mert nem akar a pártja terhére lenni. Szóval szerintem korrekt.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 14:28:13

@volánrulz:

szerintem semmi gond ezzel.

Fiatal volt, a társaság sokat befolyásol.
Fű, drog? már csak brahiból is a főiskolán, egyetemen, szinte mindenki kipróbálja. Narkós, függő lett? Nem, kipróbálta oszt puszi.
betépve, berúgva az ember elveszti az önkontrollt, mást lát viccesnek mint amit tisztán, előfordul az ilyen a fiatalokkal.

Buzi felvonuláson volt? Na és?
Nem köpködte le őket? Na és?
Jópofa fotókat készített velük, mint a viaszbaba panoptikumban mások? Na és?

Meleg? Nem.

Baj az, hogy nem akarta azonnal lemészárolni a buzikat?
Figy Nekem 5 csemetém van, elég határozottan nem komálom a buzikat szexuális téren. Mégis van buzi ismerősöm, és nem fordult meg a fejemben, hogy agyonüssem.
Nem, nem értek egyet a ratyiparádéval.
Abban a formában ahogyan csinálják itthon, Budapest szívében, a főutcán. Los Angeles más, ott a melegek vannak szinte többségben, teljesen elfogadott dolog, ott lehet parádézni, és szívesen el is nézegetem a színes forgatagot. Nem akarom őket agyonütni, attól függetlenül, hogy nem azonosulok velük. Itthon más, ahol a társadalom nagy többsége nem szimpatizál a melegfelvonulással, itt nem kell tartani, mert az maga a provokáció. Menjenek a magyar buzik felvonulgatni oda ahol elfogadott és kész, vagy tegyék valahol a Tabánban a bulit... olyan helyen ahol nincsen rákényszerülve a megtekintésére az aki nem kíváncsi rá, de ott lakik, arra jár naponta, stb.

Összefoglalva, szerintem nincs semmi vállalhatatlan a dologban, felnőtt lett belőle, benőtt a feje lágya, ma már nem csinál ilyeneket, megkomolyodott, kész.
A baj szerintem azokkal van, akik nem buliztak, nem ökörködtek, nem csináltak felelőtlen dolgokat fiatal korukban. Sótlan, savanyú emberek nem kellenek szerintem még a legradikálisabb pártba sem.
Másrészt milyen ítélet az, ha valamit elítélsz, de nincs vele tapasztalatod?
Valamivel szemben kiállni éppen úgy csak akkor lehet, ha van vele személyes tapasztalatod. Éppen úgy mint mellette. Az hogy felnőtt ésszel, felelősségteljesen gondolkodva még mindig csinálod-e ezeket a dolgokat, vagy felismerted, hogy nem méltó/való felnőtt emberhez, ez becsülendő.

Miként a Jobbik reakciója is, és a Saját lemondása is becsülendő és tiszteletre méltó.
Számomra és józan logikusan gondolkodó ember számára ettől nem vesztett semmit a Jobbik, inkább nyert.
Amire jó volt ez az egész, szerintem, hogy a Jobbikot ellenzők mélyebben tudjanak dagonyázni a Jobbik mocskolásában.

Voltaképpen feltenném a kérdést: libbantéknak eddig az volt a baja, hogy a Jobbik homofób most meg, hogy nem?

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 14:33:04

@Seduxen:
"más meg egy Holocaust-megemlékezésen röhögcsélt az áldozatokon. "

Így van, ugyanaz a véleményem arról is. Sőt!

A manus vislekedését és következményeit ketté kell választani. Hogy most lemondott, attól még amikor felvétel készült egy tahó volt. Ezen sem lemondás, sem annak hiánya nem változtat. Azt a párt javára kell írni, hogy közöttük ilyenek - ha kiderül - nem maradhatnak, legalábbis egyelőre úgy tűnik.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 14:35:06

a videókat most néztem meg.

Na ezért nevezi az ember a betépett csókákat vadparasztnak.
Paraszt a videón a csávó keményen, de láthatóan nem is tiszta.
A lényeg, hogy kinőtte és nem is akarja legalizálni/elfogadtatni a dolgot, hanem éppen ellenkezőleg, tenni akar ellene.

Ettől függetlenül egy barom volt.
A hangsúly a VOLT-on van a valóságban is, bízom benne.
A múlt időn a lényeg

ZX 2010.03.18. 14:35:38

@Conv: Az a baj, hogy gerinctelenség amit művelnek. Addig lehet buzizni, zsidózni, meg kurvaanyázni a liberálisokat, amíg ki nem derül az igazság. Utána meg már semmi gond nincs ezzel.
De ezt világosan mutatja a március 15-i gyűlés, mikor a a gyűlölt sünökhöz rohantak tanúskodni a zsidózó mellett. :P

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 14:36:09

@arlequin:
az is lehet hogy megindult a budapesti ex-szdsz szavazókért való harc.)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 14:37:04

@derelyegrádi szellem: így van, magam is így gondolom. csak már nem volt kedvem újraírni a kommentemet.

magánemberként nekem sem tetszik, ami a videókon van. igen, lehet mondani, hogy tahó. de ha belegondolsz HÁNY olyan közéleti szereplő van, aki ilyen-olyan MAGÁNÉLETI ballépései miatt ugyanígy járhatna el, de beleszarik. Ő meg néhány óra múlva lemondott.

Azt már tényleg csak halkan teszem hozzá, hogy amit tett, még jóval a politikusi élete előtt tette, szóval akár neki is állhatott volna magyarázkodni !

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 14:40:23

@ZX:

Nem igen értem a libbant logikát, tehát próbáld meg körülírni mi a bajod, mert nem látom milyen igazság derült ki?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 14:40:39

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
megérjük még azt hogy lesz egy ilyen vicc, két jobbikos zsidó beszélget a melegfelvonulás alatt.....:)

majomkutya 2010.03.18. 14:40:54

@zero: úgy hírlik, hogy ha kettő jön, akkor nemcsak le tudják tapogatni a mágneses jeleket (rádióforgalmazás, wifik, stb) hanem a pontos helyét is meg tudják azoknak határozni. Nem semmi!
Egyébként nem alaptalanul neveztelek egy antiszemita lázítónak, az izraeli nagykövet is megmondta, hogy Izrael ellenesség áll amögött, hogy a sajtóban ez megjelent és különbenis csak egy rutinfeladatról volt szó.
Nem semmi ez a történet, most olvastam, hogy a külügyminisztérium a postás volt a történetben. Ész megáll...
Vicces, hogy polgári elvileg lajstromszámú gépekről van szó, de a hívójel "israeli air force 005 és 006"

ZX 2010.03.18. 14:42:13

@Conv: Akkor leírom érthetően. Vizet prédikálnak és bort isznak. Elvtelen népség.

kuki123 2010.03.18. 14:42:33

kuruc.info/r/2/56821/

"Izrael-ellenes, aki ezzel foglalkozik"

Azonnali vizsgálatot rendelt el Bajnai Gordon az izraeli légerő szerdai magyarországi gyakorlatával kapcsolatban, amelyről a Magyar Nemzet számolt be. A HM szóvivője azt mondja: a Honvédelmi Minisztériumnak előzetesen semmilyen információja nem volt az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban. A repülési engedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóság adta ki. Az izraeli nagykövet azt közölte: nem kémrepülők jártak Ferihegyen.

még van pofájuk letagadni hogy nem is kémrepülők voltak
Nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen – mondta a történtekről Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet.

majomkutya 2010.03.18. 14:42:56

@majomkutya: meghát különbenis, izrael nem NATO tag, semmi keresni valója nem volt itt, ahogyan nekünk sincs izrael légterében semmi keresnivalónk. Mondjuk mi nem is megyünk oda

ZX 2010.03.18. 14:47:18

Az orosz és az amerikai kémrepülőket láttátok? Nem? Mert azok legalább tényleg lopakodnak. :D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 14:47:40

@ZX:

mondd már mit prédikáltak és mit csinálnak most bazzeg :))))))

belzebubó 2010.03.18. 14:50:25

@volánrulz: Szóval ez szerintük nem kémrepülő? Ezek mihez értenek,ha erről, egy ilyen hiresen szofisztikált gépről nem tudják megállapitani ezt. Ilyen sok országnak van, eléggé ismert mire való ez a kémrepülő.
jets.hu/news?id=149

Marcellusca 2010.03.18. 14:50:38

@Conv: Egyetértek. (A drogos részt kivéve.)
Szépen megfogalmaztad helyettem is.
Köszi.

Közben az jutott eszembe, hogy ilyen és hasonló videók szinte bármelyik közéleti szereplőről megjelenhetne. Mert mindegyik volt anno, egyetemista, főiskolás korában "ereszdelahajam" és "fekvehányós" buliban.

ZX 2010.03.18. 14:51:29

@Conv: Te itt élsz? Végülis nem most hír, hogy a nyíltan buzizó, konzervatív keresztényeket tömörítő párt szóvivőjéről kiderül, hogy szívott és melegfelvonulásokra jár. Persze ilyenkor már nem érdekes, gyorsan söpörjük a szőnyeg alá a dolgot a fiatalság, bolondság jelszóval.
Amíg a sünök minket addig a kurva anyjukat, de ha mást akkor megyünk tanúskodni. :P

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.18. 14:53:49

Na azért kibújt a szög a zsákból.

"A nagykövet Izrael-ellenességről beszél
"Természetesen nem kémrepülők voltak" - jelentette ki Aliza Bin-Noun, izraeli nagykövet. A diplomata azt mondta, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen
Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat."

Aha anyátok ha valaki meg meri írni akkor izrael ellenesség.
Leszakad az arcom

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 14:54:53

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: na akkor még egy kámingáut nektek tőlem:

én SOHA nem szívtam füves cigit. ez gáz?

abandi 2010.03.18. 14:55:08

Há', lehet, hogy ottan sem vótunk!
sálóm...

arlequin 2010.03.18. 14:55:28

@derelyegrádi szellem: a videókat most néztem meg. azokon egyértelműen be van rendesen nyomva és gáz. az. de ilyet: "a tranyókat genetikai hulladékozzák, undorító degenerált férgezik" egyetlen jobbikvezetőtől sem hallottam. pedig ált. odafigyelek.
@Conv: teljesen egyetértek. én igaz csak három gyermeket próbálok nevelni jól-rosszul, de én is rendesen megjártam a hadak útját. hajjaj. majdnem ott is hagytam a fogamat. pár barátom otthagyta... lemondott, kész. korrekt.

a jobbikosok figyelmébe ajánlom azt is, hogy egy egész országot nehéz lesz bezárni a börtönbe... ...mert bizony a stikli akárcsak egy minimális szinten, de átszövi a társadalmat. a bevallás kérdése ez. de persze lehet hogy minden jobbikos egy élő szent, aminek én örülnék egyébként, de nem így látom. a telipofa zsidózás-buzizás pedig, ami jó levezető egy jobbikos bulin - voltam már egy páron...- sok minden lehet, csak nem saját magunkkal való szembesülés. mert bizony az 1xű bunkóság.

hoplita 2010.03.18. 14:56:14

@Seduxen:
Vazzeg, még én is szadeszos lehetnék, pedig én amolyan jó, öreg, masszív kocsmás vagyok...borral, sörrel, pálinkával.
De 3 éve egy rég nem látott barátnőmmel való beszélgetés és ivás után megkínáltak egy kis mariskával.....a vége az lett, hogy teleokádtam az éjszakai 6-os hátulját, mire Móriczra értem.:DD
Asszem az 5. alkalom volt életemben, hogy szívtam..... a hozzáállásomról meg annyit, hogy ha mindenki olyan lenne mint én, akkor a dílerek kapálni járnának, hogy ne dögöljenek éhen.:)

abandi 2010.03.18. 14:57:22

@abandi:
És különben is:
Már visszaröppentünk!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:01:28

@hoplita: fentebb írtam, hogy én meg egyszer sem. nem is tervezem kipróbálni :) oszt kituggya mi lesz később. lehet, hogy még 4 (vagy 8) év szoci kormányzás, és én is rászokok :)))

"pedig én amolyan jó, öreg, masszív kocsmás vagyok...borral, sörrel, pálinkával." - helyes, nagyon helyes! pusztítsuk csak a "nép ellenségét" :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:02:43

@derelyegrádi szellem: pedig nem tervezem kipróbálni... én maradok a "hagyományos" tudatmódosító szereknél: az "A" betűsek. (A sör, A bor, A pálinka...)

arlequin 2010.03.18. 15:03:12

@Seduxen: inni is csak addig jó, amíg te iszod az italt, nem az ital téged...

arlequin 2010.03.18. 15:08:07

király andrás témát lezárva még annyi, hogy jól tette, hogy lemondott. vona meg rosszul, hogy elfogadta azt. de tudom ez különvélemény. és a jelenlegi stratégiába nem fér bele. mert párt és mert 'demokrácia' van...

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 15:08:29

@Seduxen:

Igazad van, most hogy az MSzP-ről leszoktál, kár lenne egy másikkal helyettesíteni..:-))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:09:38

@derelyegrádi szellem: áá, azt semmivel sem lehet "helyettesíteni" :))

Marcellusca 2010.03.18. 15:13:54

@Seduxen: A két slukk az számít? :D

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 15:17:07

@Seduxen:

talán csak a Kuncze tablettával....:-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:18:26

@derelyegrádi szellem: nem hiszem. amint az ország állapota is mutatja a "maszop-tabletta" az csak hosszú idő alatt fejti ki gyilkos hatását, kuncze strabag gabi tablettája viszont azonnali Endlösungot kínál :)))

abandi 2010.03.18. 15:19:26

Posta Imi fasza gyerek!
Csak kissé rendszertelenül maradt...

derelyegrádi szellem 2010.03.18. 15:21:18

@Seduxen:

Mindenesetre a vége ugyanaz. :-)

neeskens 2010.03.18. 15:22:40

Ehhez a szóvivős sztorihoz csak annyit, hogy mi lett volna, ha pl. valamelyik Fideszes prominensről kerültek volna ilyenek elő.

Kurvára el lett volna mondva mindennek ő is és a pártja is. Faszán működik a kettős mérce.

Marcellusca 2010.03.18. 15:23:18

@derelyegrádi szellem: Ó, nem az vót. :)
Állítólag vicces-cigi volt.
Bár én semmi hatását nem éreztem.

Marcellusca 2010.03.18. 15:24:04

@derelyegrádi szellem: Ja, lemaradt: nem olyan családból származom. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:26:33

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: nem lehet, hogy átbasztak? megjelentél a BALEK feliratú - amúgy 37.000.-Ft-ért vásárolt - pólódban, és adtak egy fehér multit, hogy "gyere tesókám dzsoint", és próbáltad viccesen érezni magad, de - akárcsak itt - nem sikerült ?! :))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:27:26

@neeskens: az egész ott megdől, hogy a Fideszben ilyen nem fordulhat elő...

öööö...izé 2010.03.18. 15:29:31

hát nekem egyáltalán nem becsülendő az, hogy lemondott. Ez természetes. Úgy is mondhatnám, hogy normális dolog egy ilyen helyzetben, de emiatt tisztelni nem fogom. Sajnos azért tisztelik egyesek, mert a mostani politikus garnitúrából ez hiányzik. Már bocs, de azért még nem tisztelek valakit, mert vakok között ő lát egyedül. Az a normális felállás...

Vagy valaki közületek tisztelte volna Gyurcsányt, ha lemond az őszödi beszéd után??? Na, ugye... Ilyen ember ne legyen állami vezető....

Sajnálom, hogy így a választások előtt a Vastagbőr elkezdett teret engedni a nyílt pártpropaganda hozzászólásoknak, eddig ez nem volt itt jellemző, nem volt mondható rá, hogy fideszes, vagy jobbikos médium lenne, de mostmár erősen az utóbbira hajaz. Pl. a "szegény jobbikos szóvivő" története nemrég még külön posztot érdemelt volna, hiszen tipikus bort iszik, vizet prédikál történet...

Marcellusca 2010.03.18. 15:30:25

@Seduxen: Könnyen meglehet. :)))
Tényleg nem éreztem semmi vicceset. :D
Mondjuk, amit utána az Irish Cat Pub-ban fogyasztottam, azt annál inkább. :D

öööö...izé 2010.03.18. 15:31:32

régen nem volt itt zsidózás...mellesleg arra egy értelmes, épkézláb választ nem tud adni a Jobbik, hogy miben különbözik a zsidó tőke az orosztól, amit meg ő céloz meg a gazdasági elképzeléseiben...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 15:32:42

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: "Mondjuk, amit utána az Irish Cat Pub-ban fogyasztottam, azt annál inkább" - de ugye nem a számlára gondolsz? :))))

abandi 2010.03.18. 15:34:27

@neeskens:
Megmondta a Dunán a volt elnök -bár kissé sémita gnómnak tűnt ez is...-a frankót ma reggel:

www.youtube.com/watch?v=kacGwAu5eg0

Marcellusca 2010.03.18. 15:37:10

@Seduxen: Ki emlékszik már arra. :)))
Biztos ki lett fizetve, mert nem vertek össze a kidobók. :D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 15:38:03

@ZX:

"Végülis nem most hír, hogy a nyíltan buzizó, konzervatív keresztényeket tömörítő párt szóvivőjéről kiderül, hogy szívott és melegfelvonulásokra jár. Persze ilyenkor már nem érdekes, gyorsan söpörjük a szőnyeg alá a dolgot a fiatalság, bolondság jelszóval."

De hír. Látod.
nem felvonulásOKRA jár, hanem egyszer ott volt abban a városban ahol volt egy melegfelvonulás, elment, megnézte, jót szórakozott rajtuk/velük.

Bővebben már feljebb kifejtettem.

Igazából, most az fáj, hogy mégsem minden jobbikos vérnösző homofób barom, mint azt elkönyveltétek?

