Skip to content


       Szűrés lista

KórképMagyarország kórképe ...

Veszik és viszik az "Öszödi beszéd" DVD-t. Döbbenet. Egy beszédet, ahol a miniszterelnök bevallja a frakciónak titokban, hogy nem kormányzott, hogy hazudott, mindent csakis a hatalomért. És ezért kifizetik az emberek azt az ezrest. Döbbenet. Beteg ez az ország.

(fotó: Hírszerző)

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr311853281

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ország, ahol mindent el lehet adni... 2010.03.20. 07:14:45

Feri évértékelt. Eleve "furcsa", hogy az MSZP bukott miniszterelnöke öntörvényűen osztja az észt, nem is hallgattam végig -hogy őszinte legyek egyetlen másodpercet sem hallgattam bele Fletó okoskodásába. Más, sokkal nagyobb probléma van a teg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lone Wolf 2010.03.20. 06:59:56

Hát tudjátok, erre már nem lehet mit mondani. Kifogytam a szavakból.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.20. 07:27:21

Az ilyen embereket vajon mennyiért lehetnek kilóra eladni az ukránoknak ?
Az ilyen emberek vajon ugyanilyen vidáman lobogtatnák a kékcsillagos (izraeli) zászlót ha arra kerül a sor ?
Vajon ők is önfeledten tapsolnak egy buzifelvonulás láttán?

(Bár ahogy elnézem, anno ez a korosztály vitte a zászlót minden május elsején)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.20. 07:50:15

A másik ami még a csatanyugdíjasoknál is jobban zavart az természetesen, "ferenc bátyó" beszéde:
Ahol az egyén szabadságát állította szemben a Patásördög® + Jobbikról vizionált rendszerrel. Szerintem ez hatalmas nagy baromság, pont az egyénieskedés, ami ennyire szétzilál egy nemzetet. Szerintem egy nemzet, egy közösség érdekében néha vissza kell venni egyéni szabadságunkból.
Pl.: Egy templomban nem fogsz Akelát énekelni teli torokból. (pedig egyéni szabadságod szerint megtehetnéd)
Egy könyvtárban nem fogsz aerobik gyakorlatokat végezni (pedig megtehetnéd)
Egy étteremben sem piszkálod az orrod és nem törlöd a szád a terítőbe. (Pedig egyéni szabadságod se törvény nem tiltaná.)

marós 2010.03.20. 07:56:34

Egy poitikai idíóta, akit leváltott a pártja, akit a koaliciós partnere nyilvánosan lealázott, majd otthagyott, hazugságokkal teli ámokfutását láttuk, hallottuk, meg azt , hogy ez a produkció eladhataó 2010-ben Magyarországon. Az egész közvetítés alatt az járt az eszemben, hogy milyen nagy bűnt követhettünk el, hogy a sors így büntessen bennünket..

Lacc78 2010.03.20. 08:06:18

Igaza volt tegnap Tölgyessynek a HírTV-n. Ez egy SZEKTA. Olyan, mint a Hitgyüli. Nem kell velük foglalkozni.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.03.20. 08:11:35

Basszus! Kész. Az OPNI meg bezárva. Rájöttem! ezért kellet bezárni, hogy a sok ferkó fant kiengedjék!

Lone Wolf 2010.03.20. 08:19:49

@Noname Cowboy:

Akkor most mondj valamit, amit még nem tudtunk. :)

Mourinho már nem a király 2010.03.20. 08:24:48

Azta rohadt életbe, nézem az Index videót és...és nem tudok mit mondani. Évértékelő beszéd = Fidesz és Jobbik szidás, több ezer nyuggert biztos odavittek buszokkal. Őrület.
Ha létezne a Magyarok Nyilai akkor már nem élne.

fourgee 2010.03.20. 08:44:52

@schnee - NOKIA dobozokat elfogadok!: Nekem is a számla ugrott be legelőször :))))
Lehet hogy azért van ez, mert a feketegazdaságot ki akarta szürkíteni, aztán annyira fehér lett, hogy az már túl jó és most vissza kell szürkíteni, ilyen számla-nemadással.

jozicsenko 2010.03.20. 08:46:10

reggelt!

nem tudom, jól értettem-e, de eredetileg egy másik csarnokba szervezték, csak átvitték egy kisebbe?

kötözködés vagy sem, de a lényeg: kellett, hogy teli házat mutassanak, de már csak a kisebbiket tudták megtölteni? :-OO

nincs olyan ördögi smile-om, ami leírná, de végülis ugye minden utazás egy lépéssel kezdődik, az mszp meg mostmár olyan, mint a kisgazdák, az szdsz, az mdf: egyre kisebb és kisebb lesz: a hirekben most (még) szépnek mutatják a fizetett elvtársak, de aki benéz a paraván mögé, már látja a bomlást :-))

2010.03.20. 08:56:41

@arlequin: az még hagyján, hogy meglépett a kasszával, de utána végigkoldulta Amerikát, úgymond a forradalom újraindítása végett, és a pénzért cserébe kötelezvényeket osztogatott, hogy azt a magyar állam majd vissza fogja fizetni az adakozónak. Na hát ettől aztán Ferencz József eldobta az agyát! Egyébként Kossuthot már annak idején is megvádolták azzal, hogy ezt a pénzt elsikkasztotta, de ő azzal védekezett, hogy arculatépítésre, tanácsadókra, valamint fegyverekre költötte. Az előző kettőt nem is részletezem, a fegyvereknek viszont valahol meg kellett volna lennie... de nem voltak sehol. Viszont megmagyarázhatatlan forrásokból lett egy olaszországi villa, amiben 1897-ig (vagy meddig) elüldögélhetett a babérjain a drágalátós Kossuth, írta a memoárjait meg rendezgette a növénygyűjteményét, hasznos dolgot semmit se tett. No igen, úgy látszik, százötven évvel ezelőtt sem volt különb a politika, mint manapság. :-(

Higany 2010.03.20. 09:06:44

"bevallja a frakciónak titokban, hogy nem kormányzott, hogy hazudott, mindent csakis a hatalomért. "

És ezt most IGAZSÁGBESZÉD-nek merik hazudni. Ha a kampányban, nagy nyilvánosság előtt kiáll ezzel, akkor lett volna igazságbeszéd. Arról nem is beszélve, hogy a beszédben felvázolt célok is hazugságnak bizonyultak, mert kurvára ott folytatták az elkúrást, ahol abba (se) hagyták.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.20. 09:10:15

@Sörömpőőr:

Én Deák Ferenccel vagyok így. Méghogy a "haza bölcse", a kiegyezés szerintem több hátrányt jelentett az országnak hosszú távon, mint előnyt.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.03.20. 09:11:26

@Higany: Ez az ő és rajongótáborának a szegénységi bizonyítványa.
Csak azt sajnálom, hogy ő is megússza az elszámoltatást.

Paradigma 2010.03.20. 09:32:47

És az a 65 feletti nyugdíjas, akinek ilyesmire telik, ingyen utazhat a buszon, villamoson....

regression 2010.03.20. 09:32:54

Nem kell annyira betojni. Ezek az emberek olyanok, mint a szektások. Ugyanaz a fajta. Beteg emberek, nem nagyon lehet mit kezdeni velük. Szerintem tömeges öngyilkosságra is képesek lennének Gy kedvéért.

Hála istennek azért a többség nem ilyen. Csak arra kell figyelni, hogy ez a csoport izolálva maradjon és a kívülállók lássák az abszurditását -- így nem fog tudni növekedni, akik meg be lettek hálózva úgy is maradnak.

jozicsenko 2010.03.20. 09:50:19

hi!
Ha a homofóbok látens buzik, akkor az antifasiszták látens nácik?

nu: vettem magyarnemzetet, de nem láttam benne nagy riportot egyetlenegy mszp/szdsz -s menekülttel sem...

van ugyan egy kétoldalas cikk az mszp igéreteiről...

nem baj, megyek palacsintát sütni ebédre, zikhhálj!

órarugógerincű felpattanó 2010.03.20. 10:21:55

Még ha legalább a Gery Greyhound féle gyurcsányos dolgok lennének rajta, annak lenne értelme, mert valamilyen szinten szórakoztató. De egy mp3, gratulálok.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 10:41:41

@Sörömpőőr: Ja! És elkártyázta a Zemplémi árvák pénzeit. Ezért került fel Pestre, a parlamentbe, hogy helyettesítse egy felsőházi ismerősét!
Nincs új a nap alatt.
Mellesleg Görgeyt is azért utálja a fél ország, mert összeveszett Kossuthtal. A történetírásunk pedig demonizálta azt az embert, akinek a hadmozdulatait 1914-ig tanították a Berlini hadiakadémián!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 10:46:47

@Cutbertus: "nem kellene a szavazati jogot is valamilyen életkorhoz kötni? bizonyos kor után, a logikus gondolkodás is nehézségeket okoz. mondjuk vannak olyanok is akiknél ez nem életkorfüggő."
ÖÖ. A multkor hallottam egy esetről. A Szociális otthonból elvitték a néniket-bácsikat szavazni. Egyik néni bement a fülkébe, majd fél óra múlva se jött ki. Az ápoló nyugtalankodott, hogy mi lehet vele. Bement a fülkébe, és ott találta a nénit derékig levetkőzve. Azt hitte, tüdőszűrésen van. Nos, ezeknek is van szavazati joguk! No, meg az analfabéta embereknek, cigányoknak, akik azt sem tudják, hogy ki van hatalmon. Megmondják nekik, hogyhova húzzák az X-et. Oszt le van rendezve. Kapnak egy babkonzervet! A Demokrácia egy zsákutca.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.03.20. 10:48:43

Az emeszpé újra bebizonyította hogy nyuggerpárt, és a klubrádióval agymosott hárommillió nyuggerre építi az egész kampányát. Magyarország tragédiája hogy ezek az agymosottak el is mennek szavazni és emeszpés hazaárulók ezreinek biztosítják a megszokott egzisztenciát. Újabb négy évre. Phoeyy!!

greybull 2010.03.20. 10:49:36

@nyugatioldal: szerintem el kell tenni ezt a beszédet, mint kor és kór történeti dokumentumot. Én a legnagyobb pofátlanságnak azt tartom, hogy egyáltalán pénzt kérnek érte, illetve ha már kérnek, akkor legalább tegyék azt, hogy az önköltség levonása után fennmaradó részt fordítsák jótékony célra - hogy egyszer az életében legalább egyetlen jótéteményt tegyen ez a félnótás köcsög. A közönsége nagy része az volt, aminek látszott: agymosott kádárista cuci-nyugger - semmit nem lehet mondani nekik - ha viszont megkérded, hogy mondják már meg: miért gyűlölik annyira, illetve egyáltalán miért ,Orbánt - nos akkor eltorzul az arcuk, látszik, hogy a gutaütés kerülgeti őket (én ezért szoktam megkérdezni, hátha...), és egyetlen értelmes érvet nem mondanak, nem is nagyon értem a hörgésből, ami a torkukon kijön. Csak a jótékony Kaszásban lehet bízni, hogy apránként, lassan, de biztosan ritkulnak a soraik, elmennek a Pokolba, ahová vezérükkel Cippollino-val (mert azért ez még nem egy Cippolla!) együtt valók!