A sünös dolgot nem igen vágom, mire gondolsz, a sünökkel együttműködik a jobbik, a sünök túlkapásai és jogtalanságai ellen szoktak hadakozni. Természetesen, ha a munkájukat végzik rendesen, akkor nem támadják őket, hanem és itt kapaszkodj meg - mint ahogyan többször elmondták - a rendőrség megerősítésén és munkájának segítésén vannak.
Mondjuk ez evidencia ha már rendet akarnak.

Ha a "zsidó gyere át a zebrán" dologra gondolsz akkor ki kell ábrándítsalak, a csóka direkt provokált, be is szóltak neki, ő pedig fizikai erőszakkal válaszolt.
A rendőrök elvitték, jól van. Amikor a "Jobbikosok" fizikai erőszakot alkalmaztak, őket is elvitték... bár nem emlékszek egyetlen rendezvényre sem, sem gárdistás, sem Jobbikos rendezvényre amin fizikai erőszakot alkalmaztak volna a gárdisták/Jobbikosok. (Ne gyere a 2006-os eseményekkel, ahhoz a Jobbiknak semmi köze)

bee-lah 2010.03.18. 15:40:50

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
eztet má azé nem hiszem...
egy jól fejlett GM cső10 másodperc alatt elszámol akár 1 millióig is...
minek kellett volna nekik ekkora számítási teljesítmény???
:)
B1

ZX 2010.03.18. 15:43:09

@Conv: Te ezt nem nevezed álszenteskedésnek? Ha nekem az elvem az, hogy utálom a buzikat, akkor nem megyek velük parádézni. De nem ez a legdurvább. Hanem az, hogy egy másik blogon a korábban mocskos liberálisozók kijelentették az eset kapcsán, hogy nem nagy ügy, hiszen ők is liberálisak. Na nekem ettől van hányingerem.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 15:48:53

@Conv: Te most komolyan azt hiszed, hogy itt eszerveknek helye van? Eleve nem ugy inditott.

@öööö...izé: Igen. Ez a normalis, hogy lemondott. Ezert kulon nem tisztelem, de nem is porgok ezen. Semmi dobbenetest nem csinalt. Egy huszoneves kolok. Azon viszont porgok, amikor milliardokat sikkasztok rohognek a pofankba.

Meg egyszer a velemenyem a szovivo dolgairol:
Kinos, valoban, de semmi tobb. Okorseget csinalt. Kulon-kulon sem a kepekkel, sem a jobbikossaggal nincs gond. A lenyeg az, hogy VALLALJA, miszerint tettei nem passzolnak a kozosseghez, amiben szerepel. Nekem amiatt hiteles a jobbik, mert eddig kivetel nelkul mindig ezt lattam, es nem azert, mintha hibatlanok lennenek. Mutasson valaki egy masik partot, ahol ez mindig igy megy. Hogy szervezett aljassagrol van szo, az nyilvanvalo. Majdnem percre pontosan akkor jelentek meg a cikkek, tobb helyen, amikor a kepek es a video folkerult a megosztokra ma delelott. A videot feltolto accountot tegnap este regisztraltak. A kepek csak buzis-drogos kepek, es fontosnak ereztek, hogy a fejlecben szerepeljen a jobbik szo, ami sehol mashol nincs ott. Az is jellemzo, hogy csak ilyesmivel tudjak betamadni a Jobbikot. Nem a programmal, nem korrupcioval, nem lopassal, nem eroszakkal...pedig provokalnak rendesen. Most oszinten! Milyen buncselekmenyt is kovetett el? Fuvet szivott es lefotoztak buzik tarsasagaban. Ezen mit kellett volna nyilvanossagra hoznia korabban? Hasonlitsuk mar a tobbihez! Na ja...vizet predikalt borszlapalas kozben. Ez bizony nem etikus. Repult is erte. Fel oraval a cikkek megjlenese utan. Nekem ennyi eleg.

reKorrekt 2010.03.18. 15:51:56

@öööö...izé: Nem a tőkét célozza meg, hanem a piacot. Nem ugyanaz a kettő.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 15:53:06

@ZX:
"Te ezt nem nevezed álszenteskedésnek? Ha nekem az elvem az, hogy utálom a buzikat, akkor nem megyek velük parádézni."

Hol/mikor mondta Király András vagy a Jobbik, hogy utálja a buzikat? :o
Olyanról tudok, hogy a buzifelvonulást ellenezték, nem szimpatizálnak a viselkedésükkel, de hogy utálják őket olyat nem hallottam.

"De nem ez a legdurvább. Hanem az, hogy egy másik blogon a korábban mocskos liberálisozók kijelentették az eset kapcsán, hogy nem nagy ügy, hiszen ők is liberálisak. Na nekem ettől van hányingerem."

Bazdmeg :)
Nem hiszem, hogy azzal indokolták, hogy nem nagy ügy, mert ők is liberálisek :)
adj már egy linket a(zok)hhoz a komment(ek)hez :)

f.m.j. 2010.03.18. 15:56:12

@volánrulz: jaj, viseld már egy kicsit méltósággal... :)
bár elhiszem, hogy fáj a csalódás, ezért nem szabad senkiben sem bízni, hidd el, nincs ma e hazában olyan ember, aki hiteles lenne, nemcsak ez a kis jobbikos buzi :)

Sunder 2010.03.18. 15:57:47

Egy szebb világban.....

[Sólyom 1] Béluskám, milyen volt tegnapelőtt a gyűlés? Tudod, szolgálatban voltam...

[Sólyom 2] Nagyon nagy volt, Pistám! Képzeld....

[Irányítótorony] Központ hívja Sólyom 1-et. Központ Sólyom 1-nek... Vétel..

[Sólyom 1] Hallgatom, központ!

[Irányítótorony] Két azonosítatlan behatoló repülő Ferihegy fölött. Rárepülni és azonosítani! Vége.

[Sólyom 1] Értettem központ. Rárepülök és azonosítok, vége. /klikk/ Jól van, Bélám, meló van, hajrá!
[...]
[Sólyom 1] Ánájdentifájd erkreftz! Jú ár flájung óver hángerien territori. Ájdentifáj jószelf náó!

[Zsidó 1] Sahala bashala! Nyüzü-nyüzü holokauszt izráel zümm zümm!

[Sólyom 1] /klikk/ Mikurvaanyád? Béla, ez egy barom! /klikk/ Dzsú ó-van. Ájdentifáj jószelf or áj ópen fájör!!!

[Zsidó 1] diplomaszi zümm zümm! Suhala!
[Sólyom 1] No akkor.....

[Irányítótorony] Sólyom 1, Sólyom 1. Most hívott a hadügyminiszter. Ez biztos egy izraeli diplomatajárat. Egyből kettő. Most szóltak le nekik is ... Ne nyisson....

[Sólyom 1] /pfű pfű/ Nem hallom jól központ. Valami zavarja a vételt. Hívjon vissza két perc múlva! /klikk/ Diplomata ám a nénikétek... huszonhét radarenyővel... No, Bélám, basszunk oda nekik....

[Sólyom 2] A "B" kategóriás Cyklon rakéta élesítve, Pistám... Isten hírével.... /klikk/

[Zsidó 1 és 2] Náááááájn..... /robbanás, statikus zörej/

[Sólyom 1] Központ, visszaállt a vétel. Ellenséges gépek eltüntek a radarunkról. Kérek megerősítést.

[Irányítótorony] Sólyom 1... Radarkép negatív. Mi a fene?

[Sólyom 1] Biztos átmentek lopakodó módba.... /klikk/ Gyere bélám, ne hűljön ki az asszony pörköltje.... Irány haza.

Igen, ez (is) provikáció.

ZX 2010.03.18. 16:00:04

@Conv: Nem teljesen szó szerint, de kb. ez a lényeg. A képviselő funkyn van néhány számomra meglepő komment.

belzebubó 2010.03.18. 16:02:14

@volánrulz: Higgadj már le!
1.A képaláirás valószinűleg nem tőle származik.
2. Más Király András is van. A Twitteres az egy másik.

f.m.j. 2010.03.18. 16:02:42

@Sunder: jót röhögtem :)
"Sahala bashala! Nyüzü-nyüzü holokauszt izráel zümm zümm!" :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.18. 16:06:01

@Sunder: te áálllaaaat, itt röhögök a gép előtt, a kollégák furcsán néznek :))) ez kurva nagy volt!

Homeoffice 2010.03.18. 16:07:54

@Sunder:

Ez kurva nagy vóóót!!!

Epilógus.

Másnap reggel 8 óra, Miniszterelnöki Hivatal.
Telefoncsörgés.
Bajnai: Igen tessék
Túloldalról... Shalom Gordon....

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 16:08:02

@belzebubó: Nem csomagolhat. Csak akkor, ha nyilvantartasba veszik ES az OVB nem tagadja meg tole a mentelmi jogot. Amit siman megtehet, mivel MAR folyik ellene eljaras, ha vademeles meg nem is volt. Mindenesetre az azert kettos merce lenne, meg ha ertheto is. Egeszen mas az eset, ha megvalasztjak, mert akkor az orszaggyulesi bizottsagnak kell felfuggesztenie a mentelmi jogat az eljaras folytatasahoz.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 16:22:30

@ZX:

"nem teljesen szó szerint, de kb ez a lényeg"

értem nem láda, hanem lada, nem lopták hanem tolták, nem hétfő, hanem két fő.

így már értem a felháborodásod.

viszlát.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 16:23:00

@Sunder:
hülye :)
"[Sólyom 2] "A "B" kategóriás Cyklon rakéta élesítve, Pistám... Isten hírével.... /klikk/"

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.03.18. 16:23:45

@Gunther:
Ő meg két pislogás közepette nem értem mi van Hegyeshalomnál??:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 16:25:31

@Meleardil Eressea Iluvadan:

a törvényszerint a mentelmi jog nem terjed ki az előtte elkövetett bűncselekményre, ha valaki már a választási jelölés előtt eljárás alatt állt arra nem terjed ki a mentelmi jog.

azaz megkaphatja a mentelmi jogot, de ettől függetlenül nem kötelesek kiengedni a törvény szerint.

ZX 2010.03.18. 16:26:11

@Conv: No hát, ha neked semmi problémád azzal, hogy egyesek hogy képesek felrúgni az elveiket, akkor hajrá és szavazz a jobbikra. Majd rájöttök, egyik egy híján húsz...

reKorrekt 2010.03.18. 16:29:47

@ZX: Megjegyzem mikor a képek készültek, még lehet hogy nem ezeket az elveket vallotta az érintett. Merthogy ezek évekkel ezelőtti képek. Szerintem orbán sem fideszesnek született, hisz volt ő kiszes is mint tudjuk. Szerinted?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 16:30:46

@ZX:

Van.

de itt nem látom az elvek felrúgását .

1,Miután a jobbiknak lett tagja az után csinálta? nem.

2, előtte csinálta, fiatalon? igen.
3, változik az ember világnézete? igen
go to 1,

abandi 2010.03.18. 16:35:05

@reKorrekt:
Ez a faszi beszopott, ráadásul "kárt"is okozott!
De biztos, emlékszik, hogy ki volt a kamera túloldalán....

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 16:36:14

@Conv: Nyugodtan szakadj le rola. Nem esszel, hanem indulattal allsz szemben. Ervelessel itt eselytelen vagy. Esetleg kesobb, ha lehiggadt, vagy eppen forditva, ha felidegesedett, akkor.

picur3ka 2010.03.18. 16:36:59

Kirallyal a kovetkezo a lenyeg: hir mar lement kulfoldre, Jobbik kirugta a meleg sracot.

ZX 2010.03.18. 16:37:28

@reKorrekt: Itt most nem elsősorban magáról Királyról beszéltem, hanem a pártszimpatizánsokról, akiknek valamivel csak addig van bajuk, amíg azt nem a haverjuk csinálja. Amikor kiderülnek ilyen dolgok, akkor mindjárt nincs semmivel problémájukTudod Conv nem kell szó szerint idézni valamit, hogy értsd a lényeget. Ha valaki nem azt mondja, hogy buzi, hanem azt, hogy ő szereti sz...ni a f..szt az ugyanazt jelenti.

ZX 2010.03.18. 16:41:22

@Meleardil Eressea Iluvadan: Furcsa ezt olyantól olvasni aki bedől egy párt demagóg, populista szövegének.

neeskens 2010.03.18. 16:42:39

@Conv: Ugyanezt felfogja egy jobbikos, ha nem egy párttársáról van szó?

NEM

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 16:49:33

@ZX:

értem, akkor Te buzi vagy, vagy a barátnőd nem szopik.

Mert ha szopik a barátnőd és szereti csinálni, akkor ugye buzi szerinted. következésképpen Te is buzi vagy. --> Ha viszont nem vagy buzi akkor a barátnőd nem szeret szopni.

Tudod a kommunikáció így működik, ha mondok valamit azt kell mondanom amire gondolok, nem pedig mást és majd azt mondom nem arra gondoltam amit mondtam.

De ne menjünk bele a pongyola, szókihagyós fogalmazásokba, tegyük fel arra gondoltál, hogy férfi aki szeret szopni az buzi.

Nem koma, a homoszexualitás nem erről szól.
Azt hiszem a Te megközelítésed a homoszexuálisok felé még sértőbb, mint az,m ha valaki azt mondja, Ő nem szereti a buzikat.

Gondolkodj el azon, hogy érdemes-e beszélned, ha ennyire nem tudod kifejezni magad, illetve ennyire nem tudod miről beszélsz.

Ez a tanácsot mindentől függetlenül adtam, sok kellemetlenségtől (hülyének nézéstől) megkímélheted magad.

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Dehogy akarom meggyőzni, csak éppen pihenőm van a munkában, tesztelem a rendszert amit faragtam. Addig elütöm az időt azzal, hogy nem a tesztadatokat bámulom, hanem szórakozásként a Trollt piszkálom :)

ZX 2010.03.18. 16:53:35

@Conv: Megint nem érted amit írtam. Csak a példa volt buzis, de itt arra céloztam, hogy a másik blogban nem azt írták szó szerint, hogy ők is liberálisok, de a szövegből amit írtak, ezt lehetett kiolvasni. Erre írtál, egy hülye példát, én meg válaszoltam, hogy nem kell szó szerint leírni valamit, hogy értsük mi van a szavak mögött.

neeskens 2010.03.18. 17:00:42

írd be a google-be: Szetey Gábor

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:06:56

@ZX:

Dehogynem értem.
Te nem érted, hogy az, hogy Te mit olvastál ki belőle, a tények szemlélete szempontjából nem releváns, mivel csupán a véleményed, hogy ezt mondták.
Ezek szerint Én is liberális vagyok, mert azt írtam, hogy nincs semmi rossz abban amit csinált, és teljes mértékben összeegyeztethető azzal amit jelenleg csinál?
(tudod a múl és a jelen az két teljesen elkülönülő ideológiai szempont, és a szellemi fejlődés szempontjából - miként a szó maga: fejlődés, determinál - az következik, hogy az ember ideológiai és szellemi szempontból is változik.
A múltbéli gondolkodása (egyébként sehol nincs olyan tényközlés, hogy régebben szerette a homo és transszexuálisokat) változhatott és a jelenben lévő gondolkodása teljesen összeegyeztethető a Jobbik irányvonalával. ( A Jobbik jelenleg sem ítéli el a homoszexuálisokat, csupán azt mondja, hogy nem szimpatizál főként a viselkedésükkel)

Ha most azt mondod, hogy: de nem is konkrétan a Királyról beszélsz, virtuálisan érezd magad felrúgva, ugyanis konkrétan ez esettel kapcsolatban állítottad a dolgot nyitásként.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:08:46

@neeskens:

és hol látsz összefüggést a kettő közt?

arlequin 2010.03.18. 17:15:36

@Conv: látom jól elszórakozol ;-))) tudhatnád hogy mennyi drogos buzi volt az ss-ben is, nem kell itt védeni a mundért ;-)))
egyébként nekem inkább a fiatalosch szittyavirtus jutott eszembe a srácról ;-)))

abandi 2010.03.18. 17:20:17

@Sunder:
Jó volt!
Egyszerübben:
Hát ezek meg mi a faszomat keresnek itt???
Targets OK:...bumm-bumm...!

neeskens 2010.03.18. 17:22:16

@Conv: mit nem értesz ezen?

Egyik személyt mindennek elmondjuk, mert meleg, illetve mindenkit utálunk, aki ezt nem ítéli el. A másik személy esetén megmagyarázzuk, hogy miért rendes magyar ember.

Egyébként ez csak a Jobbikosokat zavarja, azért magyarázkodnak. Nekem tökmindegy, bár a Gárda is kicsit buzis.

abandi 2010.03.18. 17:31:40

@zero:
Majd a valagában langyosra hűti a forró géppuska csővét!
Tudod: Megfelelő embert a megfelelő helyre!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.18. 17:32:23

@Conv:

Gratulálok az 5 csemetéhez! Főleg a nejednek. :)

Kartal (rezervált) 2010.03.18. 17:35:29

Namost. (Látom, szétoffolódott a fórum, de én maradnék a témánál.) Évekig dolgoztam a honvédségnél, speciel lokátorosoknál. Van némi rálátásom a dologra, és ennek tudatában kijelenthetem, hogy amit a HM szóvivő mondott, az B A R O M S Á G ! Mi az, hogy a HM nem tudja mit keres két-három gép az ország légterében? Mi az, hogy nem lett rögtön riadóztatva a légelhárítás; bassza meg, a FŐVÁROS fölött röpködtek katonai gépek! A diplomáciai engedélyt meg dugja fel valahová, ahol meleg van, a HM mióta fogad el ilyen indoklást idegen katonai gépek beröpülése esetén?
Amióta azt parancsba adják neki, mi?
Tessék mondani, magyar kormány kormányoz még Magyarországon, vagy... vagy valami más?

A Jobbikos kiscsávóról meg... aki hüjje, hajjon meg! xD

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:41:39

@neeskens:

bazzeg a másik emberre miért mondanának bármit, hogy ilyen olyan meleg, amikor nem az? :)

ugye érzed, hogy mi a különbség?

ZX 2010.03.18. 17:43:15

@Conv: Újra begépelem mert az előbb elszállt. Szóval Királyról és a pártszimpatizánsokról külön kommentekben beszéltem, de hagyjuk.
Szóval szerinted a "Mocskos buzik" kórusban kántálása az csak a viselkedésük nemtetszésének kifejezésre juttatása? szerintem nem, de ez legyen az én problémám, mint ahogy az is, hogy nálam nem egyeztethető össze a múltja a kelenleg képviselt elveivel. Olyan ez, mint amikor a tömeggyilkos előadást tart az élet értelméről.

arlequin 2010.03.18. 17:43:43

@zero: ezen a szóvivős 300-as plakáton ronggyá röhögtem magam! ;-DDD köszi. nagyon tetszik. még a végén miattad szavazok a jobbikra. és ezennel jelentem, lehet hogy egyéniben a helyi szocira fogok szavazni ;-)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:44:27

@zero:

az a tetszetős, ahogyan jelen időről beszélnek :)
Ennyi erővel Orbán viktor kétóránként összeszarja magát és bevizel, Orbán Viktor székletfetisiszta! :)
ha már összehozzuk a múltat a jelennel :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:46:01

@ZX:

"Olyan ez, mint amikor a tömeggyilkos előadást tart az élet értelméről."

zsidózol bazmeg?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 17:47:24

@arlequin:

Én amikor bezu belinkelte a szivárványos jobbik logót, akkor fordultam le a székről a röhögéstől :)

arlequin 2010.03.18. 17:50:09

@Conv: az se rossz, de ez a 300 mindent visz ;-)

belzebubó 2010.03.18. 18:23:28

@reKorrekt: 2008-as képek,másfél évvel ezelőttiek.

Sunder 2010.03.18. 18:38:04

@ZX:
ehhez (a mocskos buzik skandálásához) mondjuk hozzátenném, hogy a régi vicc reverze (megfordítása) igaz lehet rá....
*****
- Apám, én meleg lettem.
- Fiam, van Neked hatszobás villád, sportautód és pár milliód a bankban?
- Nincs apám.
- Akkor nem meleg vagy, hanem egy kis buzi.
*****

Szóval vannak a homoszexuális férfiak (melegek), akik élik a saját normális életüket, mint mindenki más, mindössze a saját preferenciájuknak megfelelően. Nem hívalkodnak, nem is tagadják le, emberként viselkednek.

És vannak a mocskos buzik, akik vonulnak botrányos szerelésben a Belvárosban, olyan tangákban, hogy a megléte is kimeríti a közerkölcs megsértését, valamint esetenként rózsaszín bibliákkal és keresztekkel ékesítve, hogy a hithű keresztények is kapjanak egy minor infarktust. Utóbbi szintén nettó provokáció, de ugye a figyelemért mindent.

Szóval erről az oldalról is lehet közelíteni, fene nagy demokrácia ide, vagy oda.

tudi 2010.03.18. 18:46:14

@Kartal (mindenbe beleszól): Egyetértek, az országba behatoló idegen és főleg katonai gépknek minimum Gripen kíséretet kellene bíztosítani. Másrészt viszont nem tudom ki linkelte be a típusismertetőt, de köszönet érte, nekünk is elkéne egy pár darab ezekből a gépekből, na én ezért irigylem izraelt, nekik milyen fasza kis cuccaik vannak.

Roxvox 2010.03.18. 18:50:19

" Nincs mit felderíteni Ciszjordániában, Szíriában, Egyiptomban, irakban, Iránban?"

Nem oda akarnak költözni.

Roxvox 2010.03.18. 18:55:06

Lehet hogy a King Cityt keresték, csak közben szóltak nekik, hogy még nincs kész. :)

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 18:58:15

Nohát akkor Coming out : Nekem volt dolgom fűvel és hasissal (csokival), nem függőként, hanem party jelleggel. Ez nem bűn.
Az hogy homokosokkal bohóckodott meg részegen a haverokkal ugratta az embereket szintén nem bűn.A homokosokkal pózolás nekem kimaradt, de királyszoborral már én is pózoltam. Akkor most meggyaláztam a Szent Magyarságot???
Az meg hogy pipázik két muffal, dicséretes. Remélem meg is döntötte valamelyiket. Ámen. Ez egy egyetemi partyarc, még nem is a durvábbik fajtából.
Ettől még nekem és neki is családja és gyerekei lesznek, meg munkája.
Tudjátok mi a bűn? Az hogy vannak emberek akik szerint egy fiatalnak ezt kéne csinálnia:
”Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom."
Meg "Hivatalos önéletrajzában utazásai közül a csíksomlyói zarándoklatokat és erdélyi túráit emeli ki."
És tudjátok mit? Le a kalappal a srác előtt, mert én ezt a sok szarságot nem tudtam volna röhögés nélkül előadni. Mert egy 20 éves gyerek ne legyen töketlen alak. Ezek a dolgok 30 évesen nem vállalhatóak, mint időtöltés, épp ezért jobb hogy 20 évesen csinálja. Ennyi.
Isten óvjon attól hogy ezek hatalomra kerüljenek.....

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 18:58:51

@zero: Ez a Leonidas-Kiraly plakat nagyon kiraly! Teljesen kiutott! Percek ota folyamatosan rohogok. Ennel talalobbat reg lattam. Passzol a feje, a szakall, az arckifejezes, de meg a szoveg is! Ki volt az a nagyon pihent allat, akinek ez eszebe jutott?! Radasul helota! Csicska-rabszolga...a konnyem potyog. Eljen sparta!

Mondja Zero Mester, nincs meg nagyobb felbontasban? Igenyelnem, terjesztenem. A magyar politikai humor egyik igaz gyongyszeme.

abandi 2010.03.18. 18:59:00

@Sunder:
Na ez nem volt szép...rózsaszín! :-)))

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 19:03:49

@Taktikai Atompingvin: No, no! Nyugi. Nem tortent nagy baj. Nem ettuk meg a fiut. Kulonben is csak 25 eves. A karrierje sem tort derekba. Lemondott, mert a szovivoi poszt es ezek a kepek baromira nem passzolnak. Szerintem helyesen tette, ezzel ki is kerult a celkeresztbol. Joban is jart o is, meg a partja is. Nem kell ezt sorstragediakent megelni. Gyanitom, o sem teszi. Inkabb az a hulye majom, aki ennyire felfujta. Nem tudom olyan szogbol nezni, hogy egy szintre keruljon az orszagelkurassal, szazmilliardos lopasokkal, liszaboni szerzodessel, holokausztorvennyel. En mar csak ilyen torz vilagkepu ember vagyok.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 19:07:27

@Meleardil Eressea Iluvadan: Teljesen igazad van, hogy nem történt tragédia. Én azt nem értem, hogy miféle emberek gondolják azt, hogy egy huszonéves srácnak a fent idézett sz@rságokat kellene csinálni szabadidejében? Erre próbáltam utálni.

belzebubó 2010.03.18. 19:23:08

@abandi: A hélótát ő üvöltözi a videóban egy görögországi, valószinűleg albán épitőmunkásnak.
Akkor nem jött le,hogy miért lett az a plakát az ami?

Sunder 2010.03.18. 19:30:35

@abandi: Nem is lélekgyönyörködtetőnek szántam. :-)
Csak legyen már megkülönböztetve a fehér és a fekete akkor is, ha húsz kilométeres a "szürkületi zóna".

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 19:38:04

@belzebubó: Láttam őket. Lökött fiatalok, ennyi. A stílus persze lehet taszító, de egy húsz évestől hallottam már cifrábbat is.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 19:55:36

@Taktikai Atompingvin: a fene tudja... amiota tetteim dokumentalva vannak (cirka 2 eves kor) egesz mostanaig sosem viselkedtem igy. Meglehet, tul gatlasos vagyok naczi letemre, vagy esetleg az az oka, hogy meg eletemben nem rugtam be, mert utalom a piat. Egy cigit sem szivtam el, mert szerintem egy buzos szar. Ebbol kiindulva persze nem vadaszok uvegszilankos erospistaba martogatott peklapattal az iszakosokra es bagosokra. Sot, a homoszexualisok sem zavarnak, amig nem tukmaljak ram. Itt sem tortent semmi kulonos. Egy 23 eves srac elengedte magat. A kinos az, hogy ez nem passzol a partszovivoi profilba. Le is mondott, jol tette. A helotas plakattol meg tovabbra is zaroizom problemaim vannak. Akarki is csinalta, Allatsagi-dijra felterjesztem.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 20:00:54

@Meleardil Eressea Iluvadan: Szerintem ettől még senki sem lesz rossz pártszóvivő. Tiszteletben tartom ha valaki nem iszik és cigizik, ugyanaz a véleményem mint neked a homoszexualitásról (és nekem is) : nem zavar de ne tukmáljál rám. Ennyi idős korban ne legyen olyan szórakozási forma amiért valakit kicsinálnak. ( persze fejszés kéjgyilkosság stb nem játszik)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 20:19:19

@Taktikai Atompingvin: Azert ez nem ugyanaz. Hulyen hangzana a szajabol egy drogellenes kampany, ami ala a rola szolo ujsagcikkben odavagjak a "shotgunos" fotot rola. Itt pusztan errol van szo. Meg ha ilyem bohem ifju, akkor mi a fenenek kellettek azok tomjenszagu, kenetteljes szovegek a bemutatkozo irasaban? Ismet: sem az egyikkel, sem a masikkal nem lenne gond, de a ketto nem passzol ossze, ez viszont mar nem jo. Vaoban a legjobb volt lemondania, igy aztan senkinek sem kell olyasmit magyaraznia hosszan es hulyen, ami nem szorul magyarazatra.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 20:24:12

@Meleardil Eressea Iluvadan: Hát épp ez az. Ezek az Isten barmai azt az egyféle életutat hajlandók elfogadni. Ez itt a baj.

arlequin 2010.03.18. 20:28:43

@Meleardil Eressea Iluvadan: ez a plakátovcsi mindent visz. én is szénné röhögtem magamat. a gyerekkel meg semmi baj nincs. fiatal, kiengedte a gőzt stb. az az öregbácsis jelenet pedig azért érdékes mert a vén fazon simán eldobta a zsebkendőt ez az ifjúfasiszta pedig az orra alá tolta, hogy tán nem kellene dobálni, a vén fószer meg hőbörgött... a hélótáson halál be van nyomva ahogy a görögboroson is. aki ezt feltette a nyetre azt köllene egy kissé adjusztálni. tegyem hozzá: minden kamerát/fényképezőgépet ösztönösen kerültem világ életemben. nem is tudom hány éve hánytam utoljára piától. és kávé-cigi a reggelim... jó kis comingout mi? ;-)))
a buzik meg nem zavarnak ha nem kötelező. éppen ma volt nálam áramkábel-sérülés javítása. (1,5m mélyen, csákány-lapát-ásó stb) 4 fős brancs, egy katonás zsírbuzi szerelővel (egész stramm kiállású ember úgy 40-45 között). állt térdig a talajvízben, pofázott, bagózott, profin járt a keze és a munkatársaival jól kijött. láthatólag mindenki tudta mi a helyzet, de méltósággal és humorral kezelték néha oldalvágásban félreérthetetlenül odaszóltak. az emberke elbeszélgetett a lányommal és a fiú-lány kapcsolat alapján adott neki tanácsokat(!). mit mondjak erre? minden rendben volt. gyorsan, rendben végeztek, én meg örültem. szeretnék sok ilyen buzit látni ;-)))

Humgor 2010.03.18. 20:33:08

JOBBIK:

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos

+ egy vízvezeték szerelő ruhás EP képviselő egy EP szkeptikus pártban

LEHET BALLAGNI

Horizont 2010.03.18. 20:34:37

@belzebubó: Lemaradtam valamiről? Egy egész generációról? Miért gondolom úgy, hogy ennek a gyereknek nincs ki a 4 kereke? Politikamentesen (se)! Félelmet keltő.Az is, hogy van aki meg tudja védeni az ilyen viselkedést. Nincs rá szó nincs rá mentség.Ha a másik oldalon van akkor se.
Apropó! Nem ismerték a Jobbik vezetői a saját szóvivőjüket?

arlequin 2010.03.18. 20:36:28

@Humgor: 8-ikos vagy? esetleg éppen érettségizel? ezek legfeljebb jobbagnak, de nem ballagnak...
azé' húzd alá a neved, hátha eltévesztjük legközelebb.

ha pedig nem tudnád, akkor szólok, hogy a bassbaguzás a legjobb.

Horizont 2010.03.18. 20:36:58

@arlequin: Meglepődtem a bolondunkon:) Tényleg.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 20:38:31

@Humgor:

pajti, ez hihetetlen, még nem is láttuk, köszi, hogy minden posthoz beraktad!

Szörnyű nem?

arlequin 2010.03.18. 20:39:35

@Horizont: le. és nem kell megvédeni. ezt produkáltuk itt az elmúlt 20 évben. szerencséd, hogy nem nyugatabbra élsz. ott még rosszabb a helyzet. és mire nincs mentség? arra amit művelt a magyar politikai vez.réteg, vagy amit abszolúte kalandvágyból buzikkal fényképez esetleg ronggyá szívja magát, illetve berúg 23 évesen? nade mindegy. szépestét

arlequin 2010.03.18. 20:41:36

@Horizont: azé' vagyok, hogy meglepődj hölgyem. alásszolgája ;-)
@Conv: csak szorgalmas a gyerök. az fontos dolog ám.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 20:45:14

@Horizont: Egy egész generációról maradtál le. Ez egy tipikus egyetemista aranyifjú. Ismerek ennél sokkal durvábbakat. Sajna nem vagyunk kulturáltak, és én egy darabig nem akarok kulturált lenni. Valszeg évtizedekig kell kulturáltan viselkednem jómunkásemberként, nagypapaként, apuciként. Ezt a pár évet még hagyják meg nekünk. Akinek nem megy a kulturált szórakozás az ne szórakozzon kulturáltan. De attól még szórakozhat.
@Conv: Akiknél akkor lehetsz szóvivő, ha esténként imádkozol és egy színtársulattal adsz elő kizárólag 19 századi műveket szerte a Kárpát- medencében. Ha tombolsz és bulizol akkor nem. És tudod mit? Nem tudom feltűnt-e de a videó külföldön készült. Ahol a szülei akiket szeret, nem látják. Mondom van ennél a gyereknél sokkal durvább is.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 20:47:56

@Taktikai Atompingvin: en is az Istenbarmai koze tartozok, mint sokan ezen a blogon, valamint ismeroseim cirka fele. Namost, egyetlen alszent bigott majmot sem tudok mondani kozuluk. Nem tudom, ez a sztereotipia mikent alakult ki. Attol, hogy valaki kurucot is olvas, meg nem lesz annak a horogve vert hanyo stilusnak a szoszoloja. Van, amit csak ok irnak meg. Ha szolidabb vermersekletu helyeken is meglelnem azokat az informaciokat, nem kene oda jarnom. Ettol meg nem hiszek el mindent nekik. Mint ahogy senki masnak sem. Tan a legszavahihetobb hirforrasok egyike maga a Vastagbor. Ha nem igy lenne, nem is lopnam itt a napot annyit.

abandi 2010.03.18. 20:50:34

@belzebubó:
Egy königsbergből lett Király már nem is üdvizelheti az alattvalókat?

Horizont 2010.03.18. 20:50:43

@arlequin: Nem olyan szép ez az este így már.Tudod, hogyne tudnád,neked is vannak gyerekeid, hogy nem minden fiatal ereszti így ki a gőzt és hiába tolt egyre mélyebbre erkölcsileg a politikai vezetés, azért még vannak "normális" tisztességes fiatalok. Kalandvágyból?? Miről beszélsz te? Ja, hogy lehet, hogy lehet csak az ne menjen be a politikába és még be sem kerülve ne igyon már bort és ne prédikáljon vizet.
Részlet az önéletrajzából: "rengeteg energiával és tenni akarással, vidám, tettre kész, szorgalmas fiatalemberként, istenfélő és hazaszerető gyermekek leendő édesapjaként." Nekem nem ez jött le, biztos az én készülékemben van a hiba! Biztos?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 20:51:09

@arlequin: Bolond, te bolonddá teszel bennünket!?

abandi 2010.03.18. 20:52:13

@Sunder:
Szomorú, hogy az "éjjelátó " nem tudja ezt! :-)

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 20:52:18

@Meleardil Eressea Iluvadan: Válaszoltam @Conv: -nak. Csak ezt tudom mondani neked is. Nem a Jobbikosokat tartom Isten barmainak, hanem azokat akiknél : " Akiknél akkor lehetsz szóvivő, ha esténként imádkozol és egy színtársulattal adsz elő kizárólag 19 századi műveket szerte a Kárpát- medencében"
Semmi bajom veled, értelmesen elbeszélgettünk eddig is. De az marhára taszít, ha valaki meg akarja nekem mondani hogy mivel töltsem a szabadidőmet. Tudom, hogy te nem vagy ilyen, mert jót röhögtél a dolgon. Ennyi.

Horizont 2010.03.18. 20:56:28

@Taktikai Atompingvin: Hát baromságról hál istennek le is maradtam.És ez a szórakozás neked?? Érdekes. Tudod annak idején képzeld mi is buliztunk, be is rúgtunk (én is) mi is próbáltuk kiereszteni a gőzt a szörnyűséges szocializmus öldöklő szorításában,de nem igaz, hogy nem lehet látni, hogy itt másról van szó?? És az mindig felfoghatatlan a számomra, hogyha az egyik oldalon felháborodunk valamin, elítéljük, megszóljuk az illetőt, a másik oldalon ugyan ezekért miért kell elnézőnek, megbocsájtónak lenni?