greybull 2010.03.20. 10:57:03

Most jutott eszembe! Gyerekek: a kínaiak ugye gyártanak mindenféle kombinált szart: zenélő kenyérpiritó, fingó-WCpapírtartó, elemlámpás nyalóka stb. Azt javaslom, hogy gyártassunk velük egy műanyag meredt - de vörösre festett, rajta MSZP szegfűs logo-val - faszt, a makkján Fletó fizimiskájával, ami ha megnyalják elkezdi Fletó beszédét, vagy folytatja az előzőnél abbahagyott résznél, közben elől kis cukros vizet fröcsköl a delikvens szájába, és egy lézer sugárral a plafonra sárga csekkeket vetít, melyek Fletó tánca közben lebegnek a levegőben! Ezt ingyen kapja meg (meg be is) minden cucinyugger, közgyógyra!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 11:01:38

@greybull: A Zorbán elvette a nyugdíjakat!!!!! A Zorbánnak Szőlőbányái vanak. Ilyen és hasonló szövegeket mondanak. Természetesen semmi értelme, de a 12-20 éves agymosás megtette a hatását!

martonx 2010.03.20. 11:12:30

Na akkor ezekkel a f@kkal fizettetnék fejenként 10.000 Ft kárpótlást az államkasszába, az általuk okozott 2006-os választási károkért.
Ezek szerint van pénzük minden marhaságra. Plusz ideje lenne a szavazati jogot erősen korlátozni, mert a jelek szerint még mindig van 1 millió ember, akiről leperegnek az észérvek, és annyira hülye, hogy még a saját tapasztalataiból sem tudja levonni a megfelelő konzekvenciát.

Szánalmas.

martonx 2010.03.20. 11:14:45

Szerintem csak annak szabadna szavazati jogot adni, aki:

1. Igazolni tudja, hogy főállásban bejelentett munkahelye van
2. Egy egyszerű beugró kérdésre tud válaszolni szavaás előtt, mondjuk mi magyarország államformája, hogy hívják a miniszterelnököt, ilyesmi.

Garantálom, hogy szegény komcsik, az 5%-os küszöbön is alig vánszorognának át.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.20. 11:17:22

Mé'? Mi ezzel a gond? Régen a szentek csontjainak darabjait árulták horribilis összegekért. Ki tudja, lehet, hogy egyszer majd Gyurcsányt is darabokban vihetik haza a rajongóik! höhöhö.

greybull 2010.03.20. 11:17:37

@Ásómaci: jól írtad először: a cuciknak nem erősségük a nyelvhelyesség, nekik jó a "vanak" is. De korrigálnálak is: nem 12-20 év az agymosás ideje, hanem 40+12=52 év! (1949-1989=40 év, 1994-1998=4 év, 2002-2010=8 év). Aki ma 60 éves, az 1950-ben született. Aki 70, az 1940-ben, aki 80, az 1930-ban - még ez utóbbi is csak 15 éves volt 45-ben, szóval a mai nyugdíjas társadalom - 2.500.000 ember 95 %-a a szocializmusban - stílszerűen szólva - szocializálódott!!! A pszichológiában van egy tanítás: imprinting! azaz: benyomás, de inkább: benyomódás - utóbbi jobban kifejezi azt, hogy amit először megtapasztalunk, az szinte kitörölhetetlenül vésődik be! Az állatvilágban a tojásból kikelő kiskacsa azt tekinti anyjának, akit, először meglát, a kiscica, ha olyan helyen tartják, hogy mondjuk csak függőleges rácsokat, csíkokat lát először, később tökéletesen érzéketlen lesz a vízszintes vonalak iránt! Az embernél ez árnyaltabb, de nem olyan nagyon. Ezek a korosztályok gyógyíthatatlanul foglyai a szocializmus imprintingjének!!!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 11:18:33

@martonx: Az jobb kérdés lenne, hogy ki a magyar honvédség főparancsnoka? Rávágnák, hogy Czinege! :-D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 11:25:37

@greybull: Csak a Zorbánnal kapcsolatban írtam az utóbbi 20 évet! Bár inkább az utóbbi 12 évben lett ő a patásördög, mert megverte a Horn-papát!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.20. 11:35:38

@volánrulz:

Tényleg, áruljuk mi is, hátha megtollasodunk xD

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 11:47:00

@laspalmas: Szerintem Fecó szerint mi már megtollasodtunk. Legalábbis a hátunk már tollas :-D

őrnagyőrnagy 2010.03.20. 12:22:06

Rengeteg nyugdíjas, kommunizmusban szocializálódott idióta :((

cotti 2010.03.20. 12:27:56

Nagyon durva videó:
index.hu/video/2010/03/19/visszajott_gyurcsany_kitort_a_hiszti/

Ami kihagyhatatlan: Gyurcsány húga, Gurcsány Éva - aki ugyanolyan, mint Ferenc, csak női kiadásban. Engem sokkolt. :D

cotti 2010.03.20. 12:29:08

Ja, aki nem akarja végignézni, tekerje előre 1:19-re.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 12:33:31

@cotti:

Tényleg durva.:)
Az egyetlen valamirevaló pontja az ötperces videónak a CD árus csaj volt.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.20. 13:15:13

@cotti:

Jéééé,nem is tudtam, hogy van húga....de durva a hasonlóság, meg a nő életrajza:

"1956. december 10-én született Pápán.