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 20:56:36

@f.m.j.: Ha cigany az aldozat, az alapbol rasszista tamadas...akarki is kovette el. Bazzeg! T*kom tele mar ezzel. Olyan ez, mint a legutobbi "ciganjok gettoba" falfirkak, amikrol piszok hamar elkussoltak, amint kiderult, ki is a tettes. Mert hat milyen is egy naczigany? Nagyon kell a fasisztaveszely, mi? Nem csokkent nullara a jobbik tamogatottsaga a tavalyi ciganygyilkossagokkal, hat esetleg nekifutnak megegyszer. A cel ugyebar szentesiti, mert ahol nincs erkolcs, ott csak a hulye keresi.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 20:59:05

@Taktikai Atompingvin:
"Mondom van ennél a gyereknél sokkal durvább is."
Van hát, minden párt tagjai színeiben,Meg kell nézni mit hagytak maguk után a baloldali ifjak a nyári tábor után zánkán a nyáron. Vagy a Fityiszes -szdsz-es pártfunkcik egyetemi éveit esetleg mai életét. Ettől függetlenül lehetnek jó politikusok/szakemberek. A magánélet és a "munka" két külön világ kéne legyen.

"Akiknél akkor lehetsz szóvivő, ha esténként imádkozol és egy színtársulattal adsz elő kizárólag 19 századi műveket szerte a Kárpát- medencében"

Ez azért nem teljesen így van. Bár nem vagyok pártfunkcionárius de ismerek egy pár embert. Nem KELL még csak vallásosnak sem lennie, hogy Jobbikos vezető legyen valaki, vagy akár csak Jobbik tag.
Ismerek olyan homoszexuális párt, akik a Jobbikra fognak szavazni, és azt mondták, nincsenek egyedül a dologgal. (Anno a médiában is elítélően nyilatkoztak a buziparádéval kapcsolatban, véleményük szerint a szexuális orientáció magánügy, nem pedig propaganda anyag. Senkinek semmi köze hozzá.) Állításuk szerint sokkal több a meleg és bi a társadalomban, főleg a nők közt, mint amennyiről tudni lehet. Nem tagjai semmi melegszövetségnek, semmi ilyennek, csak élik az életüket és éppen úgy viszolyognak a magamutogató melegparádétól, mint a nem melegek.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 20:59:32

@Taktikai Atompingvin: Ok. Akkor egyetertunk. Azok engem is taszitanak. Hidd el, nincsenek sokan, csak hangosak. Eppugy, mint a masik szelsoseg szajtepoi a liberalis oldalon. Attol, hogy valodi szelsosegesek is istenitik a jobbikot , meg nem ok definialjak.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 21:07:22

@Horizont: Én ezt egyik párt részéről sem ítélném el, a csőlátás taszít, mellesleg nem vagyok Jobbik szavazó úgyhogy nem a mundér becsületét védem.
@Meleardil Eressea Iluvadan: "Attol, hogy valodi szelsosegesek is istenitik a jobbikot , meg nem ok definialjak."
Legyen úgy ! Lehet, hogy egyszer kormányközelbe kerültök, úgyhogy nekem is az lenne a legjobb.
@Conv: Rendben, de most valamiért mégis etikai eljárás a srác ellen. Miért?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 21:08:06

@Horizont: Én most kapcsolódtam be a kommentelésbe, nem volt időm visszaolvasni, csak úgy az uccsó 10 kommentet:(
A Király András esetről most hallok/látok először. Úgy él, ahogy akar, természetesen. Mehet buzifesztiválra, szívhat füvet, miért is ne? Felnőttkorú, vagy nem?
Én máshol látom az elásott eb friss földi hantját. A Jobbikba nagyon sokan próbálnak beépülni, ez olyan nyilvánvaló kell/ene hogy legyen, mint az egyszeregy. Minden oldalról támadják és nincs az a pénz, amit sajnálnának attól, hogy ezt a pártot eltüntessék a közéletből, hiteltelenné tegyék. Nem ez az első ilyen eset az elmúlt 20 év magyar politikájában. Lehet, nem is tud mit kezdeni a Jobbik a sok támadással, hiába sok jóhiszemű ember, ha profin munkálkodnak a szétverésén (márpedig profin munkálkodnak rajta, az tuti).
Nagy tétek forognak itt kockán, belügyeket és külügyeket se hagyhatunk ki ebből a vircsaftból. Gondoljunk csak arra, milyen fegyvereket vetnek be, ha egy erős ország érdeke úgy kívánja: megelőző csapást is lehet mérni bárhol, bárkire (már amelyik országgal ezt megtehetik).
Ez sajnos így volt amióta politika a politika, és fontos az ellenlábas lejáratása. Így is lesz ezentúl is.
Én erre gondolok. Egy párt közvetít egy értékrendet, azzal nem fér meg ennek az ifjú úrnak az élete. Nincs ezzel semmi más gond, mint hogy keressen olyan helyet magának, ahol magánélete és a közéleti szerepe egyezik, nem tér el ennyire egymástól. Mert ha nem ezt teszi, abban az esetben simán hazudik, álságos (ál) orcát ölt magára, vagy egyszerűen egy politikai erő lejáratása a célja, amiért fizetik, mert meglehet ez a profi foglalkozása az ifjú-úrnak.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:10:01

@Taktikai Atompingvin:

nincs etikai eljárás ha jól tudom :o

Önmaga lemondott és kész. Fél órával azután, hogy az első cikk megjelent.
"...felelőtlen tetteimet vállalva, személyes elhatározásból úgy döntöttem, lemondok szóvivői tisztségemről. Az új erő választási győzelme és a valódi rendszerváltás érdekében nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül..."

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 21:16:46

@Taktikai Atompingvin: "Rendben, de most valamiért mégis etikai eljárás a srác ellen. Miért?"

Mert nem passzolnak ossze ezek a fotok azzal a keppel, amit magarol festett. Nagyon sokminden van, ami egy hetkoznapi embernel meg a szora sem erdemes kategoriabol se log ki, de egy politikus nem engedheti meg maganak. Legalabbis egy becsuletes politikus...mert van olyan is, csak mi elszoktunk tole. A partszovivo az egy eleg magas poszt. Az egesz tagsag neveben beszel. Vona legtobb foruman o volt a moderator. Arrol nem is beszelve, hogy megfelelo retorikai kepesseggel ezt igenis a Jobbik ellen lehet forditani, ahogyan meg is tettek. Ha azert tagja a partnak, hogy a kozosseg celjait segitse, akkor le kellett mondania a posztjarol. Mert ebben a helyzetben ezzel segitett a legtobbet. Pellengerre pedig azok allitottak, akik ezt az anyagot a netre folnyomtak, es az nem a jobbik volt...ok nem is tudtak ezt. Nameg a kuruc, de azt ugye nem kell kulon szajbaragnom, hogy ok milyenek? Etikai eljaras meg tudtommal nem folyik ellen...lemondott, es kesz. Persze lehet, hogy lemaradtam valamirol.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:22:22

ON

megvan a hivatalos indok, miért voltak itt az izraeli felderítőgépek.
Mint tudjuk, a nácik a háború vége előtt a hold sötét oldalán (ezt az oldalt a földről soha nem látni, mindig csak egyik oldala van a föld felé a holdnak) kialakítottak egy bázist, és az izraeli kémelhárítás úgy tudja innen Magyarország területéről tartják a kapcsolatot a gárdisták velük.
Ezért jött két gép, hogy be tudják mérni az adás pontos helyét, hogy aztán megfelelően irányított zavarójelekkel tudják elvágni a föld-hold kommunikációt.

www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80

Off

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 21:24:58

@Conv: index.hu/belfold/2010/valasztas/kiraly_andras_lemondott_a_szovivosegrol/
@Meleardil Eressea Iluvadan: Szerintem politikus attól még lehet, ha hiteles válaszai vannak. Ott van a baj hogy ez nem az a párt ahol ezt a stílust preferálják. És a legfőbb probléma, hogy hazudott. Ez a baj szerintem.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:26:31

@Taktikai Atompingvin:

Jelen helyzetben nincs idő hiteles válaszra, főleg ahogyan minden média hozzááll a Jobbikhoz. Ezzel azért Te is tisztában vagy gondolom.
Most ez volt a legjobb amit tehetett a Jobbikért.

Horizont 2010.03.18. 21:26:38

@Doña ¡Cara(mba)!:
Ha van időd nézd meg belzebubo 19:29-kor feltett kisfilmjeit? Én nem örülnék ha az én fiam ilyen lenne! Te igen? Politikamentesen kérdezem. Politikailag meg csak annyit, hogy elolvastam az önéletrajzát. Lehetne MSZP vagy SZDSZ-es is, semmiben nem különbözik tőlük. Csak a megitélésében.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 21:29:00

@Taktikai Atompingvin: Igy is fogalmazhatod. Igen. Errol van szo. Fiatal meg. Sok eselye maradt. Nem kell sajnalni. :)

f.m.j. 2010.03.18. 21:33:53

@Horizont: @Doña ¡Cara(mba)!:

így. így, a füvezés, meg a fesztivál még hagyján, de a kisfilmek, az mindent visz :)
csak egy prosztó, tajrészeg suhanc, akin a kamerás barátai is elfojtottan röhögnek, ő lehet a társaság debilje, akit azért itatnak, hogy ilyeneket alakítson, legyen kin röhögni... szánalmas
de most megnyugodtam: így mulat a mai magyar ifjúság, akkor jó, minden a legnagyobb rendben

(azért örülök, hogy lemondott, és el is fogadták a lemondást, nem mismásoltak, mint amikor arról kérdezték Vona pajtit, hogy hogy is lesz a helyi maffia főnök bevonásával, mert minden anyagi forrásra szükség lesz, és nem számít a honnan, csak az, hogy LEGYEN :):)))))

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 21:35:26

@Conv: "A pártban etikai eljárás indult ellene." Ott van a cikkben. Az pedig helyes hogy lemondott.
Én se tettem volna mást. De mire fől kell kizárni a pártból?
@Meleardil Eressea Iluvadan: Akkor ezt túltárgyaltuk :-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:38:49

@Taktikai Atompingvin:

Nem kell, hanem mivel megindították az etikai eljárást, mert hazudott magáról, azonban közben/ugyanekkor lemondott, így legfeljebb kizárhatják, a fegyelmi eljárásnak ennyi lehet a kimenetele

f.m.j. 2010.03.18. 21:40:26

@Conv: nem hazudott, csak nem bontotta ki az igazság minden szeletét :)

f.m.j. 2010.03.18. 21:41:37

vajon mindenben ilyen szigorúak lesznek önmagukhoz ezek a jobbikos fijúk?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 21:44:13

@Horizont: Megnézem. De én pont azt mondtam, amit te. Éppen úgy gondolkodom a dologról, amiképpen te. Nem arról van szó, hogy él, az az ó dolga, hanem arról, hogy milyen posztra pályázik egy ilyen életmóddal. Gyatra a hasonlatom, de talán érthető: ha valaki felesküszik orvosnak, nem azt várjuk tőle, hogy magánéletében sötét mellékutcákon nőket fojtogasson. Ha így tenne, a társadalom azonnal felháborodna, és joggal.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:44:46

@f.m.j.:

:) ezt a kifejezést nem a Jobbik használja :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 21:46:07

@f.m.j.:

eleddig úgy néz ki, aztán majd meglátjuk

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 21:50:08

@Horizont: Nekem egy kisfilm is éppen elég volt belőle.

reKorrekt 2010.03.18. 21:51:25

@f.m.j.: Igen. Ugyan szinte lehetetlen teljesen tiszta listával kezdeni, de én hálás vagyok a sajtónak hogy még most kigyomláltatják a Jobbikból az aljanép nagyját. Ahogy szerintem Vona is hálás ezért, még ha ez így kampány alatt nem is jön túl jól.
Vonában nagyon hiszek, mint emberben; az egy másik dolog hogy nagyon nehéz dolga lesz "tisztán tartani" a Jobbikot...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 21:51:52

@f.m.j.: Eddig azok voltak. A megvadolt jobbikos azonnal lemondott a posztjarol, ES a mentelmi jogarol is egy fust alatt. Pedig csak vadoltak, es nem vallotta bunosnek magat.

f.m.j. 2010.03.18. 21:53:54

@Doña ¡Cara(mba)!:

én is mindig ezt mondom :)
Ha valakinek ávós, vagy nyilas verőlegény (hóhér) volt valamelyik felmenője, arról nem tehet. Mert nem, és kész. De arról igen, hogy most, a mai Mo-n ezen felkapaszkodva, ezt kiaknázva, a közéletben van, pártot, vagy nagyvállaltot vezet, uniós pénzek elosztója, kistérségek élet-halál ura, vagy demokratikus törvényekkel akar itten jobb világot teremteni (hahaha). Mert ne vezessen, ne hozzon törvényt, ne pályáztasson. Mert ne, és kész.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 21:57:21

Én is támogatom a jobbikot.Mondtam is az asszonynak:Te Béla,én a jobbikra szavazok.

f.m.j. 2010.03.18. 21:57:28

@Doña ¡Cara(mba)!:

írok egy csomót (a lelkemet is kiteszem:)) és elintézel egy szóval? :)

abandi 2010.03.18. 21:59:50

@f.m.j.:
Nem is tudja a kis gané!
Csak a szokásos procedúrán esik át: jóapádhogyvan?

Horizont 2010.03.18. 22:00:54

@Doña ¡Cara(mba)!: Igen egy a véleményünk igazad van. Mint nők és anyák, aztán mint Vastagbőrösök és legvégül mint szavazó magyar állampolgárok. :)))
Az igaz, hogy mindenki helyezkedik és nagyon nehéz kiszűrni ki mivel hogyan házal, de azért nem egy mezei párttagról van szó, hanem a párt egy szóvivőjéről. Azért ezt benézték valljuk be!
Nekem ennél is rosszabb az a laza mentegetés amit itt egyesek eleresztenek ezért a fickóért aki ezt nem érdemli meg. Ilyen egyszerű ez.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 22:03:35

@Horizont:

Most komolyan, Te nem csináltál baromságokat a fősikolás/egyetemi éveid alatt? Nem buliztál, nem engedted el magad?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:03:54

@f.m.j.: Most mondd meg, mit tegyek? Én néha (legtöbbször) regényeket írok, akkor azért vagyok leszórva, hogy olyan hosszú a mondandóm, és még nem is tagolom rendesen:(
Most lényegretörő voltam, és tessék;-D

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:13:08

@Conv: Ugyan nem engem kérdeztél, de hadd válaszoljak én is a kérdésedre: de mennyire hogy...El se hinnéd rólam...Te jó ég, miket műveltem....Na, erről ennyi bőven elég:-)
De nem gondoltam soha egy percig sem arra, hogy majd ha "igazi nagylány leszek", és elvégzem az egyetemet, majd gyermekem születik, részegre iszom magam nagy pocakkal, flörtölök nagy hassal, és az egyetemi éveim életmódja alapján úgy vélem, elhivatott apácának készülök:)
Nem figyeltél sztem eléggé, ha ezt olvastad ki a "három lányok" hozzászólásaiból:(
Egy buli ma is egy buli, ökörködik az ember, de vannak olyan normák, amiket már nem lépek át. Pedig nem én vagyok a Keresztény Nőegylet alapító tagja:-DDDDDDDD

Horizont 2010.03.18. 22:16:48

@Conv: De igen, csak az buli volt néha még berúgással is. Ne hasonlítgassunk már, mert nem jön ki jól belőle semmiképp.Szerinted ez "elengedés" volt a pasi részéről? Furcsa. Szerintem meg kicsit hibbantnak tűnik. De ha már ilyen, ne írjon ilyen melengető önéletrajzot és ne törekedjen egy olyan politikai pártba vezető beosztásba ahol pont az ellenkező érveket vallják és hirdetik. Eddig úgy gondoltam , hogy itt a Vastagbőrön azért "harcolunk" , hogy pártállástól eltekintve "ilyenek" tűnjenek el a közéletből, politikából, és most meg azt kell látnom, hogy egyesek megengedhetőnek tartják ha valaki így "mulat " csak azért mert a mi kutyánk kölyke!!!

Horizont 2010.03.18. 22:18:23

@Horizont: Ja : nem az én kutyámé:))

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:19:36

@f.m.j.: Láttam. Abszolut életszagú:((((((

arlequin 2010.03.18. 22:20:06

@Meleardil Eressea Iluvadan: @Doña ¡Cara(mba)!: @Taktikai Atompingvin: @Horizont:
naná hogy megbolondítok mindenkit. ez a minimum. erre képeznek ki minket.
nézzétek emberek. ez a bandi gyerek egyívású velem. nem kell letagadjam, mert minek (nem rokon, nem is ismerem). mindössze egy bolond. helyzete rámutat a fonákságokra.
és igen az őt megkérdőjelezőben van a hiba. mert amit idéztél horizont az korrekt, a többi katolikusmaszlag, hogy ígymegúgy az nem. ahogy az úr mondja, nem aza gond amit beviszel, hanem az ami kijön. én átmentem ezeken. mélyebben. kijöttem. de mit vártok egy bolondtól ha nem a társadalom mélyrétegeire utal ezzel?! könyörgöm egy kis berúgott fiatal (23 éves!) hol van ahhoz képest amikor a fidesz meg a maszop együttesen írják alá a lisszaboni egyezményt?! térjetek észhez. és itt most nem iluvadanra gondolok. tessék mindent a helyén kezelni. 25 évvel ezelőtt nem volt szó drogokról, de teccik-vagy-sem a pia az mi általánosan tönkreteszi a magyart. és nem is az, hanem a gerinctelen hitetlenség. a másik-sem-különb hozzáállás. és akik már idős (mondjuk így) gyerekekkel rendelkeznek (20-25 évesek vagy több) azok értsétek jól, könnyen beszélnek. el sem tudják képzelni mi szakad manapság rá a kölökre az óvodában/iskolában/egyetemen... most pedig közvetlen alávágás következik: ha magunknak hazudunk akkor miről beszélünk? amikor csak azért nem mentünk bele mert féltünk. persze, én is letörném a gyerek kezét (pfujj nácigecivagyok tudom) hogyha hazudik. de nem azért mert nem tud róla semmit. és lemaradtunk 1-2 nemzedékről mert meg sem értjük mi történik velük.
na ez hosszú lett, nem teljesen összefüggő. mindenki szemezhet magának.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 22:23:59

@Horizont: Pont ezt ragoztuk Atompingvinnel. Nem kovetett el bunt, epp csak kepmutato volt es alszent, tehat nem valo arra a posztra, amit betoltott. Azert ezt vilagot sarkaibol kifordito tragedianak beallitani sem egeszseges. A tobbit nem ismetelgetem, velemenyemet mar tobbszor leirtam az elozo tucat hozzaszolasomban.

f.m.j. 2010.03.18. 22:24:11

@Conv:

mindenki csinál hülyeséget fiatalon, szerintem még öregen is :)
De nem üvölt idegen országban félmeztelenül szemétségeket, sértéseket a vendégmunkásnak, tudva, hogy úgyse érti a parasztja, stb. stb.
érzed a különbséget?
de vigye kánya, a gyerek eltakarodik a leendő közéletből, és fennebb is azt mondtam még délelött, hogy a többi köcsög példát vehetne róla a gyors lemondás tekintetében (mert ő magánéleti botlás miatt mond le, míg a többieknek a közéleti szereplésük miatt kellen kotródni balra el, de izibe)

f.m.j. 2010.03.18. 22:25:54

vagy jobbra el, mindegy :):)
elszólás volt, de vétlen, vagy véletlen... :)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:27:54

@arlequin: Ki bántotta itt egyetlen szóval a "gyereket"? Nem való arra a pozícióra,mert nincs összhangban azt amit tesz, ahogyan él, azzal amit mond a világnak. Hamisan beszél, ha beszél. Én is hazudok magamnak, mert félek a valóságtól nemegyszer, de nem is állok ki a szószékre prédikálni, Meghagyom az arra hivatottnak.

arlequin 2010.03.18. 22:28:11

@Horizont: hohó. mindahányan szeretjük porontyainkat. mert mi szültük őket. ebben nincsen semmiféle mellébeszélés. illetve van, de az hazugság. és valóban kiskörben, szűkkörben, falun, 'erkölcsös nevelésben' ilyen nincs. akkor ezeket lehet a pokolra lapátolni? amennyi poklot megjártam én még a gyurcsánynak sem kívánom. na jó rosszabb perceimben persze... de ha belegondolok akkor senkinek. és az hogy ezt a keménymenetet így bevállalta és most lemond. már elnézést de csak tisztelni tudom érte. pedig hozzám képest egy kis nyikhaj. fiam lehetne.

ON
geci zsidó provokáció. ennyi. kellett. hülye aljas, buta magyarokkal.
OFF

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 22:33:28

@Horizont: "egyesek megengedhetőnek tartják ha valaki így "mulat " csak azért mert a mi kutyánk kölyke!!!"
Én Fidesz szavazó vagyok és most mégse ütöm le a magas labdát. Szerintem társadalmi osztálytól függetlenül mindenkinek joga van 20 évesen kitombolnia magát mert aztán mehet robotolni látástól mikulásig. Azért senkit ne ítéljenek meg, hogy hogy szórakozik.
Ami szerintem baj :
hogy hazudott a szabadidőtöltéséről
hogy hazudnia kellett, mert valakik szerint az a 20 éves fiatal elfoglaltsága hogy egy színtársulattal kizárólag 19. századi műveket ad elő szerte a Kárpát-medencében. valamint ilyen szövegeket vág le: ”Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom“
Bocsánat, hogy ezt annyiszor idézgetem, de a srácot irigylem ha ezt röhögés nélkül elő tudta adni a párttagok előtt.

arlequin 2010.03.18. 22:33:44

@Doña ¡Cara(mba)!: ja. de kérdeztem én, hogy bántotta-e valaki?

f.m.j. 2010.03.18. 22:34:10

@arlequin: az on és az off közti mondatodat nem értem (most kivételesen)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 22:36:11

@Doña ¡Cara(mba)!:

szóval, ha előkerülne egy pár kép azokból az időkből, esetleg egy video aminek a tartalmáról "ennyi bővebben elég", az megkérdőjelezné, hogy jelenleg valóban kiváló anya vagy és alkalmas vagy a gyerekeid megfelelő nevelésére?

Mert jelenleg ez a helyzet ezzel a király fiúval.

Én éppen azért, mert Én magam is csináltam sárkányos dolgokat és olyanokat is amire azt mondom, nem szeretném, ha a csemetéim megtennék, tudom, hogy jelenleg milyen szülő vagyok, mennyire vagyok elhivatott és megfontolt.
Ez a változás pedig majdhogynem egyik napról a másikra történt meg, az első csemetém megszületésével (talán kicsit korábban, amikor tudatosult, hogy apa leszek és felelősségem van)
Ez okból védem én a Király fiút, mert hihető, hogy megváltozott és felelősségteljes emberré vált. Mindegy mi okból, mert gyereke születik, vagy mert "agyonlőtte" magát heroinnal majdnem, vagy mert megcsókolta egy aidses hermafrodita.
Tökmindegy.

A csúnya az, hogy a "liberális" pártok és liberális sajtó ezt kifigurázza és a jelenjeként mutat be múltbéli dolgokat, nem az, hogy valaki milyen aranyifjú életet élt a múltban, még ha az nem is olyan nagyon távoli.

Szóval igen, az ifjúkori bukták nem kellene, hogy a jelent befolyásolják, hanem a jelen teljesítménye és tevékenysége kellene, hogy jellemezze az embert.
Mindezek a dolgok szerintem hétköznapi emberi viselkedések (még ha tahó viselkedés is) amiket a képek és a videók mutatnak.
Igen, amikor a liberális és bal oldal ilyen/hasonló dolgai kiderülnek akkor sem azért hőbörög senki mert az a fiatalkori múltjuk, hanem a miatt, hogy a jelenjük. ( Asszony megcsalása, gyerekcsinálás a titkárnőnek, részegen hőbörgés, tahó viselkedés) Ők mégsem mondanak le, a pártjuk nem háborog, pedig az a jelenjük, nem pedig a múltjuk. Szarnám én le, hogy Veres Jani mennyit síbolt az egyetem alatt a büfé kasszájából, ha most nem tette volna mint az ország vagyonáért felelős személy.

Amíg ilyen főcímekkel hozzák a cikket a liberális sajtóban:
A kampány legnagyobb botránya - Drogos, transzszexuális képek a Jobbik szóvivőjéről
stop.hu/articles/article.php?id=630273
addig nem kéne problémáznia a sajtónak azon, hogy mi etikus és mi nem.

Úgy hozzák le, mintha a szóvivő lenne transzszexuális, mintha jelenleg is drogozna.
Meg a kampány legnagyobb botránya mi?
Hát tudnék napi nyolcat mondani a kampány idejéből ami valódi botrány, még akkor is, ha azokat nagyon óvatosan és mosdató hangnemmel hoznak le.
De elég csak a vastagbőrt elolvasni a kampányidőszakról :)

arlequin 2010.03.18. 22:37:30

@Taktikai Atompingvin: ez nyilván érdekes. de még őszinte is lehet. olyan ez mint a vizsgabiztos és a félév közötti különbség. félévben buli, aztán vizsga. csak azt nem kellene mondani hogy ez a 'legmeghatározóbb'. ezeken jót röhögtem. érdekes az, hogy sok valláskárosult erre 'bukik'. mindössze ezért írta meg így. ez most a trendi. szerintem ez az igazán rettenetes. a hamis papokról nem is beszélve...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.18. 22:39:09

@Taktikai Atompingvin:

Én elhiszem, hogy mindezeket is csinálja.

lehet, hogy nem túl régóta, nem évtizedek óta éli így az életét, de ez a jelene.

mint fentebb írtam

arlequin 2010.03.18. 22:39:38

@f.m.j.: kukkantsd meg a posztot minek keretén belül moralizálunk éppen. ;-)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.18. 22:41:51

Meg valami. Csak hogy tiszta legyen. Lehet, hogy a partbol is kizarjak majd. Ez ugyanis egy ilyen part. Szigoru. Nem csak szavakban. Nem kell diktaturatol fosni, mert sajat magukkal szigorubbak, mint a kivulallokkal. Sajat peldat tudok hozni. A gardabol zartak ki embert bomlasztasert is. Egyszeruen nem tudta abbahagyni a vadaskodast es a kotozkodest. Zartak ki azert, mert visszaelt a kapott rangjaval. Zartak ki azert, mert hamisan vadolta meg egy bajtarsat. Nem lehet mindenkit kiszurni mar belepeskor, aki nem oda valo. Aki belep, az vallalja a szigoru kotottsegeket. Ha nem birja, ki lehet lepni. Ha nem alkalmas, vagy eskujet megszegi, kizarjak. Bizonyara van olyan itt, aki kirohogte a jobbikos kepvislojeloltek eskutetelet. Ostoba paradenak tartotta, affele parasztvakitasnak. Ha csak negyed olyan komolyan veszik, mint a garda a sajat eskujet, akkor a tobbiek fogjak kinyirni azt, aki megszegi, es ezzel bemocskolja a becsuletuket. Sokan talan nem hiszik, hogy ilyen lehet. Oket sajnalom kicsit a megkeseredett vilaglatasukert. Talan igazuk is lesz. Mindenesetre most mi megprobalunk par dolgot ismet divatba hozni, hatha sikerul. Ilyen peldaul a hazaszeretet, a becsulet, az igazmondas, a felelossegvallalas es a szegyenerzet. Ha nektek ez szimpatikus, drukkoljatok, hogy sikeruljon ugy magunk kozott, mint az orszagban.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:47:12

@arlequin: Olyan elfogulatlan vagyok egyszem fiammal, hogy ihaj:-)
Múltkoriban együtt vacsoráztunk négyen: a fiam barátnője, a fiam, én és a férjem. Jókedvvel jöttünk ki a Kálvin téri kis tapasbárból, ahol piszok jó latin zene szólt, onnan végig a Váci utcán, és jókat nevetgéltünk. Egyszer csak a fiam barátnője valaminek apropóján megkérdi tőlem, be mernék-e menni abba a kocsmába, ahova a fiam jár néhanapján a haverjaival? Én nagybüszkén azt mondtam: miért ne? (Csak mert hamar eljár a szám, nem a kurázsi oly nagy bennem).
Na képzeljetek el hosszú fekete kabátban, helyes kis sálacska a nyakamban, kalapka a fejemen:-) A fiam mondja: oké, anyu. Megyünk lefele egy lebújba. Benéztem "bátran" , az egész kocsma rámmeredt, én meg azt mondtam: sziasztok, és mosolyogtam. Ők is mosolyogtak, valszeg "kinevettek egy kissé", de nem nagyon. Ez volt a meglepő. Ha leültem volna, persze az már keményebb lett volna, de lehet képes lettem volna én is velük ordibálni. Amúgy nem volt igazán vészes, csibész fiatalok ittak, múlattak.
Aztán kicsit még körülnézegettem, elköszöntem egy sziasztokkal, és ennyi.
Megnyugodtam, hogy a fiam jár kocsmákba, nem egy tutyi-mutyi alak, de tudom, vannak céljai amelyekért küzd. Egész eddigi eredményei ezt példázzák. A kocsmázás csak egy kiruccanás a kötelezettségek világából.
Én tényleg megkönnyebbültem, hogy láthattam a lebújt, ahova néha jár a fiam kiereszteni a gőzt. Pedig nem volt egy 5 csillagos hely, az tuti:-DDDDDDDDDD
Remélem nem vagyok egy képmutató erkölcsprédikátor...
Az ember hülyeségei közben is azonos bír maradni önmagával. Hogy csúnyán beszéljek: autentikus. Valóságos és valódi.

Horizont 2010.03.18. 22:48:33

@Taktikai Atompingvin: Jaj te nagyon fiatal Atompingvin:))) Mosolygok itt rajtad magamban:)Nagyon propagálod ezt a mindenkinek joga van kitombolni magát 20 éves koráig! Úgy beszélsz a többi évekről mintha nem is tudom milyen büntetőintézetbe kéne bevonulnod! Nem, nem!! Ezt hívják nagy betűs életnek édesem és nem olyan rossz azért, ahogy te előre vetíted! Néha hullámvasút az igaz:)) De 20 éves kor felett is van élet:) Még tombolni is lehet:DDD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.18. 22:49:18

Szerintem a srác csak azért csinálta ezeket,hogy tanulmányozza az ördög munkáját.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 22:58:00

@Doña ¡Cara(mba)!: Azt akartam csak mondani, a fiam lazán felvállalta azt, hogy hova jár, és azt is, hogy abban a környezetben "csepett sem feltűnő anyukájával" bemegy a csupa fiatal, ilyen-olyan szerkós, ordibálós, játékgépes kocsmába. Én úgy vélem, eléggé összhangban van önmagával. Valahogy így értem én a valódiságot.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 23:01:46

@Horizont: Tudom hogy lehet, nem erről van szó. Csak hát ez az a kor amikor még azt lehet mondani hogy minden mindegy. Felhajtasz egy üveg Vodkát, bunyózol egy jót és utána a sárban ülve röhögsz a véres kezeden. Megküldesz egy kis csokit és utána felizzított öngyújtót nyomsz a karodhoz. Miért? Mert nyoma marad. És 50 évesen is tudod, hogy volt egy olyan estéd, amikor senki sem tartott vissza semmitől. Mert 50 évesen már lesz. A jellemesebb emberek épp saját magukat tartják vissza. Persze szereted a családodat és ezt a kötöttséged magadtól vállalod, de attól még kötöttség, akkor is ha élvezed. :-)
@Doña ¡Cara(mba)!: Na ez az amire én sose lennék képes. Apám amit nem tud azt sejti, de Édesanyámnak a szíve szakadna meg ha tudná, néha miket művelek.

Horizont 2010.03.18. 23:10:32

@Taktikai Atompingvin:
Az egész életed egy kötöttség születéstől a halálig.Nagy része rajtad múlik minek érzed. Teher-e vagy az élet csodája.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 23:13:16

@Taktikai Atompingvin: Nekem sem aggodalom nélkül aló a fiamra gondolás, de talán a saját életem tapasztalatai alapján nagyon időben kezdtünk el beszélgetni sokat, sokszor, sokáig a fiammal. Talán ennek a korszaknak is köszönheti, hogy hihetetlenül éles eszű vitapartner lett. Állandóan vitáztunk:) És neki kellett persze kimondani az utolsó szót:-)

Amikor én egy híján húsz voltam, fenékig alig érő kicsi szoknyácskában libegtem, elszívtam napi 40 cigit, bulin rekedtre üvöltöztem magam Janis Japlinon, vonaglottam, hogy ma lehet, letagadnám saját magam:-), nem is én voltam.
Ja, off: a múltkor pont egy ilyen emlékem bukkant fel és belinkeltem csak úgy Janis Joplin Cry Baby számát. On
És persze nyűszítettem a Ringasd el magad-ot...a Deep Purple Smoke on the Water-t.
Ja, és állandóan a flörtön járt az eszem:-(((((((
Én erről beszéltem a fiamnak, fotókat is mutattam neki anyukájáról:) Komoly!

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.18. 23:18:31

Szívesen beszélgetnék még veletek, de kemény napom volt, és elfáradtam.
További jó társalgást, utána pedig jóéjszakát nektek!

arlequin 2010.03.18. 23:20:20

hajjaj emberek, annak idején hamvas béla írta volt (mi a faszomért húzza alá pirossal a 'béla' szót a vb-s szövegellenőrző?!?), hogy a közösségnek három színtere vagyon: a templom, a piac, és a kocsma... és ez így igaz. bezony.

Taktikai Atompingvin 2010.03.18. 23:27:05

@Horizont: Valóban. De ez a 14-24 a kegyelmi időszak amikor már és még nincs semmi komoly dolgod.

arlequin 2010.03.18. 23:29:15

@Conv: na elmész te a picsába béla ;-)))
én pedig a zágyba.
legyetek jók! azép estét. békés álmokat s miegymást.
a legrosszabb az ebben az egészben hogy a gondolkodásmentesek rögtön ugranak és 'gonosz/ördög' felkiáltással mindent tönkretesznek. persze ennek így kell legyen... istennek legyen hála érte.

Lone Wolf 2010.03.19. 06:02:43

Na, akor a showvivő témájáról. Fiatalon mindenki csinál marhaságokat. EZ JELENTI HOGY FIATAL VAGY! ennyi. Szerintem a szégyen az, hogy ezért bárkit is pellengérre állíthatnak. De, aki ilyet csinál, ezen a szinten, az ne menjen szóvívőnek, és pláne, ne hazudjon róla, ne tartsa titokba. Az alkoholizálás, az a kutyát sem érdekel. De ha már füvezik/füvezett is, arról illik szólni. (Nem tartom bűnnek, de tiltja a törvény!) Így, ugyanis aláássa a saját pártja hitelességét. ezért, jogos volt a lemondása, és jogos, a fegyelmi is.

Ami azt illeti, az még tetszik is a jobbikban, hogy ilyen szigorúan veszi ezeket a dolgokat. Bigottság ide vagy oda. Csak ne zsidóznának, zsideszeznének, meg orsósorbánoznának össze-vissza!