Családi állapota: elvált, két nagykorú gyermeke van.

Gyors-és gépíró iskolai végzettséggel rendelkezik, ezen kívül vöröskeresztes nővér szakmai ismereteket szerzett.

1972 ? 2001 között a Pápai Hús Rt-nél dolgozott, jelenleg rokkant nyugdíjas.

2006 óta tagja az MSZP helyi szervezete elnökségének. Az MSZP helyi nőtagozatának vezetőségi tagja és országos küldötte, valamint a párt városi nyugdíjas tagozatának alelnöke.

Hobbija az olvasás, zene, az internet, valamint a Magyar Szocialista Párt munkájának aktív segítése."

reKorrekt 2010.03.20. 13:17:31

@cotti: Úgy látom az elmebaj családi átok.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 13:37:31

@cotti: Nagyon durva!!
"Ezzel most mit csináljak Ez az ülőhelyem???"
Ezen beszartam!
"A Fidesz és a Jobbik előbbre tartja az államot az egyénnél!" Rohadt Náczifaschiszta Fidesz és Jobbik!!!! Akárcsak Abraham Lincoln: "Ne azt kérdezd, hogy az állam mit tehet érted, hanem azt, hogy Te mit tehetsz az államért!"
Ez az ember beteg!!

2010.03.20. 13:39:30

@Ásómaci: Na persze, meg hogy hogy hívták mónika férjét, mi? Mi köze ezeknek a lexikális adatoknak a szavazati joghoz? A demokrácia bizony azt jelenti, hogy a többség akarata jut érvényre. A többség pedig mindig, minden rendszerben és minden korban HÜLYE volt. Még az ókori Athénben is az orruknál fogva vezették őket a demagógok. Ezt akárhogy masszírozod cenzusos választójoggal, kétkamarás parlamenttel, meg a fasz tudja mivel, ez a rendszer akkor is ezt fogja eredményezni. Ha nem ez a cél, akkor a rendszert kell megváltoztatni. Van még néhány. Monarchia, kommunizmus, feudalizmus, diktatúra... mindegyiknek vannak hátrányai és előnyei, lehet mérlegelni, döntsön róla szavazás, mint a Weimari Köztársaságban!

@csabapayne: Rossz a nézőpontod. A történelmi szereplők tevékenységét nem a hosszú távú következmények alapján kell megítélni, mert azt ők nem nagyon láthatták előre. A kérdés az, hogy az előzményekhez képest hova jutottak el? Deák, kihasználva a Habsburg ház pillanatnyi gyengeségét, részlegesen visszaszerezte az ország függetlenségét, szerintem ez egyértelmű érdem. Azzal, hogy 55 év múlva lesz majd egy világháború, aminek a paktum értelmében a rossz oldalára kerülünk, nem számolhatott előre. Mint ahogy mi is csak a múlt és jelen hibáit látjuk most, amikor elmegyünk szavazni, fogalma sincs senkinek, hogy ha a Jobbik elkezdi módszeresen végrehajtani a programját, abból végül mi fog kisülni? Lehet, hogy csak annyi, mint Jörk Haiderből, de az is lehet, hogy valami olyasmi, mint Mirosevicsből.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 13:47:29

@Sörömpőőr: Mondjuk ez nem lexikális adat, hanem a Magyar Köztársaság Közjogi Méltóságainak feladata és tisztségeinek ismerete. Azért írtam smile-t a végére. Ugyanis a Magyar Köztársaság Elnöke a MAgyar Honvédség Főparancsnoka is egyben.
És igen. Annak, aki szavaz, legyen egy kis rálátása a rendszerre, ne olyan szavazzon, aki azt hiszi, hogy most Orbán viktor a miniszterelnök!

2010.03.20. 13:50:41

@Ásómaci: No, azért Lincoln annyira nem lehetett népszerű, merthogy lelőtték, mint egy kutyát. Az életművét (niggerek felszabadítása) meg azóta is nyögi Amerika, kb. mint nálunk a cigánykérdés. :-(

2010.03.20. 13:55:51

@Ásómaci: Nem értek egyet, szerintem kurvára tök mindegy a közjogi méltóságok feladata és tisztségek ismerete mindaddig, ameddig nincs közvetlen tisztségválasztás. A szavazáson helyi képviselőt és kormánypártot választunk, ehhez a jelölteket és a pártok programjait kell ismerni, a tisztségeket majd felosztják saját maguk között. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek tisztában kéne lennie a sugárhajtómű működésével, ha repülőre akar szállni... (mert az államigazgatás kb. olyan bonyolult, ha ugyan nem bonyolultabb dolog)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.03.20. 14:04:41

@Sörömpőőr: Ezt a gondolatot csak azért írtam, mert @martonx: két cenzust kötött a választáshoz. És én, mint példát írtam, ráadásul úgy, hogy smile-t raktam a végére. Mármint hogy erre a kérdésre a Gyurcsány-hallgatóság nyugdíjasok a Czinege választ adnák. Ez humor volt. Melllesleg szerintem egy magyar állampolgárnak azért nagyjából ismerni kellene az állam felépítését, amelyikben él. Lehet, hogy nem pont jó az, hogy a Közt. Eln. = MH vezetője. De valami hasonlóra gondolok.
Mellesleg a Lincoln idézetet meg azért írtam, mert pontosan ennek az individualista gondolkodásnak, amit a Fletó mondott, lett az eredménye ez a borzasztóan liberális politika, hogy az egyénnek jogai vannak (kötelessége pedig nincs).
Mármint az erős állam a szájából szitokszó. Ez olyan, mint: "Az állam rossz gazda" gondolkodás. A sok majom meg örül ennek.
Kíváncsi lennék, ha az állam elvenné a nyugdíjakat, illetve befagyasztaná azoknak a kifizetését. És ha a nyugdíjasok felháborodnának, azt mondanák nekik: Bocsi, az állam rossz gazda volt, és elkótyavetyélte a nyugdíjatokat. És röhögve a hóna alá dugna Fletó két Nokia-s dobozt. Vajon akkor is így örülnének neki :-D?

neeskens 2010.03.20. 14:25:49

Úgy néz ki szétesik az MSZP. Viszont elképesztő, hogy a Gyurcsány meg a hallgatói mennyire nem értik a körülöttük létező valóságot, hihetetlen...

tudi 2010.03.20. 16:41:17

Én hál Isten csak reggel a hradóban hallottam, meg láttam a ferit, annyi nekem bőven elég volt. Az a baj, hogy sok agyhalottnak még ő a nagy demokrata, mindenki más nem demkorata, csak hatalommániás. még 10 év és vége az MSZP-nek, de mint azt mások mondják ápelisban is lehet redukálódni fog, de lehet lesz 1-2 - IQs, aki lehet öngyilkos lesz, mert a Zorbán mit fog itt majd művelni.

Roxvox 2010.03.20. 16:54:58

Aki ezt a szart megveszi, az nem fogja érteni, hogy mért jön mindenki szembe.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.20. 18:21:47

@volánrulz:

Kegyetlen. Mordor, Európa közepén.

kuki123 2010.03.20. 18:22:01

@laspalmas:
jelenleg rokkant nyugdíjas.

MÁR?????

apám is '56-os és neki még minimum 10 évet kell lehúznia
pedig nehéz fizikai munkás

jágör68 2010.03.20. 18:31:03

Bizonyos szempontból jó, hogy árulják DVD- n a beismerő vallomás- lebukást.
A vádnak könnyebb dolga lesz a tárgyaláson

kuki123 2010.03.20. 18:42:48

@laspalmas:
na ezt köpte ki róla a net:

hu-hu.facebook.com/profile.php?id=100000693889605
hu.netlog.com/gyeva/myfriends (vannak képek is)

kérdés:
MIBE ROKKANT BELE EZ A NŐ???

A GÉPÍRÁSBA?

engem gyíkká változtatott 2010.03.20. 18:44:18

nemtom mit vagytok úgy oda, teljesen normálisan elvárható értelmi szint ez az egységsugarú választótól. beszopják, elhiszik.

ugyanúgy elhiszik azt is, hogy a zsidók hibásak mindenért, ugyanúgy elhiszik azt is, hogy van Egy Ember Aki Csak Igazat Mond, azt is elhiszik, hogy liberális az, aki annak mondja magát, miközben minden tette ellentmond ennek, elhiszik aranyba öltözött és pedofil papoknak, hogy a szeretet és a jóság letéteményesei. a pápa "cd-jét" is meg fogják holnap venni. nem tudtok olyan elvetemült dolgot, személyt mondani, aminek ne lennének rajongói. általános jelenség.

és itt már meg is bukott a demokrácia alapelve.
vagy ne szólhasson bele a 80% idióta a dolgokba (legyen beugró kérdés a választáson) vagy ne várjuk el, hogy a demokrácia alapvetően fejlődéssel járó, igazságos, értelmes és jó dolog.
a kettő együtt nem megy.

a választók jellemzően nem olyanok, mint ti, hanem olyanok, mint ott fönt a videón.

alfa.orionis 2010.03.20. 19:55:43

Lám-lám, valamelyest csak jobban élhetünk-vagyis inkább fletófan nyugdíjasok- mindnek van cd-játszója ugyanis! Vasárnap ebéd után meghallgatják, azzal egész hétre megvan a szexuális életük.
Vagya vitrinbe teszik a boldog május elsejés fotók mellé?!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 20:02:32

@alfa.orionis:

Mondjuk akkor fognak csodálkozni, ha nem játssza le nekik a kínai "mini-hifitorony".

reKorrekt 2010.03.20. 20:11:12

@volánrulz: Fejben rokkant meg. Csak neki ferkóval ellentétben papírja is van róla...

Lone Wolf 2010.03.20. 20:17:19

@engem gyíkká változtatott:
-"a választók jellemzően nem olyanok, mint ti, hanem olyanok, mint ott fönt a videón."

Sajnos így igaz

kamasuka 2010.03.20. 20:20:00

Az M1 ehhez hozzájárult? Fizetett nekik a Böszme jogdjat? Vagy mi?

alfa.orionis 2010.03.20. 20:20:30

@El Topo (Sgt. Elias):
Tényleg kíváncsi vagyok, minek nekik.
Még ha az őszödin el is andalodnak, mit kezdenek a miniszterelnökjelölti vitával?

Marcellusca 2010.03.20. 20:23:22

Hehe!

Jó a cím!
Nagyon találó.
xD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 20:23:32

@alfa.orionis:

Nem tudom. Talán söralátétnek...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 20:44:09

@Lone Wolf:

Ez izzadságszagú, és annyira vicces kb, mint egy sasjózsi besztof.

arlequin 2010.03.20. 21:09:40

@El Topo (Sgt. Elias): annyira azért nem rossz. sasjózsit nehéz alulmúlni. ungváry szokik jókat írni.