/ON/
Úgy tűnik, izrael eltökélte magát, hogy szavazatokat szerez a jobbiknak.
/OFF/

f.m.j. 2010.03.19. 07:34:16

@cotti:

Ez azért félelmetes... és az is, hogy ehhez egy szavunk sincs

"Magyarország légterében felfegyverzett izraeli katonai repülőgépek tettek ismeretlen célú repülést, amit a Magyar Honvédség nem tudott nemhogy megakadályozni, de felderíteni sem. A repülés a nemzetközi jog számos pontja szerint háborús agressziónak minősül, már önmagában azért, mert a fegyveres gépeket közönséges szállítógépként próbálták "eladni". Ha nincsenek a spotterek Ferihegy kerítésénél, soha senki nem tudta volna meg, hogy itt jártak. A magyar kormány részéről az lenne az elvárható lépés, hogy visszahívja izraeli nagykövetét, amíg Izrael nem ad elfogadható magyarázatot az esetre, s ha ez nem történik meg, megszakítja a diplomáciai kapcsolatot."

öööö...izé 2010.03.19. 07:51:00

@reKorrekt: Idézet a programjukból: A külgazdasági kapcsolatokat a jelenleginél
lényegesen nagyobb mértékben a keleti gazdasági térség felé orientáljuk, ezzel is csökkentve hazánk nyugati függőségét, elősegítve a magyar gazdaságnak a nemzetközi piacon való erőteljesebb megjelenését.

A nyugattól való függőség nem a piacok léte miatt van meg (az kifejezetten előnyös a gazdaságunk szempontjából, mint minden piaci lehetőség, ahol értékesíteni tudunk), hanem a befektetett nyugati tőke miatt.

Marcellusca 2010.03.19. 08:26:21

Reggelt, Náczikok!

Aszittem elhányom magam a TelaViv2 reggeli hírműsorán.
Márc. 15-dikén szinte meg sem említik, hogy a Jobbiknak is volt nagygyűlése, de a tegnapi szóvivős "botrányról" leadtak több, mint 5 perces összeállítást, bejátszásokkal.

Valandil 2010.03.19. 08:27:47

@öööö...izé: Nyugatra nekünk nincs piacunk: mi vagyunk a nyugat felvevőpiaca (pl. gyárbezárások sem azért voltak több esetben, mert veszteséges volt a termalés, hanem piacot vettek maguknak). Ami élelmiszeripari hulladék létezik az EU-ban, azt mind ide öntik.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 08:31:58

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

És akkor mi van? Ez utóbbi legalább vicces volt. A naggyűlés meg inkább szomorú.

Marcellusca 2010.03.19. 08:52:54

@Horizont:
@Doña ¡Cara(mba)!:

Az a baj, hogy (és nem akalak megsérteni benneteket, főleg benneteket nem, de) ez már generációs probléma. Ti egészen másként szocializálódtatok. Nálatok az volt a szabadság netovábbja (kis túlzással), ha gardedám nélkül mehettetek a bálba, táncmulatságra. Ma meg már külföldön ereszti ki a gőzt az egyetemista fiatal.
Jó ez?
Nem biztos. Mert tudni kell, hol a határ!
Én, mikor fősulira jártam, megdöbbentem a nálam csak 10 évvel fiatalabbakon, hogy miként buliznak. De azt kellett látnom, hogy ez mamár nem annyira helháborító, mint volt rég.

De változik a világ. És ehhez hozzá kell szokni.

Én igazából azt ítélem el, aki felrakta a netre.
És felvetődik a kérdés, hogy miért nem akkor, mikor szóvivő lett? Miért pont most?
(Költői volt a kérdés.)

Hosszúlépés 2010.03.19. 09:04:29

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: TV2-t nem nézünk, mert káros, a reggeli műsor biztosan. Én jópár éve leszoktam és tünetmentes vagyok. Amúgy nem értem, miért mondott le. Végre mondhatták volna a Jobbikosok, hogy na tessék, mi legalább tudjuk, mi ellen beszélünk:)

Marcellusca 2010.03.19. 09:10:24

@Hosszúlépés: Ammán igaz. :)
De, amíg A Főnökkel készülődünk kell valami tájékozodás.
Mondjuk nem a legjobb helyről, az igaz. :)))

Utána meg a Pokorni vót a vendég. De minek???? Egyetlen kérdésre sem adott konkrét választ. A riporter meg simán benyelte, elfogadta.
Beszélt - leginkább mellé - ,de ő sem mondott semmit.
Olyan kis titkolódzó vót,na. Mer' az ollan cuki. :D

Marcellusca 2010.03.19. 09:11:46

@Hosszúlépés: Ja, nagy szerelmed, Feri itt ül mellettem. Üzensz neki valamit? :DDDDDDDDDDDD

Hosszúlépés 2010.03.19. 09:23:39

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: úgy szeretem az ilyen interjúkat....Minek ül ott a riporter? Merthogy a Pokorni titokzatos szeretne lenni, na bumm, de a riporter? Amúgy meg ha a Főnökkel nézel tévét, tessék azt nézni amit ő szeretne. Neked itt a netkávézó.

Ferinek: Mmmppffffff

Homeoffice 2010.03.19. 09:32:13

Jó reggelt Náczikok és Hivatásos Rettegők!

Az izraeli géppár berepülése sztem jó előre le lett egyeztetve bizonyos szervekkel.
Egyrészt, mert alacsonyan repültek be, teljesen nyitva (ninc lopakodó mód stb)
Másodszor is kérdem én, miért kockáztatnának két csócstechnikával ellátott gépet ilyen hosszú útra. Kockáztatva, hogy bemérik a honi légvédelem erői? Kockáztatva, hogy az esetlegesen felmerülő műszaki hibák miatt kényszerleszállásra kerülne sor, vagy esetleg meg is semmisülnek?
Mindamellett rémisztő, amit cselekedtek.

arlequin 2010.03.19. 09:40:57

@Hosszúlépés: szerintem jól tette a lemondást, csak nem kellett vo(l)na elfogadni...

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 09:43:25

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Igen, ez is igaz, mármint hogy valszeg haverja vehette fel a srácot és aztán tolta ki a netre a felvételt. Rohadt egy alak lehetett!
Isten óvjon az ilyen barátoktól, akkor már inkább legyenek az ember gyermekinek tisztességes ellenségei:(

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 09:46:30

@Gunther: Szőnyegbombázásra is számíthatunk választások elött/után/alatt? Katonai megszállásra esetleg?
Jé, tényleg, ilyenkor közli a kormány, hogy hadban állunk és bemondatják, merre van a legközelebbi légó hely? Vagy az már kiment a divatból:-D ?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 09:54:25

@Gunther: A blogmotor monnyon le!

Most akkor háborúban vagyunk? Hadiállapot? Szőnyegbombázások is lesznek? És mikor mondják be, hol van a legközelebbi légópince, ahova tartozom?
Bár gondolom, ezek már idejétmúlt hadi népírtó technikák.
Majd csak megsülünk, jó pecsenyésre.

És meddig tart a megszállás, nem tudjátok? A választások előtti időkig, a választások alatti időkig, vagy a választások után is folytatódik, ha már ne adj isten a jövő elkezdődött?.
Mikor jönnek a következő gépek és milyen "meglepivel" lesznek vajon felszerelve?

Hogy én mlyen hüjjjéket kérdezek.....

Homeoffice 2010.03.19. 10:06:03

@Doña ¡Cara(mba)!:

Akkor próbálok a sok okos kérdésre okos válaszokkal válaszolni (legalábbis próbálok kútfőből)
1. Hálisten nem. Egyrészt, mivel katonai szövetségben vagyunk európával, sztem senki nem kockáztatná ezt meg.
2. Szőnyegbombázás kora lejárt. Inkább kisebb taktikai bombázások lehetnének, jól meghatározott célokra. (A bombák a tévedés jogát fenntartják)

A megszállás ténye természetesen pártállástól függően változik. Véleményem szerint az izraeli titkosszolgálat vélt vagy valós tevékenysége erősen megkérdőjelezi, hogy mi történik itt.
Persze ez a katonai és nemzetbiztonsági hivatal hatáskörébe tartozik.

Huh. ha nagy hülyeséget írtam szóljatok:))))

Marcellusca 2010.03.19. 10:08:28

@Doña ¡Cara(mba)!: Úgy, úgy.
Erre mondják azt, hogy ilyen barátok mellett nincs szükségem ellenségre. :)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:14:49

@Gunther: Kösz, Gunther.
Csak valahogy mégsem vagyok nyugodt:-(

Nekem az a gyanúm, hogy Európa már rég le van sz.rva katonai potenciál szempontjából.
De nőként nem értek katonai dolgokhoz. Ha a NATO ezt szó nélkül hagyja, akkor itt nem csak Európáról, hanem Amerikáról is szó van. Lehet, hogy Amerika tudta és leokézta?
Onnan simán leintik Törökországot, Bulgáriát, Romániát, oszt kussolnak. Meg Budapest is kussolt volna.

Miért nem tudhatjuk meg, miért látogattak meg bennünket? Ha vendégként jöttek;-), isten hozta őket, csak ne az abalkon, hanem az ajtón jöjjenek be legközelebb.

Magyar légtérvédelem?????????? MEGALOL

fokabacsi 2010.03.19. 10:18:36

@f.m.j.: Én eddig úgy tudtam, Magyarországon mi vagyunk itthon. Izraeli szóvivő:" Izrael ellenességnek tekintjük , ha ezért szólnak" Nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen – mondta a történtekről Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet. Az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására, a gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba – hangsúlyozta Aliza Bin-Noun. A rutingyakorlatban Budapest mellett a bolgár Várna is szerepelt – tette hozzá.
Az MTI azon kérdésére, hogy pontosan milyen rutinfeladatot hajtottak végre a gépek, a nagykövet azt mondta: nem tudja megmondani a gyakorlat célját és pontos időpontját sem, mert nincs beavatva a részletekbe. A nagykövetség feladata mindössze az, hogy engedélyeket kérjen a hatóságoktól ilyen esetekben - tette hozzá.
Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-elleneség állhat – vélekedett.

Már mintha haza mennének! minek van nekünk "Légierőnk" ?? :-))

Homeoffice 2010.03.19. 10:19:08

@Doña ¡Cara(mba)!:

Khmm.. elvileg, mivel a Nato-határország is vagyunk, ezért elvileg rendelkeznünk kell olyan légvédelemmel, ami ha nem is képes nagyobb ellenséges csapásmérő egységek megállítására, de legalább jelzik őket.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:21:32

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Más:

Csak nem vagyok ellenséges célpont?;-DDDDDDDDDDDDDDDDD
A csecsebecse kis alig használt Nokiám (a doboza már nincs meg:-) felmondta tegnapelőtt a szolgálatot. Aztán megszólalt a házi riasztónk.
Hmm, hmm, valami bűzlik ittenék:-DDDDDD
Ja, és a kutyáim vonítottak:)

Én minden korábbi beklimpírozott betűmtől elhatárolódok! Elhatárolódok a számítógépemtől! Elhatárolódiok a blogmotortól is
.
És igen, vedd tudomásul, tőled is elhatárolódok;-D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 10:23:06

@arlequin:

Szasz!
Ezek itt tényleg azt gondolják, hogy minden katonai művelet rájuk tartozik, részletesen?
Én sem tudom, mi a túróért volt itt az a két gép, de úgy néz ki, nem is fogom megtudni. Ez a katonai tevékenység sajátja.
1951 óta, ha kifut egy amerikai atom-tengeralattjáró, sajtóközleményt adnak ki, amiben a küldetés célját is közlik az érdeklődő lakossággal: oceanográfiai kutatások.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:25:54

@arlequin: Ha megengeded, egy kéretlen jótanács: jól rágd meg miket válaszolsz itt holmi csendesóceánikatonaitengeralatjárók ügyében;-D Nehogy már te is comingaoutoljál, mert odaleszek totál;-D

f.m.j. 2010.03.19. 10:31:02

@fokabacsi: a magyar légierőről annyit, hogy ennél ami most van, az is több volna, ha mind a 10millióan egyszerre finganánk egyet (remélem még nem ki...:)

Marcellusca 2010.03.19. 10:34:58

@Doña ¡Cara(mba)!: Hűűűűhaaa!
Ezek télleg nem kémrepülők vótak. :DDDD
Kerültek egyet Baranya felett is? :D

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:43:05

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Az eget nem néztem. Épp elég nekem a lábam elé nézni:-) Mer' ha nem, még belépek valami moszatba;-D, akarom mondani maszatba;-)))))))

Hosszúlépés 2010.03.19. 10:44:37

@fokabacsi:" Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-elleneség állhat – vélekedett."

Nekem ez a mondat a kedvencem. Van egy napilap, ami híreket is közöl, leírja ezt IS és rögtön nem véletlen. Amúgy a Blikk is hozta (online tuti), tessék mondani, az nem baj???

Marcellusca 2010.03.19. 10:48:30

@Doña ¡Cara(mba)!: Nem köllött ahhoz a zeget bámu'nyi. :)
Ölég vo't, ha csak jó mély llegtetet vettél. :)))
Ammeg senem moszat, senem maszat. Egyszerű kutyasz@r. :DDDD

f.m.j. 2010.03.19. 10:50:44

szerintem sima erőfitogtatás volt, meg hogy megmutassák, ők bármit megtehetnek, mondjuk enélkül is tudtuk ezt, nem tudom minek kell még heccelni is a parasztot
én ellenállok, én leszarom őket, akármilyen csilivili repcsijük is van, és mivel lány vagyok, nem is akarok ilyet :)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:52:50

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Jaja, az van a kertünkben ölég:-) A kutyáim ketten együtt lazán kitesznek vagy másfél mázsát.
És van anyagcseréjük is, mert szerencsére jó étvágyúak:)
Na, ezért kell a lábam elé néznem;-)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:54:46

@f.m.j.: Ahogy mondod, én se kérek ilyet. A hadigépeknél jobban szeretek papás-mamást játszani;-)

Marcellusca 2010.03.19. 10:55:10

@Hosszúlépés: Jajjjjmááán! Nem érted.
Titkos volt a művelet.
Ez kiderült. Ami probléma.
De a legnagyobb gond az, hogy ezek a szemétnáczifasiszta újságírók voltak olyan pofátlanok, hogy még meg is jelentették és ezzel beégett a teljes izraeli sereg és a Moszad is. :)))

Konklúzió: A Magyar Nemzet újságírói jobbak, mint a Moszad, a Hamasz. Együttvéve. :DDDD

f.m.j. 2010.03.19. 10:59:31

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

szerinted csak elbénázták a titkos küldetést? dehogy volt az titkos, direkt csillogni akartak, felvágni, hogy bebebeee, mi vagyunk a császárok :)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 10:59:59

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Nem is rossz következtetés! De lehet csak ennyire mélyen semmibe vesznek? Nem vagyunk tényező?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 11:03:07

Egy nagy túróst. Valószínűleg a küldetés szempontjából mindegy volt, hogy látják-e őket szabad szemmel.
Mit érdekli az IDF-et, mit gondolnak róluk Vecsés-külsőn? Ti talán a bölcsöde előtt kezdtek jampizni, ha valakinek hencegni akartok?

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 11:03:12

@f.m.j.: Majd kiderül. A NATOnak csak kell valamit nyögnie az ügyben, elvégre szövetségben vagyunk, nem járhatunk a saját (bamba) fejünk után (mármint a - még egyáltalán létező? - magyar honvédelem esze után.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.19. 11:04:07

Erofitogtatashoz nem kell ket gep. Geppar az interferometriahoz es a haromszogeleshez kell. Ezek tenyleg kerestek valamit vagy valakit, esetleg tobbmindent is. Igazabol csak a Ferihegy folotti alacsony atrepuleseket nem ertem. Pasztazo tukros muszereik vannak, nem kell kozel menniuk semmihez, ha kivancsiak ra. Le is dobtak valamit, vagy mi a tok? Minek olyan alacsonyak repulni, raadasul ketszer, hogy az ott lebzselo spotterek azonositsak es le is fenykepezzek oket? Mi lehetett annyira fontos, hogy meg ez is belefert nekik? Raadasul olyasmit kereshettek, amik mibenletet senkinek nem akartak az orrara kotni, kulonben nem szalajtottak volna ide a legdragabb madaraikat. Tippem szerint a lassan kormukre ego palesztin nepirtas kapcsan koricalhattak erre. Aztan hogy azon belul mi, azt mar a ragya se tudja. Raadasul egy ilyen primitiv hazugsaggal elojonni, hogy egy elektronikai felderito es csapasmero geppar az valojaban egy Herkules? Egy ovodas is kulon tudna valogatni fenykeprol. Mondjuk ez a nagykovet holgy mindig is olyan kifinomultan hazudott, mint egy hegyi troll.

Marcellusca 2010.03.19. 11:07:31

@f.m.j.:
@Doña ¡Cara(mba)!:
Dehogy volt az titkos!
Csak nekünk.
De szemfüles repülőbuzik elcsípték.
És innentől kezdve jön a mismásolás, a mellébeszélés.