Lone Wolf 2010.03.20. 21:15:08

@El Topo (Sgt. Elias):

Ja hát kérlek, ízlések és pofonok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 21:18:45

@Lone Wolf: @arlequin:

Vicces az, amin nevetek. Világos?
Ezen nem nevettem.

Lone Wolf 2010.03.20. 21:20:52

@El Topo (Sgt. Elias):

Neked meg most mi a bajod? 8O Neked nem tetszik és kész! el van fogadva.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 21:23:41

@Lone Wolf:

Na ez volt egy vicc, amit az előbb írtam, csak nem ilyen pisi-kaki-kövérember színvonalú, mint a magyar hirlapnál szokás. Nem is csoda, hogy nem ment át.

Lone Wolf 2010.03.20. 21:32:39

Hát persze hogy átjött. Az a vicces amin TE nevetsz.

Csak ez viccnek qrva szar. Egótömjénezésnek is...
Baráti jó tanácsként meg azt mondom, hogy húzd vissza a kígyófogakat/macskakarmokat, vagy, ne villogtassad annyira az agyaraidat.(lehet válogatni ;) ) Sok dolgot jól látsz, de ezt a töményen életunt, és bántóan cinikus modort senki sem szereti. Csak haragosokat csinálsz magadnak, és szítod a feszültséget. Teljesen feleslegesen. Itt nincsenek ellenségek, legfeljebb véleményellentétek. Persze ha eltökélt szándékod hogy szerezz magadnak pár haragost, akkor csak tessék! Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója...

arlequin 2010.03.20. 21:34:12

@El Topo (Sgt. Elias): imádom a humorod, oly kár hogy kevésszer találkozom vele. kéne melléd egy webcast hogy lássam a kípödet közepette.

- hol a medve?
- milyen medve?
- hát ami ez előbb itt volt.
- medve? itt?
- igen! hol van?!
- milyen medve?

...

Endordelfin 2010.03.20. 21:37:02

Még szép, hogy veszik.
Én is vettem volna, ha pesti lennék.
És hogy miért?

Ez botrány volt. Ez emlegetve lesz. Negatív, de valamilyen szinten "fontos" esemény.

Száz év múlva, ha még lesz Magyarország, és már a 95%-a elkopott ezeknek a CD-knek, és már az is ritkaság lesz, hogy olyan eszközt találj, amivel ezt le tudod játszani...nos akkor szép pénzt fog érni.
Olyasmi ez, mint egy tégla a berlini falból. Csak kisebb volumenű ( a világ számára. )

Mindezt egy ezresért. Ami kevesebb, mint két doboz cigi ára. Az a két doboz cigi pedig kevésbé kifizetődő ennél a cdnél... és fontos hozzátenni, hogy ez a hanganyag se valami húdenagy faszaság.
Az igaz, hogy ezzel ellátok egy bizonyos embert, csoportot. Mivel azonban magas ívben szarok a mai politikusok nagyjára, nem érdekel különösebben. Nem ez az ezres fogja megmenteni őket, loptak eleget.

Relikviának meg marhajó.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 21:40:54

@Lone Wolf:

Jajistenem, pedig hát rajongok a vidám, baráti kompániáért!
Most beszéljünk már egy kicsit őszintén: ja, hát nem vagyok olyan, mint ti. Ti sem vagytok olyanok, mint ti, bár egymáshoz nyilván jobban hasonlítotok mint hozzám. Nem elég, ha -mittomén- tízen borultok egymás tüdejére? Okvetlen kellek én is hozzá?
Nem vagyok egy aranyos srác, az biztos. Nem szoktam megjegyezni a névnapokat, és virággal is ritkán kedveskedem. Ha lelki támasz kell, a lányok nem engem szoktak felhívni.
De énrám tárcsáznak. Érted hogy mondom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 21:42:03

@arlequin:

Remélem, te legalább nem igényled, hogy minden lehelletnyi iróniát fél kiló hangulatjellel tálaljak.

Lone Wolf 2010.03.20. 21:49:24

@El Topo (Sgt. Elias):

"Nem elég, ha -mittomén- tízen borultok egymás tüdejére? Okvetlen kellek én is hozzá?"

Nem kellesz hozzá! Köszönjük szépen, nélküled is jól megvagyunk. de így, a célodat sem tudod vele elérni. Azt, amit arlequin a maga játékos stílusában, én meg nagy adag cinizmussal megfűszerezve tálalok.

NEM TUDOD ŐKET ELGONDOLKOZTATNI. Túl sok élt viszel bele. Így ugyan a lélekbegázolós rész összejön, de nem az lesz belőle, hogy égő arccal leállnak gondolkozni, vagy legalábbis megszégyenülve elkussolnak, hanem magadra haragítod őket. Neked ez mindegy? Nem hinném.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 21:52:58

@Lone Wolf:

Én csak magamat szórakoztatom, meg még legfelejebb azt az egyet-kettőt, aki érti. Én nem néptanító vagyok, akinek a leggyengébb láncszemhez kell alkalmazkodni a fizetéséért.
Nézz már körül apafej! Most nevesítsek neked? Mókusfület, meg Volánrulzt hamarabb tudnám teherbe ejteni, mint gondolkodóba.

Lone Wolf 2010.03.20. 21:59:35

Na jó, asszem leállok a pszihó dumával. Túlságosan is átmentél sünbe. Nagyon érzékenyen reagálsz a személyedet érintő kérdésekre, Mintha bántani akarnánk. Miért támadsz hogy védekezz ellenünk? SEMMI okod nincsen rá.