Viszont a legfelháborítobb a nagykövetasszony nyilatkozata.
Miért lenne Izraelellenesség az, ha erre kíváncsiak?!
Engem ugyanúgy érdekelne, ha német, dán, kínai vagy orosz gépek röpködnének. És ettől még nem vagyok a fent említett országokkal szemben ellenséges.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 11:09:22

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Szerinted valamit is az orrunkra kötnek? Már lábtörlőnek se nagyon néznek bennünket.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.19. 11:11:24

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

ezzel az antiszemitázós dumával ma minden alól ki tud bújni Izrael, ezért az.
Deklaráltan Izrael részéről nácikkal nincs párbeszéd, ezért nem kell válaszolni ilyen kérdésekre ami antiszemita.

f.m.j. 2010.03.19. 11:12:44

@Doña ¡Cara(mba)!: és mindez csak azért igazségtalan, és felháborító, mert MÉG MI vagyunk ITThon

f.m.j. 2010.03.19. 11:13:48

basszus, meg se kérdezhetjük, nem feszegthetjük, mert azonnal antiszemitáznak, elég gagyi repertoár, és már rohadt unalmas is

Doña ¡Cara(mba)! 2010.03.19. 11:15:29

@f.m.j.: No, reméljük a Fidesz kormány majd megfelelően tudja kezelni az ilyen ügyeket, hiszen azért van diplomácia.
Most elmegyek kicsit a lapról, majd délután visszajövök.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 11:15:47

@f.m.j.:

Nyugi, a repülőgépektől itthon is maradhatsz! Majd akkor lesz gáz, amikor jönnek az izraeli dömperek és elviszik Magyarországból a legfelső két méteres réteget és leterítik otthon. A Dunát meg lajtoskocsikban áthordják a Jordánba.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.19. 11:16:52

@Conv: erről jut eszembe a vicc:

Hagyományos (Konzervatív) gazdaság:

Van két tehened.
Az egyiket eladod, és az árából veszel egy bikát.
Az állatállományod gyarapodik, a jövedelméből nyugdíjba mész.

-Indiai gazdaság:

Van két tehened.
Szentként tiszteled őket. Éhenhalsz.

-Izraeli gazdaság:

Egyetlen tehened sincs.
Bejelented, hogy igényt tartasz az indiai tehenekre. Felszólítod a
világot, hogy nyújtson segítséget: az USA pénzt adjon, Kína katonailag
segítsen, Nagy-Britannia adjon harci gépeket, Olaszország ipari
berendezéseket, Németország technológiát, Franciaország
tengeralattjárókat, Svájc nyújtson kedvezményes hiteleket, Oroszország
szállítson gyógyszert, Japán pedig gyártósorokat - mindezt ingyen,

kárpótlásként a történelem során elszenvedett üldöztetésekért . A
kapott támogatásokból megveszed az indiai teheneket, majd deklarálod, hogy
a világ kizsákmányol és gyűlöl téged.

-Amerikai gazdaság:

Van két tehened.
Az egyiket eladod, a másikat pedig arra kényszeríted, hogy 4 tehén helyett
tejeljen. Megdöbbensz, amikor a tehén váratlanul elpusztul. Az esetet
ráfogod egy olyan országra, amelyiknek van tehene, és azokat természetes
körülmények között tartja. Bejelented, hogy az ország veszélyt jelent az
emberiségre. A világ megvédése érdekében megtámadod az illető országot és
elkobzod a teheneit.

-Francia gazdaság:

Van két tehened.
Sztrájkolsz, mert három tehenet akarsz.

-Német gazdaság:

Van két tehened.
Továbbfejleszted őket, így 100 évig élnek, havonta csak egyszer esznek és
megfejik önmagukat.

-Angol gazdaság:

Van két tehened.
Mindkettő kerge.

-Olasz gazdaság:

Van két tehened, csak nem tudod, hogy hol vannak.
Elmész sziesztázni.

-Svájci gazdaság:
Van 5000 tehened, de egyik sem a tied.
Másokkal fizettetsz a megőrzésükért.

-Japán gazdaság:

Van két tehened.
Átalakítod őket, így az eredeti méret 1/10-ére csökkennek és hússzor
több tejet adnak, mint a normál méretű tehenek. Ezután cuki kis
rajzfilmfigurákat készítesz róluk, és Cowkimon néven, az egész világon
árusítod őket.

-Orosz gazdaság:

Van két tehened.
Megszámolod őket, és azt tapasztalod, hogy öten vannak. Újra
megszámolod, ekkor 72 tehén az eredmény. Megint megszámolod, most 17
tehenet találsz.
Feladod és kinyitsz egy újabb üveg vodkát.

-Nigériai gazdaság:

Van két tehened.
Az egyiket megeszed, majd bejelented, hogy ellopták. A rendőrség megkezdi a
nyomozást, és 100 km sugarú körön belül mindenkit letartóztat. Addig
kínozza őket, amíg valaki be nem ismeri, hogy ő lopta el a tehenet. A rendőrség
büntetésül minden letartóztatott személytől elkoboz 1-1 tehenet. Így most
te visszakaptad a tehenedet, a rendőrségnek pedig van egy új tehénfarmja.

-Magyar gazdaság:

Van az államnak két tehene.
A felelős vezető a tejet hazaviszi, majd bebizonyítja, hogy a teheneket
privatizálni kell, hiszen az üzletág ráfizetéses. Elhatározzák a tehenek
jelképes összegért történő eladását, majd meghirdetik a helyi újságban,
amely egy példányos és csak a vezetőnek jár. A vezető megpályázza a
marhatendert, és csodák csodája: meg is nyeri! Rögtön tart egy
sajtótájékoztatót, hogy részéről mekkora áldozat a vállára venni ezt a
két gyengén működő tehenet. Ezután politikai pályára lép, és ilyen módon
az eredeti két tehénnel maga köré gyűjt még egy csomó marhát......

belzebubó 2010.03.19. 11:32:16

@f.m.j.: Hol tart már a világ,ha Orosz Józsi is 3-szor bekérdez és folyamatosan értetlenkedik?
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20100318-175919.mp3
Riport a nagykövettel a végén,majd folytatódik itt:
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20100318-182918.mp3
Szinte rá..rja a telefont Jozefinára a naccsasszony és antiszemitázik.

belzebubó 2010.03.19. 11:36:03

Na cska kiverte másnál is a biztositékot: "A bolgár lapok szó szerint Európa megtámadásáról cikkeznek, és a jelek szerint jobb forrásaik vannak, mint a magyar titkosszolgálatoknak."

bombahir.hu/kuelfoeld/europa/1388-izraeli-gepek-a-bolgar-lapok-toebbet-tudnak

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.19. 11:39:42

@Sunder: ezt én lehoztam, ez annyira jó

remélem nem baj

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 11:40:02

Drága anyám, a mikrohullámú sugárvetők!:D:D:D

f.m.j. 2010.03.19. 11:40:48

@belzebubó: ez is volt már, de nem baj :)

reméálem a bolgárok tökösebbek

egyébként mi mitől félünk???? miért nem kérdezünk? nincs olyan nép Európában, aki ne lett volna legalább annyira sáros a zsidók, vagy MÁS, EGYENRANGÚ népek "bántásában" , mi miért félünk, hogy volt ilyen IS a múltunkban? Sajnáljuk, elmúlt, többet ilyen csúnya dolgot nem teszünk, de mostmár legyen elég, hogy még mindig nincs jogunk kérdezni, stb...

f.m.j. 2010.03.19. 11:50:12

@belzebubó: hallgatom amit küldtél, Kende Péter hülye :) ez tény

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.19. 11:54:33

Ez a Topolino gyerek zsenialis. Meg azt is kepes hatalmas arccal, masokra kopkodve es fikat szorva eloadni a tulajdon felsobbrendu zsenialitasakent, amikor eppen lovese sincs valamirol. Eddig meg a magasroptu eszosztason kivul semmit nem lattam tole. Annyit lehet rola tudni, hogy tud irni es olvasni, es sajat bevallasa szerint minden idok legokosabb embere a vilagon. Raadasul micsoda csudalatos szerkezet.... az etelt es az italt tisztan bilogiai uton fikava alakitja! S hozza milyen lenyugozo hatasfokkal! Becsuljuk meg, mert nem sok ilyen rohangal mar a mi eguvunk alatt!

Marcellusca 2010.03.19. 11:54:55

@belzebubó: Na, ja. Az meg a másik, hogy hiába takaródzik a bolgárokkal meg Várnával.
Ki nem sz@rja le, hogy ott mit csinálnak?!
Nekünk az számít, hogy ITT mit kerestek?!

@f.m.j.: Pontosan.
Hogy a francba lehet egyáltalán elfogadni ezt a fajta "politizálást"?
Másoknak nincs már elege ebből az antiszemita-takaróból?
Hogy mindig ezzel meg a holoizével jönnek?

f.m.j. 2010.03.19. 11:58:06

@Meleardil Eressea Iluvadan:

levegőnek kell nézni, súlytalan figura, én nem reagálok hosszú ideje, de mégis úgy érzi írnia kell nekem, ki érti ezt?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.19. 11:58:08

@Meleardil Eressea Iluvadan: A legjobb az,hogyha néha véletlenül egész normális már azt hiszed kezd megjönni az esze.Aztán megint jön valami baromsággal.

belzebubó 2010.03.19. 11:59:51

@f.m.j.: Most Józsi tényleg rákérdezett, hallhatod,többször is és eléggé bulldog módra nem volt hajlandó eltérni a témától,ilyet ritkán szokott, de a banya ,hogy felidegesedett erre és jött az antiszemita kártya.

Szerintem azért bánnak ezzel a témával csinján,mert a világon Mo-on él a legtöbb zsidó az összlakosság arányához képest, persze Izrael után.

Sunder 2010.03.19. 12:02:58

@tesz-vesz: teljes nyugalommal, csak nehogy aztán lánclevélként lássam viszont, miszerint: "hős hazafiak zsidó gépeket lőttek le Ferihegy fölött.". :-)

f.m.j. 2010.03.19. 12:07:40

@belzebubó: én azt hittem az USA-ban...

de ha itt ekkora az antiszemitizmus, akkor miért önkínozzák itt magukat ezek a derék zsidó bácsik, és nénik?

Homeoffice 2010.03.19. 12:15:37

@Sunder:

Huh ha nem baj énis belőnem a gagyiblogomra:)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.19. 12:16:45

@f.m.j.: Arra gondolsz,hogy miért nem mennek el a......Izraelbe?

belzebubó 2010.03.19. 12:19:45

@f.m.j.: Ez egy költői kérdés volt nemde? :))
@El Topo (Sgt. Elias): Ha érdekel a téma ,akkor itt elolvashatod,ehhez nagyon hasonló volt, ami itt járt: jets.hu/news?id=149
Azzal a különbséggel,hogy egy platformra, a Gulfstream G550-esre két különböző kialakítású és feladatkörű gépet terveztek,."Ferihegyen tegnap a SIGINT elektronikai felderítő volt, a jets.hu-n pedig a légtérellenőrző változatról lehet olvasni."

Marcellusca 2010.03.19. 12:21:10

@f.m.j.: Mer' ez élteti őket. Így tudják fenntartani a "mondandójukat".

f.m.j. 2010.03.19. 12:27:00

@belzebubó: dehogy érdekli a téma, csak idejár fikapöcizni

Homeoffice 2010.03.19. 12:37:25

@Sunder:

Szerintem kellőképpen tisztelettudó lett:))))

arlequin 2010.03.19. 12:45:19

na csak annyi, hogy ezek a repcsik nagyon kerestek valamit.
a hivatalos bácsik meg hazudnak mint a vízfolyás.
hát már tényleg a jóatyaégnek kékeres nemzővesszejének hegyhez hasonlatos vége-sapkáját!
takarodjanak már haza a picsába a rasszista nagykövetasszonnyal együtt.
mert ha értelmes kérdéseket feszegetni izrael-ellenesség, akkor mi mindahányan antijudaisták vagyunk (nem antiszemiták, nem bizony), még a tisztességes magyar zsidók is...
gyerekek!
nem lehet, hogy a vastagbőr szerverét keresték? ;-))))

f.m.j. 2010.03.19. 12:51:56

@arlequin: :)

szerintem is kerestek valamit... engem az nyugtalanít, hogy mi lehetett az, és hogy megtalálták-e vagy, sem. A végeredménytől függetlenül.
A nagykövetasszony pedig magyargyűlölő, huss haza, hogy vitte vóna el a csilivilihájtekes sugárhajtásos vasmadár!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 12:56:38

@belzebubó:

Köszi, megnéztem, a légi hadviseléshez aránylag keveset értek. Majdnem semmit.
De azért a mikrohullámú sugárvető, amivel bármilyen tárgy megsemmisíthető, kissé erős volt.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 13:01:16

@f.m.j.:

Neked tudod miért kár beszólogatnod?:)

fokabacsi 2010.03.19. 13:27:03

@El Topo (Sgt. Elias): Ez hasonló a LÉZER-sugárhoz az optikai , az meg mikrohullám tartományban .

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 13:43:14

@fokabacsi:

Jójójó, azért elektromágneses hullámokról már hallottam valamicskét. Ha a gép a földön áll, és teljes erőből bekapcsolják az összes sugárkibocsátó eszközét, én sem állnék szívesen mellé. Na de a sugárfegyver azért nem pontosan ez. lézerrel sem olyan egyszerű valamit megsemmisíteni, mint a Csillagok háborújában.:)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.19. 13:45:27

A semmitmondas muveszete...a tagadas maga.

Marcellusca 2010.03.19. 13:47:52

@f.m.j.: Ezmiez ez a sz@r?
Ebben semmi vicces nincs.
Ezzel egyáltalán nem cáfolta Vona feltételezését.
Sőt!
Számomra csak megerősítette.

f.m.j. 2010.03.19. 14:00:16

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: szerintem ironizálni próbált, nem szabad komolyan venni, nyugi...

és ha lesz mszp-fidesz összeborulás a cúna jobbik ellen? (eddig is volt más ügyekben, csak nem volt nyilvános)
és ha lesz mszp-jobbik összefogás a cúna fidesz ellen?
és ha lesz fidesz-lmp összborulás? (a mandíneren már vizionálják, hogy esetleg az lmp ugyanolyan szerepet tölt majd be a fidesz mellett, mint '94-ben az szdsz az mszp mellett, bár nem lesz szükségük rájuk a kormányzásra, mégis koalíció lészen :))

Marcellusca 2010.03.19. 14:08:32

@f.m.j.: Értem én, hogy ironizálni akart.
Csak még az sem jött neki össze.

reKorrekt 2010.03.19. 14:12:48

A lézersugár (bármilyen hülyén is hangzik) gyakorlatilag az a dolog, amibe akár végtelen energiát is bele lehet sűríteni, csak győzd kakaóval). Ennek segítségével hozzák például létre egyes kísérletekben a több milliárd fokokat is (a napfelszín ~6000 fok).

Marcellusca 2010.03.19. 14:36:52

@Hosszúlépés: Ja, ja.
Itt is be van sózva mindenki.
Hallani nem hallottunk semmit.
Csak az egyik csaj meséli, hogy épp ott volt, mikor egy fickó kiszaladt és kiabált, hogy fusson mindenki, mert lövöldöznek.

belzebubó 2010.03.19. 15:30:23

"A honvédelmi miniszter pénteki közlése szerint jogszabályellenesen nem értesítették a katonai titkosszolgálatokat az izraeli gépek magyarországi repülési engedélyének kiadásáról, az ügyben vizsgálat folyik.

A honvédelmi miniszter budapesti sajtótájékoztatóján beszélt minderről, és elmondta: csütörtökön szóban már megfogalmazta a katonai légügyi hatóságra vonatkozó javaslatát Bajnai Gordonnak, és elő is készíti az ehhez szükséges törvénymódosítási javaslatot, de ezt már csak az új Országgyűlés tárgyalhatja meg. Kijelentette: az izraeli katonai gépek magyarországi repülési engedélyének kiadásáról nem értesítették a tárcát, valamint a polgári és a katonai titkosszolgálatokat sem. Hozzátette, ez utóbbi jogszabályellenes, ezért folyik vizsgálat az ügyben."

Horizont 2010.03.19. 15:36:50

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Nem hagyhatom válasz nélkül a kommentedet Marcellus (így becézés nélkül). Csodálom, hogy Donna átsiklott ezen? Nem akartál megbántani? Mégis mit gondolsz mikor voltunk mi fiatalok a századfordulón???? "Ti egészen másként szocializálódtatok" !!!!! Miért te 15 év múlva hogyan? Azt hittem, hogy alapdolgok korfüggetlenek és átívelnek generációkon. Szerinted csak azért nem helyeseljük ennek a lökött barom ficsúrnak a közönséges eszement üvöltözését, mert öregek vagyunk??? Rossz nyomon vagy. El is szomorítottál, finoman fogalmazva:(
És van egy kisfiad aki majd megnő nagyra.....

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.19. 15:37:19

@belzebubó: Megy a szokásos kibaszott szarkenegetés!

Hosszúlépés 2010.03.19. 15:45:08

@Horizont: lehet, hogy most én is kapok hideget-meleget, de én konkrétan a század/ezredfordulón voltam fiatal (16-17 éves). Az idők változnak, ez szerintem tény, ami régen megengedhetetlen volt, ma már trendi. Kivillanó boka-miniszoknya-kislány ujjaza magát pénzért webkamerán, anyu meg a szomszéd szobában (ez utóbbit én már például nem tenném). A volt szóvivő viselkedését meg nem kell helyeselni, de elnézni ugye szabad?

arlequin 2010.03.19. 16:01:43

@belzebubó: pfej... istenem mekkorát szoptak ezzel. már elnézést.
és a szerintem legértelmesebb és legmegnyerőbb jobbikos nyilatkozatát érdemes elolvasni:
barikad.hu/node/49315
Balczó Zoltán természetesen. Ez az ember nagyon jó. Láttam nyilatkozni többször. Főnyeremény a jobbiknak. úristen, használtam a nagybetűket! valami bajom lehetett...

Horizont 2010.03.19. 16:12:41

@Hosszúlépés: már bocs, de az előző századfordulóra céloztam:))) Trendi hogyan lesz valami? Emberek által! Ha sokan tennék szóvá azokat a dolgokat ami felháborító nem válna trendivé, és már elnézést de trendiség ide vagy oda nem mindenki hülye, a többség azért normális.
"elnézni ugye szabad? " Szabadni szabad, de nézzél már egy kicsit messzebb is és meglátod az eredményét is!

belzebubó 2010.03.19. 16:17:50

@arlequin: Hát még a testvére,de őt már sokszor kitárgyaltuk itt a banyákkal.