Téma lezárva.

Amúgy igazad van. Vannak reménytelen esetek. Pontosabban, vannak számodra/számunkra reménytelen esetek. Mert, senki sem reménytelen. Legfeljebb túl van a lehetőségeid, képességeid, stílusod (türelmed!) nyújtotta határokon. Ha meg így van, akkor a te készülékedben(is) van a hiba.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 22:01:51

@Lone Wolf:

A személyemet még csak bele sem vittük? Mit szeretnél tudni?

arlequin 2010.03.20. 22:06:37

@El Topo (Sgt. Elias): a méreteidet akarom tudni. mellbőség-fejjelző-lábszám-fogszám. mindent. na meg persze az egodiasztólé jelenlegi (átmeneti) állapotát, ami nálunk is olyan ám, mint a tudósok (?) világegyeteme: már egyszer szétrobbant, de még mindig tágul...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 22:12:07

@arlequin:

Ápukááám, én ilyeneket nem tudok. Nem képzeled, hogy szabócentivel fekszem és kelek.
Amikor utoljára mértek, akkor 177cm voltam, és ennél már csak alacsonyabb leszek. A súlyom jelenleg mintegy 75 kg lehet. Fogaim relative épek, kissé rövidlátó vagyok.
Közérzetem a körülményekhez képest jó, bár az elmúlt három napot lázasan töltöttem, mivel elkaptam valami tavaszi influenzát. Az egómat a testemben tartom, majd boncolás után kiderül, mekkora volt.

Lone Wolf 2010.03.20. 22:14:24

@El Topo (Sgt. Elias):

Semmit! Tartsd meg magadnak. Nagyjából leszarom, és hidegen hagy hogy mi van veled, mint ahogy én is hidegen hagylak téged. Neked, magadnak, viszont kurvára nem mindegy!

Mondtam, hogy a témát lezártnak tekintem. Pusztán csak gondolkozz el azon amit írtam. Vagy ne. A te dolgod, mint ahogy az is, hogy sorba csinálod a haragosokat, mondván, hogy meg kell magad védeni. Hát persze hogy kell! de nem azért amiért gondolod, hanem azért mert mindenkit magadra haragítasz, aztán meg csodálkozol, hogy milyen rohadt geci ellenséges ez a világ???

Úgyhogy védekezned kell, és mert védekezel, ellenségeket csinálsz. STB, STB.

/IDÉZET/
-miért iszol?
-mert szégyellem magam!
-És miért szégyelled magad?
-Mert iszok!

(A kis herceg)
/IDÉZET VÉGE/

És most a témát részemről, lezártnak tekintem, a kérdésben további válaszokat nem adok. Ha gondolod, írd le amit akarsz, de választ ne várj!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 22:16:58

@Lone Wolf:

Jól van csibém, ne stuffoskodj nekem, mert még nyugtalanul fogok hálni!
Ott borul az egész, hogy egyáltalán nem szükséges megvédenem magam.

arlequin 2010.03.20. 22:54:55

@El Topo (Sgt. Elias): jóvan fiacskám. pihenj. mostan már hunyászkodni, ööö...izé szunyászkodni köll. még a testben hordott agyalapnak is. jóhír a tutiban: ezek a méretek elmúlnak. erről pecsétes papirost is adok ha kéred.

szép estét mindenkinek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.20. 22:59:39

@arlequin:

Nagy kockázatot nem vállalsz. Emberileg belátható időn belül egészen kicsi helyen el fogok férni. Na persze a napot és az órát nem tudom...

arlequin 2010.03.20. 23:06:27

kbm-kbm
ejnye-bejnye, kbm!

Humgor 2010.03.20. 23:20:51

Nem beteg az ország.

Az egész nem, csak az a pár száz patkány, amely még megmaradt. Csakhogy pattan hamarosan a fenékre az MSZP hajó ezekkel együtt.

gande 2010.03.21. 01:18:49

ha az orbánvita is rajta van a cd-én, akkor orbán is kap a bevételből? megkérdezték, hogy belegyezik-e az értékesítésbe?

Lone Wolf 2010.03.21. 07:23:46

@El Topo (Sgt. Elias):

Nem e-? Ehhez képest pillanatok alatt felhúzod a pajzsfalat és dárdát szegezel, mint egy római légió, ha rólad van szó.

gyaloghartur 2010.03.21. 09:32:08

Kis Magyar Haláltánc

Parlament magas pulpitusán,
ült a büszke szoc.kat. elnök-
asszony: Ő kit a napi tusán
az ellenzék bikaként fellök.
Melléje álltak, mind a delnők
s urak a pártból: habitusán
mit sem segített, már nem lelnők
parlament magas pulpitusán,
tovalibegett mint a felhők-,
majdan férgek rágódnak húsán...
Néhanap tán rosszul voksoltunk,
s az évek teltek mint a percek...
Aszúval gyógyítgasd balsorsunk,
fegyelmezz minket Orbán Herceg!

Jött ifjú herceg Rózsadombról,
(assz'iszik szentként él e néven).
"Megszabadítlak a Gonosztól,
mert bérmálkoztam minden évben,
elmondom majd titkos beszédben,
hogyan óvtalak minden gondtól!"
Igazságát nem tartja széfben:
előbb elkoor, utána fontol...
Most majd Canossát járhat térden,
utolsó tánc lesz ily bolondtól!
Néhanap tán rosszul voksoltunk,
s az évek teltek mint a percek...
Aszúval gyógyítgasd balsorsunk,
fegyelmezz minket Orbán Herceg!

Húsz éve már a vőlegénye
egykoron büszke hajadonnak,
lebilincselte bájos lénye,
(bár más kérői is adódtak)-
Ma megígéri: talán holnap
alagút végén csillan fénye
reménynek, jövőnek, fúrónak.
Húsz éve "tiszta" vőlegénye,
annak kit más kanok meglopnak-
felszáll a végső szerelvényre...
Néhanap tán rosszul voksoltunk,
s az évek teltek mint a percek...
Aszúval gyógyítgasd balsorsunk,
fegyelmezz minket Orbán Herceg!

Húsz éve lapul panel-mélyen,
naponta a gázórát nézi.
Számolja ennyiből, hogy éljen
kedves pápai Katus néni.
Szerencséjére, hogy van némi
sütnivalója: nem hal éhen.
Fiától jobb sorsát reméli,
csak a Reform végére érjen!
Addig a lisztet megkíméli:
kukacos lesz a kamra mélyen!
Néhanap tán rosszul voksoltunk,
s az évek teltek mint a percek...
Aszúval gyógyítgasd balsorsunk,
fegyelmezz minket Orbán Herceg!

Ajánlás:
Az ember ezzel most nem henceg,
hogy mindnyájan balekok voltunk-
Eb-bánat már: a bőrünk serceg,
pokoli tűz, mit ki nem oltunk:
mindig a "szokottan" kotoltunk-,
most csontjainkban a szú perceg,
mert néhanap rosszul voksoltunk,
s az évek teltek mint a percek...
Aszúval gyógyítgasd balsorsunk,
fegyelmezz minket Orbán Herceg!

Cutbertus 2010.03.21. 09:35:47

@laspalmas:
"1972 ? 2001 között a Pápai Hús Rt-nél dolgozott, jelenleg rokkant nyugdíjas." ??
az agy hiánya miatt lehet az?!
biológiai csoda ez a család.. az agy nélküli élet bizonyítéka!
eddig azt hittem, úgy tanultam ez az emberi fajnál lehetetlen :(

greybull 2010.03.21. 16:57:12

Le kéne fordíttatni angolra, franciára, spanyolra, németre és kiadni ezeken a nyelveken is - és a végén megkérdezni tőlük, hogy mit szólnának, ha náluk egy politikus ilyet csinálna?

greybull 2010.03.21. 16:59:43

@gyaloghartur:
Langyos már a virslim, hideg a söröm is.
Tespedni a fotelban - bánat is öröm is.
Ki kellene mennem tüntetni a Térre -
Ej ráérek arra még - meg egy pofa sörre!
(Pato de Hungaricus Pal anno 2006 septembrius...)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.22. 08:18:27

A legjobban az tetszik hogy az MSZP -nek is sikerült kitermelnie ugyanazt az eszetlen rajongótábort mint a Fidesznek.
Anno a hányinger kerülgetett amikor megláttam a sok rajongót aki itta a vezír minden szavát és az sem zavarta hogy a vezír az előző héten még pont az ellenkezőjét mondta.
A legjobb az volt hogy még meg is magyarázták hogy igaz hogy a múlt héten azt mondta hogy fehér most meg azt hogy fekete de ez nem ellentmondás...

Az MSZP-s bagázsnak sikerült egy ugyanilyen idióta brigádot kitermelni.
A szájukba szarnak és meg el is adják nekik darabját 1000 HUF ért és még tapsolnak is hozzá.
Eszem f@szom megáll.

Na inkább szavazok a jobbikra.

melimeli 2010.03.22. 09:18:56

"A bolond mindig talál nagyobb bolondot, aki körülrajongja."
Nicolas Boileau francia költő

ErEr 2010.03.22. 11:26:28

Azért ez nem a tömeg, hanem csak egy rakat fanatikus bolond az MSZP-s, azon belül is a "Gyurcsányos" táborból. Főképp öreg nyanyák amik egy kis kedvesség után bevesznek bármit. Ilyenek bárhol akadnak, bárhol beszervezhetőek bármilyen párt esetében. Az hogy ennyire nem l látnak semmit tisztán sajnálatos, de ebből baromi jól él néhány televízió magyarországon aki komplett hülyének nézi a lakosság 80%-át, és sokszor nem is tévednek.

lehr 2010.03.22. 11:40:54

Ha részt akarsz venni a közlekedésben és nem vagy cigány , tudnod kell írni-olvasni.
Ha embereket akarsz szállítani ,hivatalosan , külön vizsgáznod kell , rád lehet - e bízni a biztonságukat,életüket. Ha elmegyógyász vagy és más emberek sorsáról döntesz,huszonhétszer vizsgálják felül a döntéseidet.
Más emberek sorsáról meg úgy is dönthetsz, hogy odaszarsz a szavazófülkébe, mert éppen azt hiszed nyilvános budi.
Akik ezt kitalálták és üzemeltetik, meg szarnak Periklészre.
Mit szólnátok egy alkotmányos monarchiához,korlátozott választói joggal????

ravaluf 2010.03.22. 17:49:35

@lehr:

Jól hangzik, magam is a cenzusos rendszer vagyok... 8 általános nélkül nincs szavazati jog, oszt jónapot, elvégre írni sem tud, olvasni sem, minek hát erőltetni? A nyuggerek előbb utóbb elfogynak, sajnos, az az igazság, hogy ez a kommer rajongás generációs betegség.

A z alkotmányos Monarchia norvég/svéd de még inkább spanyol módra álomszerű lenne. Sajnos, ezt még 90-ben elbasztuk.

süti beállítások módosítása