Tündér_Lala 2010.03.19. 16:29:28

@Hosszúlépés: Benőhetett a fejelágya azóta, de nem vállalhat mértékadó közéleti szerepet, különösen egy olyan pártban, amely kérlelhetetlenséget, nulla tolarenciát hirdet pontosan az erkölcsi megújulás érdekében (Én toleránsabb vagyok, de bizony az ilyesmi hiteltelenít.)

Roxvox 2010.03.19. 16:51:07

Azért nem mertek leszállni, mert a Vona hazaküldte őket, mint a Bethlent.

fokabacsi 2010.03.19. 17:59:02

@Roxvox: Vagy a "melegebb éghajlatra" lettek eküldve , és itt még hideg volt ! :-)))

fokabacsi 2010.03.19. 18:06:30

@El Topo (Sgt. Elias): Élias őrmester ! Olvass utána. Elektromágneses impulzussal kilövik percek alatt a hírközlést, mobilhálózatot, és csend lesz . Elő lehet venni a postagalambokat.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.19. 18:16:28

@fokabacsi:
Arra van sokkal egyszerűbb és biztonságosabb (mármint a felhasználó számára biztonságosabb módszer. De ugyan mi célból?

Marcellusca 2010.03.19. 19:25:54

@Horizont: Látom, nem érezted az iróniát.
Bocs!
Nem fogok 15 év múlva szocializálódni, mert már megtörtént.

Azt akartam mondani, hogy ma már nem ugyanaz a megbotránkoztató, mint 10-20-30-50 évvel ezelőtt.
Gondolj vissza! Ha netalán talán édesapád kissé kapatosan - nem részegen csak kapatosan - ment volna haza, akkor a fél falu/város kinézte volna az egész családot. Hetekig erről beszéltek volna.
Ma már nyugodtan hazajöhetnék tök részegen, az emberek csak legyintenének rá. Holnap már nem lenne téma.
Megváltozott az emberek ingerküszöbe.
Mint írtam, mert ezt is írtam, ez nem biztos, hogy jó.
Sőt!
Időnként olyan érzésem van, hogy ennél már nincs lejjebb. És a világ rám cáfol.
Mit lehet ez ellen tenni?
Hiába emelem fel a hangom, még én leszek pofán vágva. Hát, kösz, ebből nem kérek.
Annyit tehetek, hogy én magam tartom magamat annyinak, hogy nem alacsonyodom le egy szint alá. És azért ez a szint jóval a jelenlegi átlag felett van. Ezen kívül A Főnököt megfelelően nevelem.
Olyannak, akinek nem az a sikk, és nem azzal hivalkodik, hogy mikor, melyik buliban itta magát fekvehányóssá.
Amíg tehetem ezt meg is fogom akadályozni.
De, ha más huszonévesen kirepült, akkor nehéz lesz. Akkor már önálló, felnőtt férfi lesz és vállalja tettei következményét.
Ez a fickó jó példa (lehet) arra, hogy minden tettünknek meg lesz a következménye.
Nem akkor és ott vágták, szó szerint pofán a taplósága miatt, hanem később maga az ÉLET.
Ami akkor - szerinte - poén volt az most bosszulta meg magát.

A sztorival kapcsolatban az a véleményem, hogy jól tette, hogy lemondott.
A videók ocsmányak. Az apropóját értem (nem megértem!), buli, gőz kiengedése, segg részegen.
Ezeken nincs mit magyarázkodni. Le kellett mondania, főleg a párt érdekében.
Viszont sokkal jobban elítélem azt a "barátot", aki mindezt kiszivárogtatta és felrakta a netre.
Főleg az időzítés árulkodó és gusztustalan.

Azért remélem nincs nagy harag!

Horizont 2010.03.19. 19:46:20

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:
Jaj dehogyis van harag! Rád? Remélem soha:)))
Te kis butus a 15 év múlva szocializálódást nem arra értettem, hogy még majd most fogsz:DDDDD Hanem énutánam 15 évvel szocializálódtál:))
Eddig rokonlelkek voltunk sok mindenben azért mertem írni A Főnökről. Bocs. Egyébként ha jól készíted fel az életre akkor soha nem kell szégyenkezned mert fogja tudni mi a helyes út.
Ez ami most van egy hosszú folyamat eredménye. Mert már a szülőkkel is baj volt. Ezek a videók kiverték a biztosítékomat. Nem mint Jobbikos hidd el, csak mint egy fiatalember aki nem egy suttyó tanulatlan gyerek a tanyáról. Az a nagy baj, hogy senki nem tesz szóvá semmit, mert megkapja, hogy semmi köze hozzá. Biztos, hogy semmihez semmi közünk??? Így lesz aztán egymásra rakódva a sok kicsiből egy nagy! Igen, igazad van az úgynevezett barát egy szemét ember. A technikai vívmányokkal egyenes arányban megérkezett az emberi ocsmányság is ami visszaél ezekkel. Fiatalkoromban nekem a felfoghatatlan kategória volt a névtelen levél is, most meg mi van?
Nem vagyok maradi öreglány, sőt:)) De azt, hogy egyes emberek olyan alacsony szintre süllyednek le EMBERILEG azt nem tudom se elfogadni se megérteni és szó nélkül hagyni se! Ez nem korfüggő.
Remélem megértettél egy kicsit és nincs harag, egy kicsi se?:DDD

Marcellusca 2010.03.19. 20:05:09

@Horizont: Dehogy van harag. :)
Szerintem egyformán látjuk a dolgot.
Csak az okát, erre a szintre való eljutást látjuk másként.

Én azt sem értem, hogy miért kell eszement módon berúgni ahhoz, hogy jól érezd magad?
Nem a pia ellen vagyok, csak a mértéktelen fogyasztásával.
És ennek következménye lehet, hogy így lesüllyednek alpári szintre.

A Főnököt szeretném ettől megóvni. Nem lesz egyszerű. Már most nem az.
Nem akar rám hallgatni, csak megy a saját feje után, aztán koppan.
De, hát mit várjak? Kos. :)
Akárcsak én. :)))

Na, jó éjt, szép hétvégét!

Horizont 2010.03.19. 20:12:23

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:
Megnyugodtam.Csak veled kapcsolatban, egyéb dolgokban nem. És még el sem jutottam Fletóig:DDDD
Te csak vigyázzál arra a kis kosra:DDDD És mindig gondolj arra, hogy volt kitől örökölnie a tulajdonságait. Tudod a jókat az anyjuktól a rosszakat az apjuktól. Vagy fordítva? :DDDD Ilyenkor örülök a 3 felnőtt gyerekemnek, már annak, hogy felnőttek, és látom a végeredményt, megérte a sok küzdelem értük, velük!:)
Jó hétvégét neked is.

belzebubó 2010.03.19. 20:29:00

Na visszajövök a poszt témához bocs!

"Újabb Dubaj?
A gyilkosság kapcsán izraeli, arab és brit források is emlékeztetnek arra, hogy éppen a budapesti kémgépek berepülése időszakában követtek el gyilkosságot a magyar fővárosban egy szír pénzváltó ellen. Megjegyzik: eddig nem kerültek nyilvánosságra a szír férfi adatai. A magyar rendőrség szerint az 52 éves szíriai férfit egy ismeretlen támadó ölte meg.
Az ultraortodox The Yeshiva World News weblapon „Újabb Dubaj?” címmel idézi föl a budapesti eset kapcsán azt a nemrég történt, nagy port fölvert gyilkosságot: egy dubaji szállodában izraeli titkosügynököket rögzített egy videó, ugyanazon a napon, amikor az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában megölték Mahmúd al-Mabhúhot, a Hamász katonai szárnya, az Ezzeddín el-Kasszám Brigádok egyik parancsnokát.
Szíriában damaszkuszi hivatalos források nem voltak hajlandók kommentálni a történteket; arab és izraeli lapokban viszont találgatások jelentek meg arról, hogy a budapesti gyilkosságot izraeli ügynökök követték el, s a berepülés ennek az akciónak a része volt.
A kémgépek berepüléséről szóló hírek egyébként bejárták a világsajtót; a vezető hírportálok mellett többek között az ABC News amerikai hírtelevízió honlapján is értesülhettek a nézők a kémgépek titokzatos megjelenéséről"

És akkor a nagykövetasszony most remélem megköveti a magyarokat,mert szerinte csak mi sirbanyákoltunk mert antiszemiták vagyunk,ez egy piti gyakori ügy,legutóbb tavaly ősszel volt ilyen. Vagy tán mégsem naccsasszony?

belzebubó 2010.03.19. 20:48:56

"arab és brit források is emlékeztetnek arra, hogy éppen a budapesti kémgépek berepülése időszakában követtek el gyilkosságot a magyar fővárosban egy szír pénzváltó ellen."

"Az ismeretlen férfi reggel 7:08 perckor lépett oda a piros lámpánál várakozó autóshoz, majd több lövést adott le a gépkocsira."

Hánykor voltak itt a Gulfok? Létezik,hogy a brit sajtó Tomcat feltételezéseit adja le?

vomit 2010.03.19. 21:22:01

@f.m.j.: ezek is mekkora csaszar melok voltak
www.google.com/search?&q=icts+911
www.google.com/search?&q=same+icts+amsterdam

ki is az, aki amerikaban barkit le tud hallgatni
evidence has surfaced that Israel compromised the telephone systems at the highest levels of the US Government.
Despite Coverup, Israel Caught Spying in Washington Again
www.washington-report.org/backissues/062000/0006006.html

Rwindx 2010.03.19. 21:22:17

Szerintem még fogják az elvtársakat/Magyarországot elővenni hogy egy nem NATO tag ország kémrepülőgépei engedély nélkül milyen tevékenységet végeztek egy NATO tagország területén anélkül hogy szó nélkül lelőtték volna.

arlequin 2010.03.20. 00:16:24

@Rwindx: erre csak azt tudám mondani, hogy az ún. elvtársakat mint magyar ember szólítom meg. miszerint: ne hazudjatok. azt sem tudjátok mi megy itthon, akkor mi alapján lennétek felelős vezetők???
le kellett volna lőni mind a kettőt a picsába (elnézést a keménykedésért, de már több a soknál...)
ha 1általán képesek vagyunk rá.
kérdem én 1xű pógár (hallod viktor?), hogy mi a picsát keres itt 'rutinfeladataton' egy izraeli mindentlátó???
takarodjon haza, tegye rendbe a palesztin dolgokat, ne építsen gettót. tényleg faszom tele van ezzel a kibaszott képmutató, gyilkos, aljas, alávaló, gennyes bandával.
nem is szólva a mazsihisszel,a maszoppal, a fidesszel aki ezeket akarva-akaratlanul támogatja. mégis mit képzelnek ezek?!?

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.03.20. 09:59:01

Szerintem meg egyszerűen le kellett volna lőni a két izraelita repcsit mint agyaggalambot. Ja, hogy másnap ENSZ embargó alá került volna Magyarország? Nos, ez egy ilyen bolygó...

Lone Wolf 2010.03.20. 10:26:47

Na jó, azt azért tisztázzuk, hogy ha nem valami nemzetközi szintű titkos küldetésben keveregtek volna erre felé, akkor a honvédség is "észrevette" volna őket, meg a diplomácia részlege is pufogna izrael felé az országnak meg az EU-nak Vagy legalábbis úgy tennének mintha. Az is erre utal, hogy gykorlatilag az egész kormány tagad, mit a rajtakapott MSZP-s. :) Úgyh, itt sanszos, hogy valami titkos küldetésről van szó.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 10:30:31

@Lone Wolf:

Egy merő hiszti az egész. A NATO nem morcoskodna egy cseppet, ha az egyik tagállamába csak úgy, minden előzetes egyeztetés nélkül beröpködne két felderítőgép?
Nyilván átengedtük a légterünket valamilyen célra, és nyilván kapunk cserébe valamit. Ilyen esetekben ez így szokott lenni.

Lone Wolf 2010.03.20. 11:25:30

@El Topo (Sgt. Elias):

Pontosan! De ez az, amit m i egyszerű földi halandók soha a büdös életben nem fogunk megtudni. Ha ez valami izraeli vadakció lett volna, akkor már lenne itt olyan nemzetközi cirkusz, hogy AJAJJJ!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 11:34:05

@Lone Wolf:

Hát pedig ezzel mindenkinek meg kell tudni barátkozni, hogy vannak dolgok, amik egyszerűen nem nyilvánosak.:)

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.20. 11:35:51

Bréking nyúz!!

A Külügyminisztérium közleménye szerint tegnap hivatalosan is bocsánatot kértünk Izraeltől a kémrepülő-botrány miatt...

fricska.blog.hu/2010/03/19/gyorshirek_71324#comment-form

hehe.

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.03.20. 14:04:51

Na most ,ha szabad kérdezni, mert eddig nem tudtam rájönni ,milyen hatáskörrel is rendelkezik ez a Nemzeti Közlekedési Hatóság? Azért furcsa, ha igaz, hogy nem szóltak a HM-nek. Ki a nagyfőnök, hogy csak úgy egymagában engedélyt ad , ilyen feladatok végrehajtásához? Ki irányítja ezen testület működését, ki felügyeli, vagy állam az államban? Aki tud valamit erről, légyen szives írjon egy pár sort.

fokabacsi 2010.03.20. 15:37:36

@ermi50xn6j2: "Na most ,ha szabad kérdezni, mert eddig nem tudtam rájönni ,milyen hatáskörrel is rendelkezik ez a Nemzeti Közlekedési Hatóság?" a KÖVETKEZŐ BEREPÜLÉSI ENGEDÉLYT AZ ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT FOGJA KIADNI ! :-)))

Rorgosh 2010.03.21. 10:29:52

@ermi50xn6j2:

A rendszer úgy működik, hogy minden repülés úgynevezett repülési terv alapján történik. Ezt a gépszemélyzet adja le a felszállás helyén, majd onnan az adott ország közlekedési hatóságához kerül, és megnézik, hogy nem tartalmaz-e olyan elemet, ami miatt túl közel (300 m-nél közelebb) kerülne egy másik repülőeszközhöz.

Amennyiben a gép külföldre repül (pl. hozzánk) akkor elküldik a tervet az útvonalban érintett összes ország légügyi (vagy nálunk közlekedési) hatóságinak, hogy azok tisztában legyenek a gép mozgásával, és annak megfelelően irányíthassák a légi forgalmukat. Természetesen a hatóságok - amennyiben ez szükséges - módosíthatnak a terven (ismert egyéb forgalom vagy tilalmi övezet miatt, bár a légifolyosók rendszere miatt ez nem valószínű).

Ha ez a repülőeszköz történetesen katonai repülőgép, akkor küldenek egy úgynevezett diplomáciai engedély kérelmet az érintett országok külügyminisztériumainak. És itt van a kutya elásva. A külügyminisztériumnak van joga az engedély kiadására, ami vagy megkérdezi a HM-et, vagy nem, nálunk jellemzően nem teszi. Ez átrepülő szállító gépek esetében nem probléma, harci repülőeszközök esetében viszont már gáz.

Így a KM egymaga kiadhatja a diplomáciai engedélyt, ennek alapján az izraeli hatóságok elküldhették a repülési tervet az NKH-nak, amely - legalábbis remélem - megkérdezte a KM-et, hogy ők is tudnak-e a repülési tervhez csatolt diplomáciai engedélyről. Mivel a válasz igen volt, felvitték a repülési tervet a repülésirányítás informatikai rendszerébe.

Innentől kezdve amikor a katonai lokátorok észlelték a gépeket, akkor az azonosítási válaszjel adatai alapján a rendszer megkereste a megfelelő repülési tervet, és a katonai légtérellenőrző rendszer azt látta, hogy a gépeknek érvényes repülési engedélye van, és tartják magukat is ahhoz. Innentől fogva a légierőnek NINCS JOGA semmit csinálni a gépekkel azon kívül, hogy a radaron nyomon követik.

kino 2010.03.22. 13:03:04

vajon ha a paksi erőművet 30km-re megközelítik, akkor lelövik a gépeket?
(úgy tudom, ebben a zónában kérdés nélkül lövik le még az utasszállítókat is)

arlequin 2010.03.23. 22:28:45

www.honvedelem.hu/cikk/0/19032/eufor_iron_will.html

na ehhez már tényleg gyomor kell. tessék felébredni. ha ezek ilyeneket gyakoroltatnak, akkor mi vár ránk?!

fokabacsi 2010.03.24. 07:52:40

@arlequin: Azt mondták a 2006-os rendőrterrorról : Nem voltak izraeli kommandósok ! Most ennek a fényében már erős fenntartásaim vannak.

arlequin 2010.03.24. 11:03:03

@fokabacsi: én azt se hiszem el nekik, hogy süt a nap ;-))

fokabacsi 2010.03.24. 21:17:20

@arlequin: És én ezen nem vagyok meglepődve!!

vomit 2010.07.12. 23:00:21

@Rwindx: ezt gondold vegig meg 1x. semmi nem tevedes, meg veletlen.
ebbe az adatmegosztasba az orszag onjelolt vezetoi tuti az osszes kozul elsokent egyeztek bele.
esetleg felmerulhet, hogy valakik itten nem teljesen bontottak ki az igazsag minden szeletet. mifele adatokat nyomnak at, wtf?

Irish block EU plan to allow data transfer to Israel
www.irishtimes.com/newspaper/world/2010/0708/1224274266971.html
THE GOVERNMENT has moved to block a European Commission initiative to allow the transfer to Israel and storage there of sensitive personal data on European citizens.

süti beállítások módosítása